LUDZIE OPINIE FAKTY. Oprogramowanie DAT opinie użytkowników. Wizerunek i marketing. Uuuuu, Panie. Nr 4 Styczeń 2014

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "LUDZIE OPINIE FAKTY. Oprogramowanie DAT opinie użytkowników. Wizerunek i marketing. Uuuuu, Panie. Nr 4 Styczeń 2014"

Transkrypt

1 Nr 4 Styczeń 2014 Biznes Motoryzacyjny POLSKA W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O LUDZIE From Car to Finish, Mike Rabkin o swoim biznesie OPINIE David Ruggles: Fiat powinien produkować w Polsce FAKTY Intymna historia świecy zapłonowej Oprogramowanie DAT opinie użytkowników Wizerunek i marketing w małej firmie Uuuuu, Panie Czyli, jak skutecznie stracić Klienta Historia motoryzacji dzień po dniu

2 REKLAMA REKLAMA DIAGNOSTYKA 1000 użytkowników Branża motoryzacyjna to trudne pole do działania dla agencji PR dla tłumacza dla agencji reklamowej Ktokolwiek twierdzi, że to łatwa tematyka, jest w błędzie. Nasz zespół jest gotowy by Wam pomóc: pomożemy Waszemu działowi PR i marketingu oraz działowi technicznemu pomożemy Waszej Agencji PR w budowaniu spójnego przekazu pomożemy Waszym tłumaczom w tworzeniu polskojęzycznej dokumentacji pomożemy Waszej agencji reklamowej, udzielając stosownych wskazówek Zapraszamy do współpracy tel Nasz zespół ekspertów jest gotów służyć pomocą. Współpraca z nami zapewni kompleksową obsługę redakcyjną. Wasz specjalista od PR oraz firmy które Was obsługują, zyskają cennego partnera. Artykuł, napisany w sposób ciekawy i atrakcyjny, jest potężnym i skutecznym narzędziem budowania pozycji rynkowej i świadomości marki. Informacja o firmie, przygotowana w przemyślany sposób - przyniesie wiele korzyści. Dobre, prawidłowe tłumaczenie - szczególnie w branży motoryzacyjnej - stanowi wizytówkę firmy. Dokumentacja techniczna, instrukcje serwisowe oraz instrukcje obsługi to również element budowania wizerunku.

3 W numerze piszemy o: Wizerunek maej firmy Agencja reklamowa mami Cię gadżetami? Pamiętaj, że to ich biznes. Na koniec dnia dla nich nie ma znaczenia, czy kupisz od nich nieprzydatny bzdet czy wartościowy upominek dla Klienta. Warto abyśmy się przyjrzeli temu, co jest przydatne a co powinno trafić do kosza razem z ofertą. David Ruggles: Marketing w serwisie Co robisz, aby pozyskać Klientów? Jakich narzędzi używasz, aby zaprosić lokalnych właścicieli aut? Czy mierzysz skuteczność swoich działań? Mike Rabkin: Świeca zapłonowa Uuuu, Panie DAT w opinii uzytkowników Niektóre funkcje oprogramowania DAT natychmiast zaciekawiły polskich użytkowników. Wystawili producentowi wysoką notę. Posłuchajmy co tak im się spodobało. Polacy nie gęsi W Polsce stawki godzinowe są wielkrotnie niższe niż we Włoszech czy Niemczech. Jednocześnie wydajność jest wyższa. Fiat powinien produkować w Polsce. Dealer wie, że kiedy dzwonię, jest szansa na interes. Nie zawracamy sobie głowy gadaniem. W ogóle nasz biznes nie polega na zawracaniu głowy czy pustym gadaniu sprzedaliśmy prawie aut bo oszczędzamy czas dealerów Trzymając w ręku świecę zapłonową tak naprawdę trzymasz w ręku całkiem spory kawałek historii motoryzacji. Ta wiedza może być przydatna w budowaniu relacji z Klientem. Ile razy słyszymy to od wszelkich maści fachowców. Klasykiem jest Panie, kto panu to zrobił? Warto zastanowić się, czy w serwisie sami nie popełniamy takich gaf. Mark Moto firma rodzinna. Kiedy wszyscy idą spać, siadamy do komputerów i zaczynamy drugą zmianę poszerzamy wiedzę. Rozmawiamy o biznesie w rodzinie, emigracji, micie zielonej wyspy a przede wszystkim o wytrwałości, szczęściu i o budowaniu biznesu w Polsce.

4 6 SŁOWO OD REDAKCJI Dzielić się wiedzą i doświadczeniem Właśnie kończyłem konsultację w kwes i działań wizerunkowych dla niezwykle intrygującego Klienta, kiedy do drzwi zadzwonił kurier i przyniósł od dawna oczekiwaną przesyłkę. Nie była to jednak, wbrew oczekiwaniom najbardziej zainteresowanego domownika, nowa gra czy zabawka. Był to kalendarz na ścienny i w dodatku na rok Nie była to jednak pomyłka ani przypadek. Na ślad tego kalendarza trafiłem przypadkiem, śledząc portal poświęcony fotografii. W jednym z biuletynów pojawił się wpis traktujący o tym, iż oto firma parająca się złomem wydała rzekomo arcyciekawy kalendarz z nagimi kobietami. Czym prędzej kliknąłem na łącze, aby dowiedzieć się więcej. Takie skrajne połączenie piękna kobiecego ciała oraz martwej blachy samochodu, który wydaje na złomowisku ostatnie tchnienie zawsze uważałem za niebywale atrakcyjny. Takie połączenie daje wręcz niegraniczone możliwości artystyczne zaś artysta, który wyczuje to coś, co łączy i dzieli te dwie skrajności będzie potrafił stworzyć wymowne dzieło. Kliknięcie okazało się jednak całkowitym rozczarowaniem. Na ekranie pojawiły się piękne widoczki, łąki, pola, drzewa. Dwie zgrabne dziewczyny radośnie podskakujące, prezentujące gołe pośladki. Na kolejnych stronach, na które klikałem z nadzieją na coś ciekawego, znajdywałem kolejne naguski. Jednak po złomowisku ani martwych trupach aut nie było ani śladu. Zupełnie jakbym oglądał kalendarz reklamujący nadejście wiosny. Odnalazłem więc czym prędzej kontakt do firmy i napisałem dość długi mail, w którym zawarłem swoje refleksje na temat nowego kalendarza. Uznałem go za całkowitą porażkę i zmarnowaną szansę na ciekawe działanie wizerunkowe i zaprosiłem firmę do zabrania głosu w tej sprawie. Ku mojemu zaskoczeniu odpowiedź dotarła zadziwiająco szybko. Jej treść była jednak poważnie rozczarowująca. Im dłużej się wczytywałem w tę korespondencję tym bardziej nachodziła mnie refleksja, że rozmawiamy o dwóch różnych rzeczach. Nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie o to, jaki związek mają nagie pośladki na łące ze złomowiskiem czy złomem. Zamiast tego otrzymałem wykład na temat znaczenia piękna przyrody oraz ekologii. Poczułem się przez moment jak gość galerii sztuki lub galerii fotograficznej, któremu kustosz musi tłumaczyć to, co zostało umieszczone na zdjęciach lub obrazach. Odebrawszy klasyczne wykształcenie również z zakresu historii sztuki jestem przywiązany do przekonania, iż jeżeli sztuka wizualna wymaga tłumaczenia i objaśniania to oznacza to tylko tyle, że cały projekt jest do kitu i trzeba zatrudnić fachowca, który złagodzi katastrofę. Nie twierdzę, że stworzenie ciekawej serii zdjęć opowiadających o złomie jest proste. Z drugiej strony uważam jednak, że dla osoby prawdziwie twórczej i rozumiejącej, do kogo i jaki przekaz trzeba kierować, nie będzie to zbyt skomplikowane. Od lat poruszamy się w obrębie pewnych schematów które wielokrotnie się sprawdzają. Wykorzystuje się te same motywy by często opowiedzieć nowe historie. Dlatego lubimy dobre kino, bo wiemy, co będzie się działo. Nie znamy dokładnie fabuły, ale mamy pewne oczekiwania. Pewne nowe koncepcje nie łamały schematów. Po prostu wzięły co z nich najlepsze i połączyły w nową formę. Jak choćby Autka czyli Cars. Film, który tchnął ludzkie cechy w samochody zrobił więcej dla popularyzacji motoryzacji niż niejedna dydaktyczna reklama. Nowy Film Rush o Formule I jest świetny nie dlatego, że pokazuje maszyny ale ludzi, Mimo całej krytyki, jaką kieruję pod adresem wydawcy kalendarza, doceniam wysiłek oraz trzymam kciuki za dalsze próby. Kierunek jest bardzo dobry. Inne firmy zostały całe lata świetlne z tyłu za złomowiskiem. ich charaktery, konflikt i zmagania. Równie dobrze mogliby to być rewolwerowcy, malarze pokojowi czy rolnicy. To tylko kwes a umiejętnego opowiedzenia historii i poprowadzenia wątków oraz co niezwykle ważne rozłożenia akcentów. Scena, w której na pustej drodze dwóch Włochów podchodzi do Laudy a pomija pewną siebie piękną kobietę jest doskonale zaplanowana i zagrana. Doskonale wiemy raczej przewidujemy co się stanie. A jednak właśnie to jest właśnie to! Tego oczekujemy od kina aby bawiło nas sprawdzonymi opowieściami. Wbrew pozorom nie lubimy być zaskakiwani. Jak się do tego ma złom? Otóż ma się i to nieźle. W klasyce kina złomowisko grało już wiele ról. A to w Transformerach, a to w porachunkach mafii czy nawet filmach z pościgami. To doskonałe miejsce na wszelkiej maści pościgi, porachunki, strzelaniny. A jednocześnie jako kontrast i kontrapunkt doskonale nadaje się jako tło do fotografii obiektów pięknych i delikatnych. Stąd akt i złom to wyzwanie dla dobrego fotografa. Jednak o sukcesie takiego powodzenia przeważa brak pytań Dlaczego?. Komentarze ciekawe, intrygujące, prowokujące, szokujące to uznanie dla artysty. Dlaczego tak, skoro masz złomowisko to sygnał, że popełniono błąd. Nie mam prawa ingerować w wybory i decyzje właściciela firmy. Jak każdy z nas ma prawo do wydawania kasy na dowolne cele. Równie dobrze mógłby kupić każdej modelce po willi z basenem. Jego sprawa i należy gratulować biznesu. Inaczej jednak ma się sprawa, kiedy gołym okiem widać, że kalendarz, który ma promować firmę przynosi korzyść wszystkim: fotografowi, bo dostał go do por olio, modelkom także, drukarzowi, bo papier jest doskonały. Ale w całym tym przedsięwzięciu nie ma firmy. W korespondencji otrzymałem informację, iż nowy kalendarz z łąką i nagimi pośladkami to nowe otwarcie i że w latach poprzednich firma współpracowała z innym fotografem, czego efektem były dwa zdjęcia z wykorzystaniem złomu. Poprosiłem o taki kalendarz. I właśnie on przyszedł w przesyłce. W kolejnym numerze spiszę szczegółową recenzję tego kalendarza. Będzie to w zamierzeniu opis przypadku, dzięki któremu łatwiej będzie Wam precyzować oczekiwania względem partnerów takich jak fotograf, agencja reklamowa czy modelki. Pomimo krytycznej oceny kalendarza łąkowego oraz istotnych wad kalendarza złomowego, które opiszę w lutym, jestem pełen uznania dla firmy za poszukiwania właściwej drogi w kalendarzu na rok Kalendarz na rok 2014 uznaję za całkowite nieporozumienie a powoływanie się na przykład Pirelli uznaję za przejęzyczenie, gdyż inaczej należałoby przyjąć, iż wynika z całkowitego niezrozumienia fenomenu Pirelli oraz jego mechanizmów. Ale o tym w kolejnym numerze. Znajdziecie w nim również wiele porad, które ułatwią Wam działania na trudnym odcinku budowania Waszego wizerunku. Robert Gołębiewski Redaktor naczelny

5 Spis treści 8 SPIS TREŚCI 10 Wizerunek małej firmy 18 Małżeństwo z rozsądku 30 Marke ng w serwisie 38 From Car to Finish 44 Świeca zapłonowa 60 Uuuu, Panie 76 DAT w opinii użytkowników 82 Mark-Moto styczeń 2014 JUŻ WKRÓTCE: Serwis motoryzacyjny potrzebuje managera, a nie brygadzisty na zmianie Poprawa rentowności w warsztacie krok po kroku Jak sprzedawać wycieraczki oraz inne akcesoria poradnik praktyczny? Karta przeglądowa lub karta przyjęcia zlecenia jak papierowy dokument może pomóc w biznesie Jak buduje się lojalność Klientów Keiretsu czyli czemu Japończycy potrafili zostawić świat w tyle na podstawie związków DENSO z Toyotą Świat bez dystrybutorów? Jak wyglądał rynek przed pojawieniem się dystrybutorów i jak zmieniła się struktura kosztów How Can I help You? No problem, we will fix your car, Sir czyli English in automo ve business and workshop Polski biznes motoryzacyjny okiem obcokrajowców Warsztat w Internecie jak wykorzystać Google i serwisy społecznościowe Domorośli mechanicy statystyki wyszukiwania w Google jak samemu wymienić są okrutne Strefa Klienta co warto mieć w poczekalni dla Klientów DAT - w opinii rzeczoznawców wiele innych tematów kontakt Redaktor naczelny: Robert Gołębiewski historyk motoryzacji, ekspert of PR motoryzacyjnego, tłumacz: specjalizacja motoryzacja, nauczyciel jęz. angielskiego Kreacja, projekt, nadzór graficzny: Katarzyna Czyżewska wydawca: Adres do korespondencji: Świerkowa 3d, Grodzisk Mazowiecki, Polska , LUDZIE From Car to Finish, Nr 4 Styczeń 2014 Biznes Motoryzacyjny POLSKA W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O Mike Rabkin o swoim biznesie OPINIE David Ruggles: Fiat powinien produkować w Polsce ROZMOWY Intymna historia świecy zapłonowej Współpracownicy: Steve Brown ForOneTwo Photography Bernard Rose VegasRacer DAT w opinii użytkowników Wizerunek i marketing w małej firmie Uuuuu, Panie Czyli, jak skutecznie stracić Klienta Historia motoryzacji dzień po dniu Redakcja nie odpowiada za treść reklam, materiałów reklamowych, artykułów sponsorowanych ani ogłoszeń. Redakcja zastrzega sobie prawo do skracania materiałów nadesłanych. Wszystkie prawa zastrzeżone. Przedruk całości i/lub części wyłącznie za pisemną zgodną Wydawcy.

