Program Wiarygodne Opinie 1 / 27

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Program Wiarygodne Opinie 1 / 27"

Transkrypt

1 Program Wiarygodne Opinie 1 / 27

2 Wprowadzenie. Program Wiarygodne Opinie został przygotowany z myślą o Tobie i Twoich klientach. Jeśli przywiązujesz wagę do opinii na temat swojego sklepu i chcesz wzbudzać większe zaufanie wśród potencjalnych klientów, jest to dla Ciebie idealne rozwiązanie. Program Wiarygodne Opinie to system gromadzenia i kontrolowania wartościowych opinii i ocen, wystawianych przez Twoich klientów po dokonaniu zakupu. 2 / 27

3 Jak to działa? Każdy klient, składający zamówienie w sklepie internetowym objętym Programem Wiarygodne Opinie, otrzyma na swój adres poczty elektronicznej unikalną, przypisaną konkretnemu zamówieniu ankietę, dzięki której będzie mógł wyrazić opinię i ocenić sklep. Jedynie opinie przesłane za pomocą takiej ankiety biorą udział w Programie i są uznawane za wiarygodne. Zarówno ocena, jak i opinia będą pomocne dla użytkowników wybierających sklep, w którym dokonają zakupu. Gwarantujemy, że Wiarygodne Opinie pochodzą od rzeczywistych klientów, którzy zakupili produkt w sklepie uczestniczącym w Programie. 3 / 27

4 Twój Sklep Internetowy Klient Program Wiarygodne Opinie. Schemat działania. Klient Twojego e-sklepu Twój sklep internetowy Klient dokonuje zakupu Okazje.info 4 / 27

5 Wyróżnienie na listingach. Chcąc podkreślić fakt, że liczysz się z opinią swoich klientów, przystępując do Programu Wiarygodne Opinie, Twój sklep otrzyma specjalne oznaczenie na listingach oraz na stronie sklepu, co pozwoli wyróżnić go na tle konkurentów. 5 / 27

6 Korzyści dla Twojego sklepu. Zdobywasz opinie od realnych klientów, którzy dokonali zakupu w Twoim sklepie Twoje oferty na listingach wyróżniają się wśród ofert konkurencji Zwiększając zaufanie klientów, poprawiasz jakość ruchu kierowanego do Twojego sklepu Stajesz się bardziej wiarygodnym Sprzedawcą w oczach nowych klientów Otrzymujesz wsparcie Okazje.info w pozyskiwaniu nowych opinii Zyskujesz nowe, skuteczne narzędzie promocyjne 6 / 27

7 Ankieta i oceny dla Twojego sklepu. Twój sklep oceniany jest w kilku podstawowych elementach: Jakość obsługi Określa czy Twoi klienci są zadowoleni z jakości obsługi w Twoim e-sklepie. Czas realizacji zamówienia Ta ocena odzwierciedla czas potrzebny na przygotowanie zamówienia do wysyłki. Pakowanie Ten wskaźnik dotyczy jakości zapakowania przesyłki czy Twój sklep zadbał o to aby towar nie został uszkodzony w czasie transportu. Ceny Poziom zadowolenia Twoich klientów z ceny złożonego zamówienia. Polecenie sklepu w ankiecie pojawia się również pytanie będące praktycznie podsumowaniem wszystkich elementów, czyli czy klient poleciłby ten sklep innym użytkownikom. 7 / 27

8 Ankieta i ocena dla Twoich klientów - przykład. 8 / 27

9 Ankieta i oceny dla Twojego sklepu. Twoi klienci otrzymują indywidualną przypisaną do zamówienia ankietę. Ankieta wysłana do Twojego klienta może być wypełniona tylko raz. Otrzymujesz wsparcie Okazje.info w pozyskiwaniu nowych opinii w formie przypomnień. Organizujemy konkursy z nagrodami dla Twoich klientów w zamian za wypełnienie ankiet 9 / 27

10 Certyfikat Polecany Przez Klientów. Jeśli e-sklep biorący udział w Programie Wiarygodne Opinie, będzie utrzymywał wysoki poziom średnich ocen, oraz regularny napływ nowych opinii, a klienci będą polecali go innym użytkownikom otrzyma prestiżowy Certyfikat Polecany przez Klientów 10 / 27

11 Certyfikat Jak uzyskać? Aby Twój e-sklep uzyskał prestiżowy certyfikat Polecany Przez Klientów musi spełnić poniższe warunki: Twój e-sklep musi uczestniczyć w Programie Wiarygodne Opinie Musisz zapewnić regularnie otrzymywać nowe opinie 20 opinii w ciągu 60 dni Średnia ocena Twojego sklepu musi być przynajmniej na poziomie 4,5 od początku uczestnictwa 93% Twoich klientów musi polecać Twój sklep. 11 / 27

12 Certyfikat Status W Panelu Sprzedawcy możesz na bieżąco śledzić, które z warunków już udało się spełnić, do otrzymania Certyfikatu. Ponad to w momencie spełnienia wszystkich warunków, otrzymasz informację mailowo, a odznaczenie pojawi się automatycznie na stronach Okazje.info 12 / 27

13 Certyfikat Korzyści Sklep który otrzyma certyfikat zostanie dodatkowo wyróżniony na listingu, a fakt posiadania certyfikatu zostanie również odnotowany na stronie sklepu w Okazje.info. Jeszcze bardziej wzmocnisz swój wizerunek w oczach wszystkich klientów. Sprawisz że chętniej będą dokonywali zakupów w Twoim sklepie. 13 / 27

14 Panel Opinii. Do analizowania i śledzenia otrzymywanych opinii przez Twój sklep przygotowaliśmy specjalny panel który pozwoli na przeglądanie i zarządzanie Twoimi Ocenami. W tym miejscu będziesz mógł: Sprawdzać status instalacji skryptu, oraz warunki które udało Ci się spełnić dla uzyskania certyfikatu. Przeglądać i sortować wszystkie zebrane opinie te uzyskane w Programie, jak również te które otrzymałeś od innych użytkowników Okazje.info. Przejrzeć ogólne statystyki ocen i opinii Twojego sklepu Kontrolować napływające opinie jak również przypomnieć swoim klientom o wypełnieniu wysłanej ankiety Skontaktować się ze swoimi klientami w specjalnym Centrum Komunikacji 14 / 27

15 Panel Opinii status. Podstawowa część informacyjna w której możesz sprawdzić, podstawowe parametry związane z uczestnictwem w Programie Wiarygodne Opinie: Status instalacji skryptu informuje czy skrypt został zainstalowany i działa poprawnie Informacje na temat warunków, które są potrzebne do uzyskania certyfikatu Polecany Przez Klientów 15 / 27

16 Panel Opinii statystyki Twojego sklepu. To ogólne statystyki uzyskanych opinii Twojego sklepu, w tej części możesz sprawdzić swoje oceny w zależności od okresu, jak również ilościowe zestawienie opinii. 16 / 27

