Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl"

Transkrypt

1 Scitec Multi Pro PLUS 30 saszetek Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono MULTI PRO PLUS posiada wysoki poziom multi- witamin i minerałów (w pakiecie po kilka tabletek / kapsułek), opartych na naszym 2013 MEGA DAILY ONE PLUS multi-witaminy caps. MEGA DAILY ONE PLUS - zaawansowana formuła multi-witamin i minerałów, która zawiera 25 składników (plus dodatki produktu Multi Pro Plus)! Wysoka dawka Witaminy B kompleks. Witamina C, oraz niezbędne minerały, w tym Magnez, Selen i Cynk. Witamina C przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego i układu nerwowego, redukuje uczucie zmęczenia i znużenia. Jak również przyczynia się do utrzymania normalnego funkcjonowania układu odpornościowego w czasie i poczas intensywnych ćwiczeń (efekt ten jest obserwowany przy dostarczaniu dodatkowych 200 mg Witaminy C ponad zalecane dzienne spożycie).

2 Witamina B2 przyczynia się do utrzymania normalnego stanu wzroku, również przyczynia się do utrzymania prawidłowego stanu czerwonych krwinek. Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów. MULTI PRO PLUS posiada 250% zalecanego dziennego spożycia Witaminy D3!Witamina D3 przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego i mięśni oraz do normalnego wchłaniania (absorbcji) i utylizacji wapnia i fosforu. Cynk, przyczynia się do utrzymania, normalnego poziomu płodności oraz zdolności reprodukcyjnych oraz do utrzymania normalnego poziomu testosteronu we krwi, a także do normalnego metabolizmu makroskładników. Magnez przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego: neurotransmisji oraz skurczów mięśni w tym mięśnia sercowego, również do normalnej syntezy białek, jak i do utrzymania prawidłowego stanu kości i zęb Selen przyczynia się do normalnej spermatogenezy, również prawidłowego funkcjonowania tarczycy oraz do utrzymania normalnego stanu włosów i paznokci. MULTI PRO PLUS posiada dodatkowo Omega-3 i Lecytynę Softgel, Koenzym Q10, ekstrakt z nasion winogron wzbogacony Polifenolem, również wzmocniony Luteiną. *Zostało dowiedzione naukowo i zatwierdzone przez Europejski Urząd Bezpieczeństwa Żywności (European Food Safety Authority). Sposób użycia

3 1 saszetka (6 kapsulek) dziennie, najlepiej spożyć w trakcie posiłku. Produkt, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) ZRÓŹNICOWANEJ DIETY. Nie przekraczać zalecanej dziennej porcj do spożycia! Nie należy zażywać dodatkowych witamin. Wielkość opakowania: 30 saszetek (30 porcji) W jednej porcji ZDS %* W jednej porcji ZDS %* Wartość energetyczna 22 kcal Tłuszcze 2,2 g Wartość energetyczna ze tłuszczu 20 kcal Tłuszcze nasycone 0,25 g Cholesterol 10 mg Witamina A 2808 mcg 351% Miedź 1,5 mg 150% Witamina B1 (Tiamina) 40 mg 3636% Jod 150 mcg 100% Witamina B2 (Ryboflawina) 48 mg 3413% Selen 59 mcg 106% Witamina B3 (Niacyna) 50 mg 310% Molibden 10 mcg 20% Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 49 mg 813% Nasiona winogron 110 mg Witamina B6 (Pirydoksyna) 50 mg 3584% (ekstrakt z nasion winogron, 95% polifenole w tym oligomeryczne proanthocyanidin) Witamina B7 (Biotyna) 200 mcg 400% Q-SorbTM Koenzym Q10 50 mg Witamina B9 (Kwas foliowy) 400 mcg 200% Rutyna 28 mg Witamina B mcg 4000% Hesperydyna 12 mg Witamina C 1500 mg 1875% Inozytol 10 mg Witamina D 12,5 mcg 250% Cholina 9,7 mg Witamina E 185 mg 1544% Luteina 5 mg

4 Wapń 700 mg 25% Olej z ryb 1200 mg Magnez 350 mg 27% Zapewnia: Żelazo 13 mg 95% Kwas eikozapentaenowy (EPA) 216 mg Cynk 10 mg 100% Kwas dokozaheksaenowy (DHA) 144 mg Mangan 4,9 mg 244% Lecytyna sojowa 1200 mg (61 % fosfolipidy, które zwykle zawierają: fosfatydylocholina 180 mg, fosfatydyloinozytol 108 mg) *ZDS% zalecangeo dziennego spożycia Dawka dzienna nie została określona w UE Składniki Skład 2 kapsułek multi-witaminy: Węglan Wapnia, Octan DL-alfa-tokoferylu, Kwas askorbinowy, Tlenek magnezu, Pirydoksyna HCl, D-Pantotenian Wapnia, Monoazotan Tiaminy, Ryboflawina, Nikotynamid, Fumaran żelazawy, Rutyna, Siarczan cynku monohydrat, wodorowinian choliny, Octan witaminy A, D-Biotyna, Nośnik (Stearynian Magnezu), Monohydrat Siarczanu Manganu, Selenin sodu, Hesperydyna, Inozytol, Cyjanokobalamina, Miedź II sulphate pentahydrate, cholekalcyferol, Kwas foliowy, Jodek potasu, Dwuwodny molibdenian sodu, żelatyna (kapsułka). Skład kapsułki Witamina C: Kwas askorbinowy, nośnik (Stearynian Magnezu), żelatyna (kapsułka) Skład Wapnia i Magnezu: Muszle ostryg, Glukonian Wapnia, Tlenek Magnezu, Glukonian Magnezu, Celuloza (pochodzenia roślinnego), Nośniki (Kroskarmeloza, Roślinny stearynian magnezu), Barwnik (Dwutlenek Tytanu), Powłoka (Celuloza). Skład Dodatkowe kapsułki: Kwas askorbinowy, ekstrakt z nasion winogron, Luteina 5%, Koenzym Q10 w proszku, żelatyna (kapsułka).

5 Skład softgel oleju z ryb: Tłuszcze Omega-3 jako naturalne trójglicerydy z oleju z ryb, Żelatyna, Gliceryna Warzywna, Mieszane Naturalne Tokoferole. Skład powłoka: Żelatyna, Gliceryna Warzywna, Woda Oczyszczona. Skład softgel Lecytyna: Soja lecytynowa, Żelatyna, Gliceryna Warzywna.

