SZKOLENIA ONLINE, NA ŻYWO Platforma elive i Opinie Klientów

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "SZKOLENIA ONLINE, NA ŻYWO Platforma elive i Opinie Klientów"

Transkrypt

1 SZKOLENIA ONLINE, NA ŻYWO Platforma elive i Opinie Klientów

2 Na Eduweb.pl wprowadziliśmy zupełnie nową, innowacyjną formułę szkoleń na żywo, online. Możesz w nich uczestniczyć jak w szkoleniach stacjonarnych, za niższą cenę i nie ruszając się z domu. Dodatkowo, uczysz się systematycznie, kilka godzin w tygodniu i tym samym nie musisz rezygnować z innych, codziennych obowiązków. Prace domowe na naszej platformie sprawdzane przez trenera dodatkowo ugruntują Twoją wiedzę a ranking uczestników oraz atrakcyjne nagrody, włącznie ze zwrotem kosztów szkolenia dla najlepszej osoby, skutecznie zmotywują Cię do nauki! Jak to działa? Szkolenia prowadzone są w formie webinarów, na żywo i systematycznie, np. 3x w tygodniu przez miesiąc. Uczestnicy szkolenia widzą i słyszą trenera jak również jego pulpit, mogą w każdej chwili zadać pytanie tekstowo lub głosowo, a nawet skorzystać ze swojej kamery. Działanie platformy live możesz zobaczyć tutaj: Platforma elive Stworzyliśmy od podstaw wirtualną platformę szkoleniową, która pozwoli Ci śledzić postępy w nauce, sprawdzać i przesyłać prace domowe a także obserwować ranking szkolenia i dyskutować z innymi uczestnikami a także z trenerem między zajęciami. W ten sposób szybko uzyskasz pomoc jeśli napotkasz problemy przy indywidualnej pracy z materiałem szkoleniowym. Na platformie znajdziesz też wszystkie prezentacje, ściągawki do wydrukowania i wiele, wiele więcej! Poniżej prezentujemy kilka screenów z działającej platformy elive:

3 Każdy uczestnik szkolenia posiada swój unikalny login i hasło oraz konto w ramach platformy elive, które umożliwia dostęp do dyskusji, rankingów, prac domowych Po zalogowaniu można przeczytać informacje o szkoleniu a także zobaczyć harmonogram spotkań i tematów. Kalendarz można zintefrować z ical.

4 Kolejny widok to lista wszystkich Warsztatów na żywo w ramach szkolenia. Po wybraniu konkretnego Warsztatu możesz zapoznać się ze szczegółami. Szczegóły Warsztatu obejmują informacje o nagraniu, które dostępne jest offline po warsztacie i możesz je obejrzeć jeśli nie mogłeś uczestniczyć na żywo, lub aby

5 odświeżyć wiedzę. Ponadto, szczegóły zawierają pracę domową oraz możliwość wgrania swoich plików a także dyskusję do każdego z Warsztatów, która pomoże Ci rozwiązać problemy które pojawią się w samodzielnej pracy. Na platformie elive możesz też śledzić swoje wyniki i awansować w rankingu szkolenia. Sprawdzisz także, jak idzie innym użytkownikom. Ranking jest tworzony na podstawie różnych aktywności, w tym wyników prac domowych, które dostępne są po zajęciach. Najlepsze osoby otrzymują atrakcyjne nagrody a nawet pełny zwrot kosztów szkolenia!

6 Opinie uczestników Chciałbym bardzo podziękować Eduwebowi za tak świetnie przygotowany i przeprowadzony kurs. Od początku można było dostrzec profesjonalizm prowadzącego oraz doskonałe przygotowanie do zajęć. Dzięki temu, nie tylko poznałem podstawy programowania w JavaScripcie, ale również wiele mankamentów i dobrych praktyk, o których ciężko dowiedzieć się w sieci. Należy też wspomnieć o interesujących pracach domowych, które zawsze dawały niesamowitą satysfakcje. Całość uzupełniły doskonale przygotowane materiały edukacyjne oraz platforma online. Lepiej przygotowanego i przeprowadzonego kursu online w Internecie jeszcze nie było. Świetna robota! - Krzysztof Handke Szkolenie przeprowadzone na najwyższym poziomie. Prowadzący bardzo dobrze przekazywał nowe informacje, które my, jako uczestnicy przyswajaliśmy. Zachecam do udziału w tego typu szkoleniach organizowanych przez Eduweb osoby, które nie mają możliwości wziąć urlopu, aby pojechać na stacjonarne szkolenie. Podczas szkolenia online również nauczymy się takich samych rzeczy jak na szkoleniu stacjonarnym. Pozdrawiam cały zespół Eduweb oraz jeszcze raz zachęcam do wybrania szkoleń od Eduweb.:-) - Jakub Glapiński Taka forma szkoleń ma o wiele więcej zalet niż szkolenia na płytach, które możemy nabyć na Eduweb lub gdziekolwiek indziej. W takiej formie mamy do dyspozycji trenera, możemy go na bieżąco pytać czego nie rozumiemy - to pozwala nam iść dalej, a nie skupiać się na jednej rzeczy (której do końca "nie łapiemy") blokującej naszą dalszą naukę. - Marcin Ruman

7 W natłoku codziennych obowiązków w pracy i w domu trudno znaleźć wolny czas dla siebie. Dobrze wolne chwile wykorzystać, aby rozwijać się w tym co lubimy. Trudno też czasem przewidzieć kiedy ten wolny czas nastąpi. Rozwiązaniem tej sytuacji jak dla mnie są kursy video, które mogą obejrzeć w Internecie lub na DVD. Do tego koszty takiego kursu są niskie i zazwyczaj zamykają się w granicach 100 zł. Jednak wiem, że jak korzystam z tego typu szkoleń, to napotykam na pewne trudności, o których nie było mowy na tym szkoleniu video. Mam wtedy 2 wyjścia. Poddaje się i rzucam dalsze szkolenie lub szukam rozwiązania wśród ludzi, którzy mieli podobny problem co ja. Oczywiście wykorzystuje wtedy Internet i Google. Jednak nie zawsze jest łatwo znaleźć w Internecie rozwiązanie problemu. Czasem to trwa wiele godzin, a może i przeciągnąć się na dni, jeśli zależy mi na rozwiązaniu problemu. Przejdę dany problem, a potem pojawiają się następne i tak wiele razy, aż osiągnę cel związany z przejściem wybranego szkolenia. Jednak nie każdy ma tyle zapału, aby tak dużo czasu poświęcić na rozwiązywanie kolejnych problemów na drodze do celu. Z tego względu lepszym wyjściem jest nauczyciel, czyli osoba, która zna się dobrze na danym temacie i potrafi przekazać wiedzę. Z pomocą nauczyciela nie ugrzęznę w miejscu, a ciągle będę posuwał się do przodu. Może to być osobisty trener. Jednak wysokie koszty odstraszą większość osób. Jest jeszcze opcja szkoleń stacjonarnych. Będę to niższe koszty niż trenera, ale koszty podróży, hotelu, restauracji i innych dodatków nie będę dla każdego w zasięgu jego możliwości finansowych. Dobrze byłoby pogodzić dostęp do nauczyciela z niskimi kosztami. Istnieje sposób na pogodzenie tych dwóch wymagań. Ten sposób od dawna jest używany w USA, a na rynku Polskim widzę coraz więcej firm i już osób prywatnych korzystających z tego rozwiązania. Pewnie ze względu na coraz niższe koszta. Tym rozwiązaniem są pokoje videokonferencyjne. Uważam z mojego doświadczenia, że formy prowadzenia szkoleń na żywo przez Internet tzw. webinarów to świetne rozwiązanie na problemy braku czasu i pieniędzy. Ten sposób został też użyty na platformie eduweb live. To był dobry krok w kierunku osób, które chcą się szkolić. W styczniu 2013 roku skorzystałem z takiej formy szkolenia na temat tworzenia dynamicznych stron internetowych z wykorzystaniem JavaScript. To szkolenie zostało poprowadzone przez Macieja Żukiewicza, który na co dzień zajmuje się dodawaniem funkcjonalności dla dynamicznych stron internetowych. Po szkoleniu mogę śmiało powiedzieć, że Maciek ma dużą wiedzę i doświadczenie na temat technologii webowych. Do tego, co jest bardzo ważne, potrafi tą wiedzę przekazać w prosty sposób. Gdy pojawiło się zagadnienie, które nie było zrozumiałe dla kilku

