Opiniotwórcze znaczenie mediów społecznościowych w promocji turystyki wiejskiej

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Opiniotwórcze znaczenie mediów społecznościowych w promocji turystyki wiejskiej"

Transkrypt

1 Opiniotwórcze znaczenie mediów społecznościowych w promocji turystyki wiejskiej dr Katarzyna Mysiak Akademia Morska w Gdyni Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa Katedra Ekonomiki Usług Tel

2 Nie będziemy mówić o mediach w odniesieniu do nieruchomości

3 Będziemy mówić o wybranych mediach, tzw. środkach masowego przekazu - mass mediach, ale nie.. książka, film, plakat, kino.

4 Będziemy mówić o.

5 Internet - inter-network, dosłownie międzysieć ) ogólnoświatowy system połączeń między komputerami, określany również jako sieć sieci [

6 Zgadzamy się, że. internet jest najważniejszym medium i kanałem komunikacji.

7 Media społecznościowe # korzystanie z internetowych i mobilnych technologii, przekształca komunikację w interaktywny dialog. [ no%c5%9bciowe]

8 Zgadzamy się, że. Media społecznościowe to nieograniczone możliwość przekazywania informacji, dlatego są konieczne we wszystkich dziedzinach biznesu:) Media społecznościowe mogą dać tzw. promocyjnego kopa

9 Jeżeli jeszcze nie widzicie nic fajnego w mediach społecznościowych, to Jakość i specjalizacja oferty warunkiem rozwoju gospodarstw agroturystycznych oraz rozwoju turystyki, w ramach projektu w dniach w Osadzie Stara Baśń w Wilczych Błotach Kościerskich mówiliśmy o znaczeniu jakości w turystyce wiejskiej.

10 serwis społecznościowy, w ramach którego zarejestrowani użytkownicy mogą tworzyć sieci i grupy, dzielić się wiadomościami i zdjęciami oraz korzystać z aplikacji, będący własnością Facebook pozwala nam utrzymywać kontakt ze znajomymi, ale przede wszystkim, pozwala nam poznawać osoby, strony, wydarzenia, zapisywać się do grup.

11 Fanpage nazwa ta pochodzi stąd, że dawniej osoby, które chciały śledzić posty publikowane przez określoną stronę na Facebooku musiały wcisnąć przycisk zostań fanem, zamieniony na lubię to. profil powiązany z kontem głównym założyciela, na którym publikujemy nowe treści, mające na celu przyciągnąć nowych użytkowników. pozyskanie dużej liczby fanów wiąże się z dobrze przemyślaną strategią, analizą grupy docelowej, umiejętnością prowadzenia obustronnej dyskusji, a także dostosowaniem do potrzeb odbiorcy.

12 Fanpage na fb Gdyni

13 Fanpage na fb AmberExpo

14 serwis internetowy stworzony w lutym 2005 roku, który umożliwia bezpłatne umieszczanie, odtwarzanie strumieniowe, ocenianie i komentowanie filmów.

15 fotograficzny serwis społecznościowy udostępniania zdjęć, połączony z aplikacją o tej samej nazwie (który umożliwia użytkownikom edycję zdjęć i filmów, stosowanie do nich filtrów cyfrowych oraz udostępnianie ich w różnych serwisach społecznościowych

16 Twitter serwis społecznościowy udostępniający usługę mikroblogowania założony 21 marca 2006 roku.

17 Tweet to krótka wiadomość tekstowa (maks. 140 znaków) wyświetlana na profilu autora wpisu oraz pokazywana użytkownikom, którzy obserwują dany profil. Angielskie słowo tweet oznacza ćwierkanie, ćwierkać. W języku polskim używany jest czasownik tweetować oznaczający pisać na Twitterze. Oficjalne logo Twittera zostało nazwane Larry the Bird. Nazwa została nadana na cześć amerykańskiego koszykarza Larry ego Birda

18

19 Opiniotwórczy Mający wpływ na kształtowanie się opinii

20 Opiniotwórcze media społecznościowe - wpływają na wybór miejsca wypoczynku (W 2011 r. badania przeprowadzone w Wielkiej Brytanii wskazały, że informacje zawarte na portalach społecznościowych lub blogach, wpływają na wybory 40% respondentów)

21 Opiniotwórcze media społecznościowe Serwis opinii o przedsiębiorstwach turystycznych. W swojej ofercie ma również interaktywne fora dla podróżników, w tym w języku polskim. Serwis może pochwalić się ponad 60 milionami użytkowników, którzy napisali 170 milionów recenzji i opinii dotyczących hoteli, restauracji, atrakcji turystycznych i innych firm związanych z podróżami. portal TripAdvisor pozostaje dominującą marką i używany jest przez dwie trzecie użytkowników mediów społecznościowych

22 Opiniotwórcze media społecznościowe - wykorzystywane są w marketingu miejsc

23 Opiniotwórcze media społecznościowe - wykorzystywane są w marketingu miejsc

24 Opiniotwórcze media społecznościowe - to źródło informacji o Twojej marce

25 Opiniotwórcze media społecznościowe - to źródło opiniotwórcze - Gratuluję pomysłu na życie, jak zrobi się ciepło i zielono to przyjadę do państwa z córeczką, pięknej wiosny życzę - Brak słów do opisania wspaniałości tego miejsca i osób, które tu poznałam... Na pewno wrócę za rok żeby przeczytać list do siebie napisany właśnie w Lawendowej Osadzie

26 Opiniotwórcze media społecznościowe - docieranie z informacją Wiosna "przywiozła" do nas 25 świerków, a sąsiadujące ptaki wzbogaciły się o kilkanaście nowych domków. Od tygodnia widzimy wzmożone ptasie zaloty.

27 Opiniotwórcze media społecznościowe - Budują relacje, odpowiadając na komentarze, problemy i wchodząc w inne interakcje ze swoim audytorium, budujesz z nimi relacje.