17 Panel Opinii lista opinii. To najważniejsze miejsce w Panelu Opinii. W tej sekcji możesz przeglądać wszystkie opinie swojego sklepu, jak również nimi zarządzać. Możesz napisać komentarz dla każdej z opinii, który będzie również na stronie Twojego sklepu w Okazje.info Poznać szczegóły odnośnie opinii uzyskanej w Programie Wiarygodne Opinie Nawiązać kontakt z autorem opinii w Centrum Komunikacji Sprawdzić które ankiety nie zostały jeszcze wypełnione i wysłać przypomnienie do swoich klientów. 17 / 27

18 Panel Opinii wysyłka przypomnienia. Okazje.info, wspiera pozyskiwanie Wiarygodnych Opinii dla Twojego sklepu. Jednak dajemy Ci również możliwość wysłania przypomnienia dla klienta, który jeszcze nie wypełnił swojej ankiety 18 / 27

19 Centrum Komunikacji. Z myślą o Tobie i Twoich klientach przygotowaliśmy specjalne miejsce, w którym umożliwiamy Ci łatwy kontakt z nimi. Jest to szczególnie ważne w przypadku kiedy Twój sklep otrzyma opinię od niezadowolonego klienta. W łatwy sposób będziesz mógł się skontaktować i wyjaśnić przyczynę nieporozumienia jak również wnioskować o anulowanie negatywnej opinii którą otrzymał Twój sklep. 19 / 27

20 Centrum Komunikacji jak działa? Twój sklep internetowy Niezadowolony klient Twojego sklepu Masz stały kontakt Ze swoim klientem Centrum Komunikacji 20 / 27

21 Centrum Komunikacji jak działa? Jeśli uważasz że opinia jest krzywdząca dla wizerunku Twojego sklepu możesz zainicjować kontakt z jej autorem. Po zgłoszeniu, zostaje wysłany do autora opinii z wiadomością, iż chcesz wyjaśnić przyczynę negatywnej opinii. Użytkownik ma możliwość ustosunkować się do niej przechodząc na specjalnie zabezpieczoną stronę dialogu. Jego odpowiedź trafi do Centrum Komunikacji i pojawi się do wglądu w Twoim Panelu. Zostaniesz również poinformowany mailowo, iż otrzymałeś odpowiedź w swojej sprawie. W każdej chwili masz możliwość wysłania prośby o anulowanie wystawionej opinii. Opinia taka nie będzie wliczana do średniej i zostanie oznaczona jako anulowana i opatrzona odpowiednim komentarzem. O zmianie statusu i odpowiedzi użytkownika, otrzymasz powiadomienie mailowe jak również będziesz mógł śledzić jej przebieg w Centrum Komunikacji 21 / 27

22 Negatywne Opinie o Twoim sklepie Nawet najlepszym sklepom może przytrafić się niezadowolony klient ale pomyśleliśmy również o tym! Negatywne Opinie o Twoim sklepie traktowane są w szczególny sposób. Dajemy Ci czas na wyjaśnienie nieporozumienia takie opinie będą publikowane po upływie 48 godzin od momentu kiedy otrzymasz alert mailowy, o wystawieniu negatywnej opinii. W tym czasie możesz skontaktować się z niezadowolonym klientem i poprosić go o anulowanie wystawionej oceny, za pośrednictwem Centrum Komunikacji Anulowana opinia zostanie odpowiednio oznaczona na stronie Twojego sklepu oraz w Panelu Opinii. W tej sytuacji niekorzystna ocena nie będzie wliczana do średniej ocen Twojego sklepu, jak również nie będzie przeszkodą do uzyskania certyfikatu Polecany Przez Klientów 22 / 27

23 Jak przystąpić do programu? Krok 1. Aby przystąpić do Programu Wiarygodne Opinie, należy wykonać następujące korki: Akceptacja regulaminu oraz wyznaczenie adresu w Panelu Sprzedawcy na który mają spływać powiadomienia dotyczące Programu Wiarygodne Opinie takie jak: Informacje na temat negatywnych opinii Informacje o uzyskaniu certyfikatu Polecany Przez Klientów 23 / 27

24 Jak przystąpić do programu? Krok 2 Po akceptacji regulaminu pojawi się część dedykowana instalacji skryptu na stronie Twojego sklepu Akceptując regulamin, Twojemu sklepowi zostaje nadany indywidualny numer TID pozwalający na identyfikację Twojego sklepu. Po akceptacji regulaminu i otrzymaniu TID należy zainstalować specjalny skrypt na stronie swojego sklepu szczegółowe instrukcje znajdziesz tutaj. 24 / 27

25 Jak przystąpić do programu? Krok 3 Po instalacji skryptu, ostatnim korkiem jest weryfikacja poprawnej instalacji przez dokonanie zamówienia testowego. Jeśli skrypt został zainstalowany poprawnie odpowiednią informacja pojawi się w Panelu Taka informacja oznacza że Twój sklep już może otrzymywać Wiarygodne Opinie, od swoich klientów. 25 / 27

26 Chcę dołączyć do Programu Wiarygodne Opinie Chcesz dołączyć do Programu Wiarygodne Opinie? Masz pytania? Skontaktuj się z nami! mail: tel: / 27

27 Dziękujemy za uwagę Załoga Okazje.info / 27

Dokumentacja Użytkownika Systemu. Integracja z Okazje.info, Skąpiec, Sklepy24

Dokumentacja Użytkownika Systemu. Integracja z Okazje.info, Skąpiec, Sklepy24 Dokumentacja Użytkownika Systemu Integracja z Okazje.info, Skąpiec, Sklepy24 Wersja 2016 Spis treści 1 INTEGRACJA... 3 2 REJESTRACJA... 4 2.1 OKAZJE.INFO... 4 2.2 SKĄPIEC... 4 2.3 SKLEPY24.PL... 4 3 KONFIGURACJA...

Bardziej szczegółowo

Dokumentacja Użytkownika Systemu

Dokumentacja Użytkownika Systemu Dokumentacja Użytkownika Systemu Integracja z Okazje.info, Skąpiec, Sklepy24 Wersja 7.9 Spis treści 1 INTEGRACJA... 3 2 REJESTRACJA... 4 2.1 OKAZJE.INFO... 4 2.2 SKĄPIEC... 4 2.3 SKLEPY24.PL... 4 3 KONFIGURACJA...

Bardziej szczegółowo

1. Sklep internetowy Fabryka Snu działa za pośrednictwem witryny internetowej w domenie www.fabrykasnu.info.pl.

1. Sklep internetowy Fabryka Snu działa za pośrednictwem witryny internetowej w domenie www.fabrykasnu.info.pl. REGULAMIN SKLEPU 1. Sklep internetowy Fabryka Snu działa za pośrednictwem witryny internetowej w domenie www.fabrykasnu.info.pl. Składanie zamówień może się odbywać przez 24 godziny na dobę za pomocą strony

Bardziej szczegółowo

Jak zrobić zakupy za pośrednictwem Rekshopa?

