POLITYKA PRYWATNOŚCI PJG Sp. z o.o. Sp. k.

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "POLITYKA PRYWATNOŚCI PJG Sp. z o.o. Sp. k."

Transkrypt

1 POLITYKA PRYWATNOŚCI PJG Sp. z o.o. Sp. k. Niniejsza Polityka prywatności określa: 1. Kto jest Administratorem Twoich danych osobowych? 2. Jak możesz się skontaktować z nami, jako Administratorem Twoich danych osobowych? 3. Jakie są cele, podstawy, okres przetwarzania Twoich danych osobowych oraz kim są ich odbiorcy, jeżeli kontaktujesz się z nami w innym celu niż obsługa kontaktu naszych (potencjalnych) klientów lub kontrahentów, bądź też pracowników naszych (potencjalnych) klientów lub kontrahentów oraz naszych rekrutacji pracowniczych? 4. Czy przetwarzamy inne rodzaje danych? 4.1. Gdzie znajdziesz informacje jak przetwarzamy dane związane z zawarciem i wykonaniem umowy? 4.2. Czy przetwarzamy inne rodzaje danych? 5. Czy przekazujemy Twoje dane poza obszar EOG? 6. Jakie masz prawa związane z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych? 6.1. Jakie dokładnie prawa Ci przysługują? 6.2. W jaki sposób je realizować? 7. Czy i w jaki sposób korzystamy z plików cookies? 1. ADMINISTRATOR DANYCH Administratorem Twoich danych osobowych jest: PJG Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa z siedzibą w Krakowie, adres: Kraków, ul. Władysława Taklińskiego 10A/1, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: , posiadająca nr NIP: , nr REGON: KONTAKT Z ADMINISTRATOREM Możesz się z nami skontaktować, we wszelkich sprawach związanych z przetwarzaniem Twoich danych osobowych, w następujący sposób: 2.1. przez wiadomość na adres: 2.2. telefonicznie pod numerem: pocztą tradycyjną na adres: ul. Skośna 12, Kraków.. 3. DANE PRZETWARZANE PRZEZ ADMINISTRATORA W niniejszej Polityce prywatności zawarliśmy informacje o przetwarzaniu danych osobowych w ramach obsługi kontaktu / korespondencji w innych sprawach niż obsługa kontaktu naszych (potencjalnych) klientów lub kontrahentów, bądź też pracowników naszych (potencjalnych) klientów lub kontrahentów oraz naszych rekrutacji pracowniczych Cele przetwarzania Twoich danych osobowych Jeżeli kontaktujesz się z nami lub my kontaktujemy się z Tobą w innych sprawach niż w celu podjęcia z nami współpracy jako nasz klient, kontrahent lub osoba wyznaczona do kontaktu

2 ze strony naszego klienta, kontrahenta Twoje dane osobowe będą przez nas przetwarzane wyłącznie w celu załatwienia sprawy, związanej z kontaktem Podstawy prawne przetwarzania Twoich danych osobowych Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych osobowych jest nasz uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) polegający na obsłudze kierowanej do nas korespondencji oraz załatwianiem bieżących spraw np. urzędowych itp. związanych z prowadzoną przez nas działalnością gospodarczą. Twoje dane przetwarzamy wyłącznie, jeżeli: sam/a nam je podałeś/aś albo udostępniłeś je publicznie sam/a lub za pośrednictwem swojego pracodawcy / podmiotu, który reprezentujesz. Jeżeli sam podajesz nam swoje dane, to jest podanie ich jest dobrowolne, jednakże bez ich podania nie będziemy mieli technicznej możliwości kontaktowania się z Tobą i załatwienia sprawy, z którą się do nas zwracasz Okres przechowywania Twoich danych osobowych Twoje Dane osobowe, będziemy przetwarzać przez okres prowadzenia bieżącej komunikacji udzielenie odpowiedzi na pytania i ewentualne prowadzenie dalszej korespondencji. Po tym okresie, Twoje dane mogą być przetwarzane do czasu przedawnienia ewentualnych roszczeń. Twoje dane mogą być usunięte wcześniej, jeżeli wniesiesz skuteczny sprzeciw wobec ich przetwarzania Odbiorcy Twoich danych Twoje dane osobowe będziemy udostępniać w celach administracyjnych spółkom wchodzącym w skład grupy PJG, pozostającym z nami w grupie przedsiębiorstw, a w pozostałym zakresie wyłącznie podmiotom, z którymi współpracujemy przy prowadzeniu naszej działalności (dostawcy usług), w szczególności dostawcom usług księgowych, prawnych, informatycznych, hostingowych itp. 4. INNE RODZAJE DANYCH PRZETWARZANYCH PRZEZ ADMINISTRATORA 4.1. PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH W CELU WYKONANIA UMOWY Twoje dane osobowe będą przetwarzane również w sytuacji, gdy zdecydujesz się na zawarcie z nami umowy. Przed zebraniem danych do zawarcia umowy przekazujemy szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania Twoich danych osobowych PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH W INNYCH PRZYPADKACH W związku z prowadzoną przez nas działalnością, zbieramy i przetwarzamy dane również w innych przypadkach, w celach związanych z inicjowaniem i utrzymywaniem kontaktów biznesowych np. podczas spotkań biznesowych, czy poprzez wymianę wizytówek itp.