8 osób, to potrafił przytoczyć przykład porównawczy z życia. I tak niby skomplikowane programowanie stało się proste. Maciek przez całe szkolenie pokazywał swój pulpit. Widziałem jak na żywo tworzy kod i w zrozumiały sposób tłumaczy kolejne kroki JavaScriptu. Dodał też parę prezentacji dla urozmaicenia. W każdej chwili szkolenie każdy mógł zadać pytanie, na które Maciek odpowiadał. Na szkoleniu było nas około 25 osób. W trakcie naszych rozmów pojawiło się też sporo humoru, więc stworzyliśmy grupę, która dalej z chęcią kontaktuje się i wspiera. Pewnie sporo osób, również i ja będziemy kontynuować naszą naukę tym sposobem w szkoleniu z jquery i AJAX. Od strony technicznej, to u mnie platforma sprawnie działała. Miałem do tego pewną obawę, bo gdy wchodziła ta usługa i gdy byłem jeszcze na darmowym webinarze, to strasznie cięło mi głos. Teraz okazało się, że to nie była wina tej platformy, tylko mojego połączenie internetowego. Tylko na ostatnich 3 dniach szkolenia przerywało mi obraz i dźwięk. Tylko dlatego, że była jakaś awaria w moim Internecie. Od początku szkolenia wszystko sprawnie działało. Na koniec zostawiłem najciekawsze. Otóż, mało tego, że szkolenie jest świetnie prowadzone, można zadawać pytania, i wiele się nauczyć, to jeszcze można się sprawdzić i wygrać nagrody. Co tydzień dostaliśmy kilka zadań domowych. W ten sposób mogłem sprawdzić się w praktyce, z tego co się nauczyłem z danego tygodnia. Za zadania były punkty i był ustalany ranking. Maciek pokazywał też po oddaniu przez nas zadań, jak on rozwiązuje te zadania. Po tym wiem jak wykonać zadania lub jak je lepiej zrobić. Nagrody były dodatkową motywacją, aby przyłożyć się do wykonania zadań. Gratuluję i dziękuję zespołowi eduweb za taką formę prowadzenia szkoleń. W taki sposób to z wielką przyjemnością chce się uczyć. - Paweł Protaś Szkolenie, które przeżyłem z ekipą eduweb.pl to jedna z najlepszych inwestycji jakie zrobiłem w minionym roku. Jako webmaster startujący na rynku pracy muszę przyznać, że wiedza którą przedstawił nam Maciek jest bezcenna. Praktyczne porady, wspólne rozwiązywanie problemów, a przede wszystkim przystępny dla każdego sposób przekazywania treści to idealna mieszanka. Jeśli ktoś nie zna tej technologii a myśli poważnie o tworzeniu stron www musi dołączyć do grona, w którym ja teraz jestem.

9 Oczywiście nic za darmo. Ale za pół-darmo już tak. Dobra cena kursu zmniejsza ryzyko dysonansu po decyzyjnego, a jeśli zaangażowanie przekroczy próg minimalny wszyscy kursanci mają gwarantowaną motywację do pracy, świetną zabawę, solidną dawkę wiedzy i nowych kolegów po fachu, z którymi da się pogadać na każdy temat :) Osobiście i świadomie - bardzo polecam! PS. Po raz ostatni, brawo i wielkie dzięki Maciek. PS2. Jeśli nie DVD, błagam, zróbcie coś, żeby materiał wytrzymał w sieci (znacznie) dłużej niż wstępnie obiecane 3 miesiące... - Adam Sobieszek Bardzo polecam powyższe szkolenie, część merytoryczna i praktyczna na bardzo wysokim poziomie. W szczególności dziękuje za pracę domowe któro pozwalały mi na sprawdzenie mojej wiedzy którą otrzymałem na kursie. Jeśli chcesz nauczyć się i pracować z językiem Java Script ten kurs jest dla ciebie. - Waldemar Nosiński Zapraszamy do uczestnictwa w Szkoleniach. Lista dostępnych szkoleń online znajduje się pod adresem

jquery i AJAX - Praktycznie Szkolenie dla webdeveloperów, freelancerów, webdesignerów

jquery i AJAX - Praktycznie Szkolenie dla webdeveloperów, freelancerów, webdesignerów jquery i AJAX - Praktycznie Szkolenie dla webdeveloperów, freelancerów, webdesignerów Poznaj bibliotekę jquery w ramach zupełnie innowacyjnej formy szkoleń. Ucz się na bieżąco i systematycznie 2 godziny

Bardziej szczegółowo

JavaScript Dokładnie, od Podstaw Szkolenie dla webdeveloperów, freelancerów, webdesignerów

JavaScript Dokładnie, od Podstaw Szkolenie dla webdeveloperów, freelancerów, webdesignerów JavaScript Dokładnie, od Podstaw Szkolenie dla webdeveloperów, freelancerów, webdesignerów Poznaj JavaScript od podstaw w ramach zupełnie innowacyjnej formy szkoleń. Ucz się na bieżąco i systematycznie

Bardziej szczegółowo

Jak Zarobić Na Fakcie Własnego Rozwoju I Edukacji. Czyli propozycja, której NIKT jeszcze nie złożył w e-biznesie ani w Polsce ani na świecie.

Jak Zarobić Na Fakcie Własnego Rozwoju I Edukacji. Czyli propozycja, której NIKT jeszcze nie złożył w e-biznesie ani w Polsce ani na świecie. Jak Zarobić Na Fakcie Własnego Rozwoju I Edukacji Czyli propozycja, której NIKT jeszcze nie złożył w e-biznesie ani w Polsce ani na świecie. Przede wszystkim dziękuję Ci, że chciałeś zapoznać się z moją

Bardziej szczegółowo

Ty i Google. Niezbędnik dla początkującego

Ty i Google. Niezbędnik dla początkującego Ty i Google Niezbędnik dla początkującego Podstawowe usługi... Jedno konto, wszystkie usługi Jeśli założysz konto w serwisie google masz wtedy dostęp do wszystkich jego funkcji, również tych zaawansowanych.

Bardziej szczegółowo

Spotkanie. Agenda spotkania: o sobie wstęp jak założyć Skype podstawy korzystania ze Skype. Pamiętaj, jeśli czegoś nie rozumiesz, pytaj od razu.