Jak zrobić zakupy za pośrednictwem Rekshopa? Śląskie Centrum Florystyczne Rekpol Sp. z o.o. Jak zrobić zakupy za pośrednictwem Rekshopa? www.rekshop.pl Poradnik, który przeprowadzi cię krok po kroku przez kolejne etapy dokonywania zakupów za pośrednictwem

Bardziej szczegółowo

Regulamin platformy sklepowej buildmall.eu

Regulamin platformy sklepowej buildmall.eu Regulamin platformy sklepowej buildmall.eu Postanowienia zawarte w Regulaminie platformy sklepowej buildmall.eu stanowią Regulamin świadczenia usług drogą elektroniczną w rozumieniu art. 8 ust. 1 pkt 1

Bardziej szczegółowo

Instrukcja zakupu Karty Identyfikacyjnej Kibica (KIK)

Instrukcja zakupu Karty Identyfikacyjnej Kibica (KIK) Instrukcja zakupu Karty Identyfikacyjnej Kibica (KIK) Informacje wstępne: - jeśli chcesz kupić swoją pierwszą kartę przygotuj numer dowodu osobistego i numer PESEL; - jeśli wcześniej posiadałeś już kartę

Bardziej szczegółowo

Instrukcja Integracja z istore. Wersja z 07/02/2015. Copyright Zakupteraz.pl

Instrukcja Integracja z istore. Wersja z 07/02/2015. Copyright Zakupteraz.pl Instrukcja Integracja z istore Wersja z 07/02/2015 Copyright Zakupteraz.pl 1. SPIS TREŚCI 1. SPIS TREŚCI... 2 2. WSTĘP... 3 3. OPIS PROCEDURY INTEGRACJI... 4 1.1. LOGOWANIE... 4 1.2. PANEL KLIENTA INTEGRACJA

Bardziej szczegółowo

Instrukcja instalacji skryptu Zaufane Opinie (OSTATNIA MODYFIKACJA 2014.03.31)

Instrukcja instalacji skryptu Zaufane Opinie (OSTATNIA MODYFIKACJA 2014.03.31) Instrukcja instalacji skryptu Zaufane Opinie (OSTATNIA MODYFIKACJA 2014.03.31) Szanowni Państwo, W niniejszym dokumencie zawarta została uniwersalna instrukcja instalacji skryptu. Umieszczenie na stronie

Bardziej szczegółowo

INSTRUKCJA OBSŁUGI Platforma druku CAD online

INSTRUKCJA OBSŁUGI Platforma druku CAD online INSTRUKCJA OBSŁUGI Platforma druku CAD online Niniejsza instrukcja dotyczy obsługi zakładki Platforma druku CAD online. Zakładka umożliwia automatyczne składanie i śledzenie stanu realizacji zamówień.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Wyraź opinię i wygraj nagrody (zwany dalej Regulaminem)

Regulamin konkursu Wyraź opinię i wygraj nagrody (zwany dalej Regulaminem) Regulamin konkursu Wyraź opinię i wygraj nagrody (zwany dalej Regulaminem) Niniejszy Regulamin określa warunki na jakich odbywa się konkurs Wyraź opinię i wygraj nagrody, którego celem jest zacieśnianie

Bardziej szczegółowo

WellCommerce Poradnik: Sprzedaż

WellCommerce Poradnik: Sprzedaż WellCommerce Poradnik: Sprzedaż Spis treści well W tej części poradnika poznasz funkcje WellCommerce odpowiedzialne za obsługę sprzedaży. 2 Spis treści... 2 Wstęp... 3 Logowanie do panelu administratora...

Bardziej szczegółowo

Regulamin sklepu internetowego z dnia 15.12.2014 / Umowa sprzedaży

Regulamin sklepu internetowego z dnia 15.12.2014 / Umowa sprzedaży Regulamin sklepu internetowego z dnia 15.12.2014 / Umowa sprzedaży 1 Informacje ogólne Sklep internetowy działający pod adresem http://agapo.pl prowadzony jest przez firmę: PC-NET Rafał Latacz wpisaną

Bardziej szczegółowo

SAUERSAND. programy lojalnościowe

SAUERSAND. programy lojalnościowe SAUERSAND programy lojalnościowe Kim jesteśmy? Budujemy lojalność! Firma SAUERSAND organizator Programu Lojalnościowego PREMIUM oraz PREMIUM-PLUS powstała w 2009 roku z myślą o małych i średnich przedsiębiorstwach.

Bardziej szczegółowo

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym Shoper (plugin dostępny w wersji ecommerce)

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym Shoper (plugin dostępny w wersji ecommerce) emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym Shoper (plugin dostępny w wersji ecommerce) Zastosowanie Rozszerzenie to dedykowane jest sklepom internetowych działającym na platformie

Bardziej szczegółowo

INSTRUKCJA - Moduł Szkoleń

INSTRUKCJA - Moduł Szkoleń INSTRUKCJA - Moduł Szkoleń Doradca 1/15 MODUŁ SZKOLEŃ Moduł, którego zadaniem jest informowanie doradców o organizowanych szkoleniach. Narzędzie pozwalające użytkownikowi na przeglądanie lokalizacji, trenerów,

Bardziej szczegółowo

Kropka Milena Brózda-Nikiel z siedzibą w Krakowie, 31-916, os. Ogrodowe 12/2.

Kropka Milena Brózda-Nikiel z siedzibą w Krakowie, 31-916, os. Ogrodowe 12/2. REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO KROPKASHOES.COM I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Sklep internetowy kropkashoes.com, dalej Sklep, działający pod adresem internetowym www.kropkashoes.com, dalej strona internetowa,

Bardziej szczegółowo

APIA SP. Z O.O. REGULAMIN PROGRAMU LOJALNOŚCIOWEGO NASZ KLIENT - KARTA STAŁEGO KLIENTA

APIA SP. Z O.O. REGULAMIN PROGRAMU LOJALNOŚCIOWEGO NASZ KLIENT - KARTA STAŁEGO KLIENTA APIA SP. Z O.O. REGULAMIN PROGRAMU LOJALNOŚCIOWEGO NASZ KLIENT - KARTA STAŁEGO KLIENTA 1. Postanowienia ogólne 1.1. Niniejszy regulamin określa warunki uczestnictwa w programie lojalnościowym Nasz klient

Bardziej szczegółowo

Płatności CashBill dla shopgold

Płatności CashBill dla shopgold Przewodnik 1.0.0 Płatności CashBill dla shopgold Instrukcja instalacji modułu płatności CashBill w systemie shopgold CashBill Spółka Akcyjna ul. Rejtana 20, 41-300 Dąbrowa Górnicza Tel.: +48 032 764-18-42

Bardziej szczegółowo

Regulamin Sklepu Internetowego Lusti-Polska. Informacje ogólne

Regulamin Sklepu Internetowego Lusti-Polska. Informacje ogólne Regulamin Sklepu Internetowego Lusti-Polska 12 Informacje ogólne 1. Złożenie zamówienia oznacza akceptację przez Klienta postanowień niniejszego Regulaminu i jest równoznaczne ze zgodą na wszystkie postanowienia

Bardziej szczegółowo

Instrukcja Integracja z Shoper. Wersja z 18/01/2015. Copyright Zakupteraz.pl

Instrukcja Integracja z Shoper. Wersja z 18/01/2015. Copyright Zakupteraz.pl Instrukcja Integracja z Shoper Wersja z 18/01/2015 Copyright Zakupteraz.pl 1. SPIS TREŚCI 1. SPIS TREŚCI... 2 2. WSTĘP... 3 3. OPIS PROCEDURY INTEGRACJI... 4 1.1. LOGOWANIE... 4 1.2. PANEL KLIENTA INTEGRACJA