6 Jak przy niewielkim budżecie wykreować wizerunek małej firmy motoryzacyjnej Postanowiłeś zadbać o wizerunek. Chcesz, by Twoja firma była lepiej rozpoznawalna. Dobrze. Porozmawiajmy o tym. Od czego zaczynamy? Wizerunek małej firmy WIZYTÓWKA Wizytówka to podstawa. Powinna być prosta, czytelna. Nie przegadana. Wizytówka to nie ulotka ani gazeta. Warto mieć dobrze zaprojektowane logo, aby wiadomo było o co chodzi. Na wielu imprezach targowych wielokrotnie widziałem próby poszukiwań artystycznych. Zapamiętałem, że ktoś zrobił sobie logo, próbując zilustrować działanie łopatek sprężarki o zmiennej geometrii, widzianych z boku. Efekt była taki, że logo kojarzyło się z wrzucaniem ziaren kawy do młynka. Nieszczęśnik za każdym razem rozmowę zaczynał od tłumaczenia, że jest z bran-

7 Wizerunek małej firmy 12 ży motoryzacyjnej, że nie jest z branży kawowej a ten obrazek to. Tak się kończą poszukiwania artystyczne, kiedy szukasz przekazu. Unikajmy sytuacji, kiedy zamiast płynnego przechodzenia do interesów czy dalszej prezentacji produktów musimy tłumaczyć się, że nie jesteśmy wielbłądem. Po wizytówce cała reszta, jeżeli potrzebujesz (a powinieneś) koperta, papier firmowy, itp. Zachwycaj się Internetem i mailem ale świat się nie kończy na tych środkach komunikacji. Jak łatwo go skasować... Wniosek: projekt wizytówki zleć fachowcowi, który rozumie, do kogo chcesz przemawiać. Promocja serwisu / warsztatu / dealera to dziś głównie działania pasywne. Aktualnie obsługiwanego Klienta serwisy muszą przecież szybko zastąpić dwoma nowymi, bo ten już ma, czego potrzebował i szybko mu tego samego nie sprzedamy! Stąd warto mieć dobre narzędzia. Warto zacząć od przeprowadzenia prostego badania. Nie musisz wydawać masy pieniędzy. Nie żyjemy w próżni. Spotykamy się z ludźmi, nawet w gronie rodzinnym. Jeżeli poważnie traktujemy swój biznes, powinniśmy słuchać wszystkich opinii. Ludzi chętnie mówią, pytani o zdanie. Skoro więc klientami serwisu są najczęściej zleceniodawcy w promieniu do 50 kilometrów, warto dowiedzieć się, co do nich dotrze w łatwy sposób. Prasa? Reklama? W przypadku serwisu 1 stycznia 1922 raczej byłbym ostrożny z prasą o zasięgu ogólnokrajowym. Warto pamiętać o CPM. Chodzi tu o angielski termin Cost Per Thousand, czyli ile musisz wydać, aby dotrzeć do tysiąca odbiorców. Jak do tego się zabrać? NEWSLETTERY I ULOTKI Ulotki są tanie. Dostarczasz je do okolicznych firm i Klientów indywidualnych. Można zawęzić tzw. target. Nie liczyłbym na wiele, choć zawsze to kilka cennych zleceń. Ale znowu musisz wyjść do ludzi. Rozdawanie ulotek to efekt masy. Działa tu prosta statystyka. Ponieważ ulotki są tanie, możesz przyjąć pewną średnią wartość. Projekt zasada taka sama jak przy wizytówce, z tym że tu dochodzi treść przekazu. Mało gadania, krótko i na temat o tym co oferujesz i czemu powinni przyjść do Ciebie z samochodem? W każdym mieście znajdziesz ludzi, który za niewielką opłatą rozniosą ulotki w sposób profesjonalny. Czyli nie wyrzucą ich do kosza, a włożą tam, gdzie trzeba a potem przyniosą raport z tego, gdzie byli. Warto takie osoby znaleźć, stąd nie zatrudniaj każdego, kto chce tylko zarobić. Płać od ulotki, nie za czas. Wtedy koszt rozniesienia wejdzie Ci w koszt produkcji. Statystyka: jeżeli odezwie się do Ciebie 7% to będzie sukces. Gazetki z reklamami lokalnymi? Raczej strata czasu. Dziś liczy się treść. Takich gazetek nikt nie czyta, bo nie ma cze- Massechusse es to pierwszy stan w USA, w którym od tego dnia obowiązkowe było ubezpieczenie samochodu. go tam czytać. Dużo większy sens jest wydawanie własnego newsle era np. o znaczeniu przeglądów czy wymiany opon i rozdawaniu jak ulotki. GADŻETY Rynek reklamowy oferuje mnóstwo gadżetów. Producenci wmawiają, że to skuteczne metody. Gdzie się nie obejrzysz, tam masz długopisy, kubki, smycze, jakieś inne przeszkadzajki. Warto sobie zadać proste pytanie nim zamówimy kontener smyczy czy kubków: Czy Klient korzysta z Twojej usługi czy produktu dlatego, że masz fajny kubek czy smy-

8 Wizerunek małej firmy 14 cz?zawsze zadawaj sobie to pytanie. [To podstawa wyszukiwania swojej przewagi nad konkurencją. Jak jej nie masz cóż. poszukaj]. Pamiętasz, co się dzieje ze smyczami, które przynosimy z imprez targowych? Lądują w koszu. To samo z kubkami. Te fajne czasami zostawiasz, resztę oddajesz kolegom czy dajesz pracownikom. Oni zaś z nich piją ale raczej nie przekłada się to na biznes. Bardziej Twoimi pracownikami nie będą.w pewnym sensie jest to po prostu strata pieniędzy. Jeżeli długopis ma zachęcić do zrobienia z nami interesu, to najlepiej wychodzi na tym producent długopisu i firma robiąca nadruki. Powstaje błędne koło wystawcy na targach skarżą się, że oblegają ich kolekcjonerzy długopisów a sami przyzwyczaili ich do tego, że zamiast nastawiać się na partnerów biznesowych, obstawiają się gadżetami i cukierkami z logiem. Jeszcze ciekawsze ale świadczy o skuteczności handlowców z firm, które to produkują. Jako więc zachęta do współpracy gadżetyfatalny pomysł. Całkowita strata pieniędzy. Za to sprawdzają się doskonałe elementy budowania lojalności. Niech to będzie swoista nagroda, podziękowanie. Ale powinno mieć to wymiar ekonomiczny opłacać się. Skoro więc robimy coś takiego, na czym się skupić i kierować? Przede wszystkim jakość, jakość i jakość. Nie stać nas na coś, co od razu się zepsuje albo klient zwyczajnie wyrzuci, bo zapachnie mu tandetą. Czyli ten co daje, też jest tandeciarz. Taki niestety powstaje mechanizm. Unikaj tego. Odrobina smaku. Kierujmy się poczuciem estetyki. Mamy dziś setki ofert i producentów gadżetów. Od totalnego badziewia po wyszukane dzieła sztuki. Jak nie wiesz co dać, lepiej daj dobre wino czy whisky. Nie idź w tandetę. Innymi słowy nie powinieneś dawać kiepskich długopisów ani krówek. Kiepskie długopisy się zepsują albo zabiorą dzieci a krówki no też zjedzą dzieci. Daj coś, co będzie naprawdę przydatne. Jeżeli długopis, to dobry. Przecież nie żyjesz w próżni. Kiedy zbliżają się święta, to kiedy robisz prezenty, kupujesz rzeczy na odczepnego, czy starasz się myśleć o osobach, które obdarujesz? Czego potrzebują, czego nie mają? Niestety, statystyki są nieubłagane jeżeli jesteś tym, który myśli tak jak ja, to znaczy, że jesteś w mniejszości. Oto dlaczego dostajemy albo krawaty albo wody po goleniu. Właśnie dlatego dostajemy to co dostajemy. Smycze, krówki, długopisy, całkiem nieprzydatne notesy [a bywają fajne], jakieś torby na ramię, które się drą i są całkiem niepraktyczne. Znasz to ze wszystkich targów? Co sam z tym potem robisz? Niech to, co dajesz ma wymiar użyteczny, przydatny przy proporcji do jakości. Jak wspomniałem, jeżeli długopis, niech będzie dobry. Długopis Filtron dla przykładu. Przywiozłem kilka z Automechaniki. Przyznam, że to najlepsze długopisy, jakie widziałem w ramach gi ów. Dobra jakość, dobrze piszą. Ktoś z głową doszedł do wniosku, że tanie długopisy o kiepskiej jakości zostaną odebrane jako sygnał, że filtry mogą być takie same. Denso kiedyś zamówiło serię długopisów Parkera. To był dobry ruch. Jakość i technika nadruku tampodruk i białe tło nie do końca były dobrym pomysłem. Ale Parker to marka. Skromne gesty budują potężne wizerunki. Czerp inspirację od najlepszych. Popatrz na Pirelli. I masz w kalendarzu odpowiedź. Widziałem też długopisy innych firm. W tym firm, które publikują o sobie informacje, że mają miliardowe obroty i są numer jeden w tym lub w tamtym. A potem robią jakieś badziewia. Nie dość, że dziadowski design to jeszcze najtańszy wkład, który pisze paskudnie. Słowem żenada. Ale cóż, ktoś podjął tam u nich takie decyzje. Choć lepiej byłoby w ogóle nie robić tych długopisów, bo każdy średnio inteligentny człowiek spyta, czy skoro robią takie gadżety to może robią takie produkty. Przekaz musi być spójny. Widziałem szereg innych ciekawych ga- 2 stycznia 1861 Nikolaus A. O o i Wilhelm O o występują po niemiecki patent na silnik spalania wewnętrznego ich konstrukcji. Ten zegar podczas budzenia wydaje z siebie ryk silników samochodów startujących w wyścigu. Lampki oczywiście zapalają się we właściwej kolejności...

9 Wizerunek małej firmy 16 dżetów. Zarówno lepszych jak i gorszych. Jak pisałem, zawsze akcent powinien padać na użyteczność. Wiele pomysłów, jakie zrealizowałem to strzały w dziesiątkę. Z czego czerpać inspirację? Głównie z życia-.z wizyt na targach. Jest mnóstwo detali, które można subtelnie wykorzystać na korzyść serwisu czy sklepu ale nikt nie podąża tą drogą. Przykłady? Notesy. Prosta rzecz. Zapisujesz Klientowi kolejną wizytę. Jak lekarz. Trafia taka kartka do por ela. Potem na lodówkę. Wszędzie jest Twój adres. Praktyczna informacja z datą i ciągle Twój adres jest pod ręką. Niech ma nawet fikuśną formę. Dalej: newsle er. Własna gazetka. Co robisz w tym tygodniu, daj własne zdjęcie niech cię rozpoznają, działasz przecież wśród ludzi, podkreślasz specjalizację. Koszt znikomy efekt murowany. Oczywiście spójne graficznie z logiem firmy, elegancki układ. Pozostaje jeszcze produkt robisz świece zrób gadżet ze świecą, brelok do kluczyka, zabawkę dla dziecka, nawet długopis. Proste. Wymaga odrobiny chęci. Płyty CD czy DVD? Widzi się że robi się tego całe tony z katalogami.absolutnie nie. Strata pieniędzy. Przyczyna jest prosta: zbyt łatwo pozbyć się CD czy DVD. Bardzo czytelny jest argument czy jeżeli do serwisu czy sklepu przyniesie ktoś płytę CD czy DVD, właściciel zajrzy do niej bez przymusu? Nie. Nie będzie miał na to czasu. Firmy zaś, szukając oszczędności, rezygnują radośnie z druku katalogów, umieszczając je na płycie. Niestety, to ślepa uliczka. O wiele skuteczniejsze są pamięci flash z nadrukiem strony WWW. Dziś wszystkiego szukamy w Internecie. Stąd każdy nadruk powinien zawierać adres. Katalogi papierowe - nadal powinny być tworzone. Ale ich forma powinna być po prostu estetyczna, powinny być przygotowane z gustem i smakiem. Pamiętam, jak po każdych większych targach przywoziło się kilogramy katalogów i porównywało się. Wygrywały zawsze katalogi narzędzi oraz obręczy kół. Firmy nie dostrzegają potencjału samych katalogów jako nośnika budowania własnej tożsamości. Klient sięgnie po ten, który po prostu jest przyjemny. Same tabelki to już za mało. Elementy katalogu możesz umieścić na kalendarzu, w notesie. Ale dobrym notesie. I żadnych kalendarzyków składanych w trójkąt do postawienia na stole!!!!!!! Ale mała firma nie ma budżetu na druk pięknych katalogów, więc powinna skupić się na stronie WWW, na blogu, na Facebooku i innych mediach społecznościowych. O tym w osobnym materiale. Robert Gołębiewski 3 stycznia 1975 Volkswagen ogłasza plany zbudowania fabryki w Brazylii.

