LUDZIE OPINIE FAKTY. Oprogramowanie DAT opinie użytkowników. Wizerunek i marketing. Uuuuu, Panie. Nr 4 Styczeń 2014

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "LUDZIE OPINIE FAKTY. Oprogramowanie DAT opinie użytkowników. Wizerunek i marketing. Uuuuu, Panie. Nr 4 Styczeń 2014"

Transkrypt

1 Nr 4 Styczeń 2014 Biznes Motoryzacyjny POLSKA W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O LUDZIE From Car to Finish, Mike Rabkin o swoim biznesie OPINIE David Ruggles: Fiat powinien produkować w Polsce FAKTY Intymna historia świecy zapłonowej Oprogramowanie DAT opinie użytkowników Wizerunek i marketing w małej firmie Uuuuu, Panie Czyli, jak skutecznie stracić Klienta Historia motoryzacji dzień po dniu

2 REKLAMA DIAGNOSTYKA 1000 użytkowników

3 REKLAMA Branża motoryzacyjna to trudne pole do działania dla agencji PR dla tłumacza dla agencji reklamowej Ktokolwiek twierdzi, że to łatwa tematyka, jest w błędzie. Nasz zespół jest gotowy by Wam pomóc: pomożemy Waszemu działowi PR i marketingu oraz działowi technicznemu pomożemy Waszej Agencji PR w budowaniu spójnego przekazu pomożemy Waszym tłumaczom w tworzeniu polskojęzycznej dokumentacji pomożemy Waszej agencji reklamowej, udzielając stosownych wskazówek Zapraszamy do współpracy tel Nasz zespół ekspertów jest gotów służyć pomocą. Współpraca z nami zapewni kompleksową obsługę redakcyjną. Wasz specjalista od PR oraz firmy które Was obsługują, zyskają cennego partnera. Artykuł, napisany w sposób ciekawy i atrakcyjny, jest potężnym i skutecznym narzędziem budowania pozycji rynkowej i świadomości marki. Informacja o firmie, przygotowana w przemyślany sposób - przyniesie wiele korzyści. Dobre, prawidłowe tłumaczenie - szczególnie w branży motoryzacyjnej - stanowi wizytówkę firmy. Dokumentacja techniczna, instrukcje serwisowe oraz instrukcje obsługi to również element budowania wizerunku.

4 W numerze piszemy o: Wizerunek maej firmy Agencja reklamowa mami Cię gadżetami? Pamiętaj, że to ich biznes. Na koniec dnia dla nich nie ma znaczenia, czy kupisz od nich nieprzydatny bzdet czy wartościowy upominek dla Klienta. Warto abyśmy się przyjrzeli temu, co jest przydatne a co powinno trafić do kosza razem z ofertą. David Ruggles: Marketing w serwisie Co robisz, aby pozyskać Klientów? Jakich narzędzi używasz, aby zaprosić lokalnych właścicieli aut? Czy mierzysz skuteczność swoich działań? Mike Rabkin: W Polsce stawki godzinowe są wielkrotnie niższe niż we Włoszech czy Niemczech. Jednocześnie wydajność jest wyższa. Fiat powinien produkować w Polsce. Dealer wie, że kiedy dzwonię, jest szansa na interes. Nie zawracamy sobie głowy gadaniem. W ogóle nasz biznes nie polega na zawracaniu głowy czy pustym gadaniu sprzedaliśmy prawie aut bo oszczędzamy czas dealerów

5 Świeca zapłonowa Uuuu, Panie DAT w opinii uzytkowników Niektóre funkcje oprogramowania DAT natychmiast zaciekawiły polskich użytkowników. Wystawili producentowi wysoką notę. Posłuchajmy co tak im się spodobało. Polacy nie gęsi Trzymając w ręku świecę zapłonową tak naprawdę trzymasz w ręku całkiem spory kawałek historii motoryzacji. Ta wiedza może być przydatna w budowaniu relacji z Klientem. Ile razy słyszymy to od wszelkich maści fachowców. Klasykiem jest Panie, kto panu to zrobił? Warto zastanowić się, czy w serwisie sami nie popełniamy takich gaf. Mark Moto firma rodzinna. Kiedy wszyscy idą spać, siadamy do komputerów i zaczynamy drugą zmianę poszerzamy wiedzę. Rozmawiamy o biznesie w rodzinie, emigracji, micie zielonej wyspy a przede wszystkim o wytrwałości, szczęściu i o budowaniu biznesu w Polsce.

6 6 SŁOWO OD REDAKCJI Dzielić się wiedzą i doświadczeniem Właśnie kończyłem konsultację w kwes i działań wizerunkowych dla niezwykle intrygującego Klienta, kiedy do drzwi zadzwonił kurier i przyniósł od dawna oczekiwaną przesyłkę. Nie była to jednak, wbrew oczekiwaniom najbardziej zainteresowanego domownika, nowa gra czy zabawka. Był to kalendarz na ścienny i w dodatku na rok Nie była to jednak pomyłka ani przypadek. Na ślad tego kalendarza trafiłem przypadkiem, śledząc portal poświęcony fotografii. W jednym z biuletynów pojawił się wpis traktujący o tym, iż oto firma parająca się złomem wydała rzekomo arcyciekawy kalendarz z nagimi kobietami. Czym prędzej kliknąłem na łącze, aby dowiedzieć się więcej. Takie skrajne połączenie piękna kobiecego ciała oraz martwej blachy samochodu, który wydaje na złomowisku ostatnie tchnienie zawsze uważałem za niebywale atrakcyjny. Takie połączenie daje wręcz niegraniczone możliwości artystyczne zaś artysta, który wyczuje to coś, co łączy i dzieli te dwie skrajności będzie potrafił stworzyć wymowne dzieło. Kliknięcie okazało się jednak całkowitym rozczarowaniem. Na ekranie pojawiły się piękne widoczki, łąki, pola, drzewa. Dwie zgrabne dziewczyny radośnie podskakujące, prezentujące gołe pośladki. Na kolejnych stronach, na które klikałem z nadzieją na coś ciekawego, znajdywałem kolejne naguski. Jednak po złomowisku ani martwych trupach aut nie było ani śladu. Zupełnie jakbym oglądał kalendarz reklamujący nadejście wiosny. Odnalazłem więc czym prędzej kontakt do firmy i napisałem dość długi mail, w którym zawarłem swoje refleksje na temat nowego kalendarza. Uznałem go za całkowitą porażkę i zmarnowaną szansę na ciekawe działanie wizerunkowe i zaprosiłem firmę do zabrania głosu w tej sprawie. Ku mojemu zaskoczeniu odpowiedź dotarła zadziwiająco szybko. Jej treść była jednak poważnie rozczarowująca. Im dłużej się wczytywałem w tę korespondencję tym bardziej nachodziła mnie refleksja, że rozmawiamy o dwóch różnych rzeczach. Nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie o to, jaki związek mają nagie pośladki na łące ze złomowiskiem czy złomem. Zamiast tego otrzymałem wykład na temat znaczenia piękna przyrody oraz ekologii. Poczułem się przez moment jak gość galerii sztuki lub galerii fotograficznej, któremu kustosz musi tłumaczyć to, co zostało umieszczone na zdjęciach lub obrazach. Odebrawszy klasyczne wykształcenie również z zakresu historii sztuki jestem przywiązany do przekonania, iż jeżeli sztuka wizualna wymaga tłumaczenia i objaśniania to oznacza to tylko tyle, że cały projekt jest do kitu i trzeba zatrudnić fachowca, który złagodzi katastrofę. Nie twierdzę, że stworzenie ciekawej serii zdjęć opowiadających o złomie jest proste. Z drugiej strony uważam jednak, że dla osoby prawdziwie twórczej i rozumiejącej, do kogo i jaki

7 przekaz trzeba kierować, nie będzie to zbyt skomplikowane. Od lat poruszamy się w obrębie pewnych schematów które wielokrotnie się sprawdzają. Wykorzystuje się te same motywy by często opowiedzieć nowe historie. Dlatego lubimy dobre kino, bo wiemy, co będzie się działo. Nie znamy dokładnie fabuły, ale mamy pewne oczekiwania. Pewne nowe koncepcje nie łamały schematów. Po prostu wzięły co z nich najlepsze i połączyły w nową formę. Jak choćby Autka czyli Cars. Film, który tchnął ludzkie cechy w samochody zrobił więcej dla popularyzacji motoryzacji niż niejedna dydaktyczna reklama. Nowy Film Rush o Formule I jest świetny nie dlatego, że pokazuje maszyny ale ludzi, Mimo całej krytyki, jaką kieruję pod adresem wydawcy kalendarza, doceniam wysiłek oraz trzymam kciuki za dalsze próby. Kierunek jest bardzo dobry. Inne firmy zostały całe lata świetlne z tyłu za złomowiskiem. ich charaktery, konflikt i zmagania. Równie dobrze mogliby to być rewolwerowcy, malarze pokojowi czy rolnicy. To tylko kwes a umiejętnego opowiedzenia historii i poprowadzenia wątków oraz co niezwykle ważne rozłożenia akcentów. Scena, w której na pustej drodze dwóch Włochów podchodzi do Laudy a pomija pewną siebie piękną kobietę jest doskonale zaplanowana i zagrana. Doskonale wiemy raczej przewidujemy co się stanie. A jednak właśnie to jest właśnie to! Tego oczekujemy od kina aby bawiło nas sprawdzonymi opowieściami. Wbrew pozorom nie lubimy być zaskakiwani. Jak się do tego ma złom? Otóż ma się i to nieźle. W klasyce kina złomowisko grało już wiele ról. A to w Transformerach, a to w porachunkach mafii czy nawet filmach z pościgami. To doskonałe miejsce na wszelkiej maści pościgi, porachunki, strzelaniny. A jednocześnie jako kontrast i kontrapunkt doskonale nadaje się jako tło do fotografii obiektów pięknych i delikatnych. Stąd akt i złom to wyzwanie dla dobrego fotografa. Jednak o sukcesie takiego powodzenia przeważa brak pytań Dlaczego?. Komentarze ciekawe, intrygujące, prowokujące, szokujące to uznanie dla artysty. Dlaczego tak, skoro masz złomowisko to sygnał, że popełniono błąd. Nie mam prawa ingerować w wybory i decyzje właściciela firmy. Jak każdy z nas ma prawo do wydawania kasy na dowolne cele. Równie dobrze mógłby kupić każdej modelce po willi z basenem. Jego sprawa i należy gratulować biznesu. Inaczej jednak ma się sprawa, kiedy gołym okiem widać, że kalendarz, który ma promować firmę przynosi korzyść wszystkim: fotografowi, bo dostał go do por olio, modelkom także, drukarzowi, bo papier jest doskonały. Ale w całym tym przedsięwzięciu nie ma firmy. W korespondencji otrzymałem informację, iż nowy kalendarz z łąką i nagimi pośladkami to nowe otwarcie i że w latach poprzednich firma współpracowała z innym fotografem, czego efektem były dwa zdjęcia z wykorzystaniem złomu. Poprosiłem o taki kalendarz. I właśnie on przyszedł w przesyłce. W kolejnym numerze spiszę szczegółową recenzję tego kalendarza. Będzie to w zamierzeniu opis przypadku, dzięki któremu łatwiej będzie Wam precyzować oczekiwania względem partnerów takich jak fotograf, agencja reklamowa czy modelki. Pomimo krytycznej oceny kalendarza łąkowego oraz istotnych wad kalendarza złomowego, które opiszę w lutym, jestem pełen uznania dla firmy za poszukiwania właściwej drogi w kalendarzu na rok Kalendarz na rok 2014 uznaję za całkowite nieporozumienie a powoływanie się na przykład Pirelli uznaję za przejęzyczenie, gdyż inaczej należałoby przyjąć, iż wynika z całkowitego niezrozumienia fenomenu Pirelli oraz jego mechanizmów. Ale o tym w kolejnym numerze. Znajdziecie w nim również wiele porad, które ułatwią Wam działania na trudnym odcinku budowania Waszego wizerunku. Robert Gołębiewski Redaktor naczelny

