Analizy i Opinie. Nr 67. Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość. Analyses & Opinions

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Analizy i Opinie. Nr 67. Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość. Analyses & Opinions"

Transkrypt

1 Nr 67 10/2006 INSTYTUT SPRAW PUBLICZNYCH T H E I N S T I T U T E O F P U B L I C A F F A I R S Analizy i Opinie Analyses & Opinions Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość Piotr Wiśniewski

2 2 Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość Piotr Wiśniewski Wartość polskiego rynku zamówień publicznych systematycznie rośnie, m.in. za sprawą napływu środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej. Obszar zamówień publicznych jest szczególnie narażony na korupcję, co może przynosić państwu wielomilionowe straty. Nowelizacja ustawy Prawo zamówień publicznych wprowadziła wiele pozytywnych rozwiązań. Należy jednak podkreślić, że nowe regulacje nie tylko nie ustanowiły bariery dla zjawisk korupcyjnych, ale wręcz stworzyły kolejne obszary potencjalnych zagrożeń. Należy rozważyć wprowadzenie do systemu zamówień publicznych wielu mechanizmów, które będą miały na celu wyeliminowanie zagrożeń zjawiskiem korupcji. Korupcję powszechnie postrzega się jako wykorzystywanie funkcji publicznych do osiągania korzyści prywatnych. Z raportów międzynarodowych instytucji i organizacji pozarządowych wynika, że w ostatnich latach zjawisko korupcji w Polsce narasta. W raporcie Transparency International za 2000 r. wśród 99 ocenianych państw Polska znalazła się na 44 miejscu, jako kraj o wysokim stopniu skorumpowania. W raporcie za 2003 r. na 106 ocenianych państw Polska zajęła już 64 miejsce. W raporcie za 2004 r. Polskę sklasyfikowano na 67 pozycji, uznając ją jednocześnie za najbardziej skorumpowane państwo członkowskie Unii Europejskiej, w roku 2005 Polska znalazła się na 70 miejscu. Z raportów dotyczących korupcji w Polsce przedstawionych przez Biuro Banku Światowego w Warszawie (październik 1999 r.), Najwyższą Izby Kontroli (marzec 2000 r.) oraz Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego wynika, że jednym z obszarów szczególnego zagrożenia korupcją są zamówienia publiczne 1. Instytut Spraw Publicznych Analizy i Opinie, 67

3 Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość 3 Zamówienia publiczne obszar szczególnie zagrożony korupcją Zamówienia publiczne to umowy na usługi, dostawy lub roboty budowlane zawierane przez zamawiających z wybranymi w określonej procedurze wykonawcami. Innymi słowy, zamawiający najczęściej podmioty sektora publicznego (ministerstwa, urzędy, gminy), ale również określone podmioty sektora prywatnego chcąc zaspokoić swoje zapotrzebowanie, np. w zakresie wybudowania hali sportowej, remontu ulicy czy wyposażenia w komputery, mogą to uczynić, stosując procedury zawarte w ustawie Prawo zamówień publicznych (Pzp). Procedury zamówień publicznych: zapewniają równy dostęp do zamówień publicznych, zapewniają właściwe wydatkowanie środków publicznych w sposób celowy, oszczędny, gwarantujący osiągnięcie najlepszych efektów przy danych nakładach, utrudniają występowanie zjawisk korupcyjnych. Nawet najlepsze procedury zamówień publicznych nie wystarczą jednak, aby całkowicie wyeliminować zjawisko korupcji. Środki pochodzące z budżetu Unii Europejskiej a zamówienia publiczne Korupcja niewątpliwie negatywnie wpływa na dochody państwa i jest przyczyną bezpodstawnych wydatków z budżetu. Nieprawidłowa realizacja zamówień publicznych kosztuje państwo polskie miliony złotych. Biorąc pod uwagę aktualną wartość polskiego rynku zamówień publicznych, szacowaną w roku 2005 na 74 mld złotych, koszty te zapewne są znacznie wyższe. Co więcej, wartość polskiego rynku zamówień publicznych z roku na rok wzrasta. Przede wszystkim jest to pochodna środków przyznawanych Polsce z budżetu UE, w tym funduszy strukturalnych. Środki pochodzące z budżetu UE są środkami publicznymi w rozumieniu ustawy o finansach publicznych, a te wydatkowane są przez jednostki sektora finansów publicznych w trybie Pzp. Zgodnie z art. 35 ust. 4 ustawy o finansach publicznych jednostki sektora finansów publicznych zawierają umowy, których przedmiotem są usługi, dostawy lub roboty budowlane na zasadach określonych w przepisach o zamówieniach publicznych. W stosunku do podmiotów z sektora prywatnego obowiązek stosowania Pzp przy wydatkowaniu środków pochodzących z budżetu UE może wynikać m.in. z art. 3 ust. 1 pkt 6 Pzp, zgodnie z którym ustawę Pzp stosuje się do udzielania zamówień publicznych przez podmioty, jeżeli zamówienie publiczne jest finansowane z udziałem środków, których przyznanie jest uzależnione od zastosowania procedury udzielania zamówienia publicznego określonej w ustawie Pzp. Analizy i Opinie, 67 Instytut Spraw Publicznych

4 4 Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość Co sprzyja występowaniu korupcji w systemie zamówień publicznych? Do najczęściej naruszanych regulacji Pzp oraz zachowań, które mogą sprzyjać lub być skutkiem zjawiska korupcji można zaliczyć 2 : 1) niestosowanie lub/oraz obchodzenie przepisów ustawy Pzp, 2) wadliwe przygotowywanie procedury udzielenia zamówienia publicznego: a) brak sprecyzowanej koncepcji lub celu realizacji zamówienia publicznego, b) brak rzetelnego planowania zamówień publicznych, c) wadliwe sporządzanie dokumentów, d) brak należytego przygotowania umów w sprawie zamówienia publicznego, 3) nadużywanie trybów nieprzetargowych, 4) manipulowanie przetargami: a) nierówny dostęp do informacji o zamówieniach publicznych, b) manipulowanie kryteriami oceny ofert, c) niedostateczne dokumentowanie postępowań, 5) nieefektywne funkcjonowanie zespołów arbitrów rozstrzygających spory w zamówieniach publicznych, 6) udzielanie zamówień publicznych nierzetelnym wykonawcom. Dylemat: liberalizacja czy zaostrzenie regulacji dotyczących zamówień publicznych Procedury zamówień publicznych z jednej strony mają na celu zapewnienie równego dostępu do rynku zamówień publicznych, właściwe wydatkowanie środków publicznych czy ograniczanie zjawisk korupcyjnych, z drugiej natomiast mogą być postrzegane jako swego rodzaju gorset uniemożliwiający dokonywanie remontów ulic w mieście, budowanie mostów czy zakupy określonych, pilnie potrzebnych materiałów. W zależności od bieżących problemów dominuje pierwsze albo drugie spojrzenie na zamówienia publiczne. Jeszcze w roku 2000 postulowano możliwie restryktywne uregulowanie procedur zamówień publicznych w celu wyeliminowania zjawisk patologicznych w tym obszarze. W roku 2006 zdecydowano się natomiast na możliwe elastyczne uregulowanie zamówień publicznych, aby po pierwsze stworzyć zamawiającemu swobodę gospodarowania, po drugie udrożnić procesy wydatkowania środków pochodzących z budżetu UE. W ostatnich latach proces ten napotykał bowiem określone przeszkody. Skutkiem działań podjętych w roku 2006 jest m.in. nowelizacja ustawy Pzp z dnia 7 kwietnia 2006 r. 3 Instytut Spraw Publicznych Analizy i Opinie, 67

