Regulamin konkursu Wyraź opinię i wygraj nagrody (zwany dalej Regulaminem)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Regulamin konkursu Wyraź opinię i wygraj nagrody (zwany dalej Regulaminem)"

Transkrypt

1 Regulamin konkursu Wyraź opinię i wygraj nagrody (zwany dalej Regulaminem) Niniejszy Regulamin określa warunki na jakich odbywa się konkurs Wyraź opinię i wygraj nagrody, którego celem jest zacieśnianie relacji gospodarczych pomiędzy Uczestnikami a Organizatorem oraz promowanie Sklepu Internetowego wśród Klientów. 1 [DEFINICJE] 1. Konkurs Konkurs Wyraź opinię i wygraj nagrody organizowany przez Organizatora. 2. Sklep internetowy serwis internetowy znajdujący się pod adresem 3. Organizator Perfekt - Bud spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Gostyniu, ul. Nowe wrota 12, wpisaną do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem , NIP , REGON Kupujący osoba fizyczna, osoba prawna oraz jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej, która składa zamówienie w Sklepie internetowym po wcześniejszym dokonaniu rejestracji i zalogowaniu się na swoje konto. 5. Konto konto kupującego zakładane w Sklepie internetowym po wcześniejszym dokonaniu rejestracji za pośrednictwem strony 6. Uczestnik Kupujący, który przystąpił do Konkursu. 7. Konsument osoba fizyczną dokonującą czynności prawnej niezwiązanej bezpośrednio z jej działalnością gospodarczą lub zawodową. 8. Laureat Uczestnik, który otrzymał nagrodę w Konkursie. 9. Nagrody nagrody określone w załączniku nr 1 do Regulaminu. 2 [POSTANOWIENIA OGÓLNE] 10. Konkurs organizowany jest na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. 11. Konkursem objęte są wszystkie produkty prezentowane w Sklepie Internetowym przez Organizatora. 1

2 12. Udział w Konkursie jest bezpłatny. 13. Konkurs trwa od r do r 14. Konkurs nie jest grą losową, zakładem wzajemnym ani loterią promocyjną w rozumieniu ustawy z 19 listopada 2009 roku o grach hazardowych (Dz. U. 2009, nr 201, poz z późn. zm.). 3 [WARUNKI UCZESTNICTWA I ZASADY KONKURSU] 15. Warunkiem przystąpienia Kupującego do Konkursu i otrzymania miana Uczestnika jest, w okresie od r do r: a. dokonanie zakupu w Sklepie internetowym po wcześniejszej rejestracji i zalogowaniu się na swoje konto; b. akceptacja postanowień niniejszego regulaminu, poprzez odznaczenie właściwego oświadczenia przy dokonywaniu zakupu w Sklepie internetowym; c. wyrażenie zgody na przekazanie swojego adresu e - mail do: Grupa Allegro sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu oraz na przetwarzanie przez Organizatora oraz Grupa Allegro sp. z o.o., danych osobowych Kupującego w celu wypełnienia ankiety z opinią o dokonanej transakcji w sklepie internetowym; zgoda wyrażana jest poprzez odznaczenie właściwego oświadczenia przy dokonywaniu zakupu w Sklepie internetowym; d. wyrażenie opinii o Sklepie internetowym na stronie serwisu Ceneo.pl w programie Zaufane opinie opinie powinny być składane za pośrednictwem linku do strony serwisu, który zostanie przesłany na adres mailowy podany przy rejestracji po 18 dniach od momentu złożenia zamówienia w Sklepie internetowym; opinie składane w inny sposób nie będą brały udziały w Konkursie. 16. Opinie zamieszczone w serwisie Ceneo.pl, zgodnie z warunkami pkt. 15, zostaną poddane ocenie przez przedstawiciela Organizatora, pod kątem: a. unikalnej treści; b. przydatności dla innych użytkowników. 17. Spośród wszystkich ocenionych opinii, przedstawiciel Organizatora wyłoni 3 osoby, które otrzymały najwyższą ocenę. Autorzy tych opinii otrzymają status Laureatów. 18. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone na stronie w dniu r, poprzez podanie imienia lub pseudonimu Laureata, który został podany przy zamieszczaniu opinii. 2

3 19. Laureaci, o wynikach Konkursu, zostaną powiadomieni drogą mailową, na adresy poczty elektronicznej podane przy rejestracji w Sklepie internetowym. 20. Szczegółowy wykaz nagród stanowi Załącznik nr 1 do Regulaminu. 21. Komunikacja z Uczestnikami odbywa się za pośrednictwem strony lub za pośrednictwem poczty elektronicznej. 4 [REALIZACJA NAGRÓD] 22. Przyznane nagrody nie mogą być wymienione na ekwiwalent pieniężny. 23. Nagroda zostanie przekazana do Laureata na adres wskazany w trakcie rejestracji w Sklepie internetowym, chyba że Laureat w terminie 3 dni od dnia ogłoszenia wyników Konkursu powiadomi Organizatora o zmianie adresu do doręczeń. 24. Nagrody zostaną przesłane na koszt Organizatora za pośrednictwem przesyłki kurierskiej w ciągu 7 dni od dnia ogłoszenia wyników Konkursu. 25. Nagrody wysyłane są wyłącznie na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. 26. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za niedoręczenie nagrody, z przyczyn leżących po stronie Laureata, w szczególności z uwagi na podanie błędnego adresu lub innych danych niezbędnych do doręczenia nagrody. 27. W przypadku niezastania Laureata pod wskazanym adresem, kurier pozostawi awizo z informacją o terminie i miejscu odbioru przesyłki z nagrodą. W przypadku nieodebrania przesyłki w ww. terminie, nagroda przepada na rzecz Organizatora. 5 [REKLAMACJE] 28. Każdy z Uczestników ma prawo wnieść reklamację. 29. Każda reklamacja powinna zawierać: a. imię, nazwisko i adres Uczestnika zgłaszającego reklamację; b. przedmiot reklamacji wraz z uzasadnieniem; 30. Reklamacje rozpatrywane będą w terminie 14 dni roboczych od dnia ich otrzymania przez Organizatora. O wyniku reklamacji Uczestnik zostanie powiadomiony listem poleconym wysłanym na adres podany w reklamacji. 3