10 strefa biznesu Małżeństwo DAVID RUGGLES TŁUMACZENIE, OPRACOWANIE ROBERT GOŁĘBIEWSKI Ostatnie miesiące obfitowały w wiele ważnych wydarzeń. Duża część dotyczyła rynku amerykańskiego, jednak dziś wszystkie marki i koncerny do układ naczyń połączonych, w poważnym stopniu zależnych od siebie. Poprosiłem Davida o komentarz w kilku sprawach: z rozsądku

11 Projekt Małżeństwo Nowa z Warszawa rozsądku 20 ZMIANY W GM: Odnośnie GM - nigdy nie ceniłem zbyt wysoko ani Eda Whitacre, ani Dana Ackersona, którzy zostali mianowani na stanowisko CEO po zwolnieniu Frizta Hendersona. Mam dla Hendersona wiele uznania. May Barra jest interesującym wyborem i życzę jej szczęścia. Aby nie było tu niejasności, posiadam akcje zarówno Forda, jak i GM. Uważam, że powinienem o tym wspomnieć. Nie mam żadnych innych inwestycji w branży motoryzacyjnej. Może poza udziałami w firmie jakiegoś dostawcy, które mogą być sprawnie ukryte w jakimś funduszu powierniczym. Krytykuję otwarcie biznes samochodowy w odniesieniu do najbliższej przyszłości głównie na skutek ograniczania popytu. General Motors zdaje się przesuwać coraz więcej kobiet do zarządu. Patrzę na to bardzo przychylnie. Alicia Boler Davis to kolejna kobieta, która zajmuje wysokie stanowisko w GM. Nie mam co prawda pojęcia, czy działania tych kobiet zakończą się sukcesami. W przypadku pani Davis, wydaje się, że według niej kupno samochodu powinno przypominać wycieczkę do Disneylandu, co jest raczej mało praktyczne. Z kolei mężczyźni na szczytach władzy w GM częstokroć uparcie trwali w swojej arogancji i niekompetencji. Oczywiście poza Friztem Hendersonem, którego zatrudniono ponownie i występuje w charakterze doradcy. Nie mam pewności, ale sądzę, że pobiera wynagrodzenie za swoje usługi doradcze. Mam nadzieję, że Barra zdaje sobie sprawę, że klientami GM są ich dealerzy zaś klienci końcowi, czyli konsumenci, są z kolei Klientami dealerów. W ostatnim czasie nie było to dla GM takie oczywiste. Poza tym, nagłośnienia będzie wymagało spłacenie rządu USA przez GM. Spodziewana jest również wypłata dywidendy jak również skup akcji a może będzie miało miejsce jedno i drugie. Wielu zadaje sobie pytanie, jak Chrysler wyjdzie na tym małżeństwie... 4 stycznia 1990 Lincoln Town Car uzyskuje tytuł Samochodu Roku na łamach pres żowego pisma Motor Trend. Jest to pierwszy od 38 lat samochód luksusowy, który uzyskuje takie wyróżnienie.

12 Małżeństwo z rozsądku 22 GENERAL MOTORS I PEUGEOT: GM miał szczęście, że pozbył się Peugeota bez większych strat. Większość błędów GM została popełniona w Europie. Wystarczy przypomnieć 2 miliardy dolarów, które GM musiał zapłacić Fiatowi. Peugeot to czarna dziura, jak nazywa tę firmę Maryann Keller, znana analityczka branży motoryzacyjnej. AUSTRALIA I WYJŚCIE FORDA I GM: Jeżeli chodzi o wydarzenia w Australii, to koncerny zrobiły to, co musiały zrobić. Działaniami GM w Australii kierował Mark Reuss. Wielu komentatorów oczekiwało, że zostanie następcą Ackersona zamiast pani Barra. Nie wiem, jaką rolę odegrał w podjęciu decyzji o wstrzymaniu produkcji w Australii. Być może ogłoszenie tej decyzji było elementem gambitu negocjacyjnego, którego celem było uzyskanie zgody na ustępstwa od australijskich związków, rządu Australii lub jednych i drugich. Przekonamy się. 5 stycznia 1872 W Niemczech, w Kolonii powstaje firma Gasmotorenfabrik Deutz AG. CHEVROLET W EUROPIE A RACZEJ JEGO WYJŚCIE: Ta marka nigdy nie była mocno osadzona w Europie. Tak naprawdę chyba w żadnym z krajów poza Ameryką Północną. Według mnie, za decyzją w sprawie Europy stoi Steve Girsky. Wkrótce także opuści firmę. GM może i sprzeda trochę modelu Corve e w Europie, ale poza tym marka nie ma w Europie większego znaczenia. Jestem pewien, że o tym wiesz więcej niż ja, obserwując Wasz rynek z bliska.

13 Małżeństwo z rozsądku 24 FIAT: Deal na jaki zdecydował się FIAT, aby odkupić udziały od UAW to prawda, nie pogłoska. Nie mam pojęcia, co spowodowało, że UAW dało się przekonać do tego, chyba że Sergio czymś im zagroził. Wiele osób spekuluje na ten temat. Mógł po prostu zagrozić, że się wycofa. Znajdował się w sytuacji uda się albo nie. On niesamowicie potrzebuje gotówki Chryslera, 6 stycznia 1925 W Detroit urodził się John Zachary DeLorean. aby móc podtrzymać w Europie Fiataw jego funkcjach życiowych. Wygląda to na historię podobną do tej, w której to Daimler kupił Chryslera, rozpruł worek z gotówką, ogołocił z zysków a następnie zwyczajnie zostawił. Wielu obserwatorów dostrzega w tym podobny scenariusz, szczególnie dlatego, że Sergio w końcu przejdzie na emeryturę. Steve Rattner, zwany w USA carem samochodowym ma wysokie mniemanie o Sergio i zapewne z tego powodu zaoferował Fiatowi taki wspaniały interes. Cytując słowa samego Ra nera: Nie obstawialiśmy konia, obstawiamy dżokeja. Nie ma wątpliwości co do tego, że Marchionne ugrzązł na dobre. Bitwa, którą toczył z UAW w kwes i VECA miała kolosalne znaczenie. Każdym nowym planem kupował sobie nieco czasu. Chrysler zaś radzi sobie całkiem nieźle. W skali światowej będąca w ich posiadaniu marka Jeep to potężny zasób. Nowy model 200, który dopiero jest wprowadzany, wygląda bardzo ciekawie. Nowy Cherokee wygląda równie dobrze, ale nie wiadomo jeszcze, jak będzie się sprzedawał. Dart - to oczywiście była porażka. Jednak Chrysler opracowuje nowe modele z myślą o produkcji w zakładach Belvedere II, aby można było wykorzystać moce tej fabryki. Główne problemy, które stanowiły a może nadal stanowią problem dla Sergio i fuzji FIAT/Chrysler to oczywiście spór o akcje VEBA ale również fakt, że Bank ALLY złożył pozew przeciwko Santanderowi o kradzież tajemnic handlowych. Wszystko w tym biznesie jest niejako pod górę. Pomimo pewnej niepewności co do działań GM i Forda, czuję się znacznie bezpieczniej, kiedy inwestuję pieniądze w ich akcje. BIZNES SAMOCHODOWY W USA Wszyscy praktycznie producenci na pierwszy montaż w Ameryce Północnej stoją przed ważnym wyzwaniem. Przez jakiś czas nie było pieniędzy na finansowanie leasingów na nowe auta. Trzy lata temu wszyscy wskoczyli do nowego pociągu z nowymi pieniędzmi - na leasing. Teraz na rynek wracają setki tysięcy samochodów kupionych właśnie kilka lat temu w ramach tej akcji leasingowej. Z powodu słabej sprzedaży w latach 2009 i 2010 plus strat jakie powstały na skutek działania programu Cash For Clunkers*, nagle w USA zaczęło brakować samochodów używanych, co doprowadziło w efekcie do dalekiego od normy zwiększenia wartości takich aut, będących przedmiotem odsprzedaży. Mogłoby to ulec gwałtownej zmianie, jeżeli powódź aut poleasingowych doprowadzi z kolei do zbyt dużego spadku ich wartości. Niższa wartość odsprzedaży oznacza w skrócie tyle, że większa liczba konsumentów będzie w posiadaniu aktywów ujemnych, kiedy zdecyduje się kupić inne auto, niezależnie czy będzie ono nowe czy używane. Ponadto, niższe ceny samochodów poleasingowych mogą spowodować, że większość kupujących zdecyduje się na samochód używany zamiast nowy, ponieważ konsument podczas takiego wyboru kieruje się różnicą w cenie lub wysokością opłaty miesięcznej za samochód nowy lub jego wcześniejszy, ale używany model. Wszystko sprowadza się do równowagi i zobaczymy, jak się to potoczy.

14 Małżeństwo z rozsądku 26 BIZNES SAMOCHODOWY PO WŁOSKU I PO POLSKU OCZAMI AMERYKANÓW ją się w Chinach. Można odnieść wrażenie, że w Europieod wielkich firm motoryzacyjnych po prostu oczekuje się, że będą brały na siebie ciągłe straty, które wynikają z podtrzymywania zatrudnienia. W mo- W roku 2009 pracownicy włoskich fabryk w liczbie zamontowali samochodów. W tym samym czasie 6100 pracowników fabryki w Tychach w Polsce zmontowali samochodów. Bez rozdrabniania się nad różnicami odnośnie modeli czy godzin dzinę, bo tyle płaci się w Polsce. Dane pochodzą od niemieckiej grupy producenckiej VDA. Wynika z tego, że Fiat powinien produkować wszystkie swoje samochody jak najda- Niewiele osób [w USA] ocenia entuzjastycznie działania większości europejskich firm motoryzacyjnych. Brak im elastyczności w reagowaniuw sytuacjach tego wymagających, szczególnie w okresie pogorszenia się koniunktury gospodarczej. Znacznie lepsze możliwości rysu- jej ocenie wykorzystanie włoskich możliwości produkcyjnych Fiata wygląda raczej żałośnie.na dodatek wydajność w ich włoskich fabrykach pozostawia wiele do życzenia. Warto przy tej okazji zacytować tekst z Bloomberga z roku pracy, włoscy pracownicy średnio zmontowali 30 samochodów rocznie, zaś w Polsce montuje się średnio 100. Oprócz niższej produktywności, włoscy pracownicy to koszt za godzinę, co trzykrotnie przewyższa stawkę 7.52 za go- lej od Włoch, ale jest wiele przeszkód, które stoją na przeszkodzie takiemu rozwiązaniu. Nawet ich fabryka w Meksyku ma doskonałe wyniki. Słyszy się, że Fiat ma przenieść produkcję modelu 500 do Polski a w Meksyku budować coś jeszcze innego. Czas pokaże. 7 stycznia 1963 Wyprodukowano samochód Forda. Był to Mercury S-55.