3 Podstawą prawną przetwarzania danych w takich sytuacjach jest nasz uzasadniony interes prawny (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) polegający na tworzeniu i utrzymywaniu relacji z naszymi klientami, kontrahentami i współpracownikami. Dane osobowe zebrane w takich przypadkach, przetwarzamy wyłącznie w celu, dla jakiego zostały nam przekazane i nie są przekazywane żadnym innym osobom, poza podmiotami, z którymi współpracujemy przy prowadzeniu naszej działalności (dostawcy usług), w szczególności dostawcom hostingowych itp. Twoje dane osobowe zebrane w takich przypadkach będą przechowywane przez okres trwania naszej relacji uzasadniającej wzajemny kontakt w celach współpracy lub do czasu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. 5. PRZEKAZYWANIE DANYCH POZA EOG Nie przekazujemy Twoich danych osobowych poza EOG. 6. TWOJE UPRAWNIENIA ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM DANYCH OSOBOWYCH 6.1. PRAWA ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM TWOICH DANYCH OSOBOWYCH W związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, masz następujące prawa: Prawo dostępu do Twoich danych osobowych Na tej podstawie możesz uzyskać informacje o przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych, w tym przede wszystkim o celach i podstawach prawnych przetwarzania, rodzaju (kategoriach) danych, odbiorcach, którym udostępniamy Twoje dane oraz o planowanym czasie przetwarzania Twoich danych Prawo uzyskania kopii Twoich danych osobowych W razie zgłoszenia takiego żądania, otrzymasz od nas kopię Twoich danych jakie przetwarzamy Prawo do żądania sprostowania Twoich danych osobowych Jeżeli Twoje dane, które przetwarzamy są błędne lub niekompletne, możesz w każdej chwili zwrócić się do nas o ich poprawienie lub uzupełnienie Prawo żądania usunięcia Twoich danych osobowych Możesz żądać usunięcia Twoich danych osobowych, które przetwarzamy, w sytuacji gdy nie są one już niezbędne do realizacji żadnego z celów, dla którego zostały zebrane Prawo żądania ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych W razie żądania ograniczenia przetwarzania, Twoje dane osobowe przestaną być przetwarzane w innym zakresie niż ich przechowywanie, aż do czasu ustania przyczyn ograniczenia ich przetwarzania. Poza przechowywaniem, Twoje dane osobowe w okresie ograniczenia ich przetwarzania, mogą być przetwarzane wyjątkowo na podstawie Twojej zgody lub w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń albo w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej bądź z uwagi na ważne względy interesu publicznego.

4 Prawo do przeniesienia Twoich danych Jeżeli przetwarzamy Twoje dane w związku z zawartą umową lub Twoją zgodą, możesz zwrócić się do nas o wydanie Twoich danych osobowych, dostarczonych nam przez Ciebie, w formacie pozwalającym na ich odczyt przez komputer. Możesz również domagać się przesłania tych danych innemu podmiotowi, ale pod warunkiem, że będzie to możliwe z uwagi na techniczne możliwości istniejące zarówno po naszej stronie jak i podmiotu, któremu chcesz przesłać swoje dane Prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych W zakresie danych przetwarzanych na podstawie naszego uzasadnionego interesu (jest to podstawa wskazana w art. 6 ust. 1 lit f RODO), możesz w każdym momencie wnieść sprzeciw wobec ich przetwarzania. Pamiętaj, że Twój sprzeciw dotyczący przetwarzania w innych powinien zawierać uzasadnienie. Bez uzasadnienia możesz wnieść sprzeciw wobec przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych w celach marketingowych Prawo do wycofania zgody wobec przetwarzania Twoich danych W przypadku przetwarzania Twoich danych na podstawie Twojej zgody (podstawa wskazana w art. 6 ust. 1 lit. a RODO), możesz w każdej chwili zgodę wycofać. Cofnięcie zgody, nie ma oczywiście wpływu na zgodność przetwarzania przez nas Twoich danych przed wycofaniem Twojej zgody Prawo do wniesienia skargi do PUODO Jeżeli uważasz, że przetwarzanie przez nas Twoich danych osobowych narusza przepisy RODO lub inne przepisy dotyczące ochrony danych osobowych, przysługuje Ci prawo złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych SPOSÓB ZGŁASZANIA ŻĄDAŃ W ZWIĄZKU Z PRZETWARZANIEM TWOICH DANYCH Wszelkie żądania związane z przysługującymi Ci prawami wobec przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych możesz składać: przez wiadomość na adres: pocztą tradycyjną na adres: ul. Skośna 12, Kraków.. Odpowiedź na wniosek otrzymasz tą samą drogą w jakiej zgłosiłeś do nas swój wniosek, chyba że wyraźnie wskażesz w jakiej formie chcesz ją otrzymać. Jeżeli nie będziemy w stanie zidentyfikować Twojej osoby na podstawie Twojego wniosku, wówczas zwrócimy się do Ciebie o podanie dodatkowych informacji. Wniosek o realizację Twoich praw rozpatrywany jest w terminie miesiąca od jego otrzymania. Termin ten może być przedłużony, w takim wypadku zostaniesz o tym poinformowany wraz z podaniem przyczyn przedłużenia terminu.