4 6 [ODPOWIEDZIALNOŚĆ ORGANIZATORA] 31. Organizator odpowiada wobec Laureata, będącego Konsumentem, za niezgodność wygranej nagrody z umową, w zakresie i na warunkach określonych ustawą z dnia 27 lipca 2002 r. o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego (Dz.U z późn. zm.). 32. W przypadku gdy Laureat nie jest Konsumentem, strony wyłączają odpowiedzialność Organizatora z tytułu rękojmi za wady fizyczne nagrody na podstawie art Kodeksu cywilnego (Dz.U z późn. zm.). 7 [OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH] 33. Administratorem danych osobowych Uczestników jest Organizator. 34. Dane osobowe będą przetwarzane przez Organizatora wyłącznie na podstawie zgody Uczestnika na ich przetwarzanie oraz wyłącznie w celu przeprowadzenia Konkursu, realizacji Nagród oraz prowadzenia postępowania reklamacyjnego. 35. Uczestnik wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach określonych w pkt. 43 poprzez odznaczenie właściwego oświadczenia przy składaniu zamówienia w Sklepie internetowym. 36. Uczestnik ma prawo wglądu do podanych danych osobowych oraz ich poprawiania, a także ich usunięcia. 37. Dane osobowe podane przez Uczestnika są chronione zgodnie z Ustawą z dnia r. o ochronie danych osobowych (Dz.U z późn. zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich. 8 [PODATEK DOCHODOWY] 38. Organizator pokrywa zryczałtowany podatek dochodowy od osób fizycznych od uzyskanych, przez Laureatów będących osobami fizycznymi, nagród w Konkursie. Stanowi on koszt podatkowy Organizatora. 4

5 9 [POSTANOWIENIA KOŃCOWE] 39. Rozstrzyganie ewentualnych sporów mogących wyniknąć pomiędzy Organizatorem a Konsumentem, zostają poddane sądom właściwym zgodnie z przepisami Kodeksu postępowania cywilnego (Dz.U z późn. zm.). 40. Rozstrzyganie ewentualnych sporów mogących wyniknąć pomiędzy Organizatorem a Uczestnikiem nie będącym Konsumentem, zostają poddane sądowi właściwemu dla siedziby Organizatora. 41. Organizator zastrzega sobie możliwość zmiany niniejszego Regulaminu. Zmiana Regulaminu staje się skuteczna w terminie wskazanym przez Organizatora nie krótszym niż 14 dni od momentu udostępnienia na stronie zmienionego Regulaminu. 42. O zmianie Regulaminu, każdy z Uczestników zostanie powiadomiony za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres mailowy podany przy rejestracji w Sklepie internetowym, nie później niż na 7 dni przed wejściem w życie nowego Regulaminu. 43. Uczestnik, który nie akceptuje nowej treści Regulaminu obowiązany jest zawiadomić o tym Organizatora, nie później niż w ciągu 7 dni od daty wejścia w życie nowego Regulaminu. Przesłanie takiego zawiadomienia skutkuje wycofaniem zgłoszenia Uczestnika w Konkursie. 44. W kwestiach nieuregulowanych w niniejszym Regulaminie zastosowanie znajdą przepisu Kodeksu cywilnego (Dz.U z późn. zm.), Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U z późn. zm.) oraz Ustawy o ochronie danych osobowych (Dz.U z późn. zm.), a w odniesieniu do Konsumentów także Ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz odpowiedzialności za produkt niebezpieczny (Dz.U z późn. zm.) oraz Ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego (Dz.U z późn. zm.). 45. Postanowienia niniejszego Regulaminu obowiązują od dnia r. 5

6 Załącznik nr 1 do Regulaminu konkursu Wyraź opinię i wygraj nagrody Wykaz nagród Lp. Nazwa nagrody Opis Miejsce w konkursie 1. Noże kuchenne Zestaw wysokiej jakości noży I 2. Waga łazienkowa Nowoczesna waga łazienkowa II 3. Zestaw piśmienniczy i pendrive Pendrive 4GB oraz długopis i ołówek w eleganckim opakowaniu III 6

Regulamin Konkursu. Promocja konsumencka

Regulamin Konkursu. Promocja konsumencka Regulamin Konkursu Promocja konsumencka 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Konkurs jest organizowany pod nazwą Promocja Konsumencka 2. Konkurs jest organizowany na zasadach określonych w niniejszym Regulaminie

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Męski pocałunek

Regulamin konkursu. Męski pocałunek Regulamin konkursu Męski pocałunek 1 [Definicje] 1. Użyte w niniejszym Regulaminie pojęcia i definicje będą miały poniżej przedstawione znaczenie: a) Organizator - Przeagencja sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie,

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Skomentuj i wygraj limitowaną edycję

Regulamin konkursu. Skomentuj i wygraj limitowaną edycję Regulamin konkursu Skomentuj i wygraj limitowaną edycję 1 [Definicje] 1. Użyte w niniejszym Regulaminie pojęcia i definicje będą miały poniżej przedstawione znaczenie: a) Organizator - Przeagencja sp.

Bardziej szczegółowo

2 OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

2 OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH REGULAMIN Krzyżówki Agro-Sieć opublikowanej w Katalogu Wiosna 2017 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin określa zasady uczestnictwa w krzyżówce 2. Organizatorem krzyżówki jest: Agro-Sieć Sp. z

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN Twierdza Zamość. Świąteczny konkurs dla każdego

REGULAMIN Twierdza Zamość. Świąteczny konkurs dla każdego REGULAMIN Twierdza Zamość. Świąteczny konkurs dla każdego Artykuł I. 1. Niniejszy regulamin określa zasady konkursu organizowanego pod nazwą Twierdza Zamość. Świąteczny konkurs dla każdego. 2. Organizatorem

Bardziej szczegółowo

3. Uczestnik osoba spełniająca warunki określone w III niniejszego Regulaminu.

3. Uczestnik osoba spełniająca warunki określone w III niniejszego Regulaminu. Regulamin zabawy: Dbam o siebie zimą I. Organizacja Zabawy Zabawa Dbam o siebie zimą organizowana jest przez Grupę Allegro Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, 60-166 Poznań, przy ul. Grunwaldzkiej 182, wpisana

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Wybór użytkowników zwany dalej Regulaminem. 1. Organizacja Konkursu

REGULAMIN KONKURSU Wybór użytkowników zwany dalej Regulaminem. 1. Organizacja Konkursu REGULAMIN KONKURSU Wybór użytkowników zwany dalej Regulaminem 1. Organizacja Konkursu 1. Niniejszy regulamin (dalej: Regulamin ) określa warunki i zasady, na jakich odbywa się konkurs pod nazwą Wybór użytkowników

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Małe kroki dla umysłu

Regulamin konkursu. Małe kroki dla umysłu Regulamin konkursu Małe kroki dla umysłu 1 [Definicje] 1. Użyte w niniejszym Regulaminie pojęcia i definicje będą miały poniżej przedstawione znaczenie: a) Organizator - Przeagencja sp. z o.o. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