15 ZAPOZNAJ SIĘ Z NASZYM MAGAZYNEM LUDZIE Biznes to przede wszystkim budowanie relacji mówi Marcin Rozner, NGK Nr 2 Listopad 2013 Biznes Motoryzacyjny POLSKA OPINIE Warsztat samochodowy W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O to firma świadcząca usługi profesjonalne Marek Kądzielski ROZMOWY Zróbmy sobie muzeum motoryzacji wywiad z dyrektorem Muzeum Petersena LUDZIE z Jackiem Chmielewskim Dyrektorem Zarządzającym serwisu VCentrum OPINIE Marek Kądzielski: dziś wszyscy szkolą jak prowadzić wielki koncern, a zapominają o małym biznesie. ROZMOWY 18 lat Mitsubishi w Polsce rozmowa z Arkadiuszem Tomalą Nr 1 Październik 2013 Biznes Motoryzacyjny POLSKA W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O Biznes to budowanie relacji. Relacji z ludźmi. Budowanie pozycji marki to proces. Relacje z ludźmi, z którymi robimy interesy mają tu kluczowe znaczenie... Rady dla dealerów... sprzed 100 lat 94 Przestać starać się próbować budować coraz to piękniejsze, droższe i 8.Przestać wyszukane salony sprzedaży niż konkurencja. Starać się utrzymywać proporcje inwestycji w obiekty w zdrowej relacji do skali swojego biznesu i przestać z wydatkami na budowy. Kobieta w serwisie początek nowej akcji BizMot-u Obdarzyć dział samochodów używanych w Co dały nam wyścigi? swojej firmie 24 takimi samymi prawami jakie 9.Obdarzyć mają pozostałe W roku 1925 firma Firesto- toria. W ciągu jednego dzie- towych, wywodzą swoje konier C.W. Van Ranst także nia, że będzie miał lepsze czasy jeżeli będzie ciągnięty, ska konstruktora Miller. same obowiązki względem klienta, który Auto nazwano od nazwi- działy działy. Pamiętać, że mamy takie ne wprowadziła oponę basięciolecia prędkości okrąrzenie właśnie z Halindrandów. silniki firmy Frontenac w sa- a nie pchany szczególnie Murphy zginął w wypadku ła się lepszą trakcją jak rów- godzinę. Producenci zmumochodach sprzedawanych zależało mu na zakrętach. w roku 1924 zanim zdołał kupuje od nas samochód używany jak nież niższym ciśnieniem, jaszeni byli szukać opon le- ELEMENTY komercyjnie takich jak Stutz. Harry Miller, legenda Indy zasiąść za jego kierownicą. wobec tego, który kupuje nowy. Pamiętać, Ruggles kiego wymagała u (wystarczy- podstaw piej znoszących przeciąże- OSPRZĘTU Wyścigi samochodowe mia- 500, którego samochody Jednak w roku 1925 Dave że działamy w biznesie motoryzacyjnym ło 30 psi przy 50 psi, któnia na zakrętach. Doprowały więc swój wkład w osobną i silniki wielokrotnie wygry- Lewis dojechał na metę dru- w celu osiągnięcia przyzwoitego SILNIKA re było w tym czasie nordziło to do stworzenia krót- gałąź rynku wtórnego, która wały wyścigi odpowiedział gi, co skłoniło dochodu i zwrotu za nakład pracy oraz Kobieta inne zespo- ekspert branży i smak sukcesu w serwisie mą). Jazda na takich oposzych, mocniejszych ścian Z LEKKICH zajmuje się tylko i wyłącznie na to zamówienie, tworząc ły i samych producentów zainwestowany kapitał. wykorzystywali aluminiowe David lonową. Charakteryzowa- Praca żenia rosły o 15 do 20 mil na motoryzacyjnej o tym nach powodowała, Marek że nierówności toru nie były już chy przeniosły się również łe zadomowiło się na torach towania tego rozwiązania. tak uciążliwe, pewniejsze na rynek konsumenta. Kiedy Louis Chevrolet po- Jankowski i szerszej podstawy. Te ce- MATERIAŁÓW modyfikacją samochodów. rozwiązanie, które na sta- samochodów 70do zaadap- jak to się robi w USA Werther Polska NAPĘD wyścigowych. Poprzeczny montaż skrzyni biegów centów wprowadziło je do sy okrążeń podczas wyści- zwa wywodziła się od jego OBRĘCZE KÓŁ umożliwił eliminację wału oferty: St. Louis oferowa- ANNA MUCHA gów takich jak Indianapo- nazwiska (nie do końca zo- Po zwycięstwie w wyścigu W roku 1929 dwóch produ- było też prowadzenie. Czazostawił firmę, której na- PRZEDNI napędowego i ciężkiego ło model Ruxton. Cord molis skróciły się dzięki takim Ted Halibrand, kierowca wystawił ją z własnej woli), założył firmę Frontenac Mo- kierowca Jimmy Murphy zło- Indianapolis w roku 1922, mechanizmu różnicowego. del L-29. Były to limitowane oponom. Miękkie opościgowy i inżynier w jednej Auto od razu straciło na wadze blisko 30 kg. Sam W latach 80-tych napęd serie z przednim napędem. Ponadto piszemy 22 listopada 1900 ny o: wkrótce trafiły na rynek osobie, czas II wojny spędził tor Co. Firma nigdy nie żył zamówienie na O komentarz do tej sondy poprosiliśmy konsumencki. na pracy dla firmy Douglas stworzyła żadnego sa- auto z przed Annę nę Muchę, psychologa Odbyła biznesu, się jazda próbna prototypu Mercedesa zbudowanego przez Daimpler Motoren Gesselschaft według specyfikacji Emila Jelinka. przyszłości Międzynarodowych Targów Poznańskich co zawdzięczamy przedni zdominował seg- Jak wspomina Al Speyer, Aircra. wyścigom Po jej zakończeniu samochodowym mochodu, jednak wyment aut osobowych. dyrektor merytoryczną Kierowcą Reventon Group. był Gustav Vischer. czy wypożyczalnia to dobry biznes dla serwisu o inwestycji były dyrektor Firestone Polarisa Racing: Wyścigi zawsze były był spróbował z powodzelu kierow- SPRĘŻARKI w doświadczenie Opolu jak tam zdoposażyła wie- Oto co radzi serwisom w zakresie obsługi kobiet: swoistym laboratorium. niem przenieść do świata ców wyścigowych w ŻARKI I TURBOSPRĘ- Głównie dlatego, że tor sta- wyścigów. Stworzył coś, co wiał znacznie wyższe wymagania niż ulica. Wyścigi takie stało się jego znakiem firmo- podzespoły, wym obręcze kół ze stopu tzw. Fronty. Były to Technologia sprężarek się- Historia motoryzacji jak Indianapolis dzień zawsze stanowiły pierwszy krok na drogów Indy 500 jeździli już na np. alumi- magnezu. po Zwycięzcy dniu wyściga swoją historią dalej niż automobile i jest starsza dze do produkcji masowej. Halibrandach w roku 1946 niowe skrzynie korbowe. Pojazdy wydomo pierwsze... i rzeczywiście często stanowią ważną wartość doda- o blisko 30 JAK lat (jak POSTRZEGANE wia- SĄ KOBIETY SKARŻĄ SIĘ NA: Szerokie opony nisko profi- i ten stan utrzymywał się do KOBIETY były roz-winięciem dmuchaw, janą, wprowadzając esyetykę do mechaniki i metalu. Inaczej * TRUDNOŚCI KOMUNIKACYJNE Z PER- lowe, które widzimy w wielu współczesnych autach roku Z czasem obręposażone w części Frontenac wygrywały wyścigi w lakie stosowani w kopal- jest jednak, kiedy ta sama kobieta odwiedza serwis. sportowych, debiutowa- - kobiety nie są dobrymi kierowcami SONELEM WARSZTATU cze z tym charakterystycznym wzornictwem, ze stopu tach 1921 i Wyposażony w lekkiej konstrukcji niach oraz w piecach). słynne to Jednak branża cą! motoryzacyjnych przyczynia się do zaburzenia po- musi być baba za kierowni- - Stosowanie żargonu i pojęć techniczły podczas wyścigów Indy cynku i aluminium, trafiły w kierowca siedział też w innym na nie interesowała - kobiety się są tym emocjonalne, a nie racjonalczucia bezpieczeństwa jednostki i niekompetencją, możliwością bycia oszukanym z uwagi na nieznajomość tematu) o jakości danego miejsca. Klient buduje sonu jest już pierwszym sygnałem dla Klienta w latach 60-tych. Wtedy segment samochodów typu głowicę Ford T, prowadzony Goodyear i Firestone miały na torze mobilne labora- muscle cars. Obręcze nisko przez L.L. Coruma, dojechał nim napędem wychodząc z założe- miejscu, więc przesunął się wynalazkiem aż ne do momentu, kiedy w roku niestety 1923 Mer- często wykorzystują świadoka / firmy. * ŚRODOWISKO I OTOCZENIE / czyli MER- czyli nie kierują się rozsądkiem, co wzmacnia dystans Klienta do pracownibie w głowie obraz całości) profilowe, jakie dziś spoty- jako piąty. środek ciężkości pojazdu. ka się w wielu autach spor- Firma Chevrolet oraz inżymi tego sprzedawcy usług niepotrzeb- CHANDISING I VISUAL MERCHANDISING - wielu właścicieli salonów / warsztatów - Język niezrozumiały dla Klienta i brak nych. zapomina, że w momencie, gdy Klient doprecyzowania pojęć przez zainteresowanych jest znaczącym źródłem późgują się skrótami myślowymi. Na podsta- - ludzie dokonują szybkiej oceny i posłu- 3 października 1912 Bracia mechanicy wygrywają pierwszy wyścig jest na naszym terenie SPRZEDAŻ TRWA. - kobiety nie znają się na samochodach Warto więc zadbać o każdy detal i przygotować ścieżkę dla Klienta. Klient ob- lecz aby czegoś używać, nie trzeba niejszych konfliktów i niezadowolenia wie m.in. własnych doświadczeń, skojarzeń, stereotypów obserwacji formułują Po tym jak podszlifowali swój talent mechaniczny naprawiając wczesne samochody, Frederick Duisenberg uległ fascynacji wyścigami samochodo- które powstawały całkowicie w ich warsztacie. Pierwszy wielki triumf ich ny samochodów użytkowników telefonów nad- komórko- wnioski dotyczące profesjonalizmu firmy wyścigowych bracia Duisenberg rozpoczęli budowę pierwszych samochodów się na tym wyścigowych, znać, czego dowodzą odzą milio- Klienta. serwuje twoje biuro, poczekalnię, warsztat, salon etc. Warto zwrócić jego uwagę - Stosowanie założeń i opieranie się na wymi i wraz z bratem Augustem otworzyli warsztat i sklep samochodowy. szedł w roku 1921, kiedy to samochód Duisenberg dojechał do zwycięstwa wych,z w których 24-godzinnym może promil wie, co jest / osoby, przypisują pozytywne lub negatywne cechy. określonym zestawie przekonań (np. na Twoje produkty lub usługę, szczególnie, gdy klient czeka na Twoim terenie. Umocniwszy swoją reputację produkcją silników i części do samochodów wyścigu Le Mans. w środku i jak to działa Warto pamię- kobieta i tak nic nie zrozumie, więc nie tać, o czym piszecie, że to Bertha Benz ma sensu jej tłumaczyć) przyczynia się - na podstawie wyglądu miejsca / pracownika Klient buduje obraz funkcjonowa- - eksponuj produkty komplementarne skonstruowaniu auta zaczął się ścigać. chęci wejścia w buty Klienta / badania całej firmy, rzetelności jej pracowni- do Twojego produktu lub usługi - kobiety nie potrafią jasno i asertywnie nia potrzeb i oczekiwań Klienta ków, otwiera się lub zamyka na sprzedaż i - ludzie są emocjonalni, kupują oczami, np.: pojechała na przejażdkę. Henry Ford po do braku podejmowania inicjatywy / wyrażać swojego zdania, robią to jedynie jako prośby lub suges e co powo- - pamiętaj, że ludzie są jak ćmy kieru- współpracę warto im przypominać o produktach - ludzie dorośli m.in. w obawie przed oceną, często nie przyznają się, że czegoś nie rozumieją (źródło: lęk przed ni / ułożenie produktów znacząco wpływa - estetyka przestrzeni / ergonomia przestrzeduje, że czują się niepewnie ją swoją uwagę tam gdzie jest jasno / świeci światło, czyli częściej i szybciej - kobiety nie są techniczne oceną, brakiem akceptacji społecznej, na samopoczucie Klienta ( np. to co znajduje się na zewnątrz warsztatu / stacji / salo- zauważą produkt, który wyeksponujesz i podświetlisz Volvo o wielkiej transakcji opowiada jej architekt, prezes Freeman Chen Detroit Packard czy nasze opuszczone fabryki spotka taki sam los? Historia motoryzacji dzień po dniu Kawa w serwisie jaką kawę piją Twoi Klienci? 10. Zbudować klientelę usatysfakcjonowanych właścicieli samochodów i klientów serwisu oraz zbudować reputację w społeczności, zaszczepiając u klientów pewność, że nawet jeżeli będziemy musieli zmienić markę Nadchodzi zima sprzedawanego produktu, inny producent z chęcią zaprosi nas do reprezentowania 62 jego interesów. Zbudować na tyle silne relacje z właścicielami sprzedanych im samochodów, aby ci poszli za dealerem, nawet jeżeli ten będzie reprezentował ezentował już innego producenta, co wyzwoli woli dealera dz lęku przed katastrofalnymi skutkami kami zerwania 7. przez KLOCKI I TARCZE producenta samochodów umowy Sprawdzenie trwa krótko. Zima będzie dodatkowymobciążeniem dla układu hamulcowego. o współpracy. Rada: Wymiana klocków zależnie oczywiście od sytuacji to proces relatywnie krótki. Można połączyć go z czymś innym. Ważne, aby rozpocząć rozmowę, zwrócić uwagę Mimo upływu czasu, wiele zawartych w tej diagnozie na fakt, że może być potrzebna i uzyskać zlecenie. A przecież o to chodzi. Nie czekajmy, aż stwierdzeń nie straciło na aktualności. Nadal odwołują się Klient przyjedzie samodzielnie na przegląd. do biznesu, odpowiedzialności za rynek motoryzacyjny oraz za ludzi. 8. PŁYN HAMULCOWY Wraz z wprowadzeniem do sprzedaży testerów płynu hamulcowego w USA, tamtejsze serwisy uczyniły z tej usłu- d gi dodatkowe źródło dochodu. Nie- LUDZIE Marketing warsztatu to subtelna rzecz rozmawiamy z Edytą, która ma dziesiątki pomysłów na zmiany Nr 3 Grudzień 2013 Biznes Motoryzacyjny POLSKA OPINIE Smart Detailing, ROZMOWY W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O Youngtimery oraz inne spojrzenie na auta. Gulf znaleźli ropę, zbudowali rurociąg, dali nam pierwszą stację benzynową. Dziś sponsorują wyścigi f 12. WYDECH Sprawa jak z oponami. Są co prawda ze- ale może mieć wpływ na bezpieczeństwo kie- 10. OŚWIETLENIE DAT rującego najstarsza firma stwa. Jest skuteczny w Warszawa walce ze zwykłym le- Jak wyżej. i pasażerów. Nowa W rozmowie zawsze Jak kantują powinien przewijać się argument bezpieczeń- WNĘTRZA warsztaty stawy naprawcze, ale jeżeli potrzebne będzie spawanie i ingerencja specjalisty, nistwem Klienta, który po prostu chciałby już w Europie Wrocław ma swoje jechać do domu. Rada: Dziś Pokazujemy dotarcie do w oświetlenia kilku tablicy wskaźników punktach, czy jak konsoli bronić środkowej się warto mieć takiego pod ręką. wkracza do Polski tajemnice. Jest nią Rada:Nie ma pewności, czy Klient skorzy- 9. OŚWIETLENIE choćby Nowa Warszawa zajmuje przed czasem stereotypami mniej niż walka z żarówką w reflektorze. Jednak nie każdy umie sta. Zakładanie z góry, że nie skorzysta - Sprawdzenie oświetlenia powinno być po prostu naszym obo- jest błędem. Z czasem, nie mając wszystkiego w swojej ofercie, możesz realizować to zrobić. Wiele osób uważa, że to rola serwisu. Kiedy pominiemy proste sprawdzenie i nie wymienimy żarówki, powiązkiem. To pozornie drobiazg, znacznie więcej, niż pozwalają na to Twoje faktyczne możliwości zaplecza technicz- Historia motoryzacji wstać dzień może nieprzyjemne po wrażenie, dniuże cego, jeżeli zostanie pominięty. ale szalenie irytujący dla Kierująnego. nie traktujemy Klienta poważnie. Zaś po Rada: We współczesnych autach wymianie żarówki raczej nikt nie powinien mieć problemów z uiszczeniem za 13. KLIMATYZACJA niezwykle trudno samemu wymienić żarówkę. Stąd załatwienie sprawy przez trem, który omawiałem na początku. nią opłaty. Klimatyzacja jest ściśle powiązana z filktórzy donoszą o 10% zwiększeniu serwis zostanie do- 11. OPONY Mnóstwo aut wyposażonych w klimatyzację nie jest serwisowanych pod tym ką- dochodów z serwisu na tej usłudze. Przedstawiciele tej fir- założenie, że Klient niektóre dów wulkanizacji skończone. cenione. Błędne jest Zima przed nami, więc żniwa dla zakłatem. Klient zwraca się po pomoc dopiero, my działają już w Polsce. czynności wykonuje sam. Gdyby tak było, miałby wszystkie kiedy jest problem. Wkrótce zaprosimy ich Rada: Jeżeli sam nie prowadzisz wulkanizacji, warto mieć w pobliżu zaprzyjaź- do rozmowy. światła sprawne. Być może przyjechał w sprawie silnika czy skrzy- Rada: Jeżeli nie mamy sprzętu do diagnostyki czy naprawy, z reguły najlepiej po- Rada: Warto zaproponować sprawdzeni biegów albo zawieszenia. Kiedy denniony serwis. Dobra synergia wkrótce znać specjalistę. Warto jednak również nie, gdyż będzie to tysta plombuje ząb, zawsze zerknie na resztę. przerodzi się w znać ceny podzespołów i jasno ustawić usługa o niewielkim koszcie a jednowsze takie same oto siedzi na moim fotelu Nieważne, jakie ma motywy najczęściej za- podsyłanie sobie Klientów. reguły gry z takim partnerem. Aby nie dochodziło do niezręcznych sytuacji, że cześnie może doprowadzić nie tylko do będę robić tych 10 dziur. Popatrzmy więc tak właściciel 10 dziur. Jeżeli dobrze go obsłużę, Ważne, aby Klient zapłaci krocie za coś, co Ty mógłbyś mu sprzedać znacznie taniej. Najniż- Wam obydwu wymiany płynu czy samo na żarówki i resztę. ufali. sza cena nie zawsze wygrywa. Jednak wrażenie, że ktoś stara się kogoś naciągnąć pozostaje na długo w pamięci. jego uzupełnienia O znaczeniu wiedzy w obsłudze klimatyzacji obszernie wypowiadał się p. Marek 14 listopada 1899 Jankowski z firmy Werther. W Kolonii Ehrenfeld powstaje firma Horch & Cie. Foto: Bernard Rose Photography

