w w w. m a m y s i e. p l OFERTA WSPÓŁPRACY Cykl polecania i recenzja książek

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "w w w. m a m y s i e. p l OFERTA WSPÓŁPRACY Cykl polecania i recenzja książek"

Transkrypt

1 w w w. m a m y s i e. p l OFERTA WSPÓŁPRACY Cykl polecania i recenzja książek

2 Strona2 O BLOGU... 3 O CYKLU POLECANIA... 4 RECENZJA KSIĄŻKI... 5 DLACZEGO WARTO REKLAMOWAĆ KSIĄŻKI NA BLOGU?... 6 DLACZEGO WARTO REKLAMOWAĆ JE NA MAMY SIĘ?... 6 CENA... 7 UWAGI... 7 DANE KONTAKTOWE...

3 Strona3 O BLOGU Mamy się - Tematy, od których zależą losy świata. Blog o rodzinie, małżeństwie i wartościach. Od tego bowiem zależy jaki świat będzie. Mamy się powstało we 30 wrześniu 2014 roku. Jest to blog subiektywny utrzymany w konwencji literackiej. Tematy poruszane na blogu dotyczą relacji międzyludzkich, a szczególnie: rodziny, małżeństwa, narzeczeństwa, rodzicielstwa. Wpisy na blogu publikowane są przynajmniej raz w tygodniu. Do 30 listopada 2014 roku powstało 10 wpisów. Na Facebooku bloga Mamy się dobrze publikowany był cykl opinii #mamytydzien. Od 10 grudnia 2014 roku, ze względu na zainteresowanie i prośby Czytelników, zostanie on przeniesiony na stronę zyskując odrębną podstronę. Zapraszam Państwa do współpracy w ramach tego cyklu sponsorowanych recenzji książek.

4 Strona4 O CYKLU Cykl opinii #mamytydzien w dotychczasowej odsłonie polegał na polecaniu książek, filmów, grafik i zdjęć, blogów. Cykl cieszył się dużym zainteresowaniem (świadczą o tym liczne maile z prośbą o polecanie książek lub filmów na konkretny temat lub podziękowania za dobre polecenie). Skłoniło mnie to do rozszerzenia cyklu i przeniesienia go na blog Mamy się z odrębną podstroną. Oferuję Państwu polecanie książek Państwa wydawnictwa w ramach cyklu. Mogą być to książki dotyczące rodziny, małżeństwa, rodzicielstwa, wychowania dzieci, ogólnopojętego rozwoju.

5 Strona5 RECENZJA KSIĄŻKI Recenzja książki na blogu wpisywana jest w szerszy temat niż ten, którego dotyczy książka, a następnie skupia się na samej książce. Recenzja publikowana jest na stronie głównej bloga w kategorii mamy książka. We wpisie zaznaczam, że powstał we współpracy z wydawnictwem podając jego logo (z przekierowaniem do jego strony głównej), cenę książki oraz miejsce, gdzie można ją kupić (np. link do sklepu internetowego/strony wydawnictwa/księgarni wedle życzenia wydawnictwa). Do wpisu dołączane są fotografie książki w momencie czytania. Fotografia główna do recenzji nie jest fotografią książki. Jest ona dowolnie wybrana przez autorkę bloga z banku zdjęć pasując jednak do tematyki podjętej we wpisie i książce. Data publikacji wpisu sponsorowanego jest ustalana z wydawnictwem, po wcześniejszej jego akceptacji (jeśli jest takie życzenie wydawnictwa).

6 Strona6 DLACZEGO WARTO REKLAMOWAĆ KSIĄŻKI NA BLOGU? Obecnie obserwujemy spadek czytelnictwa książek, a jednocześnie wzrost czytelnictwa dłuższych tekstów w gazetach i Internecie (blogosfera). Reklamowanie książek w Internecie jest promocją czytelnictwa oraz konkretnej książki. Ważne jest jednak danie przykładu, pokazanie, że dana książka jest użyteczna i warta przeczytania, co doskonale pokazywane jest na blogu. DLACZEGO WARTO REKLAMOWAĆ JE NA MAMY SIĘ? Blog istnieje 2 miesiące, jednak cały czas zyskuje nowych czytelników. Stan na 30 listopada 2014 r.: Czytelników odsłon 650 fanów na Facebooku

7 Strona7 CENA Koszt recenzji książki w postaci wpisu to 200 złotych netto. Polecenie książki w cyklu złotych netto. Możliwa jest także współpraca barterowa zakresie cyklu. Podane ceny są cenami netto. Należy do nich doliczyć podatek VAT. UWAGI Termin ważności oferty: r. Książki przesłane bez wcześniejszego uzgodnienia nie podlegają polecaniu i recenzowaniu na blogu. Są one traktowane jako prezent, co zostaje odnotowane na Facebooku z linkiem do funpage/strony www wydawnictwa. Jest to oczywiście mile widziane:) Autorka bloga zastrzega sobie prawo odmowy polecenia lub recenzowania książki, która jest niezgodna z tematyką bloga.

8 Strona DANE KONTAKTOWE Marlena Bessman-Paliwoda Facebook: Mamy się dobrze adres pocztowy i numer telefonu udostępniam na prośbę mailową wysłaną z wiarygodnego adresu

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl PROMUJ SIĘ U NAS MĄDRZY RODZICE Kim jesteśmy Mądrzy Rodzice to strona poświęcona wychowaniu dzieci. Funkcjonujemy przede wszystkim jako fanpage na portalu Facebook, ale i jako samodzielna strona internetowa.

Bardziej szczegółowo

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl PROMUJ SIĘ U NAS MĄDRZY RODZICE Kim jesteśmy Mądrzy Rodzice to strona poświęcona wychowaniu dzieci. Funkcjonujemy przede wszystkim jako fanpage na portalu Facebook, ale i jako samodzielna strona internetowa.