Best Body. SCITEC Mega Daily One 120 kap. Witaminy i minerały > SCITEC Mega Daily One 120 kap. Utworzono : 20 marzec 2017

Best Body. SCITEC Mega Daily One 120 kap. Witaminy i minerały > SCITEC Mega Daily One 120 kap. Utworzono : 20 marzec 2017 Witaminy i minerały > Model : - Producent : Scitec Mega Daily One - są to obecnie najlepsze witaminy na rynku, biorąc pod uwagę stosunek ceny/jakości/ilości. Opakowanie starcza aż na 60-120 dni suplementacji

Bardziej szczegółowo

Jak działają witaminy z serii FA CORE i dlaczego to najlepszy wybór. Olej słonecznikowy Witaminy Witamina A Witamina D Witamina E Witamina C

Jak działają witaminy z serii FA CORE i dlaczego to najlepszy wybór. Olej słonecznikowy Witaminy Witamina A Witamina D Witamina E Witamina C FA Core Vita Core Kompleks witamin i minerałów wzbogacony o olej słonecznikowy bogaty w zdrowe kwasy tłuszczowe z grupy Omega. Doskonały suplement diety dla zawodowych sportowców oraz osób aktywnych, których

Bardziej szczegółowo

Best Body. SCITEC Multi Pro 30 pak. Witaminy i minerały > SCITEC Multi Pro 30 pak. Utworzono : 17 styczeń Model : - SCITEC Multi Pro 30 pak

Best Body. SCITEC Multi Pro 30 pak. Witaminy i minerały > SCITEC Multi Pro 30 pak. Utworzono : 17 styczeń Model : - SCITEC Multi Pro 30 pak Witaminy i minerały > Model : - Producent : Scitec Multi Pro - profesjonalny zestaw witamin, minerałów oraz wielu niezbędnych mikroelementów wspomagających wiele procesów zachodzących w organiźmie. Witaminy,

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA. z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie suplementów diety. (Dz. U. z dnia 17 lutego 2003 r.)

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA. z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie suplementów diety. (Dz. U. z dnia 17 lutego 2003 r.) Dz.U.03.27.236 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie suplementów diety (Dz. U. z dnia 17 lutego 2003 r.) Na podstawie art. 9 ust. 4 pkt 3 ustawy z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie substancji wzbogacających dodawanych do żywności i warunków ich stosowania

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie substancji wzbogacających dodawanych do żywności i warunków ich stosowania Dz.U.03.27.237 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 19 grudnia 2002 r. w sprawie substancji wzbogacających dodawanych do żywności i warunków ich stosowania (Dz. U. z dnia 17 lutego 2003 r.) Na podstawie

Bardziej szczegółowo

DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ

DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Warszawa, dnia 3 grudnia 2015 r. Poz. 2032 OBWIESZCZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 9 listopada 2015 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu rozporządzenia Ministra

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 8 kwietnia 2014 r. Poz. 453 OBWIESZCZENIE MINISTRA ZDROWIA. z dnia 6 lutego 2014 r.

Warszawa, dnia 8 kwietnia 2014 r. Poz. 453 OBWIESZCZENIE MINISTRA ZDROWIA. z dnia 6 lutego 2014 r. DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Warszawa, dnia 8 kwietnia 2014 r. Poz. 453 OBWIESZCZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 6 lutego 2014 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu rozporządzenia Ministra

Bardziej szczegółowo

Kategoria żywności, środek spożywczy lub składnik żywności. Warunki dla stosowania oświadczenia

Kategoria żywności, środek spożywczy lub składnik żywności. Warunki dla stosowania oświadczenia Kategoria, WITAMINY VITAMINS 1 Wiatminy ogólnie Vitamins, in general - witaminy pomagają w rozwoju wszystkich struktur organizmu; - witaminy pomagają zachować silny organizm; - witaminy są niezbędne dla

Bardziej szczegółowo

www.mergeto.pl Kraków Sp. z o.o., 30-062 Kraków, Al. 3-go Maja 9, e-mail: info@polfa-krakow.pl tel. 42 288 17 04 42 288 17 05 mergeto@mergeto.

www.mergeto.pl Kraków Sp. z o.o., 30-062 Kraków, Al. 3-go Maja 9, e-mail: info@polfa-krakow.pl tel. 42 288 17 04 42 288 17 05 mergeto@mergeto. www.mergeto.pl Polfa Kraków Sp. z o.o., 30-062 Kraków, Al. 3-go Maja 9, e-mail: info@polfa-krakow.pl tel. 42 288 17 04 42 288 17 05 mergeto@mergeto.pl Polfa Kraków to dynamicznie rozwijająca się firma na

Bardziej szczegółowo

WYKAZ FORM CHEMICZNYCH WITAMIN I SKŁADNIKÓW MINERALNYCH, KTÓRE MOGĄ BYĆ STOSOWANE W PRODUKCJI SUPLEMENTÓW DIETY

WYKAZ FORM CHEMICZNYCH WITAMIN I SKŁADNIKÓW MINERALNYCH, KTÓRE MOGĄ BYĆ STOSOWANE W PRODUKCJI SUPLEMENTÓW DIETY Załącznik do rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia. 2013 r. (poz..) WYKAZ FORM CHEMICZNYCH WITAMIN I SKŁADNIKÓW MINERALNYCH, KTÓRE MOGĄ BYĆ STOSOWANE W PRODUKCJI SUPLEMENTÓW DIETY 1. Witaminy: 1) WITAMINA

Bardziej szczegółowo

Wykaz form chemicznych witamin i składników mineralnych, które mogą być stosowane w produkcji suplementów diety

Wykaz form chemicznych witamin i składników mineralnych, które mogą być stosowane w produkcji suplementów diety Załącznik nr 2 Wykaz form chemicznych witamin i składników mineralnych, które mogą być stosowane w produkcji suplementów diety 1. Witaminy: 1) WITAMINA A: a) retinol, b) octan retinylu, c) palmitynian

Bardziej szczegółowo

VITA-MIN Plus połączenie witamin i minerałów, stworzone z myślą o osobach aktywnie uprawiających sport.