5 Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość 5 Zagrożenia korupcją po nowelizacji ustawy Prawo zamówień publicznych Nowelizacja Pzp z dnia 7 kwietnia 2006 r. zawiera, obok mniej fortunnych, wiele bardzo dobrych rozwiązań, porządkujących polski system zamówień publicznych. Niemniej jednak nawet najlepsze rozwiązanie, trafne z punktu widzenia systemu zamówień publicznych, niesie ze sobą niebezpieczeństwo zaistnienia zjawisk korupcyjnych. Do regulacji Pzp wprowadzonych nowelizacją z dnia 7 kwietnia 2006 r., które mogą sprzyjać zjawisku korupcji należą: Procedura uproszczona. W postępowaniach o wartości poniżej euro wyłączono możliwość korzystania z odwołań i skarg. Oznacza to, że wykonawcom pozostawiono wyłącznie drogę wnoszenia protestów. Protest wnosi się do zamawiającego i to właśnie zamawiający, dokonując tzw. samokontroli swojego zachowania, rozstrzyga protest. Łatwo można sobie wyobrazić, iż protesty, choć obiektywnie zasadne, mogą być nieuwzględniane przez zamawiających, a brak możliwości wnoszenia odwołań i skarg może ich znacznie w tym względzie ośmielać. Ograniczenie zakresu podmiotowego stosowania procedur zamówień publicznych. Nowelizacja ograniczyła zakres podmiotów obowiązanych do stosowania Pzp. Tym samym poza zakresem reżimu zamówień publicznych pozostał znaczny obszar wydatkowania środków publicznych, który może być polem wystąpienia zjawisk korupcyjnych. Podwyższenie progów stosowania bardziej restryktywnych przepisów Pzp. Nowelizacja Pzp z dnia 7 kwietnia 2006 r. podwyższyła progi (wartość zamówienia publicznego, powyżej której aktualizuje się obowiązek stosowania określonych przepisów Pzp) stosowania restryktywnych przepisów Pzp. Zmiany te dotyczą w szczególności obowiązku żądania przez zamawiającego od wykonawców dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu, jeżeli wartość zamówienia przekracza próg: dla dostaw i usług euro, dla robót budowlanych euro. Przed nowelizacją próg ten dla wszystkich rodzajów zamówień ustalono na poziomie euro. Podobna zmiana dotyczy obowiązku żądania wadium oraz zabezpieczenia należytego wykonania umowy. Przedstawione zmiany mogą sprzyjać zjawiskom korupcyjnym. Można wyobrazić sobie taką sytuację, że zamawiający celowo nie będzie żądał od wykonawcy dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu lub posiadanie określonych cech przez oferowane towary. Zmiana sposobu spełnienia świadczenia oraz zawieranie umów na okres dłuższy niż 4 lata. Nowelizacja Pzp z dnia 7 kwietnia 2006 r. umożliwia na podstawie art. 140 ust. 2 Pzp zmianę sposobu spełnienia świadczenia przed zawarciem umowy, co potencjalnie może przyczynić się do nadużyć. Analizy i Opinie, 67 Instytut Spraw Publicznych

6 6 Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość Udzielanie zamówień publicznych w tzw. trybach nieprzetargowych. Nowelizacja Pzp z dnia 7 kwietnia 2006 r. pozbawiła Prezesa UZP uprawnień do wydawania zgody, w formie decyzji administracyjnej, w wielu sprawach, np. zgody na zastosowanie trybu zamówienia z wolnej ręki, negocjacje bez ogłoszenia itp., pozostawiła ocenę występowania przesłanek Pzp, od zaistnienia których aktualizuje się możliwość skorzystania z danego trybu, oraz decyzję wyłącznie po stronie zainteresowanego zamawiającego. Może to sprzyjać zjawisku korupcji, tzw. tryby nieprzetargowe pozwalają bowiem zamawiającemu na udzielanie zamówień publicznych dość swobodnie wybranym podmiotom. Minimalizowanie ryzyka występowania zjawisk korupcyjnych rekomendacje Odpowiednie regulacje prawne ograniczające swobodę decyzyjną zamawiającego utrudniają podejmowanie zachowań korupcyjnych. Wprowadzenie takich regulacji wiąże się jednak z koniecznością formalizowania procedur, co może wpływać na dynamikę procesu udzielania zamówień publicznych, generując z kolei potrzebę dokonywania zmian w celu wypracowania możliwie elastycznych reguł. Proces ten lubi się powtarzać raz dominuje potrzeba możliwie restryktywnych regulacji, innym razem możliwie elastycznych. Ponadto podkreślenia wymaga udział tzw. czynnika ludzkiego w procesie udzielania zamówień publicznych 4. Niezależnie od procedur, mniej lub bardziej restryktywnych, ostatecznie i tak wszystko zależy od osób uczestniczących w procesie udzielania zamówień publicznych. Z tego też względu kwestia ta wymaga największej uwagi. Wydaje się, że możliwe jest ograniczanie korupcji w zamówieniach publicznych przez zapewnienie maksymalnej jawności procesu udzielania zamówień publicznych oraz jawności i weryfikacji ich realizacji, możliwie szerokie wykorzystanie metod elektronicznych przy zamówieniach publicznych oraz stworzenie profesjonalnej kadry zamówień publicznych: Jawność zamówień publicznych. Zasada jawności wyraża się zarówno w dostępie do informacji o zamówieniach ogłoszenia o zamówieniach publicznych, jawność postępowania odwoławczego jak i w jawności dokumentacji zgromadzonej w postępowaniu. Zapewnienie możliwie pełnej realizacji zasady jawności zamówień publicznych niewątpliwie przyczyni się do ograniczenia zjawisk korupcyjnych. Nowelizacja Pzp z dnia 7 kwietnia 2006 r. wprowadziła w art. 4a ust. 2 Pzp obowiązek zamieszczania na stronach UZP (portal UZP) informacji o zamówieniach publicznych o wartości nie przekraczającej euro. Obowiązek ten należałoby docelowo rozszerzyć na wszystkie rodzaje zamówień bez względu na ich wartość, tak aby możliwe było utworzenie elektronicznego Instytut Spraw Publicznych Analizy i Opinie, 67

7 Korupcja w obszarze zamówień publicznych w Polsce zagrożenia i rekomendacje na przyszłość 7 Biuletynu Zamówień Publicznych, skupiającego w jednym miejscu informacje o wszystkich zamówieniach, w tym niepublicznych. Zgodnie z art. 139 ust. 3 Pzp umowy w sprawie zamówienia publicznego są jawne i podlegają udostępnieniu na zasadach określonych w przepisach o dostępie do informacji publicznej. Brak jednak mechanizmu, który pozwalałby na systemowe monitorowanie i weryfikację realizacji umów w sprawie zamówienia publicznego. Docelowo należałoby stworzyć mechanizm pozwalający na zapewnienie jawności realizacji zamówień publicznych, weryfikacji ich należytego wykonania, co niewątpliwie utrudniłoby występowanie zjawisk korupcyjnych. Narzędzia elektroniczne w zamówieniach publicznych. Zjawiskom korupcyjnym w obszarze zamówień publicznych można przeciwdziałać, wykorzystując narzędzia elektroniczne, na przykład aukcje elektroniczne, licytacje elektroniczne, elektroniczną komunikację zamawiających z wykonawcami, tak aby docelowo utworzyć Publiczną Elektroniczną Platformę Przetargową 5. Profesjonaliści w zamówieniach publicznych. Przeciwdziałanie zjawiskom korupcji w obszarze zamówień publicznych musi być związane z wypracowaniem pożądanego modelu zachowania osób uczestniczących w procedurach zamówień publicznych oraz dezaprobatą społeczeństwa wobec korupcji. Oprócz określonego systemu wartości, ważne jest również odpowiednie przygotowanie merytoryczne, zwłaszcza po stronie zamawiającego. Tylko dobrze wykwalifikowane osoby, wciąż uzupełniające swoją wiedzę, z wyraźnie zarysowaną ścieżką kariery, właściwie wynagradzane, mające poczucie bezpieczeństwa zatrudnienia, są gwarancją tego, że system zamówień publicznych będzie systemem przejrzystym, sprawnie funkcjonującym, wolnym od korupcji. Wydaje się, że mogłoby się do tego przyczynić utworzenie zawodu specjalisty ds. zamówień publicznych. Podsumowanie Nowelizacja Pzp z dnia 7 kwietnia 2006 r., oprócz konieczności implementowania do polskiego systemu zamówień publicznych tzw. nowych dyrektyw dotyczących zamówień publicznych, została poczyniona przede wszystkim ze względu na potrzebę udrożnienia procesów wydatkowania środków pochodzących z budżetu UE, które w znacznej części wydatkowane są w trybie Pzp. Problematyka ta okazała się na tyle istotna, że zdecydowano się na znaczną zmianę systemu zamówień publicznych, co więcej, rozważano nawet wyłączenie obowiązku stosowania Pzp w stosunku do zamówień publicznych o wartości nie przekraczającej kwoty euro, co oznacza dziesięciokrotne podwyższenie progu stosowania Pzp. Ostatecznie przyjęto wiele zmian, Analizy i Opinie, 67 Instytut Spraw Publicznych