28 Opiniotwórcze media społecznościowe

29 Opiniotwórcze media społecznościowe - tworzenie grup zainteresowań Kocham Gdynię

30 Agroturystyka wieś Polska zaprasza

31 Jeśli wciąż jeszcze nie widzicie nic fajnego w Fejsbuku, to być może nic Was nie jest w stanie przekonać.

32 Opiniotwórcze znaczenie mediów społecznościowych w promocji turystyki wiejskiej dr Katarzyna Mysiak Akademia Morska w Gdyni Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa Katedra Ekonomiki Usług Tel

PROMOCJA USŁUG PILOTA I PRZEWODNIKA W MEDIACH ELEKTRONICZNYCH - - ZASADY - - PRZEGLĄD WYBRANYCH PORTALI

PROMOCJA USŁUG PILOTA I PRZEWODNIKA W MEDIACH ELEKTRONICZNYCH - - ZASADY - - PRZEGLĄD WYBRANYCH PORTALI PROMOCJA USŁUG PILOTA I PRZEWODNIKA W MEDIACH ELEKTRONICZNYCH - - ZASADY - - PRZEGLĄD WYBRANYCH PORTALI Ta prezentacja nie będzie o deregulacji Aby zawód przewodnika był doceniony to - jak wczoraj powiedziała

Bardziej szczegółowo

Social Media Część 1 Trendy w korzystaniu. Luty 2017

Social Media Część 1 Trendy w korzystaniu. Luty 2017 Social Media 2016 Część 1 Trendy w korzystaniu Luty 2017 Wprowadzenie O badaniu Social Media 2016 to czwarta edycja podsumowania mediów społecznościowych w Polsce realizowana przez agencję badawczo-analityczną

Bardziej szczegółowo

Facebook, Nasza klasa i inne. www.facebook.com. podstawowe informacje o serwisach społeczności internetowych. Cz. 2. Facebook

Facebook, Nasza klasa i inne. www.facebook.com. podstawowe informacje o serwisach społeczności internetowych. Cz. 2. Facebook Facebook, Nasza klasa i inne podstawowe informacje o serwisach społeczności internetowych Cz. 2. Facebook www.facebook.com Facebook to drugi najczęściej wykorzystywany portal społecznościowy w Polsce i

Bardziej szczegółowo

Wpływ mediów społecznościowych na rozwój komunikacji naukowej

Wpływ mediów społecznościowych na rozwój komunikacji naukowej Wpływ mediów społecznościowych na rozwój komunikacji naukowej wystąpienie przygotowała Karolina Donosewicz studentka II roku na kierunku Informacja w Instytucjach espołeczeństwa Uniwersytet Śląski w Katowicach

Bardziej szczegółowo

Twitter opis serwisu

Twitter opis serwisu Twitter opis serwisu Ten projekt został zrealizowany przy wsparciu finansowym Komisji Europejskiej. Projekt lub publikacja odzwierciedlają jedynie stanowisko ich autora i Komisja Europejska nie ponosi

Bardziej szczegółowo

Pierwsze kroki w nowych graficznych mediach społecznościowych. Pinterest. Michał Pałasz

Pierwsze kroki w nowych graficznych mediach społecznościowych. Pinterest. Michał Pałasz Pierwsze kroki w nowych graficznych mediach społecznościowych. Pinterest. Michał Pałasz Pinterest i Instagram - podobieństwa serwisy społecznościowe oparte o treści graficzne bardzo popularne w wersji

Bardziej szczegółowo

Z czym to się je? O co w tym chodzi?

Z czym to się je? O co w tym chodzi? Z czym to się je? O co w tym chodzi? Czym jest e-marketing? E-marketing to narzędzie promocji i jedna z najszybciej rozwijających się gałęzi marketingu. Głównym medium e- marketingu jest Internet oraz

Bardziej szczegółowo

Standardy zachowań w Internecie

Standardy zachowań w Internecie Standardy zachowań w Internecie Posiadasz konta w serwisach społecznościowych? Jeśli tak, poniższa instrukcja jest dla Ciebie. Pokażemy, jak skorzystać z ustawień prywatności, by publikowane przez Ciebie

Bardziej szczegółowo

SMO MEDIA I KANAŁY SPOŁECZNOŚCIOWE. Bydgoszcz, dnia..2014 r. Usługodawca

SMO MEDIA I KANAŁY SPOŁECZNOŚCIOWE. Bydgoszcz, dnia..2014 r. Usługodawca Bydgoszcz, dnia..2014 r. SMO MEDIA I KANAŁY SPOŁECZNOŚCIOWE Usługodawca Talem Technologies Sp. z o.o. ul. Cieszkowskiego 22/1; 85-052 Bydgoszcz Tel. 52 366 70 73; Infolinia: 801 080 238 NIP: 967-12-41-356;

Bardziej szczegółowo

SPOŁECZNOŚCI INTERNETOWE

SPOŁECZNOŚCI INTERNETOWE SPOŁECZNOŚCI INTERNETOWE Wykorzystanie nowoczesnych technologii w badaniach konsumenckich Inquiry sp. z o.o. O INQUIRY Od ponad 10 lat prowadzimy badania konsumenckie dla klientów z branży FMCG, sieci

Bardziej szczegółowo

#marketing. Turystyka kulinarna - sposób na promocję gminy

#marketing. Turystyka kulinarna - sposób na promocję gminy #marketing P I E R W S Z Y M A G A Z Y N O P R O M O C J I D L A U R Z Ę D Ó W NR 2 04-05.2017 R. ISSN 2543-8441 POMYSŁ NA KAMPANIĘ Turystyka kulinarna - sposób na promocję gminy INSTRUKCJA OBSŁUGI PROMOCJI

Bardziej szczegółowo

Media społecznościowe: wykorzystanie w PR

Media społecznościowe: wykorzystanie w PR : O badaniu Cel Deklarowany zakres wykorzystania mediów społecznościowych w komunikacji public relations i marketingowej Opinie pracowników branży PR & marketing na temat ich oczekiwań związanych z tego

Bardziej szczegółowo

Promocyjna oferta prowadzenia strony firmowej na na Facebooku

Promocyjna oferta prowadzenia strony firmowej na na Facebooku Promocyjna oferta prowadzenia strony firmowej na na Facebooku Oferta ważna od 01.04.2015 do 31.05.2015 Działania na Facebooku to komunikacja dynamiczna, regularna, zazwyczaj o charakterze lekkim, rozrywkowym,

Bardziej szczegółowo

Pierwszy portal o Bieszczadach z profesjonalną redakcją piszą u nas dziennikarze, którzy są miłośnikami Bieszczad.