VITA-MIN Plus połączenie witamin i minerałów, stworzone z myślą o osobach aktywnie uprawiających sport. Witaminy i minerały > Model : Producent : Olimp VITAMIN Plus połączenie witamin i minerałów, stworzone z myślą o osobach aktywnie uprawiających sport. DZIAŁA PROZDROWOTNIE WZMACNIA SYSTEM ODPORNOŚCIOWY

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 29 stycznia 2013 r. Poz. 138. Rozporządzenie. z dnia 18 stycznia 2013 r.

Warszawa, dnia 29 stycznia 2013 r. Poz. 138. Rozporządzenie. z dnia 18 stycznia 2013 r. DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Warszawa, dnia 29 stycznia 2013 r. Poz. 138 Rozporządzenie Ministra Zdrowia 1) z dnia 18 stycznia 2013 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie składu oraz oznakowania

Bardziej szczegółowo

Dziennik Ustaw Nr 196 13656 Poz. 1425 ROZPORZÑDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 9 paêdziernika 2007 r.

Dziennik Ustaw Nr 196 13656 Poz. 1425 ROZPORZÑDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 9 paêdziernika 2007 r. Dziennik Ustaw Nr 196 13656 Poz. 1425 1425 ROZPORZÑDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 9 paêdziernika 2007 r. w sprawie sk adu oraz oznakowania suplementów diety 2) Na podstawie art. 27 ust. 6 i 7 ustawy

Bardziej szczegółowo

Substancje chemiczne, które mogą być dodawane w szczególnych celach żywieniowych do środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego

Substancje chemiczne, które mogą być dodawane w szczególnych celach żywieniowych do środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego Załącznik nr 19 Substancje chemiczne, które mogą być dodawane w szczególnych celach żywieniowych do środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego Określone w tabeli skróty oznaczają: "DŚSSPM"

Bardziej szczegółowo

Osteosanum (Vision) suplement diety

Osteosanum (Vision) suplement diety Preparaty For Life VISION ziołowe Osteosanum (Vision) suplement diety Nutrimax+ (Vision) suplement diety Passilat (Vision) suplement diety Osteosanum (Vision) suplement diety Powiększ zdjęcie Cena za 144.00

Bardziej szczegółowo

Zawartość w 100 g proszku

Zawartość w 100 g proszku HUMANA SL Proszek Produkt leczniczy przeznaczony do specjalnych celów żywieniowych, bez mleka. Produkt bezglutenowy. Zbilansowana dieta dla niemowląt i małych dzieci z nietolerancją mleka krowiego. Właściwości

Bardziej szczegółowo

LeanShake. Kluczowe korzyści: ZINZINO

LeanShake. Kluczowe korzyści: ZINZINO ZINZINO LeanShake Zinzino LeanShake to smaczny i zdrowy produkt zastępujący posiłek wykorzystywany podczas odchudzania 1. Stosuj go, by stracić tłuszcz i zbudować mięśnie 3, a jednocześnie zrównoważyć

Bardziej szczegółowo

RodeVit Multi. WITAMINY, MINERAŁY, AMINOKWASY dla gryzoni i królików

RodeVit Multi. WITAMINY, MINERAŁY, AMINOKWASY dla gryzoni i królików RodeVit Multi WITAMINY, MINERAŁY, AMINOKWASY dla gryzoni i królików Właściwości RodeVit Multi zawiera zestaw witamin, mikro i makroelementów oraz aminokwasów. Składniki preparatu uzupełniają niedobory

Bardziej szczegółowo

RELIV CLASSIC & RELIV NOW

RELIV CLASSIC & RELIV NOW Telefon: +001 (630) 2307458 Website: www.relivpl.com Email: info@relivpl.com RELIV CLASSIC & RELIV NOW Życie jest bardzo skomplikowane. Dostarczanie swojemu organizmowi składników odżywczych jest bardzo

Bardziej szczegółowo

Grupa SuperTaniaApteka.pl Utworzono : 25 czerwiec 2016

Grupa SuperTaniaApteka.pl Utworzono : 25 czerwiec 2016 CIĄŻA I KARMIENIE PIERSIĄ > Model : 4075211 Producent : MERCK KGAA FEMINATAL N - Podwójne zdrowie dziecka i mamy Zestaw witamin i minerałów dla kobiet w ciąży i karmiących piersią - najczęściej stosowany

Bardziej szczegółowo

CYNK 200 MIEDŹ 25 SELEN 0.32 AMINOKWASY. Iu/kg ARGININA 1.5 METIONINA 0.65 CYSTEINA 0.24 LIZYNA 1.55 TRYPTOFAN 0.27 TYROZYNA 0.7 KWASY NIENASYCONE

CYNK 200 MIEDŹ 25 SELEN 0.32 AMINOKWASY. Iu/kg ARGININA 1.5 METIONINA 0.65 CYSTEINA 0.24 LIZYNA 1.55 TRYPTOFAN 0.27 TYROZYNA 0.7 KWASY NIENASYCONE REGAL ACTIVE Specjalna formuła o zwiększonej dawce energii dla psów polujących, odbywających szkolenia, suk ciężarnych i karmiących oraz innych psów pracujących. Opiera się na kilku różnych źródłach białka

Bardziej szczegółowo

ICBerry (Vision) suplement diety

ICBerry (Vision) suplement diety Preparaty Dla kobiet VISION ziołowe ICBerry (Vision) suplement diety Hiper (Vision) suplement diety Junior Neo (Vision) suplement diety ICBerry (Vision) suplement diety Powiększ zdjęcie Cena za 184.00

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia... Na podstawie art. 27 ust. 6 i 7 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia... Na podstawie art. 27 ust. 6 i 7 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie Projekt ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia..... zmieniające rozporządzenie w sprawie składu oraz oznakowania suplementów diety 2) Na podstawie art. 27 ust. 6 i 7 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r.