Spotkanie. Agenda spotkania: o sobie wstęp jak założyć Skype podstawy korzystania ze Skype. Pamiętaj, jeśli czegoś nie rozumiesz, pytaj od razu. ABC Skype a Spotkanie Agenda spotkania: o sobie wstęp jak założyć Skype podstawy korzystania ze Skype Pamiętaj, jeśli czegoś nie rozumiesz, pytaj od razu. Czym jest komunikator Skype? Jakie funkcje ma

Bardziej szczegółowo

Compact Open Remote Nao

Compact Open Remote Nao Damian Kluba Katarzyna Lasak Amadeusz Starzykiewicz Techniki obiektowe i komponentowe Compact Open Remote Nao CORN Podsumowanie projektu 1. Powstałe komponenty 1.1. Video Component 1.1.1. Elementy komponentu

Bardziej szczegółowo

FILM - W INFORMACJI TURYSTYCZNEJ (A2 / B1)

FILM - W INFORMACJI TURYSTYCZNEJ (A2 / B1) FILM - W INFORMACJI TURYSTYCZNEJ (A2 / B1) Turysta: Dzień dobry! Kobieta: Dzień dobry panu. Słucham? Turysta: Jestem pierwszy raz w Krakowie i nie mam noclegu. Czy mogłaby mi Pani polecić jakiś hotel?

Bardziej szczegółowo

Korzystanie z platformy Instytutu Rozwoju Edukacji

Korzystanie z platformy Instytutu Rozwoju Edukacji Korzystanie z platformy Instytutu Rozwoju Edukacji Seweryn Wyszyński Spis treści 1. Logowanie do platformy... 2 2. Strona główna... 4 3. Ustawienia profilu użytkownika... 5 4. Dostęp do kursów na platformie...

Bardziej szczegółowo

INSTRUKCJA OBSŁUGI DLA SŁUCHACZY. Platforma zdalnego nauczania

INSTRUKCJA OBSŁUGI DLA SŁUCHACZY. Platforma zdalnego nauczania INSTRUKCJA OBSŁUGI DLA SŁUCHACZY Platforma zdalnego nauczania Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment) to narzędzie do pracy zdalnej, za pomocą którego użytkownik (uczeń, nauczyciel)

Bardziej szczegółowo

Spis treści. tel.: 782 580 850 e-mail: kontakt@e-zaplecze.pl 2

Spis treści. tel.: 782 580 850 e-mail: kontakt@e-zaplecze.pl 2 Spis treści 1. Wstęp... 3 2. Szybkie wystawienie aukcji w szablonie bez konieczności instalacji szablonu na koncie allegro... 4 3. Wystawianie aukcji w szablonie z instalacją szablonu na koncie allegro...

Bardziej szczegółowo

AKADEMIA KOMPETENCJI KLUCZOWYCH PROGRAM ROZWOJU UCZNIÓW SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH POLSKI WSCHODNIEJ

AKADEMIA KOMPETENCJI KLUCZOWYCH PROGRAM ROZWOJU UCZNIÓW SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH POLSKI WSCHODNIEJ AKADEMIA KOMPETENCJI KLUCZOWYCH PROGRAM ROZWOJU UCZNIÓW SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH POLSKI WSCHODNIEJ Bezpłatne zajęcia dodatkowe w Twojej szkole dowiedz się więcej!!! Projekt współfinansowany przez Unię

Bardziej szczegółowo

WWW.SPORTSZKOLNY.LUBLIN.EU

WWW.SPORTSZKOLNY.LUBLIN.EU WWW.SPORTSZKOLNY.LUBLIN.EU - instrukcja obsługi programu Szanowni Państwo! Z prawdziwą przyjemnością przedstawiamy Państwu program Sport Szkolny, który powstał z myślą o stworzeniu efektywnej platformy

Bardziej szczegółowo

Przewodnik dla nauczyciela

Przewodnik dla nauczyciela Przewodnik dla nauczyciela Jak założyć konto i pracować z Oxford English Online? Z przewodnikiem dla nauczyciela to proste! Strona logowania Aby rozpocząć korzystanie z OEO załóż swoje konto. W tym celu

Bardziej szczegółowo

Partner Marketing Center - jak wykorzystać dostępne zasoby marketingowe

Partner Marketing Center - jak wykorzystać dostępne zasoby marketingowe Partner Marketing Center - jak wykorzystać dostępne zasoby marketingowe Karolina Kapica SMB Partner Marketing Microsoft $ 25.02.2015 Agenda Znaczenie marketingu internetowego i wprowadzenie do Partner

Bardziej szczegółowo

PUBLIKACJA PODSUMOWUJACA ZAJĘCIA DODATKOWE Z MATEMATYKI. realizowane w ramach projektu Stąd do przyszłości. nr. POKL.09.01.

PUBLIKACJA PODSUMOWUJACA ZAJĘCIA DODATKOWE Z MATEMATYKI. realizowane w ramach projektu Stąd do przyszłości. nr. POKL.09.01. Mołodiatycze, 22.06.2012 PUBLIKACJA PODSUMOWUJACA ZAJĘCIA DODATKOWE Z MATEMATYKI realizowane w ramach projektu Stąd do przyszłości nr. POKL.09.01.02-06-090/11 Opracował: Zygmunt Krawiec 1 W ramach projektu

Bardziej szczegółowo

TELEMEETING ZAMAWIANY BLISKI KONTAKT NA ODLEGŁOŚĆ PROFESJONALNE ROZWIĄZANIE TELEKONFERENCYJNE

TELEMEETING ZAMAWIANY BLISKI KONTAKT NA ODLEGŁOŚĆ PROFESJONALNE ROZWIĄZANIE TELEKONFERENCYJNE TELEMEETING ZAMAWIANY BLISKI KONTAKT NA ODLEGŁOŚĆ PROFESJONALNE ROZWIĄZANIE TELEKONFERENCYJNE CZYM JEST TELEMEETING? Telemeeting to innowacyjna usługa telekonferencyjna, która umożliwia prostą, szybką

Bardziej szczegółowo

Goldenline oraz LinkedIn zakładanie konta i możliwości

Goldenline oraz LinkedIn zakładanie konta i możliwości Goldenline oraz LinkedIn zakładanie konta i możliwości Serwisy społecznościowe zdobyły ogromną popularność wśród polskich internautów. Sam tylko Facebook, który jest najpopularniejszym serwisem tego typu

Bardziej szczegółowo

SPRAWOZDANIE Z REALIZACJI PLANU PRACY SIECI WSPÓŁPRACY I SAMOKSZTAŁCENIA

SPRAWOZDANIE Z REALIZACJI PLANU PRACY SIECI WSPÓŁPRACY I SAMOKSZTAŁCENIA Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół poprzez zmodernizowany system doskonalenia nauczycieli w powiecie gryfińskim UDA-POKL.03.05.00-00-219/12-00 SPRAWOZDANIE Z REALIZACJI PLANU PRACY SIECI WSPÓŁPRACY I

Bardziej szczegółowo

Jak korzystać z Platformy Edukacyjnej Historia dla Polonii?