Pierwszy portal o Bieszczadach z profesjonalną redakcją piszą u nas dziennikarze, którzy są miłośnikami Bieszczad. Co wyróżnia portal Bieszczady.Land? Pierwszy portal o Bieszczadach z profesjonalną redakcją piszą u nas dziennikarze, którzy są miłośnikami Bieszczad. Co wyróżnia portal Bieszczady.Land? Interaktywne formy

Bardziej szczegółowo

niezależny subiektywne wybory

niezależny subiektywne wybory Citigram to portal miejsca, rzeczy i czasu. To pierwszy, niezależny przewodnik po europejskich miastach. Został stworzony z pasji do fotografii, podróży, odkrywania nowych, ciekawych miejsc i ludzi, którzy

Bardziej szczegółowo

F a c e b o o k - d l a F i r m

F a c e b o o k - d l a F i r m F a c e b o o k - d l a F i r m Oferta działań marketingowych dla firm związanych z tenisem ziemnym O nas: jesteśmy Agencją Marketingu Interaktywnego; świadczymy usługi w zakresie prezentacji oraz obecności

Bardziej szczegółowo

Polityka Cookies. 1. Co to jest plik cookie? 2. Dlaczego korzystamy z Plików Cookies? 3. Z jakich rodzajów Plików Cookies korzystamy?

Polityka Cookies. 1. Co to jest plik cookie? 2. Dlaczego korzystamy z Plików Cookies? 3. Z jakich rodzajów Plików Cookies korzystamy? Polityka s Niniejsza polityka cookies ( Polityka s ) określa, w jaki sposób, z siedzibą w Warszawie przy ul. Złotej 59, 00-120 Warszawa, wpisana do rejestru stowarzyszeń, innych organizacji społecznych

Bardziej szczegółowo

Stwórz wewnętrzną sieć szkolną

Stwórz wewnętrzną sieć szkolną tekst Artur Rudnicki Stwórz wewnętrzną sieć szkolną yammer to prywatna sieć społecznościowa, która ułatwia pracownikom i uczniom wzajemną komunikację, pozwala na dzielenie się informacjami i zarządzanie

Bardziej szczegółowo

CZYM JEST MARKETING W MEDIACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH?

CZYM JEST MARKETING W MEDIACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH? Media społecznościowe szybko doganiają pocztę emailową, która nadal jest podstawowym sposobem przekazywania wiadomości i informacji online. Facebook ma ponad 1 miliard użytkowników, ponad 55 milionów wiadomości

Bardziej szczegółowo

JEDZJEDZ.PL. Kim jesteśmy? Co proponujemy? Oferta banerowa:

JEDZJEDZ.PL. Kim jesteśmy? Co proponujemy? Oferta banerowa: JEDZJEDZ.PL Kim jesteśmy? Jedź i Jedz to portal poświęcony turystyce żywności i wina tworzony z myślą o propagowaniu tej formy rekreacji wśród wszystkich miłośników jedzenia i podróży. Śledzimy bieżące

Bardziej szczegółowo

Edukacja inwestycją w społecznie odpowiedzialny biznes.

Edukacja inwestycją w społecznie odpowiedzialny biznes. Edukacja inwestycją w społecznie odpowiedzialny biznes. Jak uczyć społecznej odpowiedzialności biznesu. Edukacja konsumencka a nowoczesne technologie informacyjno - komunikacyjne Tomasz Karoń karon@womczest.edu.pl

Bardziej szczegółowo

projektu EURONET 50/50 MAX

projektu EURONET 50/50 MAX Nowe narzędzia dla szkół i gmin uczestniczących w projekcie: Facebook projektu EURONET 50/50 MAX Paulina Kozubek Asystent projektów www.pnec.org.pl Stowarzyszenie Gmin Polska Sieć Energie Cités 31-016

Bardziej szczegółowo

Jak Działa AutoBlogger...

Jak Działa AutoBlogger... Jak Działa AutoBlogger... Wstęp Treść nie rządzi już Internetem... Dzisiaj to użytkownicy Social Media produkują najwięcej informacji; publikują swoje zdjęcia, wiadomości i video na Facebooku, komentują

Bardziej szczegółowo

KONFERENCJA Dolnośląski rynek pracy dziś i jutro

KONFERENCJA Dolnośląski rynek pracy dziś i jutro KONFERENCJA Dolnośląski rynek pracy dziś i jutro Rekrutacja i selekcja pracowników w mediach społecznościowych Wałbrzych, 18.10.2012 r. Martyna Dąbrowska Menedżer projektów Human Partner Sp. z o.o. Zakres

Bardziej szczegółowo

"Studenci teologii i nauk o rodzinie KUL a nowe media" raport z badań wstępnych - ankieta

Studenci teologii i nauk o rodzinie KUL a nowe media raport z badań wstępnych - ankieta "Studenci teologii i nauk o rodzinie KUL a nowe media" raport z badań wstępnych - ankieta Opr. mgr Małgorzata Dec, mgr Agnieszka Szajda, dr Mirosław Chmielewski Ankietowani: Studenci Wydziału Teologii

Bardziej szczegółowo

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ REKLAMĘ NA PORTALU

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ REKLAMĘ NA PORTALU Oferta reklamowa dla Klientów Portalu 2017 DLACZEGO WARTO WYBRAĆ REKLAMĘ NA PORTALU Lubisz mieć kontrolę nad własnym biznesem. Pragniesz by Twój biznes rozrastał się i przodował w rankingach. Lubisz czytać

Bardziej szczegółowo

PROGRAM SZKOLENIA. Szczecinek 2016

PROGRAM SZKOLENIA. Szczecinek 2016 PROGRAM SZKOLENIA Szczecinek 2016 Szczecinek, 16.11.2016 Szanowni Państwo, Samorządowa Agencja Promocji i Kultury oraz Centrum Konferencyjne ZAMEK organizują w roku edukacyjnym 2016/2017 cykl szkoleń z

Bardziej szczegółowo

Jak działają social media?

Jak działają social media? 3.1.1 Jak działają social media? Wg definicji publikowanej na Wikipedii Media społecznościowe (ang. Social Media) to określenie odnoszące się do ogólnie pojętego korzystania z internetowych i mobilnych

Bardziej szczegółowo

Poprowadzimy Twój fanpage na trzech portalach społecznościowych: Facebooku, Linkedin oraz Twitterze Dbamy zarówno o stronę wizualną, jak i

Poprowadzimy Twój fanpage na trzech portalach społecznościowych: Facebooku, Linkedin oraz Twitterze Dbamy zarówno o stronę wizualną, jak i Poprowadzimy Twój fanpage na trzech portalach społecznościowych: Facebooku, Linkedin oraz Twitterze Dbamy zarówno o stronę wizualną, jak i opracowanie tekstowe oraz merytorykę zamieszczanych wpisów. Weźmiemy

Bardziej szczegółowo

to agencja specjalizująca się w kompleksowej obsłudze marek w mediach społecznościowych. Dzięki specjalistycznemu know-how, dopasowaniu oferty do

to agencja specjalizująca się w kompleksowej obsłudze marek w mediach społecznościowych. Dzięki specjalistycznemu know-how, dopasowaniu oferty do to agencja specjalizująca się w kompleksowej obsłudze marek w mediach społecznościowych. Dzięki specjalistycznemu know-how, dopasowaniu oferty do indywidualnych potrzeb oraz silnemu wsparciu technologicznemu,

Bardziej szczegółowo

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl PROMUJ SIĘ U NAS MĄDRZY RODZICE Kim jesteśmy Mądrzy Rodzice to strona poświęcona wychowaniu dzieci. Funkcjonujemy przede wszystkim jako fanpage na portalu Facebook, ale i jako samodzielna strona internetowa.