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2)

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2) Dz.U.07.137.967 2010.01.22 zm. Dz.U.2010.9.63 1 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2) (Dz. U. z dnia 31 lipca 2007 r.) Na

Bardziej szczegółowo

AE/ZP-27-17/15 Załącznik Nr 1 Formularz Cenowy

AE/ZP-27-17/15 Załącznik Nr 1 Formularz Cenowy AE/ZP-27-17/15 Załącznik Nr 1 Formularz Cenowy Cena brutto zamówienia - każdego pakietu powinna stanowić sumę wartości brutto wszystkich pozycji ujętych w pakiecie, natomiast wartość brutto poszczególnych

Bardziej szczegółowo

VitaMeal -Kaszka z prażonych ziaren kukurydzy i soi-

VitaMeal -Kaszka z prażonych ziaren kukurydzy i soi- VitaMeal -Kaszka z prażonych ziaren kukurydzy i soi- Od samego początku naszą misją jest działalność na rzecz dobra na świecie. Dzięki inicjatywie Nourish the Children mamy możliwość niesienia pomocy niedożywionym

Bardziej szczegółowo

Grupa SuperTaniaApteka.pl Utworzono : 26 grudzień 2016

Grupa SuperTaniaApteka.pl Utworzono : 26 grudzień 2016 WITAMINY I MINERAŁY > Model : 8470701 Producent : OLIMP LABORATORIES Suplement diety zawiera odpowiednio dobran kompozycję biologicznie aktywnych składników żeń-szenia zwanych ginzenozydami uzupełnioną

Bardziej szczegółowo

300,0 mg. 150,0 mg. Witamina C 85,0 mg 106% Witamina B 3 (mg ekwiwalentu niacyny) 18,0 mg

300,0 mg. 150,0 mg. Witamina C 85,0 mg 106% Witamina B 3 (mg ekwiwalentu niacyny) 18,0 mg Pharmaton Matruelle Suplement diety Kapsułki żelatynowe miękkie 30 szt., 60szt. PHARMATON MATRUELLE jest kompozycją witamin oraz składników mineralnych z dodatkiem kwasów Omega-3 (w tym DHA) oraz kwasem

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR

ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 14.10.2009 Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 269/9 ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (WE) NR 953/2009 z dnia 13 października 2009 r. w sprawie substancji, które mogą być dodawane w szczególnych celach odżywczych

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 18 maja 2010 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie składu oraz oznakowania suplementów diety 2)

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 18 maja 2010 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie składu oraz oznakowania suplementów diety 2) Dziennik Ustaw Nr 91 7782 Poz. 596 596 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 18 maja 2010 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie składu oraz oznakowania suplementów diety 2) Minister Zdrowia kieruje

Bardziej szczegółowo

DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW

DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW MATISSE Linia Matisse oferuje pełną gamę karm o wysokiej jakości dostosowanych do wszystkich ras kotów. Główne cechy linii Matisse to: Doskonały

Bardziej szczegółowo

HeparD (Vision) suplement diety

HeparD (Vision) suplement diety Preparaty For Life VISION ziołowe HeparD (Vision) suplement diety Granatin Q10 (Vision) suplement diety Herbata - Dla Niego (Vision) HeparD (Vision) suplement diety Powiększ zdjęcie Cena za 108.00 sztukę

Bardziej szczegółowo

Cena : 15,00 zł Nr katalogowy : VITAMIN B Producent : TREC NUTRITION Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji

Cena : 15,00 zł Nr katalogowy : VITAMIN B Producent : TREC NUTRITION Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji Informacje o produkcie VITAMIN B COMPLEX 60 KAPSUŁEK Cena : 15,00 zł Nr katalogowy : VITAMIN B Producent : TREC NUTRITION Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji VITAMIN

Bardziej szczegółowo

MAZURENKO ARMWRESTLING PROMOTION Sp. z o.o. Gdynia ETYKIETA. FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek

MAZURENKO ARMWRESTLING PROMOTION Sp. z o.o. Gdynia ETYKIETA. FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek ETYKIETA FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek Środek spożywczy zaspokajający zapotrzebowanie organizmu przy intensywnym wysiłku fizycznym, w szczególności sportowców. FitMax Mass Active 20 jest odżywką wspomagającą

Bardziej szczegółowo

LeanShake. Kluczowe korzyści: ZINZINO

LeanShake. Kluczowe korzyści: ZINZINO ZINZINO LeanShake Zinzino LeanShake to smaczny i zdrowy produkt zastępujący posiłek wykorzystywany podczas odchudzania 1. Stosuj go, by stracić tłuszcz i zbudować mięśnie 3, a jednocześnie zrównoważyć

Bardziej szczegółowo

(Akty o charakterze nieustawodawczym) ROZPORZĄDZENIA

(Akty o charakterze nieustawodawczym) ROZPORZĄDZENIA PL 25.5.2012 Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 136/1 II (Akty o charakterze nieustawodawczym) ROZPORZĄDZENIA ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 432/2012 z dnia 16 maja 2012 r. ustanawiające wykaz dopuszczonych

Bardziej szczegółowo

Coraz większa liczba osób wybiera zdrowe pożywienie pochodzące ze sprawdzonych źródeł.

Coraz większa liczba osób wybiera zdrowe pożywienie pochodzące ze sprawdzonych źródeł. LifePak + Suplement diety z witaminami, minerałami i wyciągami roślinnymi POTENCJAŁ RYNKOWY Podstawowym warunkiem zachowania zdrowia przez całe życie jest właściwe odżywianie się. Olbrzymia ilość badań

Bardziej szczegółowo

Safe-To-See Forte (Vision) suplement diety

Safe-To-See Forte (Vision) suplement diety Preparaty For Life VISION ziołowe Safe-To-See Forte (Vision) suplement diety Safe-to-see (Vision) suplement diety Supre Fiber (Vision) suplement diety Safe-To-See Forte (Vision) suplement diety Powiększ

Bardziej szczegółowo

Rada Unii Europejskiej Bruksela, 12 maja 2016 r. (OR. en)

Rada Unii Europejskiej Bruksela, 12 maja 2016 r. (OR. en) Rada Unii Europejskiej Bruksela, 12 maja 2016 r. (OR. en) 8540/16 ADD 1 REV 1 DENLEG 34 AGRI 222 SAN 162 PISMO PRZEWODNIE Od: Komisja Europejska Data otrzymania: 10 maja 2016 r. Do: Sekretariat Generalny

Bardziej szczegółowo

TIENS L-Karnityna Plus

TIENS L-Karnityna Plus TIENS L-Karnityna Plus Zawartość jednej kapsułki Winian L-Karnityny w proszku 400 mg L-Arginina 100 mg Niacyna (witamina PP) 16 mg Witamina B6 (pirydoksyna) 2.1 mg Stearynian magnezu pochodzenia roślinnego

Bardziej szczegółowo

Impact Oral - płyn o smaku waniliowym 3x237 ml (711ml) Impact Oral- płyn o smaku owoców tropikalnych 3x237 ml (711ml)

Impact Oral - płyn o smaku waniliowym 3x237 ml (711ml) Impact Oral- płyn o smaku owoców tropikalnych 3x237 ml (711ml) Impact Oral Dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego. Kompletne pod względem odżywczym immunożywienie. Zawiera kwasy tłuszczowe omega-3, argininę, nukleotydy i rozpuszczalny błonnik.

