Regulamin Testu pod nazwą Klub Recenzentki Rimmel"

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Regulamin Testu pod nazwą Klub Recenzentki Rimmel""

Transkrypt

1 Regulamin Testu pod nazwą Klub Recenzentki Rimmel" 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE: 1.1. Organizatorem Testu pod nazwą Klub Recenzentki Rimmel (dalej zwanego: Testem ) jest Edipresse-Wizaż Sp. z.o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wiejska 19, Warszawa (dalej zwana: Organizatorem ) Test jest organizowany na zasadach określonych niniejszym regulaminem (dalej zwanym: Regulaminem ) i zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa Regulamin Testu dostępny jest zarówno w siedzibie Organizatora jak też na stronie internetowej Uczestnikiem Testu może być kobieta, pełnoletnia, posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych, zamieszkująca na terenie Rzeczpospolitej Polskiej W Teście nie mogą brać udziału pracownicy Organizatora i realizatorów oraz inne osoby współpracujące przy organizacji Testu, jak również członkowie rodzin w/w pracowników i współpracowników Celem zapewnienia prawidłowej organizacji i przebiegu Testu, a w szczególności w celu dokonania oceny prawidłowości zgłoszeń do Testu oraz dokonania wyboru testerek, Organizator powoła Komisję Testu ( Klub Recenzentki Rimmel ) w składzie redakcji Wizaz.pl Produkty przeznaczone do testowania to 300 x maskara Rimmel Wonder Full dalej Produkty 1.8. Przyrzekającym Produkty w Teście jest Coty Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Domaniewska 34a, Warszawa

2 2. ZAŁOŻENIA TESTU 2.1. Test będzie ogłoszony na stronie internetowej Test będzie trwał w dniach i zostanie ogłoszony wraz z datą ukazania się ogłoszenia o Teście na stronie internetowej Lista Uczestników zakwalifikowanych do Testu zawierająca login użytkownika zostaną ogłoszone na stronie internetowej Recenzentki-Rimmel w terminie nie później niż 7 dni od ostatniego dnia czasu trwania etapu zbierania zgłoszeń do Testu. 3. ZASADY PROWADZENIA TESTU: 3.1. Aby wziąć udział w Teście, należy w terminie od do roku dokonać rejestracji na stronie internetowej Warunkiem uczestnictwa w Teście jest poprawne wypełnienie formularza rejestracyjnego zamieszczonego na stronie w tym: udzielenie odpowiedzi na pytania zamknięte zawarte w ankiecie zgodnie z kryteriami ustalonymi przez Komisję Konkursową, - udzielenie odpowiedzi na pytanie otwarte: Dlaczego właśnie Ty powinnaś testować maskarę Rimmel Wonder Full? zawarte w ankiecie, - podanie danych osobowych niezbędnych do wysyłki Produktu, - wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych Uczestniczek, które dokonają rejestracji w sposób i w terminie określonym w Regulaminie, spełnią założone uprzednio kryteria oraz najciekawiej odpowiedzą na pytanie otwarte zawarte w ankiecie zostanie wybranych do przetestowania Produktu Jedna osoba może wziąć udział w Teście tylko 1 raz. Użytkownicy będą identyfikowani za pomocą imienia, nazwiska, adresu zamieszkania, jak i adresu mailowego Wybrani uczestnicy Testu zostaną poinformowani o zakwalifikowaniu się do Testu poprzez stronę Administratorami danych osobowych uczestników są Coty Polska Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Domaniewska 34a oraz Edipresse-Wizaż Sp. z o. o. z siedzibą w

3 Warszawie, ul. Wiejska 19. Dane osobowe uczestników będą przetwarzane przez Organizatora Testu w celu realizacji umowy przystąpienia do Testu i jego prawidłowego przeprowadzenia lub marketingu bezpośredniego własnych produktów Organizatora Testu, a przez Coty Polska Sp. z o. o. wyłącznie w celu prawidłowego przeprowadzenia Testu. Administratorzy gwarantują prawo wglądu do danych osobowych oraz ich poprawiania, jak również żądania zaprzestania przetwarzania danych. Dane osobowe nie będą udostępniane innym podmiotom. Podanie danych jest dobrowolne Do dnia r. Uczestnik otrzyma prywatną wiadomość w serwisie wizaz.pl z linkiem do ankiety wynikowej, którą zobowiązany jest wypełnić w dniach Przystąpienie do Testu, zgodnie z postanowieniami niniejszego Regulaminu jest równoznaczne ze złożeniem przez uczestnika oświadczenia w przedmiocie akceptacji niniejszego Regulaminu Recenzje przesłane przez Uczestników Testu nie mogą naruszać praw osób trzecich, w tym majątkowych i osobistych praw autorskich osób trzecich oraz dóbr osobistych tych osób. Uczestnicy oświadczają, że dysponują prawami do przedmiotowych recenzji. Uczestnicy Testu, którzy przyślą recenzje, ponoszą pełną odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia ich praw, w tym majątkowych i osobistych praw autorskich osób trzecich oraz dóbr osobistych tych osób, zgłoszone wobec Organizatora w związku z tymi recenzjami Uczestnicy testu, o których mowa w pkt 3.3 przeniosą autorskie prawa majątkowe do wyników wypełnionych przez Uczestników ankiet na Organizatora oraz firmę Coty Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Domaniewska 34a, , Warszawa, dalej Coty Polska Organizator udziela firmie Coty Polska licencji na nieodpłatne wykorzystanie Dzieła czyli: wyników ankiety po zakończeniu akcji, bez ograniczenia czasowego, w szczególności w zakresie: a) utrwalania i zwielokrotniania Dzieła - wytwarzania określoną techniką egzemplarzy Dzieła, w tym techniką drukarską, reprograficzną, zapisu magnetycznego oraz techniką cyfrową, b) obrotu oryginałem albo egzemplarzami, na których Dzieło utrwalono - wprowadzania do obrotu, użyczenie lub najem oryginału albo egzemplarzy,