Bardziej szczegółowo

Regulamin programu lojalnościowego MaxFloVIP

Regulamin programu lojalnościowego MaxFloVIP Regulamin programu lojalnościowego MaxFloVIP I. Informacje podstawowe. Baza Danych Zbiór danych osobowych Uczestników biorących udział w programie lojalnościowym MaxFloVIP. Organizator Programu (dalej

Bardziej szczegółowo

Instrukcja działania Awruk E-sklep

Instrukcja działania Awruk E-sklep Instrukcja działania Awruk E-sklep Niniejsza instrukcja opisuje sposób użytkowania aplikacji udostępnianej przez firmę Awruk. W niektórych przypadkach przedstawiony jest pewien schemat postępowania, który

Bardziej szczegółowo

4. Utworzenie za pomocą rejestracji oraz korzystanie z konta użytkownika e-sklepu POLLOV jest dobrowolne i bezpłatne.

4. Utworzenie za pomocą rejestracji oraz korzystanie z konta użytkownika e-sklepu POLLOV jest dobrowolne i bezpłatne. Regulamin REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO POLLOV 1. Sklep www.pollov.pl jest prowadzony przez firmę: ul. Porzeczkowa 25 B, tel. +48 737 450 818 NIP: 782 23 08 420 REGON: 361491366 Dane do KONTA BANKOWEGO:

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SKLEPU DAX COSMETICS obowiązujący od dnia 25.12.2014 roku

REGULAMIN SKLEPU DAX COSMETICS obowiązujący od dnia 25.12.2014 roku REGULAMIN SKLEPU DAX COSMETICS obowiązujący od dnia 25.12.2014 roku Regulamin określa zasady sprzedaży kosmetyków firmy Dax Cosmetics Sp. z o.o. oferowanych w sklepie internetowym sklep.dax.com.pl 1. Informacje

Bardziej szczegółowo

Instrukcja obsługi Panelu Sklep

Instrukcja obsługi Panelu Sklep Instrukcja obsługi Panelu Sklep Spis treści: Logowanie Lista wniosków Filtr Stan Edycja wniosku Ustawienia sklepu Zmiana hasła Blokada hasła Generator Linków w Panelu Sklep Strona 1 z 22 Logowanie Panel

Bardziej szczegółowo

Regulamin. Regulamin zakupów w sklepie Scarpa Dolce oraz warunków korzystania z treści serwisu.

Regulamin. Regulamin zakupów w sklepie Scarpa Dolce oraz warunków korzystania z treści serwisu. Regulamin Regulamin zakupów w sklepie Scarpa Dolce oraz warunków korzystania z treści serwisu. I. Informacje ogólne 1. Sklep internetowy Scarpa Dolce działający pod adresem www.sklep.scarpadolce.pl jest

Bardziej szczegółowo

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym PrestaShop (plugin dostępny w wersji ecommerce)

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym PrestaShop (plugin dostępny w wersji ecommerce) emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym PrestaShop (plugin dostępny w wersji ecommerce) Zastosowanie Rozszerzenie to dedykowane jest sklepom internetowych zbudowanym w oparciu

Bardziej szczegółowo

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym Magento (plugin dostępny w wersji ecommerce)

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym Magento (plugin dostępny w wersji ecommerce) emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym Magento (plugin dostępny w wersji ecommerce) Zastosowanie Rozszerzenie to przeznaczone jest dla właścicieli sklepów internetowych opartych

Bardziej szczegółowo

Towar jest wysyłany za pośrednictwem Poczty Polskiej i Firm Kurierskich.

Towar jest wysyłany za pośrednictwem Poczty Polskiej i Firm Kurierskich. ADRES KORESPONDENCYJNY: Agonia Records P. O. Box 273 64-920 Piła 1 Wszystkie zamówienia są realizowane w ciągu 4. dni roboczych od momentu otrzymania płatności. Nie odpowiadamy za zamówienia zaginione

Bardziej szczegółowo

Instrukcja realizacji zgłoszenia zwrotu handlowego

Instrukcja realizacji zgłoszenia zwrotu handlowego Instrukcja realizacji zgłoszenia zwrotu handlowego 1. Warunki realizacji zwrotu handlowego 2. Wypełnienie formularza 3. Weryfikacja zgłoszenia 4. Sprawdzenie statusu zgłoszenia 5. Przygotowanie paczki

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo, , zwany dalej Sklepem, prowadzi wysyłkową sprzedaż towarów za pośrednictwem sieci Internet.

Szanowni Państwo, , zwany dalej Sklepem, prowadzi wysyłkową sprzedaż towarów za pośrednictwem sieci Internet. Szanowni Państwo, złożenie zamówienia w naszym sklepie internetowym jest równoznaczne z akceptacją wszystkich zasad zawartych w niniejszym regulaminie. Prosimy o szczegółowe zapoznanie się z tymi zasadami

Bardziej szczegółowo

2. Klient dokona wyboru obowiązującego w Sklepie internetowym sposobu płatności:

2. Klient dokona wyboru obowiązującego w Sklepie internetowym sposobu płatności: REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO WWW.VITADIET.PL INFORMACJE OGÓLNE 1. Sprzedaż odbywa się za pośrednictwem Internetu w formie umowy zawieranej na odległość, pomiędzy składającym zamówienie, zwanym dalej

Bardziej szczegółowo

Instrukcja składania zamówienia internetowego w sklepie internetowym www.sklep.rolvet.pl.

Instrukcja składania zamówienia internetowego w sklepie internetowym www.sklep.rolvet.pl. Instrukcja składania zamówienia internetowego w sklepie internetowym www.sklep.rolvet.pl. Przechodzimy do zakładki Sprzedaż on-line, Wchodzimy na stronę. Bezpośredni dostęp do sklepu możliwy jest też pod

Bardziej szczegółowo

Twoje potrzeby. Nasze rozwiązania. www.siodemka.com. Instrukcja do funkcjonalności Zamów kuriera z poziomu WebMobile7

Twoje potrzeby. Nasze rozwiązania. www.siodemka.com. Instrukcja do funkcjonalności Zamów kuriera z poziomu WebMobile7 Twoje potrzeby. Nasze rozwiązania. www.siodemka.com Instrukcja do funkcjonalności Zamów kuriera z poziomu WebMobile7 SPIS TREŚCI 1. Zamówienie kuriera do listów...3 3. Zamówienie kuriera bez listów...7

Bardziej szczegółowo

Instrukcja dla użytkowników serwisu internetowego

Instrukcja dla użytkowników serwisu internetowego Instrukcja dla użytkowników serwisu internetowego 1 2 Spis treści SPIS TREŚCI... 2 I WSTĘP... 3 II OPIS FUNKCJONALNOŚCI... 3 1. LOGOWANIE DO SERWISU INTERNETOWEGO... 3 1.1 Reguły bezpieczeństwa... 3 2.

Bardziej szczegółowo

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w menadżerze sprzedaży BaseLinker (plugin dostępny w wersji ecommerce)

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w menadżerze sprzedaży BaseLinker (plugin dostępny w wersji ecommerce) emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w menadżerze sprzedaży BaseLinker (plugin dostępny w wersji ecommerce) Zastosowanie Rozszerzenie to dedykowane jest internetowemu menadżerowi sprzedaży BaseLinker.