8 które zapewne przyczynią się do usprawnienia wydatkowania środków pochodzących z budżetu UE, mogą jednak spowodować również wzrost występowania zjawisk korupcyjnych. Z tego względu zyskują na znaczeniu i wymagają rozważenia te rozwiązania, które mogą przyczynić się do przeciwdziałania zjawisku korupcji. Przypisy 1 Źródło: Zjawiska patologiczne w zamówieniach publicznych, Urząd Zamówień Publicznych, kwiecień 2000 r. oraz Raport Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego: Korupcja w Polsce próba analizy zjawiska. 2 Por. A. Panasiuk, System zamówień publicznych w Polsce, Olympus Szkoła Wyższa im. Romualda Kudlińskiego, Warszawa 2004, s. 194 i n. oraz Zjawiska patologiczne w zamówieniach publicznych 3 Ustawa z dnia 7 kwietnia 2006 r. o zmianie ustawy Prawo zamówień publicznych oraz ustawy o odpowiedzialności za naruszenie dyscypliny finansów publicznych (DzU nr 79, poz. 551). 4 A. Panasiuk, Zamówienia publiczne legalność i etyka, Kontrola Państwowa 2005, nr 4. 5 Więcej na ten temat: P. Wiśniewski, Wykorzystanie narzędzi elektronicznych w obszarze zamówień publicznych jako sposób przeciwdziałania zjawisku korupcji w Polsce, Analizy i Opinie 2006, nr 57. Piotr Wiśniewski ekspert Instytutu Zamówień Publicznych, doktorant Instytutu Nauk Prawnych PAN, członek Kolegium Redaktorskiego kwartalnika Prawo Zamówień Publicznych, członek Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Konsultantów Zamówień Publicznych, członek Polskiego Towarzystwa Legislacji. Pracował w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, Rządowym Centrum Legislacji oraz Urzędzie Zamówień Publicznych, gdzie współopracował projekt ustawy Prawo zamówień publicznych. Tekst powstał w ramach międzynarodowego projektu Save public assets realizowanego przez Program Obywatel i Prawo Instytutu Spraw Publicznych. Analizy i Opinie Nr 67, październik 2006 Redagują: dr Jacek Kucharczyk Jarosław Ćwiek-Karpowicz Projekt graficzny: Andrzej Jasiocha Instytut Spraw Publicznych Adres: ul.szpitalna 5 lok Warszawa, Polska

INSTYTUT SPRAW PUBLICZNYCH 57 T H E I N S T I T U T E O F P U B L I C A F F A I R S

INSTYTUT SPRAW PUBLICZNYCH 57 T H E I N S T I T U T E O F P U B L I C A F F A I R S Nr 57 INSTYTUT SPRAW PUBLICZNYCH T H E I N S T I T U T E O F P U B L I C A F F A I R S Analizy i Opinie Analyses & Opinions Wykorzystanie narzędzi elektronicznych w obszarze zamówień publicznych jako sposób

Bardziej szczegółowo

Zamówienia publiczne - zasady ogólne

Zamówienia publiczne - zasady ogólne Dr hab. inż. Dorota Zawieska Wydział Geodezji i Kartografii Pełnomocnik Dziekana ds. zamówień publicznych Plan wykładu: Wprowadzenie Podstawowe źródła zawierania umów Kryterium stosowania ustawy (progi

Bardziej szczegółowo

PROGRAM SZKOLENIA FINANSE PUBLICZNE I ZAMÓWIENIA PUBLICZNE W PRAKTYCE. 06-07.03.2014 r.

PROGRAM SZKOLENIA FINANSE PUBLICZNE I ZAMÓWIENIA PUBLICZNE W PRAKTYCE. 06-07.03.2014 r. PROGRAM SZKOLENIA FINANSE PUBLICZNE I ZAMÓWIENIA PUBLICZNE W PRAKTYCE SZKOLENIE DEDYKOWANE JEST DO: 06-07.03.2014 r. Przedstawicieli jednostek sektora finansów publicznych, administracja rządowa, samorządowa,

Bardziej szczegółowo

Zmiany w ustawie Pzp mające wpływ na optymalny wyboru partnera prywatnego w PPP. 25 marca 2013 r. dr Izabela Rzepkowska

Zmiany w ustawie Pzp mające wpływ na optymalny wyboru partnera prywatnego w PPP. 25 marca 2013 r. dr Izabela Rzepkowska Zmiany w ustawie Pzp mające wpływ na optymalny wyboru partnera prywatnego w PPP 25 marca 2013 r. dr Izabela Rzepkowska Zmiana ustawy Pzp Ustawa z dnia 12 października 2012 r. o zmianie ustawy Prawo zamówień

Bardziej szczegółowo

KURS ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH (80 godzin) PROGRAM KURSU

KURS ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH (80 godzin) PROGRAM KURSU KURS ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH (80 godzin) PROGRAM KURSU Dzień 1 1. Przepisy regulujące zasady udzielania zamówień publicznych (źródła prawa); źródła prawa wspólnotowego charakterystyka i zakres obowiązywania

Bardziej szczegółowo

1. Numer konkursu: 2. Numer projektu: 3. Tytuł projektu: 4. Zamawiający: 5. Adres zamawiającego:

1. Numer konkursu: 2. Numer projektu: 3. Tytuł projektu: 4. Zamawiający: 5. Adres zamawiającego: Załącznik 13.3.1 Lista sprawdzająca poprawność zastosowania ustawy prawo zamówień publicznych (dot. zamówień, których wartość jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11

Bardziej szczegółowo

Barbara Kunysz-Syrytczyk

Barbara Kunysz-Syrytczyk Barbara Kunysz-Syrytczyk Zasady udzielania zamówień publicznych zostały określone w: 1) art. 7 ust. 1 (zasada zachowania uczciwej konkurencji oraz równego traktowania wykonawców ); 2) art. 7 ust. 2 (zasada

Bardziej szczegółowo

Kierunki zmian ustawy koncesyjnej w kontekście nowej dyrektywy unijnej

Kierunki zmian ustawy koncesyjnej w kontekście nowej dyrektywy unijnej Kierunki zmian ustawy koncesyjnej w kontekście nowej dyrektywy unijnej Robert Kałuża Dyrektor Departamentu Wsparcia Projektów Partnerstwa Publiczno-Prywatnego Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju Warszawa,

Bardziej szczegółowo

Czego o zapobieganiu nadużyciom w zamówieniach publicznych dowiedzieliśmy się z największej dotychczas afery korupcyjnej w Polsce?

Czego o zapobieganiu nadużyciom w zamówieniach publicznych dowiedzieliśmy się z największej dotychczas afery korupcyjnej w Polsce? Środki zwalczania nadużyć finansowych i przeciwdziałania korupcji w europejskich funduszach strukturalnych i inwestycyjnych Czego o zapobieganiu nadużyciom w zamówieniach publicznych dowiedzieliśmy się

Bardziej szczegółowo

We wzorze sprawozdania poszczególne niezbędne informacje zostały ujęte w podziale na następujące formularze:

We wzorze sprawozdania poszczególne niezbędne informacje zostały ujęte w podziale na następujące formularze: UZASADNIENIE Projekt rozporządzenia stanowi wykonanie upoważnienia zawartego w art. 98 ust. 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. 907). Potrzeba wydania

Bardziej szczegółowo

Nowe zasady szacowania wartości zamówienia i planowanie zamówień a zamówienia publiczne do progu 30 tys. euro po nowelizacji

Nowe zasady szacowania wartości zamówienia i planowanie zamówień a zamówienia publiczne do progu 30 tys. euro po nowelizacji Nowe zasady szacowania wartości zamówienia i planowanie zamówień a zamówienia publiczne do progu 30 tys. euro po nowelizacji Prowadzący: Jacek Szmalenberg Wstęp Art. 4 pkt 8 pzp Ustawy nie stosuje się

Bardziej szczegółowo

zamówienia publiczne Podmioty ekonomii społecznej Tomasz Schimanek Instytut Spraw Publicznych

zamówienia publiczne Podmioty ekonomii społecznej Tomasz Schimanek Instytut Spraw Publicznych Podmioty ekonomii społecznej a zamówienia publiczne Tomasz Schimanek Instytut Spraw Publicznych 1. Czym są zamówienia 2. Kto je stosuje? 3. Co daje podmiotom ekonomii społecznej realizowanie zamówień publicznych?

Bardziej szczegółowo

Zamówienia publiczne a ekonomia społeczna

Zamówienia publiczne a ekonomia społeczna Zamówienia publiczne a ekonomia społeczna HARMONOGRAM Godziny zajęć 115.30 wyjazd z Łodzi Liczba godzin zajęć Temat zajęć 18.00 - Kolacja 9.00 10.30 Zajęcia 2 Zasady udzielania zamówień publicznych (jawność,

Bardziej szczegółowo

HISTORIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W POLSCE

HISTORIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W POLSCE HISTORIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W POLSCE Historia polskiego systemu zamówień publicznych sięga okresu przedwojennego, kiedy to po raz pierwszy dostrzeżono potrzebę uregulowania procedury zawierania publicznych

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 21 marca 2006 r.