Bardziej szczegółowo

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS trochę o nas i statystyki GARŚĆ INFORMACJI Kim jesteśmy» Mądrzy Rodzice to strona poświęcona wychowaniu dzieci oraz szeroko rozumianemu rodzicielstwu.» Działamy jako strona

Bardziej szczegółowo

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS www.madrzy- rodzice.pl LN Media spółka z o.o. ul. Sienna 45/5, 00-121 Warszawa KRS: 0000492426 telefon: 22 255 35 68 fax: 22 412 70 03 mobile: 504 666 276 MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS trochę o nas i

Bardziej szczegółowo

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl PROMUJ SIĘ U NAS MĄDRZY RODZICE Kim jesteśmy Mądrzy Rodzice to strona poświęcona wychowaniu dzieci. Funkcjonujemy zarówno jako fanpage na portalu Facebook, jak i jako samodzielna strona internetowa. Do

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa. Portal drogowy - www.edroga.pl. Cztery wymiary informacji Oferta ważna od 22.04-31.07.2013

Oferta reklamowa. Portal drogowy - www.edroga.pl. Cztery wymiary informacji Oferta ważna od 22.04-31.07.2013 Oferta reklamowa Portal drogowy - www.edroga.pl Cztery wymiary informacji Oferta ważna od 22.04-31.07.2013 KIM JESTEŚMY? Portal drogowy edroga.pl to profesjonalny portal branżowy kompleksowo prezentujący

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO pt: Początek w Rodzinie W oczekiwaniu. realizowanego w ramach kampanii społecznej Początek w Rodzinie 2013

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO pt: Początek w Rodzinie W oczekiwaniu. realizowanego w ramach kampanii społecznej Początek w Rodzinie 2013 REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO pt: Początek w Rodzinie W oczekiwaniu. realizowanego w ramach kampanii społecznej Początek w Rodzinie 2013 1. Konkurs realizowany jest w ramach kampanii społecznej Początek

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa Portal drogowy -

Oferta reklamowa Portal drogowy - Oferta reklamowa Portal drogowy - www.edroga.pl Cztery wymiary informacji Oferta ważna od 22.04-22.06.2013 KIM JESTEŚMY? Portal drogowy edroga.pl to profesjonalny portal branżowy kompleksowo prezentujący

Bardziej szczegółowo

Cennik usług Kursola.pl

Cennik usług Kursola.pl Cennik usług Kursola.pl I. Cennik pakietów usług reklamowych Kursola.pl... 2 II. Dodatkowe usługi reklamowe... 8 III. Win-win (bezpłatna promocja)... 10 1 I. Cennik pakietów usług reklamowych Kursola.pl

Bardziej szczegółowo

INSTRUKCJA Krok po kroku

INSTRUKCJA Krok po kroku INSTRUKCJA Krok po kroku Witaj, Cieszę się, że postanowiłeś pobrać ten krótki dokument, ponieważ z pewnością pozwoli Tobie na szybkie zrozumienie działania w moneytomoney. Przedstawiam więc Tobie system

Bardziej szczegółowo

DLACZEGO WARTO WSPÓŁPRACOWAĆ Z DUŻE PODRÓŻE?

DLACZEGO WARTO WSPÓŁPRACOWAĆ Z DUŻE PODRÓŻE? DLACZEGO WARTO WSPÓŁPRACOWAĆ Z DUŻE PODRÓŻE? Duże Podróże to blog podróżniczy na którym zamieszczam relacje ze swoich wypraw w formie dopracowanych pod każdym względem opowieści. Porusza również tematy

Bardziej szczegółowo

Cennik reklamowy dla portalu e-biotechnologia.pl 1

Cennik reklamowy dla portalu e-biotechnologia.pl 1 Zapraszamy do skorzystania z usług reklamowych serwisu e-biotechnologia.pl, dedykowanego biotechnologii, biologii oraz naukom przyrodniczym, a będącego częścią firmy Nexbio, łączącej świadczenie usług

Bardziej szczegółowo

Reklama Sponsoring Patronat medialny Baza wiedzy HR

Reklama Sponsoring Patronat medialny Baza wiedzy HR OFERTA PortalRtrendy.pl REKLAMOWA 2015 Reklama Sponsoring Patronat medialny Baza wiedzy HR Wydawcą portalu jest spółka ENNOVA Wszelkie prawa zastrzeżone. Oferta ważna od 2015.01.01 do odwołania. Poprzednie

Bardziej szczegółowo

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Sierpień 2014

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Sierpień 2014 na blogu Sierpień 2014 Szanowni Państwo, Bardzo dziękuję za zainteresowanie stroną i współpracą reklamową! Zachęcam do zapoznania się z moją ofertą. Mam nadzieję, że będzie ona dla Państwa interesująca,

Bardziej szczegółowo

Ziemia Międzyrzecka. Portal Społecznościowy. info@miedzyrzecz.biz reklama@miedzyrzecz.biz

Ziemia Międzyrzecka. Portal Społecznościowy. info@miedzyrzecz.biz reklama@miedzyrzecz.biz Ziemia Międzyrzecka Portal Społecznościowy OFERTA info@miedzyrzecz.biz reklama@miedzyrzecz.biz Pragniemy Państwu przedstawić wstępną ofertę i możliwości zamieszczania materiałów reklamowych na stronach

Bardziej szczegółowo

KONKURS LITERACKO-PLASTYCZNY Szkolna przygoda

KONKURS LITERACKO-PLASTYCZNY Szkolna przygoda KONKURS LITERACKO-PLASTYCZNY Szkolna przygoda Dyrekcja i nauczyciele Szkoły Podstawowej nr 19 im. Mieszka I w Białymstoku zapraszają do udziału w konkursie literacko-plastycznym pod nazwą Przygoda w szkole.

Bardziej szczegółowo

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Marzec 2014

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Marzec 2014 na blogu Marzec 2014 Szanowni Państwo, Bardzo dziękuję za zainteresowanie stroną i współpracą reklamową! Zachęcam do zapoznania się z moją ofertą. Mam nadzieję, że będzie ona dla Państwa interesująca,

Bardziej szczegółowo

OFERTA SPONSORSKA ZAWARTOŚĆ OFERTY: OFERTA SPONSORSKA I. INFORMACJE O STRONIE II. OFERTA SPONSORSKA

OFERTA SPONSORSKA ZAWARTOŚĆ OFERTY: OFERTA SPONSORSKA I. INFORMACJE O STRONIE II. OFERTA SPONSORSKA W związku z odnowionym obliczem serwisu internetowego ŁKSFANS chcielibyśmy zaprezentować Państwu ofertę sponsoringu oficjalnej strony kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego. OFERTA SPONSORSKA ZAWARTOŚĆ OFERTY:

Bardziej szczegółowo

Opis systemu lojalnościowego e-lar bank. www.e-lar.pl

Opis systemu lojalnościowego e-lar bank. www.e-lar.pl Opis systemu lojalnościowego e-lar bank www.e-lar.pl 1 Spis treści 1. strona startowa 2. założenie konta - rejestracja 3. logowanie 4. panel menu: 1. jak to działa 2. nagrody 3. sklepy 4. kontakt 5. menu

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa serwisu internetowego krynica.pl

Oferta reklamowa serwisu internetowego krynica.pl Oferta reklamowa serwisu internetowego krynica.pl Strona główna 1. Baner główny największa forma reklamowa na stronie, polecana do poważnych kampanii reklamowych. 2. Billboard / doublebillboard bardzo

Bardziej szczegółowo

HaloBialystok.pl BANERY. 1) Double Billboard 750x200 wykonanie baneru gratis. 300zł (netto) za miesiąc. 2) Billboard 750x100 wykonanie baneru gratis

HaloBialystok.pl BANERY. 1) Double Billboard 750x200 wykonanie baneru gratis. 300zł (netto) za miesiąc. 2) Billboard 750x100 wykonanie baneru gratis Halobialystok.pl Str. 2 HaloBialystok.pl BANERY 1) Double Billboard 750x200 wykonanie baneru gratis Formaty: swf, gif, jpg Wymiary: 750x200 px Waga: do 50kb FlashPlayer: do 8 Klatki: do 25fps *baner widoczny

Bardziej szczegółowo

1. Rejestracja / Logowanie

1. Rejestracja / Logowanie 1. Rejestracja / Logowanie Pierwszym krokiem będzie rejestracja. Zarejestrować możesz się na stronie głównej http://pl.manifo.com lub wchodząc na stronę rejestracyjną http://pl.manifo.com/rejestracja Podczas

Bardziej szczegółowo

Portal odkryjmalopolske.pl to funkcjonujący już od ponad roku serwis informacyjno turystyczny, ukazujący bogactwo kulturowe i przyrodnicze Małopolski.

Portal odkryjmalopolske.pl to funkcjonujący już od ponad roku serwis informacyjno turystyczny, ukazujący bogactwo kulturowe i przyrodnicze Małopolski. Portal odkryjmalopolske.pl to funkcjonujący już od ponad roku serwis informacyjno turystyczny, ukazujący bogactwo kulturowe i przyrodnicze Małopolski. Działalność portalu koncentruje się na: upowszechnianiu

Bardziej szczegółowo

Usługa bezpłatna! Usługa Symbol Opis Specyfikacja Cena (netto) Wizytówka WZ Wizytówka zwykła.

Usługa bezpłatna! Usługa Symbol Opis Specyfikacja Cena (netto) Wizytówka WZ Wizytówka zwykła. Załącznik nr 1 do Regulaminu korzystania przez firmy z serwisu GodniWspomnienia.pl - Reklama w serwisie www.godniwspomnienia.pl cennik z dnia 24.05.2016r. Usługa Symbol Opis Specyfikacja Cena (netto) Wizytówka

Bardziej szczegółowo

SILESIA BEAUTY 4BLOGGERS REGULAMIN KONKURSU z dnia 23 lutego 2016. I. Postanowienia ogólne

SILESIA BEAUTY 4BLOGGERS REGULAMIN KONKURSU z dnia 23 lutego 2016. I. Postanowienia ogólne Targi SILESIA BEAUTY 4BLOGGERS REGULAMIN KONKURSU z dnia 23 lutego 2016 I. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu pod nazwą SILESIA BEAUTY 4BLOGGERS, zwanego dalej Konkursem jest Invest Expo Sp.

Bardziej szczegółowo

W KONKURSIE FOTOGRAFICZNYM POD HASŁEM PORTRET Z KSIĄŻKĄ

W KONKURSIE FOTOGRAFICZNYM POD HASŁEM PORTRET Z KSIĄŻKĄ GIMNAZJUM NR 1 IM. STANISŁAWA JACHOWICZA W TARNOBRZEGU we współpracy z BIBLIOTEKĄ PEDAGOGICZNĄ W TARNOBRZEGU oraz URZĘDEM MIASTA TARNOBRZEGA zapraszają UCZNIÓW TARNOBRZESKICH SZKÓŁ PODSTAWOWYCH I GIMNAZJÓW

Bardziej szczegółowo

Pierwszy portal o Bieszczadach z profesjonalną redakcją piszą u nas dziennikarze, którzy są miłośnikami Bieszczad.

Pierwszy portal o Bieszczadach z profesjonalną redakcją piszą u nas dziennikarze, którzy są miłośnikami Bieszczad. Co wyróżnia portal Bieszczady.Land? Pierwszy portal o Bieszczadach z profesjonalną redakcją piszą u nas dziennikarze, którzy są miłośnikami Bieszczad. Co wyróżnia portal Bieszczady.Land? Interaktywne formy

Bardziej szczegółowo

CENNIK PORTALU JOGA-JOGA.PL

CENNIK PORTALU JOGA-JOGA.PL CENNIK PORTALU JOGA-JOGA.PL 1. WIZYTÓWKA W WYSZUKIWARCE SZKÓŁ JOGI 2. DZIAŁ INFORMACJE, INFORMACJE SPECJALNE 3. ARTYKUŁY TEMATYCZNE ( wakacje z jogą, majówka z jogą, zima z jogą etc) 4. ARTYKUŁ SPONSOROWANY

Bardziej szczegółowo

www.miastodzieci.pl Miastodzieci.pl to serwis Kto odwiedza miasto? dla rodziców tworzony przez rodziców. To miejsce dla szukających

www.miastodzieci.pl Miastodzieci.pl to serwis Kto odwiedza miasto? dla rodziców tworzony przez rodziców. To miejsce dla szukających Miastodzieci.pl to serwis dla rodziców tworzony przez rodziców. To miejsce dla szukających informacji na temat możliwości aktywnego spędzania czasu z dziećmi, zajęć pozalekcyjnych, gier i zabaw oraz informacji

Bardziej szczegółowo

Jak zarobić ponad 10 tysięcy złotych w dwa miesiące? PORADNIK

Jak zarobić ponad 10 tysięcy złotych w dwa miesiące? PORADNIK Jak zarobić ponad 10 tysięcy złotych w dwa miesiące? PORADNIK Witam, na wstępnie chciałbym zaznaczy ć to, że wykupienie poradniku za cen ę Koszt wysłania SMS wynosi 25,00 z ł (30,75 z ł brutto) jest to