Bardziej szczegółowo

to agencja specjalizująca się w kompleksowej obsłudze marek w mediach społecznościowych. Dzięki specjalistycznemu know-how, dopasowaniu oferty do

to agencja specjalizująca się w kompleksowej obsłudze marek w mediach społecznościowych. Dzięki specjalistycznemu know-how, dopasowaniu oferty do to agencja specjalizująca się w kompleksowej obsłudze marek w mediach społecznościowych. Dzięki specjalistycznemu know-how, dopasowaniu oferty do indywidualnych potrzeb oraz silnemu wsparciu technologicznemu,

Bardziej szczegółowo

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl PROMUJ SIĘ U NAS MĄDRZY RODZICE Kim jesteśmy Mądrzy Rodzice to strona poświęcona wychowaniu dzieci. Funkcjonujemy przede wszystkim jako fanpage na portalu Facebook, ale i jako samodzielna strona internetowa.

Bardziej szczegółowo

Oferta Fenomem.pl w ramach działań marketingowych na Facebook.com. email: monika@fenomem.pl kom.: 664-007-876

Oferta Fenomem.pl w ramach działań marketingowych na Facebook.com. email: monika@fenomem.pl kom.: 664-007-876 Oferta Fenomem.pl w ramach działań marketingowych na Facebook.com OFERTA Czym jest Facebook.com? Facebook.com to darmowy serwis społecznościowy, w ramach którego zarejestrowani użytkownicy mogą tworzyć

Bardziej szczegółowo

Blogger opis serwisu

Blogger opis serwisu Blogger opis serwisu Ten projekt został zrealizowany przy wsparciu finansowym Komisji Europejskiej. Projekt lub publikacja odzwierciedlają jedynie stanowisko ich autora i Komisja Europejska nie ponosi

Bardziej szczegółowo

e-promocja agroturystyki. Szanse, praktyczne możliwości, problemy

e-promocja agroturystyki. Szanse, praktyczne możliwości, problemy e-promocja agroturystyki. Szanse, praktyczne możliwości, problemy Krzysztof Stepaniuk Katedra Turystyki i Rekreacji 17.03.2010 Plan wystąpienia Istota e-promocji; Rola sieci WWW w promowaniu działalności

Bardziej szczegółowo

8 KROKÓW DO SKUTECZNEGO INSTAGRAMA W BIZNESIE

8 KROKÓW DO SKUTECZNEGO INSTAGRAMA W BIZNESIE 8 KROKÓW DO SKUTECZNEGO INSTAGRAMA W BIZNESIE Instagram to 400 milionów użytkowników i ponad 80 milionów postów dziennie. Dziś Instagram dla biznesu stał się niezbędnym elementem marketingu w social mediach.

Bardziej szczegółowo

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS www.madrzy- rodzice.pl LN Media spółka z o.o. ul. Sienna 45/5, 00-121 Warszawa KRS: 0000492426 telefon: 22 255 35 68 fax: 22 412 70 03 mobile: 504 666 276 MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS trochę o nas i

Bardziej szczegółowo

Polacy a pozytywne treści w Internecie

Polacy a pozytywne treści w Internecie Polacy a pozytywne treści w Internecie Raport powstał na zlecenie KRD, inicjatora programu FairPay, we współpracy z firmą Brand24 Ocena Rzetelności Płatniczej wstęp Polak, narzekający na wszystko, dla

Bardziej szczegółowo

Poznajmy się! Poznaj sekcje sprzedażowe. Statystyki

Poznajmy się! Poznaj sekcje sprzedażowe. Statystyki Poznajmy się! NASZANOWAZELANDIA.PL jest serwisem internetowym łączącym w sobie funkcje informacyjne, społecznościowe oraz sprzedażowe. Główny cel to dzielenie się aktualnymi informacjami dotyczącymi organizacji

Bardziej szczegółowo

Inbound Marketing w promocji miast czyli marketing trafiający wprost do odbiorcy.

Inbound Marketing w promocji miast czyli marketing trafiający wprost do odbiorcy. Wojciech Szymański Inbound Marketing w promocji miast czyli marketing trafiający wprost do odbiorcy. Idea Inbound Marketingu Możliwości efektywnej promocji miast Miasto Gdańsk jako lider promocji w sieci

Bardziej szczegółowo

Marcin Borecki PlaceChallenge Rafał Czupryński Microsoft

Marcin Borecki PlaceChallenge Rafał Czupryński Microsoft Marcin Borecki PlaceChallenge Rafał Czupryński Microsoft Aplikacje jako kanał marketingowy Do czego wykorzystać aplikacje? Jak zacząć przygodę z aplikacjami? Z jakich narzędzi korzystamy na co dzień?

Bardziej szczegółowo

Poznawaj Cystersów Mobilnie

Poznawaj Cystersów Mobilnie Poznawaj Cystersów Mobilnie Wdrożenie Foursquare dla Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Gmin Cysterskich FOURSQUARE co to takiego? To aplikacja i serwis społecznościowy, wykorzystujący potencjał geolokalizacji,

Bardziej szczegółowo

StreetMobile jest dostępna przez stronę www.streetmobile.pl, w smartfonach z systemem Android oraz w iphon-ach. Dla telefonów z systemem Android

StreetMobile jest dostępna przez stronę www.streetmobile.pl, w smartfonach z systemem Android oraz w iphon-ach. Dla telefonów z systemem Android Polska Aplikacja Turystyczna StreetMobile powstaje przy wsparciu Urzędów Miast, Regionalnych Organizacji Turystycznych (ROT) oraz Polskie Organizacji Turystycznej (POT). Jest jedynym narzędziem w Polsce,

Bardziej szczegółowo

ZACHOWANIE PRYWATNOŚCI W INTERNECIE. Szkolenie dla osób korzystających z portali społecznościowych

ZACHOWANIE PRYWATNOŚCI W INTERNECIE. Szkolenie dla osób korzystających z portali społecznościowych ZACHOWANIE PRYWATNOŚCI W INTERNECIE Szkolenie dla osób korzystających z portali społecznościowych INTERNET (ang. International - globalna, międzynarodowa; network - sieć, również spotykany zapis: łac.