8 Spis treści 8 SPIS TREŚCI styczeń Wizerunek małej firmy 18 Małżeństwo z rozsądku 30 Marke ng w serwisie 38 From Car to Finish 44 Świeca zapłonowa 60 Uuuu, Panie 76 DAT w opinii użytkowników 82 Mark-Moto

9 JUŻ WKRÓTCE: Serwis motoryzacyjny potrzebuje managera, a nie brygadzisty na zmianie Poprawa rentowności w warsztacie krok po kroku Jak sprzedawać wycieraczki oraz inne akcesoria poradnik praktyczny? Karta przeglądowa lub karta przyjęcia zlecenia jak papierowy dokument może pomóc w biznesie Jak buduje się lojalność Klientów Keiretsu czyli czemu Japończycy potrafili zostawić świat w tyle na podstawie związków DENSO z Toyotą Świat bez dystrybutorów? Jak wyglądał rynek przed pojawieniem się dystrybutorów i jak zmieniła się struktura kosztów How Can I help You? No problem, we will fix your car, Sir czyli English in automo ve business and workshop Polski biznes motoryzacyjny okiem obcokrajowców Warsztat w Internecie jak wykorzystać Google i serwisy społecznościowe Domorośli mechanicy statystyki wyszukiwania w Google jak samemu wymienić są okrutne Strefa Klienta co warto mieć w poczekalni dla Klientów DAT - w opinii rzeczoznawców wiele innych tematów kontakt Redaktor naczelny: Robert Gołębiewski historyk motoryzacji, ekspert of PR motoryzacyjnego, tłumacz: specjalizacja motoryzacja, nauczyciel jęz. angielskiego Kreacja, projekt, nadzór graficzny: Katarzyna Czyżewska wydawca: Adres do korespondencji: Świerkowa 3d, Grodzisk Mazowiecki, Polska , LUDZIE From Car to Finish, Nr 4 Styczeń 2014 Biznes Motoryzacyjny POLSKA W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O Mike Rabkin o swoim biznesie OPINIE David Ruggles: Fiat powinien produkować w Polsce FAKTY Intymna historia świecy zapłonowej Współpracownicy: Steve Brown ForOneTwo Photography Bernard Rose VegasRacer Oprogramowanie DAT opinie użytkowników Wizerunek i marketing w małej firmie Uuuuu, Panie Czyli, jak skutecznie stracić Klienta Historia motoryzacji dzień po dniu Redakcja nie odpowiada za treść reklam, materiałów reklamowych, artykułów sponsorowanych ani ogłoszeń. Redakcja zastrzega sobie prawo do skracania materiałów nadesłanych. Wszystkie prawa zastrzeżone. Przedruk całości i/lub części wyłącznie za pisemną zgodną Wydawcy.

10 Wizerun małej firmy

11 Jak przy niewielkim budżecie wykreować wizerunek małej firmy motoryzacyjnej Postanowiłeś zadbać o wizerunek. Chcesz, by Twoja firma była lepiej rozpoznawalna. Dobrze. Porozmawiajmy o tym. Od czego zaczynamy? ek WIZYTÓWKA Wizytówka to podstawa. Powinna być prosta, czytelna. Nie przegadana. Wizytówka to nie ulotka ani gazeta. Warto mieć dobrze zaprojektowane logo, aby wiadomo było o co chodzi. Na wielu imprezach targowych wielokrotnie widziałem próby poszukiwań artystycznych. Zapamiętałem, że ktoś zrobił sobie logo, próbując zilustrować działanie łopatek sprężarki o zmiennej geometrii, widzianych z boku. Efekt była taki, że logo kojarzyło się z wrzucaniem ziaren kawy do młynka. Nieszczęśnik za każdym razem rozmowę zaczynał od tłumaczenia, że jest z bran-

12 Wizerunek małej firmy 12 ży motoryzacyjnej, że nie jest z branży kawowej a ten obrazek to. Tak się kończą poszukiwania artystyczne, kiedy szukasz przekazu. Unikajmy sytuacji, kiedy zamiast płynnego przechodzenia do interesów czy dalszej prezentacji produktów musimy tłumaczyć się, że nie jesteśmy wielbłądem. Po wizytówce cała reszta, jeżeli potrzebujesz (a powinieneś) koperta, papier firmowy, itp. Zachwycaj się Internetem i mailem ale świat się nie kończy na tych środkach komunikacji. Jak łatwo go skasować... Wniosek: projekt wizytówki zleć fachowcowi, który rozumie, do kogo chcesz przemawiać. Promocja serwisu / warsztatu / dealera to dziś głównie działania pasywne. Aktualnie obsługiwanego Klienta serwisy muszą przecież szybko zastąpić dwoma nowymi, bo ten już ma, czego potrzebował i szybko mu tego samego nie sprzedamy! Stąd warto mieć dobre narzędzia. Warto zacząć od przeprowadzenia prostego badania. Nie musisz wydawać masy pieniędzy. Nie żyjemy w próżni. Spotykamy się z ludźmi, nawet w gronie rodzinnym. Jeżeli poważnie traktujemy swój biznes, powinniśmy słuchać wszystkich opinii. Ludzi chętnie mówią, pytani o zdanie. Skoro więc klientami serwisu są najczęściej zleceniodawcy w promieniu do 50 kilometrów, warto dowiedzieć się, co do nich dotrze w łatwy sposób. Prasa? Reklama? W przypadku serwisu raczej byłbym ostrożny z prasą o zasięgu ogólnokrajowym. Warto pamiętać o CPM. Chodzi tu o angielski termin Cost Per Thousand, czyli ile musisz wydać, aby dotrzeć do tysiąca odbiorców. Jak do tego się zabrać? NEWSLETTERY I ULOTKI Ulotki są tanie. Dostarczasz je do okolicznych firm i Klientów indywidualnych. Można zawęzić tzw. target. Nie liczyłbym na wiele, choć zawsze to kilka cennych zleceń. Ale znowu musisz wyjść do ludzi. Rozdawanie ulotek to efekt masy. Działa tu prosta statystyka. Ponieważ ulotki są tanie, możesz przyjąć pewną średnią wartość. Projekt zasada taka sama jak przy wizytówce, z tym że tu dochodzi treść przekazu. Mało gadania, krótko i na temat o tym co oferujesz i czemu powinni przyjść do Ciebie z samochodem? W każdym mieście znajdziesz ludzi, który za niewielką opłatą rozniosą ulotki w sposób profesjonalny. Czyli nie wyrzucą ich do kosza, a włożą tam, gdzie trzeba a potem przyniosą raport z tego, gdzie byli. Warto takie osoby znaleźć, stąd nie zatrudniaj każdego, kto chce tylko zarobić. Płać od ulotki, nie za czas. Wtedy koszt rozniesienia wejdzie Ci w koszt produkcji. Statystyka: jeżeli odezwie się do Ciebie 7% to będzie sukces. Gazetki z reklamami lokalnymi? Raczej strata czasu. Dziś liczy się treść. Takich gazetek nikt nie czyta, bo nie ma cze- 1 stycznia 1922 Massechusse es to pierwszy stan w USA, w którym od tego dnia obowiązkowe było ubezpieczenie samochodu.