5 7. PLIKI COOKIES Nasza strony internetowe dostępna pod adresami podobnie jak wiele stron internetowych zapisuje na urządzeniu końcowym, z którego korzystasz (np. na komputerze, tablecie, smartfonie), tzw. pliki cookies (ang. ciasteczka ) PLIKI COOKIES CO TO JEST? Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwer i zapisywane na urządzeniu, na którym przeglądane są strony internetowe. Pozwalają one zapamiętać informacje przesyłane pomiędzy stroną WWW a przeglądarką. Dzięki nim możliwe jest zapamiętywanie danych formularzy i ustawień stron, obsługa liczników odwiedzin, korzystanie z sond, zapamiętywanie wybranej wersji językowej czy robienie zakupów w sklepach internetowych. Odpowiednio skonfigurowane pliki cookies są bezpieczne i pozwalają na odczyt informacji tylko przez serwer, który je utworzył DLACZEGO KORZYSTAMY Z PLIKÓW COOKIES? Dzięki plikom cookies użytkownik może dostosować przeglądane strony do swoich potrzeb. Cookies umożliwiają odróżnienie osób odwiedzających stronę i wyświetlenie treści przeznaczonych dla konkretnych użytkowników. Dzięki nim do użytkownika trafiają w pełni spersonalizowane treści. Zapamiętywanie informacji przesyłanych w plikach cookies nie jest w żaden sposób związane z gromadzeniem danych osobowych czy zapisywaniem innych poufnych informacji. Cookies pozwalają zapamiętać m.in. wybrany język strony albo ustawienia wyboru kraju, miasta czy inne dane wybrane w formularzu Z JAKICH PLIKÓW COOKIES KORZYSTA NASZ SERWIS? W ramach serwisu korzystamy z trzech rodzajów cookies. Cookies sesji (cookies tymczasowe) to pliki generowane podczas przeglądania stron serwisu, przechowywane do momentu zakończenia sesji przeglądarki. Bez nich niektóre aplikacje lub funkcjonalności mogą nie działać poprawnie. Cookies trwałe podczas odwiedzin strony zostają zapisane na urządzeniu, dzięki czemu przy kolejnej wizycie użytkownik może zostać rozpoznany, a jego preferencje zapamiętane. Cookies podmiotów zewnętrznych umożliwiają natomiast zliczanie ruchu użytkowników na stronie JAK MODYFIKOWAĆ USTAWIENIA COOKIES? Mechanizm zapisywania i wysyłania plików cookies zależny jest od konfiguracji przeglądarki zainstalowanej na wykorzystywanym do przeglądania Internetu urządzeniu. Automatyczną obsługę cookies można zablokować w ustawieniach każdej przeglądarki, jednak może to spowodować ograniczenia związane z korzystaniem z danej strony internetowej Więcej informacji na temat plików cookies znajdziesz tutaj.

POLITYKA PRYWATNOŚCI PJG Sp. z o.o. Sp. k.

POLITYKA PRYWATNOŚCI PJG Sp. z o.o. Sp. k. POLITYKA PRYWATNOŚCI PJG Sp. z o.o. Sp. k. Niniejsza Polityka prywatności określa: 1. Kto jest Administratorem Twoich danych osobowych? 2. Jak możesz się skontaktować z nami, jako Administratorem Twoich

Bardziej szczegółowo

Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych. Polityka prywatności Ochrona udostępnionych przez użytkowników danych oraz innych poufnych informacji jest dla nas priorytetowa. Firma Rent4Place Sp. z o.o. dba o zapewnienie ochrony i bezpieczeństwa danych

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Prezentowana Polityka prywatności ukazuje zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Klientów w trakcie korzystania z serwisu dostępnego na

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI 1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania danych osobowych przez Apply Capnor Poland Sp. z o.o. ( Spółka ). 2. Administratorem danych jest Apply Capnor Poland

Bardziej szczegółowo

Realizacja umowy darowizny użytkownika wymaga przetwarzania danych osobowych takich jak:

Realizacja umowy darowizny użytkownika wymaga przetwarzania danych osobowych takich jak: Polityka prywatności i cookies Niniejsza polityka prywatności i cookies zawiera informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych, oraz wykorzystywania plików cookies na stronie www.dolozsiedolozka.pl

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI W Akcji Promocyjnej Teraz 100% Gwarancja Komfortu + 60 zł premii Niniejsza polityka prywatności obowiązuje od dnia 25 maja 2018 r. Administratorem Twoich danych osobowych jest Coopervision

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Polityka Prywatności Stalgast Logistic sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie świadcząc na rzecz osób fizycznych usługi, dokonując z nimi czynności mające na celu zawieranie umów kupna sprzedaży, zawierając

Bardziej szczegółowo

1. Informacja dotycząca Administratora i gromadzenia danych osobowych

1. Informacja dotycząca Administratora i gromadzenia danych osobowych Polityka prywatności Niniejszy dokument stanowi realizację polityki informacyjnej BeCREO TECHNOLOGIES spółki z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Poznaniu wobec użytkowników serwisu internetowego

Bardziej szczegółowo

- wykonania zawartej umowy na świadczenie usług cateringowych. Podstawa prawną przetwarzania danych w takim przypadku jest art. 6 ust. 1 lit b RODO.

- wykonania zawartej umowy na świadczenie usług cateringowych. Podstawa prawną przetwarzania danych w takim przypadku jest art. 6 ust. 1 lit b RODO. Polityka prywatności www.fiteat.co 1 Informacje o Administratorze 1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez serwis

Bardziej szczegółowo

I. Czy przekazujesz nam swoje dane osobowe?

I. Czy przekazujesz nam swoje dane osobowe? POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejszy Polityka prywatności wchodzi w życie z dniem 13 grudnia 2018 roku. Celem wprowadzenia Polityki prywatności jest przekazanie informacji jakie dane zbieramy, do jakich celów

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Polityka Prywatności Jeżeli chcesz się dowiedzieć w jaki sposób przetwarzamy Twoje dane osobowe i chronimy Twoją prywatność, świetnie trafiłeś! Poniżej znajdziesz Politykę Prywatności (dalej jako Polityka

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Polityka Prywatności 1. Informacje ogólne Administratorem danych osobowych jest Limatherm Sensor Sp. z o.o. z siedzibą w Limanowej ul. Tarnowska 1. 1.1 Administrator dokłada szczególnej staranności w celu

Bardziej szczegółowo

PRZETWARZANIE DANYCH PRZEZ ADMINISTRATORA

PRZETWARZANIE DANYCH PRZEZ ADMINISTRATORA Polityka ochrony danych osobowych/ Klauzula Informacyjna OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH Użytkownicy podają w portalu swoje dane osobowe dobrowolnie. Dane osobowe to wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej

Bardziej szczegółowo

Nie wyznaczyliśmy inspektora ochrony danych.