Bardziej szczegółowo

Przedstawmy się! Jesteśmy pewni, że połączenie wizji z umiejętnym i konsekwentnym realizowaniem wyznaczonych celów daje nam zawsze pozycję lidera.

Przedstawmy się! Jesteśmy pewni, że połączenie wizji z umiejętnym i konsekwentnym realizowaniem wyznaczonych celów daje nam zawsze pozycję lidera. Przedstawmy się! Jesteśmy energicznym i doświadczonym zespołem. Cenimy sobie przedewszystkim lojalność, efektywność i precyzję. Realizując potrzeby i cele naszych klientów nie stawiamy sobie żadnych barier.

Bardziej szczegółowo

Opis serwisu IT-PODBESKIDZIE Wersja 1.0

Opis serwisu IT-PODBESKIDZIE Wersja 1.0 Opis serwisu IT-PODBESKIDZIE Wersja 1.0 Projekt współfinansowany przez Unię Społecznego Spis treści 1.Wstęp...3 2.Założenia serwisu...3 3.Opis serwisu...4 4.Użytkownicy...4 5.Grupy tematyczne...5 6.Funkcjonalność

Bardziej szczegółowo

Świat #w10lat. Jak świat zmienił się w ciągu ostatniej dekady

Świat #w10lat. Jak świat zmienił się w ciągu ostatniej dekady Świat #w10lat Jak świat zmienił się w ciągu ostatniej dekady YouTube #w10lat 2005 2015 Na YouTube został umieszczony pierwszy film, który trwał 19 sekund. Jeden z założycieli portalu opowiada na nim w

Bardziej szczegółowo

Liceum Ogólnokształcące nr 3 w Gdańsku. Raport z badania zjawiska Cyberprzemocy i uzależnienia od mediów.

Liceum Ogólnokształcące nr 3 w Gdańsku. Raport z badania zjawiska Cyberprzemocy i uzależnienia od mediów. Liceum Ogólnokształcące nr 3 w Gdańsku Raport z badania zjawiska Cyberprzemocy i uzależnienia od mediów. Łącznie w badaniu brało udział 218 osób, w tym 142 dziewczęta i 76 chłopców. Poniżej przedstawiamy

Bardziej szczegółowo

Spis treści. 1. Wstęp 2. Rejestracja 3. Logowanie 4. Moje konto 5. Program poleconych 6. Narzędzia Wydawcy 7. Zakończenie

Spis treści. 1. Wstęp 2. Rejestracja 3. Logowanie 4. Moje konto 5. Program poleconych 6. Narzędzia Wydawcy 7. Zakończenie 1. Wstęp 2. Rejestracja 3. Logowanie 4. Moje konto 5. Program poleconych 6. Narzędzia Wydawcy 7. Zakończenie Spis treści 1. Wstęp Adlove to nowoczesna i bezpłatna usługa skracania adresów URL. Możesz zarabiać

Bardziej szczegółowo

Pakiety podstawowe. Cena: 8750 zł netto

Pakiety podstawowe. Cena: 8750 zł netto Serdecznie dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Powstaliśmy z połączenia wielu doświadczeń zdobytych w różnych dziedzinach marketingu, informatyki oraz finansów, co sprawia, że potrafimy dopasować

Bardziej szczegółowo

Oferta kompleksowej promocji na portalu Smaki z Polski

Oferta kompleksowej promocji na portalu Smaki z Polski Oferta kompleksowej promocji na portalu Tel. 668 206 470 Tel. 668 206 480 www.smakizpolski.com.pl biuro@smakizpolski.com.pl O nas to innowacyjna firma, która oferuje najnowocześniejsze rozwiązania z zakresu

Bardziej szczegółowo

Czy Twoja biblioteka?

Czy Twoja biblioteka? Czy Twoja biblioteka? Stworzyła internetową społeczność użytkowników? Gdy wprowadza jakąś usługę, to czy systematycznie ocenią ją i usprawnia? Bierze pod uwagę opinie użytkowników? Zna potrzeby swoich

Bardziej szczegółowo

PREZENTACJA HANDLOWA VIDEOREACH

PREZENTACJA HANDLOWA VIDEOREACH PREZENTACJA HANDLOWA VIDEOREACH I. RYNEK TRENDY REKLAMY WIDEO Źródło: IAB AdEx 2011 I. RYNEK - DLACZEGO REKLAMA VIDEO Trend światowy wskazuje na duży potencjał rozwoju reklamy wideo w Polsce (reklama wideo

Bardziej szczegółowo

- MARKETING W SEKTORZE NIERUCHOMOŚCI -

- MARKETING W SEKTORZE NIERUCHOMOŚCI - DESIGN COMPANY DESIGN COMPANY - MARKETING W SEKTORZE NIERUCHOMOŚCI - - Prezentacja ogólna firmy - www.mediaprojectgroup.com Media project group Agencja Interaktywna Media Project Group Oferta skierowana

Bardziej szczegółowo

OFERTA SZKOLEŃ SOCIAL MEDIA

OFERTA SZKOLEŃ SOCIAL MEDIA OFERTA SZKOLEŃ SOCIAL MEDIA DLACZEGO SZKOLENIA SM? TWOI KLIENCI ANGAŻUJĄ SIĘ W KOMUNIKACJĘ W MEDIACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH I SPĘDZAJĄ W NICH BARDZO DUŻO CZASU - WYKORZYSTAJ TO, BY DO NICH DOTRZEĆ DOWIESZ SIĘ

Bardziej szczegółowo

Tworzenie interaktywnych pomocy dydaktycznych z wykorzystaniem TIK i inne innowacyjne metody w nauczaniu różnych przedmiotów w szkole podstawowej

Tworzenie interaktywnych pomocy dydaktycznych z wykorzystaniem TIK i inne innowacyjne metody w nauczaniu różnych przedmiotów w szkole podstawowej Tworzenie interaktywnych pomocy dydaktycznych z wykorzystaniem TIK i inne innowacyjne metody w nauczaniu różnych przedmiotów w szkole podstawowej KATARZYNA SKARACZYŃSKA MARTA WOJDAT Technologie informacyjno-komunikacyjne

Bardziej szczegółowo

Sprawdzam! O nadziejach marketerów i prozie życia na

Sprawdzam! O nadziejach marketerów i prozie życia na Sprawdzam! O nadziejach marketerów i prozie życia na 1 Rewolucja Facebooka w marketingu Miliony fanów zasiadającodziennie przed komputerami, aby sprawować kontrolęnad światem poprzez Facebooka właśnie.