13 go tam czytać. Dużo większy sens jest wydawanie własnego newsle era np. o znaczeniu przeglądów czy wymiany opon i rozdawaniu jak ulotki. GADŻETY Rynek reklamowy oferuje mnóstwo gadżetów. Producenci wmawiają, że to skuteczne metody. Gdzie się nie obejrzysz, tam masz długopisy, kubki, smycze, jakieś inne przeszkadzajki. Warto sobie zadać proste pytanie nim zamówimy kontener smyczy czy kubków: Czy Klient korzysta z Twojej usługi czy produktu dlatego, że masz fajny kubek czy smy-

14 Wizerunek małej firmy 14 cz?zawsze zadawaj sobie to pytanie. [To podstawa wyszukiwania swojej przewagi nad konkurencją. Jak jej nie masz cóż. poszukaj]. Pamiętasz, co się dzieje ze smyczami, które przynosimy z imprez targowych? Lądują w koszu. To samo z kubkami. Te fajne czasami zostawiasz, resztę oddajesz kolegom czy dajesz pracownikom. Oni zaś z nich piją ale raczej nie przekłada się to na biznes. Bardziej Twoimi pracownikami nie będą.w pewnym sensie jest to po prostu strata pieniędzy. Jeżeli długopis ma zachęcić do zrobienia z nami interesu, to najlepiej wychodzi na tym producent długopisu i firma robiąca nadruki. Powstaje błędne koło wystawcy na targach skarżą się, że oblegają ich kolekcjonerzy długopisów a sami przyzwyczaili ich do tego, że zamiast nastawiać się na partnerów biznesowych, obstawiają się gadżetami i cukierkami z logiem. Jeszcze ciekawsze ale świadczy o skuteczności handlowców z firm, które to produkują. Jako więc zachęta do współpracy gadżetyfatalny pomysł. Całkowita strata pieniędzy. Za to sprawdzają się doskonałe elementy budowania lojalności. Niech to będzie swoista nagroda, podziękowanie. Ale powinno mieć to wymiar ekonomiczny opłacać się. Skoro więc robimy coś takiego, na czym się skupić i kierować? Przede wszystkim jakość, jakość i jakość. Nie stać nas na coś, co od razu się zepsuje albo klient zwyczajnie wyrzuci, bo zapachnie mu tandetą. Czyli ten co daje, też jest tandeciarz. Taki niestety powstaje mechanizm. Unikaj tego. Odrobina smaku. Kierujmy się poczuciem estetyki. Mamy dziś setki ofert i producentów gadżetów. Od totalnego badziewia po wyszukane dzieła sztuki. Jak nie wiesz co dać, lepiej daj dobre wino czy whisky. Nie idź w tandetę. Innymi słowy nie powinieneś dawać kiepskich długopisów ani krówek. Kiepskie długopisy się zepsują albo zabiorą dzieci a krówki no też zjedzą dzieci. Daj coś, co będzie naprawdę przydatne. Jeżeli długopis, to dobry. Przecież nie żyjesz w próżni. Kiedy zbliżają się święta, to kiedy robisz prezenty, kupujesz rzeczy na odczepnego, czy starasz się myśleć o oso- 2 stycznia 1861 Nikolaus A. O o i Wilhelm O o występują po niemiecki patent na silnik spalania wewnętrznego ich konstrukcji.

15 bach, które obdarujesz? Czego potrzebują, czego nie mają? Niestety, statystyki są nieubłagane jeżeli jesteś tym, który myśli tak jak ja, to znaczy, że jesteś w mniejszości. Oto dlaczego dostajemy albo krawaty albo wody po goleniu. Właśnie dlatego dostajemy to co dostajemy. Smycze, krówki, długopisy, całkiem nieprzydatne notesy [a bywają fajne], jakieś torby na ramię, które się drą i są całkiem niepraktyczne. Znasz to ze wszystkich targów? Co sam z tym potem robisz? Niech to, co dajesz ma wymiar użyteczny, przydatny przy proporcji do jakości. Jak wspomniałem, jeżeli długopis, niech będzie dobry. Długopis Filtron dla przykładu. Przywiozłem kilka z Automechaniki. Przyznam, że to najlepsze długopisy, jakie widziałem w ramach gi ów. Dobra jakość, dobrze piszą. Ktoś z głową doszedł do wniosku, że tanie długopisy o kiepskiej jakości zostaną odebrane jako sygnał, że filtry mogą być takie same. Denso kiedyś zamówiło serię długopisów Parkera. To był dobry ruch. Jakość i technika nadruku tampodruk i białe tło nie do końca były dobrym pomysłem. Ale Parker to marka. Skromne gesty budują potężne wizerunki. Czerp inspirację od najlepszych. Popatrz na Pirelli. I masz w kalendarzu odpowiedź. Widziałem też długopisy innych firm. W tym firm, które publikują o sobie informacje, że mają miliardowe obroty i są numer jeden w tym lub w tamtym. A potem robią jakieś badziewia. Nie dość, że dziadowski design to jeszcze najtańszy wkład, który pisze paskudnie. Słowem żenada. Ale cóż, ktoś podjął tam u nich takie decyzje. Choć lepiej byłoby w ogóle nie robić tych długopisów, bo każdy średnio inteligentny człowiek spyta, czy skoro robią takie gadżety to może robią takie produkty. Przekaz musi być spójny. Widziałem szereg innych ciekawych ga- Ten zegar podczas budzenia wydaje z siebie ryk silników samochodów startujących w wyścigu. Lampki oczywiście zapalają się we właściwej kolejności...

16 Wizerunek małej firmy 16 dżetów. Zarówno lepszych jak i gorszych. Jak pisałem, zawsze akcent powinien padać na użyteczność. Wiele pomysłów, jakie zrealizowałem to strzały w dziesiątkę. Z czego czerpać inspirację? Głównie z życia-.z wizyt na targach. Jest mnóstwo detali, które można subtelnie wykorzystać na korzyść serwisu czy sklepu ale nikt nie podąża tą drogą. Przykłady? Notesy. Prosta rzecz. Zapisujesz Klientowi kolejną wizytę. Jak lekarz. Trafia taka kartka do por ela. Potem na lodówkę. Wszędzie jest Twój adres. Praktyczna informacja z datą i ciągle Twój adres jest pod ręką. Niech ma nawet fikuśną formę. Dalej: newsle er. Własna gazetka. Co robisz w tym tygodniu, daj własne zdjęcie niech cię rozpoznają, działasz przecież wśród ludzi, podkreślasz specjalizację. Koszt znikomy efekt murowany. Oczywiście spójne graficznie z logiem firmy, elegancki układ. Pozostaje jeszcze produkt robisz świece zrób gadżet ze świecą, brelok do kluczyka, zabawkę dla dziecka, nawet długopis. Proste. Wymaga odrobiny chęci. Płyty CD czy DVD? Widzi się że robi się tego całe tony z katalogami.absolutnie nie. Strata pieniędzy. Przyczyna jest prosta: zbyt łatwo pozbyć się CD czy DVD. Bardzo czytelny jest argument czy jeżeli do serwisu czy sklepu przyniesie ktoś płytę CD czy DVD, właściciel zajrzy do niej bez przymusu? Nie. Nie będzie miał na to czasu. Firmy zaś, szukając oszczędności, rezygnują radośnie z druku katalogów, umieszczając je na płycie. Niestety, to ślepa uliczka. O wiele skuteczniejsze są pamięci flash z nadrukiem strony WWW. Dziś wszystkiego szukamy w Internecie. Stąd każdy nadruk powinien zawierać adres. Katalogi papierowe - nadal powinny być tworzone. Ale ich forma powinna być po prostu estetyczna, powinny być przygotowane z gustem i smakiem. Pamiętam, jak po każdych większych targach przywoziło się kilogramy katalogów i porównywało się. Wygrywały zawsze katalogi narzędzi oraz obręczy kół. Firmy nie dostrzegają potencjału samych katalogów jako nośnika budowania własnej tożsamości. Klient sięgnie po ten, który po prostu jest przyjemny. Same tabelki to już za mało. Elementy katalogu możesz umieścić na kalendarzu, w notesie. Ale dobrym notesie. I żadnych kalendarzyków składanych w trójkąt do postawienia na stole!!!!!!! Ale mała firma nie ma budżetu na druk pięknych katalogów, więc powinna skupić się na stronie WWW, na blogu, na Facebooku i innych mediach społecznościowych. O tym w osobnym materiale. Robert Gołębiewski 3 stycznia 1975 Volkswagen ogłasza plany zbudowania fabryki w Brazylii.

17

18 strefa biznesu Małżeńst DAVID RUGGLES TŁUMACZENIE, OPRACOWANIE ROBERT GOŁĘBIEWSKI Ostatnie miesiące obfitowały w wiele ważnych wydarzeń. Duża część dotyczyła rynku amerykańskiego, jednak dziś wszystkie marki i koncerny do układ naczyń połączonych, w poważnym stopniu zależnych od siebie. Poprosiłem Davida o komentarz w kilku sprawach:

19 wo z rozsądku

20 Projekt Małżeństwo Nowa z Warszawa rozsądku 20 ZMIANY W GM: Odnośnie GM - nigdy nie ceniłem zbyt wysoko ani Eda Whitacre, ani Dana Ackersona, którzy zostali mianowani na stanowisko CEO po zwolnieniu Frizta Hendersona. Mam dla Hendersona wiele uznania. May Barra jest interesującym wyborem i życzę jej szczęścia. Aby nie było tu niejasności, posiadam akcje zarówno Forda, jak i GM. Uważam, że powinienem o tym wspomnieć. Nie mam żadnych innych inwestycji w branży motoryzacyjnej. Może poza udziałami w firmie jakiegoś dostawcy, które mogą być sprawnie ukryte w jakimś funduszu powierniczym. Krytykuję otwarcie biznes samochodowy w odniesieniu do najbliższej przyszłości głównie na skutek ograniczania popytu. General Motors zdaje się przesuwać coraz więcej kobiet do zarządu. Patrzę na to bardzo przychylnie. Alicia Boler Davis to kolejna kobieta, która zajmuje wysokie stanowisko w GM. Nie mam co prawda pojęcia, czy działania tych kobiet zakończą się sukcesami. W przypadku pani Davis, wydaje się, że według niej kupno samochodu powinno przypominać wycieczkę do Disneylandu, co jest raczej mało praktyczne. Z kolei mężczyźni na szczytach władzy w GM częstokroć uparcie trwali w swojej arogancji i niekompetencji. Oczywiście poza Friztem Hendersonem, którego zatrudniono ponownie i występuje w charakterze doradcy. Nie mam pewności, ale sądzę, że pobiera wynagrodzenie za swoje usługi doradcze. Mam nadzieję, że Barra zdaje sobie sprawę, że klientami GM są ich dealerzy zaś klienci końcowi, czyli konsumenci, są z kolei Klientami dealerów. W ostatnim czasie nie było to dla GM takie oczywiste. Poza tym, nagłośnienia będzie wymagało spłacenie rządu USA przez GM. Spodziewana jest również wypłata dywidendy jak również skup akcji a może będzie miało miejsce jedno i drugie. 4 stycznia 1990 Lincoln Town Car uzyskuje tytuł Samochodu Roku na łamach pres żowego pisma Motor Trend. Jest to pierwszy od 38 lat samochód luksusowy, który uzyskuje takie wyróżnienie.