4 c) rozpowszechniania Dzieła poprzez publiczne wykonanie, wystawienie, wyświetlenie, odtworzenie oraz nadawanie i reemitowanie, a także publicznego udostępniania Dzieła w taki sposób, aby każdy mógł mieć do niego dostęp w miejscu i w czasie przez siebie wybranym, d) publicznego udostępniania Dzieła i jego fragmentów w taki sposób, aby każdy mógł mieć do nich dostęp w miejscu i w czasie przez siebie wybranym, w tym w szczególności na domenach internetowych oraz na profilu internetowym facebook https://www.facebook.com/rimmelpolska; rozpowszechnienie w postaci wydania elektronicznego za pośrednictwem sieci informatycznej; rozpowszechnienie w sieci teleinformatycznej, internecie, e) wykorzystanie Dzieła i jego fragmentów dla potrzeb prowadzenia promocji i reklamy, w formie reklamy prasowej, telewizyjnej, zewnętrznej i internetowej, na stronach i domenach internetowych wskazanych w niniejszym punkcie w podpunkcie d, f) przy zastrzeżeniu, że przy wszystkich materiałach znajdzie się informacja, że źródłem danych jest serwis Wizaz.pl. 4. PRZYZNAWANIE NAGRÓD: 4.1. Do dnia Komisja Klub Recenzentki Rimmel w składzie redakcji wizaz.pl wybierze 300 laureatek, które wezmą udział w Teście Produktów Uczestnicy zakwalifikowani do Testu powiadomieni zostaną o wygranej poprzez ogłoszenie na stronie testu w terminie najpóźniej do dnia wskazanego w pkt 2.3 powyżej Produkty do testu zostaną dostarczone do Uczestniczek kurierem na adres zamieszkania Uczestnika podany w formularzu rejestracyjnym, o którym mowa w ust. 3.2, do r. Produkty nie podlegają zamianie na gotówkę. Sprzedaż testowanych Produktów jest niedozwolona Przyrzekający nagrody oświadcza, że wartość Produktu do testu przewidzianego w ramach niniejszego Klubu Recenzentki nie przekracza kwoty 760 PLN netto, o której mowa w art. 21 ust. 1 pkt 68 ustawy z dnia 26 lipca 1991 r. o podatku dochodowym od osób fizycznych (Dz. U. z 1993r. Nr 90, poz. 416 z późn. zm.), a więc nagrody te wolne są od podatku dochodowego.

5 4.5. Każdy Zwycięzca ma prawo tylko do jednego testowanego Produktu W przypadku nie podjęcia przez Uczestnika Produktu w terminie 14 dni od dnia postawienia go do dyspozycji laureata, prawo do nagrody wygasa Uczestnikom nie przysługuje prawo do wyboru Produktu i zastrzeżenia szczególnych właściwości nagród W Teście mogą brać udział jedynie osoby przebywające na terenie Rzeczpospolitej Polskiej. 5. POSTĘPOWANIE REKLAMACYJNE 5.1. W celu umożliwienia jak najszybszej dyskwalifikacji osób łamiących zasady testu, prosimy o zgłaszanie przypadków łamania regulaminu przez uczestnikow biorących udział w teście, niezwłocznie, na adres mailowy 5.2. Reklamacje dotyczące Testu uczestnicy powinni zgłaszać w formie pisemnej w terminie 40 dni od dnia publikacji ogłoszenia o teście na stronie na adres Organizatora: Edipresse - Wizaż Sp.z.o.o, Warszawa, ul. Wiejska 19 z dopiskiem o treści: Reklamacja Rimmel. Reklamacje należy wysłać listem poleconym. Decyduje data stempla pocztowego Pisemna reklamacja powinna zawierać imię, nazwisko, dokładny adres i numer telefonu, jak również dokładny opis i uzasadnienie reklamacji Reklamacje rozpatrywane będą przez Komisję Reklamacyjną (dalej zwaną: Komisją") powołaną przez Organizatora Komisja rozpatrywać będzie reklamacje uczestników na podstawie niniejszego Regulaminu Komisja rozpatrzy reklamacje w terminie 14 dni od dnia jej doręczenia Osoba zgłaszająca reklamację otrzyma decyzję Komisji na piśmie na adres podany przez uczestnika.

Regulamin Konkursu pod nazwą Klub Recenzentki Oillan Baby" 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE:

Regulamin Konkursu pod nazwą Klub Recenzentki Oillan Baby 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE: Regulamin Konkursu pod nazwą Klub Recenzentki Oillan Baby" 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE: 1.1. Organizatorem Konkursu pod nazwą Klub Recenzentki Oillan Baby " (dalej zwanego: Konkursem ) jest Edipresse-Wizaż

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu pod nazwą Zostań Ambasadorką Garnier Hydra Adapt

Regulamin konkursu pod nazwą Zostań Ambasadorką Garnier Hydra Adapt Regulamin konkursu pod nazwą Zostań Ambasadorką Garnier Hydra Adapt Decyzją Komisji Konkursowej, zmianie ulega paragraf 1.6 Konkursu o brzmieniu: Nagrody przeznaczone dla laureatów Konkursu to: Nagroda

Bardziej szczegółowo

Regulamin Testu wraz z konkursem pod nazwą Konkurs Braun święta"

Regulamin Testu wraz z konkursem pod nazwą Konkurs Braun święta Regulamin Testu wraz z konkursem pod nazwą Konkurs Braun święta" 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE: 1.1. Organizatorem Konkursu pod nazwą Konkurs Braun święta (dalej zwanego: Konkursem ) jest Edipresse - Wizaż Sp.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu pod nazwą Wygraj metamorfozę z Pantene

Regulamin konkursu pod nazwą Wygraj metamorfozę z Pantene Regulamin konkursu pod nazwą Wygraj metamorfozę z Pantene 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE: 1.1. Organizatorem konkursu pod nazwą Wygraj metamorfozę z Pantene (dalej zwanego: Konkursem ) jest spółka Edipresse -

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN TESTU POD NAZWĄ TEST KONSUMENCKI GILLETTE VENUS

REGULAMIN TESTU POD NAZWĄ TEST KONSUMENCKI GILLETTE VENUS 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN TESTU POD NAZWĄ TEST KONSUMENCKI GILLETTE VENUS 1.1. Organizatorem Testu pod nazwą Test Konsumencki Gillette Venus (dalej zwanego: Testem ) jest Edipresse Polska S.A.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN TESTU I KONKURSU POD NAZWĄ TESTUJEMY THERM LINE FAST

REGULAMIN TESTU I KONKURSU POD NAZWĄ TESTUJEMY THERM LINE FAST REGULAMIN TESTU I KONKURSU POD NAZWĄ TESTUJEMY THERM LINE FAST 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem Testu pod nazwą Testujemy Therm Line Fast (dalej zwanego: Testem ) jest Edipresse-Wizaż Sp. z.o.o.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu pod nazwą Konkurs Cyfrowego Polsatu oraz MTV Networks Polska 1.POSTANOWIENIA OGÓLNE:

Regulamin konkursu pod nazwą Konkurs Cyfrowego Polsatu oraz MTV Networks Polska 1.POSTANOWIENIA OGÓLNE: Regulamin konkursu pod nazwą Konkurs Cyfrowego Polsatu oraz MTV Networks Polska 1.POSTANOWIENIA OGÓLNE: 1.1. Organizatorami konkursu pod nazwą Konkurs Cyfrowego Polsatu oraz MTV Networks Polska (dalej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU POD NAZWĄ PODRÓŻE KULINARNE Z HORTEX

REGULAMIN KONKURSU POD NAZWĄ PODRÓŻE KULINARNE Z HORTEX REGULAMIN KONKURSU POD NAZWĄ PODRÓŻE KULINARNE Z HORTEX 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem konkursu pod nazwą Podróże kulinarne z Hortex (dalej zwanego Konkursem ) jest Edipresse Polska S.A. z

Bardziej szczegółowo

1863 Dorzuć swoje. Europejskie Dni Dziedzictwa 2013. Regulamin

1863 Dorzuć swoje. Europejskie Dni Dziedzictwa 2013. Regulamin Europejskie Dni Dziedzictwa 2013 1863 Dorzuć swoje Regulamin 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 2 CELE I ZADANIE KONKURSOWE 3 UCZESTNICY KONKURSU I WARUNKI UCZESTNICTWA 4 WAŻNE TERMINY 5 NAGRODY ORAZ ZASADY ICH PRZYZNAWANIA

Bardziej szczegółowo

Pokaż nam czym jest dla Ciebie slow cooking

Pokaż nam czym jest dla Ciebie slow cooking Regulamin Konkursu Pokaż nam czym jest dla Ciebie slow cooking POSTANOWIENIA OGÓLNE: 1. Organizatorem Konkursu i Fundatorem nagród w Konkursie Pokaż nam czym jest dla Ciebie slow cooking (dalej Konkurs

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. femimag Wygraj cenne nagrody 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU. femimag Wygraj cenne nagrody 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU femimag Wygraj cenne nagrody 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem konkursu "femimag Wygraj cenne nagrody" zwanego dalej Konkursem jest firma MGD-GMW SP. ZO,.O. SP.K ul.legionów 37,34-100

Bardziej szczegółowo

1.1. Niniejszy Regulamin określa zasady organizacji i prowadzenia konkursu przez firmę

1.1. Niniejszy Regulamin określa zasady organizacji i prowadzenia konkursu przez firmę 1. PRZEDMIOT REGULAMINU I DEFINICJE 1.1. Niniejszy Regulamin określa zasady organizacji i prowadzenia konkursu przez firmę RED Real Estate Development Rhapsody sp. z o.o. sp. komandytowa z siedzibą pod

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Jak się czujesz w swojej skórze?

Regulamin konkursu Jak się czujesz w swojej skórze? Regulamin konkursu Jak się czujesz w swojej skórze? Postanowienia ogólne 1 1. Organizatorem konkursu pod nazwą Jak się czujesz w swojej skórze? (dalej Konkurs ) jest Data Solutions spółka z ograniczoną

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Bieg minimini Bonarki

Regulamin konkursu Bieg minimini Bonarki Regulamin konkursu Bieg minimini Bonarki 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem konkursu jest Eura7 Sp. z o.o., os. 2 Pułku lotniczego 47A, 31-870 Kraków, NIP: 6762429093, działająca na zlecenie firmy

Bardziej szczegółowo

1. Postanowienia ogólne

1. Postanowienia ogólne Konkurs Najpiękniejszy list miłosny Regulamin konkursu 1. Postanowienia ogólne 1.0. Konkurs Najpiękniejszy list miłosny jest organizowany na zasadach określonych niniejszym regulaminem i zgodnie z powszechnie

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU FILMOWE LABORKI na film pokazujący przebieg i wynik dowolnego eksperymentu, doświadczenia lub zjawiska.

REGULAMIN KONKURSU FILMOWE LABORKI na film pokazujący przebieg i wynik dowolnego eksperymentu, doświadczenia lub zjawiska. UNIWERSYTET MARII CURIE-SKŁODOWSKIEJ W LUBLINIE Biuro Promocji UMCS REGULAMIN KONKURSU FILMOWE LABORKI na film pokazujący przebieg i wynik dowolnego eksperymentu, doświadczenia lub zjawiska. Konkurs przeprowadzony

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Odbierz zl!

Regulamin konkursu Odbierz zl! Regulamin konkursu Odbierz 70.000 zl! 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem Konkursu Odbierz 70.000 zl! jest Media Contact Sp. z o.o. z siedzibą w przy ul. Podłęknickiej 30, 41-303 Dąbrowa Górnicza,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ ROWER MIEJSKI NHW

REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ ROWER MIEJSKI NHW REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ ROWER MIEJSKI NHW 1 Postanowienia Ogólne 1.1. Organizatorem Konkursu Wygraj rower miejski NHW (zwanego dalej Konkursem), skierowanego do fanów profilu Natalia Honorata Witalna

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu dla Konsumentów Kampania Wygraj 1 z 6 nowych Galaxy

Regulamin Konkursu dla Konsumentów Kampania Wygraj 1 z 6 nowych Galaxy Regulamin Konkursu dla Konsumentów Kampania Wygraj 1 z 6 nowych Galaxy 1 Definicje 1) Konkurs Wygraj 1 z 6 nowych Galaxy Konkurs dla konsumentów, którzy dokonają zgłoszenia na stronie galaxy.samsung.pl

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO W KSIĄŻECZCE EDUKACYJNEJ WESOŁE PRZEDSZKOLE MISI KRYSI NR 4

REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO W KSIĄŻECZCE EDUKACYJNEJ WESOŁE PRZEDSZKOLE MISI KRYSI NR 4 REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO W KSIĄŻECZCE EDUKACYJNEJ WESOŁE PRZEDSZKOLE MISI KRYSI NR 4 1 Organizator i czas trwania konkursu 1. Niniejszy regulamin (dalej Regulamin ) określa warunki uczestnictwa

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Spakuj świeżość do torebki

REGULAMIN KONKURSU. Spakuj świeżość do torebki REGULAMIN KONKURSU Spakuj świeżość do torebki 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem konkursu pod nazwą Spakuj świeżość do torebki (dalej zwanego Konkursem ) jest Edipresse Polska S.A. z siedzibą w

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU na hasło reklamowe kolejnej edycji targów FIESTA GARDEN 18-19 KWIETNIA 2015 r.