Bardziej szczegółowo

Social Media Marketing dla turystyki wiejskiej - trendy w Europie

Social Media Marketing dla turystyki wiejskiej - trendy w Europie Social Media Marketing dla turystyki wiejskiej - trendy w Europie 2005-12-31 Aneta Mazurek Your Name Executive Commitee Your member Title EuroGites European Federation Of Rural Tourism Your Organization

Bardziej szczegółowo

1. Co to jest zjedztam.pl i jaki jest cel portalu 2. Grupy docelowe 3. Narzędzia dla poszczególnych grup docelowych 4. Korzyści dla obu grup

1. Co to jest zjedztam.pl i jaki jest cel portalu 2. Grupy docelowe 3. Narzędzia dla poszczególnych grup docelowych 4. Korzyści dla obu grup Plan prezentacji 1. Co to jest zjedztam.pl i jaki jest cel portalu 2. Grupy docelowe 3. Narzędzia dla poszczególnych grup docelowych 4. Korzyści dla obu grup docelowych 5. Etapy wdrożenia 6. Model biznesowe

Bardziej szczegółowo

Punkt Informacji Europejskiej Europe Direct - Miasto

Punkt Informacji Europejskiej Europe Direct - Miasto Fan page Punktu Informacji Europejskiej Europe Direct Grudzień 2014 Logo zgodne z wytycznymi dotyczącymi zawartości logo PIEED, bez nieostrości, przygotowana w odpowiedniej rozdzielczości (180 x 180 px),

Bardziej szczegółowo

Aleksandra Sołtysiak. Kategorie informacji na facebooku

Aleksandra Sołtysiak. Kategorie informacji na facebooku Aleksandra Sołtysiak Kategorie informacji na facebooku Pierwsze informacje Podstawowe informacje o użytkowniku Kategorie informacji o użytkowniku Imieniny Język Kategoria: Płeć Kategoria: Płeć 56 kategorii

Bardziej szczegółowo

Nowoczesne narzędzia HR: rekrutacja w social media

Nowoczesne narzędzia HR: rekrutacja w social media Nowoczesne narzędzia HR: rekrutacja w social media Nowoczesne narzędzia HR R ekrutacja w social media Nie jesteś w sieci, to nie istniejesz. Dla pracodawcy, obecność w internecie to konieczność. Serwisy

Bardziej szczegółowo

Wytyczne dotyczące mediów społecznościowych

Wytyczne dotyczące mediów społecznościowych Wytyczne dotyczące mediów społecznościowych 1 SPRZEDAŻ BEZPOŚREDNIA: PREKURSOR SIECI SPOŁECZNOŚCIOWEJ Nasz model biznesowy opiera się na sprzedaży bezpośredniej i wykorzystuje siłę przekazu ustnego. Mimo

Bardziej szczegółowo

Jak promować biegi dzięki sponsorom i biegaczom

Jak promować biegi dzięki sponsorom i biegaczom Jak promować biegi dzięki sponsorom i biegaczom Zdjęcia to obok medali jważniejsze pamiątki z biegu. I chociaż większość uczestników chciałoby mieć taką pamiątkę, to jczęściej trzeba za to zapłacić, i

Bardziej szczegółowo

Prowadzenie firmowej strony WWW i fanpage

Prowadzenie firmowej strony WWW i fanpage Prowadzenie firmowej strony WWW i fanpage artykuły tematyczne pozycjonowanie artykułów informacje prasowe obsługa redakcyjna copywriting Brak zaplecza redakcyjnego - Mamy na to radę? Redakcja Rankingu

Bardziej szczegółowo

Ty i Google. Niezbędnik dla początkującego

Ty i Google. Niezbędnik dla początkującego Ty i Google Niezbędnik dla początkującego Podstawowe usługi... Jedno konto, wszystkie usługi Jeśli założysz konto w serwisie google masz wtedy dostęp do wszystkich jego funkcji, również tych zaawansowanych.

Bardziej szczegółowo

MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE,

MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE, MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE, DARMOWE KANAŁY POZYSKIWANIA KANDYDATÓW ZA GRANICĄ ale, czy aby na pewno? i czy potrafimy z nich korzystać? Uczelnie w SM, Socjomania.pl 2014 W 2014 roku agencja Socjomania przeprowadziła

Bardziej szczegółowo

Integracja z Facebook. Wersja 7.2.4

Integracja z Facebook. Wersja 7.2.4 Integracja z Facebook Wersja 7.2.4 UWAGA Prawa wynikające z Warunków Gwarancji Użytkownik nabywa po rejestracji programu u Producenta. Dokumentem potwierdzającym rejestrację jest Certyfikat Rejestracji

Bardziej szczegółowo

OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW

OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW STATYSTYKI PORTALU PROFIL CZYTELNIKA na podstawie Google Analytics Mężczyzna Wiek: 35-38 lat Mieszka w dużym mieście Fan sportu i nowych technologii STATYSTYKI średnie

Bardziej szczegółowo

Cennik reklamowy SPIS TREŚCI

Cennik reklamowy SPIS TREŚCI Cennik reklamowy SPIS TREŚCI Informacje o portalu...1 Nasi czytelnicy...1 Podstawowe rodzaje publikacji...2 Dodatkowe rodzaje publikacji...3 Dodatkowe działania promocyjne...3 Informacje dodatkowe...4

Bardziej szczegółowo

ORACLE TALEO SOCIAL SOURCING CLOUD SERVICE

ORACLE TALEO SOCIAL SOURCING CLOUD SERVICE ORACLE TALEO SOCIAL SOURCING CLOUD SERVICE ROZWIĄZANIE DO REKRUTACJI PRACOWNIKÓW W MODELU SPOŁECZNOŚCIOWYM, Z NIEOGRANICZONYMI MOŻLIWOŚCIAMI PROWADZENIA ROZMÓW NAJWAŻNIEJSZE CECHY I FUNKCJE Publikowanie

Bardziej szczegółowo

JAKOŚĆ OBSŁUGI KLIENTA W POLSCE. Badanie wykonane na zlecenie Interactive Intelligence, marzec 2015