21 Wielu zadaje sobie pytanie, jak Chrysler wyjdzie na tym małżeństwie...

22 Małżeństwo z rozsądku 22 GENERAL MOTORS I PEUGEOT: GM miał szczęście, że pozbył się Peugeota bez większych strat. Większość błędów GM została popełniona w Europie. Wystarczy przypomnieć 2 miliardy dolarów, które GM musiał zapłacić Fiatowi. Peugeot to czarna dziura, jak nazywa tę firmę Maryann Keller, znana analityczka branży motoryzacyjnej. AUSTRALIA I WYJŚCIE FORDA I GM: Jeżeli chodzi o wydarzenia w Australii, to koncerny zrobiły to, co musiały zrobić. Działaniami GM w Australii kierował Mark Reuss. Wielu komentatorów oczekiwało, że zostanie następcą Ackersona zamiast pani Barra. Nie wiem, jaką rolę odegrał w podjęciu decyzji o wstrzymaniu produkcji w Australii. Być może ogłoszenie tej decyzji było elementem gambitu negocjacyjnego, którego celem było uzyskanie zgody na ustępstwa od australijskich związków, rządu Australii lub jednych i drugich. Przekonamy się. 5 stycznia 1872 W Niemczech, w Kolonii powstaje firma Gasmotorenfabrik Deutz AG.

23 CHEVROLET W EUROPIE A RACZEJ JEGO WYJŚCIE: Ta marka nigdy nie była mocno osadzona w Europie. Tak naprawdę chyba w żadnym z krajów poza Ameryką Północną. Według mnie, za decyzją w sprawie Europy stoi Steve Girsky. Wkrótce także opuści firmę. GM może i sprzeda trochę modelu Corve e w Europie, ale poza tym marka nie ma w Europie większego znaczenia. Jestem pewien, że o tym wiesz więcej niż ja, obserwując Wasz rynek z bliska.

24 Małżeństwo z rozsądku 24 FIAT: Deal na jaki zdecydował się FIAT, aby odkupić udziały od UAW to prawda, nie pogłoska. Nie mam pojęcia, co spowodowało, że UAW dało się przekonać do tego, chyba że Sergio czymś im zagroził. Wiele osób spekuluje na ten temat. Mógł po prostu zagrozić, że się wycofa. Znajdował się w sytuacji uda się albo nie. On niesamowicie potrzebuje gotówki Chryslera, aby móc podtrzymać w Europie Fiataw jego funkcjach życiowych. Wygląda to na historię podobną do tej, w której to Daimler kupił Chryslera, rozpruł worek z gotówką, ogołocił z zysków a następnie zwyczajnie zostawił. Wielu obserwatorów dostrzega w tym podobny scenariusz, szczególnie dlatego, że Sergio w końcu przejdzie na emeryturę. Steve Rattner, zwany w 6 stycznia 1925 W Detroit urodził się John Zachary DeLorean.

25 USA carem samochodowym ma wysokie mniemanie o Sergio i zapewne z tego powodu zaoferował Fiatowi taki wspaniały interes. Cytując słowa samego Ra nera: Nie obstawialiśmy konia, obstawiamy dżokeja. Nie ma wątpliwości co do tego, że Marchionne ugrzązł na dobre. Bitwa, którą toczył z UAW w kwes i VECA miała kolosalne znaczenie. Każdym nowym planem kupował sobie nieco czasu. Chrysler zaś radzi sobie całkiem nieźle. W skali światowej będąca w ich posiadaniu marka Jeep to potężny zasób. Nowy model 200, który dopiero jest wprowadzany, wygląda bardzo ciekawie. Nowy Cherokee wygląda równie dobrze, ale nie wiadomo jeszcze, jak będzie się sprzedawał. Dart - to oczywiście była porażka. Jednak Chrysler opracowuje nowe modele z myślą o produkcji w zakładach Belvedere II, aby można było wykorzystać moce tej fabryki. Główne problemy, które stanowiły a może nadal stanowią problem dla Sergio i fuzji FIAT/Chrysler to oczywiście spór o akcje VEBA ale również fakt, że Bank ALLY złożył pozew przeciwko Santanderowi o kradzież tajemnic handlowych. Wszystko w tym biznesie jest niejako pod górę. Pomimo pewnej niepewności co do działań GM i Forda, czuję się znacznie bezpieczniej, kiedy inwestuję pieniądze w ich akcje. BIZNES SAMOCHODOWY W USA Wszyscy praktycznie producenci na pierwszy montaż w Ameryce Północnej stoją przed ważnym wyzwaniem. Przez jakiś czas nie było pieniędzy na finansowanie leasingów na nowe auta. Trzy lata temu wszyscy wskoczyli do nowego pociągu z nowymi pieniędzmi - na leasing. Teraz na rynek wracają setki tysięcy samochodów kupionych właśnie kilka lat temu w ramach tej akcji leasingowej. Z powodu słabej sprzedaży w latach 2009 i 2010 plus strat jakie powstały na skutek działania programu Cash For Clunkers*, nagle w USA zaczęło brakować samochodów używanych, co doprowadziło w efekcie do dalekiego od normy zwiększenia wartości takich aut, będących przedmiotem odsprzedaży. Mogłoby to ulec gwałtownej zmianie, jeżeli powódź aut poleasingowych doprowadzi z kolei do zbyt dużego spadku ich wartości. Niższa wartość odsprzedaży oznacza w skrócie tyle, że większa liczba konsumentów będzie w posiadaniu aktywów ujemnych, kiedy zdecyduje się kupić inne auto, niezależnie czy będzie ono nowe czy używane. Ponadto, niższe ceny samochodów poleasingowych mogą spowodować, że większość kupujących zdecyduje się na samochód używany zamiast nowy, ponieważ konsument podczas takiego wyboru kieruje się różnicą w cenie lub wysokością opłaty miesięcznej za samochód nowy lub jego wcześniejszy, ale używany model. Wszystko sprowadza się do równowagi i zobaczymy, jak się to potoczy.

Rozmowa ze sklepem przez telefon

Rozmowa ze sklepem przez telefon Rozmowa ze sklepem przez telefon - Proszę Pana, chciałam Panu zaproponować opłacalny interes. - Tak, słucham, o co chodzi? - Dzwonię w imieniu portalu internetowego AmigoBONUS. Pan ma sklep, prawda? Chciałam

Bardziej szczegółowo

to jest właśnie to, co nazywamy procesem życia, doświadczenie, mądrość, wyciąganie konsekwencji, wyciąganie wniosków.

to jest właśnie to, co nazywamy procesem życia, doświadczenie, mądrość, wyciąganie konsekwencji, wyciąganie wniosków. Cześć, Jak to jest, że rzeczywistość mamy tylko jedną i czy aby na pewno tak jest? I na ile to może przydać się Tobie, na ile to może zmienić Twoją perspektywę i pomóc Tobie w osiąganiu tego do czego dążysz?

Bardziej szczegółowo

7 rzeczy. które musisz robić w Marketingu Internetowym

7 rzeczy. które musisz robić w Marketingu Internetowym 7 rzeczy które musisz robić w Marketingu Internetowym 7 rzeczy które musisz zrobić w Marketingu Internetowym Ten ebook jest skierowany do właścicieli małych przedsiębiorstw. Zawarliśmy w nim porady dla

Bardziej szczegółowo

Twój Salon Kosmetyczny na. Twój doradca w internecie

Twój Salon Kosmetyczny na. Twój doradca w internecie Twój Salon Kosmetyczny na Twój doradca w internecie Czy prowadzisz już fanpage na Facebook Swojego salonu? TAK NIE Sprawdź na kolejnych slajdach czy wszystkie elementy są przez ciebie dobrze przygotowanie

Bardziej szczegółowo

Tomasz Bonek Marta Smaga Spółka z o.o. dla Dolnośląskiej Izby Gospodarczej. Szkolenie. Jak zarabiać w internecie? Przenieś swój biznes do sieci!

Tomasz Bonek Marta Smaga Spółka z o.o. dla Dolnośląskiej Izby Gospodarczej. Szkolenie. Jak zarabiać w internecie? Przenieś swój biznes do sieci! Tomasz Bonek Marta Smaga Spółka z o.o. dla Dolnośląskiej Izby Gospodarczej Szkolenie Jak zarabiać w internecie? Przenieś swój biznes do sieci! O nas Współautorzy jednego z największych sukcesów na polskim

Bardziej szczegółowo

LUDZIE OPINIE FAKTY. Oprogramowanie DAT opinie użytkowników. Wizerunek i marketing. Uuuuu, Panie. Nr 4 Styczeń 2014

LUDZIE OPINIE FAKTY. Oprogramowanie DAT opinie użytkowników. Wizerunek i marketing. Uuuuu, Panie. Nr 4 Styczeń 2014 Nr 4 Styczeń 2014 Biznes Motoryzacyjny POLSKA W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O LUDZIE From Car to Finish, Mike Rabkin o swoim biznesie OPINIE David Ruggles: Fiat powinien produkować w Polsce FAKTY Intymna

Bardziej szczegółowo

Tytuł ogłoszenia ma znaczenie!