REGULAMIN KONKURSU na hasło reklamowe kolejnej edycji targów FIESTA GARDEN 18-19 KWIETNIA 2015 r. REGULAMIN KONKURSU na hasło reklamowe kolejnej edycji targów FIESTA GARDEN 18-19 KWIETNIA 2015 r. 1. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu na hasło reklamowe kolejnej edycji targów FIESTA GARDEN

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu pod nazwą Po której jesteś stronie?.

Regulamin konkursu pod nazwą Po której jesteś stronie?. Regulamin konkursu pod nazwą Po której jesteś stronie?. Definicje Użytym w treści niniejszego regulaminu zwrotom i pojęciom przyznaje się znaczenie wskazane poniżej: 1. Organizator BMW Vertriebs GmbH działająca

Bardziej szczegółowo

Regulamin stanowi podstawę Konkursu i określa prawa i obowiązki jego uczestników. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU

Regulamin stanowi podstawę Konkursu i określa prawa i obowiązki jego uczestników. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU Regulamin konkursu,,pasjami gramy organizowanego przez Fundację Orange w ramach projektu,,spotkania z pasjami jako część spotkania z Panią Elżbietą Maruszczak. Konkurs adresowany jest dla osób biorących

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu na nowy znak graficzny Polskiego Towarzystwa Etologicznego

Regulamin Konkursu na nowy znak graficzny Polskiego Towarzystwa Etologicznego Regulamin Konkursu na nowy znak graficzny Polskiego Towarzystwa Etologicznego 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu na nowy znak graficzny Polskiego Towarzystwa Etologicznego (zwanego w dalszej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem konkursu fotograficznego (zwanego dalej: Konkursem) jest Publicat S.A. z siedzibą w Poznaniu (61-003), przy ul. Chlebowej 24,

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu "Wygrywam z ALE " 1. Celem Konkursu Wygrywam z ALE (dalej: Konkurs ) jest promocja produktów ALE.

Regulamin Konkursu Wygrywam z ALE  1. Celem Konkursu Wygrywam z ALE (dalej: Konkurs ) jest promocja produktów ALE. Regulamin Konkursu "Wygrywam z ALE " I. Informacje ogólne 1. Celem Konkursu Wygrywam z ALE (dalej: Konkurs ) jest promocja produktów ALE. 2. Organizatorem Konkursu jest ALE Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Mobile Vikings - Podróż Vikinga. 1 Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu Mobile Vikings - Podróż Vikinga. 1 Postanowienia ogólne Regulamin konkursu Mobile Vikings - Podróż Vikinga 1 Postanowienia ogólne 1. Konkurs konkurs pod nazwą #PodróżVikinga prowadzony na zasadach określonych Regulaminem, 2. Organizator VikingCo Poland Sp.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO RYCERZE I SMOKI WE WSPÓŁCZESNYM ŚWIECIE 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO RYCERZE I SMOKI WE WSPÓŁCZESNYM ŚWIECIE 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO RYCERZE I SMOKI WE WSPÓŁCZESNYM ŚWIECIE 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin określa zasady uczestnictwa w konkursie pn. Rycerze i Smoki we współczesnym świecie

Bardziej szczegółowo

Regulamin promocji Samsung 10 minutes break. Electronics Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie słuchawek serii Level,

Regulamin promocji Samsung 10 minutes break. Electronics Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie słuchawek serii Level, Regulamin promocji Samsung 10 minutes break 1 Definicje Określenia użyte w niniejszym regulaminie oznaczają: 1. Promocja promocja organizowana i prowadzona w celu promocji produktów Samsung Electronics

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU 2000 PACZEK Z NOWYMI PRODUKTAMI HiPP

REGULAMIN KONKURSU 2000 PACZEK Z NOWYMI PRODUKTAMI HiPP REGULAMIN KONKURSU 2000 PACZEK Z NOWYMI PRODUKTAMI HiPP 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem Konkursu jest firma HiPP Polska Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 303, wpisana do

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Pokaż swoje NESCAFÉ Frappé (dalej: Regulamin ) 1. Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu Pokaż swoje NESCAFÉ Frappé (dalej: Regulamin ) 1. Postanowienia ogólne Regulamin konkursu Pokaż swoje NESCAFÉ Frappé (dalej: Regulamin ) 1. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu Pokaż swoje NESCAFÉ Frappé (dalej: Konkurs ) jest MEC Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie,

Bardziej szczegółowo

Regulamin BLIŻEJPRZEDSZKOLNEGO konkursu filmowego Wiosenne Piosenki Przedszkolaka

Regulamin BLIŻEJPRZEDSZKOLNEGO konkursu filmowego Wiosenne Piosenki Przedszkolaka Regulamin BLIŻEJPRZEDSZKOLNEGO konkursu filmowego Wiosenne Piosenki Przedszkolaka I. Definicje 1. Wyrażeniom pisanym w treści Regulaminu wielką literą należy nadawać znaczenie wskazane poniżej: 1.1. Regulamin

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu WATAHA

Regulamin konkursu WATAHA Regulamin konkursu WATAHA Regulamin konkursu 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem niniejszego konkursu (zwanego dalej Konkursem ) jest ASTA-NET ASTA GROUP Sp. z o.o. S.K.A. z siedzibą w Pile, przy ul.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Kasze Nasze. 1. Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU Kasze Nasze. 1. Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Kasze Nasze 1. Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin, zwany dalej Regulamin, określa zasady i warunki uczestnictwa w konkursie urządzanym pod nazwą Kasze Nasze, zwanym dalej Konkurs.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Kartka Wakacyjna Mamba Paradise ogłoszonego przez Serwis Internetowy Ciufcia.pl

Regulamin konkursu Kartka Wakacyjna Mamba Paradise ogłoszonego przez Serwis Internetowy Ciufcia.pl Regulamin konkursu Kartka Wakacyjna Mamba Paradise ogłoszonego przez Serwis Internetowy Ciufcia.pl 1. Informacje ogólne 1. Prowadzący Serwis Internetowy Ciufcia.pl (dalej zwany Serwisem ) HanBright S.A.