16 MARKETING KILKA SPRAW- DZONYCH SPOSOBÓW NA SKU- TECZNY MARKETING W MAŁYM SERWISIE MOTORYZA- CYJNYM

17 Gulf Classic, olej dla samochodów klasycznych 32 Pozyskiwanie Klientów do serwisu Wprowadzenie do tematu Jak do tego się w ogóle zabrać? Nad tym często łamią sobie głowę właściciele małych firm, małych warsztatów serwisów czy sklepów. Często podczas rozmów na temat sprzedaży słyszę o facetach w garniturach czy kobietach w eleganckich żakietach z równie pięknymi laptopami, z których płyną wspaniałe prezentacje. Prezentacje owe często bywają przepełnione cudownymi ilustracjami marzeń o kosmosie czy wycieczkach do Amazonii i że od teraz wszystko będzie proste tylko podpisz zlecenie i już wchodzimy w szkolenie. Nie wiedzieć czemu, głównym elementem szkoleń są negocjacje. Większość z nas jakoś dziwnie łatwo daje wiarę twierdzeniom, że biznes i pozyskiwanie Klienta to negocjacje, jakieś zapasy, wciąganie w pułapki i ich unikanie. Słowem wojna. Nic bardziej błędnego. Kiedy w rozmowie pada nagle pytanie Jaki masz sposób na przyciągnięcie większej liczby Klientów od razu wiem, że nie będzie łatwo. Ktoś w tym człowieku rozbudził fałszywe wyobrażenie, że oto jest prosty, łatwy sposób na pozyskiwanie Klientów i pstryk, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki Klienci będą walić drzwiami i oknami. W ten właśnie magiczny sposób wiele firm szkoleniowych zamknęło sobie drogę do serc i co tu ukrywać por eli właścicieli małych firm oraz warsztatów motoryzacyjnych. Ale to inna bajka i temat na inny artykuł. Zadajmy sobie kilka pytań: kiedy Klient przychodzi do serwisu, aby naprawić lub zlecić przegląd swojego samochodu, czy: - Stosujesz jakiekolwiek procedury? - Czy wiesz, jakie procedury należy zastosować? - Jakie procedury stosujesz w takiej sytuacji? - Czy masz system komputerowy [albo] papierowy, za pomocą którego wprowadzasz zlecenie naprawy? [Pytanie brzmi dla niektórych śmiesznie, ale są tacy, którzy nie prowadzą takiej ewidencji a nie chodzi tylko o cele podatkowe] - Czy wypełniasz formularz? - Czy opisujesz wszystko tak, aby było czytelnie widać kto i co ma zrobić? - Czy podczas prac naprawczych postępujesz zgodnie z jakąkolwiek procedurą? 9 stycznia 1908 John N. Willys zostaje prezesem Overland Automobile Company.

18 Marketing stycznia 1942 Ford Motor Company podpisuje kontrakt rządowy na produkcję pojazdów projekty Willysa, który przejdzie do historii znany jako Jeep. - Czy zamawiając części u dostawców korzystasz z systemów komputerowych, które wszystko porządkują? I ostatnie, choć nie mniej ważne pytanie. - Na czym zarabiasz pieniądze? Wielu odpowie człowieku, z byka spadłeś? Patrz, stoją samochody, stanowiska, ludzie, robota się kręci. Klienci przyjeżdżają. Pytam więc czy masz system do przyciągania tych Klientów tych, którzy już są, aby powrócili i innych, którzy jeszcze do Ciebie nie przyjechali? Przecież to Klienci zapewniają Ci pieniądze nie stanowiska, narzędzia czy procedury. Klienci. Należy sobie zadać więc pytanie, czy mamy skuteczny system do pozyskiwania takich Klientów czy wszystko odbywa się na gorąco przyjeżdża jest. Dzwoni, umawiam się. Jakoś leci. Trafiłem? Nie będzie już wielkim odkryciem, jeżeli stwierdzimy, że za systemem marke ngowym kryje się cała tajemnica przyciągania Klientów do serwisu. Mamy przecież systemy obsługujące wiele działów naszej firmy czyż nie byłoby zasadne mieć również taki, którego rolą byłoby przyciąganie Klientów, którzy stanowią główne źródło przychodu? Jak się często okazuje, większość serwisów nie myśli w ten sposób. Zacznijmy więc od tego, że taki system, czy jakkolwiek nazwiemy taki zespół procedur, nie musi być czymś wcale skomplikowanym. Najważniejszą z rzeczy jak prawie we wszystkim jest pewna logiczna spójność, sens. Wiele serwisów i to nie małych koncentruje się na działaniach doraźnych, z doskoku, marnując często dziesiątki tysięcy złotych na nieprzemyślane reklamy czy promocje, które w niewielkim stopniu przekładają się na zwrot. Nie stosują przy tym żadnej strategii, która służyłaby rozwojowi biznesu. Wbrew pozorom systemy takie jak również strategie można wprowadzić z łatwością. Mogą okazać się całkiem skuteczne i nie muszą przy tym wiązać się z wielkimi kosztami. Cała sztuka polega na zdefiniowaniu Klienta (często nazywanego pięknie z angielska targetem czyli celem, gdyż w rzeczy samej musisz ich namierzyć), stworzenia właściwego z naszego punkty widzenia przekazu (w skrócie chodzi o wyraźne podkreślenie tego, co nas wyróżnia na tle pozostałych serwisów w naszej okolicy, robiących często to samo co my; nazywa się to opisaniem naszej przewagi konkurencyjnej, czyli prostym językiem - dlaczego Klienci powinni iść akurat do nas a nie np. do Stefana) a następnie przeprowadzeniu działań, które umożliwią dotarcie do tych Klientów, których uznajemy za docelowych(środki, media i wybrane mechanizmy). Pozostaje ich następnie konsekwentna realizacja i monitorowanie wyników.

19 Marketing 36 Główny problem, jaki często się obserwuje, sprowadza się do jednej, zasadniczej sytuacji: - Przeprowadza się jedno działanie a jeżeli nic się nie dzieje, uznajemy to za niepowodzenie i zaprzestajemy dalszych. Poprzestajemy na wysyłce ulotek czy kampanii mailowej i tyle. Należy koniecznie zdać sobie sprawę, że uczestniczymy w procesie sprzedaży, czy nam się podoba czy nie. Wiara, że wysłanie a zdziała cuda świadczy o naszej naiwności. Jeżeli mail byłby tak skuteczny, jak często nam się wmawia, Google nie dołączałoby kuponów na AddWords do reklam prasowych! Kiedy przychodzi do marke ngu, upór popłaca. Aby Klient odpowiedział, czasem trzeba dziesięciu przesłań naszego przekazu, aby nastąpiła oczekiwana reakcja. Nie rezygnujmy więc już przy pierwszym niepowodzeniu. Marke ng nie polega jednocześnie na szybkiej sprzedaży. Jego celem jest ocieplanie kontaktów z Klientami. Działania służą więc temu, aby Klient firmę poznał, polubił i zaufał, co z reguły wystarczy aby coś kupić w naszym przypadku usługę serwisową. Aby zaczął myśleć jak kupić. I często nie chodzi tu o najniższą cenę czy najlepszą okazję. Cała tajemnica to wartość. Wartość dodana. Nasz marke ng więc, aby był skuteczny, wymaga przeprowadzenia potencjalnego Klienta przez logiczny proces poznawania, polubienia i zaufania. Jeżeli opracujemy taki system, jest duże prawdopodobieństwo, że Klienci zaczną ciągnąć ku naszej firmie. Nie ma w tym nic z manipulacji, kręcenia, dziwnych ruchów. Poszczególnymi etapami tworzenia takiego systemu zajmiemy się w kolejnych numerach. Zapraszam również do śledzenia artykułów poradniczych na stronie: h p://www.blog.bizmotpolska.com/ Korzystając z naszego kursu zwiększasz swoje szanse na rynku pracy, zarówno w Polsce jak i za granicą. ANGIELSKI W SERWISIE MOTORYZACYJNYM! Specjalnie przygotowany podręcznik, Prosta gramatyka, Nacisk na komunikację! Niezależnie, czy chcesz obsługiwać zagranicznych Klientów w swoim serwisie, kupować części lub samochody za granicą, robić interesy na Targach z partnerami z innych krajów, otworzyć biznes w innym kraju czy tylko zwiedzić najwspanialsze muzea motoryzacyjne świata lub tory wyścigowe: wszędzie tam możesz poczuć się swobodnie dzięki naszemu wyjątkowemu kursowi. Korzystając z naszego kursu zwiększasz swoje szanse na rynku pracy, zarówno w Polsce jak i za granicą. Specjalny kurs dedykowany branży A ermarket 11 stycznia 1940 Wyprodukowano pojazd General Motors. Był to srebrny Chevrolet Master DeLuxe, czterodrzwiowy sedan. Na przyjęciu pojawił się Alfred P. Sloan oraz założyciel General Motors, William C. Durrant. Jeżeli jesteś zainteresowany, pisz: z dopiskiem - Kurs Angielskiego

20 strefa dealera From Car to Finish 38 MIKE RABKIN MIKE RABKIN STWORZYŁ ARCYCIEKAWY POMYSŁ NA BIZNES. ŁĄCZY ON INTERESY ZARÓWNO DEALERÓW, JAK I OSÓB, KTÓRE CHCĄ KUPIĆ NOWE AUTO. ALE Z SOBIE ZNANYCH POWODÓW SZUKAJĄ PARTNERA, KTÓRY BĘDZIE W STANIE WYNEGOCJOWAĆ DLA NICH KORZYSTNE WARUNKI. SPYTAŁEM MIKE A O TO JAK DZIAŁA JEGO BIZNES. Car from to Robert Gołebiewski: Mike, czy zechciałbyś opowiedzieć naszym polskim czytelnikom jak działa Twój biznes? Finish to Mike Rabkin: To wielka przyjemność móc opowiedzieć o moim biznesie polskim czytelnikom. O ile usługi, jakie świadczę są jedyne w swoim rodzaju w USA, być może w Europie istnieje ich odpowiednik. Byłoby to coś wartościowego dla każdego, kto szuka na rynku nowego auta. Jeżeli ktokolwiek z Twoich czytelników jest jednocześnie mieszkańcem USA, mógłbym mu pomóc. Także dlatego chętnie odpowiem na Twoje pytania. Robert: Jak działa Twój biznes? Mike: Wybierasz bazową markę, model oraz typ pojazdu, jaki zamierzasz kupić i składasz u nas zamówienie. Moja firma, From Car to Finish gromadzi informacje o tym samochodzie i kontaktujemy się z

Rozmowa ze sklepem przez telefon

Rozmowa ze sklepem przez telefon Rozmowa ze sklepem przez telefon - Proszę Pana, chciałam Panu zaproponować opłacalny interes. - Tak, słucham, o co chodzi? - Dzwonię w imieniu portalu internetowego AmigoBONUS. Pan ma sklep, prawda? Chciałam

Bardziej szczegółowo

to jest właśnie to, co nazywamy procesem życia, doświadczenie, mądrość, wyciąganie konsekwencji, wyciąganie wniosków.

to jest właśnie to, co nazywamy procesem życia, doświadczenie, mądrość, wyciąganie konsekwencji, wyciąganie wniosków. Cześć, Jak to jest, że rzeczywistość mamy tylko jedną i czy aby na pewno tak jest? I na ile to może przydać się Tobie, na ile to może zmienić Twoją perspektywę i pomóc Tobie w osiąganiu tego do czego dążysz?

Bardziej szczegółowo

Tytuł ogłoszenia ma znaczenie!

Tytuł ogłoszenia ma znaczenie! Tytuł ogłoszenia ma znaczenie! Dawałeś kiedyś ogłoszenie swojej firmy albo działalności? To nie popełniaj tego samego błędu co wszyscy! Przedstawię Tobie teraz sposób jak ustrzec się błędu który jest dość

Bardziej szczegółowo

Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl!

Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl! Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl! Dołącz do Programu Partnerskiego iparts.pl! Polecaj sklep internetowy iparts.pl swoim klientom i zarabiaj na ich transakcjach! iparts Program Partnerski

Bardziej szczegółowo

7 rzeczy. które musisz robić w Marketingu Internetowym

7 rzeczy. które musisz robić w Marketingu Internetowym 7 rzeczy które musisz robić w Marketingu Internetowym 7 rzeczy które musisz zrobić w Marketingu Internetowym Ten ebook jest skierowany do właścicieli małych przedsiębiorstw. Zawarliśmy w nim porady dla

Bardziej szczegółowo

Z pełną wersją książki możesz zapoznać się na tej stronie: http://reklamawinternecie.org/poradnik

Z pełną wersją książki możesz zapoznać się na tej stronie: http://reklamawinternecie.org/poradnik Niniejszy plik PDF jest skróconym przewodnikiem po książce Reklama w Internecie praktyczny poradnik autorstwa Artura Kosińskiego. Z pełną wersją książki możesz zapoznać się na tej stronie: http://reklamawinternecie.org/poradnik

Bardziej szczegółowo

Twój Salon Kosmetyczny na. Twój doradca w internecie

Twój Salon Kosmetyczny na. Twój doradca w internecie Twój Salon Kosmetyczny na Twój doradca w internecie Czy prowadzisz już fanpage na Facebook Swojego salonu? TAK NIE Sprawdź na kolejnych slajdach czy wszystkie elementy są przez ciebie dobrze przygotowanie

Bardziej szczegółowo

LUDZIE OPINIE FAKTY. Oprogramowanie DAT opinie użytkowników. Wizerunek i marketing. Uuuuu, Panie. Nr 4 Styczeń 2014

LUDZIE OPINIE FAKTY. Oprogramowanie DAT opinie użytkowników. Wizerunek i marketing. Uuuuu, Panie. Nr 4 Styczeń 2014 Nr 4 Styczeń 2014 Biznes Motoryzacyjny POLSKA W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O LUDZIE From Car to Finish, Mike Rabkin o swoim biznesie OPINIE David Ruggles: Fiat powinien produkować w Polsce FAKTY Intymna

Bardziej szczegółowo

Jak zdobyćpierwszy milion w Internecie i dobrze sięprzy tym bawić? V Pomorskie Forum Przedsiębiorczości Gdynia, 14 maja 2010

Jak zdobyćpierwszy milion w Internecie i dobrze sięprzy tym bawić? V Pomorskie Forum Przedsiębiorczości Gdynia, 14 maja 2010 Jak zdobyćpierwszy milion w Internecie i dobrze sięprzy tym bawić? V Pomorskie Forum Przedsiębiorczości Gdynia, 14 maja 2010 JAK TO SIĘDZIEJE? 2005 potrzeba zakupu analiza możliwości pomysł potrzeba działania

Bardziej szczegółowo

Spersonalizowany Plan Biznesowy

Spersonalizowany Plan Biznesowy Spersonalizowany Plan Biznesowy Zarabiaj pieniądze poprzez proste dzielenie się tym unikalnym pomysłem. DUPLIKOWANIE TWOJEGO BIZNESU EN101 W En101, usiłowaliśmy wyjąć zgadywanie z marketingu. Poniżej,

Bardziej szczegółowo

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Zdaję się na to Was. I zawsze się udaje. Specjalista w dziedzinie konstrukcji metalowych, Harry Schmidt, w rozmowie o terminach i planowaniu. Liczą się

Bardziej szczegółowo

Komunikaty, wydarzenia i artykuły firmowe w Serwisach branżowych xtech.pl

Komunikaty, wydarzenia i artykuły firmowe w Serwisach branżowych xtech.pl Komunikaty, wydarzenia i artykuły firmowe w Serwisach branżowych xtech.pl Spis treści: Użytkownicy Serwisów xtech.pl... 3 Promowanie komunikatów i wydarzeń firmowych... 4 Artykuły... 5 Kontakt:... 6 4

Bardziej szczegółowo

Podstawy Efektywnego Marketingu dla ecommerce. Tomasz Kryk z ekspercimarketingu.pl

Podstawy Efektywnego Marketingu dla ecommerce. Tomasz Kryk z ekspercimarketingu.pl Podstawy Efektywnego Marketingu dla ecommerce Tomasz Kryk z ekspercimarketingu.pl Tomasz Kryk 727-903-288 2 Dla kogo? Do 10 000 UU Przy średnim koszyku 150 zł Przy średniej konwersji 1,7% Zatrudniający

Bardziej szczegółowo

Inicjatywy i przedsięwzięcia w placówce medycznej. Jak pozyskać niezbędne fundusze? Elżbieta Brzozowska

Inicjatywy i przedsięwzięcia w placówce medycznej. Jak pozyskać niezbędne fundusze? Elżbieta Brzozowska Inicjatywy i przedsięwzięcia w placówce medycznej. Jak pozyskać niezbędne fundusze? Elżbieta Brzozowska PR jest bezpłatny PRowiec bez budżetu PRowiec rzecznik prasowy, ktoś, kto się tłumaczy, reaguje na

Bardziej szczegółowo

Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach internetowych. Szansa dla małych i średnich firm na konkurowanie z największymi

Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach internetowych. Szansa dla małych i średnich firm na konkurowanie z największymi Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach internetowych Szansa dla małych i średnich firm na konkurowanie z największymi Podstawowe informacje na temat pozycjonowania Według badań Search Engine Watch 81% internautów

Bardziej szczegółowo

Elementy budujące zaufanie pomiędzy Sprzedawcą a Klientem

Elementy budujące zaufanie pomiędzy Sprzedawcą a Klientem Elementy budujące zaufanie pomiędzy Sprzedawcą a Klientem Wszystkie prawa zastrzeżone Na celowniku sprzedawcy muszą znaleźć się cele biznesowe klienta, a jego działania muszą koncentrować się wokół tego,

Bardziej szczegółowo

Jaki sposób płatności wybrać dla swojego sklepu internetowego? biznes

Jaki sposób płatności wybrać dla swojego sklepu internetowego? biznes biznes www.pigulkiwiedzy.tv 9. Przelew bankowy Zalety: 3. 4. Wpłaty przekazywane są bezpośrednio na rachunek bankowy sklepu. Za przyjmowanie wpłat nie są pobierane opłaty od właściciela sklepu. Wpłata

Bardziej szczegółowo

HC-CARGO z bliska. Your Expert in Parts

HC-CARGO z bliska. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts HC-CARGO z bliska Nasi specjaliści Nasi pracownicy chętnie zaoferują Wam wszechstronną pomoc. W firmie HC-CARGO znajdziecie odpowiedzi na niemal wszystkie pytania

Bardziej szczegółowo

Skuteczne relacje z mediami

Skuteczne relacje z mediami Wydawnictwo Raciborskie Media oraz agencja marketingu i public relations INTRO PR serdecznie zapraszają na szkolenia otwarte Akademii Kreowania Wizerunku Skuteczne relacje z mediami Płatne artykuły i reklamy

Bardziej szczegółowo

Nasz klient, nasz Pan?

Nasz klient, nasz Pan? przemyślane rozwiązania Nasz klient, nasz Pan? Nazwa przykładowego klienta Nie Propozycja ściemniaj! współpracy Co podać? 5 powodów dla których miałbym tu coś zamówić Mniejszy lub większy kryzys spotka

Bardziej szczegółowo

Strategie wspó³zawodnictwa

Strategie wspó³zawodnictwa Strategie wspó³zawodnictwa W MESE można opracować trzy podstawowe strategie: 1) niskich cen (dużej ilości), 2) wysokich cen, 3) średnich cen. STRATEGIA NISKICH CEN (DUŻEJ ILOŚCI) Strategia ta wykorzystuje

Bardziej szczegółowo

Biznes Motoryzacyjny POLSKA. Cennik. usług dodatkowych. Edytoria i wywiady

Biznes Motoryzacyjny POLSKA. Cennik. usług dodatkowych. Edytoria i wywiady W W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O Cennik usług dodatkowych Edytoria i wywiady Kampanie medialne / media społecznościowe tłumaczenia copywriting projektowanie graficzne Fotografia 2 USŁUGI REDAKCYJNE TŁUMACZENIA

Bardziej szczegółowo

maciaszczyk interaktywny wzbudzamy e-mocje

maciaszczyk interaktywny wzbudzamy e-mocje maciaszczyk interaktywny wzbudzamy e-mocje Nie chcemy, żeby ludzie Cię zobaczyli. Chcemy, żeby Cię zapamiętali. Jak zbudujemy Twój wizerunek w Internecie? Kompleksowa oferta działań interactive obejmuje

Bardziej szczegółowo

Badanie skuteczności kampanii

Badanie skuteczności kampanii Badanie skuteczności kampanii Google Analytics, panel AdWords, statystyki serwisu Facebook, skuteczność e-mail marketingu Paweł Jóźwik mail: jozwik@traffictrends.pl Po co mierzyć? Po co te wszystkie skomplikowane

Bardziej szczegółowo

Oferta kompleksowej promocji na portalu Smaki z Polski

Oferta kompleksowej promocji na portalu Smaki z Polski Oferta kompleksowej promocji na portalu Tel. 668 206 470 Tel. 668 206 480 www.smakizpolski.com.pl biuro@smakizpolski.com.pl O nas to innowacyjna firma, która oferuje najnowocześniejsze rozwiązania z zakresu

Bardziej szczegółowo

Szczegółowy program - Szkoła Planowania Biznesu -

Szczegółowy program - Szkoła Planowania Biznesu - Szczegółowy program - Szkoła Planowania Biznesu - Przed seminarium otrzymasz bonusowe narzędzia w mailu: Przegląd najbardziej zyskownych branż i generatorów pomysłów na biznes dzięki temu otrzymasz inspirację

Bardziej szczegółowo

Szablon Biznes Planu

Szablon Biznes Planu Szablon Biznes Planu Wprowadzenie [Jest bramą do sukcesu Twojego biznes planu. W tym miejscu zwracasz uwagę na to co chcesz zrobić i dlaczego chcesz to zrobić. Powinno to być napisane tak, aby jasnym był

Bardziej szczegółowo

Otwieramy firmę żeby więcej zarabiać

Otwieramy firmę żeby więcej zarabiać Otwieramy firmę żeby więcej zarabiać Mężczyzna, w wieku do 40 lat, wykształcony, chcący osiągać wyższe zarobki i być niezależny taki portret startującego polskiego przedsiębiorcy można nakreślić analizując

Bardziej szczegółowo

Pozyskiwanie klientów

Pozyskiwanie klientów SAMOKSZTAŁCENIE W BIZNESIE BC Edukacja Sp. z o.o. ul. Żytnia 15 lok. 13 a 01-014 Warszawa tel.: (022) 862 17 96 fax: (022) 632 51 40 www.bc.edu.pl Cena: 12,90 zł (w tym VAT 0%) Pozyskiwanie klientów Pozyskiwanie

Bardziej szczegółowo

Brief klienta. Agencja Kreatywna NADi ul. Batorego 31 lok. 5 92-308 Łódź. tel. +48 502 285 578 nadi@nadi.pl www.nadi.pl. (Nazwa firmy) (Adres)

Brief klienta. Agencja Kreatywna NADi ul. Batorego 31 lok. 5 92-308 Łódź. tel. +48 502 285 578 nadi@nadi.pl www.nadi.pl. (Nazwa firmy) (Adres) Agencja Kreatywna NADi ul. Batorego 31 lok. 5 92-308 Łódź Brief klienta tel. +48 502 285 578 nadi@nadi.pl www.nadi.pl.......................................... (Nazwa firmy).............................................................................................................................

Bardziej szczegółowo

ANKIETA STANOWIĄCA ZAŁĄCZNIK DO UMOWY DZIERŻAWY NAZWY DOMENY I SERWISU WWW

ANKIETA STANOWIĄCA ZAŁĄCZNIK DO UMOWY DZIERŻAWY NAZWY DOMENY I SERWISU WWW ANKIETA STANOWIĄCA ZAŁĄCZNIK DO UMOWY DZIERŻAWY NAZWY DOMENY I SERWISU WWW Prosimy o rzetelne wypełnienie wszystkich pól. Wyczerpujące informacje pozwolą nam nie tylko Państwa poznać, ale i znaleźć najciekawsze

Bardziej szczegółowo

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Szybciej poznaję ceny. To wszystko upraszcza. Mistrz konstrukcji metalowych, Martin Elsässer, w rozmowie o czasie. Liczą się proste rozwiązania wizyta w

Bardziej szczegółowo

Twój klucz do sukcesu: partner programu warsztatowego Bosch Układy Hamulcowe

Twój klucz do sukcesu: partner programu warsztatowego Bosch Układy Hamulcowe Twój klucz do sukcesu: partner programu warsztatowego Bosch Układy Hamulcowe Chcesz osiągać lepsze wyniki, więcej sukcesów? Zostań partnerem programu warsztatowego Bosch Rozszerz ofertę Twojego serwisu:

Bardziej szczegółowo

Myślicie Państwo o inwestycji w zakup nowej obrabiarki? Najbliższe 60 sekund może dać oszczędność sporej sumy pieniędzy!

Myślicie Państwo o inwestycji w zakup nowej obrabiarki? Najbliższe 60 sekund może dać oszczędność sporej sumy pieniędzy! Myślicie Państwo o inwestycji w zakup nowej obrabiarki? Najbliższe 60 sekund może dać oszczędność sporej sumy pieniędzy! Dobrze od samego początku Inteligentna praca to wielka różnica Dobry początek to

Bardziej szczegółowo

Nowa strona internetowa Twojej Firmy w 3 dni!