Akcja marketingowa PROMOCJA PEŁNA MOCY GREENA

Akcja marketingowa PROMOCJA PEŁNA MOCY GREENA Akcja marketingowa PROMOCJA PEŁNA MOCY GREENA REGULAMIN (wersja skrócona) 1. Organizatorem akcji marketingowej jest EVER Sp. z o.o.. 2. Akcja marketingowa PROMOCJA PEŁNA MOCY GREENA skierowana jest do:

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Co Cię Ziębi, co Cię grzeje - Activplast 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU Co Cię Ziębi, co Cię grzeje - Activplast 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU Co Cię Ziębi, co Cię grzeje - Activplast 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Regulamin określa zasady przeprowadzania Konkursu pod nazwą Co Cię Ziębi, co Cię grzeje - Activplast, zwanego dalej

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu. Graj i wygrywaj z Dell. 2. Konkurs trwa od godz. 14:00 dnia 21 marca 2014 roku do godz. 00:00 dnia 4 kwietnia 2014 roku.

Regulamin Konkursu. Graj i wygrywaj z Dell. 2. Konkurs trwa od godz. 14:00 dnia 21 marca 2014 roku do godz. 00:00 dnia 4 kwietnia 2014 roku. Regulamin Konkursu Graj i wygrywaj z Dell I. Organizacja Konkursu 1. Organizatorem konkursu Graj i wygrywaj z Dell (zwanego dalej: Konkursem ) jest Grupa Allegro Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, 60-166

Bardziej szczegółowo

1. POSTANOWIENIA OGÓLNE

1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU MONSANTO EDUBOX 1.1 Organizatorem konkursu odbywającego się pod nazwą Monsanto EduBox, [ Konkurs ] jest Monsanto Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy

Bardziej szczegółowo

1.3. Organizator jest podmiotem przyrzekającym nagrodę w rozumieniu art. 919 Kodeksu cywilnego.

1.3. Organizator jest podmiotem przyrzekającym nagrodę w rozumieniu art. 919 Kodeksu cywilnego. REGULAMIN PROMOCJI KUBEK MIEJSKI I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem sprzedaży premiowej pt. Kubek miejski (dalej: Promocja ) jest Royal Canin Dystrybucja Sp. z o.o., z siedzibą przy ul. Grabskiej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN PROGRAMU LOJALNOŚCIOWEGO EDYCJA 2016

REGULAMIN PROGRAMU LOJALNOŚCIOWEGO EDYCJA 2016 REGULAMIN PROGRAMU LOJALNOŚCIOWEGO EDYCJA 2016 I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1 Organizatorem Programu Punktowego zwanego dalej Programem Lojalnościowym lub Programem jest SimpleAV Sp. z o. o. z siedzibą przy

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ OSTRA PROMOCJA - 20 URODZINY DEVELEY. (dalej Regulamin ) POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ OSTRA PROMOCJA - 20 URODZINY DEVELEY. (dalej Regulamin ) POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ OSTRA PROMOCJA - 20 URODZINY DEVELEY (dalej Regulamin ) 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem akcji promocyjnej w formie sprzedaży premiowej o nazwie Ostra Promocja - 20 Urodziny

Bardziej szczegółowo

INTELIGENTNY PIEKARNIK W SERCU KUCHNI

INTELIGENTNY PIEKARNIK W SERCU KUCHNI REGULAMIN OFERTY SPECJALNEJ: INTELIGENTNY PIEKARNIK W SERCU KUCHNI 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem Oferty specjalnej pod nazwą Inteligentny piekarnik w sercu kuchni zwanej dalej: Ofertą specjalną,

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Miłość od pierwszego bicia serduszka

Regulamin Konkursu Miłość od pierwszego bicia serduszka Regulamin Konkursu Miłość od pierwszego bicia serduszka I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin (zwany dalej "Regulaminem") określa ogólne warunki uczestnictwa w konkursie pod nazwą Miłość od pierwszego

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ. Payback. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 17 czerwca 2010r. i trwać będzie do dnia 10 sierpnia 2010r.

REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ. Payback. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 17 czerwca 2010r. i trwać będzie do dnia 10 sierpnia 2010r. REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ Payback 1. Organizator i czas trwania loterii 1.1. Organizatorem loterii promocyjnej, zwanej dalej "Loterią" jest "Fortuna PS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU PRZYGOTOWANIE DO WIELKIEGO TESTU NA PRAWO JAZDY. Niniejszy regulamin w dalszej części zwany będzie Regulaminem.

REGULAMIN KONKURSU PRZYGOTOWANIE DO WIELKIEGO TESTU NA PRAWO JAZDY. Niniejszy regulamin w dalszej części zwany będzie Regulaminem. REGULAMIN KONKURSU PRZYGOTOWANIE DO WIELKIEGO TESTU NA PRAWO JAZDY Niniejszy regulamin w dalszej części zwany będzie Regulaminem. 1 Organizator Konkursu Organizatorem konkursu oraz fundatorem nagród w

Bardziej szczegółowo

4. Regulamin stanowi podstawę Konkursu i określa prawa i obowiązki jego uczestników. 2 WARUNKI UCZESTNICTWA W KONKURSIE

4. Regulamin stanowi podstawę Konkursu i określa prawa i obowiązki jego uczestników. 2 WARUNKI UCZESTNICTWA W KONKURSIE REGULAMIN KONKURSU NA TROPIE MORŚWINA 1 INFORMACJE OGÓLNE 1. Organizatorem Konkursu pod nazwą NA TROPIE MORŚWINA zwanego dalej Konkursem jest Fundacja WWF Polska z siedzibą w Warszawie, przy ulicy Wiśniowej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Włączamy Emocje

REGULAMIN KONKURSU. Włączamy Emocje REGULAMIN KONKURSU Włączamy Emocje I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem konkursu Włączamy Emocje, zwanego dalej Konkursem, jest Albedo Marketing Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, przy ul. Tatrzańskiej

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursów organizowanych przez Port Lotniczy Rzeszów-Jasionka Sp. z o.o. z siedzibą w Jasionce na portalach społecznościowych 1 KONKURSY

Regulamin Konkursów organizowanych przez Port Lotniczy Rzeszów-Jasionka Sp. z o.o. z siedzibą w Jasionce na portalach społecznościowych 1 KONKURSY Regulamin Konkursów organizowanych przez Port Lotniczy Rzeszów-Jasionka Sp. z o.o. z siedzibą w Jasionce na portalach społecznościowych 1 KONKURSY 1. Konkursy organizowane są pod nazwą KONKURS NA DZIŚ

Bardziej szczegółowo

Definicje. 2. Postanowienia ogólne

Definicje. 2. Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU ZNAJDŹ 7 I WYGRAJ 1. Definicje Określenia użyte w niniejszym regulaminie (dalej: Regulamin ) oznaczają: 1. Konkurs - konkurs pn. Znajdź 7 i Wygraj, prowadzony na zasadach określonych

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI Kup S7 Flat, dostaniesz 300 zł na kolejne zakupy (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 9 lutego 2017 r.