Jak korzystać z Platformy Edukacyjnej Historia dla Polonii? Szanowny Nauczycielu! Oddajemy w Twoje ręce efekt naszej wytężonej pracy. Jest to internetowy kurs historii Polski na dwóch poziomach, odpowiadających polskiemu II i III etapowi edukacyjnemu (klasy 4-6

Bardziej szczegółowo

Numer i nazwa obszaru: 5 Wdrażanie nowych, innowacyjnych sposobów nauczania i oceniania, w celu podnoszenia efektywności kształcenia w cyfrowej szkole

Numer i nazwa obszaru: 5 Wdrażanie nowych, innowacyjnych sposobów nauczania i oceniania, w celu podnoszenia efektywności kształcenia w cyfrowej szkole Numer i nazwa obszaru: 5 Wdrażanie nowych, innowacyjnych sposobów nauczania i oceniania, w celu podnoszenia efektywności kształcenia w cyfrowej szkole Temat szkolenia: Gryfikacja i inne innowacyjne metody

Bardziej szczegółowo

1) filmy / seriale 2) muzykę 3) książki 4) gry 5) inne (jakie?)...

1) filmy / seriale 2) muzykę 3) książki 4) gry 5) inne (jakie?)... METRYCZKA Miejscowość Płeć Wiek Wykształcenie Zawód BLOK I (kultura w sieci + PISF) 1. W jaki sposób przeważnie korzystasz z Internetu? 1) komputer stacjonarny lub laptop w domu [> przejdź do pytania 2]

Bardziej szczegółowo

Jak poruszać się po TwinSpace

Jak poruszać się po TwinSpace Witaj Jak poruszać się po TwinSpace Wskazówki te zostały opracowane z myślą o Nauczycielach Administratorach, którzy są nowi na TwinSpace. Pomogą ci one: - Wejść na TwinSpace - Edytować swój profil - Tworzyć

Bardziej szczegółowo

Kurs Trenerów Online. Copyright: Szkolenia i Konsulting Marta Eichstaedt. Kurs trenerów online w Nowych Motywacjach.

Kurs Trenerów Online. Copyright: Szkolenia i Konsulting Marta Eichstaedt. Kurs trenerów online w Nowych Motywacjach. Kurs Trenerów Online. Copyright: Szkolenia i Konsulting Marta Eichstaedt Kurs trenerów online w Nowych Motywacjach Spotkanie nr 1 Kurs Trenerów Online. Copyright: Szkolenia i Konsulting Marta Eichstaedt

Bardziej szczegółowo

Macmillan Practice Online przewodnik dla uczniów

Macmillan Practice Online przewodnik dla uczniów Macmillan Practice Online przewodnik dla uczniów Macmillan Practice Online to wirtualne środowisko dla osób uczących się języka angielskiego. Logując się, możesz realizować materiał wybrany samodzielnie

Bardziej szczegółowo

mcourser platforma edukacyjna z multimedialnymi mlibro Zestaw darmowych aplikacji do zainstalowania

mcourser platforma edukacyjna z multimedialnymi mlibro Zestaw darmowych aplikacji do zainstalowania mcourser platforma edukacyjna z multimedialnymi zasobami edukacyjnymi przygotowanymi przez Wydawnictwo Klett oraz zasobami tworzonymi przy pomocy narzędzia minstructor, dostępna z każdego komputera PC,

Bardziej szczegółowo

Podręcznik Ucznia. Projekt systemowy Fascynujący Świat Nauki i Technologii. Platforma wstępnych badań przesiewowych. dla uczniów klas I VI

Podręcznik Ucznia. Projekt systemowy Fascynujący Świat Nauki i Technologii. Platforma wstępnych badań przesiewowych. dla uczniów klas I VI Projekt systemowy 'Fascynujący Świat Nauki i Technologii' nr POKL.09.01.02-16-001/13 jest współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Projekt systemowy Fascynujący

Bardziej szczegółowo

Mariola Drosd. www.oswiecimlubiinternet.wordpress.com. krótki przewodnik po Scratchu. poznaj trzeci język

Mariola Drosd. www.oswiecimlubiinternet.wordpress.com. krótki przewodnik po Scratchu. poznaj trzeci język Mariola Drosd www.oswiecimlubiinternet.wordpress.com Programuj krótki przewodnik po Scratchu poznaj trzeci język O przewodniku Programowanie jest nie tylko dla młodych to fajna zabawa, która rozwija kreatywne

Bardziej szczegółowo

AUKCJE LIVE! PRZEWODNIK! licytowanie na żywo przez Internet razem z salą! AGRAART.ONEBID.PL! Agra-Art SA 2015

AUKCJE LIVE! PRZEWODNIK! licytowanie na żywo przez Internet razem z salą! AGRAART.ONEBID.PL! Agra-Art SA 2015 AUKCJE LIVE licytowanie na żywo przez Internet razem z salą PRZEWODNIK AGRAART.ONEBID.PL Agra-Art SA 2015 Przewodnik Aukcji Live 2 z 10 Agra-Art SA i Onebid.pl, 2015 JAK TO DZIAŁA Licytacja Live razem

Bardziej szczegółowo

AKADEMIA KOMPETENCJI KLUCZOWYCH PROGRAM ROZWOJU UCZNIÓW SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH POLSKI WSCHODNIEJ PROJEKT REALIZOWANY PRZEZ:

AKADEMIA KOMPETENCJI KLUCZOWYCH PROGRAM ROZWOJU UCZNIÓW SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH POLSKI WSCHODNIEJ PROJEKT REALIZOWANY PRZEZ: AKADEMIA KOMPETENCJI KLUCZOWYCH PROGRAM ROZWOJU UCZNIÓW SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH POLSKI WSCHODNIEJ PROJEKT REALIZOWANY PRZEZ: Bezpłatne zajęcia dodatkowe w Twojej szkole dowiedz się więcej!!!! Projekt

Bardziej szczegółowo

Aplikacje Internetowe

Aplikacje Internetowe Aplikacje Internetowe ITA-103 Wersja 1 Warszawa, październik 2008 Spis treści Wprowadzenie i-4 Moduł 1 Podstawy HTML 1-1 Moduł 2 Kaskadowe Arkusze Stylów CSS 2-1 Moduł 3 Podstawy JavaScript 3-1 Moduł 4

Bardziej szczegółowo

Zarządzanie kontaktami

Zarządzanie kontaktami Zarządzanie kontaktami www.clickmeeting.pl Dowiedz się, jak dodawać, importować i tworzyć grupy kontaktów oraz łatwo nimi zarządzać. Spis Treści Przeglądanie kontaktów Książka adresowa Grupy kontaktów

Bardziej szczegółowo

Czy potrafisz się uczyć? badanie ewaluacyjne

Czy potrafisz się uczyć? badanie ewaluacyjne Czy potrafisz się uczyć? badanie ewaluacyjne W celu zbadania efektywności uczenia się, przygotowałam i przeprowadziłam wśród uczniów mojej klasy ankietę na temat Czy potrafisz się uczyć?. Test przeprowadziłam

Bardziej szczegółowo

REDIVE PRZEWODNIK PO PLATFORMIE LMS

REDIVE PRZEWODNIK PO PLATFORMIE LMS REDIVE PRZEWODNIK PO PLATFORMIE LMS PROJ. Nº 528362-LLP-1-2012-1-PT-ERASMUS-ECUE Ten projekt został zrealizowany przy wsparciu finansowym Komisji Europejskiej. Projekt lub publikacja odzwierciedlają jedynie

Bardziej szczegółowo

MÓJ J P IE I RW R SZY Y FRE R EKO K NOMIC I Z C NY Y STA T RT R -UP U Piotr t D o D brzański Lok_ALL_izacja.pl

