SPIS TREŚCI O FIRMIE WSPÓŁPRACUJEMY Z ZAKRES USŁUG ZASADY DZIAŁANIA NAGRODY Z NASZYCH USŁUG SKORZYSTALI WYBRANE OPINIE KLIENTÓW O ALIGIS

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "SPIS TREŚCI O FIRMIE WSPÓŁPRACUJEMY Z ZAKRES USŁUG ZASADY DZIAŁANIA NAGRODY Z NASZYCH USŁUG SKORZYSTALI WYBRANE OPINIE KLIENTÓW O ALIGIS"

Transkrypt

1

2 SPIS TREŚCI O FIRMIE WSPÓŁPRACUJEMY Z ZAKRES USŁUG ZASADY DZIAŁANIA NAGRODY Z NASZYCH USŁUG SKORZYSTALI WYBRANE OPINIE KLIENTÓW O ALIGIS Zarządzaj swoim sukcesem...

3 O FIRMIE Aligis świadczy kompleksowe usługi w zakresie pozyskiwania i rozliczania zewnętrznych źródeł finansowania. Działalność Aligis koncentruje się również wokół czynności wspierających działalność operacyjną podmiotów gospodarczych. Nasze atuty to: Doświadczenie w pozyskiwaniu zewnętrznych źródeł finansowania oraz zarządzaniu projektami; Wysokie kompetencje; Profesjonalizm i jakość, potwierdzone uznaniem klientów; Sumienność i zaangażowanie; Kreatywność i indywidualne podejście do klienta. Za bezpośredni kontakt z Klientem jest odpowiedzialny dedykowany project manager będący zawsze do Państwa dyspozycji. Kluczem do sukcesu Aligis jest profesjonalizm

4 WSPÓŁPRACUJEMY Z Jesteśmy aktywnym członkiem i partnerem Regionalnej Izby Przemysłowo-Handlowej w Radomsku Jesteśmy wiarygodnym partnerem...

5 ZAKRES USŁUG Wyznajemy zasadę, że zadanie jest wykonane dobrze albo nie jest wykonane wcale

6 NAGRODY Debiut Roku IV Gala Biznesu Radomszczańskiego decyzją Kapituły Konkursowej zostaliśmy Laureatem Radomszczańskiego Konkursu Przedsiębiorczości Bookof Lists2013 ranking firm pozyskujących dotacje unijne znaleźliśmy się wśród najlepszych i najbardziej dynamicznych firm konsultingowych w Polsce Bookof Liststo polsko-angielski przewodnik po biznesie w Polsce i zawiera blisko 70 rankingów obejmujących wszystkie główne dziedziny polskiej gospodarki. Wyznajemy zasadę, że zadanie jest wykonane dobrze albo nie jest wykonane wcale

7 ZASADY DZIAŁANIA Zasada rzetelności etapu projektowania inwestycji Dla nas to etap kluczowy mający wpływ na cały projekt od pomysłu aż do ostatecznego wdrożenia. Zasada kreatywnego myślenia Różnorodność projektów wymaga kreatywnego podejścia, które pozwala właściwie zaprojektować przedsięwzięcie i przewidzieć możliwe ryzyka. Zasada myśl jak klient - Poznanie sposobu myślenia Klienta jest kluczem do przedstawienia mu dopasowanej oferty i współpracy opierającej się na zaufaniu i zrozumieniu. Zasada wysokiej jakości - Cenimy kompetencje, wiedzę, rzeczowe i zadaniowe podejście do powierzonych projektów. Zasada indywidualnego podejścia do klienta Projekty różnią się od siebie, nie są powtarzalne czy standardowe. W każde zadanie angażujemy się całkowicie. Zasada wiarygodności Dbamy o nasz wizerunek jako wiarygodnego i rzetelnego partnera w biznesie. Wyznajemy zasadę, że zadanie jest wykonane dobrze albo nie jest wykonane wcale

8 Z NASZYCH USŁUG SKORZYSTALI Wyznajemy zasadę, że zadanie jest wykonane dobrze albo nie jest wykonane wcale

9 WYBRANE OPINIE KLIENTÓW O ALIGIS Gmina Dobryszyce miała przyjemność współpracować z firmą Aligis w zakresie przygotowania dokumentacji w ramach Działania 9.4 POKL dla projektu NAUCZYCIEL PRZYSZŁOŚCI Podniesienie kwalifikacji zawodowych nauczycieli w Gminie Dobryszyce. Dzięki zaangażowaniu i przygotowaniu merytorycznemu udało się nam odnieść wspólny sukces i pozyskać dofinansowanie. Zdecydowanie polecamy firmę ALIGIS. Jan Pawlikowski Wójt Gminy Dobryszyce Zaangażowanie oraz profesjonalizm Aligis zaowocowały pomyślną i owocną współpracą. Z pełnym przekonaniem mogę polecić Aligis jako wiarygodnego partnera." Małgorzata Kruś-Antkowska NEO-ESTETIC Mając na uwadze umiejętności i wysoki standard obsługi klientów oraz zaangażowanie w wykonywanie powierzonych zadań w pełni polecamy ALIGIS jako godnego zaufania partnera". Adam Świerczyński - Prezes Zarządu MET-PRIM Sp. z o.o. Mając na uwadze doskonałe przygotowanie merytoryczne, wysoki standard obsługi klientów oraz zaangażowanie w wykonywanie powierzonych zadań, w pełni polecamy firmę Aligis jako godnego zaufania partnera. Rafał Cędrowski Wiceprezes Zarządu, Dyrektor Finansowy AZTEC INTERNATIONAL S.A. Dbamy o nasz wizerunek jako wiarygodnego i rzetelnego partnera w biznesie

10 DZIĘKUJEMY ZA UWAGĘ ALIGIS ul. Kościuszki 6/213, Radomsko tel.: fax: Więcej informacji na stronie

spis streści prezentacja firmy atuty zakres naszych usług oferta szkolenia agencja pracy tymczasowej serwis ochrona outsourcing nasze osiągniecia

spis streści prezentacja firmy atuty zakres naszych usług oferta szkolenia agencja pracy tymczasowej serwis ochrona outsourcing nasze osiągniecia spis streści prezentacja firmy atuty zakres naszych usług 3 4 5 oferta szkolenia agencja pracy tymczasowej serwis ochrona outsourcing nasze osiągniecia z kim współpracujemy kontakt 6 8 9 10 11 12 13 15