REGULAMIN AKCJI Kup S7 Flat, dostaniesz 300 zł na kolejne zakupy (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 9 lutego 2017 r. REGULAMIN AKCJI Kup S7 Flat, dostaniesz 300 zł na kolejne zakupy (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 9 lutego 2017 r. 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem akcji pod hasłem Kup S7 Flat, dostaniesz 300

Bardziej szczegółowo

Regulamin akcji promocyjnej Nest Konto z Bonusem. 1. Postanowienia ogólne

Regulamin akcji promocyjnej Nest Konto z Bonusem. 1. Postanowienia ogólne Regulamin akcji promocyjnej Nest Konto z Bonusem 1. Postanowienia ogólne 1. Niniejszy Regulamin (dalej Regulamin ) określa zasady akcji promocyjnej Nest Konto z Bonusem (dalej: Akcja ), której organizatorem

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Moja podróż z Generali POSTANOWIENIA OGÓLNE

Regulamin Konkursu Moja podróż z Generali POSTANOWIENIA OGÓLNE Regulamin Konkursu Moja podróż z Generali POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem konkursu o nazwie Moja podróż z Generali zwanego dalej Konkursem jest Generali Towarzystwo Ubezpieczeń S.A. z siedzibą w

Bardziej szczegółowo

Regulamin Programu Najprzyjemniejszy element wiosennego śniadania

Regulamin Programu Najprzyjemniejszy element wiosennego śniadania 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE Regulamin Programu Najprzyjemniejszy element wiosennego śniadania 1.1 Program nosi nazwę Najprzyjemniejszy element wiosennego śniadania i jest organizowany przez Organizatora, w

Bardziej szczegółowo

6. Okres trwania konkursu rozpoczyna się w dniu 20.06.2011 r. i trwa do momentu zakończenia przez Organizatora.

6. Okres trwania konkursu rozpoczyna się w dniu 20.06.2011 r. i trwa do momentu zakończenia przez Organizatora. REGULAMIN konkursu Siemens AGD Streetball wygraj piłkę i bilet na mecz 1 Organizacja 1. Siemens AGD Streetball to konkurs stworzony i zarządzany przez BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o. o. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin ( Regulamin ) określa zasady konkursu organizowanego pod nazwą Wawerski Walenty ( Konkurs ). 2. Organizatorem Konkursu jest właściciel

Bardziej szczegółowo

Pełna wersja Regulaminu Loterii do wglądu w siedzibie organizatora. REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ SUBSTRAL DŁUGO DZIAŁA

Pełna wersja Regulaminu Loterii do wglądu w siedzibie organizatora. REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ SUBSTRAL DŁUGO DZIAŁA Pełna wersja Regulaminu Loterii do wglądu w siedzibie organizatora. REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ SUBSTRAL DŁUGO DZIAŁA POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Nazwa Loterii Loteria promocyjna jest organizowana pod nazwą

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SPRZEDAŻY PREMIOWEJ PRP

REGULAMIN SPRZEDAŻY PREMIOWEJ PRP REGULAMIN SPRZEDAŻY PREMIOWEJ PRP dla Ciebie 1 Organizator i uczestnicy sprzedaży premiowej 1. Niniejszy regulamin (dalej: Regulamin ) określa przedmiot i zasady uczestnictwa w akcji sprzedaży premiowej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN PROMOCJI POLEĆ KLIENTA. 1 Definicje:

REGULAMIN PROMOCJI POLEĆ KLIENTA. 1 Definicje: REGULAMIN PROMOCJI POLEĆ KLIENTA 1 Definicje: Użyte w Regulaminie określenia oznaczają: 1) Regulamin oznacza niniejszy regulamin, w którym zostały określone warunki promocji; 2) Organizator Promocji -

Bardziej szczegółowo

Satysfakcja gwarantowana Dafi

Satysfakcja gwarantowana Dafi Satysfakcja gwarantowana Dafi 1 Cel Programu 1. Celem Programu jest zapewnienie nabywcom produktów uczestniczących w programie pełnego zadowolenia z decyzji o ich wybraniu. W przypadku braku satysfakcji

Bardziej szczegółowo

Regulamin platformy sklepowej buildmall.eu

Regulamin platformy sklepowej buildmall.eu Regulamin platformy sklepowej buildmall.eu Postanowienia zawarte w Regulaminie platformy sklepowej buildmall.eu stanowią Regulamin świadczenia usług drogą elektroniczną w rozumieniu art. 8 ust. 1 pkt 1

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu pod nazwą Dwa tygodnie w Bułgarii

Regulamin Konkursu pod nazwą Dwa tygodnie w Bułgarii Regulamin Konkursu pod nazwą Dwa tygodnie w Bułgarii 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu Dwa tygodnie w Bułgarii (Konkurs), jest Igoria Trade Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, ul. Emilii

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Korzystnie z Magda-Trans. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU. Korzystnie z Magda-Trans. 1 Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Korzystnie z Magda-Trans 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu jest Magda-Trans Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa z siedzibą w Krakowie przy ul. Cystersów

Bardziej szczegółowo

Regulamin programu partnerskiego dla Wykonawców

Regulamin programu partnerskiego dla Wykonawców Regulamin programu partnerskiego dla Wykonawców 1 PRZEDMIOT REGULAMINU 1. Niniejszy Regulamin obowiązuje od 1 maja 2015 r. do 30 czerwca 2016 r. i określa zasady i warunki uczestnictwa w Programie Partnerskim

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN FIRMY PPHU EUROECOTEX

REGULAMIN FIRMY PPHU EUROECOTEX REGULAMIN FIRMY PPHU EUROECOTEX Niniejszy regulamin (zwany dalej Regulaminem ) reguluje zasady dokonywania zakupów w firmie PPHU EUROECOTEX, działającym pod adresem http://www.wyposazsklep.pl oraz na serwisie

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU promującego książkę pt. Złe psy. Po ciemnej stronie mocy autorstwa Patryka Vegi (zwany dalej Regulaminem)