Nie wyznaczyliśmy inspektora ochrony danych. POLITYKA PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES Poniższy tekst powinien zostać umieszczony jako odrębna zakładka, np.: POLITYKA PRYWATNOŚCI obok KARTA MENU RESTAURACJI lub też na dole strony przy

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI I COOKIES

POLITYKA PRYWATNOŚCI I COOKIES POLITYKA PRYWATNOŚCI I COOKIES I. Wprowadzenie W niniejszej Polityce prywatności (zwanej dalej Polityką ) przedstawiamy informacje na temat tego, w jaki sposób ORIX Polska S.A. (zwana dalej Spółką ) przetwarza

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU www.endoelektronik.pl Ochrona prywatności Użytkowników jest dla ENDOELEKTRONIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA szczególnie ważna. Z tego względu

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI zespół serwisu www.fmkrawczyk.eu w pełni respektuje prawo użytkowników niniejszego serwisu ( Strona Internetowa ) w zakresie ochrony ich danych osobowych. Wskazujemy, że do danych

Bardziej szczegółowo

I. Czy przekazujesz nam swoje dane osobowe?

I. Czy przekazujesz nam swoje dane osobowe? POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejszy Polityka prywatności wchodzi w życie z dniem 20 listopada 2018 roku. Celem wprowadzenia Polityki prywatności jest przekazanie informacji jakie dane zbieramy, do jakich celów

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności MSSmile RODO 1. Czym są dane osobowe i co oznacza ich przetwarzanie?

POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności MSSmile RODO 1. Czym są dane osobowe i co oznacza ich przetwarzanie? POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza polityka prywatności ( Polityka prywatności ) określa zasady przetwarzania oraz ochrony danych osobowych pozyskanych przez stronę internetową znajdującą się pod adresem www.mssmile.pl

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności! 1

Polityka prywatności! 1 Polityka prywatności! 1 Polityka prywatności JABŁKOWY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z siedzibą przy ul. JANA NOWAKA-JEZIORAŃSKIEGO 7, 03-984 Warszawa, zarejestrowaną w rejestrze przedsiębiorców

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Administrator danych osobowych

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Administrator danych osobowych POLITYKA PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES Niniejsza polityka prywatności i wykorzystywania plików cookies (dalej: Polityka Prywatności ) stanowi zbiór zasad przetwarzania danych osobowych i

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności i plików cookies

Polityka prywatności i plików cookies Polityka prywatności i plików cookies I. WSTĘP 1. Niniejsza Informacja o ochronie prywatności oraz o plikach cookies BrandAssist [dalej: Informacja ] określa szczegółowe zasady oraz cele przetwarzania

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności EKOMERITUM RODO, 1. Czym są dane osobowe i co oznacza ich przetwarzanie?

POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności EKOMERITUM RODO, 1. Czym są dane osobowe i co oznacza ich przetwarzanie? POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza polityka prywatności ( Polityka prywatności ) określa zasady przetwarzania oraz ochrony danych osobowych w spółce pod firmą EKOMERITUM sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (03-068)

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI W SERWISIE INTERNETOWYM

POLITYKA PRYWATNOŚCI W SERWISIE INTERNETOWYM POLITYKA PRYWATNOŚCI W SERWISIE INTERNETOWYM www.wuminvestment.com INFORMACJE OGÓLNE Niniejszy dokument określa zasady Polityki prywatności w Serwisie internetowym www.wuminvestment.com (dalej jako "Serwis

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI. 1. Podstawowe pojęcia: 2. Administrator danych osobowych:

POLITYKA PRYWATNOŚCI. 1. Podstawowe pojęcia: 2. Administrator danych osobowych: POLITYKA PRYWATNOŚCI obowiązuje od 25 maja 2018 r. W celu realizacji zasady zgodnego z prawem, rzetelnego i przejrzystego przetwarzania Twoich danych osobowych w trakcie korzystania z naszych usług, Spółdzielnia

Bardziej szczegółowo

Przez dane osobowe rozumiemy dane żywej osoby, która może zostać. zidentyfikowana dzięki wykorzystaniu tych danych. Przetwarzanie przez nas

Przez dane osobowe rozumiemy dane żywej osoby, która może zostać. zidentyfikowana dzięki wykorzystaniu tych danych. Przetwarzanie przez nas POLITYKA PRYWATNOŚCI NOWOCZESNEJ FIRMY S.A. TWOJE DANE OSOBOWE CO TO JEST? Przez dane osobowe rozumiemy dane żywej osoby, która może zostać zidentyfikowana dzięki wykorzystaniu tych danych. Przetwarzanie

Bardziej szczegółowo

wykorzystaniu tych danych. Przetwarzanie przez nas Twoich danych osobowych jest

wykorzystaniu tych danych. Przetwarzanie przez nas Twoich danych osobowych jest POLITYKA PRYWATNOŚCI DREAMCAST SP. Z O.O. TWOJE DANE OSOBOWE CO TO JEST? Przez dane osobowe rozumiemy dane żywej osoby, która może zostać zidentyfikowana dzięki wykorzystaniu tych danych. Przetwarzanie

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI obowiązuje od 23 maja 2018 r.

POLITYKA PRYWATNOŚCI obowiązuje od 23 maja 2018 r. POLITYKA PRYWATNOŚCI obowiązuje od 23 maja 2018 r. Firma Szkoła Językowa Panda Agnieszka Zielichowska, właściciel strony internetowej www.szkola-panda.pl, dokłada wszelkich starań, aby chronić prywatność

Bardziej szczegółowo

PO L I TYK A P RYWATNO ŚC I S TRO N Y I N TE RNE TO WE J W WW. FO CU SME DIA.PL

PO L I TYK A P RYWATNO ŚC I S TRO N Y I N TE RNE TO WE J W WW. FO CU SME DIA.PL PO L I TYK A P RYWATNO ŚC I S TRO N Y I N TE RNE TO WE J W WW. FO CU SME DIA.PL Niniejsza Polityka prywatności udostępniana na naszej stronie internetowej ma na celu wyjaśnienie w przystępny i zrozumiały

Bardziej szczegółowo

Co to jest RODO? Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Co to jest RODO? Kto jest administratorem Twoich danych osobowych? Co to jest RODO? W dniu 25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza Polityka prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Użytkowników w związku z korzystaniem ze strony internetowej transmeble.com, administrowanej

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza polityka prywatności zasady przetwarzania przez Gent Investment S.A. danych osobowych użytkowników serwisu internetowego Gent Investment, dostępnego pod adresem www.gentinvestment.com.