JAKOŚĆ OBSŁUGI KLIENTA W POLSCE. Badanie wykonane na zlecenie Interactive Intelligence, marzec 2015 JAKOŚĆ OBSŁUGI KLIENTA W POLSCE Bada wykonane na zlece Interactive Intelligence, marzec 2015 Informacje o badaniu Cel badania Celem badania była szczegółowa diagnostyka użytkowania poszczególnych rodzajów

Bardziej szczegółowo

1. PODSTAWOWY KURS OBSŁUGI KOMPUTERA

1. PODSTAWOWY KURS OBSŁUGI KOMPUTERA Programy szkoleń realizowanych w projekcie Nowoczesny senior nauka i integracja w ramach programu: 1. PODSTAWOWY KURS OBSŁUGI KOMPUTERA Wprowadzenie do środowiska Windows Uruchamianie komputera Wyjaśnienie

Bardziej szczegółowo

Spis treści. STATYSTYKI- KOKPIT SERWISU EBIALOBRZEGI.PL str STATYSTYKI- POST NA STRONIE FACEBOOK.COM str. 4

Spis treści. STATYSTYKI- KOKPIT SERWISU EBIALOBRZEGI.PL str STATYSTYKI- POST NA STRONIE FACEBOOK.COM str. 4 Spis treści. STATYSTYKI- KOKPIT SERWISU EBIALOBRZEGI.PL str. 2-3 STATYSTYKI- POST NA STRONIE FACEBOOK.COM str. 4 REKLAMA NA STRONIE GŁÓWNEJ SERWISU EBIALOBRZEGI.PL str. 5 REKLAMA W KATEGORII GŁÓWNEJ-AKTUALNOŚCI

Bardziej szczegółowo

branding. Budujemy dynamiczne skojarzenia z marką. Wiemy, że nowy image to nowe możliwości, a nowe możliwości to nowi klienci.

branding. Budujemy dynamiczne skojarzenia z marką. Wiemy, że nowy image to nowe możliwości, a nowe możliwości to nowi klienci. o nas. W I LIKE ART zajmujemy się budowaniem wizerunku marek i dostarczaniem skutecznych rozwiązań graficznych. Nasze prace obejmują szeroko rozumiane działania projektowe, od identyfikacji wizualnej po

Bardziej szczegółowo

na portalu społecznościowym Facebook

na portalu społecznościowym Facebook aasy.pl Jak dzielić się swoimi przeżyciami z bliskimi i znajomymi MAREK EKSPERT Z AASA na portalu społecznościowym Facebook Facebook to portal społecznościowy, który służy głównie do kontaktowania się

Bardziej szczegółowo

MARKETING 13.2 Cacao DecoMorreno

MARKETING 13.2 Cacao DecoMorreno MARKETING 13.2 Cacao DecoMorreno Na początku był niewinny post Codziennie na portalach społecznościowych pojawiają się miliony postów, wśród nich 6 czerwca 2016 r. pojawił się jeden z pozoru niewinny wpis.

Bardziej szczegółowo

WYNIKI badania Stan marketingu cyfrowego w centrach handlowych Benchmark - Social Media Index. PRCH Marketing Club 26 marca 2015

WYNIKI badania Stan marketingu cyfrowego w centrach handlowych Benchmark - Social Media Index. PRCH Marketing Club 26 marca 2015 WYNIKI badania Stan marketingu cyfrowego w centrach handlowych Benchmark - Social Media Index PRCH Marketing Club 26 marca 2015 AGENDA 1. Badanie ankietowe roli marketingu cyfrowego w działaniach marketingowych

Bardziej szczegółowo

Jak sprzedać polityka na FB? Budowanie wizerunku marki w social media.

Jak sprzedać polityka na FB? Budowanie wizerunku marki w social media. dr Krystian Dudek Wyższa Szkoła Humanitas Jak sprzedać polityka na FB? Budowanie wizerunku marki w social media. Czym jest Personal Branding Personal branding to budowanie marki osobistej poprzez zarządzanie

Bardziej szczegółowo

Od propagandy do trollingu teoria spiskowa czy preludium wojny hybrydowej? dr Piotr Łuczuk UKSW

Od propagandy do trollingu teoria spiskowa czy preludium wojny hybrydowej? dr Piotr Łuczuk UKSW Od propagandy do trollingu teoria spiskowa czy preludium wojny hybrydowej? dr Piotr Łuczuk UKSW Poza bezpośrednimi cyberatakami na struktury informatyczne, serwery, a nawet serwisy informacyjne to właśnie

Bardziej szczegółowo

Kreatywne SOCIAL MEDIA Oferta promocyjna, miesiąc próbny w prezencie!

Kreatywne SOCIAL MEDIA Oferta promocyjna, miesiąc próbny w prezencie! Jedyna tak dopasowana usługa do potrzeb marketingowych w social media. Kreatywne SOCIAL MEDIA Oferta promocyjna, miesiąc próbny w prezencie! Nadanie marce osobowości społecznej w świecie social media Budowa

Bardziej szczegółowo

MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE W DZIAŁANIU KSIĘGARNI

MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE W DZIAŁANIU KSIĘGARNI MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE W DZIAŁANIU KSIĘGARNI Internet jest jak przypływ. Zaleje przemysł komputerowy i wiele innych, zatapiając tych, którzy nie naucza się w nim pływać. BILL GATES UŻYTKOWNICY INTERNETU

Bardziej szczegółowo

--------------------------------- Zacznij Zarabiać

--------------------------------- Zacznij Zarabiać NetWork Dostarcza GoDealla.pl GoDealla NetWork --------------------------------- Zacznij Zarabiać na zakupach grupowych na Facebook u Czym jest GoDealla Network? GoDealla.pl to największy polski agregator

Bardziej szczegółowo

OFERTA KATALOGU WYPOCZYNEK W POLSCE edycja wiosna/lato 2012

OFERTA KATALOGU WYPOCZYNEK W POLSCE edycja wiosna/lato 2012 OFERTA KATALOGU WYPOCZYNEK W POLSCE edycja wiosna/lato 2012 WPROWADZENIE Katalog Wypoczynek w Polsce to półrocznik wydawany od 2007 roku na największe targi turystyczne w Polsce. W katalogu znajdują się

Bardziej szczegółowo

Creative Media. Marketing szeptany i nie tylko. Centrum Usługowo-Handlowe Robert Kiljańczyk

Creative Media. Marketing szeptany i nie tylko. Centrum Usługowo-Handlowe Robert Kiljańczyk Centrum Usługowo-Handlowe Robert Kiljańczyk Creative Media Marketing szeptany i nie tylko 2016 0 05-6 5 0 S u ł k o w i c e, u l. L i p o w a 9 O nas Jesteśmy grupą najlepszych specjalistów w dziedzinie