Warszawa, dnia 21 marca 2006 r. Warszawa, dnia 21 marca 2006 r. Opinia do ustawy o zmianie ustawy Prawo zamówień publicznych oraz ustawy o odpowiedzialności za naruszenie dyscypliny finansów publicznych Nowelizacja została opracowana

Bardziej szczegółowo

Opis szkolenia. Dane o szkoleniu. Program. BDO - informacje o szkoleniu

Opis szkolenia. Dane o szkoleniu. Program. BDO - informacje o szkoleniu Opis szkolenia Dane o szkoleniu Kod szkolenia: 95614 Temat: odw-zamówienia publiczne w praktyce - z egzaminem potwierdzającym posiadanie kwalifikacji zawodowych 13 Wrzesień - 19 Październik Warszawa, BDO

Bardziej szczegółowo

SPECYFIKA ZAMÓWIEŃ DODATKOWYCH NA ROBOTY BUDOWLANE

SPECYFIKA ZAMÓWIEŃ DODATKOWYCH NA ROBOTY BUDOWLANE SPECYFIKA ZAMÓWIEŃ DODATKOWYCH NA ROBOTY BUDOWLANE Autor komentarza: Józef Edmund Nowicki Zgodnie z art. 67 ust. 1 pkt 5 Pzp zamawiający może udzielić zamówień dodatkowych na roboty budowlane, jeżeli łącznie

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ Z DZIEDZINY NAUKI, DZIAŁALNOŚCI KULTURALNEJ, NA USŁUGI SPOŁECZNE I INNE SZCZEGÓLNE USŁUGI

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ Z DZIEDZINY NAUKI, DZIAŁALNOŚCI KULTURALNEJ, NA USŁUGI SPOŁECZNE I INNE SZCZEGÓLNE USŁUGI Załącznik Nr 3 do Zarządzenia Nr 25/2017 Rektora UMCS REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ Z DZIEDZINY NAUKI, DZIAŁALNOŚCI KULTURALNEJ, NA USŁUGI SPOŁECZNE I INNE SZCZEGÓLNE USŁUGI Zamówienia z dziedziny nauki,

Bardziej szczegółowo

odwołaniach). Druki te powinny być stosowane również w postępowaniach o mniejszej wartości ze względu na szczególnie istotne informacje w nich

odwołaniach). Druki te powinny być stosowane również w postępowaniach o mniejszej wartości ze względu na szczególnie istotne informacje w nich UZASADNIENIE Projektowane rozporządzenie stanowi wykonanie upoważnienia zawartego w art. 96 ust. 5 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 oraz

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH

REGULAMIN ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH REGULAMIN ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH Powiatowego Urzędu Pracy w Poznaniu Załącznik nr 1 do ZW nr 15/2014 Regulamin opracowano na podstawie następujących przepisów prawnych: 1. Ustawy z dnia 29 stycznia 2004

Bardziej szczegółowo

PROGRAM STUDIÓW PODYPLOMOWYCH ZAMÓWIENIA PUBLICZNE

PROGRAM STUDIÓW PODYPLOMOWYCH ZAMÓWIENIA PUBLICZNE PROGRAM STUDIÓW PODYPLOMOWYCH ZAMÓWIENIA PUBLICZNE SEMESTR I 82godzin (10 dni) Lp Temat 1. Wprowadzenie do zamówień publicznych A. Zakres stosowania ustawy Prawo zamówień publicznych (wyjaśnienie najważniejszych

Bardziej szczegółowo

Zamawiający nie może określać warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia w sposób, który mógłby utrudniać uczciwą konkurencję.

Zamawiający nie może określać warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia w sposób, który mógłby utrudniać uczciwą konkurencję. Zamawiający nie może określać warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia w sposób, który mógłby utrudniać uczciwą konkurencję. Warunki udziału w postępowaniu Opis warunków udziału w postępowaniu

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN PRACY KOMISJI PRZETARGOWYCH

REGULAMIN PRACY KOMISJI PRZETARGOWYCH Załącznik Nr 2 do zarządzenia Nr 120.11.2014 BURMISTRZA MIASTA I GMINY GRYFINO z dnia 10 kwietnia 2014 r. REGULAMIN PRACY KOMISJI PRZETARGOWYCH Rozdział 1 Postanowienia ogólne 1. Ilekroć w Regulaminie

Bardziej szczegółowo

I Dzień 4 listopada 2013 r.

I Dzień 4 listopada 2013 r. I Dzień 4 listopada 2013 r. Przekrojowe omówienie zasad udzielania zamówień publicznych oraz podstawowych pojęć związanych z organizacją zamówień publicznych w jednostce, przygotowaniem postępowania oraz

Bardziej szczegółowo

SYLABUS rok akademicki 2017/18 Wydział Ekonomiczny Uniwersytet Gdański

SYLABUS rok akademicki 2017/18 Wydział Ekonomiczny Uniwersytet Gdański Nazwa przedmiotu Zamówienia publiczne w praktyce gospodarczej Kod ECTS 14.3.E.FZ.2054 Pkt.ECTS 2 Limit osób 50 Jednostka prowadząca przedmiot IHZ Nazwa kierunku Ekonomia/MSG Nazwa specjalności BRAK;DEIFP;F

Bardziej szczegółowo

Informatyzacja administracji zaczyna się od przetargów

Informatyzacja administracji zaczyna się od przetargów Projekt "Prawidłowe i transparentne przetargi publiczne na narzędzia informatyczne" jest realizowany przy wsparciu udzielonym przez Islandię, Liechtenstei i Norwegię ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego

Bardziej szczegółowo

OFERTA SZKOLENIA. Nowelizacja Prawa zamówień publicznych w związku z implementacją dyrektyw 2014/24/UE i 2014/25/UE z dnia 26 lutego 2014.

OFERTA SZKOLENIA. Nowelizacja Prawa zamówień publicznych w związku z implementacją dyrektyw 2014/24/UE i 2014/25/UE z dnia 26 lutego 2014. OFERTA SZKOLENIA Nowelizacja Prawa zamówień publicznych w związku z implementacją dyrektyw 2014/24/UE i 2014/25/UE z dnia 26 lutego 2014. CEL SZKOLENIA Szkolenie poświęcone będzie omówieniu zmian w ustawie

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH POWYŻEJ 30 000 EURO W KURATORIUM OŚWIATY W WARSZAWIE

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH POWYŻEJ 30 000 EURO W KURATORIUM OŚWIATY W WARSZAWIE Załącznik do zarządzenia Nr 50 Mazowieckiego Kuratora Oświaty z dnia 17 lipca 2014 r. REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH POWYŻEJ 30 000 EURO W KURATORIUM OŚWIATY W WARSZAWIE Zamówienia publiczne

Bardziej szczegółowo

Uchwała Nr 244/2014 Zarządu Powiatu Kamiennogórskiego z dnia 13 maja 2014 r.

Uchwała Nr 244/2014 Zarządu Powiatu Kamiennogórskiego z dnia 13 maja 2014 r. Uchwała Nr 244/2014 Zarządu Powiatu Kamiennogórskiego z dnia 13 maja 2014 r. w sprawie wprowadzenia regulaminu wydatkowania środków budżetowych Starostwa Powiatowego w Kamiennej Górze, których wartość

Bardziej szczegółowo

SIWZ a usługi PR. 1 Copyright by M. Halicki oraz K. Sowińska, Warszawa, 13.02.2012 r. Warszawa, 2010 r. s. 7

SIWZ a usługi PR. 1 Copyright by M. Halicki oraz K. Sowińska, Warszawa, 13.02.2012 r. Warszawa, 2010 r. s. 7 1 Copyright by M. Halicki oraz K. Sowińska, Warszawa, 13.02.2012 r. SIWZ a usługi PR Zlecanie usług PR w sektorze publicznym odbywa się w oparciu o Ustawę Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29 stycznia

Bardziej szczegółowo

Chmura obliczeniowa a zamówienia publiczne

Chmura obliczeniowa a zamówienia publiczne Chmura obliczeniowa a zamówienia publiczne Michał Bagłaj dział PZP Jakub Kubalski dział IP/TMT/IT Domański Zakrzewski Palinka sp.k. 1 Elementy składowe oprogramowania Elementy nie będące programem, a będące

Bardziej szczegółowo

R E G U L A M I N UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W MAŁOPOLSKIEJ ORGANIZACJI TURYSTYCZNEJ Z SIEDZIBĄ W KRAKOWIE

R E G U L A M I N UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W MAŁOPOLSKIEJ ORGANIZACJI TURYSTYCZNEJ Z SIEDZIBĄ W KRAKOWIE R E G U L A M I N UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W MAŁOPOLSKIEJ ORGANIZACJI TURYSTYCZNEJ Z SIEDZIBĄ W KRAKOWIE 1 Zakres regulacji 1. Regulamin określa reguły, formy i tryb udzielania zamówień publicznych

Bardziej szczegółowo

Załącznik. 6. Poniższe tabele zostały opracowane wg. stanu prawnego obowiązującego na dzień 16 maja 2014 r.