Nowa strona internetowa Twojej Firmy w 3 dni! www.stronaw3dni.pl Nowa strona internetowa Twojej Firmy w 3 dni! W pakiecie: + indywidualny projekt + wersja mobilna + domena i hosting na rok gratis! od 1299 zł 989 zł netto ZAPRASZAMY DO ZAPOZNANIA SIĘ

Bardziej szczegółowo

Copyright 2015 Monika Górska

Copyright 2015 Monika Górska 1 Wiesz jaka jest różnica między produktem a marką? Produkt się kupuje a w markę się wierzy. Kiedy używasz opowieści, budujesz Twoją markę. A kiedy kupujesz cos markowego, nie zastanawiasz się specjalnie

Bardziej szczegółowo

Grupa Wydawnicza Gazet Lokalnych

Grupa Wydawnicza Gazet Lokalnych Grupa Wydawnicza Gazet Lokalnych Od 2004 r. www.extrapolska.pl Wydawnictwo Gazet Regionalnych Spółka Extra Media jest wydawnictwem w 100% z kapitałem polskim, od ponad 10 lat działającym na krajowym rynku

Bardziej szczegółowo

To My! W numerze: Wydanie majowe! Redakcja gazetki: Lektury - czy warto je czytać Wiosna - czas na zabawę Strona patrona Dzień MAMY Święta Krzyżówka

To My! W numerze: Wydanie majowe! Redakcja gazetki: Lektury - czy warto je czytać Wiosna - czas na zabawę Strona patrona Dzień MAMY Święta Krzyżówka To My! Wydanie majowe! W numerze: Lektury - czy warto je czytać Wiosna - czas na zabawę Strona patrona Dzień MAMY Święta Krzyżówka Redakcja gazetki: redaktor naczelny - Julia Duchnowska opiekunowie - pan

Bardziej szczegółowo

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY Czym jest portal e-biurowce? Portal e-biurowce oferuje między innymi reklamę firmom, których działalność związana jest z: budową, aranżacją i zarządzaniem inwestycjami biurowymi. Dzięki współpracy z nami,

Bardziej szczegółowo

Artykuły Sponsorowane

Artykuły Sponsorowane Artykuły Sponsorowane w największym polskim portalu Horeca i w efektach wyszukiwania z Gwarancją Skuteczności kim jesteśmy? Pierwszy polski portal gastronomiczny jest najstarszym i największym portalem

Bardziej szczegółowo

Outsourcing usług logistycznych komu się to opłaca?

Outsourcing usług logistycznych komu się to opłaca? Outsourcing usług logistycznych komu się to opłaca? Jeśli jest coś, czego nie potrafimy zrobić wydajniej, taniej i lepiej niż konkurenci, nie ma sensu, żebyśmy to robili i powinniśmy zatrudnić do wykonania

Bardziej szczegółowo

Refinansowanie już od jakiegoś czasu mam kredyt, czy mogę obniżyć jego koszt?

Refinansowanie już od jakiegoś czasu mam kredyt, czy mogę obniżyć jego koszt? Refinansowanie już od jakiegoś czasu mam kredyt, czy mogę obniżyć jego koszt? Poniższy tekst jest przeniesiony z książki TAJNA BROŃ KREDYTOBIORCY praktycznego poradnika dla wszystkich kredytobiorców. Założenie

Bardziej szczegółowo

Pozyskiwanie klienta. wydanie 1. ISBN 978-83-255-0083-2. Autorzy: Jolanta Tkaczyk, Mariusz Onyśko. Redakcja: Joanna Tyszkiewicz

Pozyskiwanie klienta. wydanie 1. ISBN 978-83-255-0083-2. Autorzy: Jolanta Tkaczyk, Mariusz Onyśko. Redakcja: Joanna Tyszkiewicz Pozyskiwanie klienta wydanie 1. ISBN 978-83-255-0083-2 Autorzy: Jolanta Tkaczyk, Mariusz Onyśko Redakcja: Joanna Tyszkiewicz Wydawnictwo C. H. Beck 2008 Wydawnictwo C. H. Beck Sp. z o.o. ul. Matuszewska

Bardziej szczegółowo

DLA SERWISÓW SAMOCHODOWYCH

DLA SERWISÓW SAMOCHODOWYCH Reklama w wyszukiwarce DLA SERWISÓW SAMOCHODOWYCH Czego użytkownicy szukają częściej? Kiedy najlepiej reklamować wymianę oleju, a kiedy rozrządu? Czy przepłacasz za kliknięcia w reklamę w Twoim mieście?

Bardziej szczegółowo

STRONA WWW KARTA PROJEKTU

STRONA WWW KARTA PROJEKTU STRONA WWW KARTA PROJEKTU Aby poznać Twoją wizję przygotowaliśmy kwestionariusz pozwalający zebrać w jednym miejscu podstawowe informacje na temat projektu. Odpowiedz zwięźle na poniższe pytania pomijając

Bardziej szczegółowo

CZĘŚĆ DRUGA ZOSTAŁEŚ DYREKTOREM SZKOŁY

CZĘŚĆ DRUGA ZOSTAŁEŚ DYREKTOREM SZKOŁY CZĘŚĆ DRUGA ZOSTAŁEŚ DYREKTOREM SZKOŁY Przygotowując się do konkursu na stanowisko dyrektora, posiedliśmy już sporą wiedzę teoretyczną na temat funkcjonowania szkoły. Wiedzę tę przelaliśmy na papier w

Bardziej szczegółowo

Co jest celem Twojego projektu - podsumuj jego założenia jednym zdaniem.

Co jest celem Twojego projektu - podsumuj jego założenia jednym zdaniem. INFORMACJE O PROJEKCIE Wypisz podstawowe informacje na temat Twojego projektu - dzięki nim łatwiej będzie Ci decydować o tym, jaki charakter powinna mieć Twoja strona i jakie informacje powinny mieć na

Bardziej szczegółowo

Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić?

Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić? Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić? Warsztat, Kongres Kobiet 9.05.2014 Czy social media są potrzebne w kampanii? Z internetu korzysta 61,4% Polaków (18,51

Bardziej szczegółowo

Copyright BiznesTUBE Sp. z o. o.

Copyright BiznesTUBE Sp. z o. o. Kraków 2015 Copyright BiznesTUBE Sp. z o. o. Gdybym dostawała choć jeden złoty za każdym razem, kiedy ludzie kupują fałszywkę twierdząc, że to złoto; albo kiedy przepłacają dużo za dużo za złoto, byłabym

Bardziej szczegółowo

Interaktywne formy promocji & reklamy. Trzeba działać aby rzeczy się stawały, a nie czekać aż się staną

Interaktywne formy promocji & reklamy. Trzeba działać aby rzeczy się stawały, a nie czekać aż się staną Interaktywne formy promocji & reklamy Trzeba działać aby rzeczy się stawały, a nie czekać aż się staną 1 Agenda Kim jesteśmy O epromer Interaktywny epr Czym się zajmujemy Model współpracy Nasze doświadczenie

Bardziej szczegółowo

CZYM JEST MARKETING W MEDIACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH?

CZYM JEST MARKETING W MEDIACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH? Media społecznościowe szybko doganiają pocztę emailową, która nadal jest podstawowym sposobem przekazywania wiadomości i informacji online. Facebook ma ponad 1 miliard użytkowników, ponad 55 milionów wiadomości

Bardziej szczegółowo

PREZENTACJA FIRMY. 10/2013 WWW.TRANSPORTERS.PL

PREZENTACJA FIRMY. 10/2013 WWW.TRANSPORTERS.PL PREZENTACJA FIRMY. 10/2013 WWW.TRANSPORTERS.PL Kiedy inne dzieci trzymały w swoich małych piąstkach grzechotki, my mocno ściskaliśmy gałki do zmiany biegów i kierownice samochodzików. Kiedy nasi nastoletni

Bardziej szczegółowo

E-marketing Prawniczy w praktyce Szkolenie: Prawnik w Sieci Klientów, Warszawa. Szymon Kwiatkowski

E-marketing Prawniczy w praktyce Szkolenie: Prawnik w Sieci Klientów, Warszawa. Szymon Kwiatkowski E-marketing Prawniczy w praktyce Szkolenie: Prawnik w Sieci Klientów, Warszawa Szymon Kwiatkowski O czym będę mówić? 1. Strony www czy generują nowych klientów? 2. Social-media o co chodzi i jak przekuć

Bardziej szczegółowo

PRZEWODNIK DO PRZYGOTOWANIA PLANU DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ

PRZEWODNIK DO PRZYGOTOWANIA PLANU DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ PRZEWODNIK DO PRZYGOTOWANIA PLANU DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ CZYM JEST PLAN DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ (BIZNES-PLAN), I DO CZEGO JEST ON NAM POTRZEBNY? Plan działalności gospodarczej jest pisemnym dokumentem,

Bardziej szczegółowo

Co umieścić na stronie www, by klienci zostawiali nam swoje adresy email i numery telefonów

Co umieścić na stronie www, by klienci zostawiali nam swoje adresy email i numery telefonów Co umieścić na stronie www, by klienci zostawiali nam swoje adresy email i numery telefonów 5 krytycznych punktów strony www, w których klient decyduje: zostawiam im swój email i numer telefonu, lub zamykam

Bardziej szczegółowo

STRATEGIA BIZNESOWA. [Jakie przeciwności udało Ci się do tej pory pokonać i jak to zrobiłeś]. Zastrzyk energii gwarantowany.

STRATEGIA BIZNESOWA. [Jakie przeciwności udało Ci się do tej pory pokonać i jak to zrobiłeś]. Zastrzyk energii gwarantowany. STRATEGIA BIZNESOWA #1 GDZIE ZACZĄŁEŚ? [Jakie przeciwności udało Ci się do tej pory pokonać i jak to zrobiłeś]. Zastrzyk energii gwarantowany.......... #2 GDZIE JESTEŚ OBECNIE? [Co zbudowałeś do dnia dzisiejszego]

Bardziej szczegółowo

Oferta, obok której nie przejdziesz obojętnie...

Oferta, obok której nie przejdziesz obojętnie... Oferta, obok której nie przejdziesz obojętnie... Oferta, którą prezentujemy na tej stronie obejmuję budowę stron internetowych w oparciu o proste, czytelne, wysokiej jakości gotowe autorskie szablony(

Bardziej szczegółowo

ZYSK BRUTTO, KOSZTY I ZYSK NETTO

ZYSK BRUTTO, KOSZTY I ZYSK NETTO ZYSK BRUTTO, KOSZTY I ZYSK NETTO MARŻA BRUTTO Marża i narzut dotyczą tego ile właściciel sklepu zarabia na sprzedaży 1 sztuki pojedynczej pozycji. Marża brutto i zysk brutto odnoszą się do tego ile zarabia

Bardziej szczegółowo

Damian Gastół. MAGIA 5zł. Tytuł: Magia 5zł. Autor: Damian Gastół. Wydawnictwo: Gastół Consulting. Miejsce wydania: Darłowo

Damian Gastół. MAGIA 5zł. Tytuł: Magia 5zł. Autor: Damian Gastół. Wydawnictwo: Gastół Consulting. Miejsce wydania: Darłowo Tytuł: Magia 5zł Autor: Wydawnictwo: Gastół Consulting Miejsce wydania: Darłowo Data wydania: 1 września 2011 roku Nr wydania: Wydanie II - poprawione Cena: publikacja bezpłatna Miejsce zakupu: ekademia.pl

Bardziej szczegółowo

Agencja Reklamowa. Kreatywność przyciąga

Agencja Reklamowa. Kreatywność przyciąga Agencja Reklamowa Kreatywność przyciąga Kreatywność przyciąga Oryginalny materiał reklamowy zwróci uwagę Twoich klientów Świat reklamy bywa przytłaczający. Różnorodność materiałów reklamowych i bogactwo

Bardziej szczegółowo

VC? Aniołem Biznesu. Przedsiębiorcą. Kim jestem? Marketingowcem

VC? Aniołem Biznesu. Przedsiębiorcą. Kim jestem? Marketingowcem Aniołem Biznesu VC? Przedsiębiorcą Kim jestem? Marketingowcem Dlaczego tutaj jestem? Fakty: 1997 30m2 powierzchni, brak wynagrodzenia, trzech cofounderów 1999 pierwsza ogólnoplska nagroda 2000 pierwsza

Bardziej szczegółowo

Najnowsze statystyki dotyczące magazynów i e-magazynów. na podstawie przeglądu magazynu branżowego Press

Najnowsze statystyki dotyczące magazynów i e-magazynów. na podstawie przeglądu magazynu branżowego Press Najnowsze statystyki dotyczące magazynów i e-magazynów na podstawie przeglądu magazynu branżowego Press Papierowa sieć lipiec 2011 Zamknięcie wersji drukowanej Machiny i przeniesienie tytułu do internetu

Bardziej szczegółowo

Prowadzenie firmowej strony WWW i fanpage

Prowadzenie firmowej strony WWW i fanpage Prowadzenie firmowej strony WWW i fanpage artykuły tematyczne pozycjonowanie artykułów informacje prasowe obsługa redakcyjna copywriting Brak zaplecza redakcyjnego - Mamy na to radę? Redakcja Rankingu

Bardziej szczegółowo

Od Wciskania do Sprzedawania. Mistrzem Etycznej Sprzedaży

Od Wciskania do Sprzedawania. Mistrzem Etycznej Sprzedaży Szkolenie Od Wciskania do Sprzedawania czyli jak zostać Mistrzem Etycznej Sprzedaży Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jak zmieniłoby się Twoje życie zawodowe, gdyby każdy klient z otwartymi rękoma brał

Bardziej szczegółowo

B A D A N I A Z R E A L I Z O W A N E W R A M A C H P R O G R A M U R O Z W O J U P L A T F O R M Y W Y M I A N Y

B A D A N I A Z R E A L I Z O W A N E W R A M A C H P R O G R A M U R O Z W O J U P L A T F O R M Y W Y M I A N Y B A D A N I A Z R E A L I Z O W A N E W R A M A C H P R O G R A M U R O Z W O J U P L A T F O R M Y W Y M I A N Y D O K U M E N T Ó W E L E K T R O N I C Z N Y C H Faktura elektroniczna dla MŚP: przydatna

Bardziej szczegółowo

Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych

Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych Każdy ma prawo do rabatu Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak puszczanie oka do dziewczyny po ciemku. Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak puszczanie

Bardziej szczegółowo

Władza i Wpływ cz.3. Mapa władzy i wpływu Jak określić skuteczność tych relacji, od których zależy nasz sukces i powodzenie zawodowe.