REGULAMIN KONKURSU promującego książkę pt. Złe psy. Po ciemnej stronie mocy autorstwa Patryka Vegi (zwany dalej Regulaminem) REGULAMIN KONKURSU promującego książkę pt. Złe psy. Po ciemnej stronie mocy autorstwa Patryka Vegi (zwany dalej Regulaminem) I. 1. Postanowienia ogólne Organizatorem konkursu (zwanego dalej Konkursem)

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Świąteczny Konkurs Żryj Zdrowo Catering. 1. Postanowienia ogólne

Regulamin Konkursu Świąteczny Konkurs Żryj Zdrowo Catering. 1. Postanowienia ogólne Poznań, dnia 13.12.2017 r. Regulamin Konkursu Świąteczny Konkurs Żryj Zdrowo Catering 1. Postanowienia ogólne 1. Konkurs będzie prowadzony pod nazwą Świąteczny Konkurs Żryj Zdrowo Catering (dalej Konkurs

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu. Warto wiedzieć ( Regulamin )

Regulamin Konkursu. Warto wiedzieć ( Regulamin ) Regulamin Konkursu Warto wiedzieć ( Regulamin ) 1. Postanowienia Ogólne 1. Organizatorem Konkursu Warto wiedzieć (dalej Konkurs ) jest MK GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA,

Bardziej szczegółowo

1. Konkurs organizowany jest pod nazwą Dlaczego powinnam wygrać odżywkę Realash?

1. Konkurs organizowany jest pod nazwą Dlaczego powinnam wygrać odżywkę Realash? REGULAMIN KONKURSU I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Konkurs organizowany jest pod nazwą Dlaczego powinnam wygrać odżywkę Realash? 2. Regulamin określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa, czas trwania Konkursu,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO

REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO 1. Postanowienia ogólne 1. Niniejszy Regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs pod nazwą WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO, zwany dalej Konkursem.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu: Lajk do Lajka, by mieć TV jak Bajka

Regulamin konkursu: Lajk do Lajka, by mieć TV jak Bajka Regulamin konkursu: Lajk do Lajka, by mieć TV jak Bajka I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Niniejszy Regulamin określa warunki, na jakich odbywa się przyrzeczenie publiczne pod nazwą Lajk do Lajka, by mieć TV jak

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU WYMARZONY SERWIS OBIADOWY NA ŚWIĘTA 1. WARUNKI OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU WYMARZONY SERWIS OBIADOWY NA ŚWIĘTA 1. WARUNKI OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU WYMARZONY SERWIS OBIADOWY NA ŚWIĘTA 1. WARUNKI OGÓLNE 1. Organizatorem konkursu Wymarzony Serwis Obiadowy na Święta zwanego dalej Konkursem jest Fyrklövern Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Gotuj z Krakusem #smacznie i szybko. Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU. Gotuj z Krakusem #smacznie i szybko. Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Gotuj z Krakusem #smacznie i szybko 1. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu Gotuj z Krakusem #smacznie i szybko (dalej: "Konkurs") jest Michael Bridge Communication Emilia

Bardziej szczegółowo

Sprzedaż Premiowa 3xN Najlepsze produkty! Najlepsi producenci! Najlepsze nagrody! 1 Postanowienia ogólne

Sprzedaż Premiowa 3xN Najlepsze produkty! Najlepsi producenci! Najlepsze nagrody! 1 Postanowienia ogólne Sprzedaż Premiowa 3xN Najlepsze produkty! Najlepsi producenci! Najlepsze nagrody! 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin zwany dalej "Regulaminem określa ogólne warunki uczestnictwa w sprzedaży

Bardziej szczegółowo

Niniejszy Regulamin określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa w Konkursie 50 lat BRITA, zwanego w dalszej części dokumentu Konkursem.

Niniejszy Regulamin określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa w Konkursie 50 lat BRITA, zwanego w dalszej części dokumentu Konkursem. Regulamin konkursu 50 lat BRITA! Niniejszy Regulamin określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa w Konkursie 50 lat BRITA, zwanego w dalszej części dokumentu Konkursem. Art. 1. Organizator i cel konkursu

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Dzień Kobiet Postanowienia ogólne. 1. Konkurs będzie prowadzony pod nazwą Dzień Kobiet 2017 (dalej Konkurs ).

Regulamin Konkursu Dzień Kobiet Postanowienia ogólne. 1. Konkurs będzie prowadzony pod nazwą Dzień Kobiet 2017 (dalej Konkurs ). Łódź, dnia 28.02.2017 r. Regulamin Konkursu Dzień Kobiet 2017 1. Postanowienia ogólne 1. Konkurs będzie prowadzony pod nazwą Dzień Kobiet 2017 (dalej Konkurs ). 2. Organizatorem Konkursu jest JUBISTYL

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ WYGRAJ BILETY DO KINA

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ WYGRAJ BILETY DO KINA REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ WYGRAJ BILETY DO KINA I. Postanowienia ogólne 1.1. Organizatorem akcji promocyjnej WYGRAJ BILETY DO KINA zwanej dalej Promocją, jest Spółka Alcon Polska Spółka z ograniczoną

Bardziej szczegółowo

1. Postanowienia ogólne

1. Postanowienia ogólne REGULAMIN PROMOCJI PROMOCJA BGŻOPTIMA 1. Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin promocji (zwany dalej Regulaminem ) określa mechanizm, zakres i warunki uczestnictwa w promocji Promocja BGŻOptima (zwanej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU SUNFLOWERS

REGULAMIN KONKURSU SUNFLOWERS REGULAMIN KONKURSU SUNFLOWERS 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Regulamin określa zasady Konkursu SUNFLOWERS. Organizatorem Konkursu jest firma Broker Media S.C. z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. Seweryna Udzieli

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Napisz w komentarzu, czy częściej korzystasz z KOMPUTERA czy LAPTOPA?. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU Napisz w komentarzu, czy częściej korzystasz z KOMPUTERA czy LAPTOPA?. 1 Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Napisz w komentarzu, czy częściej korzystasz z KOMPUTERA czy LAPTOPA?. 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa w Konkursie pod nazwą

Bardziej szczegółowo

Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie Warszawa

Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie Warszawa Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie 179 REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Kup wybrany telefon lub tablet, a otrzymasz program Kaspersky Internet Security for Android w promocyjnej cenie! (zwany dalej Regulaminem

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Kup 3 gry, zapłać za 2 (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 13 grudnia 2017 r. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Kup 3 gry, zapłać za 2 (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 13 grudnia 2017 r. 1 Postanowienia ogólne Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie 179 REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Kup 3 gry, zapłać za 2 (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 13 grudnia 2017 r. 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Akcji promocyjnej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ. Zgarnij bon za zakup AGD

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ. Zgarnij bon za zakup AGD REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Zgarnij bon za zakup AGD Regulamin (dalej jako Regulamin ) Akcji Promocyjnej (zamiennie jako Promocja ) określa: cel Promocji, warunki uczestnictwa w Promocji, czas trwania

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Baw się z nami! W instagramy!