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Spis treści: 1 Postanowienia ogólne 2 Administrator Danych Osobowych 3 Dane kontaktowe 4 Zasady przetwarzania danych osobowych 5 Cele i podstawy prawne przetwarzania danych osobowych

Bardziej szczegółowo

DLACZEGO CHCEMY PRZETWARZAĆ TWOJE DANE?

DLACZEGO CHCEMY PRZETWARZAĆ TWOJE DANE? Nasza Polityka Prywatności określa zasady ochrony danych osobowych Użytkowników korzystających ze strony internetowej https://multicom.com.pl. Administrator oświadcza, że przetwarza dane osobowe Użytkowników

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI AKADEMII KOMPUTEROWEJ STEP SP. Z O.O.

POLITYKA PRYWATNOŚCI AKADEMII KOMPUTEROWEJ STEP SP. Z O.O. POLITYKA PRYWATNOŚCI AKADEMII KOMPUTEROWEJ STEP SP. Z O.O. Niniejsza polityka prywatności stanowi dokument, poprzez który dowiesz się w jaki sposób, w jakim zakresie i w jakim celu Akademia Komputerowa

Bardziej szczegółowo

1. Administratorem danych osobowych w rozumieniu art. 4 pkt 4 RODO1 są Julita

1. Administratorem danych osobowych w rozumieniu art. 4 pkt 4 RODO1 są Julita POLITYKA PRYWATNOŚCI I. Administrator danych osobowych 1. Administratorem danych osobowych w rozumieniu art. 4 pkt 4 RODO1 są Julita Krajewska oraz Elżbieta Słoma wykonujące działalność gospodarczą w formie

Bardziej szczegółowo

POLITYKA OCHRONY DANYCH I. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH (RODO)

POLITYKA OCHRONY DANYCH I. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH (RODO) POLITYKA OCHRONY DANYCH I. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH (RODO) Biorąc pod uwagę regulacje w zakresie ochrony danych osobowych, a przede wszystkim treść art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności Yetico S.A.

Polityka prywatności Yetico S.A. Polityka prywatności Yetico S.A. Spis treści I. Dane administratora... 1 II. Informacje związane z przetwarzaniem danych osobowych osób korespondujących z Yetico S.A. 1 III. Informacje na temat przetwarzania

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności 1. Definicje: 1.1. Administrator sesyjne stałe kontekstowa behawioralna www Urządzenie Użytkownik

Polityka prywatności 1. Definicje: 1.1. Administrator sesyjne stałe kontekstowa behawioralna www Urządzenie Użytkownik Polityka prywatności 1. Definicje: 1.1. Administrator - oznacza Greifbau Sp. z o. o. z siedzibą na ul. Morelowa 15, 30-222 Kraków, NIP: 677-236-72-58, 1.2. Cookies - oznacza dane informatyczne, w szczególności

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności. Przetwarzanie danych przez Administratora

Polityka prywatności. Przetwarzanie danych przez Administratora Polityka prywatności Korzystanie z Serwisu Ronet Sp. z o. o. https://ronet.com.pl jest możliwe jedynie w przypadku akceptacji przez Użytkownika zasad Polityki Prywatności. Dalsze korzystanie z Serwisu

Bardziej szczegółowo

Polityka Ochrony Danych Osobowych

Polityka Ochrony Danych Osobowych Polityka Ochrony Danych Osobowych Fundacja Prokuratorów i Pracowników Prokuratury im. Ireny Babińskiej (zwana dalej Fundacją) chroni dane osobowe oraz prywatność swoich darczyńców, podopiecznych, kontrahentów

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO SKLEP.AUTO-FRANCE.COM.PL

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO SKLEP.AUTO-FRANCE.COM.PL POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO SKLEP.AUTO-FRANCE.COM.PL 1. Administrator Danych Osobowych Administratorem Państwa danych osobowych zbieranych za pośrednictwem sklepu internetowego, czyli podmiotem

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności sklepu internetowego Swiece-Zaplonowe.pl Drogi Użytkowniku! Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy

Bardziej szczegółowo

PINTA WROCŁAW POLITYKA PRYWATNOŚCI. Niniejsza Polityka prywatności zawiera informacje związane z przetwarzaniem danych osobowych

PINTA WROCŁAW POLITYKA PRYWATNOŚCI. Niniejsza Polityka prywatności zawiera informacje związane z przetwarzaniem danych osobowych PINTA WROCŁAW POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza Polityka prywatności zawiera informacje związane z przetwarzaniem danych osobowych przez FREERIDE Sp. z o.o. (zwana dalej Administratorem"). Administrator danych

Bardziej szczegółowo

Zasady przetwarzania danych osobowych w procesie rekrutacji

Zasady przetwarzania danych osobowych w procesie rekrutacji Zasady przetwarzania danych osobowych w procesie rekrutacji Drogi Kandydacie! Dbamy o Twoją prywatność, dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o stosowanych przez nas w procesie rekrutacji

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH (POLITYKA TRANSPARENTNOŚCI)

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH (POLITYKA TRANSPARENTNOŚCI) POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH (POLITYKA TRANSPARENTNOŚCI) DEFINICJE MY Administrator: Grupa Radiowa Agory Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10, wpisana do rejestru przedsiębiorców

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W NOBLE FUNDS TOWARZYSTWIE FUNDUSZY INWESTYCYJNYCH S.A. (Polityka transparentności)

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W NOBLE FUNDS TOWARZYSTWIE FUNDUSZY INWESTYCYJNYCH S.A. (Polityka transparentności) POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W NOBLE FUNDS TOWARZYSTWIE FUNDUSZY INWESTYCYJNYCH S.A. (Polityka transparentności) Wersja 1 Obowiązująca od 25 maja 2018 r. Strona 1 z 6 1. DEFINICJE 1.1. Administrator

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności i cookies sklepu internetowego Uskrzydlamy Ilona Kucharska.