Bardziej szczegółowo

Test konsumencki wózków firmy Stokke Dzień z mojego macierzyństwa REGULAMIN

Test konsumencki wózków firmy Stokke Dzień z mojego macierzyństwa REGULAMIN Test konsumencki wózków firmy Stokke Dzień z mojego macierzyństwa REGULAMIN 1 Postanowienia ogólne 1. Test konsumencki wózków firmy Stokke, zatytułowany Dzień z mojego macierzyństwa zwany dalej Testem,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU W SERWISIE FACEBOOK NA PROFILU. GBS BANKU Czy warto pomagać innym?

REGULAMIN KONKURSU W SERWISIE FACEBOOK NA PROFILU. GBS BANKU Czy warto pomagać innym? REGULAMIN KONKURSU W SERWISIE FACEBOOK NA PROFILU GBS BANKU Czy warto pomagać innym? I.POSTANOWIENIA OGÓLNE Niniejszy regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs Czy warto pomagać innym?, zwany

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Skomentuj i wygraj limitowaną edycję

Regulamin konkursu. Skomentuj i wygraj limitowaną edycję Regulamin konkursu Skomentuj i wygraj limitowaną edycję 1 [Definicje] 1. Użyte w niniejszym Regulaminie pojęcia i definicje będą miały poniżej przedstawione znaczenie: a) Organizator - Przeagencja sp.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Zostań Gwiazdą Dobrych Rad. 1 Postanowienia wstępne

Regulamin konkursu Zostań Gwiazdą Dobrych Rad. 1 Postanowienia wstępne Regulamin konkursu Zostań Gwiazdą Dobrych Rad 1 Postanowienia wstępne 1. Organizatorem konkursu Zostań Gwiazdą Dobrych Rad (dalej również: Konkurs ) oraz przyrzekającym nagrodę w Konkursie w rozumieniu

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO

REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO 1. Postanowienia ogólne 1. Niniejszy Regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs pod nazwą WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO, zwany dalej Konkursem.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Męski pocałunek

Regulamin konkursu. Męski pocałunek Regulamin konkursu Męski pocałunek 1 [Definicje] 1. Użyte w niniejszym Regulaminie pojęcia i definicje będą miały poniżej przedstawione znaczenie: a) Organizator - Przeagencja sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie,

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Płacimy za przepis I. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU

Regulamin Konkursu Płacimy za przepis I. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU Regulamin Konkursu Płacimy za przepis I. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU 1. Organizatorem Konkursu pod nazwą Płacimy za przepis (zwanego dalej Konkursem ) jest Prószyński Media Sp. z o.o., z siedzibą

Bardziej szczegółowo

www.dzienzyczliwosci.pl Regulamin konkursu na Selfie z babcią, dziadkiem

www.dzienzyczliwosci.pl Regulamin konkursu na Selfie z babcią, dziadkiem Regulamin konkursu na Selfie z babcią, dziadkiem I. Organizator konkursu 1. Organizatorem konkursu jest Biuro Promocji Miasta Urzędu Miejskiego Wrocławia (dalej: organizator). 2. Organizator może współdziałać

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Fotografii Młodych III edycja Zwany dalej Regulaminem

Regulamin Konkursu Fotografii Młodych III edycja Zwany dalej Regulaminem Regulamin Konkursu Fotografii Młodych III edycja Zwany dalej Regulaminem A. Postanowienia ogólne. 1. Konkurs fotograficzny Fotografii Młodych (zwany dalej Konkursem ), jest organizowany przez Klub Młodych

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Konkurs trwa od 01.10.2015 do 01.12.2015 roku do godz. 23:59.

Regulamin konkursu. Konkurs trwa od 01.10.2015 do 01.12.2015 roku do godz. 23:59. Regulamin konkursu 1 Niniejszy regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs na najlepsze hasło promujące wycieraczki marki VISEE (zwany dalej Konkursem ). Przedmiotem konkursu jest wybór najlepszego

Bardziej szczegółowo

Test Latopic - emolienty

Test Latopic - emolienty Test Latopic - emolienty zwany dalej Testem, organizowany jest przez firmę: www.babyboom.pl Anna Ślusarczyk, ul. Płatnicza 57, 01-832 Warszawa, NIP 525-155-83-57 zwaną dalej Organizatorem. Fundatorem produktów

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Innowacje Biedronki 1 DEFINICJE

REGULAMIN KONKURSU Innowacje Biedronki 1 DEFINICJE REGULAMIN KONKURSU Innowacje Biedronki 1 DEFINICJE 1. Konkurs konkurs prowadzony pod nazwą Innowacje Biedronki. 2. Konto konto użytkownika w Serwisie. 3. Organizator - organizator Konkursu, tj. Agencja

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu plastycznego dla dzieci Moja mama i jej praca

Regulamin Konkursu plastycznego dla dzieci Moja mama i jej praca Regulamin Konkursu plastycznego dla dzieci Moja mama i jej praca w ramach realizacji projektu innowacyjnego pod nazwą PI Novum subsydium realizowanego w partnerstwie Miejskiego Urzędu Pracy w Kielcach

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Koloryzacja z Wellaton

REGULAMIN KONKURSU Koloryzacja z Wellaton REGULAMIN KONKURSU Koloryzacja z Wellaton 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem konkursu pod nazwą Koloryzacja z Wellaton (dalej zwanego Konkursem ) jest Edipresse - Wizaż Sp. z.o.o. z siedzibą w

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Wygraj łóżko pod choinkę (dalej: Regulamin )

REGULAMIN KONKURSU Wygraj łóżko pod choinkę (dalej: Regulamin ) 1. WARUNKI OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU Wygraj łóżko pod choinkę (dalej: Regulamin ) 1.1. Organizatorem konkursu Wygraj łóżko pod choinkę, zwanego dalej Konkursem, jest firma STWD Roman Bilecki, z siedzibą

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu dla Konsumentów. Kampania Bądź pierwszy. 1 Definicje

Regulamin Konkursu dla Konsumentów. Kampania Bądź pierwszy. 1 Definicje Regulamin Konkursu dla Konsumentów Kampania Bądź pierwszy 1 Definicje 1) Organizatorem niniejszego konkursu (dalej jako Konkurs ) jest CURSOR SA z siedzibą w Warszawie (kod 02-235), przy ulicy Równoległej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Salon sukien ślubnych: Polska - Oglądaj i wygrywaj. 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU Salon sukien ślubnych: Polska - Oglądaj i wygrywaj. 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU Salon sukien ślubnych: Polska - Oglądaj i wygrywaj. 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Konkurs pod nazwą Salon sukien ślubnych: Polska - Oglądaj i wygrywaj (zwany dalej Konkursem ) organizowany