Tytuł ogłoszenia ma znaczenie! Tytuł ogłoszenia ma znaczenie! Dawałeś kiedyś ogłoszenie swojej firmy albo działalności? To nie popełniaj tego samego błędu co wszyscy! Przedstawię Tobie teraz sposób jak ustrzec się błędu który jest dość

Bardziej szczegółowo

Spersonalizowany Plan Biznesowy

Spersonalizowany Plan Biznesowy Spersonalizowany Plan Biznesowy Zarabiaj pieniądze poprzez proste dzielenie się tym unikalnym pomysłem. DUPLIKOWANIE TWOJEGO BIZNESU EN101 W En101, usiłowaliśmy wyjąć zgadywanie z marketingu. Poniżej,

Bardziej szczegółowo

Z pełną wersją książki możesz zapoznać się na tej stronie: http://reklamawinternecie.org/poradnik

Z pełną wersją książki możesz zapoznać się na tej stronie: http://reklamawinternecie.org/poradnik Niniejszy plik PDF jest skróconym przewodnikiem po książce Reklama w Internecie praktyczny poradnik autorstwa Artura Kosińskiego. Z pełną wersją książki możesz zapoznać się na tej stronie: http://reklamawinternecie.org/poradnik

Bardziej szczegółowo

Copyright 2015 Monika Górska

Copyright 2015 Monika Górska 1 To jest moje ukochane narzędzie, którym posługuję się na co dzień w Fabryce Opowieści, kiedy pomagam swoim klientom - przede wszystkim przedsiębiorcom, właścicielom firm, ekspertom i trenerom - w taki

Bardziej szczegółowo

Komunikaty, wydarzenia i artykuły firmowe w Serwisach branżowych xtech.pl

Komunikaty, wydarzenia i artykuły firmowe w Serwisach branżowych xtech.pl Komunikaty, wydarzenia i artykuły firmowe w Serwisach branżowych xtech.pl Spis treści: Użytkownicy Serwisów xtech.pl... 3 Promowanie komunikatów i wydarzeń firmowych... 4 Artykuły... 5 Kontakt:... 6 4

Bardziej szczegółowo

Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl!

Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl! Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl! Dołącz do Programu Partnerskiego iparts.pl! Polecaj sklep internetowy iparts.pl swoim klientom i zarabiaj na ich transakcjach! iparts Program Partnerski

Bardziej szczegółowo

Jak zdobyćpierwszy milion w Internecie i dobrze sięprzy tym bawić? V Pomorskie Forum Przedsiębiorczości Gdynia, 14 maja 2010

Jak zdobyćpierwszy milion w Internecie i dobrze sięprzy tym bawić? V Pomorskie Forum Przedsiębiorczości Gdynia, 14 maja 2010 Jak zdobyćpierwszy milion w Internecie i dobrze sięprzy tym bawić? V Pomorskie Forum Przedsiębiorczości Gdynia, 14 maja 2010 JAK TO SIĘDZIEJE? 2005 potrzeba zakupu analiza możliwości pomysł potrzeba działania

Bardziej szczegółowo

Lekcja 1 WPROWADZENIE DO SKUTECZNEJ STRONY

Lekcja 1 WPROWADZENIE DO SKUTECZNEJ STRONY WPROWADZENIE DO SKUTECZNEJ STRONY Po dzisiejszej lekcji będziesz wiedział: Jak zacząć pracę nad swoją własną witryną Co ma wspólnego autobus ze stroną internetową Na jakie aspekty techniczne powinieneś

Bardziej szczegółowo

Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach internetowych. Szansa dla małych i średnich firm na konkurowanie z największymi

Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach internetowych. Szansa dla małych i średnich firm na konkurowanie z największymi Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach internetowych Szansa dla małych i średnich firm na konkurowanie z największymi Podstawowe informacje na temat pozycjonowania Według badań Search Engine Watch 81% internautów

Bardziej szczegółowo

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Zdaję się na to Was. I zawsze się udaje. Specjalista w dziedzinie konstrukcji metalowych, Harry Schmidt, w rozmowie o terminach i planowaniu. Liczą się

Bardziej szczegółowo

Nowa strona internetowa Twojej Firmy w 3 dni!

Nowa strona internetowa Twojej Firmy w 3 dni! www.stronaw3dni.pl Nowa strona internetowa Twojej Firmy w 3 dni! W pakiecie: + indywidualny projekt + wersja mobilna + domena i hosting na rok gratis! od 1299 zł 989 zł netto ZAPRASZAMY DO ZAPOZNANIA SIĘ

Bardziej szczegółowo

Platforma Inwestycyjna CARFORFRIEND.DE Jak to działa? tel.

Platforma Inwestycyjna CARFORFRIEND.DE Jak to działa?     tel. Platforma Inwestycyjna CARFORFRIEND.DE Jak to działa? www.carforfriend.pl www.carforfriend.de Dlaczego używane samochody? Rynek używanych samochodów szybko wzrasta. Z jednej strony wręcz nieetycznie drogie

Bardziej szczegółowo

#marketing. Turystyka kulinarna - sposób na promocję gminy

#marketing. Turystyka kulinarna - sposób na promocję gminy #marketing P I E R W S Z Y M A G A Z Y N O P R O M O C J I D L A U R Z Ę D Ó W NR 2 04-05.2017 R. ISSN 2543-8441 POMYSŁ NA KAMPANIĘ Turystyka kulinarna - sposób na promocję gminy INSTRUKCJA OBSŁUGI PROMOCJI

Bardziej szczegółowo

ROZWIJANIE SWOICH POMYSŁÓW

ROZWIJANIE SWOICH POMYSŁÓW ROZWIJANIE SWOICH POMYSŁÓW Jeżeli decydujemy się na założenie nowego biznesu, powinniśmy poświęcić trochę czasu na rozwinięcie naszych pomysłów z tym związanych. Jedną z największych zalet bycia przedsiębiorcą

Bardziej szczegółowo

Nasz klient, nasz Pan?

Nasz klient, nasz Pan? przemyślane rozwiązania Nasz klient, nasz Pan? Nazwa przykładowego klienta Nie Propozycja ściemniaj! współpracy Co podać? 5 powodów dla których miałbym tu coś zamówić Mniejszy lub większy kryzys spotka

Bardziej szczegółowo

Oferta kompleksowej promocji na portalu Smaki z Polski

Oferta kompleksowej promocji na portalu Smaki z Polski Oferta kompleksowej promocji na portalu Tel. 668 206 470 Tel. 668 206 480 www.smakizpolski.com.pl biuro@smakizpolski.com.pl O nas to innowacyjna firma, która oferuje najnowocześniejsze rozwiązania z zakresu

Bardziej szczegółowo

maciaszczyk interaktywny wzbudzamy e-mocje

maciaszczyk interaktywny wzbudzamy e-mocje maciaszczyk interaktywny wzbudzamy e-mocje Nie chcemy, żeby ludzie Cię zobaczyli. Chcemy, żeby Cię zapamiętali. Jak zbudujemy Twój wizerunek w Internecie? Kompleksowa oferta działań interactive obejmuje

Bardziej szczegółowo

Elementy budujące zaufanie pomiędzy Sprzedawcą a Klientem

Elementy budujące zaufanie pomiędzy Sprzedawcą a Klientem Elementy budujące zaufanie pomiędzy Sprzedawcą a Klientem Wszystkie prawa zastrzeżone Na celowniku sprzedawcy muszą znaleźć się cele biznesowe klienta, a jego działania muszą koncentrować się wokół tego,

Bardziej szczegółowo

Paweł Kowalski ZJEDZ KONKURENCJĘ. Jak maksymalizować zyski i pisać skuteczne teksty sprzedażowe

Paweł Kowalski ZJEDZ KONKURENCJĘ. Jak maksymalizować zyski i pisać skuteczne teksty sprzedażowe Paweł Kowalski ZJEDZ KONKURENCJĘ Jak maksymalizować zyski i pisać skuteczne teksty sprzedażowe Copyright by Paweł Kowalski & e-bookowo Projekt okładki: Paweł Kowalski ISBN 978-83-7859-269-3 Wydawca: Wydawnictwo

Bardziej szczegółowo

Szablon Biznes Planu

Szablon Biznes Planu Szablon Biznes Planu Wprowadzenie [Jest bramą do sukcesu Twojego biznes planu. W tym miejscu zwracasz uwagę na to co chcesz zrobić i dlaczego chcesz to zrobić. Powinno to być napisane tak, aby jasnym był

Bardziej szczegółowo

Podstawy Efektywnego Marketingu dla ecommerce. Tomasz Kryk z ekspercimarketingu.pl

Podstawy Efektywnego Marketingu dla ecommerce. Tomasz Kryk z ekspercimarketingu.pl Podstawy Efektywnego Marketingu dla ecommerce Tomasz Kryk z ekspercimarketingu.pl Tomasz Kryk 727-903-288 2 Dla kogo? Do 10 000 UU Przy średnim koszyku 150 zł Przy średniej konwersji 1,7% Zatrudniający

Bardziej szczegółowo

Jaki sposób płatności wybrać dla swojego sklepu internetowego? biznes

Jaki sposób płatności wybrać dla swojego sklepu internetowego? biznes biznes www.pigulkiwiedzy.tv 9. Przelew bankowy Zalety: 3. 4. Wpłaty przekazywane są bezpośrednio na rachunek bankowy sklepu. Za przyjmowanie wpłat nie są pobierane opłaty od właściciela sklepu. Wpłata

Bardziej szczegółowo

To My! W numerze: Wydanie majowe! Redakcja gazetki: Lektury - czy warto je czytać Wiosna - czas na zabawę Strona patrona Dzień MAMY Święta Krzyżówka

To My! W numerze: Wydanie majowe! Redakcja gazetki: Lektury - czy warto je czytać Wiosna - czas na zabawę Strona patrona Dzień MAMY Święta Krzyżówka To My! Wydanie majowe! W numerze: Lektury - czy warto je czytać Wiosna - czas na zabawę Strona patrona Dzień MAMY Święta Krzyżówka Redakcja gazetki: redaktor naczelny - Julia Duchnowska opiekunowie - pan

Bardziej szczegółowo

Pozyskiwanie klientów

Pozyskiwanie klientów SAMOKSZTAŁCENIE W BIZNESIE BC Edukacja Sp. z o.o. ul. Żytnia 15 lok. 13 a 01-014 Warszawa tel.: (022) 862 17 96 fax: (022) 632 51 40 www.bc.edu.pl Cena: 12,90 zł (w tym VAT 0%) Pozyskiwanie klientów Pozyskiwanie

Bardziej szczegółowo

HC-CARGO z bliska. Your Expert in Parts

HC-CARGO z bliska. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts HC-CARGO z bliska Nasi specjaliści Nasi pracownicy chętnie zaoferują Wam wszechstronną pomoc. W firmie HC-CARGO znajdziecie odpowiedzi na niemal wszystkie pytania

Bardziej szczegółowo

Człowiek biznesu, nie sługa. (fragmenty rozmów na FB) Cz. I. że wszyscy, którzy pracowali dla kasy prędzej czy później odpadli.