Załącznik. 6. Poniższe tabele zostały opracowane wg. stanu prawnego obowiązującego na dzień 16 maja 2014 r. Załącznik Wskaźniki procentowe do obliczenia wartości korekty finansowej za naruszenia przy udzielaniu zamówień publicznych, współfinansowanych ze środków funduszy UE 1. Wskaźnik procentowy W%, stosowany

Bardziej szczegółowo

USTAWA. z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. (tekst jednolity: Dz. U. z 2013 r., Nr 907 ze zm.)

USTAWA. z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. (tekst jednolity: Dz. U. z 2013 r., Nr 907 ze zm.) USTAWA z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. z 2013 r., Nr 907 ze zm.) 1. Ustawa - Prawo zamówień publicznych weszła w życie 2 marca 2004 r. i zastąpiła obowiązującą

Bardziej szczegółowo

Polski system zamówień publicznych implementacja dyrektyw UE w kontekście nowelizacji ustawy PZP

Polski system zamówień publicznych implementacja dyrektyw UE w kontekście nowelizacji ustawy PZP Polski system zamówień publicznych implementacja dyrektyw UE w kontekście nowelizacji ustawy PZP. Nowelizacja ustawy ustawa z dnia 4 września 2008 r. o zmianie ustawy Prawo zamówień publicznych oraz niektórych

Bardziej szczegółowo

Zamówienia Publiczne w 2016 roku aktualny stan prawny oraz planowane zmiany

Zamówienia Publiczne w 2016 roku aktualny stan prawny oraz planowane zmiany Firma szkoleniowa 2014 roku. TOP 3 w rankingu firm szkoleniowych zaprasza na szkolenie: Zamówienia Publiczne w 2016 roku aktualny stan prawny oraz planowane zmiany praktyczne warsztaty 7-8 kwietnia 2016r.

Bardziej szczegółowo

Podstawowe zasady udzielania zamówień

Podstawowe zasady udzielania zamówień Wykład 2 Podstawowe zasady udzielania zamówień 1. Konstrukcja prawna systemu zamówień publicznych Konstrukcję prawną, na której opiera się polski system zamówień publicznych tworzy: ustawa z dnia 29 stycznia

Bardziej szczegółowo

Zamówienia publiczne w praktyce po nowelizacji. Wzory dokumentów wraz z interpretacją UZP. Autorzy: Paweł Granecki, Mariusz Kuźma, Agnieszka Olszewska

Zamówienia publiczne w praktyce po nowelizacji. Wzory dokumentów wraz z interpretacją UZP. Autorzy: Paweł Granecki, Mariusz Kuźma, Agnieszka Olszewska Zamówienia publiczne w praktyce po nowelizacji. Wzory dokumentów wraz z interpretacją UZP Autorzy: Paweł Granecki, Mariusz Kuźma, Agnieszka Olszewska Rozdział I. Przygotowanie postępowania 1. Określenie

Bardziej szczegółowo

Postanowienia ogólne.

Postanowienia ogólne. Zał. nr 1 do zasad udzielania zamówień publicznych w Starostwie Powiatowym w Środzie Wlkp. Procedura udzielania zamówień publicznych, których szacunkowa wartość przekracza wyrażoną w złotych równowartość

Bardziej szczegółowo

Adres strony internetowej, na której Zamawiający udostępnia Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia:

Adres strony internetowej, na której Zamawiający udostępnia Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia: Adres strony internetowej, na której Zamawiający udostępnia Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia: www.bip.cos.pl Szczyrk: Dostawa armatek śnieżnych dla COS-OPO w Szczyrku Numer ogłoszenia: 297132-2015;

Bardziej szczegółowo

Ogłoszenie nr N-2017 z dnia r.

Ogłoszenie nr N-2017 z dnia r. Ogłoszenie nr 547436-N-2017 z dnia 2017-07-07 r. Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej: Dostawa systemu antywirusowego wraz z jego instalacją OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy Zamieszczanie ogłoszenia:

Bardziej szczegółowo

STUDIUM ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH AGENDA

STUDIUM ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH AGENDA ZJAZD I, Piątek, 15 marca 2013 r. 9.00 13.00 Zagadnienia wprowadzające a) Podstawowe pojęcia związane z zamówieniami publicznymi; b) Co to jest zamówienie publiczne? Definicja dostaw, usług i robót budowlanych;

Bardziej szczegółowo

ZASADY WYKONYWANIA W URZĘDZIE MIASTA I GMINY W GRYFINIE USTAWY PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH

ZASADY WYKONYWANIA W URZĘDZIE MIASTA I GMINY W GRYFINIE USTAWY PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH Załącznik Nr 1 do zarządzenia Nr 120.11.2014 BURMISTRZA MIASTA I GMINY GRYFINO z dnia 10 kwietnia 2014 r. ZASADY WYKONYWANIA W URZĘDZIE MIASTA I GMINY W GRYFINIE USTAWY PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH Rozdział

Bardziej szczegółowo

Zarządzenie Nr R 48/2011 Rektora Politechniki Lubelskiej z dnia 1 września 2011 r.

Zarządzenie Nr R 48/2011 Rektora Politechniki Lubelskiej z dnia 1 września 2011 r. Zarządzenie Nr R 48/2011 Rektora Politechniki Lubelskiej z dnia 1 września 2011 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu audytu wewnętrznego Politechniki Lubelskiej Na podstawie art. 66 Ustawy z dnia 27 lipca

Bardziej szczegółowo

Załącznik Nr 1 do Zarządzenia Kanclerza Nr 112/2017 z dnia 9 maja 2017 r.

Załącznik Nr 1 do Zarządzenia Kanclerza Nr 112/2017 z dnia 9 maja 2017 r. REGULAMIN PRACY KOMISJI PRZETARGOWEJ Rozdział 1. Postanowienia ogólne 1. 1. Komisja przetargowa, zwana dalej,,komisją, w trakcie pracy zobowiązana jest kierować się przepisami ustawy z dnia 29 stycznia

Bardziej szczegółowo

ZASADY UZUPEŁNIANIA DOKUMENTÓW W ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH. Artur Wawryło Dyrektor ds. Projektów Centrum Zamówień Publicznych sp. z o.o.

ZASADY UZUPEŁNIANIA DOKUMENTÓW W ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH. Artur Wawryło Dyrektor ds. Projektów Centrum Zamówień Publicznych sp. z o.o. ZASADY UZUPEŁNIANIA DOKUMENTÓW W ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH Artur Wawryło Dyrektor ds. Projektów Centrum Zamówień Publicznych sp. z o.o. 1. Oświadczenia lub dokumenty składane przez wykonawców. W postępowaniach

Bardziej szczegółowo

Zamówienia publiczne. Opis kierunku. WSB Chorzów - Studia podyplomowe. Zamówienia publiczne - studia na WSB w Chorzowie

Zamówienia publiczne. Opis kierunku. WSB Chorzów - Studia podyplomowe. Zamówienia publiczne - studia na WSB w Chorzowie Zamówienia publiczne WSB Chorzów - Studia podyplomowe Opis kierunku Zamówienia publiczne - studia na WSB w Chorzowie Złożoność problematyki zamówień publicznych wynika przede wszystkim z faktu współzależności

Bardziej szczegółowo

Zalecenia Instytucji Wdrażającej w zakresie oceny procedur zawierania umów

Zalecenia Instytucji Wdrażającej w zakresie oceny procedur zawierania umów Zalecenia Instytucji Wdrażającej w zakresie oceny procedur zawierania umów W ramach oceny merytorycznej II stopnia ocenie podlega także gotowość organizacyjno-instytucjonalna projektu w obszarze zawierania

Bardziej szczegółowo

z dnia o zmianie ustawy Prawo zamówień publicznych oraz niektórych innych ustaw

z dnia o zmianie ustawy Prawo zamówień publicznych oraz niektórych innych ustaw Wersja przyjęta przez Sejm w dniu 13 maja 2016 r. U S T AWA z dnia o zmianie ustawy Prawo zamówień publicznych 1), 2) oraz niektórych innych ustaw Art. 1. W ustawie z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień

Bardziej szczegółowo

Polska-Namysłów: Usługi drukowania i dostawy 2015/S 087-157751. Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości ex ante

Polska-Namysłów: Usługi drukowania i dostawy 2015/S 087-157751. Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości ex ante 1/5 Niniejsze ogłoszenie w witrynie TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:157751-2015:text:pl:html Polska-Namysłów: Usługi drukowania i dostawy 2015/S 087-157751 Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości

Bardziej szczegółowo

Lista sprawdzająca do kontroli ex-post zamówień publicznych

Lista sprawdzająca do kontroli ex-post zamówień publicznych Lista sprawdzająca do kontroli ex-post zamówień publicznych Tytuł i numer projektu: Zamawiający: Oznaczenie postępowania nadane przez Zamawiającego: Tytuł postępowania nadany przez Zamawiającego: Rodzaj

Bardziej szczegółowo

WYBÓR TRYBU UDZIELENIA ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO

WYBÓR TRYBU UDZIELENIA ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO B I B L I O T E K A ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH Agata Hryc-Ląd WYBÓR TRYBU UDZIELENIA ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO Seria: Wszczęcie postępowania Agata Hryc-Ląd WYBÓR TRYBU UDZIELENIA ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO Autor: Agata

Bardziej szczegółowo

Polska-Dębe Wielkie: Wozy strażackie 2017/S Ogłoszenie o zamówieniu. Dostawy

Polska-Dębe Wielkie: Wozy strażackie 2017/S Ogłoszenie o zamówieniu. Dostawy 1 / 6 Niniejsze ogłoszenie w witrynie TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:395469-2017:text:pl:html Polska-Dębe Wielkie: Wozy strażackie 2017/S 193-395469 Ogłoszenie o zamówieniu Dostawy Dyrektywa

Bardziej szczegółowo

Regulamin udzielania zamówień publicznych powyżej kwoty euro WSTĘP POSTANOWIENIA OGÓLNE 3 PLANOWANIE ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH

Regulamin udzielania zamówień publicznych powyżej kwoty euro WSTĘP POSTANOWIENIA OGÓLNE 3 PLANOWANIE ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH Załącznik nr 2 do Zarządzenia nr 162/2015 Burmistrza Miasta Piastowa z dnia 28.09.2015r. w sprawie wprowadzenia Regulaminów udzielania zamówień publicznych w Urzędzie Miejskim w Piastowie. Regulamin udzielania

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W MUZEUM POMORZA ŚRODKOWEGO W SŁUPSKU

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W MUZEUM POMORZA ŚRODKOWEGO W SŁUPSKU Załącznik Nr 1 do Zarządzenia Nr 22 Dyrektora Muzeum Pomorza Środkowego w Słupsku z dnia 21.07.2014r. REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W MUZEUM POMORZA ŚRODKOWEGO W SŁUPSKU Zamówienia publiczne

Bardziej szczegółowo

Ogłoszenie nr N-2017 z dnia r.

Ogłoszenie nr N-2017 z dnia r. Ogłoszenie nr 595582-N-2017 z dnia 2017-09-29 r. Zespół Szkół Nr 4 im. Jarosława Dąbrowskiego w Tomaszowie Lubelskim: Zakup i dostawę komputerów z monitorami - klasa PC, oraz oprogramowania CAD/CAM wersja

Bardziej szczegółowo

Jarosław Rokicki Biuro Koordynacji Zamówień Publicznych i Opinii Prawnych

Jarosław Rokicki Biuro Koordynacji Zamówień Publicznych i Opinii Prawnych Planowanie w procesie podejmowania decyzji w sferze zamówień publicznych Jarosław Rokicki Biuro Koordynacji Zamówień Publicznych i Opinii Prawnych Dąbrowa Górnicza, 20.03.2015 r. Wprawdzie Ŝadne przepisy

Bardziej szczegółowo

Polska-Warszawa: Dodatkowe usługi biurowe 2016/S Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości ex ante

Polska-Warszawa: Dodatkowe usługi biurowe 2016/S Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości ex ante 1 / 5 Niniejsze ogłoszenie w witrynie TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:238716-2016:text:pl:html -Warszawa: Dodatkowe usługi biurowe 2016/S 132-238716 Ogłoszenie o dobrowolnej przejrzystości

Bardziej szczegółowo

Zarządzenie Nr R-58/2005 Rektora Politechniki Lubelskiej w Lublinie z dnia 23 listopada 2005 r.

Zarządzenie Nr R-58/2005 Rektora Politechniki Lubelskiej w Lublinie z dnia 23 listopada 2005 r. Zarządzenie Nr R-58/2005 Rektora Politechniki Lubelskiej w Lublinie z dnia 23 listopada 2005 r. zmieniające Zarządzenie Nr R-3/2005 Rektora Politechniki Lubelskiej w Lublinie z dnia 6 stycznia 2005 r.

Bardziej szczegółowo

ZARZĄDZENIE Nr 120/4/2014 Wójta Gminy Bojszowy z dnia r. ZARZĄDZAM

ZARZĄDZENIE Nr 120/4/2014 Wójta Gminy Bojszowy z dnia r. ZARZĄDZAM ZARZĄDZENIE Nr 120/4/2014 Wójta Gminy Bojszowy z dnia 16.04.2014r. w sprawie: udzielania zamówień publicznych o wartości większej niż 30.000 euro. Na podstawie art. 30 ust. l ustawy z dnia 8 marca 1990

Bardziej szczegółowo

JAK WYGRYWAĆ PRZETARGI - ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Z UWZGLĘDNIENIEM PLANOWANYCH ZMIAN W 2016 R - SZKOLENIE DLA WYKONAWCÓW I DOSTAWCÓW

JAK WYGRYWAĆ PRZETARGI - ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Z UWZGLĘDNIENIEM PLANOWANYCH ZMIAN W 2016 R - SZKOLENIE DLA WYKONAWCÓW I DOSTAWCÓW JAK WYGRYWAĆ PRZETARGI - ZAMÓWIENIA PUBLICZNE Z UWZGLĘDNIENIEM PLANOWANYCH ZMIAN W 2016 R - SZKOLENIE DLA WYKONAWCÓW I DOSTAWCÓW Informacje o usłudze Numer usługi 2016/03/22/5815/6563 Cena netto 550,00

Bardziej szczegółowo

PROGRAM PODYPLOMOWYCH STUDIÓW ZAMÓWIENIA PUBLICZNE

PROGRAM PODYPLOMOWYCH STUDIÓW ZAMÓWIENIA PUBLICZNE PROGRAM PODYPLOMOWYCH STUDIÓW ZAMÓWIENIA PUBLICZNE 162 godziny zajęć 9 miesięcy nauki 10 zjazdów 1. Regulacje dotyczące zamówień publicznych w Polskim systemie prawa (8 godz.) Aktualne regulacje ustawy

Bardziej szczegółowo

Tryb postępowania w sprawie zlecania szkoleń Postanowienia ogólne

Tryb postępowania w sprawie zlecania szkoleń Postanowienia ogólne Tryb postępowania w sprawie zlecania szkoleń Postanowienia ogólne Udzielanie przez Powiatowy Urząd Pracy we Włodawie instytucjom szkoleniowym zamówień na usługi szkoleniowe odbywa się na podstawie: 1.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH o wartości przekraczającej euro

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH o wartości przekraczającej euro Załącznik Nr1 do Zarządzenia Nr 25/2017 Rektora UMCS REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH o wartości przekraczającej 30 000 euro Zamówienia publiczne w Uniwersytecie Marii Curie-Skłodowskiej, zwanym

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W MUZEUM POMORZA ŚRODKOWEGO W SŁUPSKU, dla których nie stosuje się ustawy Prawo zamówień publicznych

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W MUZEUM POMORZA ŚRODKOWEGO W SŁUPSKU, dla których nie stosuje się ustawy Prawo zamówień publicznych Załącznik Nr 2 do Zarządzenia Nr 22/2014 Dyrektora Muzeum Pomorza Środkowego w Słupsku z dnia 21.07.2014r. REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W MUZEUM POMORZA ŚRODKOWEGO W SŁUPSKU, dla których nie

Bardziej szczegółowo

2016 r. wdrażającej do polskiego porządku prawnego ww. dyrektywy oraz innych zmian merytorycznych, które znalazły się w tej ustawie.