Bardziej szczegółowo

R E G U L A M I N K O N K U R S U. pod nazwą Szalone kibicowanie. 1 Postanowienia ogólne

R E G U L A M I N K O N K U R S U. pod nazwą Szalone kibicowanie. 1 Postanowienia ogólne R E G U L A M I N K O N K U R S U pod nazwą Szalone kibicowanie 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu pod nazwą Szalone kibicowanie (dalej Konkurs ) jest Agros Nova Brands, zarejestrowana w

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Konkurs pt. Przepis na Walentynki

Regulamin Konkursu Konkurs pt. Przepis na Walentynki Regulamin Konkursu Konkurs pt. Przepis na Walentynki I. Postanowienia ogólne 1.1. Organizatorem konkursu pt. Przepis na Walentynki zwanego dalej Konkursem, jest Bandai Polska sp. z o.o., z siedzibą przy

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Piękne i zdrowe dbam o włosy mojego dziecka.

Regulamin konkursu Piękne i zdrowe dbam o włosy mojego dziecka. Regulamin konkursu Piękne i zdrowe dbam o włosy mojego dziecka. 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu fotograficznego pod nazwą. Piękne i zdrowe dbam o włosy mojego dziecka., zwanego dalej Konkursem,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Rodzinny przepis na wiosenną odporność

REGULAMIN KONKURSU. Rodzinny przepis na wiosenną odporność REGULAMIN KONKURSU Rodzinny przepis na wiosenną odporność 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem konkursu Rodzinny przepis na wiosenną odporność zwanego dalej Konkursem jest firma MGD GMW Sp. z o.o.

Bardziej szczegółowo

Choinkowy zawrót głowy

Choinkowy zawrót głowy Regulamin Świątecznego Konkursu Fotograficznego Twojej Telewizji Morskiej Choinkowy zawrót głowy I. Postanowienia ogólne 1.1. Organizatorem konkursu Choinkowy zawrót głowy, zwanego dalej Konkursem jest

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Jedyny z Dziesiątki. (dalej: "Regulamin") 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU Jedyny z Dziesiątki. (dalej: Regulamin) 1 Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Jedyny z Dziesiątki (dalej: "Regulamin") 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu pod nazwą Jedyny z Dziesiątki jest Star Fitness S.A. z siedzibą w Poznaniu (61-144), przy ul.

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Festiwal Cannes w Carrefour ( Regulamin )

Regulamin Konkursu Festiwal Cannes w Carrefour ( Regulamin ) 1. Postanowienia ogólne Regulamin Konkursu Festiwal Cannes w Carrefour ( Regulamin ) 1. Regulamin określa warunki i zasady, na jakich odbywa się Konkurs pod nazwą Festiwal Cannes w Carrefour - (dalej:

Bardziej szczegółowo

3.1.2 Przesłaniu wypełnionego formularza zgłoszeniowego. 3.1.3 Wyrobieniu Karty Klienta Manhattanu.

3.1.2 Przesłaniu wypełnionego formularza zgłoszeniowego. 3.1.3 Wyrobieniu Karty Klienta Manhattanu. 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE: 1.1. Organizatorem konkursu pod nazwą Blogerski Challenge kreatywna stylizacja (dalej zwanego: Konkursem ) jest Impresariat Artystyczny Beka Sp. z o.o., z siedzibą przy ulicy Mickiewicza

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Twoja klisza z Powstania VIII edycja

Regulamin Konkursu Twoja klisza z Powstania VIII edycja ! 1. Czas, miejsce, organizatorzy. Regulamin Konkursu Twoja klisza z Powstania VIII edycja 1. Konkurs na najlepsze zdjęcie wykonane podczas fotograficznej gry miejskiej Twoja Klisza z Powstania (zwany

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN ŚWIĄTECZNEGO KONKURSU DIGITAL ONE 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE]

REGULAMIN ŚWIĄTECZNEGO KONKURSU DIGITAL ONE 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE] REGULAMIN ŚWIĄTECZNEGO KONKURSU DIGITAL ONE 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE] 1. Konkurs jest organizowany na osi czasu Digital One w serwisie Facebook: https://www.facebook.com/digitalone. 2. Konkurs odbywać

Bardziej szczegółowo

Ogólnopolski konkurs e-point SA na najlepszą aplikację webową napisaną przy użyciu Spring Framework oraz biblioteki OneWebSQL

Ogólnopolski konkurs e-point SA na najlepszą aplikację webową napisaną przy użyciu Spring Framework oraz biblioteki OneWebSQL Ogólnopolski konkurs e-point SA na najlepszą aplikację webową napisaną przy użyciu Spring Framework oraz biblioteki OneWebSQL REGULAMIN 1. Organizator Organizatorem ogólnopolskiego konkursu na najlepszą

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Wypisz, wymaluj Super Kota!

Regulamin konkursu Wypisz, wymaluj Super Kota! Regulamin konkursu Wypisz, wymaluj Super Kota! 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy Regulamin określa warunki i zasady, na jakich odbywa się konkurs literacko - plastyczny prowadzony pod nazwą Wypisz, wymaluj

Bardziej szczegółowo

Maluszkowe radości i zabawy konkurs Regulamin

Maluszkowe radości i zabawy konkurs Regulamin Maluszkowe radości i zabawy konkurs Regulamin 1 Postanowienia ogólne 1. Konkurs Maluszkowe radości i zabawy zwany dalej Konkursem, organizowany jest przez firmę: babyboom.pl zwaną dalej Organizatorem.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu pod nazwą Pora na pomidora

Regulamin konkursu pod nazwą Pora na pomidora Regulamin konkursu pod nazwą Pora na pomidora 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu pod nazwą Pora na pomidora (dalej Konkurs ) jest International Consulting sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO MÓJ PUPIL - ZWIERZAK 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO MÓJ PUPIL - ZWIERZAK 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU PLASTYCZNEGO MÓJ PUPIL - ZWIERZAK 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin określa zasady uczestnictwa w konkursie pn. Mój Pupil - zwierzak zwanym dalej w treści regulaminu konkursem.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu "Najzabawniejsze zdjęcie z Festiwalu Kolorów. 1 Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu Najzabawniejsze zdjęcie z Festiwalu Kolorów. 1 Postanowienia ogólne Regulamin konkursu "Najzabawniejsze zdjęcie z Festiwalu Kolorów 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy Regulamin określa zasady udziału w Konkursie Najzabawniejsze zdjęcie z Festiwalu Kolorów oraz zasady