Bardziej szczegółowo

SKŁADOWE SUKCESU. Wiedza. Doświadczenie. Relacje. Zaangażowanie. Kreatywność. Współpraca

SKŁADOWE SUKCESU. Wiedza. Doświadczenie. Relacje. Zaangażowanie. Kreatywność. Współpraca Leaders Try More O NAS Jesteśmy prężną agencją PR. Zajmujemy się budowaniem efektywnej komunikacji oraz promocją firm i instytucji. Stawiamy na innowacyjne i skuteczne narzędzia. Ponad 10-letnie doświadczenie

Bardziej szczegółowo

Wspieramy Wielkich Jutra GRUPA KAPITAŁOWA DGA. Prezentacja

Wspieramy Wielkich Jutra GRUPA KAPITAŁOWA DGA. Prezentacja Wspieramy Wielkich Jutra GRUPA KAPITAŁOWA DGA Prezentacja DGA S.A. w kilku słowach DGA jest pierwszą w Polsce grupą konsultingową, która łączy działalność związaną z doradztwem biznesowym, zarządczym,

Bardziej szczegółowo

www.mgpremium.pl www.dotacje-unijne.org MG Premium Kancelaria Doradztwa Gospodarczego Działalność MG Premium jako kancelarii doradztwa gospodarczego skupia się na dwóch obszarach: DORADZTWO PRZY POZYSKIWANIU

Bardziej szczegółowo

Eureka Filary marki. Innowacyjność. Dostarczona. Dopasowanie Otwartość. wartość/efekt. Partnerstwo

Eureka Filary marki. Innowacyjność. Dostarczona. Dopasowanie Otwartość. wartość/efekt. Partnerstwo 1 Innowacyjność Dopasowanie Otwartość Partnerstwo Dostarczona wartość/efekt Współtworzymy sukcesy naszych Klientów w oparciu o trafną diagnozę organizacji, otoczenia biznesowego, wnikliwą analizę szans

Bardziej szczegółowo

Budownictwo kolejowe w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Budownictwo kolejowe w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q1 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaka część funduszy unijnych na lata 2014-2020 jest do dyspozycji PKP PLK? Ile wyniesie wartość sektora kolejowego

Bardziej szczegółowo

Budownictwo przemysłowe w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Budownictwo przemysłowe w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q1 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jakie nowe inwestycje są zaplanowane na kolejne lata? Jakie są dostępne opcje finansowania projektów w tym segmencie

Bardziej szczegółowo

Izba Gospodarcza Regionu Płockiego

Izba Gospodarcza Regionu Płockiego Izba Gospodarcza Regionu Płockiego perspektywa Biznesu KRZYSZTOF IZMAJŁOWICZ P R E Z E S I Z B Y G O S P O D A R C Z E J R E G I O N U P Ł O C K I E G O Kim jesteśmy Izba Gospodarcza Regionu Płockiego,

Bardziej szczegółowo

PROFESJONALNY OUTSOURCING PARTNERSKI DLA INSTYTUCJI FINANSOWYCH. 2015 Businessface Sp. z o.o. 01-199 Warszawa ul. Leszno 21 DALEJ

PROFESJONALNY OUTSOURCING PARTNERSKI DLA INSTYTUCJI FINANSOWYCH. 2015 Businessface Sp. z o.o. 01-199 Warszawa ul. Leszno 21 DALEJ PROFESJONALNY OUTSOURCING PARTNERSKI DLA INSTYTUCJI FINANSOWYCH 1 KIM JESTEŚMY? KIM JESTEŚMY 2 O NAS Profesjonalny Outsourcing Partnerski dla Instytucji Finansowych. NASZĄ MISJĄ jest uwalnianie biznesu

Bardziej szczegółowo

Rynek farb dekoracyjnych w Polsce 2015. Prognozy rozwoju na lata 2015-2021

Rynek farb dekoracyjnych w Polsce 2015. Prognozy rozwoju na lata 2015-2021 2 Język: polski, angielski Data publikacji: grudzień 2015 Format: pdf Cena od: 1700 Możesz mieć wpływ na zawartość tego produktu. Podziel się opinią! Sprawdź w raporcie Jak często polscy konsumenci zmieniają

Bardziej szczegółowo

O nas. Jesteśmy firmą specjalizującą się w komunikacji internetowej.

O nas. Jesteśmy firmą specjalizującą się w komunikacji internetowej. O nas Jesteśmy firmą specjalizującą się w komunikacji internetowej. Naszą pasją jest ciągłe uatrakcyjnianie komunikacji w internecie. Wykorzystujemy najnowsze aplikacje, rozwiązania graficzne, dźwiękowe

Bardziej szczegółowo

KABAŁA-MĄDRY KANCELARIA RADCY PRAWNEGO

KABAŁA-MĄDRY KANCELARIA RADCY PRAWNEGO KABAŁA-MĄDRY KANCELARIA RADCY PRAWNEGO www. kancelaria-km.pl Tarnów 2017 Kancelaria Jesteśmy młodym zespołem, dynamicznie rozwijającym się na rynku usług prawniczych. Kancelaria stawia sobie za cel profesjonalizm

Bardziej szczegółowo

Sektor budowlany w Polsce, II połowa Prognozy rozwoju na lata

Sektor budowlany w Polsce, II połowa Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q4 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość polskiego sektora budowlanego? Ile wart będzie ten rynek w 2016? Ile pozwoleń na budowę

Bardziej szczegółowo

Kompetencje wspierają rozwój

Kompetencje wspierają rozwój Petra Consulting działa na rynku od 12 lat. Firma powstała w sierpniu 2003 roku, na bazie połączenia doświadczenia Właścicielki Sylwii Petryny (w prowadzeniu szkoleń, doradztwie biznesowym, coachingu,

Bardziej szczegółowo

współpraca się opłaca

współpraca się opłaca współpraca się opłaca POSTRZEGANIE WSPÓŁPRACY Z ORGANIZACJAMI POZARZĄDOWYMI PRZEZ PRZEDSIĘBIORSTWA SPOŁECZNIE ODPOWIEDZIALNE dr Marta Karwacka 1 co robię... BADAM DORADZAM PISZĘ WYKŁADAM 2 współpraca międzysektorowa