Bardziej szczegółowo

InPost dla WooCommerce. kompatybliny z wersjami: 2.3.x, 2.4.x, 2.5.x. Instrukcja obsługi

InPost dla WooCommerce. kompatybliny z wersjami: 2.3.x, 2.4.x, 2.5.x. Instrukcja obsługi InPost dla WooCommerce kompatybliny z wersjami: 2.3.x, 2.4.x, 2.5.x Instrukcja obsługi 1 Spis treści 1. Konto InPost 2. Instalacja wtyczki 3. Konfiguracja 3.1. Ustawienia główne 3.1.1. Logowanie 3.1.2.

Bardziej szczegółowo

Regulamin Sklepu internetowego ZAKSA S.A. 1 Informacje ogólne

Regulamin Sklepu internetowego ZAKSA S.A. 1 Informacje ogólne Regulamin Sklepu internetowego ZAKSA S.A. 1 Informacje ogólne 1. Internetowy Sklep kibica ZAKSA S.A., funkcjonujący pod adresem elektronicznym www.zaksa.pl, prowadzony jest przez sprzedawcę: ZAKSA S.A.

Bardziej szczegółowo

Krok 1. Znajdź produkt w sklepie korzystając z wyszukiwarki (Rys.1) Rys. 1. Wyszukiwanie produktu i dodawanie do koszyka

Krok 1. Znajdź produkt w sklepie korzystając z wyszukiwarki (Rys.1) Rys. 1. Wyszukiwanie produktu i dodawanie do koszyka Przewodnik jak złożyć prawidłowo zamówienie w sklepie Bombata.pl Dziękujemy za dokonanie zakupu w naszym sklepie. Przygotowaliśmy ten krótki przewodnik aby pomóc Ci w złożeniu prawidłowego zamówienia w

Bardziej szczegółowo

Sprzedaż internetowa suplementów diety na stronie www.danmed.pl jest prowadzona przez:

Sprzedaż internetowa suplementów diety na stronie www.danmed.pl jest prowadzona przez: REGULAMIN SPRZEDAŻY Sprzedaż internetowa suplementów diety na stronie www.danmed.pl jest prowadzona przez: Pomorskie Centrum Promocji Zdrowia DANMED ul. Jaśkowa Dolina 8/1 80-252 Gdaosk tel. 58 344-96-71

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo, wyklucza jego postanowień. p Zdrowy But, zwany dalej Sklepem, prowadzi wysyłkową sprzedaż towarów za pośrednictwem serwisu Allegro.

Szanowni Państwo, wyklucza jego postanowień. p Zdrowy But, zwany dalej Sklepem, prowadzi wysyłkową sprzedaż towarów za pośrednictwem serwisu Allegro. Szanowni Państwo, Dokonanie zakupu na naszych aukcjach jest równoznaczne z akceptacją wszystkich zasad zawartych w niniejszym regulaminie. Prosimy o szczegółowe zapoznanie się z wyklucza jego postanowień.

Bardziej szczegółowo

Instrukcja obsługi certyfikatów w programie pocztowym MS Outlook Express 5.x/6.x

Instrukcja obsługi certyfikatów w programie pocztowym MS Outlook Express 5.x/6.x Spis treści Wstęp... 1 Instalacja certyfikatów w programie pocztowym... 1 Instalacja certyfikatów własnych... 1 Instalacja certyfikatów innych osób... 3 Import certyfikatów innych osób przez odebranie

Bardziej szczegółowo

INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA SKLEPU INTERNETOWEGO PGG SP. Z O.O.

INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA SKLEPU INTERNETOWEGO PGG SP. Z O.O. POLSKA GRUPA GÓRNICZA sp. z o.o. INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA SKLEPU INTERNETOWEGO PGG SP. Z O.O. Katowice, Lipiec 2016 Wersja 1.0 Spis treści 1. Wstęp strona główna i strona sklepu... 3 2. Rejestracja... 5

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO ŁĄCZY NAS PIŁKA

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO ŁĄCZY NAS PIŁKA REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO ŁĄCZY NAS PIŁKA Spis treści 1. Postanowienia ogólne... 2 2. Składanie zamówień... 3 3. Warunki dokonywania zamówień oraz zasady sprzedaży... 4 4. Zasady i sposób dokonywania

Bardziej szczegółowo

Regulamin Sklepu Internetowego www.music-island.pl obowiązujący od dnia 28.03.2013

Regulamin Sklepu Internetowego www.music-island.pl obowiązujący od dnia 28.03.2013 Regulamin Sklepu Internetowego www.music-island.pl obowiązujący od dnia 28.03.2013 Właścicielem sklepu internetowego www.music-island.pl (w dalszej treści zwanego Sklepem ), działającym pod adresem www.music-island.pl

Bardziej szczegółowo

Dokumentacja Użytkownika Systemu

Dokumentacja Użytkownika Systemu Dokumentacja Użytkownika Systemu Integracja z Ceneo.pl Wersja 7.9 Spis treści 1 INTEGRACJA... 3 2 REJESTRACJA NA CENEO.PL... 4 3 KONFIGURACJA Z SERWISEM CENEO.PL... 5 4 PRZYGOTOWANIE ASORTYMENTU... 8 4.1

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN dla konsumentów. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN dla konsumentów. 1 Postanowienia ogólne REGULAMIN dla konsumentów 1 Postanowienia ogólne 1. Internetowy sklep www.matbud.pl prowadzony jest przez Kazimierz Kula prowadzącego działalność gospodarczą pod nazwą MATBUD MATERIAŁY BUDOWLANE, zarejestrowaną

Bardziej szczegółowo

Dokumentacja Użytkownika Systemu

Dokumentacja Użytkownika Systemu Dokumentacja Użytkownika Systemu Integracja z Ceneo.pl Wersja 2016.2 Spis treści 1 INTEGRACJA... 3 2 REJESTRACJA NA CENEO.PL... 4 3 KONFIGURACJA Z SERWISEM CENEO.PL... 5 4 PRZYGOTOWANIE ASORTYMENTU...

Bardziej szczegółowo

INSTRUKCJA AKTYWACJI PŁATNOŚCI MONEYBOOKERS.COM I PŁATNOŚCI

INSTRUKCJA AKTYWACJI PŁATNOŚCI MONEYBOOKERS.COM I PŁATNOŚCI INSTRUKCJA AKTYWACJI PŁATNOŚCI MONEYBOOKERS.COM I PŁATNOŚCI KARTAMI System Transferuj.pl Wersja: 1.0 Kwiecień 2010 Transferuj.pl jest własnością Brachia S.J. os. Czwartaków 20/32 62-020 Swarzędz kontakt@brachia.pl

Bardziej szczegółowo

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym RedCart (plugin dostępny w wersji ecommerce)

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym RedCart (plugin dostępny w wersji ecommerce) emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym RedCart (plugin dostępny w wersji ecommerce) Zastosowanie Rozszerzenie to dedykowane jest sklepom internetowych działającym na platformie

Bardziej szczegółowo

Przewodnik po konfiguracji Comarch ERP e-sklep z wszystko.pl

Przewodnik po konfiguracji Comarch ERP e-sklep z wszystko.pl Przewodnik po konfiguracji Comarch ERP e-sklep z wszystko.pl Spis treści 1 INFORMACJE WSTĘPNE... 3 2 INTEGRACJA COMARCH ERP E-SKLEP Z WSZYSTKO.PL... 4 2.1 KONFIGURACJA... 4 2.2 MAPOWANIE DOSTAW I PŁATNOŚCI...