MÓJ J P IE I RW R SZY Y FRE R EKO K NOMIC I Z C NY Y STA T RT R -UP U Piotr t D o D brzański Lok_ALL_izacja.pl MÓJ PIERWSZY FREEKONOMICZNY START-UP Piotr Dobrzański Lok_ALL_izacja.pl Jaki jest mój model freekonomiczny? Projekt bazuje na dwóch zasadach modeli freekonomicznych FREEMIUM REKLAMA Uniwersytet Dziecięcy

Bardziej szczegółowo

zdecydowanie tak do większości zajęć do wszystkich zajęć zdecydowanie tak do większości do wszystkich do wszystkich do większości zdecydowanie tak

zdecydowanie tak do większości zajęć do wszystkich zajęć zdecydowanie tak do większości do wszystkich do wszystkich do większości zdecydowanie tak Kwestioriusz ankiety dla uczniów "Moja szkoła" Dzień bry, Odpowiedz, proszę, pytania temat Twojej szkoły. Odpowiedzi udzielone przez Ciebie i Twoje koleżanki i kolegów pomogą rosłym zobaczyć szkołę Waszymi

Bardziej szczegółowo

DORADCA PERK. Pierwszy w Polsce! Kurs stacjonarny z transmisją na żywo

DORADCA PERK. Pierwszy w Polsce! Kurs stacjonarny z transmisją na żywo Pierwszy w Polsce! Kurs stacjonarny z transmisją na żywo Kurs na DI NR 1 w Polsce i na świecie: 78 godzin efektywnych zajęć stacjonarnych lub video + ponad 200 godzin dodatkowej* nauki on-line Własne materiały

Bardziej szczegółowo

Maciej Żółtowski Twoje prawa Część I Zakupy w Internecie

Maciej Żółtowski Twoje prawa Część I Zakupy w Internecie Maciej Żółtowski Twoje prawa Część I Zakupy w Internecie Wydanie I 2 Copyright by Maciej Żółtowski ISBN : 978-83-941348-0-8 Wszelkie prawa zastrzeżone. Rozpowszechnianie i kopiowanie całości lub części

Bardziej szczegółowo

Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić?

Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić? Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić? Warsztat, Kongres Kobiet 9.05.2014 Czy social media są potrzebne w kampanii? Z internetu korzysta 61,4% Polaków (18,51

Bardziej szczegółowo

9 elementów zarządzania projektami Narzędzia Nowoczesnego Project Managera

9 elementów zarządzania projektami Narzędzia Nowoczesnego Project Managera 9 elementów zarządzania projektami Narzędzia Nowoczesnego Project Managera Darmowy Ebook Autor: Adam Omelczuk Tytuł: 9 elementów zarządzania projektami W życiu i w biznesie Darmowy Ebook NARZĘDZIA Nowoczesnego

Bardziej szczegółowo

Odpowiednia motywacja podstawą sukcesu na kursach E-edu

Odpowiednia motywacja podstawą sukcesu na kursach E-edu Odpowiednia motywacja podstawą sukcesu na kursach E-edu 1 Warunkiem skutecznego uczenia się jest dobrowolność i świadomość celów podejmowanych działań, dlatego bardzo istotną kwestią, na którą kursanci

Bardziej szczegółowo

Spis treści. Wstęp 3. Logowanie 4. Ekran kalendarza 5. Ustawienia 6. Dodawanie akcji 7. Parametry zleceń 8. Zlecenia warunkowe, modyfikacja zleceń 9

Spis treści. Wstęp 3. Logowanie 4. Ekran kalendarza 5. Ustawienia 6. Dodawanie akcji 7. Parametry zleceń 8. Zlecenia warunkowe, modyfikacja zleceń 9 Instrukcja obsługi Spis treści Wstęp 3 Logowanie 4 Ekran kalendarza 5 Ustawienia 6 Dodawanie akcji 7 Parametry zleceń 8 Zlecenia warunkowe, modyfikacja zleceń 9 Obsługa kalendarza 10 HFT Robotero to ultraszybki

Bardziej szczegółowo

W jaki sposób dzięki ical nigdy nie zapomnieć o spotkaniu (i urodzinach) 27 ical kalendarz dostarczany wraz z Leopardem pozwala w prosty sposób zapanować na planem dnia. A w połączeniu z Książką adresową

Bardziej szczegółowo

Podstawy tworzenia i redagowania tekstów specjalistycznych Dokumentacja techniczna

Podstawy tworzenia i redagowania tekstów specjalistycznych Dokumentacja techniczna Podstawy tworzenia i redagowania tekstów specjalistycznych Dokumentacja techniczna Katarzyna Klessa Do kogo kierujemy naszą dokumentację/pomoc? Jeśli pojęcie Grupa użytkowników: 'baza danych' to dla nas

Bardziej szczegółowo

Przewodnik dla ucznia

Przewodnik dla ucznia Przewodnik dla ucznia Jak założyć konto i pracować z Oxford English Online? Z przewodniekiem dla ucznia to proste! Strona logowania Aby rozpocząć korzystanie z OEO załóż swoje konto. W tym celu należy

Bardziej szczegółowo

Analiza jakości kursów PERK na maklera papierów wartościowych, 2010 2012

Analiza jakości kursów PERK na maklera papierów wartościowych, 2010 2012 Strona 1 Analiza jakości kursów PERK na maklera papierów wartościowych, 2010 2012 Poniższy raport został przygotowany przez zespół analityczny PERK w celu przedstawienia ilościowej analizy jakości przeprowadzonych,

Bardziej szczegółowo

Temat: Wykorzystywanie zasobów przez ucznia

Temat: Wykorzystywanie zasobów przez ucznia Scenariusz zajęć II etap edukacyjny, zajęcia komputerowe Temat: Wykorzystywanie zasobów przez ucznia Treści kształcenia: Zajęcia komputerowe: 1. Wykorzystywanie komputera oraz programów i gier edukacyjnych

Bardziej szczegółowo

Voicer. SPIKON Aplikacja Voicer V100

Voicer. SPIKON Aplikacja Voicer V100 Voicer SPIKON Aplikacja Voicer V100 SPIKON Voicer Aplikacja Voicer w platformie SPIKON dedykowana jest przede wszystkim konsultantom kampanii wirtualnego Call Center. Dając łatwy dostęp do najważniejszych

Bardziej szczegółowo

--------------------------------- Zacznij Zarabiać

--------------------------------- Zacznij Zarabiać NetWork Dostarcza GoDealla.pl GoDealla NetWork --------------------------------- Zacznij Zarabiać na zakupach grupowych Czym jest GoDealla Network? GoDealla.pl to największy polski agregator zakupów grupowych.