Bardziej szczegółowo

MOŻLIWOŚCI WSPARCIA PRZEDSIĘBIORSTW ZE ŚRODKÓW UE FORUM GOSPODARCZE KROSNO Monika Szymańska INSPIRUJEMY DO ROZWOJU

MOŻLIWOŚCI WSPARCIA PRZEDSIĘBIORSTW ZE ŚRODKÓW UE FORUM GOSPODARCZE KROSNO Monika Szymańska INSPIRUJEMY DO ROZWOJU MOŻLIWOŚCI WSPARCIA PRZEDSIĘBIORSTW ZE ŚRODKÓW UE FORUM GOSPODARCZE KROSNO 23.11.2016 Monika Szymańska Kim jesteśmy? 2 INNpuls Sp. z o.o. firma doradczo-szkoleniowa Rozpoczęcie działalności - 2008 Instytucja

Bardziej szczegółowo

Wybierz swoje e-szkolenie LICZNE REFERENCJE OD NAJWIĘKSZYCH KORPORACJI NOWOCZESNE METODY SZKOLENIOWE BIBLIOTEKA GOTOWYCH SZKOLEŃ E-LEARNINGOWYCH

Wybierz swoje e-szkolenie LICZNE REFERENCJE OD NAJWIĘKSZYCH KORPORACJI NOWOCZESNE METODY SZKOLENIOWE BIBLIOTEKA GOTOWYCH SZKOLEŃ E-LEARNINGOWYCH Wybierz swoje e-szkolenie LICZNE REFERENCJE OD NAJWIĘKSZYCH KORPORACJI NOWOCZESNE METODY SZKOLENIOWE BIBLIOTEKA GOTOWYCH SZKOLEŃ E-LEARNINGOWYCH Spis treści Jak tworzymy szkolenia Metodyka tworzenia szkoleń

Bardziej szczegółowo

Zespół HMD Consulting

Zespół HMD Consulting WARSZTATY SZKOLENIOWE DLA DZIAŁÓW SPRZEDAŻY FIRM DEVELOPERSKICH PRZEŁAMUJEMY STEREOTYPY POKAZUJEMY ROZWIĄZANIA Procesowy zakres szkolleń dedykowany dlla Państwa na 2013 r.. O NAS Misją HMD Consulting jest

Bardziej szczegółowo

Rynek HVAC w Polsce 2013. Prognozy rozwoju na lata 2013-2015

Rynek HVAC w Polsce 2013. Prognozy rozwoju na lata 2013-2015 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q2 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaką część polskiego rynku HVAC stanowią obecnie nowe inwestycje? Jak kształtuje się całkowita liczba projektów

Bardziej szczegółowo

Rynek farb dekoracyjnych w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek farb dekoracyjnych w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q3 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaki jest całkowity rozmiar i wartość rynku farb dekoracyjnych w Polsce? Gdzie najczęściej zakupowane są farby

Bardziej szczegółowo

Budownictwo energetyczne w Polsce 2014 Segment energii konwencjonalnej. Prognozy rozwoju i planowane inwestycje

Budownictwo energetyczne w Polsce 2014 Segment energii konwencjonalnej. Prognozy rozwoju i planowane inwestycje Budownictwo energetyczne w Polsce 2014 Segment energii konwencjonalnej 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q1 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jakie inwestycje w budownictwo energetyczne

Bardziej szczegółowo

StratEX: zmieniamy pomysł w praktyczne działanie. www.stratex.pl

StratEX: zmieniamy pomysł w praktyczne działanie. www.stratex.pl StratEX: zmieniamy pomysł w praktyczne działanie profil firmy www.stratex.pl Nasza tożsamość Misja Zmieniamy pomysł w praktyczne działanie Założyliśmy StratEX Strategy Execution w 2008 roku jako konsultanci

Bardziej szczegółowo

Hosting aplikacji on-line

Hosting aplikacji on-line Klient Sp. z o.o. Branża gospodarka i biznes, IT Okres realizacji Od września 2010 do chwili obecnej Rodzaj usługi doradztwo, hosting, hosting danych osobowych, zarządzanie serwerami Doradztwo Hosting

Bardziej szczegółowo

Budownictwo energetyczne w Polsce 2013 Segment energii odnawialnej. Prognozy rozwoju i planowane inwestycje

Budownictwo energetyczne w Polsce 2013 Segment energii odnawialnej. Prognozy rozwoju i planowane inwestycje Budownictwo energetyczne w Polsce 2013 Segment energii odnawialnej 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q2 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaki jest całkowity rozmiar (MW) i wartość

Bardziej szczegółowo

OFERTA WSPÓ ŁPRACY PPprojekt Sp. z o.o. ul. Woronicza J. P. 78 lok. 146 02-640 Warszawa

OFERTA WSPÓ ŁPRACY PPprojekt Sp. z o.o. ul. Woronicza J. P. 78 lok. 146 02-640 Warszawa OFERTA WSPÓ ŁPRACY PPprojekt Sp. z o.o. PPprojekt Sp. z o.o. to firma, która łączy w sobie młodość oraz doświadczenie uzyskane w trakcie wieloletniej praktyki, wsparte solidnym wykształceniem. Profil działalności

Bardziej szczegółowo

Budynki biurowe w Polsce 2015-2020. Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny

Budynki biurowe w Polsce 2015-2020. Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny 2 Język: polski, angielski Data publikacji: kwiecień 2015 Format: pdf Cena od: 1000 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku budownictwa biurowego? Jakie są perspektywy rozwoju rynku na najbliższe

Bardziej szczegółowo

MIERZENIE EFEKTYWNOŚCI DZIAŁAŃ SPOŁECZNYCH

MIERZENIE EFEKTYWNOŚCI DZIAŁAŃ SPOŁECZNYCH MIERZENIE EFEKTYWNOŚCI DZIAŁAŃ SPOŁECZNYCH PRAKTYCZNE WYKORZYSTANIE MODELU LBG W FUNDACJACH KORPORACYJNYCH Warszawa, 11 września 2014r. Małgorzata Greszta, SGS Polska NASZA EKSPERCKA WIEDZA W ZAKRESIE

Bardziej szczegółowo

Rynek oświetlenia w budownictwie w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek oświetlenia w budownictwie w Polsce Prognozy rozwoju na lata Rynek oświetlenia w budownictwie w Polsce 2014 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q2 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku oświetlenia w budownictwie w Polsce?