Polityka prywatności i cookies sklepu internetowego Uskrzydlamy Ilona Kucharska. Polityka prywatności i cookies sklepu internetowego Uskrzydlamy Ilona Kucharska https://uskrzydlamy.pl/ Poniższe Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności Intact Group Sp. z o. o.

Polityka Prywatności Intact Group Sp. z o. o. Polityka Prywatności Intact Group Sp. z o. o. Dbamy o wysoką jakość naszych usług, dlatego Twoje dane są bezpieczne. INFORMACJE OGÓLNE 1. Administrator danych: Administratorem Twoich danych osobowych jest

Bardziej szczegółowo

POLITYKA OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH

POLITYKA OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH POLITYKA OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH 1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez Administratora Danych Osobowych (ADO).

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejsza Polityka Prywatności (zwana dalej Polityką Prywatności ) określa sposób przetwarzania danych osobowych koniecznych do realizacji usług świadczonych

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności w akukuu CENTRUM ZABAW (obowiązuje od 9 listopada 2018 roku) Administrator danych osobowych Administratorem danych osobowych gromadzonych za pośrednictwem strony internetowej www.akukuu.pl

Bardziej szczegółowo

Jeśli chcesz aplikować na proponowane przez nas stanowiska pracy musisz przesłać do nas CV i zgodzić się na udostępnienie nam danych tam zawartych.

Jeśli chcesz aplikować na proponowane przez nas stanowiska pracy musisz przesłać do nas CV i zgodzić się na udostępnienie nam danych tam zawartych. POLITYKA PRYWATNOŚCI 24.05.2018r. 1. KTO JEST ADMINISTRATOREM TWOICH DANYCH? Współadministratorami Twoich danych osobowych są ELSTUK spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Łódzka 282A, 25-655 Kielce,

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności Niniejszym zawiadamiamy cię, że przetwarzamy twoje dane osobowe, które są zbierane w ramach zawierania i realizowania umowy o zaopatrzenie w wodę. I. Postanowienia ogólne. 1. Administratorem

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady korzystania z serwisu internetowego oraz informuje o sposobach ochrony prywatności danych osobowych użytkowników serwisu internetowego

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Administrator danych osobowych

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Administrator danych osobowych POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania danych osobowych pozyskanych za pośrednictwem strony internetowej PCAT.PL 1 Administrator danych osobowych Właścicielem

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności strona WWW

Polityka prywatności strona WWW Polityka prywatności strona WWW 1 Polityka prywatności na stronę WWW Wiemy jak ważna jest ochrona danych osobowych dlatego stworzyliśmy dokument pn. Polityka prywatności, w której opisaliśmy wszystko to

Bardziej szczegółowo

POLITYKA OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH

POLITYKA OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH POLITYKA OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH 1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez Administratora Danych Osobowych (ADO).

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI HOTELU JAKUBOWEGO

POLITYKA PRYWATNOŚCI HOTELU JAKUBOWEGO POLITYKA PRYWATNOŚCI HOTELU JAKUBOWEGO Celem opracowania niniejszej Polityki Prywatności jest poinformowanie o zasadach ochrony prywatności podczas wykorzystywania informacji, jakie otrzymujemy bezpośrednio

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI Grupa ELMIS

POLITYKA PRYWATNOŚCI Grupa ELMIS POLITYKA PRYWATNOŚCI Grupa ELMIS W Grupie ELMIS przywiązujemy szczególną wagę do ochrony danych osobowych wszystkich osób, które nam powierzyły swoje dane. Wszystkie Spółki w Grupie podpisały w umowach

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności Klientów Sklepu Internetowego (dalej Sklep Internetowy)

Polityka Prywatności Klientów Sklepu Internetowego   (dalej Sklep Internetowy) Polityka Prywatności Klientów Sklepu Internetowego www.k-blask.pl (dalej Sklep Internetowy) --------------------------------------------------- Dane Administratora Danych Osobowych Administratorem danych

Bardziej szczegółowo

1. Informacja dotycząca Administratora i gromadzenia danych osobowych

1. Informacja dotycząca Administratora i gromadzenia danych osobowych Polityka prywatności Niniejszy dokument stanowi realizację polityki informacyjnej spółki MT Sports Poland Sp. z o.o. wobec użytkowników sklepu internetowego w domenie www.mtsports.pl ("Serwis") we wszelkich

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady zbierania i wykorzystywania informacji o Użytkownikach oraz danych osobowych

POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady zbierania i wykorzystywania informacji o Użytkownikach oraz danych osobowych POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady zbierania i wykorzystywania informacji o Użytkownikach oraz danych osobowych Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERISU ESECURE.PRO. Informacje zawarte w niniejszej polityce prywatności dotyczą przetwarzania danych przez administratora:

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERISU ESECURE.PRO. Informacje zawarte w niniejszej polityce prywatności dotyczą przetwarzania danych przez administratora: POLITYKA PRYWATNOŚCI SERISU ESECURE.PRO 1. INFORMACJE OGÓLNE Informacje zawarte w niniejszej polityce prywatności dotyczą przetwarzania danych przez administratora: SUPER SAVERS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością,

Bardziej szczegółowo

1. Wstęp. Niniejsza polityka prywatności zawiera informacje odnośnie przetwarzania przez Spółkę

1. Wstęp. Niniejsza polityka prywatności zawiera informacje odnośnie przetwarzania przez Spółkę POLITYKA PRYWATNOŚCI W SPÓŁCE ADVFACTORY.COM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ DOTYCZĄCA OSÓB ODWIEDZAJĄCYCH STRONĘ INTERNETOWĄ https://advfactory.com 1. Wstęp Niniejsza polityka prywatności zawiera

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU INTERNETOWEGO. Korzystanie z plików Cookies, tzw. ciasteczek

Szanowni Państwo POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU INTERNETOWEGO. Korzystanie z plików Cookies, tzw. ciasteczek Szanowni Państwo W dniu 25 maja 2018r. weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza polityka prywatności (zwana dalej: Polityką prywatności ) określa zasady przetwarzania i ochrony Państwa danych osobowych w związku z korzystaniem ze strony internetowej

Bardziej szczegółowo

Strony (dalej: Serwis ), którego administratorem jest spółka Madro Kraków Sp. z o.o. z siedzibą w Niepołomicach.