Bardziej szczegółowo

25 listopada 2010 r. Hotel InterContinental Warszawa. Media społecznościowe jako narzędzie PR Projekt badawczy Millward Brown SMG/KRC

25 listopada 2010 r. Hotel InterContinental Warszawa. Media społecznościowe jako narzędzie PR Projekt badawczy Millward Brown SMG/KRC 25 listopada 2010 r. Hotel InterContinental Warszawa Media społecznościowe jako narzędzie PR Projekt badawczy Millward Brown SMG/KRC Projekt badawczy Realizacja Specjaliści PR PRowcy w agencjach PRowcy

Bardziej szczegółowo

feb Case Study dla marki Miss Trendy (Konkurs Nagrody za stylizacje)

feb Case Study dla marki Miss Trendy (Konkurs Nagrody za stylizacje) Case Study dla marki Miss Trendy (Konkurs Nagrody za stylizacje) Rzeszów 2011 Ogólnopolska sieć sklepów z odzieżą damską Miss Trendy (rys. 1). Klient organizuje konkurs dla fanów swojego profilu na platformie

Bardziej szczegółowo

Future Advert. Doświadczona agencja PR. Zajmujemy się kompleksową obsługą firm w zakresie wizualizacji marki oraz komunikacji.

Future Advert. Doświadczona agencja PR. Zajmujemy się kompleksową obsługą firm w zakresie wizualizacji marki oraz komunikacji. Future Advert Doświadczona agencja PR. Zajmujemy się kompleksową obsługą firm w zakresie wizualizacji marki oraz komunikacji. Nasza Agencja Profesjonalna obsługa Public Relations dla Twojej firmy. Posiadamy

Bardziej szczegółowo

Synergia mediów elektronicznych Startup-IT, 13 października 2007. Witold Kundzewicz członek zarządu Telewizji WTK

Synergia mediów elektronicznych Startup-IT, 13 października 2007. Witold Kundzewicz członek zarządu Telewizji WTK Synergia mediów elektronicznych Startup-IT, 13 października 2007 członek zarządu Telewizji WTK Grupa Medialna WTK Telewizja WTK Portal Epoznan.pl Dom i Biuro TV Telewizyjna Giełda Samochodowa Z jakich

Bardziej szczegółowo

Interactive Research Center

Interactive Research Center Interactive Research Center Interactive Research Center agencja specjalizująca się w badaniach i konsultingu marketingowym w obszarze digital i interactive. Głównym obszarem działalności spółki jest: realizacja

Bardziej szczegółowo

--------------------------------- Zacznij Zarabiać

--------------------------------- Zacznij Zarabiać NetWork Dostarcza GoDealla.pl GoDealla NetWork --------------------------------- Zacznij Zarabiać na zakupach grupowych Czym jest GoDealla Network? GoDealla.pl to największy polski agregator zakupów grupowych.

Bardziej szczegółowo

FANPAGE TRENDS POLSKA STYCZEŃ 2013 TELEKOMUNIKACJA

FANPAGE TRENDS POLSKA STYCZEŃ 2013 TELEKOMUNIKACJA FANPAGE TRENDS POLSKA STYCZEŃ 0 TELEKOMUNIKACJA Komentarz Marta Soja Brand Community Manager Lemon Sky Kategoria Telekomunikacja skupia największe fanpage brandowe polskiego Facebooka. W tej chwili już

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Employer Branding Stars

Regulamin konkursu Employer Branding Stars Regulamin konkursu Employer Branding Stars I. Nazwa konkursu Konkurs organizowany jest pod nazwą Employer Branding Stars. II. Organizator Organizatorem konkursu Employer Branding Stars jest firma HRstandard

Bardziej szczegółowo

Social Media Facebook Pages

Social Media Facebook Pages Social Media Facebook Pages Joanna Śmietanka KREAM asia@kream.pl tel. 880 650 458 - - Joanna Śmietanka - KREAM - tel. 880 650 458 - asia@kream.pl - - I. Kobiety lubią... - Malibu www.facebook.com/#!/kobietylubia

Bardziej szczegółowo

Interaktywne formy promocji & reklamy. Trzeba działać aby rzeczy się stawały, a nie czekać aż się staną

Interaktywne formy promocji & reklamy. Trzeba działać aby rzeczy się stawały, a nie czekać aż się staną Interaktywne formy promocji & reklamy Trzeba działać aby rzeczy się stawały, a nie czekać aż się staną 1 Agenda Kim jesteśmy O epromer Interaktywny epr Czym się zajmujemy Model współpracy Nasze doświadczenie

Bardziej szczegółowo

Przewodnik... Tworzenie Landing Page

Przewodnik... Tworzenie Landing Page Przewodnik... Tworzenie Landing Page Spis treści Kreator strony landing page Stwórz stronę Zarządzaj stronami 2 Kreator strony landing page Kreator pozwala stworzyć własną stronę internetową z unikalnym

Bardziej szczegółowo

Spis Treści. 03 Kim jest Maciej Aniserowicz? 04 Popularność devstyle.pl 06 Fenomen DevTalk. 07 Konkurs Daj Się Poznać 08 Współpraca 09 Kontakt

Spis Treści. 03 Kim jest Maciej Aniserowicz? 04 Popularność devstyle.pl 06 Fenomen DevTalk. 07 Konkurs Daj Się Poznać 08 Współpraca 09 Kontakt Spis Treści 03 Kim jest Maciej Aniserowicz? 04 Popularność devstyle.pl 06 Fenomen DevTalk http://devstyle.pl/ http://devtalk.pl/ 07 Konkurs Daj Się Poznać 08 Współpraca 09 Kontakt Kim jest maciej aniserowicz?

Bardziej szczegółowo

Frogfoot CMS.

Frogfoot CMS. Frogfoot CMS www.frogriot.com Spis treści: Kluczowe zastosowania Zalety Frogriot CMS Lista głównych modułów 4 5 7 Główne moduły Dashboard Formularze Webinary Konkursy Edytor treści Drzewo strony Użytkownicy

Bardziej szczegółowo

Jak stworzyć własny blog w kreatorze Click Web?

Jak stworzyć własny blog w kreatorze Click Web? Jak stworzyć własny blog w kreatorze Click Web? Zdobycie zaufania internautów to największe wyzwanie biznesu w Sieci. Dlatego musisz wykorzystać każdą okazję, aby przekonać użytkowników do Twojego profesjonalizmu

Bardziej szczegółowo