Regulamin konkursu Baw się z nami! W instagramy! Regulamin konkursu Baw się z nami! W instagramy! I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Określenie organizatora Konkursu Organizatorem konkursu pod nazwą Baw się z nami! W instagramy!, zwanego dalej Konkursem, jest

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU NA TABLICY FANPAGE PGE ARENA,,Odpowiedz i pójdź na mecz! WARUNKI OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU NA TABLICY FANPAGE PGE ARENA,,Odpowiedz i pójdź na mecz! WARUNKI OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU NA TABLICY FANPAGE PGE ARENA,,Odpowiedz i pójdź na mecz! WARUNKI OGÓLNE 1.1. Organizatorem Konkursu,Odpowiedz i pójdź na mecz! jest Arena Gdańsk Operator spółka z ograniczoną odpowiedzialnością,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI Czerwcowe rabaty do 2000 złotych na sprzęt komputerowy. (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 07 czerwca 2017 r. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN AKCJI Czerwcowe rabaty do 2000 złotych na sprzęt komputerowy. (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 07 czerwca 2017 r. 1 Postanowienia ogólne REGULAMIN AKCJI Czerwcowe rabaty do 2000 złotych na sprzęt komputerowy. (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 07 czerwca 2017 r. 1 Postanowienia ogólne Organizatorem Promocji pod hasłem Czerwcowe rabaty do

Bardziej szczegółowo

Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie Warszawa

Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie Warszawa Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie 179 REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Kup wybrany komputer Apple, a otrzymasz program Kaspersky Internet Security Multi-Device w promocyjnej cenie! (zwany dalej Regulaminem

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Worek treningowy na Dzień Sportu. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU Worek treningowy na Dzień Sportu. 1 Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Worek treningowy na Dzień Sportu 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu jest spółka CityFit Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: ul. Twarda 18, 00-105 Warszawa (Polska),

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Bądź chojrakiem-wygraj z rakiem 1. Postanowienia ogólne.

Regulamin konkursu Bądź chojrakiem-wygraj z rakiem 1. Postanowienia ogólne. Regulamin konkursu Bądź chojrakiem-wygraj z rakiem 1. Postanowienia ogólne. 1a) Organizatorem konkursu jest: Aquanet SA z siedzibą w Poznaniu, 61-492 Poznań, ul. Dolna Wilda 126, wpisaną do Krajowego Rejestru

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu. Akademia - Deflegmin. [Definicje]

Regulamin Konkursu. Akademia - Deflegmin. [Definicje] Regulamin Konkursu Akademia - Deflegmin 1. [Definicje] Użyte w niniejszym Regulaminie określenia oznaczają: 1. Organizator Konkursu - Preoview Studio z siedzibą w Łodzi przy ul. Chłędowskiego 1/39, NIP

Bardziej szczegółowo

Regulamin Akcji marketingowej Domowa Strefa Kibica Zwrot Pieniędzy!

Regulamin Akcji marketingowej Domowa Strefa Kibica Zwrot Pieniędzy! Regulamin Akcji marketingowej Domowa Strefa Kibica Zwrot Pieniędzy! 1 Definicje 1. Akcja marketingowa - Domowa Strefa Kibica Zwrot Pieniędzy! (dalej Akcja marketingowa ) jest sprzedażą premiową przeznaczona

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Jeden sos, wiele dań. Odkryj kulinarne możliwości takie, że Łooo! Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU. Jeden sos, wiele dań. Odkryj kulinarne możliwości takie, że Łooo! Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Jeden sos, wiele dań. Odkryj kulinarne możliwości takie, że Łooo! 1. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu Jeden sos, wiele dań. Odkryj kulinarne możliwości takie, że Łooo!

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu. Do wygrania worek nagród od Św. Mikołaja

Regulamin Konkursu. Do wygrania worek nagród od Św. Mikołaja Regulamin Konkursu Do wygrania worek nagród od Św. Mikołaja 1 [Postanowienia ogólne] 1. Niniejszy Regulamin (dalej: Regulamin ) określa warunki i zasady, na jakich odbywa się konkurs pod nazwą Do wygrania

Bardziej szczegółowo

2 Postanowienia ogólne

2 Postanowienia ogólne Regulamin promocji dla konsumentów Promocja Eco Bubble z Rossmann 1 Definicje 1. Promocja promocja dla konsumentów dokonujących zakupu pralek oznaczonych znakiem towarowym Samsung, organizowana i prowadzona

Bardziej szczegółowo

SEPOS. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 23 lutego 2011r. i trwać będzie do dnia 20 czerwca 2011r.

SEPOS. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 23 lutego 2011r. i trwać będzie do dnia 20 czerwca 2011r. R E G U L A M I N L O T E R I I P R O MO C Y J N E J SEPOS 1. Organizator i czas trwania loterii 1.1. Organizatorem loterii promocyjnej, zwanej dalej "Loterią" jest "Fortuna PS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Sollers sounds familiar? (dalej Regulamin ) 1 DEFINICJE

REGULAMIN KONKURSU Sollers sounds familiar? (dalej Regulamin ) 1 DEFINICJE REGULAMIN KONKURSU Sollers sounds familiar? (dalej Regulamin ) 1 DEFINICJE Określenia użyte w niniejszym Regulaminie oznaczają: a. Konkurs Konkurs prowadzony jest pod nazwą Sollers sounds familiar? na

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu HONOR7

Regulamin konkursu HONOR7 Regulamin konkursu HONOR7 Sekcja 1. Organizator, czas i miejsce konkursu Niniejszy regulamin (dalej Regulamin ) określa zasady konkursu pod nazwą HONOR 7, zwanego dalej Konkursem. Konkurs organizowany

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu "Jatomi Love Pure Love"

Regulamin konkursu Jatomi Love Pure Love Regulamin konkursu "Jatomi Love Pure Love" 1. Postanowienia ogólne. 1. Organizatorem konkursu pod nazwą "Jatomi Love Pure Love", zwanego dalej "Konkursem", jest Pure Health and Fitness Sp. z o.o. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI. Komputer PC PREDATOR w zestawie z Monitorem 300 PLN taniej. (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 8 sierpnia 2016 r. Postanowienia ogólne