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN PROGRAMU LOJALNOŚCIOWEGO YES Club

REGULAMIN PROGRAMU LOJALNOŚCIOWEGO YES Club REGULAMIN PROGRAMU LOJALNOŚCIOWEGO YES Club 1 [Organizator i nazwa Programu Promocyjnego] 1. Program Lojalnościowy jest programem promocyjnym dla Klientów Salonów YES, zorganizowanym pod nazwą YES Club

Bardziej szczegółowo

Instrukcja. Zarządu Cmentarzy Komunalnych w Warszawie

Instrukcja. Zarządu Cmentarzy Komunalnych w Warszawie Instrukcja Korzystania z systemu rezerwacji kremacji i pogrzebów Zarządu Cmentarzy Komunalnych w Warszawie Wersja 1.1 Zawartość Zakładanie konta użytkownika...3 Logowanie się do serwisu...5 Ekran główny

Bardziej szczegółowo

INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA. Zamówienie zestawu z certyfikatem kwalifikowanym i odnowienie certyfikatu. Wersja dokumentacji 1.1 UNIZETO TECHNOLOGIES SA

INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA. Zamówienie zestawu z certyfikatem kwalifikowanym i odnowienie certyfikatu. Wersja dokumentacji 1.1 UNIZETO TECHNOLOGIES SA INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA Zamówienie zestawu z certyfikatem kwalifikowanym i odnowienie certyfikatu Spis treści 1. WSTĘP...3 2. OBSŁUGA ZAMÓWIENIA...4 2.1. WYBÓR SPOSOBU ZAKUPU...4 2.2. WYBÓR OFERTY...5 2.3.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO belumi

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO belumi REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO belumi na dzień 7.04.2015 r. 1. Informacje Ogólne 1. Właścicielem i operatorem Sklepu Internetowego belumi jest belumi Krzysztof Sosnowski z siedzibą: ul. Ostródzka 44, 03-289

Bardziej szczegółowo

Sklep internetowy Tescoma (www.tescomapolska.pl) jest głównym miejscem realizacji zasad programu TC.

Sklep internetowy Tescoma (www.tescomapolska.pl) jest głównym miejscem realizacji zasad programu TC. REGULAMIN PROGRAMU TESCOMA CLUB Tescoma Club Tescoma Club (zwany dalej TC) to program, który firma Tescoma Polska Sp. z o.o. (zwana dalej Tescoma) oferuje wszystkim swoim klientom na terenie całej Polski.

Bardziej szczegółowo

Instrukcja obsługi aplikacji epay

Instrukcja obsługi aplikacji epay Instrukcja obsługi aplikacji epay Teleserwis PayTel Comp SA, Teleserwis PayTel ul. Działkowa 115a 02-234 Warszawa telefon: 58 660 10 66 faks: 58 660 10 67 email: teleserwis@paytel.pl Dział Obsługi Kontrahenta

Bardziej szczegółowo

4. W sklepie oferowane są produkty fabrycznie nowe, pozbawione wad fizycznych.

4. W sklepie oferowane są produkty fabrycznie nowe, pozbawione wad fizycznych. REGULAMIN SKLEPU OBOWIĄZUJĄCY DO DNIA 24.12.2014 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Sklep internetowy działający pod adresem: www.sklep.branq.eu prowadzony jest przez firmę: F.H.U. Rafał Zielonka mieszczącą się

Bardziej szczegółowo

Sklep to sklep internetowy CHIC CHIC, prowadzony przez sprzedawcę pod adresem internetowym www.chicchic.pl

Sklep to sklep internetowy CHIC CHIC, prowadzony przez sprzedawcę pod adresem internetowym www.chicchic.pl Regulamin serwisu I. Postanowienia Ogólne 1. Poniższy Regulamin określa warunki i zasady sprzedaży w sklepie internetowym CHIC CHIC działającym pod adresem: www.chicchic.pl, który prowadzony jest przez

Bardziej szczegółowo

Regulamin sklepu internetowego www.kucaj.pl

Regulamin sklepu internetowego www.kucaj.pl Regulamin sklepu internetowego www.kucaj.pl 1 Definicje Sprzedawca oznacza Jan Paweł Grzesikiewicz prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Jan Paweł Grzesikiewicz, adres: ul. Żytnia 66/25, 01-156

Bardziej szczegółowo

Spis treści. Rejestracja/logowanie. Zmiana numeru konta klienta. Tworzenie nowej przesyłki. Zamawianie kuriera

Spis treści. Rejestracja/logowanie. Zmiana numeru konta klienta. Tworzenie nowej przesyłki. Zamawianie kuriera DHL24 - instrukcja Spis treści Wprowadzenie Rejestracja/logowanie Zmiana numeru konta klienta Zamówienie kuriera Tworzenie nowej przesyłki Zamawianie kuriera Wyliczenie ceny Wyliczanie ceny podczas zamawiania

Bardziej szczegółowo

Instrukcja Kreatora Ogłoszeń

Instrukcja Kreatora Ogłoszeń Instrukcja Kreatora Ogłoszeń Ins/01/ko/2011 biznes-informator24.pl Drogi użytkowniku! Dziękujemy za wybranie serwisu biznesinformator24.pl Postaramy się w kilku krokach wyjaśnić jak dodać atrakcyjne ogłoszenie

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO www.eurosejfy.pl obowiązujący od 25.12.2014r.

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO www.eurosejfy.pl obowiązujący od 25.12.2014r. REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO www.eurosejfy.pl obowiązujący od 25.12.2014r. Sejfy.PL Sp. z o. o. Orla 8 00-143 Warszawa Nip:5223017052 Regon:147329217 Infolinia 22 620 02 07 Mobile +48533888866 +48604655554

Bardziej szczegółowo

Zasady Programu Afiliacyjnego

Zasady Programu Afiliacyjnego I. Postanowienia ogólne 1. Program Afiliacyjny (zwany w dalszej części dokumentu Programem ) to skierowany do nieograniczonego kręgu odbiorców program mający na celu zachęcanie do korzystania z usług nazwa.pl

Bardziej szczegółowo

Twoja obecność na Opineo pokazuje klientom jaki masz do nich stosunek, czy zależy Ci na słuchaniu klienta i pomocy w rozwiązywaniu jego wątpliwości.