2016 r. wdrażającej do polskiego porządku prawnego ww. dyrektywy oraz innych zmian merytorycznych, które znalazły się w tej ustawie. UZASADNIENIE Projekt rozporządzenia stanowi wykonanie upoważnienia ustawowego zawartego w art. 98 ust. 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2164, z późn.

Bardziej szczegółowo

SPECYFIKA ZAMÓWIEŃ UZUPEŁNIAJĄCYCH

SPECYFIKA ZAMÓWIEŃ UZUPEŁNIAJĄCYCH SPECYFIKA ZAMÓWIEŃ UZUPEŁNIAJĄCYCH Autor komentarza: Józef Edmund Nowicki Przesłanki udzielenia zamówień uzupełniających zostały określone w art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2011 r. - Prawo

Bardziej szczegółowo

KARY ADMINISTRACYJNE ZA NARUSZENIA PRZEPISÓW O ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH

KARY ADMINISTRACYJNE ZA NARUSZENIA PRZEPISÓW O ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH KARY ADMINISTRACYJNE ZA NARUSZENIA PRZEPISÓW O ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH 1. Przy ustalaniu wysokości kar administracyjnych za naruszenia przepisów o zamówieniach publicznych należy brać pod uwagę, z jednej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH, KTÓRYCH WARTOŚĆ NIE PRZEKRACZA WYRAŻONEJ W ZŁOTYCH RÓWNOWARTOŚCI KWOTY 30 000 euro.

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH, KTÓRYCH WARTOŚĆ NIE PRZEKRACZA WYRAŻONEJ W ZŁOTYCH RÓWNOWARTOŚCI KWOTY 30 000 euro. Załącznik Nr 2 do Zarządzenia Nr 10/2015 Dyrektora Przedszkola Miejskiego Nr 41 w Łodzi z dnia 27 października 2015 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu udzielania zamówień publicznych o wartości szacunkowej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ w SWŚ GWDA sp. z o o w Pile. Rozdział I Postanowienia ogólne. art. 1

REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ w SWŚ GWDA sp. z o o w Pile. Rozdział I Postanowienia ogólne. art. 1 REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ w SWŚ GWDA sp. z o o w Pile Rozdział I Postanowienia ogólne art. 1 1. Niniejszy regulamin ustala zasady i sposób udzielania zamówień w SWŚ Gwda w Pile do których nie stosuje

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN PRACY KOMISJI PRZETARGOWEJ DLA POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO PROWADZONEGO W TRYBIE NEGOCJACJI Z OGŁOSZENIEM

REGULAMIN PRACY KOMISJI PRZETARGOWEJ DLA POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO PROWADZONEGO W TRYBIE NEGOCJACJI Z OGŁOSZENIEM REGULAMIN PRACY KOMISJI PRZETARGOWEJ DLA POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO PROWADZONEGO W TRYBIE NEGOCJACJI Z OGŁOSZENIEM ZADANIA KOMISJI Do zadań Komisji należy przygotowanie i przeprowadzenie

Bardziej szczegółowo

czerwiec 2011 Udzielanie zamówień na podstawie Prawa zamówień publicznych

czerwiec 2011 Udzielanie zamówień na podstawie Prawa zamówień publicznych Udzielanie zamówień na podstawie Prawa zamówień publicznych Zamówienia publiczne Każdy z partnerów przy udzielaniu zamówień, zobowiązany jest przestrzegać krajowych zasad udzielania zamówień - dla partnerów

Bardziej szczegółowo

Zamówienia publiczne. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego 2015-01-02. Zamówienia publiczne dotyczą tylko takich umów, które są:

Zamówienia publiczne. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego 2015-01-02. Zamówienia publiczne dotyczą tylko takich umów, które są: Zamówienia publiczne definicja umowa odpłatna zawierana między zamawiającym a wykonawcą, których przedmiotem są usługi, dostawy lub roboty budowlane OPIS SYSTEMU Zamówienia publiczne dotyczą tylko takich

Bardziej szczegółowo

PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE Nr 31 W BIAŁYMSTOKU ul. Świętokrzyska 4, 15-843 Białystok tel. 85 8311044 fax 85 6510981

PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE Nr 31 W BIAŁYMSTOKU ul. Świętokrzyska 4, 15-843 Białystok tel. 85 8311044 fax 85 6510981 PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE Nr 31 W BIAŁYMSTOKU ul. Świętokrzyska 4, 15-843 Białystok tel. 85 8311044 fax 85 6510981 REGULAMIN udzielania przez Przedszkole Samorządowe nr 31 w Białymstoku zamówień publicznych

Bardziej szczegółowo

Wojskowa Akademia Techniczna: Dostawa mebli laboratoryjnych OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Wojskowa Akademia Techniczna: Dostawa mebli laboratoryjnych OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy Ogłoszenie nr 618362-N-2017 z dnia 2017-11-17 r. Wojskowa Akademia Techniczna: Dostawa mebli laboratoryjnych OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe Ogłoszenie

Bardziej szczegółowo

LISTA SPRAWDZAJĄCA. Czy Komisja Przetargowa została decyzja nr 27/2008 Wójta Gminy Nowy Targ w sprawie 1 powołana przez Kierownika

LISTA SPRAWDZAJĄCA. Czy Komisja Przetargowa została decyzja nr 27/2008 Wójta Gminy Nowy Targ w sprawie 1 powołana przez Kierownika Załącznik nr do SR.XI.093-3-09 LISTA SPRAWDZAJĄCA. Zamawiający: Urząd Gminy Nowy Targ. Adres zamawiającego: 34-400 Nowy Targ, ul. Bulwarowa 9 3. Rodzaj zamówienia: roboty budowlane 4. Szacowana wartość

Bardziej szczegółowo

KONTROLA ZARZĄDCZA. Ustawa z dnia 17 grudnia 2004 r. o odpowiedzialności za naruszenie dyscypliny finansów publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz.

KONTROLA ZARZĄDCZA. Ustawa z dnia 17 grudnia 2004 r. o odpowiedzialności za naruszenie dyscypliny finansów publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. KONTROLA ZARZĄDCZA Podstawa prawna Ustawa z dnia 27 sierpnia 2009 r. o finansach publicznych (Dz. U. z 2013 r. poz. 885, ze zm.) Ustawa z dnia 17 grudnia 2004 r. o odpowiedzialności za naruszenie dyscypliny

Bardziej szczegółowo

KARY ADMINISTRACYJNE ZA NARUSZENIA PRZEPISÓW O ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH

KARY ADMINISTRACYJNE ZA NARUSZENIA PRZEPISÓW O ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH Załącznik nr 4 do umowy KARY ADMINISTRACYJNE ZA NARUSZENIA PRZEPISÓW O ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH 1. Przy ustalaniu wysokości kar administracyjnych za naruszenia przepisów o ch publicznych należy brać pod

Bardziej szczegółowo

Załącznik nr 1 o wartości przekraczającej euro 1 2

Załącznik nr 1 o wartości przekraczającej euro 1 2 Załącznik nr 1 do Zarządzenia Nr 21/2014 Rektora UMCS REGULAMIN UDZIELANIA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH W UNIWERSYTECIE MARII CURIE-SKŁODOWSKIEJ o wartości przekraczającej 30 000 euro Zamówienia publiczne w Uniwersytecie

Bardziej szczegółowo

Zasady i procedury postępowań o zamówienia publiczne w Urzędzie Miejskim w Pruchniku i jednostkach organizacyjnych gminy.

Zasady i procedury postępowań o zamówienia publiczne w Urzędzie Miejskim w Pruchniku i jednostkach organizacyjnych gminy. Załącznik Nr 1 do Zarządzenia Nr 32/2014 Burmistrza Pruchnika z dnia 20 maja 2014 r. Zasady i procedury postępowań o zamówienia publiczne w Urzędzie Miejskim w Pruchniku i jednostkach organizacyjnych gminy.