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamy dla firm. tkn24.pl - portal i telewizja internetowa

Oferta reklamy dla firm. tkn24.pl - portal i telewizja internetowa Oferta reklamy dla firm tkn24.pl - portal i telewizja internetowa Tkn24.pl Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Reklama u nas to koszt już od 25 zł netto! TKN24.PL to portal informacyjny oraz telewizja

Bardziej szczegółowo

Statystyki odwiedzin: Statystyki odwiedzin za okres od 1 lipca 2013 do 30 września 2013. Unikalni użytkownicy 42,941 Unikalni użytkownicy 110,952

Statystyki odwiedzin: Statystyki odwiedzin za okres od 1 lipca 2013 do 30 września 2013. Unikalni użytkownicy 42,941 Unikalni użytkownicy 110,952 str. 1 Makarony.co jest portalem społecznościowo kulinarnym, który cieszy się sporą popularnością wśród miłośników makaronów z całej Polski. Ponad 48 000 osób odwiedziło stronę w ciągu ostatnich 30 dni!

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa serwisu BazaDziecka.pl Ważna do 30 września 2014r.

Oferta reklamowa serwisu BazaDziecka.pl Ważna do 30 września 2014r. BazaDziecka.pl to informacyjny portal internetowy dla ludzi ciekawych świata i zainteresowanych rozwojem dziecka. W naszej bazie znajdziecie: - informacje o aktualnych wydarzeniach dla dzieci i rodzin

Bardziej szczegółowo

Reklama w portalu Zacznij Biegać formy, cennik, warunki emisji

Reklama w portalu Zacznij Biegać formy, cennik, warunki emisji Reklama w portalu Zacznij Biegać formy, cennik, warunki emisji 1. PODSTAWOWE FORMY REKLAMY GRAFICZNEJ 2. INNE FORMY REKLAMY 3. ZNIŻKI 4. SPECYFIKACJA TECHNICZNA ELEMENTÓW REKLAMOWYCH Mocna strona biegacza

Bardziej szczegółowo

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY Czym jest portal e-biurowce? Portal e-biurowce oferuje między innymi reklamę firmom, których działalność związana jest z: budową, aranżacją i zarządzaniem inwestycjami biurowymi. Dzięki współpracy z nami,

Bardziej szczegółowo

Skuteczne relacje z mediami

Skuteczne relacje z mediami Wydawnictwo Raciborskie Media oraz agencja marketingu i public relations INTRO PR serdecznie zapraszają na szkolenia otwarte Akademii Kreowania Wizerunku Skuteczne relacje z mediami Płatne artykuły i reklamy

Bardziej szczegółowo

CENNIK PORTALU JOGA-JOGA.PL

CENNIK PORTALU JOGA-JOGA.PL CENNIK PORTALU JOGA-JOGA.PL 1. WIZYTÓWKA W WYSZUKIWARCE SZKÓŁ JOGI 2. DZIAŁ INFORMACJE, INFORMACJE SPECJALNE 3. ARTYKUŁY TEMATYCZNE ( wakacje z jogą, majówka z jogą, zima z jogą etc) 4. ARTYKUŁ SPONSOROWANY

Bardziej szczegółowo

ospodarka.pl Poradnik Internetu dla Twojej Firmy

ospodarka.pl Poradnik Internetu dla Twojej Firmy ARTYKUŁ SPONSOROWANY Artykuł sponsorowany to forma reklamowa w postaci tekstu, zawierająca grafiki oraz łącza hipertekstowe. Artykuł jest mocno promowany na stronach serwisu eg, w newsletterze Dziennik

Bardziej szczegółowo

KIERUNKI I FORMY TRANSFORMACJI CZYTELNICTWA Prezentacja wyników Badania Założycielskiego

KIERUNKI I FORMY TRANSFORMACJI CZYTELNICTWA Prezentacja wyników Badania Założycielskiego KIERUNKI I FORMY TRANSFORMACJI CZYTELNICTWA Prezentacja wyników Badania Założycielskiego 1 Jak często i w jakim celu czytamy? Jak często czyta Pan(i): aby być na bieżąco z aktualnymi wydarzeniami 40% 30%

Bardziej szczegółowo

1. Składanie wniosku rejestracyjnego - rejestracja konta użytkownika/firmy

1. Składanie wniosku rejestracyjnego - rejestracja konta użytkownika/firmy 1. Składanie wniosku rejestracyjnego - rejestracja konta użytkownika/firmy Po wejściu na stronę Serwisu KLIPER https://kliper.tvp.pl w celu rejestracji należy wybrać polecenie zaloguj się a po przejściu

Bardziej szczegółowo

OFERTA REKLAMOWA 2014

OFERTA REKLAMOWA 2014 OFERTA REKLAMOWA 2014 PortalRtrendy.pl Reklama Sponsoring Patronat medialny Baza wiedzy HR Wydawcą portalu jest spółka ENNOVA Wszelkie prawa zastrzeżone. Oferta ważna od 2014.01.20 do 2014.06.30. O PORTALU

Bardziej szczegółowo

Spis treści. 1. Wstęp 2. Rejestracja 3. Logowanie 4. Moje konto 5. Program poleconych 6. Narzędzia Wydawcy 7. Zakończenie

Spis treści. 1. Wstęp 2. Rejestracja 3. Logowanie 4. Moje konto 5. Program poleconych 6. Narzędzia Wydawcy 7. Zakończenie 1. Wstęp 2. Rejestracja 3. Logowanie 4. Moje konto 5. Program poleconych 6. Narzędzia Wydawcy 7. Zakończenie Spis treści 1. Wstęp Adlove to nowoczesna i bezpłatna usługa skracania adresów URL. Możesz zarabiać

Bardziej szczegółowo

Założenia programowe

Założenia programowe Założenia programowe Nauczanie języków obcych w szkole jest ograniczone czasowo (wymiarem godzin lekcyjnych) i tematycznie (programem nauczania) i z przyczyn oczywistych skupia się często na zagadnieniach