Bardziej szczegółowo

Analiza największych firm budowlanych w Polsce 2015. Kontrakty - Portfele zamówień - Dane finansowe - Rankingi

Analiza największych firm budowlanych w Polsce 2015. Kontrakty - Portfele zamówień - Dane finansowe - Rankingi Analiza największych firm budowlanych w Polsce 2015 Analiza największych firm budowlanych w Polsce 2015 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q4 2015 Format: pdf Cena od: 1700 Możesz mieć wpływ na

Bardziej szczegółowo

Rynek chemii budowlanej w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek chemii budowlanej w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: luty 2016 Format: pdf Cena od: 1900 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecnie wartość rynku chemii budowlanej w Polsce? Jak wygląda struktura tego rynku? Jakie marki

Bardziej szczegółowo

Sektor budowlany w Polsce 2015 Analiza regionalna. Prognozy rozwoju na lata

Sektor budowlany w Polsce 2015 Analiza regionalna. Prognozy rozwoju na lata Sektor budowlany w Polsce 2015 Analiza regionalna 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q4 Format: pdf Cena od: 2000 Sprawdź w raporcie Ile mieszkań zostanie ukończonych i będzie gotowych do oddania

Bardziej szczegółowo

Warszawa, 15 lutego 2013 r. Sz.P. Jana Kępska. Tłumacz Doskonały. LIDEXu 2012. III Edycja Nowej Wersji Programu

Warszawa, 15 lutego 2013 r. Sz.P. Jana Kępska. Tłumacz Doskonały. LIDEXu 2012. III Edycja Nowej Wersji Programu Warszawa, 15 lutego 2013 r. Sz.P. Jana Kępska Tłumacz Doskonały LIDEXu 2012 III Edycja Nowej Wersji Programu Warszawa, 15 lutego 2013 r. Szczycimy się tym, że firma LIDEX współpracuje z elitą polskich

Bardziej szczegółowo

Eksperci w wyposażeniu przestrzeni handlowej.

Eksperci w wyposażeniu przestrzeni handlowej. Eksperci w wyposażeniu przestrzeni handlowej www.caps-group.com 2 CO ROBIMY? Grupa CAPS oferuje innowacyjne i skuteczne rozwiązania dla kompleksowego wyposażenia powierzchni handlowych, edukacyjnych, biurowych,

Bardziej szczegółowo

Budownictwo hydrotechniczne w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny

Budownictwo hydrotechniczne w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny Budownictwo hydrotechniczne w Polsce 2015-2020 Budownictwo hydrotechniczne w Polsce 2015-2020 2 Język: polski, angielski Data publikacji: IV kwartał 2015 Format: pdf Cena od: 1000 Możesz mieć wpływ na

Bardziej szczegółowo

Rynek HVAC w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek HVAC w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: grudzień 2015 Format: pdf Cena od: 1700 Możesz mieć wpływ na zawartość tego produktu. Podziel się opinią! Sprawdź w raporcie Jakie rozwiązania HVAC cieszą się

Bardziej szczegółowo

AGENDA. 1. Program szkolenia 2. Krótka historia STRATEGORA 3. Zakres usług 4. Sposób działania 5. Doświadczenie i sukcesy 6. Rankingi 7.

AGENDA. 1. Program szkolenia 2. Krótka historia STRATEGORA 3. Zakres usług 4. Sposób działania 5. Doświadczenie i sukcesy 6. Rankingi 7. Prezentacja firmy AGENDA 1. Program szkolenia 2. Krótka historia STRATEGORA 3. Zakres usług 4. Sposób działania 5. Doświadczenie i sukcesy 6. Rankingi 7. Referencje Program Szkolenia 1. Prezentacja firmy

Bardziej szczegółowo

SPRAWNOŚĆ W ZARZĄDZANIU PROJEKTAMI

SPRAWNOŚĆ W ZARZĄDZANIU PROJEKTAMI SPRAWNOŚĆ W ZARZĄDZANIU PROJEKTAMI Doradztwo 97% organizacji stosujących zarządzanie projektami jest przekonanych, że jest ono kluczowe w prowadzeniu biznesu oraz osiąganiu sukcesu. Źródło: PwC, 2013 Każdemu

Bardziej szczegółowo

Komunikaty, wydarzenia i artykuły firmowe w Serwisach branżowych xtech.pl

Komunikaty, wydarzenia i artykuły firmowe w Serwisach branżowych xtech.pl Komunikaty, wydarzenia i artykuły firmowe w Serwisach branżowych xtech.pl Spis treści: Użytkownicy Serwisów xtech.pl... 3 Promowanie komunikatów i wydarzeń firmowych... 4 Artykuły... 5 Kontakt:... 6 4

Bardziej szczegółowo

Roman Wendt, Monika Buchajska-Wróbel, Grzegorz Sobiecki KADENCJA

Roman Wendt, Monika Buchajska-Wróbel, Grzegorz Sobiecki KADENCJA PROGRAM WYBORCZY KANDYDATÓW DO ZARZĄDU STOWARZYSZENIA INTERIM MANAGERS Roman Wendt, Monika Buchajska-Wróbel, Grzegorz Sobiecki KADENCJA 2015-2018 Warszawa, 17-06-2015. Kadencja miniona w cyfrach Główne

Bardziej szczegółowo

Budownictwo energetyczne w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny

Budownictwo energetyczne w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny Budownictwo energetyczne w Polsce 2015-2020 Budownictwo energetyczne w Polsce 2015-2020 2 Język: polski, angielski Data publikacji: kwiecień 2015 Format: pdf Cena od: 1000 Sprawdź w raporcie Jaka jest

Bardziej szczegółowo

Wiedza, która poszerza horyzonty

Wiedza, która poszerza horyzonty BARTOSZ KORBUS Wiedza, która poszerza horyzonty Bartosz Korbus o inicjatywie Koordynator projektu systemowego PARP pt. Partnerstwo publiczno-prywatne po stronie Instytutu PPP oraz współprowadzący seminaria

Bardziej szczegółowo

Oferta szkoleń i doradztwa SPUR-EKO.pl

Oferta szkoleń i doradztwa SPUR-EKO.pl SPUR-EKO.PL to firma rodzinna świadcząca usługi w zakresie szkoleń i doradztwa w obszarach: języka angielskiego, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony środowiska i odnawialnych źródeł energii, funduszy

Bardziej szczegółowo

Budynki handlowe w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny

Budynki handlowe w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny 2 Język: polski, angielski Data publikacji: listopad 2015 Format: pdf Cena od: 1000 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku budownictwa handlowo-usługowego? Jakie są perspektywy rozwoju rynku

Bardziej szczegółowo

Budynki użyteczności publicznej w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny

Budynki użyteczności publicznej w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny Budynki użyteczności publicznej w Polsce 2015-2020 Budynki użyteczności publicznej w Polsce 2015-2020 2 Język: polski, angielski Data publikacji: styczeń 2016 Format: pdf Cena od: 1000 Sprawdź w raporcie

Bardziej szczegółowo

Phenomind Ventures S.A. Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości INNOWATORZY 2007 - PROGRAM TRANSFERU INNOWACJI DO BIZNESU. www.innowatorzy.