Twoja obecność na Opineo pokazuje klientom jaki masz do nich stosunek, czy zależy Ci na słuchaniu klienta i pomocy w rozwiązywaniu jego wątpliwości. O P I N E O.PL W J E D N YM Z D AN I U Twoja obecność na Opineo pokazuje klientom jaki masz do nich stosunek, czy zależy Ci na słuchaniu klienta i pomocy w rozwiązywaniu jego wątpliwości. Gdy klienci wpisują

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO budohurt24.pl

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO budohurt24.pl REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO budohurt24.pl I. Definicje Użyte w Regulaminie pojęcia oznaczają: 1. Klient osoba fizyczna, osoba prawna lub jednostka organizacyjna nie będącą osobą prawną, której przepisy

Bardziej szczegółowo

System Wniosków DWZ AGH

System Wniosków DWZ AGH System Wniosków DWZ AGH Maurycy Ornat, Aes Grave 25 marca 2012 Plan 1 Wprowadzenie Po co jest system Bezpieczeństwo 2 Panel klienta Rejestracja i logowanie Widok panelu klienta Składanie wniosków 3 Panel

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO "koszulki.ewangelizuj.pl" z 29.VIII.2014 r.

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO koszulki.ewangelizuj.pl z 29.VIII.2014 r. REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO "koszulki.ewangelizuj.pl" z 29.VIII.2014 r. I. Definicje Użyte w Regulaminie pojęcia oznaczają: 1. Klient osoba fizyczna, osoba prawna lub jednostka organizacyjna nie będącą

Bardziej szczegółowo

4. Czy do zarejestrowania i aktywowania konta wymagacie dokumentu w którym wykazujemy nasz roczny/miesięczny obrót? Nie wymagamy takich dokumentów.

4. Czy do zarejestrowania i aktywowania konta wymagacie dokumentu w którym wykazujemy nasz roczny/miesięczny obrót? Nie wymagamy takich dokumentów. FAQ - najczęściej zadawane pytania przez naszych klientów - Zamówienia FAQ - najczęściej zadawane pytania przez naszych klientów Czwartek, 05-11-2015 // Drogi Kliencie pracujemy od poniedziałku do piątku

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN DO 25.12.14r. I. Postanowienia Ogólne

REGULAMIN DO 25.12.14r. I. Postanowienia Ogólne REGULAMIN DO 25.12.14r. I. Postanowienia Ogólne 1. Regulamin określa zasady dokonywania transakcji w Sklepie Internetowym FOR MEN działającym pod adresem www.formen.com.pl, który prowadzony jest przez

Bardziej szczegółowo

Regulamin dokonywania sprzedaży drogą elektroniczną Firma SKIBA

Regulamin dokonywania sprzedaży drogą elektroniczną Firma SKIBA Regulamin dokonywania sprzedaży drogą elektroniczną Firma SKIBA Niniejszy regulamin jest udostępniony Państwu przed zawarciem umowy w taki sposób, aby mogli Państwo go przechowywać i odtwarzać w zwykłym

Bardziej szczegółowo

I. Postanowienia Ogólne

I. Postanowienia Ogólne I. Postanowienia Ogólne 1. Poniższy Regulamin będący jednocześnie regulaminem w rozumieniu Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.)

Bardziej szczegółowo

Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl!

Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl! Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl! Dołącz do Programu Partnerskiego iparts.pl! Polecaj sklep internetowy iparts.pl swoim klientom i zarabiaj na ich transakcjach! iparts Program Partnerski

Bardziej szczegółowo

Regulamin programu partnerskiego Mixprofit.com. 1 Postanowienia ogólne

Regulamin programu partnerskiego Mixprofit.com. 1 Postanowienia ogólne Regulamin programu partnerskiego Mixprofit.com 1 Postanowienia ogólne 1. Organizator: Właścicielem Programu Partnerskiego dostępnego pod adresem mixprofit.com jest: Nuvoxa LLC 3422 Old Capitol Trail 700

Bardziej szczegółowo

Instrukcja dla nowych klientów

Instrukcja dla nowych klientów Instrukcja dla nowych klientów 1. Ściągnąć formularz zgłoszeniowy w celu skontaktowania się z Nami. Po otrzymaniu Państwa zgłoszenia administrator utworzy nowy sklep internetowy. 2. W momencie przekazywania

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO I. Postanowienia ogólne REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO Niniejszy Regulamin określa zasady i warunki sprzedaży usług firmy pod nazwą Termy Krakowskie prowadzone przez Spółdzielnię Mieszkaniową im.st. Staszica

Bardziej szczegółowo

Możliwe jest złożenie reklamacji i zamówienie części zamiennej bezpośrednio poprzez naszą stronę www.

Możliwe jest złożenie reklamacji i zamówienie części zamiennej bezpośrednio poprzez naszą stronę www. Przygotowując portal internetowy www.sanplast.pl dążyliśmy do ułatwienia Państwu procedury współpracy z naszym Działem Obsługi Klienta, w szczególności z Inspektorami Serwisu. Możliwe jest złożenie reklamacji

Bardziej szczegółowo

3.Sklep przyjmuje zamówienia za pośrednictwem strony www.hugoepapierosy.pl.

3.Sklep przyjmuje zamówienia za pośrednictwem strony www.hugoepapierosy.pl. 1.Postanowienia ogólne 1.Sklep internetowy hugo-epapierosy.pl działający pod adresem internetowym www.hugo-epapierosy.pl prowadzony jest przez P.H.U Hugo Sławomir Strzelczyk., z siedzibą w Oleśnicy (Rzeczpospolita

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO LONPOS.PL

REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO LONPOS.PL REGULAMIN SKLEPU INTERNETOWEGO LONPOS.PL Właścicielem sklepu internetowego LONPOS.PL jest: ul. Odrzańska 8/7, 30-408 Kraków NIP 679 249 93 65 REGON 120145725 tel. kom.: +48 604 952 332 I. Definicje Użyte

Bardziej szczegółowo

Monitoring mediów i Human Resources

Monitoring mediów i Human Resources Monitoring mediów i Human Resources Prezentujemy materiał, dzięki któremu dowiesz się, jak monitoring internetu i mediów tradycyjnych może wspomagać działania Human Resources w Twojej firmie. 1 Jak funkcjonuje

Bardziej szczegółowo

INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA SYSTEMU E-ZGŁOSZENIA

INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA SYSTEMU E-ZGŁOSZENIA INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA SYSTEMU E-ZGŁOSZENIA Wersja: 13.04.2015r. Opracował: Mariusz Tomza Józef Jaśkowiec Spis treści Rejestracja nowego użytkownika... 3 Logowanie do systemu... 5 Menu użytkownika... 6

Bardziej szczegółowo

4auto.com.pl Regulamin obowiązujący do 24 grudnia 2014 r

4auto.com.pl Regulamin obowiązujący do 24 grudnia 2014 r 4auto.com.pl Regulamin obowiązujący do 24 grudnia 2014 r I. Informacje ogólne 1 Wszystkie ceny widoczne na stronie www.4auto.com.pl wyrażone są w złotych polskich i zawierają podatek VAT. 2 Opony sprzedawane

Bardziej szczegółowo

ZBIERASZ PUNKTY? TWOJE DANE SĄ BEZPIECZNE!