Bardziej szczegółowo

co-funded by the European Union Czego potrzebuję by czatować?

co-funded by the European Union Czego potrzebuję by czatować? co-funded by the European Union Czego potrzebuję by czatować? Dostępu do internetu i urządzenia umożliwiającego korzystanie z sieci, adresu internetowego czatu, dobrego nastroju do rozmów; Tworząc konto

Bardziej szczegółowo

Program Rabatowy. Nowoczesny program dla Klientów AXA 2012

Program Rabatowy. Nowoczesny program dla Klientów AXA 2012 Program Rabatowy Nowoczesny program dla Klientów AXA 2012 1 Nowość dla Klientów AXA Każdy Ubezpieczony w AXA zarabia na swoją składkę Program Rabatowy AXA Benefit 2 Nowość dla Klientów AXA AXA Benefit

Bardziej szczegółowo

EDUKACYJNY Serwis Uniwersytetu Dzieci. www.uniwersytetdzieci.pl

EDUKACYJNY Serwis Uniwersytetu Dzieci. www.uniwersytetdzieci.pl EDUKACYJNY Serwis Uniwersytetu Dzieci Cykl wykładów DLA RODZICÓW Kredą po monitorze, czyli edukacja w globalnej wiosce. Co możemy zrobić, by nasze dzieci były kreatywne? Czy dziewczynki powinny być grzeczne,

Bardziej szczegółowo

podręcznik użytkownika showtime

podręcznik użytkownika showtime podręcznik użytkownika showtime pokaż innym o czym mówisz dlaczego showtime? Z pewnością wiesz jak pożyteczne mogą być połączenia konferencyjne. A gdybyś mógł do nich dodać obrazy? Właśnie to umożliwia

Bardziej szczegółowo

Ankieta badająca opinie użytkowników o portalu IT Szkoła

Ankieta badająca opinie użytkowników o portalu IT Szkoła Ankieta badająca opinie użytkowników o portalu IT Szkoła Zbiorcze zestawienie wyników odpowiedzi udzielonych przez respondentów. Próba: 8 os.. W jaki sposób spędzasz czas w Internecie - określ częstotliwość?

Bardziej szczegółowo

Wywiady. Pani Halina Glińska. Tancerka, właścicielka sklepu Just Dance z akcesoriami tanecznymi

Wywiady. Pani Halina Glińska. Tancerka, właścicielka sklepu Just Dance z akcesoriami tanecznymi Wywiady Pani Aleksandra Machnikowska Przedsiębiorca od 2009 roku, najpierw w spółce cywilnej prowadziła sklep Just Dance. Od 2012 roku prowadzi restaurację EL KAKTUS. W styczniu 2014 restauracja EL KAKTUS

Bardziej szczegółowo

Raport z ewaluacji wewnętrznej przeprowadzonej w Niepublicznym Gimnazjum im. Ks. Piotra Wawrzyniaka w Golinie w roku szkolnym 2014/15

Raport z ewaluacji wewnętrznej przeprowadzonej w Niepublicznym Gimnazjum im. Ks. Piotra Wawrzyniaka w Golinie w roku szkolnym 2014/15 Raport z ewaluacji wewnętrznej przeprowadzonej w Niepublicznym Gimnazjum im. Ks. Piotra Wawrzyniaka w Golinie w roku szkolnym 2014/15 Przedmiot ewaluacji: Formy i metodyka procesu dydaktycznego. Zespół

Bardziej szczegółowo

Instrukcja dla ucznia

Instrukcja dla ucznia Instrukcja dla ucznia Rejestracja 1. Pierwszą rzecz jaką należy zrobić po wejściu na platformę Mermidon, to utworzenie swojego prywatnego konta. Proces ten nie różni się zbytnio od zakładania konta poczty

Bardziej szczegółowo

Kurs na Doradcę Inwestycyjnego

Kurs na Doradcę Inwestycyjnego Pierwszy w Polsce! Kurs stacjonarny z transmisją na żywo Kurs na Doradcę Inwestycyjnego III Edycja: Lato 2012 Kurs na DI NR 1 w Polsce i na świecie: 78 godzin efektywnych zajęć stacjonarnych lub video

Bardziej szczegółowo

POMYSŁ DOBREJ PRAKTYKI

POMYSŁ DOBREJ PRAKTYKI POMYSŁ DOBREJ PRAKTYKI autor/ szkoła / miejscowość Grzegorz Pyda Szkoła Podstawowa nr 28 im. Synów Pułku Ziemi Lubelskiej, Lublin tytuł dobrej praktyki Podsumowanie wiadomości przed sprawdzianem Droga,

Bardziej szczegółowo

PREZENTACJA TOTALNA. czyli jak prezentować aby osiągać swój cel

PREZENTACJA TOTALNA. czyli jak prezentować aby osiągać swój cel PREZENTACJA TOTALNA czyli jak prezentować aby osiągać swój cel Każdy z nas chyba uczestniczył w nudnej prezentacji W czasie takich prezentacji, tylko jedna myśl ciśnie się słuchaczowi na usta... WTF!?!

Bardziej szczegółowo

www.akcjaczysterece.pl

www.akcjaczysterece.pl Zapraszamy na: www.akcjaczysterece.pl Aby przyłączyć się do Akcji Czyste Ręce, poznać pełną funkcjonalność strony internetowej i móc korzystać ze wszystkich aplikacji tam dostępnych, wystarczy kilka kroków.

Bardziej szczegółowo

Pielgrzymka,18.01. 2013. Kochana Mamo!

Pielgrzymka,18.01. 2013. Kochana Mamo! Pielgrzymka,18.01. 2013 Kochana Mamo! Na początku mego listu chciałbym Ci podziękować za wiedzę, którą mi przekazałaś. Wiedza ta jest niesamowita i wielka. Cudownie ją opanowałem i staram się ją dobrze

Bardziej szczegółowo

O finansach w bibliotece

O finansach w bibliotece O finansach w bibliotece WEBINARIUM DLA UCZESTNIKÓW OFB4 25.11.2015 PREZENTUJĄ: Katarzyna Morawska i Martyna Woropińska PROWADZI: Agnieszka Koszowska Realizatorem projektu jest Fundacja Rozwoju Społeczeństwa

Bardziej szczegółowo

Zarządzanie Sobą... w czasie

Zarządzanie Sobą... w czasie Zarządzanie Sobą... w czasie Wrocław, 14 maja 2011 Masz tylko 24h! Wykorzystuj je odpowiednio. Skuteczne metody zarzadzania Sobą w czasie. I nie tylko. Szkolenie stworzone z myślą o przedsiębiorcach, sprzedawcach,

Bardziej szczegółowo

Instrukcja korzystania z platformy e-learningowej Moodle Wojewódzkiego Ośrodka Metodycznego w Gorzowie Wlkp.

Instrukcja korzystania z platformy e-learningowej Moodle Wojewódzkiego Ośrodka Metodycznego w Gorzowie Wlkp. Instrukcja korzystania z platformy e-learningowej Moodle Wojewódzkiego Ośrodka Metodycznego w Gorzowie Wlkp. oprac. Magdalena Anna Płatonow Maja Wilczewska-Wojczyszyn Gorzów Wlkp., marzec 2014 r., 1 MOODLE

Bardziej szczegółowo

PrintMusic 2014. Zanim przystąpisz do instalacji DANIEL FIRLEJ

PrintMusic 2014. Zanim przystąpisz do instalacji DANIEL FIRLEJ Zanim przystąpisz do instalacji PrintMusic 2014 OPRACOWANIE: DANIEL FIRLEJ Zakładanie konta Makemusic, dodawanie numeru seryjnego do konta, pobieranie PrintMusic oraz instalacja polonizatora 1 Zanim przystąpisz

Bardziej szczegółowo

Rozmowa ze sklepem przez telefon

Rozmowa ze sklepem przez telefon Rozmowa ze sklepem przez telefon - Proszę Pana, chciałam Panu zaproponować opłacalny interes. - Tak, słucham, o co chodzi? - Dzwonię w imieniu portalu internetowego AmigoBONUS. Pan ma sklep, prawda? Chciałam