Phenomind Ventures S.A. Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości INNOWATORZY 2007 - PROGRAM TRANSFERU INNOWACJI DO BIZNESU. www.innowatorzy. Phenomind Ventures S.A. Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości INNOWATORZY 2007 - PROGRAM TRANSFERU INNOWACJI DO BIZNESU www.innowatorzy.net Patronat Honorowy: IDEA PROGRAMU Główną ideą inicjatywy jest

Bardziej szczegółowo

Budownictwo kolejowe w Polsce 2015-2020. Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny

Budownictwo kolejowe w Polsce 2015-2020. Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny 2 Język: polski, angielski Data publikacji: czerwiec 2015 Format: pdf Cena od: 1000 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku budownictwa kolejowego? Jakie są perspektywy rozwoju rynku budownictwa

Bardziej szczegółowo

Rynek pokryć dachowych w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek pokryć dachowych w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q4 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku pokryć dachowych w Polsce? Jakie są prognozy rozwoju rynku pokryć dachowych w

Bardziej szczegółowo

Europejska Grupa Doradców

Europejska Grupa Doradców Europejska Grupa Doradców ul. Konopnickiej 6/4 60-771 Poznań www.egd.com.pl Izabela Tokarska e) PRZYSZŁOŚĆ - projekty szkoleniowe fundusze norweskie, fundusze UE, inne (samodzielnie, w partnerstwach) -

Bardziej szczegółowo

Budynki przemysłowe w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny

Budynki przemysłowe w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny 2 Język: polski, angielski Data publikacji: IV kwartał 2015 Format: pdf Cena od: 1000 Możesz mieć wpływ na zawartość tego produktu. Podziel się opinią! Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku

Bardziej szczegółowo

PROGRAM STAŻOWY OFERTA WSPÓŁPRACY

PROGRAM STAŻOWY OFERTA WSPÓŁPRACY PROGRAM STAŻOWY OFERTA WSPÓŁPRACY Koło Zarządzanie IT działa przy Katedrze Inżynierii Oprogramowania na wydziale ETI Politechniki Gdańskiej od 2011 roku. Obecnie zrzesza 30 członków. Podejmujemy inicjatywy

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE. Dni otwarte BEZPŁATNY warsztat Massawa w wersji Short dla firm MASSAWA - SZKOLENIE Z KOMUNIKACJI I WSPÓŁPRACY ZESPOŁU PROJEKTOWEGO

ZAPROSZENIE. Dni otwarte BEZPŁATNY warsztat Massawa w wersji Short dla firm MASSAWA - SZKOLENIE Z KOMUNIKACJI I WSPÓŁPRACY ZESPOŁU PROJEKTOWEGO ZAPROSZENIE Dni otwarte BEZPŁATNY warsztat Massawa w wersji Short dla firm PHIN Consulting wraz z partnerami Łódzką Specjalną Strefą Ekonomiczną oraz firmą Octigo ma zaszczyt zaprosić Państwa na Dni Otwarte,

Bardziej szczegółowo

Sektor budowlany w Polsce, I połowa 2014. Prognozy rozwoju na lata 2014-2019

Sektor budowlany w Polsce, I połowa 2014. Prognozy rozwoju na lata 2014-2019 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q1 Format: pdf Cena od: 1600 Sprawdź w raporcie Jakie nowe inwestycje są zaplanowane na kolejne lata? Jaka jest przyszłość polskiego rynku budownictwa mieszkaniowego?

Bardziej szczegółowo

Kodeks Dobrych Praktyk

Kodeks Dobrych Praktyk Kodeks Dobrych Praktyk ISOLUTION od kilkunastu lat jest dostawcą wysokiej jakości rozwiązań IT oraz usług konsultingowych. Wdrażamy dedykowane systemy informatyczne dla wiodących firm z sektorów bankowości,

Bardziej szczegółowo

Grażyna Gończar Konsultant ds. Funduszy UE. STRATEGOR Wielkopolskie Centrum Ekspertyz Finansowych

Grażyna Gończar Konsultant ds. Funduszy UE. STRATEGOR Wielkopolskie Centrum Ekspertyz Finansowych Grażyna Gończar Konsultant ds. Funduszy UE STRATEGOR Wielkopolskie Centrum Ekspertyz Finansowych Kilka słów o nas Nasze sukcesy i nasze doświadczenie Kredyt technologiczny w oczach przedsiębiorców 4.3

Bardziej szczegółowo

Rynek powłok ochronnych w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek powłok ochronnych w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q3 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku powłok ochronnych w Polsce? Jakie są perspektywy rozwoju tego rynku na najbliższe

Bardziej szczegółowo

Przedsiębiorczość w Gdańsku. Miasto Gdańsk

Przedsiębiorczość w Gdańsku. Miasto Gdańsk Przedsiębiorczość w Gdańsku Miasto Gdańsk Gdańska Fundacja Przedsiębiorczości Rok powstania: 2005 r. Fundator: Miasto Gdańsk Cel: stworzenie i prowadzenie gdańskiego inkubatora przedsiębiorczości Swoje

Bardziej szczegółowo

Kim jesteśmy Co robimy Nasza oferta Doświadczenie Klienci Kontakt SPIS TREŚCI

Kim jesteśmy Co robimy Nasza oferta Doświadczenie Klienci Kontakt SPIS TREŚCI Kim jesteśmy Co robimy Nasza oferta Doświadczenie Klienci Kontakt SPIS TREŚCI OHHO Media to prężenie rozwijająca się, warszawska agencja kreatywna, działająca w obszarze mediów tradycyjnych i cyfrowych.

Bardziej szczegółowo

Wartości etyczne ESKAZET Andrzej Flak, Przemysław Szczepkowski S.C.