Strony   (dalej: Serwis ), którego administratorem jest spółka Madro Kraków Sp. z o.o. z siedzibą w Niepołomicach. Polityka prywatności Strony www.madro.pl (dalej: Serwis ), którego administratorem jest spółka Madro Kraków Sp. z o.o. z siedzibą w Niepołomicach. Szanowni Państwo, mając na uwadze treść ustawy z dnia

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Definicje Administrator danych osobowych Akpo Konstrukcje Aluminiowe spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa z siedzibą w Zegartowicach, Zegartowice 160, 32-415

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności. Informacje o Administratorze. Obowiązki informacyjne Administratora. Dane kontaktowe w sprawach przetwarzania danych osobowych

Polityka prywatności. Informacje o Administratorze. Obowiązki informacyjne Administratora. Dane kontaktowe w sprawach przetwarzania danych osobowych Polityka prywatności Informacje o Administratorze Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem strony internetowej INVESTSECURE.PL jest Invest Secure Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Bardziej szczegółowo

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W FUNDACJI POLAND BUSINESS RUN W związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych informujemy

INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W FUNDACJI POLAND BUSINESS RUN W związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych informujemy INFORMACJA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W FUNDACJI POLAND BUSINESS RUN W związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych informujemy zgodnie z art. 13 ust 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności określa to, w jaki sposób dbamy o Twoje dane osobowe i Twoje prawa.

Polityka Prywatności określa to, w jaki sposób dbamy o Twoje dane osobowe i Twoje prawa. POLITYKA PRYWATNOŚCI Kazimierz Szczechowicz Krawectwo Damsko-Męskie obowiązuje od 25 maja 2018 r. Kazimierz Szczechowicz Krawiectwo Damsko-Męskie 87-100 Toruń ul Białostocka 23. 87-100 Toruń jako właściciel

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Szanowni Państwo, wraz z dniem 25 maja 2018 r. zmieniły się obowiązujące przepisy z zakresu ochrony danych osobowych. Zaczyna obowiązywać Ogólne Rozporządzenie z dnia 27 kwietnia 2016

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności. I. Przetwarzanie danych osobowych

Polityka prywatności. I. Przetwarzanie danych osobowych Polityka prywatności Ochrona prywatności Użytkowników ma dla nas bardzo duże znaczenie. Zapraszamy do zapoznania się z naszą Polityką Ochrony Prywatności (dalej również: POP ), która wyjaśnia zasady oraz

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności strony internetowej scmpoland.pl

Polityka prywatności strony internetowej scmpoland.pl Polityka prywatności strony internetowej scmpoland.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności B2Net Systems sp. z o. o.

Polityka Prywatności B2Net Systems sp. z o. o. Polityka Prywatności B2Net Systems sp. z o. o. Niniejsza Polityka Prywatności zawiera informacje ogólne dotyczące używania (przetwarzania) przez B2NET SYSTEMS sp. z o.o. danych osobowych osób odwiedzających

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza Polityka prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Użytkowników w związku z korzystaniem ze strony internetowej WWW.psps.pl, administrowanej przez

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności Niniejsza Polityka prywatności dotyczy usług świadczonych przez Grupa JPD Sp. z o.o. Administrator danych osobowych Administratorem danych osobowych Użytkowników jest: Grupa JPD Sp.

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności Globe Group sp. z o. o.

Polityka Prywatności Globe Group sp. z o. o. Polityka Prywatności Globe Group sp. z o. o. Niniejsza Polityka Prywatności zawiera informacje ogólne dotyczące używania (przetwarzania) przez Globe Group sp. z o.o. danych osobowych osób odwiedzających

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności i COOKIE Zasady przetwarzania danych osobowych Użytkowników

Polityka prywatności i COOKIE Zasady przetwarzania danych osobowych Użytkowników Polityka prywatności i COOKIE Zasady przetwarzania danych osobowych Użytkowników Od dnia 25 maja 2018 roku obowiązuje w Polsce Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia

Bardziej szczegółowo

W formie elektronicznej możemy gromadzić Państwa Dane Osobowe w szczególności w następujących sytuacjach:

W formie elektronicznej możemy gromadzić Państwa Dane Osobowe w szczególności w następujących sytuacjach: POLITYKA PRYWATNOŚCI Celem niniejszej Polityki jest wyjaśnienie w jaki sposób firma Sanofi-Aventis Sp. z o.o. z adresem siedziby: ul. Bonifraterska 17, 00-203 Warszawa, przetwarza Państwa dane osobowe

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONA INTERNETOWA OPERY NA ZAMKU W SZCZECINIE

POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONA INTERNETOWA OPERY NA ZAMKU W SZCZECINIE POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONA INTERNETOWA OPERY NA ZAMKU W SZCZECINIE Moje dane i zgody Zgoda na zbieranie danych: Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przeze

Bardziej szczegółowo

W sprawach dotyczących przetwarzania Twoich danych osobowych możesz kontaktować się z Administratorem:

W sprawach dotyczących przetwarzania Twoich danych osobowych możesz kontaktować się z Administratorem: I. ADMINISTRATOR Administratorem Twoich danych osobowych jest Bridgestone Europe NV/SA z siedzibą i adresem w Królestwie Belgii, Regionie Flamandzkim, miejscowości Zaventem, ul. Kleine Kloosterstraat 10,

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności Yetico S.A.