Bardziej szczegółowo

joga zdrowe i świadome życie minimalizm naturalność W W W. S I M P L I F E. P L S I M P L I F E. P G M A I L. C O M

joga zdrowe i świadome życie minimalizm naturalność W W W. S I M P L I F E. P L S I M P L I F E. P G M A I L. C O M joga zdrowe i świadome życie minimalizm naturalność O czym jest blog? Jako entuzjastka minimalizmu, podejmowania świadomych decyzji i życiowej uważności na blogu skupiam się na rzeczach, które są dobrej

Bardziej szczegółowo

Regulamin programu partnerskiego SheeplaPARTNER

Regulamin programu partnerskiego SheeplaPARTNER Regulamin programu partnerskiego SheeplaPARTNER Regulamin określa zasady uczestnictwa w Programie Partnerskim SheeplaPARTNER prowadzonym przez firmę Sheepla S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Żelaznej

Bardziej szczegółowo

PEŁNOMOCNIK I AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ wg ISO 9001:2008

PEŁNOMOCNIK I AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ wg ISO 9001:2008 S t r o na 1 INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE NA TEMAT SZKOLENIA OTWARTEGO: PEŁNOMOCNIK I AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ wg ISO 9001:2008 S t r o na 2 Serdecznie zapraszamy Państwa na szkolenie

Bardziej szczegółowo

Regulamin. Sprzedaży książek i czasopism Wydawnictwa Uniwersytetu w Białymstoku

Regulamin. Sprzedaży książek i czasopism Wydawnictwa Uniwersytetu w Białymstoku Sprzedawcą jest: Regulamin Sprzedaży książek i czasopism Wydawnictwa Uniwersytetu w Białymstoku Uniwersytet w Białymstoku, ul. Marii Skłodowskiej-Curie 14, 15-097 Białystok; Numer NIP: 542-23-83-747, REGON

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu wiedzowego Z książką przez lato

Regulamin Konkursu wiedzowego Z książką przez lato Regulamin Konkursu wiedzowego Z książką przez lato 1. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu wiedzowego Z książką przez lato (dalej Konkurs ) jest Expo Silesia Sp. z o.o. z siedzibą w Sosnowcu

Bardziej szczegółowo

CERTIOS Centrum Edukacji Przedsiębiorcy

CERTIOS Centrum Edukacji Przedsiębiorcy S t r o n a 1 S t r o n a 2 Serdecznie zapraszamy Państwa na szkolenie Pełnomocnik i Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością! Celem szkolenia jest: przygotowanie do samodzielnego wdrożenia i audytowania

Bardziej szczegółowo

Oferta narzędzi rekrutacyjnych serwisu Praca w portalu dlastudenta.pl 1/7

Oferta narzędzi rekrutacyjnych serwisu Praca w portalu dlastudenta.pl 1/7 Oferta narzędzi rekrutacyjnych serwisu Praca w portalu dlastudenta.pl 1/7 Skuteczna rekrutacja o dużym zasięgu DlaStudenta.pl to obecnie największy portal studencki w Polsce co miesiąc odwiedza nas ok.

Bardziej szczegółowo

Postanowienia ogólne. 2 Przedmiot konkursu

Postanowienia ogólne. 2 Przedmiot konkursu REGULAMIN KONKURSU Książki naszych marzeń organizowanego przez Ministerstwo Edukacji Narodowej dla szkół podstawowych, gimnazjów i szkół ponadgimnazjalnych 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin,

Bardziej szczegółowo

Cennik usług Muso.pl. Opłaty instalacyjne

Cennik usług Muso.pl. Opłaty instalacyjne Cennik usług Muso.pl Opłaty instalacyjne 1. Instalacja Muso CMS 300 zł 2. Instalacja Muso Sklep 300 zł 3. Instalacja Muso Sklep i Muso CMS 360 zł Przewidywany czas instalacji i konfiguracji systemu 6 roboczogodzin.

Bardziej szczegółowo

KONKURS LITERACKI NA BAJKĘ TERAPEUTYCZNĄ DOTYCZĄCĄ BEZPIECZEŃSTWA

KONKURS LITERACKI NA BAJKĘ TERAPEUTYCZNĄ DOTYCZĄCĄ BEZPIECZEŃSTWA KONKURS LITERACKI NA BAJKĘ TERAPEUTYCZNĄ DOTYCZĄCĄ BEZPIECZEŃSTWA Dyrekcja i nauczyciele Szkoły Podstawowej nr 19 im. Mieszka I w Białymstoku zapraszają do udziału w konkursie literackim na napisanie bajki

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO

REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO zaprasza dzieci szkół podstawowych do udziału w konkursie plastycznym. 1. Organizator:, siedziba: ul. Brzozowa 1, 09-520 Łąck, tel/fax. (24) 261 40 54, e-mail: stowgmin@wp.pl.

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo, Statystyki miesięczne portalu FIT.PL:

Szanowni Państwo, Statystyki miesięczne portalu FIT.PL: Zdrowy styl życia Szanowni Państwo, Serwis FIT.PL jest największym niezależnym w kraju serwisem internetowym poświęconym tematyce fitnessowej. Istniejemy na Polskim rynku od 2000 roku, a zdobyte w tym

Bardziej szczegółowo

Biurowce. Jak się promujemy? Czym jest portal e-biurowce? Jak się zareklamować? PAKIET ZŁOTY PAKIET SREBRNY. www.e-biurowce.pl

Biurowce. Jak się promujemy? Czym jest portal e-biurowce? Jak się zareklamować? PAKIET ZŁOTY PAKIET SREBRNY. www.e-biurowce.pl Czym jest portal e-biurowce? Portal e-biurowce umożliwia wizerunkową i merytoryczną reklamę Państwa biurowca. Dzięki zestawieniu wszystkich materiałów tekstowych i graficznych, potencjalny najemca ma w

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe. I. Przedmiot zamówienia specyfikacja zgodnie z załącznikiem nr 1 do zapytania

Zapytanie ofertowe. I. Przedmiot zamówienia specyfikacja zgodnie z załącznikiem nr 1 do zapytania Warszawa, dn. 16.11.2011r. Zapytanie ofertowe W związku z realizacją projektu w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, Działanie 8.2, zwracamy się do Państwa z prośbą o ofertę na dostawy

Bardziej szczegółowo

Regulamin programu partnerskiego Mixprofit.com. 1 Postanowienia ogólne

Regulamin programu partnerskiego Mixprofit.com. 1 Postanowienia ogólne Regulamin programu partnerskiego Mixprofit.com 1 Postanowienia ogólne 1. Organizator: Właścicielem Programu Partnerskiego dostępnego pod adresem mixprofit.com jest: Nuvoxa LLC 3422 Old Capitol Trail 700