Bardziej szczegółowo

Lista najczęściej pojawiających się problemów

Lista najczęściej pojawiających się problemów Lista najczęściej pojawiających się problemów Zanim skontaktujesz się z administratorem platformy, skorzystaj z listy najczęściej pojawiających się problemów. Być może tutaj znajdziesz odpowiedź i rozwiążesz

Bardziej szczegółowo

Numer obszaru: 7 Wykorzystanie technologii informacyjno-komunikacyjnych w nauczaniu różnych przedmiotów. w nauczaniu wczesnoszkolnym

Numer obszaru: 7 Wykorzystanie technologii informacyjno-komunikacyjnych w nauczaniu różnych przedmiotów. w nauczaniu wczesnoszkolnym Numer obszaru: 7 Wykorzystanie technologii informacyjno-komunikacyjnych w nauczaniu różnych przedmiotów Temat szkolenia: Wykorzystanie technologii informacyjno-komunikacyjnych w nauczaniu wczesnoszkolnym

Bardziej szczegółowo

Podręcznik użytkownika platformy szkoleniowej Audatex. wersja 1.2

Podręcznik użytkownika platformy szkoleniowej Audatex. wersja 1.2 Podręcznik użytkownika platformy szkoleniowej Audatex wersja 1.2 Warszawa 2015 Spis treści 1. Zakup kursu... 3 2. Logowanie do systemu... 3 2.1. Jak zalogować się do systemu?... 3 2.2. Co zrobić kiedy

Bardziej szczegółowo

Wybrani Klienci, którzy skorzystali z poprzednich edycji szkolenia Kompetencje Menedżerskie :

Wybrani Klienci, którzy skorzystali z poprzednich edycji szkolenia Kompetencje Menedżerskie : KOMPETENCJE MENEDŻERSKIE Czyli jak być szefem od którego nie odchodzą ludzie Wybrani Klienci, którzy skorzystali z poprzednich edycji szkolenia Kompetencje Menedżerskie : KOMPETENCJE MENEDŻERSKIE Czyli

Bardziej szczegółowo

Za pomocą tej instrukcji aktywujesz w kilka minut, w 6 prostych krokach, swoje konto w HRmapa.pl oraz dowolny test.

Za pomocą tej instrukcji aktywujesz w kilka minut, w 6 prostych krokach, swoje konto w HRmapa.pl oraz dowolny test. Za pomocą tej instrukcji aktywujesz w kilka minut, w 6 prostych krokach, swoje konto w HRmapa.pl oraz dowolny test. W przyszłości to samo konto pozwoli Ci na jeszcze szybsze i samodzielne przeprowadzenie

Bardziej szczegółowo

Program NA WŁASNE KONTO krok po kroku

Program NA WŁASNE KONTO krok po kroku Program NA WŁASNE KONTO krok po kroku Założenia programu uzupełnienie wiedzy ekonomicznej uczniów gimnazjum, w tym w szczególności finansów (dwupłaszczyznowo, tj. znajomość instytucji finansowych i ich

Bardziej szczegółowo

Dźwięk jest niestabilny, przerywany. Uczestnicy nie słyszą prezentera

Dźwięk jest niestabilny, przerywany. Uczestnicy nie słyszą prezentera Oto lista najczęściej występujących problemów oraz sposobów ich rozwiązania. Zanim zgłosisz problem z dźwiękiem naszemu Działowi Obsługi Klienta, prosimy o zapoznanie się z tym dokumentem. Dźwięk jest

Bardziej szczegółowo

1. Zakładanie konta, logowanie

1. Zakładanie konta, logowanie Instrukcja obsługi korzystania z platformy informacyjnej na rzecz LPPS współfinansowanego z EFS w ramach projektu Model współpracy międzysektorowej Lubelskiego Porozumienia Publiczno Społecznego. Platforma

Bardziej szczegółowo

FILM - SALON SPRZEDAŻY TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH (A2 / B1 )

FILM - SALON SPRZEDAŻY TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH (A2 / B1 ) FILM - SALON SPRZEDAŻY TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH (A2 / B1 ) Klient: Dzień dobry panu! Pracownik: Dzień dobry! W czym mogę pomóc? Klient: Pierwsza sprawa: jestem Włochem i nie zawsze jestem pewny, czy wszystko

Bardziej szczegółowo

Dziękuję za Twoje zainteresowanie tym poradnikiem oraz poświęcenie czasu na jego

Dziękuję za Twoje zainteresowanie tym poradnikiem oraz poświęcenie czasu na jego ila 2 Dziękuję za Twoje zainteresowanie tym poradnikiem oraz poświęcenie czasu na jego pobranie i przeczytanie. Ten ebook ma pomóc Ci osiągnąć sukces, ale musisz mieć świadomość, że pomimo, iż prezentowane

Bardziej szczegółowo

Zachowania patologiczne związane z seksualnością w sieci młodzieży ponadgimnazjalnej. dr Ewa Krzyżak-Szymańska

Zachowania patologiczne związane z seksualnością w sieci młodzieży ponadgimnazjalnej. dr Ewa Krzyżak-Szymańska Zachowania patologiczne związane z seksualnością w sieci młodzieży ponadgimnazjalnej dr Ewa Krzyżak-Szymańska 1 Zachowania w sieci dot. seksualności grooming Jakie zachowania z analizowanego obszaru sama

Bardziej szczegółowo

OSIĄGNIĘCIA EDUKACYJNE DO ZAJĘĆ Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO

OSIĄGNIĘCIA EDUKACYJNE DO ZAJĘĆ Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO OSIĄGNIĘCIA EDUKACYJNE DO ZAJĘĆ Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO dla uczniów klasy I Zespołu Szkół w Rząsce Szkoła Podstawowa im. Wandy Rutkiewicz rok szkolny 2014/2015 nauczyciel mgr Romana Danak 1. Obowiązkowe

Bardziej szczegółowo

Korzystanie z platformy Zakładu Doskonalenia Zawodowego

Korzystanie z platformy Zakładu Doskonalenia Zawodowego Korzystanie z platformy Zakładu Doskonalenia Zawodowego Seweryn Wyszyński Platforma oparta jest o system Moodle 2.8.1 i znajduje się pod adresem: www.zdz-platforma.pl Platforma umożliwia tworzenie kursów

Bardziej szczegółowo

Co to jest smartfon?

Co to jest smartfon? Co to jest? jak korzystać w pełni ze a bez obaw o koszty Smartfon to połączenie telefonu i komputera. Ma wszystkie funkcje zwykłego telefonu komórkowego, czyli: połączenia głosowe SMS-y, MMS-y aparat foto

Bardziej szczegółowo

Numer i nazwa obszaru: 6 Portale społecznościowe jako narzędzie pracy grupowej. Temat szkolenia:

Numer i nazwa obszaru: 6 Portale społecznościowe jako narzędzie pracy grupowej. Temat szkolenia: Numer i nazwa obszaru: 6 Portale społecznościowe jako narzędzie pracy grupowej Temat szkolenia: Edukacyjne aspekty korzystania z portali społecznościowych SZCZEGÓŁOWY PROGRAM SZKOLENIA WARSZAWA, 2013 Wydanie

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W SZKOLENIU FIRMY BETTERFIELD

ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W SZKOLENIU FIRMY BETTERFIELD ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W SZKOLENIU FIRMY BETTERFIELD Szanowni Państwo, w imieniu firmy Betterfield zapraszamy serdecznie do udziału w warsztacie szkoleniowym: Metoda Projektów jak pracować tą metodą w

Bardziej szczegółowo

Piotr Bubacz Cloud Computing

Piotr Bubacz Cloud Computing Cloud Computing ITA-112 Wersja 0.9 Warszawa, Czerwiec 2011 Spis treści Wprowadzenie i-4 Moduł 1 Wprowadzenie do Cloud Computing 1-1 Moduł 2 Wprowadzenie do Windows 2-1 Moduł 3 Storage Tabele 3-1 Moduł

Bardziej szczegółowo

Spis Powszechny w oczach Internautów 2011

Spis Powszechny w oczach Internautów 2011 Raport Spis Powszechny w oczach Internautów 2011 Od 1 kwietnia do 30 czerwca br. Główny Urząd Statystyczny przeprowadzi Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań. Jedną z metod zbierania danych będzie

Bardziej szczegółowo

TRENER MARIUSZ MRÓZ - JEDZ TO, CO LUBISZ I WYGLĄDAJ JAK CHCESZ!