ZBIERASZ PUNKTY? TWOJE DANE SĄ BEZPIECZNE! PROGRAM BONUSOWY www.payback.pl ZBIERASZ PUNKTY? TWOJE DANE SĄ BEZPIECZNE! Ochrona danych w Programie Bonusowym PAYBACK OCHRONA DANYCH JEST NASZYM PRIORYTETEM PAYBACK nie sprzedaje danych. PAYBACK nie

Bardziej szczegółowo

Instrukcja pobrania i instalacji certyfikatu niekwalifikowanego na komputerze lub karcie. Instrukcja dla użytkowników. wersja 1.4

Instrukcja pobrania i instalacji certyfikatu niekwalifikowanego na komputerze lub karcie. Instrukcja dla użytkowników. wersja 1.4 Instrukcja pobrania i instalacji certyfikatu niekwalifikowanego na komputerze lub karcie Instrukcja dla użytkowników wersja 1.4 Spis treści 1 NIEZBĘDNE ELEMENTY DO WGRANIA CERTYFIKATU NIEKWALIFIKOWANEGO

Bardziej szczegółowo

FedEx efaktura Instrukcja Użytkownika

FedEx efaktura Instrukcja Użytkownika FedEx efaktura Instrukcja Użytkownika O FedEx efaktura Zyskaj kontrolę, bezpieczeństwo i dostęp do swoich faktur o każdej porze, gdziekolwiek jesteś. Z systemem FedEx efaktura oszczędzisz nie tylko czas,

Bardziej szczegółowo

Regulamin sklepu. I. Postanowienia ogólne

Regulamin sklepu. I. Postanowienia ogólne Regulamin sklepu Poniższy regulamin obowiązuje sklep internetowy oraz jego klientów, w wersji aktualnej, opublikowanej na stronach sklepu w momencie zawarcia umowy kupna. Sklep internetowy znajdujący się

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SPRZEDAŻY W SKLEPIE INTERNETOWYM SCARTSHOW.PL. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN SPRZEDAŻY W SKLEPIE INTERNETOWYM SCARTSHOW.PL. 1 Postanowienia ogólne REGULAMIN SPRZEDAŻY W SKLEPIE INTERNETOWYM SCARTSHOW.PL 1 Postanowienia ogólne 1. Sklep internetowy działający pod adresem www.sklep.scartshow.pl jest platformą prowadzoną przez firmę Scartshow z siedzibą

Bardziej szczegółowo

Słowniczek: Sklep Kupujący Sprzedający Dni robocze Czas realizacji zamówienia Przelew bankowy Punkt Odbioru I Przyjmowanie i realizacja zamówień

Słowniczek: Sklep Kupujący Sprzedający Dni robocze Czas realizacji zamówienia Przelew bankowy Punkt Odbioru I Przyjmowanie i realizacja zamówień Regulamin Niniejszy regulamin określa warunki sprzedaży, będące podstawą działalności sklepu internetowego operującego pod adresem http://www.mbe-poznan.pl. Słowniczek: Sklep - sklep internetowy działający

Bardziej szczegółowo

VENUS-BEAUTY.pl. Instrukcja obsługi procesu zamówienia

VENUS-BEAUTY.pl. Instrukcja obsługi procesu zamówienia VENUS-BEAUTY.pl Instrukcja obsługi procesu zamówienia 1 Wymagania techniczne Komputer podłączony do sieci internetowej (ze stałym łączem internetowym) System Windows z zainstalowanym oprogramowaniem antywirusowym

Bardziej szczegółowo

Tworzenie strony internetowej krok po kroku

Tworzenie strony internetowej krok po kroku Tworzenie strony internetowej krok po kroku 1. Wejdź na stronę www.urowizyta.pl/rejestracja i wypełnij formularz rejestracji. W polu Kod aktywacyjny wpisz kod, który znajduje się na końcu ulotki wręczonej

Bardziej szczegółowo

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym WooCommerce (plugin dostępny w wersji ecommerce)

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym WooCommerce (plugin dostępny w wersji ecommerce) emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym WooCommerce (plugin dostępny w wersji ecommerce) Zastosowanie Rozszerzenie to dedykowane jest sklepom internetowych działającym w oparciu

Bardziej szczegółowo

Przyłączanie sklepu do OnetPasaż

Przyłączanie sklepu do OnetPasaż Przyłączanie sklepu do OnetPasaż Aby przyłączyć sklep do OnetPasaż proszę wybrać przycisk Przyłącz swój sklep znajdujący się na stronie http://pasaz.onet.pl/wspolpraca/. Jeżeli nie posiadają Państwo jeszcze

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN ZAKUPÓW [ obowiązuje od 07.11.2013 r. ]

REGULAMIN ZAKUPÓW [ obowiązuje od 07.11.2013 r. ] REGULAMIN ZAKUPÓW [ obowiązuje od 07.11.2013 r. ] Sklep internetowy Studia Realizacji Myśli Twórczych, działający pod adresem http://www.studiormt.net/oferta.html, prowadzony jest przez Studio Realizacji

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN ZAKUPÓW W SKLEPIE INTERNETOWYM SPÓŁKI MIDOR M. SKUZA P. WÓJCIK SP. J.

REGULAMIN ZAKUPÓW W SKLEPIE INTERNETOWYM SPÓŁKI MIDOR M. SKUZA P. WÓJCIK SP. J. REGULAMIN ZAKUPÓW W SKLEPIE INTERNETOWYM SPÓŁKI MIDOR M. SKUZA P. WÓJCIK SP. J. Sklep internetowy, działający pod adresem http://www.midor.com.pl prowadzony jest przez spółkę MIDOR MARCIN SKUZA PAWEŁ WÓJCIK

Bardziej szczegółowo

CERTYFIKACJA PRZEDSZKOLI WARUNKI UZYSKANIA CERTYFIKATU FROEBLOWSKIE PRZEDSZKOLE

CERTYFIKACJA PRZEDSZKOLI WARUNKI UZYSKANIA CERTYFIKATU FROEBLOWSKIE PRZEDSZKOLE CERTYFIKACJA PRZEDSZKOLI WARUNKI UZYSKANIA CERTYFIKATU FROEBLOWSKIE PRZEDSZKOLE Każde przedszkole publiczne i niepubliczne może ubiegać się o certyfikat i nadanie nazwy Przedszkola Froeblowskiego. Placówki,

Bardziej szczegółowo

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym IAI-Shop (plugin dostępny w wersji ecommerce)

emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym IAI-Shop (plugin dostępny w wersji ecommerce) emszmal 3: Automatyczne księgowanie przelewów w sklepie internetowym IAI-Shop (plugin dostępny w wersji ecommerce) Zastosowanie Rozszerzenie to przeznaczone jest dla właścicieli sklepów internetowych opartych

Bardziej szczegółowo

Szczegółowa informacja o samodzielnej rejestracji w firmie Dr Nona oraz sposób składania zamówień w sklepie internetowym.

Szczegółowa informacja o samodzielnej rejestracji w firmie Dr Nona oraz sposób składania zamówień w sklepie internetowym. Szczegółowa informacja o samodzielnej rejestracji w firmie Dr Nona oraz sposób składania zamówień w sklepie internetowym. UWAGA! Podpisanie licencji umożliwiającej zakup produktów po cenach hurtowych jest

Bardziej szczegółowo

Regulamin sprzedaży. 1 Wstęp

Regulamin sprzedaży. 1 Wstęp Regulamin sprzedaży 1 Wstęp 1. Sklep internetowy pod adresem www.lediplex.pl. (dalej sklep internetowy) prowadzi Kinga Lewandowska, prowadzącą działalność gospodarczą pod firmą Grafnet Kinga Lewandowska,

Bardziej szczegółowo