Człowiek biznesu, nie sługa. (fragmenty rozmów na FB) Cz. I. że wszyscy, którzy pracowali dla kasy prędzej czy później odpadli. Człowiek biznesu, nie sługa. (fragmenty rozmów na FB) Cz. I Piotr: Ludzie nie rozumieją pewnych rzeczy, zwłaszcza tego, że wszyscy, którzy pracowali dla kasy prędzej czy później odpadli. Kasa nie może

Bardziej szczegółowo

E-marketing Prawniczy w praktyce Szkolenie: Prawnik w Sieci Klientów, Warszawa. Szymon Kwiatkowski

E-marketing Prawniczy w praktyce Szkolenie: Prawnik w Sieci Klientów, Warszawa. Szymon Kwiatkowski E-marketing Prawniczy w praktyce Szkolenie: Prawnik w Sieci Klientów, Warszawa Szymon Kwiatkowski O czym będę mówić? 1. Strony www czy generują nowych klientów? 2. Social-media o co chodzi i jak przekuć

Bardziej szczegółowo

Oferta, obok której nie przejdziesz obojętnie...

Oferta, obok której nie przejdziesz obojętnie... Oferta, obok której nie przejdziesz obojętnie... Oferta, którą prezentujemy na tej stronie obejmuję budowę stron internetowych w oparciu o proste, czytelne, wysokiej jakości gotowe autorskie szablony(

Bardziej szczegółowo

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Szybciej poznaję ceny. To wszystko upraszcza. Mistrz konstrukcji metalowych, Martin Elsässer, w rozmowie o czasie. Liczą się proste rozwiązania wizyta w

Bardziej szczegółowo

Od Wciskania do Sprzedawania. Mistrzem Etycznej Sprzedaży

Od Wciskania do Sprzedawania. Mistrzem Etycznej Sprzedaży Szkolenie Od Wciskania do Sprzedawania czyli jak zostać Mistrzem Etycznej Sprzedaży Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jak zmieniłoby się Twoje życie zawodowe, gdyby każdy klient z otwartymi rękoma brał

Bardziej szczegółowo

Co umieścić na stronie www, by klienci zostawiali nam swoje adresy email i numery telefonów

Co umieścić na stronie www, by klienci zostawiali nam swoje adresy email i numery telefonów Co umieścić na stronie www, by klienci zostawiali nam swoje adresy email i numery telefonów 5 krytycznych punktów strony www, w których klient decyduje: zostawiam im swój email i numer telefonu, lub zamykam

Bardziej szczegółowo

Wszystkie proponowane rozwiązania są podparte naszą wiedzą z zakresu marketingu przy użyciu nowoczesnych narzędzi i co ważne, indywidualnie

Wszystkie proponowane rozwiązania są podparte naszą wiedzą z zakresu marketingu przy użyciu nowoczesnych narzędzi i co ważne, indywidualnie Wizerunek Kim jesteśmy? Conture to marka z nowoczesnym podejściem, która zajmuje się szeroko pojętym PR i content marketingiem. Jesteśmy otwarci na nowe trendy i metody działania. Wszystkie proponowane

Bardziej szczegółowo

Skuteczne relacje z mediami

Skuteczne relacje z mediami Wydawnictwo Raciborskie Media oraz agencja marketingu i public relations INTRO PR serdecznie zapraszają na szkolenia otwarte Akademii Kreowania Wizerunku Skuteczne relacje z mediami Płatne artykuły i reklamy

Bardziej szczegółowo

Szczegółowy program - Szkoła Planowania Biznesu -

Szczegółowy program - Szkoła Planowania Biznesu - Szczegółowy program - Szkoła Planowania Biznesu - Przed seminarium otrzymasz bonusowe narzędzia w mailu: Przegląd najbardziej zyskownych branż i generatorów pomysłów na biznes dzięki temu otrzymasz inspirację

Bardziej szczegółowo

Badanie skuteczności kampanii

Badanie skuteczności kampanii Badanie skuteczności kampanii Google Analytics, panel AdWords, statystyki serwisu Facebook, skuteczność e-mail marketingu Paweł Jóźwik mail: jozwik@traffictrends.pl Po co mierzyć? Po co te wszystkie skomplikowane

Bardziej szczegółowo

Twój klucz do sukcesu: partner programu warsztatowego Bosch Układy Hamulcowe

Twój klucz do sukcesu: partner programu warsztatowego Bosch Układy Hamulcowe Twój klucz do sukcesu: partner programu warsztatowego Bosch Układy Hamulcowe Chcesz osiągać lepsze wyniki, więcej sukcesów? Zostań partnerem programu warsztatowego Bosch Rozszerz ofertę Twojego serwisu:

Bardziej szczegółowo

Interaktywne formy promocji & reklamy. Trzeba działać aby rzeczy się stawały, a nie czekać aż się staną

Interaktywne formy promocji & reklamy. Trzeba działać aby rzeczy się stawały, a nie czekać aż się staną Interaktywne formy promocji & reklamy Trzeba działać aby rzeczy się stawały, a nie czekać aż się staną 1 Agenda Kim jesteśmy O epromer Interaktywny epr Czym się zajmujemy Model współpracy Nasze doświadczenie

Bardziej szczegółowo

Copyright 2015 Monika Górska

Copyright 2015 Monika Górska 1 Wiesz jaka jest różnica między produktem a marką? Produkt się kupuje a w markę się wierzy. Kiedy używasz opowieści, budujesz Twoją markę. A kiedy kupujesz cos markowego, nie zastanawiasz się specjalnie

Bardziej szczegółowo

Chcesz mieć profesjonalny Blog w swojej kancelarii ale:

Chcesz mieć profesjonalny Blog w swojej kancelarii ale: lex.blog Chcesz mieć profesjonalny Blog w swojej kancelarii ale: - nie masz czasu, - wiedzy i doświadczenia w promocji biznesu prawniczego, - nie masz czasu ani ochoty na naukę obsługi tego narzędzia,

Bardziej szczegółowo

Strategie wspó³zawodnictwa

Strategie wspó³zawodnictwa Strategie wspó³zawodnictwa W MESE można opracować trzy podstawowe strategie: 1) niskich cen (dużej ilości), 2) wysokich cen, 3) średnich cen. STRATEGIA NISKICH CEN (DUŻEJ ILOŚCI) Strategia ta wykorzystuje

Bardziej szczegółowo

Inicjatywy i przedsięwzięcia w placówce medycznej. Jak pozyskać niezbędne fundusze? Elżbieta Brzozowska

Inicjatywy i przedsięwzięcia w placówce medycznej. Jak pozyskać niezbędne fundusze? Elżbieta Brzozowska Inicjatywy i przedsięwzięcia w placówce medycznej. Jak pozyskać niezbędne fundusze? Elżbieta Brzozowska PR jest bezpłatny PRowiec bez budżetu PRowiec rzecznik prasowy, ktoś, kto się tłumaczy, reaguje na

Bardziej szczegółowo

Na każde spotkanie z klientem bądź bardzo dokładnie przygotowany

Na każde spotkanie z klientem bądź bardzo dokładnie przygotowany NA KAŻDE SPOTKANIE Z KLIENTEM BĄDŹ BARDZO... 5 Na każde spotkanie z klientem bądź bardzo dokładnie przygotowany Jeśli codzienne uczyłbyś się, myślał i planował czas, mógłbyś rozwinąć i wykorzystać siłę,

Bardziej szczegółowo

MOBILNY SYSTEM SPRZEDAŻY I LOJALNOŚCI EVERYTAP SP. Z O.O. JEST CZĘŚCIĄ TVN GROUP S.A.

MOBILNY SYSTEM SPRZEDAŻY I LOJALNOŚCI EVERYTAP SP. Z O.O. JEST CZĘŚCIĄ TVN GROUP S.A. MOBILNY SYSTEM SPRZEDAŻY I LOJALNOŚCI EVERYTAP SP. Z O.O. JEST CZĘŚCIĄ TVN GROUP S.A. Aplikacja mobilna, dzięki której klienci Twojej restauracji lub kawiarni będą kupować więcej i odwiedzać je częściej.

Bardziej szczegółowo

Trzy kroki do e-biznesu

Trzy kroki do e-biznesu Wstęp Świat wokół nas pędzi w niewiarygodnym tempie - czy Ty też chwilami masz wrażenie, że nie nadążasz? Może zastanawiasz się, czy istnieje sposób, by dogonić ten pędzący pociąg życia pełen różnego rodzaju

Bardziej szczegółowo

STRONA WWW KARTA PROJEKTU

STRONA WWW KARTA PROJEKTU STRONA WWW KARTA PROJEKTU Aby poznać Twoją wizję przygotowaliśmy kwestionariusz pozwalający zebrać w jednym miejscu podstawowe informacje na temat projektu. Odpowiedz zwięźle na poniższe pytania pomijając

Bardziej szczegółowo

Mój biznes Etap II. Analiza strategiczna

Mój biznes Etap II. Analiza strategiczna Mój biznes Etap II. Analiza strategiczna Źródło: www.uniwersytet-dzieciecy.pl W pierwszym etapie Konkursu przygotowaliście bardzo ciekawe propozycje nowych biznesów, oferujących zarówno towary, jak i usługi.