Wartości etyczne ESKAZET Andrzej Flak, Przemysław Szczepkowski S.C. Wartości etyczne ESKAZET Andrzej Flak, Przemysław Szczepkowski S.C. Naszą misją jest zapewnienie wysokiej jakości kompleksowej obsługi Klientów - zaopatrywanie ich w odzież reklamową z nadrukiem. Nasze

Bardziej szczegółowo

Studencka Konferencja Naukowa Innowacje w Biznesie. European Students Business Innovation Conference

Studencka Konferencja Naukowa Innowacje w Biznesie. European Students Business Innovation Conference STUDENCKIE KOŁO NAUKOWE KONSULTINGU przy Katedrze Analizy Działalności Przedsiębiorstwa Szkoła Główna Handlowa w Warszawie Studencka Konferencja Naukowa Innowacje w Biznesie European Students Business

Bardziej szczegółowo

Rynek okien w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek okien w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: styczeń 2015 Format: pdf Cena od: 1600 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku? Jak wygląda szczegółowa struktura rynku w podziale na poszczególne

Bardziej szczegółowo

Rynek okien w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek okien w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: styczeń 2015 Format: pdf Cena od: 1600 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku? Jak wygląda szczegółowa struktura rynku w podziale na poszczególne

Bardziej szczegółowo

INFORMACJE O FIRMIE IT EXCELLENCE

INFORMACJE O FIRMIE IT EXCELLENCE INFORMACJE O FIRMIE IT EXCELLENCE IT EXCELLENCE SP. Z O.O. IT Excellence Sp. z o.o. jest firmą specjalizującą się we wdrażaniu oraz sprzedaży systemów ERP wspomagających zarządzanie. Głównym celem naszej

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo, wesprzeć. wspierających zarządzanie.

Szanowni Państwo, wesprzeć. wspierających zarządzanie. EFEKTYWNOŚĆ RELACJI Szanowni Państwo, Przypuszczam, że nie jeden pomysł na usprawnienie lub rozwój działalności Waszej firmy napotkał na ograniczenia posiadanych rozwiązań informatycznych. Jeśli widzicie

Bardziej szczegółowo

OBSZARY DZIAŁALNOŚCI

OBSZARY DZIAŁALNOŚCI Jesteśmy firmą konsultingową i wspieramy naszych klientów od 2002 roku. Pracujemy w trybie projektowo-szkoleniowym. Realizujemy projekty i programy związane z poprawą wewnętrznej sytuacji w organizacjach.

Bardziej szczegółowo

ODPOWIEDZIĄ NA TO WYZWANIE SĄ PROGRAMY ROZWOJOWE BPP PROFESSIONAL EDUCATION.

ODPOWIEDZIĄ NA TO WYZWANIE SĄ PROGRAMY ROZWOJOWE BPP PROFESSIONAL EDUCATION. W DZISIEJSZYCH REALIACH RYNKOWYCH POJEDYNCZE SZKOLENIE TO ZA MAŁO, ABY FIRMA DZIĘKI NIEMU OSIĄGNĘŁA POŻĄDANY EFEKT. ODPOWIEDZIĄ NA TO WYZWANIE SĄ PROGRAMY ROZWOJOWE BPP PROFESSIONAL EDUCATION. Prospekt

Bardziej szczegółowo

WITAMY. www.pdinvest.pl tel. 792-363-493

WITAMY. www.pdinvest.pl tel. 792-363-493 WITAMY Szanowni Państwo, Naszą misją jest współtworzenie z Państwem miejsc rozwijających horyzonty, służących ciągłemu rozwojowi. Ten zaś prowadzi prosto do sukcesu. Nasi Klienci od lat są świadomi dokonywanych

Bardziej szczegółowo

Oferta na wynajem przestrzeni biurowej w ECDF Inkubator

Oferta na wynajem przestrzeni biurowej w ECDF Inkubator Oferta na wynajem przestrzeni biurowej w Przez: Karolina Kłobucka Partner Zarządzający T. +48 507 106 807 E. inkubator@ecdf.pl Dotyczy: wynajmu przestrzeni biurowej w, usługi doradztwa biznesowego i prawnego,

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 2 kwietnia 2015 r. greennet Doradcy Sp. z o.o. ul. Ludwika Narbutta nr 4/31, 02-564 Warszawa. Adres do korespondencji:

Warszawa, dnia 2 kwietnia 2015 r. greennet Doradcy Sp. z o.o. ul. Ludwika Narbutta nr 4/31, 02-564 Warszawa. Adres do korespondencji: Warszawa, dnia 2 kwietnia 2015 r. greennet Doradcy Sp. z o.o. ul. Ludwika Narbutta nr 4/31, 02-564 Warszawa Adres do korespondencji: greennet Doradcy Sp. z o.o. ul. Husarii 41, 02-951 Warszawa Szanowni

Bardziej szczegółowo

Sektor budowlany w Polsce, II połowa Prognozy rozwoju na lata

Sektor budowlany w Polsce, II połowa Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: wrzesień 2015 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaka jest liczba lokali mieszkalnych, których ukończenie planowane jest do 2020 r.? Jakie są prognozy

Bardziej szczegółowo

Budownictwo drogowe w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny

Budownictwo drogowe w Polsce Inwestycje - Firmy - Statystyki - Prognozy - Ceny 2 Język: polski, angielski Data publikacji: luty 2015 Format: pdf Cena od: 1000 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku budownictwa drogowego? Jakie są perspektywy rozwoju rynku na najbliższe

Bardziej szczegółowo

Budownictwo energetyczne w Polsce 2013 Segment energii konwencjonalnej. Prognozy rozwoju i planowane inwestycje

Budownictwo energetyczne w Polsce 2013 Segment energii konwencjonalnej. Prognozy rozwoju i planowane inwestycje Budownictwo energetyczne w Polsce 2013 Segment energii konwencjonalnej 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q2 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaki jest całkowity rozmiar (MW) i wartość

Bardziej szczegółowo

Projekty proinnowacyjne inicjatywy instytucji otoczenia biznesu wspierające innowacyjność firm

Projekty proinnowacyjne inicjatywy instytucji otoczenia biznesu wspierające innowacyjność firm Projekty proinnowacyjne inicjatywy instytucji otoczenia biznesu wspierające innowacyjność firm Bydgoszcz, 14.05.2014 Pracodawcy Pomorza i Kujaw Związek Pracodawców Pracodawcy Pomorza i Kujaw to regionalny