Polityka prywatności Yetico S.A. Polityka prywatności Yetico S.A. Spis treści I. Dane kontaktowe administratora Serwisu... 1 II. Informacje związane z przetwarzaniem danych osobowych użytkowników kontaktujących się z Yetico S.A. przy

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Kontaktów otrzymywanych przez nas na dane kontaktowe przedsiębiorstwa.

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Kontaktów otrzymywanych przez nas na dane kontaktowe przedsiębiorstwa. POLITYKA PRYWATNOŚCI Piotr Rybiński prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Rybiński Piotr RAPO GRUPA, w swojej działalności kieruje się zasadą poszanowania danych osobowych osób, które nawiązują

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Polityka Prywatności 1. Niniejszy dokument zwany dalej,,polityką Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez osoby (dalej jako,,użytkownicy ) korzystające z serwisu

Bardziej szczegółowo

siedziby: ul. Bonifraterska 17, Warszawa, przetwarza Państwa dane osobowe w

siedziby: ul. Bonifraterska 17, Warszawa, przetwarza Państwa dane osobowe w Polityka prywatności Celem niniejszej Polityki jest wyjaśnienie w jaki sposób firma Sanofi-Aventis Sp. z o.o. z adresem siedziby: ul. Bonifraterska 17, 00-203 Warszawa, przetwarza Państwa dane osobowe

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH Zakładu Produkcji Opakowań KARTON-PAK S.A

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH Zakładu Produkcji Opakowań KARTON-PAK S.A POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH Zakładu Produkcji Opakowań KARTON-PAK S.A DEFINICJE Administrator danych (zwany dalej Administrator): Zakład Produkcji Opakowań KARTON-PAK S.A. z siedzibą w Nowej

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI PARK LINOWY TARZAN

POLITYKA PRYWATNOŚCI PARK LINOWY TARZAN POLITYKA PRYWATNOŚCI PARK LINOWY TARZAN W związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.), z dniem 25 maja 2018 roku P.L Tarzan Anna Rączka wprowadza

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności HOWLITA

Polityka Prywatności HOWLITA Polityka Prywatności HOWLITA Małgorzata Macnar-Michnowicz Dbamy o wysoką jakość naszych usług, dlatego Twoje dane są bezpieczne. INFORMACJE OGÓLNE 1. Administrator danych: Administratorem Twoich danych

Bardziej szczegółowo

- CLICK HERE FOR ENLISH VERSION

- CLICK HERE FOR ENLISH VERSION Informacja o przetwarzaniu danych osobowych użytkownika innogy go! Information on personal data processing of an innogy go! User - CLICK HERE FOR ENLISH VERSION Przekazujemy informacje dotyczące przetwarzania

Bardziej szczegółowo

1. Administrator danych

1. Administrator danych POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU during.pl 1. Administrator danych Administratorem danych osobowych jest firma During Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach, ul. Henryka Sienkiewicza 15/4, 40-031 Katowice,

Bardziej szczegółowo

TWOJE PRAWA w zakresie ochrony danych osobowych, na gruncie RODO

TWOJE PRAWA w zakresie ochrony danych osobowych, na gruncie RODO TWOJE PRAWA w zakresie ochrony danych osobowych, na gruncie RODO CO TO JEST RODO? RODO jest unijnym rozporządzeniem regulującym zasady ochrony danych osobowych, które stosujemy od 25 maja 2018 r. Pełna

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU Ochrona prywatności Użytkowników jest dla Dariusz Jasiński DKJ-SYSTEM szczególnie ważna.

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU   Ochrona prywatności Użytkowników jest dla Dariusz Jasiński DKJ-SYSTEM szczególnie ważna. POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU www.dkj-system.pl Ochrona prywatności Użytkowników jest dla Dariusz Jasiński DKJ-SYSTEM szczególnie ważna. Z tego względu Użytkownicy Serwisu www.dkj-system.pl mają zagwarantowane

Bardziej szczegółowo

Podanie danych jest niezbędne do zawarcia umów, świadczenia usług oraz rozliczenia prowadzonej działalności.

Podanie danych jest niezbędne do zawarcia umów, świadczenia usług oraz rozliczenia prowadzonej działalności. Kancelaria VINCI & VINCI SP. Z O.O. zapewnia, że powierzone jej dane są przetwarzane zgodnie z przepisami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W SPÓŁCE COBALTBLUE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA Z SIEDZIBĄ W WARSZAWIE

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W SPÓŁCE COBALTBLUE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA Z SIEDZIBĄ W WARSZAWIE POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W SPÓŁCE COBALTBLUE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA Z SIEDZIBĄ W WARSZAWIE 1. SŁOWNIK: 1.1 Administrator CobaltBlue spółka z ograniczoną

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Polityka Prywatności I. Informacje Ogólne 1.Niniejsza Polityka odnosi się do strony internetowej www.easymoney.com.pl, (zwanej dalej: stroną internetową ) w zakresie plików cookies, jak również innych

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W KANCELARII: PATRYCJA JANKOWSKA KANCELARIA RADCY PRAWNEGO. Warszawa, r.

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W KANCELARII: PATRYCJA JANKOWSKA KANCELARIA RADCY PRAWNEGO. Warszawa, r. POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH W KANCELARII: PATRYCJA JANKOWSKA KANCELARIA RADCY PRAWNEGO Warszawa, 24.05.2018 r. Patrycja Jankowska Kancelaria Radcy Prawnego ul. Bokserska 13 02-682 Warszawa

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH. Geotermia Toruń sp. z o.o.

POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH. Geotermia Toruń sp. z o.o. POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH 1. SŁOWNIK UŻYTYCH POJĘĆ 1.1. Administrator spółka pod firmą Geotermia Toruń spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą

Bardziej szczegółowo