Bardziej szczegółowo

STUDIA PODYPLOMOWE Z ZAKRESU: ZAMÓWIENIA PUBLICZNE

STUDIA PODYPLOMOWE Z ZAKRESU: ZAMÓWIENIA PUBLICZNE STUDIA PODYPLOMOWE Z ZAKRESU: ZAMÓWIENIA PUBLICZNE I. Organizatorem studiów podyplomowych jest Wyższa Szkoła Administracji Publicznej w Ostrołęce. II. Adresatami studiów są osoby legitymujące się wyższym

Bardziej szczegółowo

Przygotowanie Wniosku o Dofinansowanie pod kątem wymagań procedur zawierania umów Podtytuł prezentacji

Przygotowanie Wniosku o Dofinansowanie pod kątem wymagań procedur zawierania umów Podtytuł prezentacji Przygotowanie Wniosku o Dofinansowanie pod kątem wymagań procedur zawierania umów Podtytuł prezentacji Marta Woźniak Piotr Zajączkowski Warszawa, 8 października 2015 r. ZAGADNIENIA PRZEDSTAWIONE W PREZENTACJI:

Bardziej szczegółowo

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY Ogłoszenie nr 583481-N-2017 z dnia 2017-09-05 r. Szpital Miejski im. Franciszka Raszei: Sukcesywna dostawa nici chirurgicznych OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie

Bardziej szczegółowo

Polska-Wrocław: Usługi szkół nauki jazdy 2015/S Ogłoszenie o zamówieniu. Usługi

Polska-Wrocław: Usługi szkół nauki jazdy 2015/S Ogłoszenie o zamówieniu. Usługi 1/7 Niniejsze ogłoszenie w witrynie TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:152725-2015:text:pl:html Polska-Wrocław: Usługi szkół nauki jazdy 2015/S 085-152725 Ogłoszenie o zamówieniu Usługi Dyrektywa

Bardziej szczegółowo

Zgłaszanie przypadków nieprawidłowości i nadużyć finansowych do Komisji Europejskiej w Polsce

Zgłaszanie przypadków nieprawidłowości i nadużyć finansowych do Komisji Europejskiej w Polsce Tylko do użytku służbowego Zgłaszanie przypadków nieprawidłowości i nadużyć finansowych do Komisji Europejskiej w Polsce Seminarium na temat środków zwalczania korupcji i nadużyć finansowych w ramach europejskich

Bardziej szczegółowo

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY. Ogłoszenie nr N-2017 z dnia r.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY. Ogłoszenie nr N-2017 z dnia r. 1 z 13 2017-09-19 14:23 Ogłoszenie nr 590198-N-2017 z dnia 2017-09-19 r. Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży: Dostawa aktualizacji oprogramowania antywirusowego OGŁOSZENIE

Bardziej szczegółowo

Załącznik Wskaźnik procentowy W%, stosowany dla obliczenia wysokości korekty dla zamówień publicznych, które są w całości objęte dyrektywą

Załącznik Wskaźnik procentowy W%, stosowany dla obliczenia wysokości korekty dla zamówień publicznych, które są w całości objęte dyrektywą Załącznik 1 Wskaźniki procentowe do obliczenia wartości korekty za nieprawidłowości przy udzielaniu zamówień publicznych, współfinansowanych ze środków funduszy UE 1. Wskaźnik procentowy W%, stosowany

Bardziej szczegółowo

Polska-Warszawa: Usługi badawcze i eksperymentalno-rozwojowe oraz pokrewne usługi doradcze 2016/S Ogłoszenie o zamówieniu.

Polska-Warszawa: Usługi badawcze i eksperymentalno-rozwojowe oraz pokrewne usługi doradcze 2016/S Ogłoszenie o zamówieniu. 1 / 5 Niniejsze ogłoszenie w witrynie TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:355096-2016:text:pl:html Polska-Warszawa: Usługi badawcze i eksperymentalno-rozwojowe pokrewne usługi doradcze 2016/S

Bardziej szczegółowo

Adres strony internetowej, na której Zamawiający udostępnia Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia: www.kssip.gov.pl

Adres strony internetowej, na której Zamawiający udostępnia Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia: www.kssip.gov.pl Adres strony internetowej, na której Zamawiający udostępnia Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia: www.kssip.gov.pl Kraków: Świadczenie pomocy prawnej oraz doradztwa podatkowego na rzecz Krajowej

Bardziej szczegółowo

Departament Audytu Wewnętrznego i Certyfikacji

Departament Audytu Wewnętrznego i Certyfikacji Biuletyn Informacji Publicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie Kategoria: Urząd Marszałkowski - Departamenty / Biura - Departament Audytu Wewnętrznego i Certyfikacji

Bardziej szczegółowo

U Z A S A D N I E N I E

U Z A S A D N I E N I E U Z A S A D N I E N I E Projekt ustawy zmieniającej ustawę o związkach zawodowych rolników indywidualnych oraz ustawę o społeczno-zawodowych organizacjach rolników ma na celu stworzenie możliwości przekazania

Bardziej szczegółowo

Regulamin pracy Stałej Komisji Przetargowej

Regulamin pracy Stałej Komisji Przetargowej Załącznik nr 1 do Zarządzenia wewnętrznego Nr 2/2017 Prokurenta Miejskiego Zakładu Komunikacji Sp. z o.o. w Kutnie z dnia 02.01.2017r. Regulamin pracy Stałej Komisji Przetargowej 1 Stała Komisja Przetargowa,

Bardziej szczegółowo

Specjalista ds. zamówień publicznych - certyfikowany kurs zamówienia publiczne (e-learning)

Specjalista ds. zamówień publicznych - certyfikowany kurs zamówienia publiczne (e-learning) Specjalista ds. zamówień publicznych - certyfikowany kurs zamówienia publiczne (e-learning) Informacje o usłudze Numer usługi 2016/04/19/5592/8311 Cena netto 160,00 zł Cena brutto 196,80 zł Cena netto

Bardziej szczegółowo

Zamówienia publiczne po nowelizacji praktyka zastosowania, nowe interpretacje UZP i nowe orzecznictwo PROGRAM

Zamówienia publiczne po nowelizacji praktyka zastosowania, nowe interpretacje UZP i nowe orzecznictwo PROGRAM Zamówienia publiczne po nowelizacji praktyka zastosowania, nowe interpretacje UZP i nowe orzecznictwo PROGRAM Dzień I Stosowanie ustawy Pzp.: Cel wprowadzonych zmian do ustawy Pzp., Nowe definicje, Kto

Bardziej szczegółowo

Zarządzenie nr 56/2016 Rektora Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu z dnia 27 września 2016 roku

Zarządzenie nr 56/2016 Rektora Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu z dnia 27 września 2016 roku Zarządzenie nr 56/2016 Rektora Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu z dnia 27 września 2016 roku w sprawie: komisji przetargowych na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu Na podstawie art. 19 i 20 Ustawy

Bardziej szczegółowo

ROK. Miejscowość: Kod pocztowy: Województwo: Tel.:

ROK. Miejscowość: Kod pocztowy: Województwo: Tel.: Załączniki do rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia.. (poz.) Załącznik nr 1 WZÓR Nr referencyjny nadany przez UZP Data ROCZNE SPRAWOZDANIE O UDZIELONYCH ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH ROK I. Zamawiający

Bardziej szczegółowo

Państwa członkowskie - Zamówienie publiczne na dostawy - Ogłoszenie o zamówieniu - Procedura otwarta. PL-Poznań: Elektryczność 2011/S 49-080402

Państwa członkowskie - Zamówienie publiczne na dostawy - Ogłoszenie o zamówieniu - Procedura otwarta. PL-Poznań: Elektryczność 2011/S 49-080402 1/5 Niniejsze ogłoszenie w witrynie TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:80402-2011:text:pl:html PL-Poznań: Elektryczność 2011/S 49-080402 OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU Dostawy SEKCJA I: INSTYTUCJA ZAMAWIAJĄCA

Bardziej szczegółowo

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY Ogłoszenie nr 599138-N-2017 z dnia 2017-10-10 r. Komenda Miejska Państwowej Straży Pożarnej w Poznaniu: Zakup specjalnego modułu ratowniczego do prowadzenia działań przy usuwaniu zagrożeń związanych z

Bardziej szczegółowo

Zaproszenie do składania ofert

Zaproszenie do składania ofert Warszawa, dn. 23 lutego 2012 r. Zaproszenie do składania ofert Działając na podstawie Decyzji nr 22/2011 z dnia 22 grudnia 2011 r. Dyrektora Centrum Projektów Europejskich w sprawie ustalenia Regulaminu

Bardziej szczegółowo

UNIEWAŻNIENIE POSTĘPOWANIA NA PODSTAWIE ART. 93 UST. 1 PKT 6 I 7 USTAWY - PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH

UNIEWAŻNIENIE POSTĘPOWANIA NA PODSTAWIE ART. 93 UST. 1 PKT 6 I 7 USTAWY - PRAWO ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH UNIEWAŻNIENIE POSTĘPOWANIA NA PODSTAWIE ART. 93 UST. 1 PKT 6 I 7 USTAWY - Unieważnienie postępowania jest czynnością niweczącą całość postępowania, powodującą, że cel prowadzenia postępowania, tj. udzielenie

Bardziej szczegółowo