Bardziej szczegółowo

Dokumentacja techniczna produktu 2 x 60 kapsułek

Dokumentacja techniczna produktu 2 x 60 kapsułek Dokumentacja techniczna produktu 2 x 60 kapsułek WWW: http://nutriprofits.com Obsługa partnerów: support@nutriprofits.com 2013 2016 NutriProfits. Wszystkie prawa zastrzeżone. Powiadomienie o wprowadzeniu

Bardziej szczegółowo

HORSEMILK PEŁNOPORCJOWY PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA ŹREBIĄT

HORSEMILK PEŁNOPORCJOWY PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA ŹREBIĄT HORSEMILK PEŁNOPORCJOWY PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA ŹREBIĄT HORSEMILK to pełnoporcjowy preparat mlekozastępczy dla źrebiąt. Pozwala - w przypadku bezmleczności, bądź padnięcia klaczy - na całkowite zastąpienie

Bardziej szczegółowo

Skład i wartości odżywcze Size Max od Mex Nutrition USA:

Skład i wartości odżywcze Size Max od Mex Nutrition USA: Mex Nutrition Size Max - Gainer 30 Amerykańska odżywka węglowodanowo-białkowa cechująca się bardzo wysoką zawartością białka - ponad 30 gram w dawce produktu. Kompozycja białek (mieszanka kilku frakcji

Bardziej szczegółowo

www.kulturystyka.sklep.pl

www.kulturystyka.sklep.pl Vita-genix men Sport AM/PM - mocne witaminy dla sportowców Perfekcyjnie skomponowane zestawienie witamin oraz minerałów w formie ekskluzywnych chelatów aminokwasowych Albion, wzbogacone o całą gamę najwyższej

Bardziej szczegółowo

ANALIZA ZMIAN W PROFILU SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH W GOTOWEJ ŻYWNOŚCI PRZEZNACZONEJ DLA NIEMOWLĄT I MAŁYCH DZIECI

ANALIZA ZMIAN W PROFILU SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH W GOTOWEJ ŻYWNOŚCI PRZEZNACZONEJ DLA NIEMOWLĄT I MAŁYCH DZIECI BROMAT. CHEM. TOKSYKOL. XLIX, 2016, 3, str. 711 717 Halina Weker 1, 3, Małgorzata Więch 1, Marta Barańska 2, Hanna Wilska 3 ANALIZA ZMIAN W PROFILU SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH W GOTOWEJ ŻYWNOŚCI PRZEZNACZONEJ

Bardziej szczegółowo

Best Body. W skład FitMax Easy GainMass wchodzą:

Best Body. W skład FitMax Easy GainMass wchodzą: Gainery > Model : - Producent : Fitmax Easy GainMass - to produkt przeznaczony jest szczególnie dla sportowców trenujących dyscypliny siłowe, szybkościowo-siłowe oraz wytrzymałościowe. Doskonale dopracowany

Bardziej szczegółowo

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Złote rozwi azanie na szczególne potrzeby Nowa, jeszcze bardziej zindywidualizowana sucha karma SELECT GOLD dla kotów. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD bo każdy kot jest inny Składniki

Bardziej szczegółowo

Ten dokument powinien być uaktualniany przez Nu Skin raz na sześć miesięcy. Bieżąca wersja obowiązuje do 4 lutego 2016 roku. 1

Ten dokument powinien być uaktualniany przez Nu Skin raz na sześć miesięcy. Bieżąca wersja obowiązuje do 4 lutego 2016 roku. 1 OCENA OŚWIADCZEŃ ZDROWOTNYCH DOTYCZĄCYCH SKŁADNIKÓW W PRODUKTACH NU SKIN i PHARMANEX w EUROPIE Dokument ten został sporządzony dla usprawnienia wymiany informacji między Dystrybutorami w Europie, biorąc

Bardziej szczegółowo

SmartFood DIETETYCZNE PRODUKTY NISKOKALORYCZNE 2014/2015. Zamienniki posiłków Suplementy wysokobiałkowe Batony. www.smartfood.pl

SmartFood DIETETYCZNE PRODUKTY NISKOKALORYCZNE 2014/2015. Zamienniki posiłków Suplementy wysokobiałkowe Batony. www.smartfood.pl SmartFood DIETETYCZNE PRODUKTY NISKOKALORYCZNE 2014/2015 Zamienniki posiłków Suplementy wysokobiałkowe Batony www.smartfood.pl WPROWADZENIE CZYM SĄ PRODUKTY SMARTFOOD? Produkty SmartFood to innowacyjna,

Bardziej szczegółowo

Krowi Milk: Krowa Super Vit Plus Dodatki: Składniki analityczne:

Krowi Milk: Krowa Super Vit Plus Dodatki: Składniki analityczne: Produkty Krowi Milk: to specjalnie wyselekcjonowane najlepsze surowce zróżnicowane źródła białka i energii w tym również tłuszcze chronione niezbędne witaminy i mikroelementy utrzymujące zwierzęta w najlepszej

Bardziej szczegółowo

Zróżnicowane składniki granulatów Fitmin są podstawą optymalnej wartości odżywczej. Białko (37%), tłuszcz (22%), energia: 16,2 MJ/1 kg

Zróżnicowane składniki granulatów Fitmin są podstawą optymalnej wartości odżywczej. Białko (37%), tłuszcz (22%), energia: 16,2 MJ/1 kg KARMA SUCHA Sucha programu żywieniowego Fitmin dla kotów ma wiele zalet. Wśród nich najważniejsze są niewątpliwie: walory smakowe wzmocnione przez nałożenie na powierzchnie każdej granuli smaku wątroby

Bardziej szczegółowo

Flexagen 12g*30saszetek smak malinowy OLIMP

Flexagen 12g*30saszetek smak malinowy OLIMP Kości i stawy > Model : - Producent : - Flexagen to innowacyjna kompozycja dwóch form kolagenu: natywnej, typu II i hydrolizatu kolagenu, wzbogacona w kompleks składników mineralnych: wapń i fosfor (Calci-K,