Władza i Wpływ cz.3. Mapa władzy i wpływu Jak określić skuteczność tych relacji, od których zależy nasz sukces i powodzenie zawodowe. . Pełna jakość Biznesu, Pracy, Życia.. Dajemy klientom wsparcie na każdym etapie ich drogi do wartościowych sukcesów... 1 Narzędzie: Biznesowa Wartość Relacji Władza i Wpływ cz.3. Mapa władzy i wpływu

Bardziej szczegółowo

projekt biznesowy Mini-podręcznik z ćwiczeniami

projekt biznesowy Mini-podręcznik z ćwiczeniami DARMOWY FRAGMENT projekt biznesowy Mini-podręcznik z ćwiczeniami Od Autorki Cześć drogi Czytelniku! Witaj w darmowym fragmencie podręcznika Jak zacząć projekt biznesowy?! Jego pełna wersja, zbiera w jednym

Bardziej szczegółowo

Kim jesteśmy i co możemy dla Państwa zrobić

Kim jesteśmy i co możemy dla Państwa zrobić Oferta Kim jesteśmy i co możemy dla Państwa zrobić SKRAWKI DOCFILM to zespół młodych, ambitnych ludzi, których połączyła pasja do tworzenia filmów. Zajmujemy się realizacją spotów reklamowych, teledysków,

Bardziej szczegółowo

Idealna strona internetowa dla Twojej firmy

Idealna strona internetowa dla Twojej firmy Katowice, 25.11.2010 r. Idealna strona internetowa dla Twojej firmy Warsztaty prowadzenie Zofia Oslislo 1 Czy potrzebuję (nowej) strony internetowej? mogę zwiększyć sprzedaż, gdy pozwolę klientom kupować

Bardziej szczegółowo

Prosta droga do informacji. Oferta reklamowa w portalu drogowym www.edroga.pl

Prosta droga do informacji. Oferta reklamowa w portalu drogowym www.edroga.pl Prosta droga do informacji Oferta reklamowa w portalu drogowym www.edroga.pl O portalu... Gdzie znajdziesz największą grupę polskich drogowców? W portalu drogowym edroga.pl. Ten największy portal branżowy

Bardziej szczegółowo

Którędy droga? Ścieżki wzrostu na polskim rynku motoryzacyjnym podsumowanie wywiadów z ekspertami z polskich firm motoryzacyjnych

Którędy droga? Ścieżki wzrostu na polskim rynku motoryzacyjnym podsumowanie wywiadów z ekspertami z polskich firm motoryzacyjnych Którędy droga? Ścieżki wzrostu na polskim rynku podsumowanie wywiadów z ekspertami z polskich firm motoryzacyjnych 1 Rynek 2 Klienci 3 Więcej klientów Ścieżki wzrostu biznesu 1. Lojalność i nowe wydatki

Bardziej szczegółowo

ZARZĄDZANIE MARKĄ. Doradztwo i outsourcing

ZARZĄDZANIE MARKĄ. Doradztwo i outsourcing ZARZĄDZANIE MARKĄ Doradztwo i outsourcing Pomagamy zwiększać wartość marek i maksymalizować zysk. Prowadzimy projekty w zakresie szeroko rozumianego doskonalenia organizacji i wzmacniania wartości marki:

Bardziej szczegółowo

Inwestor musi wybrać następujące parametry: instrument bazowy, rodzaj opcji (kupna lub sprzedaży, kurs wykonania i termin wygaśnięcia.

Inwestor musi wybrać następujące parametry: instrument bazowy, rodzaj opcji (kupna lub sprzedaży, kurs wykonania i termin wygaśnięcia. Opcje na GPW (II) Wbrew ogólnej opinii, inwestowanie w opcje nie musi być trudne. Na rynku tym można tworzyć strategie dla doświadczonych inwestorów, ale również dla początkujących. Najprostszym sposobem

Bardziej szczegółowo

OBSŁUGA EKSPORTU POLSKICH PRZEDSIĘBIORSTW

OBSŁUGA EKSPORTU POLSKICH PRZEDSIĘBIORSTW OBSŁUGA EKSPORTU POLSKICH PRZEDSIĘBIORSTW SEKRETEM BIZNESU JEST WIEDZIEĆ TO, CZEGO NIE WIEDZĄ INNI Arystoteles Onassis SZANOWNI PAŃSTWO, Lubelskie Centrum Consultingu sp. z o. o. powstało w 2009 roku w

Bardziej szczegółowo

Sprawić aby każdy mógł generować korzyści finansowe na rzeczach, za które normalnie trzeba płacić...

Sprawić aby każdy mógł generować korzyści finansowe na rzeczach, za które normalnie trzeba płacić... Witaj, Istnieje pewnie kilka(naście) albo i więcej powodów, dla których teraz czytasz te słowa. Niezależnie więc od tego, dlaczego teraz je czytasz, chcę Ci podziękować za to, że inwestujesz swój czas

Bardziej szczegółowo

Pułapki podejmowania decyzji inwestycyjnych

Pułapki podejmowania decyzji inwestycyjnych Pułapki podejmowania decyzji inwestycyjnych Decyzje inwestycyjne na Giełdzie Akademia Młodego Ekonomisty program edukacji ekonomicznej gimnazjalistów 17 lutego 2009 r. Żeby zarobić? Żeby nie stracić? Po

Bardziej szczegółowo

Hektor i tajemnice zycia

Hektor i tajemnice zycia François Lelord Hektor i tajemnice zycia Przelozyla Agnieszka Trabka WYDAWNICTWO WAM Był sobie kiedyś chłopiec o imieniu Hektor. Hektor miał tatę, także Hektora, więc dla odróżnienia rodzina często nazywała

Bardziej szczegółowo

Wizerunek pracodawcy. przekaz i odbiór w procesie rekrutacji. Anna Kiełczewska Tomasz Prus Dorota Trojanowska. 12.05.2010 r.

Wizerunek pracodawcy. przekaz i odbiór w procesie rekrutacji. Anna Kiełczewska Tomasz Prus Dorota Trojanowska. 12.05.2010 r. Wizerunek pracodawcy przekaz i odbiór w procesie rekrutacji 12.05.2010 r. Anna Kiełczewska Tomasz Prus Dorota Trojanowska Kim jesteśmy TPA Horwath to międzynarodowa grupa konsultingowa Dostarczamy usługi

Bardziej szczegółowo

Poznaj osiem kroków naszej współpracy:

Poznaj osiem kroków naszej współpracy: Oferta Poznaj osiem kroków naszej współpracy: 1 2 3 4 5 6 7 8 Spotykamy się z Tobą lub kontaktujemy telefonicznie/mailowo w celu zapoznania się z Twoimi potrzebami i przedstawienia Ci oferty. W zależności

Bardziej szczegółowo

ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM

ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM Już piąty raz spotkamy się w Warszawie, żeby porozmawiać o inspiracji. Idea przemawiania publicznego, coraz bardziej obecna w Polsce, zaczyna powoli nabierać cech profesjonalizmu.

Bardziej szczegółowo

Anioły zawsze są obok ciebie i cały czas coś do

Anioły zawsze są obok ciebie i cały czas coś do Anioły zawsze są obok ciebie i cały czas coś do ciebie mówią zwłaszcza wtedy, kiedy się do nich modlisz. Ich subtelny głos, który dociera do nas w postaci intuicyjnych odczuć i myśli ciężko usłyszeć w

Bardziej szczegółowo

a urzędnik też człowiek, czyli zarządzanie relacjami z petentem w praktyce

a urzędnik też człowiek, czyli zarządzanie relacjami z petentem w praktyce Łukasz Szymański, Specjalista ds. e-marketingu III Kongres Innowacyjnego Marketingu w samorządach 22.11.2013 Przychodzi człowiek do urzędu a urzędnik też człowiek, czyli zarządzanie relacjami z petentem

Bardziej szczegółowo

Idea. konsultacji marketingowych. Podstawą podejmowania skutecznych decyzji jest wiedza dlatego proponujemy aby współpraca wyglądała następująco...

Idea. konsultacji marketingowych. Podstawą podejmowania skutecznych decyzji jest wiedza dlatego proponujemy aby współpraca wyglądała następująco... Skuteczność projektów marketingowych zależy od wielu czynników. Sam pomysł nawet jeśli jest bardzo dobry może nie obronić się podczas pracy na rzecz firmy jeśli zostaną popełnione błędy podczas jego realizacji.

Bardziej szczegółowo

RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA

RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA JESTEŚMY RODZINNĄ FIRMĄ Z WIELOMA TRADYCJAMI RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA 15 lat działalności na polskim rynku. Wieloletnie doświadczenie i wiedza to nasza przewaga konkurencyjna. Otwartość na nowe rynki

Bardziej szczegółowo

FILM - W INFORMACJI TURYSTYCZNEJ (A2 / B1)

FILM - W INFORMACJI TURYSTYCZNEJ (A2 / B1) FILM - W INFORMACJI TURYSTYCZNEJ (A2 / B1) Turysta: Dzień dobry! Kobieta: Dzień dobry panu. Słucham? Turysta: Jestem pierwszy raz w Krakowie i nie mam noclegu. Czy mogłaby mi Pani polecić jakiś hotel?

Bardziej szczegółowo

REKLAMA. TRYB ROZKAZUJĄCY AUDIO A2 / B1. (wersja dla studentów)

REKLAMA. TRYB ROZKAZUJĄCY AUDIO A2 / B1. (wersja dla studentów) REKLAMA. TRYB ROZKAZUJĄCY AUDIO A2 / B1 (wersja dla studentów) Reklama jest obecna wszędzie w mediach, na ulicy, w miejscach, w których uczymy się, pracujemy i odpoczywamy. Czasem pomaga nam w codziennych

Bardziej szczegółowo

Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych

Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych Najbardziej rozwojowe rabaty Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak puszczanie oka do dziewczyny po ciemku. Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak

Bardziej szczegółowo

SCENARIUSZE ZAJĘĆ EDUKACJI GLOBALNEJ DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ, GIMNAZJUM I SZKOŁY PONADGIMNAZJALNEJ

SCENARIUSZE ZAJĘĆ EDUKACJI GLOBALNEJ DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ, GIMNAZJUM I SZKOŁY PONADGIMNAZJALNEJ NA ROWERY Dziewczyny na rowery! SCENARIUSZE ZAJĘĆ EDUKACJI GLOBALNEJ DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ, GIMNAZJUM I SZKOŁY PONADGIMNAZJALNEJ Czas trwania zajęć: 90 minut CELE LEKCJI Po zajęciach uczniowie będą potrafili:

Bardziej szczegółowo

BRIEF AGENCYJNY STRONA INTERNETOWA. Informacje podstawowe. Pełna nazwa firmy. Adres firmy do faktury NIP. Osoba prowadząca projekt.

BRIEF AGENCYJNY STRONA INTERNETOWA. Informacje podstawowe. Pełna nazwa firmy. Adres firmy do faktury NIP. Osoba prowadząca projekt. BRIEF AGENCYJNY STRONA INTERNETOWA Informacje podstawowe Pełna nazwa firmy Adres firmy do faktury (ulica, nr, kod pocztowy, miejscowość) NIP Osoba prowadząca projekt E-mail / Skype Telefon Adres biura

Bardziej szczegółowo

SAUERSAND. programy lojalnościowe

SAUERSAND. programy lojalnościowe SAUERSAND programy lojalnościowe Kim jesteśmy? Budujemy lojalność! Firma SAUERSAND organizator Programu Lojalnościowego PREMIUM oraz PREMIUM-PLUS powstała w 2009 roku z myślą o małych i średnich przedsiębiorstwach.

Bardziej szczegółowo

MARKETING I REKLAMA KAMPANIE PPC ANALIZA RYNKU. SKLEPY E-COMMERCE FOTOGRAFIA REKLAMOWA GRAFIKA i KEY VISUALS STRONY WWW TECHNOLOGIE IT DESIGN THINKING

MARKETING I REKLAMA KAMPANIE PPC ANALIZA RYNKU. SKLEPY E-COMMERCE FOTOGRAFIA REKLAMOWA GRAFIKA i KEY VISUALS STRONY WWW TECHNOLOGIE IT DESIGN THINKING MARKETING I REKLAMA KAMPANIE PPC ANALIZA RYNKU Praca z nami daje możliwości korzystania z zespołu specjalistów zawsze wtedy, gdy ich potrzebujesz, bez zbędnych kosztów stałych. Odpowiednio realizowana

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI

Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI Targetmarketing.pl to serwis, w którym w prosty i szybki sposób można kupić marketingową bazę danych, stworzyć własną kampanię e-mailingową oraz pozyskać

Bardziej szczegółowo

Naśladować Rynek Użytkownik Pomysł Koncepcja Ocena. Czy określiliśmy potrzeby użytkownika, tak samo jak on by określił?

Naśladować Rynek Użytkownik Pomysł Koncepcja Ocena. Czy określiliśmy potrzeby użytkownika, tak samo jak on by określił? Potrzeba Czy określiliśmy potrzeby użytkownika, tak samo jak on by określił? Użytkownicy nie sądzą, że tego potrzebują, czekają aż inni użytkownicy ich do tego przekonają. Użytkownicy nie czują potrzeby,

Bardziej szczegółowo

Jak Zarobić Na Fakcie Własnego Rozwoju I Edukacji. Czyli propozycja, której NIKT jeszcze nie złożył w e-biznesie ani w Polsce ani na świecie.

Jak Zarobić Na Fakcie Własnego Rozwoju I Edukacji. Czyli propozycja, której NIKT jeszcze nie złożył w e-biznesie ani w Polsce ani na świecie. Jak Zarobić Na Fakcie Własnego Rozwoju I Edukacji Czyli propozycja, której NIKT jeszcze nie złożył w e-biznesie ani w Polsce ani na świecie. Przede wszystkim dziękuję Ci, że chciałeś zapoznać się z moją

Bardziej szczegółowo

Nowe auto już od 500 zł miesięcznie, czyli czy jesteśmy gotowi pożegnać się z własnością?

Nowe auto już od 500 zł miesięcznie, czyli czy jesteśmy gotowi pożegnać się z własnością? Nowe auto już od 500 zł miesięcznie, czyli czy jesteśmy gotowi pożegnać się z własnością? Hanna Adamczyk, Ewa Kantecka Kiedy Kowalski kupuje nowy samochód???? To be continued. Jest dobrze? 657392 711865

Bardziej szczegółowo

Liczy się tu i teraz!

Liczy się tu i teraz! Liczy się tu i teraz! 1. Musimy kupować, ale nie musimy sprzedawać. 2. Wszyscy chcemy żyć lepiej tzn. mieć więcej wolnego czasu i więcej pieniędzy. 3. Co powoduje, że nasz pomysł jest lepszy niż? a) brak

Bardziej szczegółowo