Bardziej szczegółowo

OFERTA PORTALU GRODZISKNEWS.PL

OFERTA PORTALU GRODZISKNEWS.PL OFERTA PORTALU GRODZISKNEWS.PL Czym jest GrodziskNews.pl? To największy, najpopularniejszy i najaktualniejszy portal o powiecie grodziskim odwiedzany każdego dnia przez tysiące mieszkańców z Grodziska

Bardziej szczegółowo

Instrukcja. Składania zamówień na markizy w sklepie internetowym. http://sklep.atut-rolety.pl

Instrukcja. Składania zamówień na markizy w sklepie internetowym. http://sklep.atut-rolety.pl Instrukcja Składania zamówień na markizy w sklepie internetowym http://sklep.atut-rolety.pl 1. Podstawowe informacje dotyczące zamówień w sklepie internetowym. Oferta markiz w sprzedaży internetowej widoczna

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamy dla firm. tkn24.pl - portal i telewizja internetowa

Oferta reklamy dla firm. tkn24.pl - portal i telewizja internetowa Oferta reklamy dla firm tkn24.pl - portal i telewizja internetowa Tkn24.pl Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Reklama u nas to koszt już od 25 zł netto! TKN24.PL to portal informacyjny oraz telewizja

Bardziej szczegółowo

III Bielański Konkurs Fotograficzny Flora i fauna w obiektywie. organizowany przez Szkołę Podstawową Nr 77 ul. Samogłoska Warszawa

III Bielański Konkurs Fotograficzny Flora i fauna w obiektywie. organizowany przez Szkołę Podstawową Nr 77 ul. Samogłoska Warszawa III Bielański Konkurs Fotograficzny Flora i fauna w obiektywie organizowany przez Szkołę Podstawową Nr 77 ul. Samogłoska 9 01-980 Warszawa Regulamin III Bielańskiego Konkursu Fotograficznego Flora i fauna

Bardziej szczegółowo

Konkurs czytelniczy pod Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Ostrowa Wielkopolskiego. Czytelnia mój azyl

Konkurs czytelniczy pod Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Ostrowa Wielkopolskiego. Czytelnia mój azyl Konkurs czytelniczy pod Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Ostrowa Wielkopolskiego Czytelnia mój azyl Rok szkolny 2015/2016 Spis treści: 1. Czytelnia - mój azyl zaproszenie do konkursu. 2. Dlaczego

Bardziej szczegółowo

Cennik reklamowy SPIS TREŚCI

Cennik reklamowy SPIS TREŚCI Cennik reklamowy SPIS TREŚCI Informacje o portalu...1 Nasi czytelnicy...1 Podstawowe rodzaje publikacji...2 Dodatkowe rodzaje publikacji...3 Dodatkowe działania promocyjne...3 Informacje dodatkowe...4

Bardziej szczegółowo

Reklama na portalu Świata Przemysłu Farmaceutycznego specyfikacja techniczna

Reklama na portalu Świata Przemysłu Farmaceutycznego specyfikacja techniczna Reklama na portalu Świata Przemysłu Farmaceutycznego specyfikacja techniczna Formy reklamowe: 1. Billboard UP 1100zł netto Graficzny prostokąt reklamowy umieszczony centralnie w górnej części portalu,

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo, Statystyki miesięczne portalu FIT.PL:

Szanowni Państwo, Statystyki miesięczne portalu FIT.PL: Zdrowy styl życia Szanowni Państwo, Serwis FIT.PL jest największym niezależnym w kraju serwisem internetowym poświęconym tematyce fitnessowej. Istniejemy na Polskim rynku od 2000 roku, a zdobyte w tym

Bardziej szczegółowo

CENNIK REKLAMY www.zinfo.pl

CENNIK REKLAMY www.zinfo.pl Regionalny Portal Informacyjny CENNIK REKLAMY www.zinfo.pl Cennik z dnia 8 maja 2012 roku Obowiązuje od dnia 8 maja 2012 roku W celu zasięgnięcia dodatkowych informacji prosimy o kontakt Paweł Kuszaj Specjalista

Bardziej szczegółowo

Cennik reklam na 4Tuning.pl Obowiązuje od 28.07.2009 r.

Cennik reklam na 4Tuning.pl Obowiązuje od 28.07.2009 r. Cennik reklam na 4Tuning.pl Obowiązuje od 28.07.2009 r. 4Tuning.pl to największy i najaktywniejszy portal tuningowy w kraju! Jesteśmy na wszystkich najważniejszych imprezach tuningowych w Polsce jak i

Bardziej szczegółowo

Instrukcja szyfrowania poczty do ESKOM. na przykładzie wykorzystania narzędzia MS Outlook

Instrukcja szyfrowania poczty do ESKOM. na przykładzie wykorzystania narzędzia MS Outlook Instrukcja szyfrowania poczty do ESKOM na przykładzie wykorzystania narzędzia MS Outlook Dokument ten ma charakter ogólnodostępny, jednak nie może być rozpowszechniany w jakiejkolwiek formie, w całości

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN UCZESTNICTWA W KONFERENCJI. pt. Fenomenalna Biblioteka. Komunikacja

REGULAMIN UCZESTNICTWA W KONFERENCJI. pt. Fenomenalna Biblioteka. Komunikacja REGULAMIN UCZESTNICTWA W KONFERENCJI pt. Fenomenalna Biblioteka. Komunikacja Łódź 28-29 listopada 2016 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin, zwany dalej Regulaminem, określa zasady uczestnictwa

Bardziej szczegółowo

Oferta współpracy. Sporządzili: Właściciele serwisu/administratorzy: Mateusz Łangowski oraz Karolina Meyer

Oferta współpracy. Sporządzili: Właściciele serwisu/administratorzy: Mateusz Łangowski oraz Karolina Meyer Oferta współpracy Sporządzili: Właściciele serwisu/administratorzy: Mateusz Łangowski oraz Karolina Meyer Chojnice 2017 1 Oferta współpracy Wśród rosnącej liczby firm i usług czasem trudno odnaleźć tę,

Bardziej szczegółowo

Regulamin publikacji reklam w serwisie www.fluidi.pl (stan na dzień - 2014-08-15)

Regulamin publikacji reklam w serwisie www.fluidi.pl (stan na dzień - 2014-08-15) Regulamin publikacji reklam w serwisie www.fluidi.pl (stan na dzień - 2014-08-15) Przedmiot regulaminu Regulamin dotyczy reklam wyświetlanych w serwisie www.fluidi.pl nazywanym dalej w skrócie Serwisem.