TRENER MARIUSZ MRÓZ - JEDZ TO, CO LUBISZ I WYGLĄDAJ JAK CHCESZ! TRENER MARIUSZ MRÓZ - JEDZ TO, CO LUBISZ I WYGLĄDAJ JAK CHCESZ! Witaj! W tym krótkim PDFie chcę Ci wytłumaczyć dlaczego według mnie jeżeli chcesz wyglądać świetnie i utrzymać świetną sylwetkę powinieneś

Bardziej szczegółowo

5 sposobów jak optymalizować pracę konsultantów call center

5 sposobów jak optymalizować pracę konsultantów call center 5 sposobów jak optymalizować pracę konsultantów call center Oczekiwania Czego oczekują uczestnicy procesu? Jakie zadają sobie pytania? Główne pytania Użytkownik: konsultant 1. Czy mogę zmienić plan pracy,

Bardziej szczegółowo

Padlet wirtualna tablica lub papier w Internecie

Padlet wirtualna tablica lub papier w Internecie Padlet wirtualna tablica lub papier w Internecie Umiejętność gromadzenia, a potem przetwarzania, wykorzystania i zastosowania informacji w celu rozwiązania jakiegoś problemu, jest uważana za jedną z kluczowych,

Bardziej szczegółowo

Przechowuj, synchronizuj i udostępniaj swoje materiały

Przechowuj, synchronizuj i udostępniaj swoje materiały Przechowuj, synchronizuj i udostępniaj swoje materiały 1 Przechowuj swoje materiały Przeciągnij dokument do swojego folderu usługi OneDrive dla Firm i upuść go. Teraz, gdy twoje materiały są przechowywane

Bardziej szczegółowo

OFERTA WYNAJMU POWIERZCHNI

OFERTA WYNAJMU POWIERZCHNI OFERTA WYNAJMU POWIERZCHNI szkolenia, konferencje, imprezy firmowe OFERTA WYNAJMU POWIERZCHNI w Małopolskim Centrum Dźwięku i Słowa w Niepołomicach Mamy przyjemność zaprezentować Państwu naszą ofertę dotyczącą

Bardziej szczegółowo

Platforma e-learningowa UO strefa studenta

Platforma e-learningowa UO strefa studenta Platforma e-learningowa UO strefa studenta Ten artykuł zawiera opis podstawowej funkcjonalności platformy e-learnigowej z punktu widzenia studenta uczestnika kursu learningowego. Opis uwzględnia wszystkie

Bardziej szczegółowo

Program Coachingu dla młodych osób

Program Coachingu dla młodych osób Program Coachingu dla młodych osób "Dziecku nie wlewaj wiedzy, ale zainspiruj je do działania " Przed rozpoczęciem modułu I wysyłamy do uczestników zajęć kwestionariusz 360 Moduł 1: Samoznanie jako część

Bardziej szczegółowo

Podnoszę swoje kwalifikacje

Podnoszę swoje kwalifikacje Podnoszę swoje kwalifikacje Dorota Marszałek Podejmując działania edukacyjne musisz brać pod uwagę fakt, iż współczesny rynek pracy wymaga ciągłego dokształcania i rozwoju od wszystkich poszukujących pracy,

Bardziej szczegółowo

Pomorska Akademia Kulinarna

Pomorska Akademia Kulinarna Pomorska Akademia Kulinarna Dlaczego powstała Akademia? Niestety dawno już minęły czasy, gdy wspólne, wielopokoleniowe gotowanie stanowiło ważny domowy rytuał, w czasie którego rodzinne tradycje i przepisy

Bardziej szczegółowo

eseminaria WIRTUALNE SPOTKANIA REALNI KLIENCI Prawdopodobnie najskuteczniejszy sposób zdobywania kontaktów biznesowych

eseminaria WIRTUALNE SPOTKANIA REALNI KLIENCI Prawdopodobnie najskuteczniejszy sposób zdobywania kontaktów biznesowych eseminaria WIRTUALNE SPOTKANIA REALNI KLIENCI Prawdopodobnie najskuteczniejszy sposób zdobywania kontaktów biznesowych CZYM JEST eseminarium? eseminarium jest to internetowa prezentacja, pokazująca Twoim

Bardziej szczegółowo

Platforma E-learningowa "Twórcza Szkoła Dla Twórczego Ucznia" - tworczaszkola.com.pl. http://tworczaszkola.com.pl Instrukcja użytkownika - nauczyciel

Platforma E-learningowa Twórcza Szkoła Dla Twórczego Ucznia - tworczaszkola.com.pl. http://tworczaszkola.com.pl Instrukcja użytkownika - nauczyciel Platforma E-learningowa "Twórcza Szkoła Dla Twórczego Ucznia" - tworczaszkola.com.pl http://tworczaszkola.com.pl Instrukcja użytkownika - nauczyciel 1 KROK PO KROKU jak zacząć korzystać z Platformy. (instrukcja

Bardziej szczegółowo

Zadowolony Klient to najlepsza inwestycja

Zadowolony Klient to najlepsza inwestycja Zadowolony Klient to najlepsza inwestycja OFERTA DOSTĘPNE USŁUGI: 1. TAJEMNICZY KLIENT 2. BADANIE KONKURENCJI 3. ANKIETOWANIE POUSŁUGOWE ZA POŚREDNICTWEM POCZTY ELEKTRONICZNEJ I/LUB TELEFONICZNE 4. SPRAWDZANIE

Bardziej szczegółowo

[tutaj omawiasz jak wybrać domenę. Możesz odnieść się stron, które stworzyłeś lub powiedzieć np.

[tutaj omawiasz jak wybrać domenę. Możesz odnieść się stron, które stworzyłeś lub powiedzieć np. Scenariusz Video 1: {W tle komputer, mówisz do kamery} {Pattern Zaczynasz video od nietypowej rzeczy. Np. piszesz coś na klawiaturze i dopiero po 3 sekundach mówisz o!.. witam Ciebie zawsze chciałem to

Bardziej szczegółowo

Opis systemu lojalnościowego e-lar bank. www.e-lar.pl

Opis systemu lojalnościowego e-lar bank. www.e-lar.pl Opis systemu lojalnościowego e-lar bank www.e-lar.pl 1 Spis treści 1. strona startowa 2. założenie konta - rejestracja 3. logowanie 4. panel menu: 1. jak to działa 2. nagrody 3. sklepy 4. kontakt 5. menu

Bardziej szczegółowo