REGULAMIN AKCJI. Komputer PC PREDATOR w zestawie z Monitorem 300 PLN taniej. (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 8 sierpnia 2016 r. Postanowienia ogólne REGULAMIN AKCJI Komputer PC PREDATOR w zestawie z Monitorem 300 PLN taniej (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 8 sierpnia 2016 r. 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Akcji pod hasłem Komputer PC PREDATOR

Bardziej szczegółowo

Regulamin programu lojalnościowego S portofino S portofino Club

Regulamin programu lojalnościowego S portofino S portofino Club Regulamin programu lojalnościowego S portofino S portofino Club Niniejszy regulamin określa zasady uczestnictwa w programie lojalnościowym S portofino Club organizowanym przez SAT TS Sp. z o.o. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu na Dzień Mamy 2017 z Ogródka Dziadunia

Regulamin Konkursu na Dzień Mamy 2017 z Ogródka Dziadunia Regulamin Konkursu na Dzień Mamy 2017 z Ogródka Dziadunia 1 ZASADY OGÓLNE 1. Organizatorem konkursu i fundatorem nagrody jest OGRÓDEK DZIADUNIA Czesław Ślusarczyk Spółka Jawna z siedzibą w Wąsosz Dolny,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Kup wybrany dysk sieciowy, a otrzymasz dodatkowy rabat (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 21 września 2017 r.

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Kup wybrany dysk sieciowy, a otrzymasz dodatkowy rabat (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 21 września 2017 r. Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie 179 REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Kup wybrany dysk sieciowy, a otrzymasz dodatkowy rabat (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 21 września 2017 r. 1 Postanowienia ogólne

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN PROMOCJI dla zakochanych wszystkie projekty 14% TANIEJ! I. Zasady Ogólne

REGULAMIN PROMOCJI dla zakochanych wszystkie projekty 14% TANIEJ! I. Zasady Ogólne REGULAMIN PROMOCJI dla zakochanych wszystkie projekty 14% TANIEJ! I. Zasady Ogólne 1. Organizatorem PROMOCJI dla zakochanych wszystkie projekty 14% TANIEJ! jest Pracownia Projektowa ARCHIPELAG Artur Wójciak,

Bardziej szczegółowo

Nagraj reklamę Playstation i wygraj konsolę PS4 20th Anniversary Edition

Nagraj reklamę Playstation i wygraj konsolę PS4 20th Anniversary Edition Regulamin konkursu Nagraj reklamę Playstation i wygraj konsolę PS4 20th Anniversary Edition 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin konkursu (dalej Regulamin") określa zasady udziału w konkursie

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ OSTRA PROMOCJA odbiór nagrody w sklepie. (dalej: Regulamin ) POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ OSTRA PROMOCJA odbiór nagrody w sklepie. (dalej: Regulamin ) POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ OSTRA PROMOCJA odbiór nagrody w sklepie (dalej: Regulamin ) 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem akcji promocyjnej w formie sprzedaży premiowej o nazwie Ostra Promocja odbiór

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Pokaż swoje świąteczne dekoracje zwany dalej

REGULAMIN KONKURSU Pokaż swoje świąteczne dekoracje zwany dalej REGULAMIN KONKURSU Pokaż swoje świąteczne dekoracje zwany dalej Regulaminem 1. Organizacja Konkursu 1 Organizatorem Konkursu Świąteczne dekoracje (zwany dalej Konkursem ), jest Ceneo sp. z o.o. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

("Regulamin"). 1. Postanowienia ogólne.

(Regulamin). 1. Postanowienia ogólne. ("Regulamin"). 1. Postanowienia ogólne. 1. Organizatorem konkursu "Okrzyk dopingujący Joannę Jędrzejczyk", zwanego dalej "Konkursem", jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Odbierz bezpłatną subskrypcję do aplikacji KETTMAPS (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 26 stycznia 2018 r.

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Odbierz bezpłatną subskrypcję do aplikacji KETTMAPS (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 26 stycznia 2018 r. Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie 179 REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Odbierz bezpłatną subskrypcję do aplikacji KETTMAPS (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 26 stycznia 2018 r. 1 Postanowienia ogólne 1.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Odbierz 3 kg kawy za 3 zł! (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 1 sierpnia 2017 r. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Odbierz 3 kg kawy za 3 zł! (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 1 sierpnia 2017 r. 1 Postanowienia ogólne Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie 179 REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ Odbierz 3 kg kawy za 3 zł! (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 1 sierpnia 2017 r. 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Akcji promocyjnej

Bardziej szczegółowo

ANEKS DO REGULAMINU AKCJI PROMOCYJNEJ Darmowa dostawa z wniesieniem na Duże AGD z dnia 29 sierpnia 2017 r.

ANEKS DO REGULAMINU AKCJI PROMOCYJNEJ Darmowa dostawa z wniesieniem na Duże AGD z dnia 29 sierpnia 2017 r. Redcoon.pl Sp. z o.o Al. Jerozolimskie 179 ANEKS DO REGULAMINU AKCJI PROMOCYJNEJ Darmowa dostawa z wniesieniem na Duże AGD z dnia 29 sierpnia 2017 r. Niniejszym Aneksem z dnia 29 sierpnia 2017 r. wprowadza

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN PROMOCJI URZĄDZEŃ DO STYLIZACJI WŁOSÓW MARKI ROWENTA ZADBAJ O SWOJE WŁOSY I ODBIERZ BILETY DO KINA

REGULAMIN PROMOCJI URZĄDZEŃ DO STYLIZACJI WŁOSÓW MARKI ROWENTA ZADBAJ O SWOJE WŁOSY I ODBIERZ BILETY DO KINA Warszawa, dnia 21.11.2016 r REGULAMIN PROMOCJI URZĄDZEŃ DO STYLIZACJI WŁOSÓW MARKI ROWENTA ZADBAJ O SWOJE WŁOSY I ODBIERZ BILETY DO KINA 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem niniejszej promocji urządzeń

Bardziej szczegółowo

1.5. Zadaniem konkursowym jest ułożenie obrazka podzielonego na 9 puzzli za pomocą

1.5. Zadaniem konkursowym jest ułożenie obrazka podzielonego na 9 puzzli za pomocą Regulamin konkursu Agenci na tropie 1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU 1.1. Organizatorem konkursu Agenci na tropie jest SPY SHOP Paweł Wujcikowski z siedzibą przy ul. Traugutta 137 we Wrocławiu, zwany

Bardziej szczegółowo

3. Konkurs organizowany jest na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. a) Zapoznanie się i akceptacja warunków Regulaminu Konkursu,