Bardziej szczegółowo

TIENS SKONCENTROWANY EKSTARKT Z DAKTYLI CHIŃSKICH

TIENS SKONCENTROWANY EKSTARKT Z DAKTYLI CHIŃSKICH TIENS SKONCENTROWANY EKSTARKT Z DAKTYLI CHIŃSKICH TIENS SKONCENTROWANY EKSTRAKT Z DAKTYLI CHIŃSKICH Główny surowiec Skoncentrowanego Ekstraktu z Daktyli Chińskich TIENS to najwyższej jakości owoce głożyny

Bardziej szczegółowo

TR90 Batony M-Bar lub napoje M-Shake

TR90 Batony M-Bar lub napoje M-Shake TR90 Batony M-Bar lub napoje M-Shake Warto wybrać najdogodniejszą dla siebie opcję! POZYCJONOWANIE PRODUKTU Żyjemy w świecie, w którym czas to pieniądz. Napięty grafik dnia codziennego, czas poświęcany

Bardziej szczegółowo

(Tekst mający znaczenie dla EOG)

(Tekst mający znaczenie dla EOG) L 230/8 PL 25.8.2016 ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2016/1413 z dnia 24 sierpnia 2016 r. zmieniające rozporządzenie (UE) nr 432/2012 ustanawiające wykaz dopuszczonych oświadczeń zdrowotnych dotyczących żywności,

Bardziej szczegółowo

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. W sam raz dla kotów rasowych. SELECT GOLD dla maine coon i persów. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD dla kotów rasowych indywidualna jakosc premium. Koty rasowe niezmiennie fascynują miłośników

Bardziej szczegółowo

Polski producent suplementów diety FORMEDS Sp. z o. o.

Polski producent suplementów diety FORMEDS Sp. z o. o. Polski producent suplementów diety FORMEDS Sp. z o. o. Firma FORMEDS została założona w 2012 roku. Od samego początku specjalizujemy się w produkcji suplementów diety w formie proszku bez chemicznych dodatków.

Bardziej szczegółowo

Cena : 229,99 zł Nr katalogowy : 7707 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 229,99 zł Nr katalogowy : 7707 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Cat 6 Fish 6,8kg Cena : 229,99 zł Nr katalogowy : 7707 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Cat 6 Fish 6,8kg OTACZAJĄCE

Bardziej szczegółowo

Cena: 16. ACE24 Michał Kleszcz Straszęcin 295k Straszęcin VAT: PL TREC Vitamin B Complex.

Cena: 16.  ACE24 Michał Kleszcz Straszęcin 295k Straszęcin VAT: PL TREC Vitamin B Complex. www.twoje-odzywki.pl ACE24 Michał Kleszcz Straszęcin 295k 39-218 Straszęcin VAT: PL8722344523 TREC Vitamin B Complex [Support Energy Production and Food Assimilation!] Energia, koncentracja i efektywny

Bardziej szczegółowo

MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina)

MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina) Utworzono: 2017-01-25 15:09:14 MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina) Cena produktu: 133,90 PLN 80,99 PLN Mass Up to odżywka przeznaczona dla chcących szybko i

Bardziej szczegółowo

SPOŁECZEŃSTWO OD KUCHNI Integracja międzypokoleniowa mieszkańców Śliwkowego Szlaku

SPOŁECZEŃSTWO OD KUCHNI Integracja międzypokoleniowa mieszkańców Śliwkowego Szlaku SPOŁECZEŃSTWO OD KUCHNI Integracja międzypokoleniowa mieszkańców Śliwkowego Szlaku NASZE KULINARNE TRADYCJE NASZE KULINARNE TRADYCJE Co składa się na nie? Bez jakich produktów i potraw nie wyobrażamy sobie

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania żywności wartością odżywczą

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania żywności wartością odżywczą ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia..... 2009 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie znakowania żywności wartością odżywczą Na podstawie art. 51 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie

Bardziej szczegółowo

Mleko początkowe dla niemowląt oraz mleko następne z mleka koziego

Mleko początkowe dla niemowląt oraz mleko następne z mleka koziego Najlepsze mleko kozie dla zdrowego odżywiania! Mleko początkowe dla niemowląt oraz mleko następne z mleka koziego Bambinchen 1 od urodzenia Bambinchen 2 po 6 miesiącu Mleko kozie zdrowe pożywienie od urodzenia

Bardziej szczegółowo

ZAŁĄCZNIK Nr 1 WYKAZ WITAMIN I SKŁADNIKÓW MINERALNYCH, KTÓRE MOGĄ BYĆ STOSOWANE W PRODUKCJI SUPLEMENTÓW DIETY. 1. Witaminy:

ZAŁĄCZNIK Nr 1 WYKAZ WITAMIN I SKŁADNIKÓW MINERALNYCH, KTÓRE MOGĄ BYĆ STOSOWANE W PRODUKCJI SUPLEMENTÓW DIETY. 1. Witaminy: Dz.U.10.91.596 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 18 maja 2010 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie składu oraz oznakowania suplementów diety 2) (Dz. U. z dnia 27 maja 2010 r.) Na podstawie art.

Bardziej szczegółowo

Kasze - jakie najzdrowsze? Porównanie wartości odżywczych

Kasze - jakie najzdrowsze? Porównanie wartości odżywczych ARTYKUŁY Kasze - jakie najzdrowsze? Porównanie wartości odżywczych Przeczytaj pełną wersję artykułu: http://www.odzywianie.info.pl/przydatne-informacje/artykuly/art,kasze-jakie-najzdrowszeporownanie-wartosci-odzywczych.html

Bardziej szczegółowo

Pure Whey Isolate 95 + Vita-Min Plus g + 30 kaps.