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Między nami kobietami. 1. Postanowienia ogólne

Regulamin Konkursu Między nami kobietami. 1. Postanowienia ogólne Regulamin Konkursu Między nami kobietami 1. Postanowienia ogólne 1. Określenia użyte w niniejszym regulaminie (dalej: Regulamin ) oznaczają: a) Konkurs konkurs Między nami kobietami prowadzona na zasadach

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Twój #topesa. [Postanowienia ogólne]

REGULAMIN KONKURSU Twój #topesa. [Postanowienia ogólne] REGULAMIN KONKURSU Twój #topesa 1. [Postanowienia ogólne] 1. Niniejszy regulamin (określany dalej jako Regulamin ) określa zasady przeprowadzenia konkursu pod nazwą Twój #topesa (określanego dalej jako

Bardziej szczegółowo

Przedszkole 154 Pod Wesołą Truskaweczką w Warszawie. jest organizatorem

Przedszkole 154 Pod Wesołą Truskaweczką w Warszawie. jest organizatorem Przedszkole 154 Pod Wesołą Truskaweczką w Warszawie jest organizatorem Stołecznego konkursu pt. Przedszkolak tworzy zdrową kanapkę - krótki film kulinarny. Konkurs jest realizowany w ramach Szwajcarsko-Polskiego

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Sezon na dynię konkurs kulinarny Stokrotki

Regulamin konkursu Sezon na dynię konkurs kulinarny Stokrotki 1. Postanowienia ogólne Regulamin konkursu Sezon na dynię konkurs kulinarny Stokrotki 1. Niniejszy Regulamin określa zasady Konkursu prowadzonego pod nazwą Sezon na dynię (dalej Konkurs ) tj. zasady udziału

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Kino od kuchni ( Regulamin )

REGULAMIN KONKURSU Kino od kuchni ( Regulamin ) REGULAMIN KONKURSU Kino od kuchni ( Regulamin ) 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy Regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs pod nazwą Kino od kuchni (dalej Konkurs ). 2. Przedmiotem Konkursu

Bardziej szczegółowo

Konkurs Nowe hasło reklamowe. 1 Postanowienia ogólne

Konkurs Nowe hasło reklamowe. 1 Postanowienia ogólne Konkurs Nowe hasło reklamowe 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu jest DKS Polska Sp z o.o. z siedzibą w Olsztynie (10-457), przy ul. Wyszyńskiego 15/3 zwany dalej Organizatorem 2. Zasady Konkursu

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu fotograficznego Świąteczne wypieki

Regulamin konkursu fotograficznego Świąteczne wypieki Regulamin konkursu fotograficznego Świąteczne wypieki 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin (zwany dalej Regulaminem ) określa warunki uczestnictwa w konkursie Świąteczne wypieki (zwanym dalej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. 1.3. Konkurs odbywać się będzie na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej.

REGULAMIN KONKURSU. 1.3. Konkurs odbywać się będzie na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. REGULAMIN KONKURSU Konkurs artystyczny z dziedziny kultury: Przygotuj pracę plastyczną pt.: Drugie życie śmieci Kampania edukacyjna na rzecz selektywnej zbiórki odpadów opakowaniowych 1. Organizator i

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu plastycznego Pokoloruj świat. Zostań ilustratorem bajki

Regulamin konkursu plastycznego Pokoloruj świat. Zostań ilustratorem bajki Regulamin konkursu plastycznego Pokoloruj świat. Zostań ilustratorem bajki I. Definicje 1. Wyrażeniom pisanym w treści Regulaminu wielką literą należy nadawać znaczenie wskazane poniżej: 1.1. Regulamin

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Dziękuję Naturze 1. ORGANIZACJA KONKURSU. Określenia użyte w niniejszym regulaminie (dalej: Regulamin ) oznaczają:

Regulamin Konkursu Dziękuję Naturze 1. ORGANIZACJA KONKURSU. Określenia użyte w niniejszym regulaminie (dalej: Regulamin ) oznaczają: Regulamin Konkursu Dziękuję Naturze 1. ORGANIZACJA KONKURSU Określenia użyte w niniejszym regulaminie (dalej: Regulamin ) oznaczają: 1. Organizator organizator Konkursu Dziękuję Naturze, Agencja K2 PL

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu pod nazwą Rekomenduję Luxdenticę (dalej zwany Regulaminem )

Regulamin konkursu pod nazwą Rekomenduję Luxdenticę (dalej zwany Regulaminem ) Regulamin konkursu pod nazwą Rekomenduję Luxdenticę (dalej zwany Regulaminem ) 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem konkursu pod nazwą Rekomenduję Luxdenticę (dalej zwanego Konkursem ) jest Centrum

Bardziej szczegółowo

Definicje. 2. Postanowienia ogólne

Definicje. 2. Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Przygotuj auto do zimy 1. Definicje Określenia użyte w niniejszym regulaminie (dalej: Regulamin ) oznaczają: 1. Konkurs Przygotuj auto do zimy prowadzony na zasadach określonych niniejszym

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu organizowanego przez firmę President Electronics Poland Sp. z o.o. pod nazwą CB pomocne na drodze

Regulamin Konkursu organizowanego przez firmę President Electronics Poland Sp. z o.o. pod nazwą CB pomocne na drodze Regulamin Konkursu organizowanego przez firmę President Electronics Poland Sp. z o.o. pod nazwą CB pomocne na drodze I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Niniejszy regulamin określa warunki, na jakich odbywa się

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Gotuj ze Smoby

REGULAMIN KONKURSU Gotuj ze Smoby REGULAMIN KONKURSU Gotuj ze Smoby Organizatorem niniejszego konkursu ( Konkurs ) jest Simba Toys Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Marcina Flisa 2, 02-247 Warszawa, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu MOJE CENTRUM MIASTA INNE CENTRUM MIASTA

Regulamin Konkursu MOJE CENTRUM MIASTA INNE CENTRUM MIASTA Regulamin Konkursu MOJE CENTRUM MIASTA INNE CENTRUM MIASTA 1. Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin, zwany dalej Regulaminem, określa warunki, na jakich odbywa się konkurs prowadzony pod nazwą MOJE

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu HONOR7

Regulamin konkursu HONOR7 Regulamin konkursu HONOR7 Sekcja 1. Organizator, czas i miejsce konkursu Niniejszy regulamin (dalej Regulamin ) określa zasady konkursu pod nazwą HONOR 7, zwanego dalej Konkursem. Konkurs organizowany

Bardziej szczegółowo

Fundatorem nagród w Konkursie jest Organizator. Organizator jest jednocześnie wydającym nagrody.