3. Konkurs organizowany jest na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. a) Zapoznanie się i akceptacja warunków Regulaminu Konkursu, REGULAMIN KONKURSU PT. TEJ WIOSNY DLA KAŻDEGO COŚ ŚMIESZNEGO Z FOX COMEDY I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin, (zwany dalej Regulaminem ), określa ogólne warunki uczestnictwa w konkursie pod

Bardziej szczegółowo

Dying Light zaprojektuj schronienie

Dying Light zaprojektuj schronienie Regulamin konkursu Dying Light zaprojektuj schronienie 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin konkursu (dalej Regulamin") określa zasady udziału w konkursie Dying Light zaprojektuj schronienie (dalej

Bardziej szczegółowo

Regulamin KONKURSU NA RECENZJĘ KSIĄŻKI LILITH OLGI RUDNICKIEJ

Regulamin KONKURSU NA RECENZJĘ KSIĄŻKI LILITH OLGI RUDNICKIEJ Regulamin KONKURSU NA RECENZJĘ KSIĄŻKI LILITH OLGI RUDNICKIEJ 1. Organizator i czas trwania konkursu 1.1. Organizatorem Konkursu pod nazwą Konkurs na recenzję książki 'Lilith' Olgi Rudnickiej (zwanego

Bardziej szczegółowo

Regulamin promocji dla konsumentów oraz osób prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą Promocja HBO GO dla Samsung Members

Regulamin promocji dla konsumentów oraz osób prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą Promocja HBO GO dla Samsung Members Regulamin promocji dla konsumentów oraz osób prowadzących jednoosobową działalność gospodarczą Promocja HBO GO dla Samsung Members 1 Definicje 1. Promocja w rozumieniu niniejszego regulaminu oznacza akcję

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Serwis Stołowy Twoich Marzeń wersja od dnia 01 kwietnia 2015 r.

REGULAMIN KONKURSU Serwis Stołowy Twoich Marzeń wersja od dnia 01 kwietnia 2015 r. REGULAMIN KONKURSU Serwis Stołowy Twoich Marzeń wersja od dnia 01 kwietnia 2015 r. 1. WARUNKI OGÓLNE 1. Organizatorem konkursu Serwis Stołowy Twoich Marzeń zwanego dalej Konkursem jest Fyrklövern Sp. z

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu BIEG PO WIEDZĘ Z NAGRODAMI

Regulamin konkursu BIEG PO WIEDZĘ Z NAGRODAMI Regulamin konkursu BIEG PO WIEDZĘ Z NAGRODAMI I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Określenie organizatora Konkursu Organizatorem konkursu pod nazwą BIEG PO WIEDZĘ Z NAGRODAMI, zwanego dalej Konkursem, jest ADAMA

Bardziej szczegółowo

Odjazdowa Loteria. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 5 listopada 2010r. i trwać będzie do dnia 7 marca 2011r.

Odjazdowa Loteria. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 5 listopada 2010r. i trwać będzie do dnia 7 marca 2011r. R E G U L A M I N L O T E R I I P R O MO C Y J N E J Odjazdowa Loteria 1. Organizator i czas trwania loterii 1.1. Organizatorem loterii promocyjnej, zwanej dalej "Loterią" jest "Fortuna PS" Spółka z ograniczoną

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Zakup telefon na FB i wygraj ipada

REGULAMIN KONKURSU Zakup telefon na FB i wygraj ipada REGULAMIN KONKURSU Zakup telefon na FB i wygraj ipada A. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem i fundatorem nagród w konkursie Zakup telefon na FB i wygraj ipada (zwanym dalej Konkursem ), jest Spółka

Bardziej szczegółowo

2. Czas trwania Akcji promocyjnej obejmuje okres od 28 listopada 2017 r. od godziny 0:01 do 31 grudnia 2017 r. do godz. 23:59. 2

2. Czas trwania Akcji promocyjnej obejmuje okres od 28 listopada 2017 r. od godziny 0:01 do 31 grudnia 2017 r. do godz. 23:59. 2 ANEKS DO REGULAMINU AKCJI PROMOCYJNEJ Telewizor LG OLED TV z XBOX ONE S w zestawie (z dnia 28 listopada 2017r.) Dotyczy sklepu internetowego mediamarkt.pl Niniejszym Aneksem z dnia 21 grudnia 2017r. wprowadza

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU,,Dokończ zdanie WARUNKI OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU,,Dokończ zdanie WARUNKI OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU,,Dokończ zdanie WARUNKI OGÓLNE 1.1. Organizatorem Konkursu,Dokończ zdanie jest Arena Gdańsk Operator spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, Pokoleń Lechii Gdańsk 1 80-560 Gdańsk, Spółka

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN SERWISU 1. Definicje pojęć użytych w regulaminie

REGULAMIN SERWISU  1. Definicje pojęć użytych w regulaminie REGULAMIN SERWISU WWW.ESKK.PL 1. Definicje pojęć użytych w regulaminie Klient osoba fizyczna, osoba prawna lub jednostka organizacyjna nie będącą osobą prawną, której przepisy szczególne przyznają zdolność

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN AKCJI "Obraz na wagę złota" (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 7 września 2017 r. Postanowienia ogólne

REGULAMIN AKCJI Obraz na wagę złota (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 7 września 2017 r. Postanowienia ogólne REGULAMIN AKCJI "Obraz na wagę złota" (zwany dalej Regulaminem ) z dnia 7 września 2017 r. 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem akcji pod hasłem Obraz na wagę złota (zwanej dalej Akcją promocyjną )

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU pt. Wymyśl magiczne zaklęcie (zwany dalej Regulaminem)

REGULAMIN KONKURSU pt. Wymyśl magiczne zaklęcie (zwany dalej Regulaminem) REGULAMIN KONKURSU pt. Wymyśl magiczne zaklęcie (zwany dalej Regulaminem) I. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu (zwanego dalej Konkursem) jest Wydawnictwo Otwarte Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN PROMOCJI NA STRONIE CZYZAPLACI.PL 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN PROMOCJI NA STRONIE CZYZAPLACI.PL 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN PROMOCJI NA STRONIE CZYZAPLACI.PL 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem akcji na stronie czyzaplaci.pl jest firma Euler Hermes Services Polska Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie (02-672),

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Wiosenna Metamorfoza 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE

Regulamin konkursu. Wiosenna Metamorfoza 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE Regulamin konkursu Wiosenna Metamorfoza 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin (zwany dalej Regulaminem"), określa warunki uczestnictwa w Konkursie Wiosenna Metamorfoza (zwanym dalej Konkursem

Bardziej szczegółowo