Bardziej szczegółowo

Appki.com.pl strona 1

Appki.com.pl strona 1 Appki.com.pl strona 1 Serwis Appki.com.pl powstała w marcu 2013 roku jako odpowiedź na zwiększone zainteresowanie światem mobilnym. Jest źródem informacji dla wszystkich użytkowników smartfonów, tabletów

Bardziej szczegółowo

Sekcja I: Instytucja zamawiająca/podmiot zamawiający

Sekcja I: Instytucja zamawiająca/podmiot zamawiający Unia Europejska Publikacja Suplementu do Dziennika Urzędowego Unii Europejskiej 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luksemburg Faks: +352 29 29 42 670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Informacje i formularze

Bardziej szczegółowo

Polski rynek książki a ustawa o jednolitej cenie

Polski rynek książki a ustawa o jednolitej cenie Polski rynek książki a ustawa o jednolitej cenie Polska Izba Książki Warszawa, 17 marca 2014 Polski rynek książki w liczbach Przychody na rynku książki w cenach zbytu wydawców w ostatnich latach wykazują

Bardziej szczegółowo

INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA SKLEPU INTERNETOWEGO PGG SP. Z O.O.

INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA SKLEPU INTERNETOWEGO PGG SP. Z O.O. POLSKA GRUPA GÓRNICZA sp. z o.o. INSTRUKCJA UŻYTKOWNIKA SKLEPU INTERNETOWEGO PGG SP. Z O.O. Katowice, Lipiec 2016 Wersja 1.0 Spis treści 1. Wstęp strona główna i strona sklepu... 3 2. Rejestracja... 5

Bardziej szczegółowo

www.vdz.de/dienstleister

www.vdz.de/dienstleister Lista usługodawców VDZ (Niemieckie Stowarzyszenie Wydawców Czasopism) Dostęp do rynku niemieckiego dla polskich firm świadczących usługi dla branży wydawniczej www.vdz.de/dienstleister Co to jest VDZ Korzyści

Bardziej szczegółowo

SPOŁECZNOŚCI INTERNETOWE

SPOŁECZNOŚCI INTERNETOWE SPOŁECZNOŚCI INTERNETOWE Wykorzystanie nowoczesnych technologii w badaniach konsumenckich Inquiry sp. z o.o. O INQUIRY Od ponad 10 lat prowadzimy badania konsumenckie dla klientów z branży FMCG, sieci

Bardziej szczegółowo

Motyl jaki jest (nie) każdy wie

Motyl jaki jest (nie) każdy wie R E G U L A M I N K O N K UR S U F O T O G RAFIC ZNEGO Motyl jaki jest (nie) każdy wie w ramach projektu BARWNY ŚWIAT MOTYLI INSPIRACJĄ DO KREATYWNEGO RECYKLINGU Organizator konkursu: 1 1. Organizatorem

Bardziej szczegółowo

OFERTA PORTALU GRODZISKNEWS.PL

OFERTA PORTALU GRODZISKNEWS.PL OFERTA PORTALU GRODZISKNEWS.PL Czym jest GrodziskNews.pl? To największy, najpopularniejszy i najaktualniejszy portal o powiecie grodziskim odwiedzany każdego dnia przez tysiące mieszkańców z Grodziska

Bardziej szczegółowo

OFERTA WSPÓŁPRACY Czytamy Etykiety

OFERTA WSPÓŁPRACY Czytamy Etykiety OFERTA 2015 Czytamy Etykiety CZYTAMY ETYKIETY 2015 O SERWISIE CZYTAMY ETYKIETY Serwis Czytamyetykiety.pl prezentuje analizę etykiet i przegląd zawartości produktów spożywczych dostępnych na polskim rynku.

Bardziej szczegółowo

Publisher Panel jest podzielony na 3 działy, z których każdy oferuje zaawansowane narzędzia do prowadzenia czasopisma w systemie Index Copernicus:

Publisher Panel jest podzielony na 3 działy, z których każdy oferuje zaawansowane narzędzia do prowadzenia czasopisma w systemie Index Copernicus: 1. Co to jest Publisher Panel? Publishers Panel jest częścią międzynarodowego systemu Index Copernicus składającego się z kilku powiązanych ze sobą działów dotyczących literatury naukowej, naukowców, projektów

Bardziej szczegółowo

RAPORT Z EWALUACJI WEWNĘTRZNEJ

RAPORT Z EWALUACJI WEWNĘTRZNEJ RAPORT Z EWALUACJI WEWNĘTRZNEJ przeprowadzonej w Zespole Szkół Nr 3 w Hrubieszowie w roku szkolnym 2015/2016 Hrubieszów Czerwiec 2016 r. 1 Wstęp. Zgod z opracowanym Planem Nadzoru Pedagogicznego dyrektora

Bardziej szczegółowo

JAK ZAPRASZAĆ NOWYCH KOORDYNATORÓW DO SWOJEJ SPOŁECZNOŚCI KUPUJĄCYCH WYKORZYSTUJĄC FUNKCJONALNOŚCI SERWISU

JAK ZAPRASZAĆ NOWYCH KOORDYNATORÓW DO SWOJEJ SPOŁECZNOŚCI KUPUJĄCYCH WYKORZYSTUJĄC FUNKCJONALNOŚCI SERWISU JAK ZAPRASZAĆ NOWYCH KOORDYNATORÓW DO SWOJEJ SPOŁECZNOŚCI KUPUJĄCYCH WYKORZYSTUJĄC FUNKCJONALNOŚCI SERWISU Możesz zaprosić nieograniczoną liczbę znajomych. Jednak wszystkie zaproszone przez Ciebie osoby

Bardziej szczegółowo

Kilka słów o Portalu

Kilka słów o Portalu Oferta współpracy RECENZJE INSTRUKCJE RANKINGI PORADY Kilka słów o Portalu Zasięg (UU): 320k Emisja (PV): 700k YouTube: 38.5k Facebook: 4.5k dane: Google Analytics październik 2014 Serwis VideoTesty.pljest

Bardziej szczegółowo

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Luty 2015

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Luty 2015 na blogu Luty 2015 Szanowni Państwo, Bardzo dziękuję za zainteresowanie stroną i współpracą reklamową! Zachęcam do zapoznania się z moją ofertą. Mam nadzieję, że będzie ona dla Państwa interesująca, a

Bardziej szczegółowo

e-wsparcie Barbara Muszko Aktualizacja Twojej witryny internetowej tak prosta, jak obsługa Worda

e-wsparcie Barbara Muszko Aktualizacja Twojej witryny internetowej tak prosta, jak obsługa Worda e-wsparcie Barbara Muszko Aktualizacja Twojej witryny internetowej tak prosta, jak obsługa Worda Logowanie do panelu administracyjnego Aby móc zarządzać stroną, należy zalogować się do panelu administracyjnego.