Bardziej szczegółowo

Przyszłość to technologia

Przyszłość to technologia Przyszłość to technologia - twórz ją z nami Innowacyjne projekty dla prestiżowych klientów Wdrażamy jedne z największych w kraju projekty z dziedziny informatyki i nowoczesnych technologii. Realizujemy

Bardziej szczegółowo

Experience. Excellence. Efektywne rozwiązania e-learning. E-learning. dla biznesu

Experience. Excellence. Efektywne rozwiązania e-learning. E-learning. dla biznesu Experience. Excellence. Efektywne rozwiązania e-learning E-learning. dla biznesu Profesjonalizm i doświadczenie 9 lat doświadczenia 50 osobowy zespół specjalistów ponad 100 000 przeszkolonych osób Dla

Bardziej szczegółowo

DOSKONAŁOŚĆ W ZARZĄDZANIU PROJEKTAMI Polish Project Excellence Award. Grzegorz Szałajko 2013.06.05 Dolnośląska Grupa Regionalna

DOSKONAŁOŚĆ W ZARZĄDZANIU PROJEKTAMI Polish Project Excellence Award. Grzegorz Szałajko 2013.06.05 Dolnośląska Grupa Regionalna DOSKONAŁOŚĆ W ZARZĄDZANIU PROJEKTAMI Polish Project Excellence Award Grzegorz Szałajko 2013.06.05 Dolnośląska Grupa Regionalna IPMA Project Excellence Award Na Światowych kongresach IPMA Project Excellence

Bardziej szczegółowo

Sektor budowlany w Polsce, II połowa Prognozy rozwoju na lata

Sektor budowlany w Polsce, II połowa Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q3 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaki jest poziom sprzedaży notowany przez największych deweloperów? Który z podsektorów branży generuje największe

Bardziej szczegółowo

Rynek paneli elewacyjnych w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek paneli elewacyjnych w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: marzec 2015 Format: pdf Cena od: 1600 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku? Jak wygląda szczegółowa struktura rynku w podziale na poszczególne typy

Bardziej szczegółowo

Krešimir Budiša, mag. oec., mag. for. Direktor Voditelj pripreme i provedbe EU projekata. UHY SAVJETOVANJE d.o.o.

Krešimir Budiša, mag. oec., mag. for. Direktor Voditelj pripreme i provedbe EU projekata. UHY SAVJETOVANJE d.o.o. Krešimir Budiša, mag. oec., mag. for. Direktor Voditelj pripreme i provedbe EU projekata UHY SAVJETOVANJE d.o.o. We will either find a way or make one! UHY HB EKONOM Sp. z. o.o. i UHY Savjetovanje Sp.

Bardziej szczegółowo

budujemy zaufanie w audycie

budujemy zaufanie w audycie budujemy zaufanie w audycie Misją 4AUDYT jest dostarczanie klientom najlepszych, zindywidualizowanych i kompleksowych rozwiązań biznesowych w zakresie finansów i rachunkowości, z uwzględnieniem ich skutków

Bardziej szczegółowo

Rynek chemii budowlanej w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek chemii budowlanej w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: styczeń 2015 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaka jest całkowita wartość polskiego rynku chemii budowlanej? Jak wygląda struktura rynku chemii budowlanej

Bardziej szczegółowo

Społeczna Odpowiedzialność Biznesu (CSR) perspektywa małego i średniego biznesu

Społeczna Odpowiedzialność Biznesu (CSR) perspektywa małego i średniego biznesu Społeczna Odpowiedzialność Biznesu (CSR) perspektywa małego i średniego biznesu Społeczna Odpowiedzialność Biznesu perspektywa małego i średniego biznesu Czy to tylko kwestia pieniędzy? Jak jest rozumiany

Bardziej szczegółowo

Chilli Event fakty. Ponad 900 udanych dużych imprez. Marka licząca się na rynku. 8 lat doświadczeń i sukcesów. Ogólnopolski zasięg działania

Chilli Event fakty. Ponad 900 udanych dużych imprez. Marka licząca się na rynku. 8 lat doświadczeń i sukcesów. Ogólnopolski zasięg działania fakty Nasza praca jest naszą pasją. Uwielbiamy planować, organizować i realizować eventy. Zawsze staramy się, aby nasze oferty były konkurencyjne, a klienci osiągali zakładane metryki ROI. NAJLEPSZY WYBÓR

Bardziej szczegółowo

Chilli Event fakty. Ponad 100 udanych dużych imprez. Marka licząca się na rynku. 8 lat doświadczeń i sukcesów. Ogólnopolski zasięg działania

Chilli Event fakty. Ponad 100 udanych dużych imprez. Marka licząca się na rynku. 8 lat doświadczeń i sukcesów. Ogólnopolski zasięg działania fakty Nasza praca jest naszą pasją. Uwielbiamy planować, organizować i realizować eventy. Zawsze staramy się, aby nasze oferty były konkurencyjne, a klienci osiągali zakładane metryki ROI. NAJLEPSZY WYBÓR

Bardziej szczegółowo

Wartość audytu wewnętrznego dla organizacji. Warszawa, 11.03.2013

Wartość audytu wewnętrznego dla organizacji. Warszawa, 11.03.2013 Wartość audytu wewnętrznego dla organizacji Warszawa, 11.03.2013 Informacje o Grupie MDDP Kim jesteśmy Jedna z największych polskich firm świadczących kompleksowe usługi doradcze 6 wyspecjalizowanych linii

Bardziej szczegółowo

Prezentacja zakresu usług. Kompleksowe doradztwo w transferze technologii i komercjalizacji wyników prac badawczych. Warszawa, październik 2014

Prezentacja zakresu usług. Kompleksowe doradztwo w transferze technologii i komercjalizacji wyników prac badawczych. Warszawa, październik 2014 Prezentacja zakresu usług Kompleksowe doradztwo w transferze technologii i komercjalizacji wyników prac badawczych Warszawa, październik 2014 MDDP Nauka i Innowacje zakres działania Kluczowe usługi obejmują:

Bardziej szczegółowo

Rynek chemii budowlanej w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek chemii budowlanej w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: styczeń 2015 Format: pdf Cena od: 1700 Sprawdź w raporcie Jaka jest całkowita wartość polskiego rynku chemii budowlanej? Jak wygląda struktura rynku chemii budowlanej

Bardziej szczegółowo

ZARZĄDZANIE PROJEKTEM EUROPEJSKIM + praktyczne informacje dotyczące pozyskiwania środków z funduszy unijnych