Pure Whey Isolate 95 + Vita-Min Plus g + 30 kaps. Utworzono: 20170104 18:09:55 Pure Whey Isolate 95 + VitaMin Plus 2200g + 30 kaps. Cena produktu: 282,00 PLN 265,00 PLN LIMP Pure Whey Isolate 95 jest najwyższej jakości, wolnym od laktozy, czystym izolatem

Bardziej szczegółowo

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Złote rozwiązanie dla najlepszych przyjaciół wrazliwych na pokarm Mokra karma premium SELECT GOLD Sensitive dla psów w każdym wieku. SELECT GOLD Sensitive wysokogatunkowa i łatwo przyswajalna JEDNO ŹRÓDŁO

Bardziej szczegółowo

dr inż. Beata Przygoda Wartość odżywcza żywności co powinnyśmy wiedzieć?

dr inż. Beata Przygoda Wartość odżywcza żywności co powinnyśmy wiedzieć? dr inż. Beata Przygoda Wartość odżywcza żywności co powinnyśmy wiedzieć? Do prawidłowego rozwoju, dobrego stanu zdrowia, odpowiedniej sprawności fizycznej i umysłowej powinnyśmy codziennie spożywać określoną

Bardziej szczegółowo

Dlaczego Twój kot jest wybredny

Dlaczego Twój kot jest wybredny Dlaczego Twój kot jest wybredny NOWOŚĆ! Zdrowe Żywienie kotów wybrednych Koty wybredne Niektóre koty są szczególnie wybredne i trudno jest zaspokoić ich potrzeby. W rezultacie, koty takie jedzą nieregularnie,

Bardziej szczegółowo

Cena : 179,99 zł Nr katalogowy : 7107 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 179,99 zł Nr katalogowy : 7107 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Adult 6,8kg Cena : 179,99 zł Nr katalogowy : 7107 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Adult 6,8 kg Z NATURY WSZYSTKIE

Bardziej szczegółowo

Napój energetyzujący Tiger Sex Hunter 250 ml

Napój energetyzujący Tiger Sex Hunter 250 ml Napój energetyzujący Tiger Sex Hunter 250 ml Cena: 1,94 PLN Opis słownikowy Ilość w opakowaniu Producent 12 sztuk TYMBARK Opis produktu Tiger Sex Hunter Gazowany napój energetyzujący o smaku mojito 250

Bardziej szczegółowo

POPRAWIA FUNKCJONOWANIE APARATU RUCHU CHRONI CHRZĄSTKĘ STAWOWĄ ZWIĘKSZA SYNTEZĘ KOLAGENU ZMNIEJSZA BÓL STAWÓW. Best Body

POPRAWIA FUNKCJONOWANIE APARATU RUCHU CHRONI CHRZĄSTKĘ STAWOWĄ ZWIĘKSZA SYNTEZĘ KOLAGENU ZMNIEJSZA BÓL STAWÓW. Best Body > Model : - Producent : Universal Animal Flex - to suplement przeznaczony dla wszystkich, którzy odczuwają dolegliwości spowodowane przeciążeniem stawów i ich okolic. Zawarte w nim składniki chronią przed

Bardziej szczegółowo

Whey C6-1000g (Whey C-6) + Creatine Powder - 250g + Tribulus Terrestris Professional kaps.

Whey C6-1000g (Whey C-6) + Creatine Powder - 250g + Tribulus Terrestris Professional kaps. Utworzono: 2017-02-02 01:56:17 Whey C6-1000g (Whey C-6) + Creatine Powder - 250g + Tribulus Terrestris Professional - 100 kaps. Cena produktu: 107,50 PLN 99,00 PLN Whey C-6 to megaanaboliczny, wysokobiałkowy

Bardziej szczegółowo

Cena : 89,99 zł Nr katalogowy : 7480 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 89,99 zł Nr katalogowy : 7480 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Adult 2,27kg Cena : 89,99 zł Nr katalogowy : 7480 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Adult 13kg Z NATURY WSZYSTKIE

Bardziej szczegółowo

PL Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. 13/t. 15

PL Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. 13/t. 15 454 31996L0008 L 55/22 DZIENNIK URZĘDOWY WSPÓLNOT EUROPEJSKICH 6.3.1996 DYREKTYWA KOMISJI 96/8/WE z dnia 26 lutego 1996 r.w sprawie żywności przeznaczonej do użycia w dietach o obniżonej energetyczności

Bardziej szczegółowo

BeFit Protein g

BeFit Protein g Utworzono: 2017-02-08 04:58:09 ZESTAW DLA NIEJ - BeFit Protein 1000g + Vitamin A-Z - 120tab. + HCA Professional 100caps. + CLA Xtreme 60caps. + Koszulka Damska + Shaker Cena produktu: 239,99 PLN 129,99

Bardziej szczegółowo

(Tekst mający znaczenie dla EOG) (Wersja skodyfikowana) (7) Nie wydaje się, aby dobrowolne dodanie takich składników

(Tekst mający znaczenie dla EOG) (Wersja skodyfikowana) (7) Nie wydaje się, aby dobrowolne dodanie takich składników L 339/16 Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej 6.12.2006 DYREKTYWA KOMISJI 2006/125/WE z dnia 5 grudnia 2006 r. w sprawie przetworzonej żywności na bazie zbóż oraz żywności dla niemowląt imałych dzieci (Tekst

Bardziej szczegółowo

Witaminy i minerały dla osób z przewlekłą chorobą nerek i po przeszczepieniu nerki

Witaminy i minerały dla osób z przewlekłą chorobą nerek i po przeszczepieniu nerki Dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego Witaminy i minerały dla osób z przewlekłą chorobą nerek i po przeszczepieniu nerki Zestaw witamin i składników mineralnych przygotowany

Bardziej szczegółowo

(Dz.U. L 55 z , str. 22)

(Dz.U. L 55 z , str. 22) 1996L0008 PL 20.06.2007 001.001 1 Dokument ten służy wyłącznie do celów dokumentacyjnych i instytucje nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za jego zawartość B DYREKTYWA KOMISJI 96/8/WE z dnia 26 lutego

Bardziej szczegółowo

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU LECZNICZEGO

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU LECZNICZEGO CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU LECZNICZEGO 1. NAZWA PRODUKTU LECZNICZEGO Nutramigen AA, proszek do sporządzania roztworu doustnego 2. SKŁAD JAKOŚCIOWY I ILOŚCIOWY Oleje roślinne (oleina oleju palmowego, olej

Bardziej szczegółowo

ACTIVLAB Recovery 2.0

ACTIVLAB Recovery 2.0 ACTIVLAB Recovery 2.0 Doskonała odżywka regeneracyjna typu post-workout stworzona w oparciu o najnowsze badania dotyczące regeneracji powysiłkowej. Zawiera specjalnie dobrane, aktywne składniki o działaniu

Bardziej szczegółowo

2006R1925 PL 04.03.2008 001.001 1

2006R1925 PL 04.03.2008 001.001 1 2006R1925 PL 04.03.2008 001.001 1 Dokument ten służy wyłącznie do celów dokumentacyjnych i instytucje nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za jego zawartość B ROZPORZĄDZENIE (WE) NR 1925/2006 PARLAMENTU

Bardziej szczegółowo

Cena : 114,99 zł Nr katalogowy : 7149 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 114,99 zł Nr katalogowy : 7149 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Regional Red 2,27kg Cena : 114,99 zł Nr katalogowy : 7149 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Regional Red 2,27kg

Bardziej szczegółowo

PLANOWANIE INTERWENCJI ŻYWIENIOWEJ (2)

PLANOWANIE INTERWENCJI ŻYWIENIOWEJ (2) Kurs Zespołów Żywieniowych PLANOWANIE INTERWENCJI ŻYWIENIOWEJ (2) Stanisław Kłęk Polskie Towarzystwo Żywienia Pozajelitowego, Dojelitowego i Metabolizmu Szpital Specjalistyczny im. Stanley Dudrick a, Skawina

Bardziej szczegółowo

Doskonałe dla zgodnego z zapotrzebowaniem żywienia.