Bardziej szczegółowo

Otwieramy firmę żeby więcej zarabiać

Otwieramy firmę żeby więcej zarabiać Otwieramy firmę żeby więcej zarabiać Mężczyzna, w wieku do 40 lat, wykształcony, chcący osiągać wyższe zarobki i być niezależny taki portret startującego polskiego przedsiębiorcy można nakreślić analizując

Bardziej szczegółowo

Biznes Motoryzacyjny POLSKA. Cennik. usług dodatkowych. Edytoria i wywiady

Biznes Motoryzacyjny POLSKA. Cennik. usług dodatkowych. Edytoria i wywiady W W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O Cennik usług dodatkowych Edytoria i wywiady Kampanie medialne / media społecznościowe tłumaczenia copywriting projektowanie graficzne Fotografia 2 USŁUGI REDAKCYJNE TŁUMACZENIA

Bardziej szczegółowo

Poznaj osiem kroków naszej współpracy:

Poznaj osiem kroków naszej współpracy: Oferta Poznaj osiem kroków naszej współpracy: 1 2 3 4 5 6 7 8 Spotykamy się z Tobą lub kontaktujemy telefonicznie/mailowo w celu zapoznania się z Twoimi potrzebami i przedstawienia Ci oferty. W zależności

Bardziej szczegółowo

Pozyskiwanie klienta. wydanie 1. ISBN 978-83-255-0083-2. Autorzy: Jolanta Tkaczyk, Mariusz Onyśko. Redakcja: Joanna Tyszkiewicz

Pozyskiwanie klienta. wydanie 1. ISBN 978-83-255-0083-2. Autorzy: Jolanta Tkaczyk, Mariusz Onyśko. Redakcja: Joanna Tyszkiewicz Pozyskiwanie klienta wydanie 1. ISBN 978-83-255-0083-2 Autorzy: Jolanta Tkaczyk, Mariusz Onyśko Redakcja: Joanna Tyszkiewicz Wydawnictwo C. H. Beck 2008 Wydawnictwo C. H. Beck Sp. z o.o. ul. Matuszewska

Bardziej szczegółowo

Gdzie szukać klientów?"

Gdzie szukać klientów? Gdzie szukać klientów?" Każda firma potrzebuje nowych klientów. Stale napływający nowi klienci to woda na młyn każdego biznesu. Jeśli brakuje ich w Twojej firmie to koniecznie zbadaj potencjał rynku na

Bardziej szczegółowo

3.2 TWORZENIE WŁASNEGO WEBQUESTU KROK 4. Opracowanie kryteriów oceny i podsumowania

3.2 TWORZENIE WŁASNEGO WEBQUESTU KROK 4. Opracowanie kryteriów oceny i podsumowania 3.2 TWORZENIE WŁASNEGO WEBQUESTU KROK 4 Opracowanie kryteriów i podsumowania Jeśli poważnie i krytycznie podszedłeś do swojej pracy, większą część WebQuestu masz już przygotowaną. Kolej na Kryteria ocen

Bardziej szczegółowo

ĆWICZENIA ŻYWIOŁ ZIEMI ŻYWIOŁ ZIEMI. Cz. III

ĆWICZENIA ŻYWIOŁ ZIEMI ŻYWIOŁ ZIEMI. Cz. III Strona1 ŻYWIOŁ ZIEMI Cz. III Aby uzyskać namacalny efekt oddziaływania energii Żywiołu Ziemi w Twoim życiu - jednocześnie korzystaj i z przygotowanych tu ćwiczeń i z opisu procesów nagranych w części I.

Bardziej szczegółowo

Władza i Wpływ cz.3. Mapa władzy i wpływu Jak określić skuteczność tych relacji, od których zależy nasz sukces i powodzenie zawodowe.

Władza i Wpływ cz.3. Mapa władzy i wpływu Jak określić skuteczność tych relacji, od których zależy nasz sukces i powodzenie zawodowe. . Pełna jakość Biznesu, Pracy, Życia.. Dajemy klientom wsparcie na każdym etapie ich drogi do wartościowych sukcesów... 1 Narzędzie: Biznesowa Wartość Relacji Władza i Wpływ cz.3. Mapa władzy i wpływu

Bardziej szczegółowo

3 największe błędy inwestorów, które uniemożliwiają osiągnięcie sukcesu na giełdzie

3 największe błędy inwestorów, które uniemożliwiają osiągnięcie sukcesu na giełdzie 3 największe błędy inwestorów, które uniemożliwiają osiągnięcie sukcesu na giełdzie Autor: Robert Kajzer Spis treści Wstęp... 3 Panuj nad własnymi emocjami... 4 Jak jednak nauczyć się panowania nad emocjami?...

Bardziej szczegółowo

Myślicie Państwo o inwestycji w zakup nowej obrabiarki? Najbliższe 60 sekund może dać oszczędność sporej sumy pieniędzy!

Myślicie Państwo o inwestycji w zakup nowej obrabiarki? Najbliższe 60 sekund może dać oszczędność sporej sumy pieniędzy! Myślicie Państwo o inwestycji w zakup nowej obrabiarki? Najbliższe 60 sekund może dać oszczędność sporej sumy pieniędzy! Dobrze od samego początku Inteligentna praca to wielka różnica Dobry początek to

Bardziej szczegółowo

projekt biznesowy Mini-podręcznik z ćwiczeniami

projekt biznesowy Mini-podręcznik z ćwiczeniami DARMOWY FRAGMENT projekt biznesowy Mini-podręcznik z ćwiczeniami Od Autorki Cześć drogi Czytelniku! Witaj w darmowym fragmencie podręcznika Jak zacząć projekt biznesowy?! Jego pełna wersja, zbiera w jednym

Bardziej szczegółowo

Z NAMI BĘDZIESZ WIDOCZNY

Z NAMI BĘDZIESZ WIDOCZNY Z NAMI BĘDZIESZ WIDOCZNY NASZYM ATUTEM JEST DOŚWIADCZENIE I LUDZIE PM MEDIA istnieje od 2003 roku. W 2015 roku PM MEDIA oraz drukarnia GRUPA PM połączyły siły tworząc markę GRUPA PM MEDIA. Dzięki wieloletniemu

Bardziej szczegółowo

Grupa Wydawnicza Gazet Lokalnych

Grupa Wydawnicza Gazet Lokalnych Grupa Wydawnicza Gazet Lokalnych Od 2004 r. www.extrapolska.pl Wydawnictwo Gazet Regionalnych Spółka Extra Media jest wydawnictwem w 100% z kapitałem polskim, od ponad 10 lat działającym na krajowym rynku

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI

Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI Targetmarketing.pl to serwis, w którym w prosty i szybki sposób można kupić marketingową bazę danych, stworzyć własną kampanię e-mailingową oraz pozyskać

Bardziej szczegółowo

ZŁAP KONTAKT reklama to sztuka nawiązywania relacji

ZŁAP KONTAKT reklama to sztuka nawiązywania relacji ZŁAP KONTAKT reklama to sztuka nawiązywania relacji PIXELAGESTUDIO.COM 13 lat doświadczenia - choć jako samodzielna firma istniejemy całkiem od niedawna. Zapraszam do zapoznania się z częścią moich prac

Bardziej szczegółowo

Autor: Przemysław Jóskowiak. Wydawca: Stratego24 Przemysław Jóskowiak ul. Piękna 20, 00-549 Warszawa. Kontakt: kontakt@stratego24.

Autor: Przemysław Jóskowiak. Wydawca: Stratego24 Przemysław Jóskowiak ul. Piękna 20, 00-549 Warszawa. Kontakt: kontakt@stratego24. Autor: Przemysław Jóskowiak 2 Wydawca: Stratego24 Przemysław Jóskowiak ul. Piękna 20, 00-549 Warszawa Kontakt: kontakt@stratego24.pl Treści prezentowane w ramach tej publikacji są subiektywną oceną autora

Bardziej szczegółowo

Copyright BiznesTUBE Sp. z o. o.

Copyright BiznesTUBE Sp. z o. o. Kraków 2015 Copyright BiznesTUBE Sp. z o. o. Gdybym dostawała choć jeden złoty za każdym razem, kiedy ludzie kupują fałszywkę twierdząc, że to złoto; albo kiedy przepłacają dużo za dużo za złoto, byłabym

Bardziej szczegółowo

Artykuły Sponsorowane

Artykuły Sponsorowane Artykuły Sponsorowane w największym polskim portalu Horeca i w efektach wyszukiwania z Gwarancją Skuteczności kim jesteśmy? Pierwszy polski portal gastronomiczny jest najstarszym i największym portalem

Bardziej szczegółowo

8 sposobów na więcej czasu w ciągu dnia

8 sposobów na więcej czasu w ciągu dnia http://produktywnie.pl RAPORT 8 sposobów na więcej czasu w ciągu dnia Jakub Ujejski Powered 1 by PROINCOME Jakub Ujejski Wszystkie prawa zastrzeżone. Strona 1 z 10 1. Wstawaj wcześniej Pomysł, wydawać

Bardziej szczegółowo

Spis treści. O autorach Podziękowania Wstęp...11

Spis treści. O autorach Podziękowania Wstęp...11 Spis treści O autorach... 8 Podziękowania...10 Wstęp...11 CZĘŚĆ 1. TY...15 1. Osobowość handlowca...17 2. O wpływie przekonań i wartości na sukces w sprzedaży...29 3. Wydajność i sprzedaż...39 4. Samodoskonalenie

Bardziej szczegółowo

Andrzej Wojtal. Tajna wiedza o zarabianiu. w sieci

Andrzej Wojtal. Tajna wiedza o zarabianiu. w sieci Andrzej Wojtal Tajna wiedza o zarabianiu w sieci Copyright by Andrzej Wojtal & e-bookowo Projekt okładki: Jarosław Drążek ISBN 978-83-7859-040-8 Wydawca: Wydawnictwo internetowe e-bookowo www.e-bookowo.pl

Bardziej szczegółowo

Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych

Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych Każdy ma prawo do rabatu Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak puszczanie oka do dziewczyny po ciemku. Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak puszczanie

Bardziej szczegółowo

tradycja i technologia

tradycja i technologia Atrybuty naszej marki tradycja i technologia Firma Sangyang Industry Co., Ltd. rozpoczęła swoją działalność w 1954 roku na Tajwanie. Niedługo później, w 1961 roku światło dzienne ujrzała marka SYM. Dzięki

Bardziej szczegółowo

logistyka szkoleń w dobrych rękach

logistyka szkoleń w dobrych rękach logistyka szkoleń w dobrych rękach www.hrlogistic.pl Porozmawiaj z nami o projekcie Jesteśmy po to, by Tobie pomóc w realizacji projektu. Porozmawiajmy o zakresie obsługi, wymaganiach, parametrach, terminach.

Bardziej szczegółowo

Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić?

Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić? Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić? Warsztat, Kongres Kobiet 9.05.2014 Czy social media są potrzebne w kampanii? Z internetu korzysta 61,4% Polaków (18,51

Bardziej szczegółowo

Damian Gastół. MAGIA 5zł. Tytuł: Magia 5zł. Autor: Damian Gastół. Wydawnictwo: Gastół Consulting. Miejsce wydania: Darłowo

Damian Gastół. MAGIA 5zł. Tytuł: Magia 5zł. Autor: Damian Gastół. Wydawnictwo: Gastół Consulting. Miejsce wydania: Darłowo Tytuł: Magia 5zł Autor: Wydawnictwo: Gastół Consulting Miejsce wydania: Darłowo Data wydania: 1 września 2011 roku Nr wydania: Wydanie II - poprawione Cena: publikacja bezpłatna Miejsce zakupu: ekademia.pl

Bardziej szczegółowo

Kongres Mięsny: Producenci mięsa nie mogą pójść spać

Kongres Mięsny: Producenci mięsa nie mogą pójść spać Kongres Mięsny: Producenci mięsa nie mogą pójść spać data aktualizacji: 2016.04.19 Rosnące znaczenie e-commerce, nowe wyzwania związane z promocją marek wędlin w mediach społecznościowych, ewolucja modelu

Bardziej szczegółowo

Brief klienta. Agencja Kreatywna NADi ul. Batorego 31 lok. 5 92-308 Łódź. tel. +48 502 285 578 nadi@nadi.pl www.nadi.pl. (Nazwa firmy) (Adres)

Brief klienta. Agencja Kreatywna NADi ul. Batorego 31 lok. 5 92-308 Łódź. tel. +48 502 285 578 nadi@nadi.pl www.nadi.pl. (Nazwa firmy) (Adres) Agencja Kreatywna NADi ul. Batorego 31 lok. 5 92-308 Łódź Brief klienta tel. +48 502 285 578 nadi@nadi.pl www.nadi.pl.......................................... (Nazwa firmy).............................................................................................................................

Bardziej szczegółowo

AUDIO A2/B1 IDZIEMY NA ZAKUPY! (wersja dla studenta)

AUDIO A2/B1 IDZIEMY NA ZAKUPY! (wersja dla studenta) AUDIO A2/B1 IDZIEMY NA ZAKUPY! (wersja dla studenta) 1. Przed przeczytaniem proszę pomyśleć nad pytaniami i napisać odpowiedzi: 1. Czy lubisz robić zakupy? Co najczęściej kupujesz? Gdzie? 2. Co myślisz

Bardziej szczegółowo

JAK BYĆ SELF - ADWOKATEM

JAK BYĆ SELF - ADWOKATEM JAK BYĆ SELF - ADWOKATEM Opracowane na podstawie prezentacji Advocates in Action, Dorota Tłoczkowska Bycie self adwokatem (rzecznikiem) oznacza zabieranie głosu oraz robienie czegoś w celu zmiany sytuacji

Bardziej szczegółowo

Refinansowanie już od jakiegoś czasu mam kredyt, czy mogę obniżyć jego koszt?

Refinansowanie już od jakiegoś czasu mam kredyt, czy mogę obniżyć jego koszt? Refinansowanie już od jakiegoś czasu mam kredyt, czy mogę obniżyć jego koszt? Poniższy tekst jest przeniesiony z książki TAJNA BROŃ KREDYTOBIORCY praktycznego poradnika dla wszystkich kredytobiorców. Założenie

Bardziej szczegółowo

OPCJA KOMPLEKSOWE USŁUGI INTERNETOWE

OPCJA KOMPLEKSOWE USŁUGI INTERNETOWE Warszawa, sierpień 2010 r. KLIKNIJ, ABY EDYTOWAĆ STYL OPCJA KOMPLEKSOWE USŁUGI INTERNETOWE O nas Świadczymy kompleksowe usługi informatyczne od 1991 r. Pracowaliśmy dla niemal 400 Klientów. W tym czasie:

Bardziej szczegółowo

Klient. od pierwszego wejrzenia. Jak optymalnie dostosować serwis WWW do prowadzonej działalności. Jak uniknąć najczęstszych błędów

Klient. od pierwszego wejrzenia. Jak optymalnie dostosować serwis WWW do prowadzonej działalności. Jak uniknąć najczęstszych błędów Klient od pierwszego wejrzenia Jak optymalnie dostosować serwis WWW do prowadzonej działalności Jak uniknąć najczęstszych błędów Wybrane przykłady pozytywne i negatywne Opowiada Justyna Dziuma najstarsza

Bardziej szczegółowo

DLA SERWISÓW SAMOCHODOWYCH

DLA SERWISÓW SAMOCHODOWYCH Reklama w wyszukiwarce DLA SERWISÓW SAMOCHODOWYCH Czego użytkownicy szukają częściej? Kiedy najlepiej reklamować wymianę oleju, a kiedy rozrządu? Czy przepłacasz za kliknięcia w reklamę w Twoim mieście?

Bardziej szczegółowo

Co jest celem Twojego projektu - podsumuj jego założenia jednym zdaniem.

Co jest celem Twojego projektu - podsumuj jego założenia jednym zdaniem. INFORMACJE O PROJEKCIE Wypisz podstawowe informacje na temat Twojego projektu - dzięki nim łatwiej będzie Ci decydować o tym, jaki charakter powinna mieć Twoja strona i jakie informacje powinny mieć na

Bardziej szczegółowo

VC? Aniołem Biznesu. Przedsiębiorcą. Kim jestem? Marketingowcem

VC? Aniołem Biznesu. Przedsiębiorcą. Kim jestem? Marketingowcem Aniołem Biznesu VC? Przedsiębiorcą Kim jestem? Marketingowcem Dlaczego tutaj jestem? Fakty: 1997 30m2 powierzchni, brak wynagrodzenia, trzech cofounderów 1999 pierwsza ogólnoplska nagroda 2000 pierwsza

Bardziej szczegółowo

USŁUGI SERWISOWE NASZ GŁÓWNY CEL TO

USŁUGI SERWISOWE NASZ GŁÓWNY CEL TO USŁUGI SERWISOWE NASZ GŁÓWNY CEL TO całkowita dyspozycyjność Twojego pojazdu Serwis maksymalnie dostosowany do potrzeb klienta Naprawa w serwisie jak i sam serwis to w wyobrażeniu klienta miejsce, w którym

Bardziej szczegółowo

RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA

RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA JESTEŚMY RODZINNĄ FIRMĄ Z WIELOMA TRADYCJAMI RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA 15 lat działalności na polskim rynku. Wieloletnie doświadczenie i wiedza to nasza przewaga konkurencyjna. Otwartość na nowe rynki

Bardziej szczegółowo

Scenariusz zajęć nr 8

Scenariusz zajęć nr 8 Autor scenariusza: Małgorzata Marzycka Blok tematyczny: Mikołajkowe niespodzianki Scenariusz zajęć nr 8 I. Tytuł scenariusza zajęć : " Dowody na istnienie Świętego Mikołaja ". II. Czas realizacji: 2 jednostki

Bardziej szczegółowo

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY Czym jest portal e-biurowce? Portal e-biurowce oferuje między innymi reklamę firmom, których działalność związana jest z: budową, aranżacją i zarządzaniem inwestycjami biurowymi. Dzięki współpracy z nami,

Bardziej szczegółowo

ANKIETA STANOWIĄCA ZAŁĄCZNIK DO UMOWY DZIERŻAWY NAZWY DOMENY I SERWISU WWW

ANKIETA STANOWIĄCA ZAŁĄCZNIK DO UMOWY DZIERŻAWY NAZWY DOMENY I SERWISU WWW ANKIETA STANOWIĄCA ZAŁĄCZNIK DO UMOWY DZIERŻAWY NAZWY DOMENY I SERWISU WWW Prosimy o rzetelne wypełnienie wszystkich pól. Wyczerpujące informacje pozwolą nam nie tylko Państwa poznać, ale i znaleźć najciekawsze

Bardziej szczegółowo

CZĘŚĆ DRUGA ZOSTAŁEŚ DYREKTOREM SZKOŁY

CZĘŚĆ DRUGA ZOSTAŁEŚ DYREKTOREM SZKOŁY CZĘŚĆ DRUGA ZOSTAŁEŚ DYREKTOREM SZKOŁY Przygotowując się do konkursu na stanowisko dyrektora, posiedliśmy już sporą wiedzę teoretyczną na temat funkcjonowania szkoły. Wiedzę tę przelaliśmy na papier w

Bardziej szczegółowo

Wszystkie problemy leżą w testach. ForProgress spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.

Wszystkie problemy leżą w testach. ForProgress spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Wszystkie problemy leżą w testach O czym będziemy rozmawiać Coś nie wyszło Jak wygląda proces wytwórczy Każdy widzi to inaczej Jakie wnioski wyciągamy z testów Analiza problemów Możliwe rozwiązania O czym

Bardziej szczegółowo

Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych

Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych Innowacyjny na skalę światową system kart rabatowych Najbardziej rozwojowe rabaty Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak puszczanie oka do dziewczyny po ciemku. Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak

Bardziej szczegółowo

Sprawić aby każdy mógł generować korzyści finansowe na rzeczach, za które normalnie trzeba płacić...

Sprawić aby każdy mógł generować korzyści finansowe na rzeczach, za które normalnie trzeba płacić... Witaj, Istnieje pewnie kilka(naście) albo i więcej powodów, dla których teraz czytasz te słowa. Niezależnie więc od tego, dlaczego teraz je czytasz, chcę Ci podziękować za to, że inwestujesz swój czas

Bardziej szczegółowo

Liczy się tu i teraz!

Liczy się tu i teraz! Liczy się tu i teraz! 1. Musimy kupować, ale nie musimy sprzedawać. 2. Wszyscy chcemy żyć lepiej tzn. mieć więcej wolnego czasu i więcej pieniędzy. 3. Co powoduje, że nasz pomysł jest lepszy niż? a) brak

Bardziej szczegółowo

Szybki rozwój biznesu online. Czyli jak wystrzelić w biznesie GVO

Szybki rozwój biznesu online. Czyli jak wystrzelić w biznesie GVO Przemek Szczęch wita na dzisiejszej prezentacji pt. Szybki rozwój biznesu online Czyli jak wystrzelić w biznesie GVO Kim jestem, i moja historia od początku.. Wszystko zaczęło się od TWRPS Ebizneskurs.pl

Bardziej szczegółowo