ZARZĄDZANIE PROJEKTEM EUROPEJSKIM + praktyczne informacje dotyczące pozyskiwania środków z funduszy unijnych ZARZĄDZANIE PROJEKTEM EUROPEJSKIM + praktyczne informacje dotyczące pozyskiwania środków z funduszy unijnych 2014-2020. O SZKOLENIU Szkolenie wskazuje, w jaki sposób można obniżyć finansowanie przedsięwzięć

Bardziej szczegółowo

Oferta 2012. ul. Mgielna 6 b, 20-833 Lublin tel.: +48 509 217 277 biuro@orylion.pl, www.orylion.pl

Oferta 2012. ul. Mgielna 6 b, 20-833 Lublin tel.: +48 509 217 277 biuro@orylion.pl, www.orylion.pl Oferta 2012 ul. Mgielna 6 b, 20-833 Lublin tel.: +48 509 217 277 biuro@orylion.pl, www.orylion.pl Spis treści Szanowni Państwo... 3 Nasza oferta... 4 Kongresy, imprezy i wyjazdy integracyjne, imprezy firmowe,

Bardziej szczegółowo

Doświadczenie, które zobowiązuje

Doświadczenie, które zobowiązuje Usługi dostosowane do potrzeb Doświadczony zespół ekspertów Rzetelność i profesjonalizm Rozwój Elastyczność i kompetencja Jako Saltex od 2004 roku z powodzeniem umacniamy swoją pozycję rzetelnego eksperta

Bardziej szczegółowo

Rynek systemów rurowych w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek systemów rurowych w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q4 Format: pdf Cena od: 1600 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku? Jak wygląda struktura rynku w podziale na poszczególne typy materiałów? Jakie

Bardziej szczegółowo

INFORMATOR O PROGRAMIE WIARYGODNA FIRMA

INFORMATOR O PROGRAMIE WIARYGODNA FIRMA INFORMATOR O PROGRAMIE WIARYGODNA FIRMA Wrocław, luty 2013 r. Wprowadzenie Szanowni Państwo! dziękujemy, że zdecydowali się Państwo dołączyć do grona Uczestników Programu Wiarygodna Firma. Mamy głęboką

Bardziej szczegółowo

Zasady odpowiedzialnej komunikacji z Klientami Przedsiębiorstwa Robót i Usług Budowlanych BUDREM w Łagoszowie Wielkim Sp. z o.o.

Zasady odpowiedzialnej komunikacji z Klientami Przedsiębiorstwa Robót i Usług Budowlanych BUDREM w Łagoszowie Wielkim Sp. z o.o. Zasady odpowiedzialnej komunikacji z Klientami Przedsiębiorstwa Robót i Usług Budowlanych BUDREM w Łagoszowie Wielkim Sp. z o.o. 1 BUDREM w Łagoszowie Wielkim Sp. z o.o. - przedsiębiorstwo odpowiedzialne

Bardziej szczegółowo

Rynek materiałów termoizolacyjnych w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek materiałów termoizolacyjnych w Polsce Prognozy rozwoju na lata Rynek materiałów termoizolacyjnych w Polsce 2014 2 Język: polski, angielski Data publikacji: Q4 Format: pdf Cena od: 1600 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecna wartość rynku? Jak wygląda struktura rynku

Bardziej szczegółowo

nazwa rynkowa: nazwa właściwa: forma organizacji: ilość lat na rynku: ilość zatrudnionych osób: ilość obsługiwanych klientów:

nazwa rynkowa: nazwa właściwa: forma organizacji: ilość lat na rynku: ilość zatrudnionych osób: ilość obsługiwanych klientów: Kim jesteśmy? ś ź ą ść ą ść ść ść Nasi Klienci Ń ę ę ę Ż ż Struktura Klientów - główne grupy ż ń ę Dla kogo działamy? ą ą Dla kogo działamy? ż ń ą ą Listy referencyjne - wybrane Polski Bank Spółdzielczy

Bardziej szczegółowo

Wesprzyj nas. Szanowni Państwo,

Wesprzyj nas. Szanowni Państwo, Szanowni Państwo, W 2011 roku Fundacja Rozwoju Świętochłowic rozpoczęła prowadzenie Programu Stypendialnego TOP Talenty, Odkrycia, Pomysły, którego celem jest wyrównywanie szans w zdobywaniu wykształcenia

Bardziej szczegółowo

... personel dla otwartych na sukces!

... personel dla otwartych na sukces! ... personel dla otwartych na sukces! HR Brand jest zespołem profesjonalistów wyspecjalizowanych w usługach rekrutacyjnych. Nasi Konsultanci mogą się poszczycić doświadczeniem zawodowym zdobytym zarówno

Bardziej szczegółowo

Rola i zadania Komitetu Audytu. Warszawa, 11.03.2013

Rola i zadania Komitetu Audytu. Warszawa, 11.03.2013 Rola i zadania Komitetu Audytu Warszawa, 11.03.2013 Informacje o Grupie MDDP Kim jesteśmy Jedna z największych polskich firm świadczących kompleksowe usługi doradcze 6 wyspecjalizowanych linii biznesowych

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo, Koordynator Festiwalu BOSS

Szanowni Państwo, Koordynator Festiwalu BOSS Szanowni Państwo, w imieniu Fundacji Studenckie Forum Business Centre Club zwracamy się do Państwa z ofertą współpracy przy projekcie Festiwal BOSS. Mamy nadzieję, że poniższa oferta będzie dla Państwa

Bardziej szczegółowo

Pomagamy firmom podejmować trafne decyzje biznesowe. Dostarczamy korzystne i nowoczesne rozwiązania IT. HURO Sp. z o.o.

Pomagamy firmom podejmować trafne decyzje biznesowe. Dostarczamy korzystne i nowoczesne rozwiązania IT. HURO Sp. z o.o. Pomagamy firmom podejmować trafne decyzje biznesowe. Dostarczamy korzystne i nowoczesne rozwiązania IT. HURO Sp. z o.o. O HURO EKSPERCI TECHNOLOGII MICROSOFT.NET 10 letnie doświadczenie w dostarczaniu

Bardziej szczegółowo

Akademia Office Managera

Akademia Office Managera Profil uczestnika - sekretarki, - asystentki zarządów, - kierownicy i administratorzy biur. Akademia Office Managera Korzyści dla uczestników - wzrost kompetencji w zakresie budowania wizerunku osobistego

Bardziej szczegółowo