Doskonałe dla zgodnego z zapotrzebowaniem żywienia. Doskonałe dla zgodnego z zapotrzebowaniem żywienia. Suche karmy premium SELECT GOLD Complete dla psów każdej wielkości i w każdym wieku. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. wysokiej jakości, funkcyjne,

Bardziej szczegółowo

SUPLEMENTY DIETY NUTRICODE. Lepsza kondycja psychiczna i fizyczna 5 wyjątkowych programów Systemowa odpowiedź na potrzeby

SUPLEMENTY DIETY NUTRICODE. Lepsza kondycja psychiczna i fizyczna 5 wyjątkowych programów Systemowa odpowiedź na potrzeby SUPLEMENTY DIETY NUTRICODE Lepsza kondycja psychiczna i fizyczna 5 wyjątkowych programów Systemowa odpowiedź na potrzeby INNER BALANCE INNER BALANCE Utrzymuje równowagę kwasowo-zasadową Źródło kluczowych

Bardziej szczegółowo

Gotowy na zmiany w życiu?

Gotowy na zmiany w życiu? Opis Produktów Gotowy na zmiany w życiu? Jeśli chcesz kontrolować masę ciała i zadbać o zdrowie, program Body by Vi Challenge będzie doskonałym towarzyszem podczas tej pełnej wyzwań podróży. Body by Vi

Bardziej szczegółowo

Załącznik Nr 1. Wzór OFERTA

Załącznik Nr 1. Wzór OFERTA Załącznik Nr 1 Wzór OFERTA 1. Dane dotyczące Oferenta: 1) Nazwa (firma) albo imię i nazwisko oraz siedziba: 2) tel./fax:. 3) adres email: 4) REGON:.... 5) NIP:.. Składamy ofertę na sukcesywną dostawę w

Bardziej szczegółowo

Czym są witaminy i dlaczego musimy je uzupełniac aby nasz organizm funkcjonował prawidłowo?

Czym są witaminy i dlaczego musimy je uzupełniac aby nasz organizm funkcjonował prawidłowo? Zagłębiając się w temat witamin i ich związku na ludzki organizm powinniśmy sobie zadać pytanie. Czym są witaminy i dlaczego musimy je uzupełniac aby nasz organizm funkcjonował prawidłowo? Witaminy są

Bardziej szczegółowo

Orzechy brazylijskie - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki

Orzechy brazylijskie - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki ARTYKUŁY Orzechy brazylijskie - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki Przeczytaj pełną wersję artykułu: http://www.odzywianie.info.pl/przydatne-informacje/artykuly/art,orzechy-brazylijskiekalorie-wartosci-odzywcze-i-ciekawostki.html

Bardziej szczegółowo

Chlorella Sorokiniana Cryptomonadales Ever Green

Chlorella Sorokiniana Cryptomonadales Ever Green Suplementy diety > Model : - Producent : - algi Chlorella Sorokiniana w 95% trawiona i wchłaniana przez w organizm! Powszechnie wiadomo, że 20 różnych gatunków chlorelli posiada twardą zewnętrzną ścianę

Bardziej szczegółowo

Prezentujemy Państwu nasze nowoczesne i bezpieczne

Prezentujemy Państwu nasze nowoczesne i bezpieczne Badania pokazują, że prawidłowe żywienie ma kolosalny wpływ na zdrowie koni oraz na długość i jakość ich życia. U koni sportowych i wyścigowych sposób żywienia może decydować o zwycięstwie lub przegranej.

Bardziej szczegółowo

NUTRITION Katalog 2014 pharma_katalogus_2014_lengyel.indd 1 6/3/14 3:45 PM

NUTRITION Katalog 2014 pharma_katalogus_2014_lengyel.indd 1 6/3/14 3:45 PM NUTRITION Katalog 2014 pharma_katalogus_2014_lengyel.indd 2 6/3/14 3:45 PM ZAAWANSOWANE PREPARATY ŻYWIENIOWE! LEPSZE ŻYCIE, LEPSZE OSIĄGI DZIĘKI ZDROWEMU ODŻYWIANIU! NUTRITION 3 pharma_katalogus_2014_lengyel.indd

Bardziej szczegółowo

mascotas Alpha Spirit ONLY FISH tacka 210g

mascotas Alpha Spirit ONLY FISH tacka 210g Alpha Spirit ONLY FISH tacka 210g Cena : 5,00 zł Producent : Alpha Spirit Dostępność : od ręki Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 17-01-2017 ONLY FISH to pełnowartościowa

Bardziej szczegółowo

Cena : 349,99 zł Nr katalogowy : 7188 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 349,99 zł Nr katalogowy : 7188 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Adult 6 Fresh Fish 13kg Cena : 349,99 zł Nr katalogowy : 7188 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Adult 6 Fresh

Bardziej szczegółowo

Programy Zdrowia Komórkowego Dr Ratha

Programy Zdrowia Komórkowego Dr Ratha Programy Zdrowia Komórkowego Dr Ratha INFORMACJA O PRODUKTACH Dr. Rath Health Programs B.V. 2 Dr. Rath Health Programs B.V. Programy Zdrowia Komórkowego Dr Ratha Synergia mikroskładników odżywczych do

Bardziej szczegółowo

Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Rudzie Śląskiej

Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Rudzie Śląskiej Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Rudzie Śląskiej Zdrowe odżywianie polega na odpowiednim wyborze produktów i przygotowaniu posiłków umożliwiających prawidłowe funkcjonowanie organizmu poprzez

Bardziej szczegółowo