Fundatorem nagród w Konkursie jest Organizator. Organizator jest jednocześnie wydającym nagrody. REGULAMIN KONKURSU Lubię Rexonę bo (dalej Regulamin ) A. Postanowienia ogólne. 1. Konkurs Lubię Rexonę, bo (zwany dalej Konkursem ) jest organizowany na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej przez internet

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. " Piotr i Paweł - czuję się super! "

Regulamin konkursu.  Piotr i Paweł - czuję się super! Regulamin konkursu " Piotr i Paweł - czuję się super! " 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu pod nazwą "Piotr i Paweł - czuję się super" jest Piotr i Paweł Spółka Akcyjna z siedzibą w Poznaniu;

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU PODRÓŻUJ WŁASNYMI ŚCIEŻKAMI Z SEMBO ORGANIZATOR

REGULAMIN KONKURSU PODRÓŻUJ WŁASNYMI ŚCIEŻKAMI Z SEMBO ORGANIZATOR REGULAMIN KONKURSU PODRÓŻUJ WŁASNYMI ŚCIEŻKAMI Z SEMBO 1 ORGANIZATOR 1. Organizatorem Konkursu pn: Podróżuj własnymi ścieżkami z Sembo zwanego dalej Konkursem jest firma Sembo należąca do Stena Line Travel

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Pokaż rogi. Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu Pokaż rogi. Postanowienia ogólne Regulamin konkursu Pokaż rogi Postanowienia ogólne 1 1. Organizatorem konkursu Pokaż rogi, zwanego dalej Konkursem jest TBWA spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, adres: 02-697

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Poznaj blender Avance SpeedTouch - konkurs na Dzieci.pl

Regulamin konkursu Poznaj blender Avance SpeedTouch - konkurs na Dzieci.pl Regulamin konkursu Poznaj blender Avance SpeedTouch - konkurs na Dzieci.pl 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu jest Grupa Wirtualna Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Jutrzenki

Bardziej szczegółowo

Królestwo za kawę. Postanowienia ogólne

Królestwo za kawę. Postanowienia ogólne Regulamin konkursu Królestwo za kawę 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu pod nazwą Królestwo za kawę (dalej Konkurs ) jest COSTA COFFEE Polska S.A. z siedzibą w Warszawie, adres: 00-872 Warszawa,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Slogan reklamowy serwisu RuskieWypadki.pl. (dalej Regulamin ) DEFINICJE

REGULAMIN KONKURSU. Slogan reklamowy serwisu RuskieWypadki.pl. (dalej Regulamin ) DEFINICJE REGULAMIN KONKURSU Slogan reklamowy serwisu RuskieWypadki.pl (dalej Regulamin ) 1 DEFINICJE Określenia użyte w niniejszym Regulaminie oznaczają: a. Konkurs konkurs prowadzony pod nazwą Slogan reklamowy

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Wygraj samochód z Infor (dalej: Regulamin )

Regulamin konkursu Wygraj samochód z Infor (dalej: Regulamin ) Regulamin konkursu Wygraj samochód z Infor (dalej: Regulamin ) 1. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu Wyprzedzaj zmiany i wygraj samochód (dalej: Konkurs ) jest INFOR PL S.A. z siedzibą w Warszawie,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Pokaż swoje świąteczne dekoracje zwany dalej

REGULAMIN KONKURSU Pokaż swoje świąteczne dekoracje zwany dalej REGULAMIN KONKURSU Pokaż swoje świąteczne dekoracje zwany dalej Regulaminem 1. Organizacja Konkursu 1 Organizatorem Konkursu Świąteczne dekoracje (zwany dalej Konkursem ), jest Ceneo sp. z o.o. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

posiada konto w sklepie internetowym Organizatora; spełni warunki, o których mowa w 3 Regulaminu.

posiada konto w sklepie internetowym Organizatora; spełni warunki, o których mowa w 3 Regulaminu. 1. Postanowienia ogólne 1. Niniejszy Regulamin (zwany dalej Regulaminem ) określa zasady, zakres oraz warunki uczestnictwa w Konkursie, prowadzonym pod nazwą Bukiet na Dzień Kobiet (zwanym dalej: Konkursem

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu dla Konsumentów Czas na biało-czerwonych. 1 Definicje

Regulamin Konkursu dla Konsumentów Czas na biało-czerwonych. 1 Definicje Regulamin Konkursu dla Konsumentów Czas na biało-czerwonych 1 Definicje 1) Organizatorem niniejszego konkursu (dalej jako Konkurs ) jest CURSOR SA z siedzibą w Warszawie (kod 02-235), przy ulicy Równoległej

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu fotograficznego w ramach Miejskiego Serwisu Fotograficznego. Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu fotograficznego w ramach Miejskiego Serwisu Fotograficznego. Postanowienia ogólne Regulamin konkursu fotograficznego w ramach Miejskiego Serwisu Fotograficznego Regulamin z dnia 1 stycznia 2016 roku określający zasady konkursu fotograficznego w ramach Miejskiego Portalu Fotograficznego.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. "Co mówią misie?" 1 Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu. Co mówią misie? 1 Postanowienia ogólne Regulamin konkursu "Co mówią misie?" 1 Postanowienia ogólne Organizatorem Konkursu pod nazwą "Co mówią misie?" (dalej Konkurs ) jest Blueberry Communication Group Sp. z o.o. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością,

Bardziej szczegółowo

Regulamin promocji konsumenckiej. Satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniędzy

Regulamin promocji konsumenckiej. Satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniędzy Regulamin promocji konsumenckiej Satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniędzy 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Regulamin określa zasady urządzania i warunki udziału w akcji promocyjnej prowadzonej pod nazwą

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. 1.2. Konkurs rozpocznie się w dniu 5.07.2012 i trwać będzie do dnia 31.07.2012.

REGULAMIN KONKURSU. 1.2. Konkurs rozpocznie się w dniu 5.07.2012 i trwać będzie do dnia 31.07.2012. REGULAMIN KONKURSU Konkurs artystyczny: Napisz w ciekawy sposób czym imponuje Ci Spider-Man. 1. Organizator i czas trwania konkursu 1.1. Organizatorem konkursu, zwanego dalej Konkursem, na zlecenie firmy

Bardziej szczegółowo