Bardziej szczegółowo

Wakacje + Książka = Góra Kalwaria + Dobra Zabawa

Wakacje + Książka = Góra Kalwaria + Dobra Zabawa Regulamin Konkursu fotograficznego: Wakacje + Książka = Góra Kalwaria + Dobra Zabawa I Organizatorzy. 1. Organizatorem konkursu jest Gminna Biblioteka Publiczna w Górze Kalwarii, mieszcząca się przy ul.

Bardziej szczegółowo

Sprzedaż internetowa suplementów diety na stronie www.danmed.pl jest prowadzona przez:

Sprzedaż internetowa suplementów diety na stronie www.danmed.pl jest prowadzona przez: REGULAMIN SPRZEDAŻY Sprzedaż internetowa suplementów diety na stronie www.danmed.pl jest prowadzona przez: Pomorskie Centrum Promocji Zdrowia DANMED ul. Jaśkowa Dolina 8/1 80-252 Gdaosk tel. 58 344-96-71

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN REGULAMIN świadczenia usług prawnych przez Darię Linkowską Kancelaria Radcy Prawnego drogą elektroniczną

REGULAMIN REGULAMIN świadczenia usług prawnych przez Darię Linkowską Kancelaria Radcy Prawnego drogą elektroniczną REGULAMIN REGULAMIN świadczenia usług prawnych przez Darię Linkowską Kancelaria Radcy Prawnego drogą elektroniczną 1 1. Regulamin określa warunki korzystania z usługi "PORADA ON-LINE" świadczonej przez

Bardziej szczegółowo

OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW

OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW STATYSTYKI PORTALU PROFIL CZYTELNIKA na podstawie Google Analytics Mężczyzna Wiek: 35-38 lat Mieszka w dużym mieście Fan sportu i nowych technologii STATYSTYKI średnie

Bardziej szczegółowo

Program Wiarygodne Opinie 1 / 27

Program Wiarygodne Opinie 1 / 27 Program Wiarygodne Opinie 1 / 27 Wprowadzenie. Program Wiarygodne Opinie został przygotowany z myślą o Tobie i Twoich klientach. Jeśli przywiązujesz wagę do opinii na temat swojego sklepu i chcesz wzbudzać

Bardziej szczegółowo

Regulamin. Regulamin Platformy Cdp.pl. 1 Postanowienia ogólne

Regulamin. Regulamin Platformy Cdp.pl. 1 Postanowienia ogólne Regulamin Regulamin Platformy Cdp.pl 1 Postanowienia ogólne 1. Serwis internetowy cdp.pl [dalej Serwis bądź Sklep ] prowadzi sprzedaż detaliczną za pośrednictwem Internetu, na podstawie niniejszego Regulaminu

Bardziej szczegółowo

1 Warta Mobile Manual

1 Warta Mobile Manual 1 Warta Mobile Manual 2 Ekran powitalny po uruchomieniu aplikacji Ekran daje następujące opcje do wyboru: możliwość zgłoszenia szkody kanałem telefonicznym, możliwość rejestracji w aplikacji w celu uzyskania

Bardziej szczegółowo

TABLET - UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW

TABLET - UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW TABLET - UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW Sposobów przygotowania materiałów i możliwości ich udostępniania jest całe mnóstwo. Nawet nie można podać jednej (najłatwiejszej) metody. Wszystko zależy od: wiedzy i

Bardziej szczegółowo

Kolejna odsłona promocji Levanat + Fibroki GRATIS

Kolejna odsłona promocji Levanat + Fibroki GRATIS Kolejna odsłona promocji Levanat + Fibroki GRATIS CZAS PROMOCJI: 9 stycznia 15 lutego 2014. Każdy klient, który przy zakupie Levanatu okaże wydrukowany kupon, powinien otrzymać dowolne ciastka Fibroki

Bardziej szczegółowo

CERTIOS Centrum Edukacji Przedsiębiorcy

CERTIOS Centrum Edukacji Przedsiębiorcy S t r o n a 1 S t r o n a 2 Serdecznie zapraszamy Państwa na szkolenie Pełnomocnik i Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością i Środowiskowego! Celem szkolenia jest: przygotowanie

Bardziej szczegółowo

KATALOG OFERTOWY DLA WYDAWCÓW

KATALOG OFERTOWY DLA WYDAWCÓW KATALOG OFERTOWY DLA WYDAWCÓW Wstęp. Witamy w naszym katalog ofertowy. Dziękujemy, że zainteresowali się Państwo naszą grupą. Mamy nadzieję, że usługi, które proponujemy, okażą się dla Państwa świetnymi

Bardziej szczegółowo

Smacznego.rzeszow.pl. Instrukcja obsługi

Smacznego.rzeszow.pl. Instrukcja obsługi Smacznego.rzeszow.pl Instrukcja obsługi Ostatnia aktualizacja 13.01.2010 13:05 Spis treści 1. Rejestracja... 1 1.1. Rejestracja w portalu... 1 1.2. Zapomniałem hasła... 2 2. Logowanie... 0 2.1. Menu użytkownika...

Bardziej szczegółowo

CENNIK USŁUG SILESIA INFO TRANSPORT

CENNIK USŁUG SILESIA INFO TRANSPORT CENNIK USŁUG SILESIA INFO TRANSPORT 1 S t r o n a SPIS TREŚCI 1. Reklamy na portalu 2. Własny dział tematyczny 3. Partner serwisu 4. Partner działu 5. Gadżety marketingowe 6. Artykuł sponsorowany 7. Materiały

Bardziej szczegółowo