Cena : 229,99 zł Nr katalogowy : 7707 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Cena : 229,99 zł Nr katalogowy : 7707 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji."

Transkrypt

1 Informacje o produkcie Orijen Cat 6 Fish 6,8kg Cena : 229,99 zł Nr katalogowy : 7707 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Cat 6 Fish 6,8kg OTACZAJĄCE KANADĘ OCEANY: ATLANTYCKI, PACYFICZNY I ARKTYCZNY ORAZ NIESKAZITELNIE CZYSTE PÓŁNOCNE JEZIORA DOSTARCZAJĄ NIEZWYKŁEGO BOGACTWA SKŁADNIKÓW, KTÓRE IDEALNIE WPISUJĄ SIĘ W FILOZOFIĘ BIOLOGICZNIE ODPOWIEDNIEJ KARMY ZE ŚWIEŻYCH, REGIONALNYCH SKŁADNIKÓW. Utworzono

2 Odzwierciedlając kanadyjskie bogate morskie zasoby oraz odpowiadając ewolucyjnym potrzebom żywieniowym kotów, które wymagają diety bogatej w białko, karma ORIJEN 6 FISH zawiera duże ilości mięsa łososia, śledzia oraz storni poławianych w zimnych wodach Pacyfiku w rejonie North Vacouver Island, a także mięso poławianych w zimnych, kanadyjskich jeziorach w naturalnym środowisku białorybów, sandacza oraz północnego szczupaka. Mięso jest dostarczane ŚWIEŻE, wolne od sztucznych konserwantów, przepełnione niezbędnym białkiem oraz tłuszczami, aby kompleksowo odżywiać Twojego kota. Ograniczona ilość węglowodanów oraz brak zbóż odzwierciedla naturalną dietę Twojego kota. Karma ORIJEN 6 FISH zawiera zdrowe owoce i warzywa oraz inne składniki roślinne kwiat nagietka, liście mięty pieprzowej, korzeń mniszka bogate w związki fitoodżywcze, witaminy z grupy B oraz niezbędne pierwiastki śladowe. Karma ORIJEN 6 FISH jest naturalnym i przepysznym sposobem na zapewnienie Twojemu kotu szczytowej kondycji zdrowotnej, siły oraz szczęścia. Jest produkowana wyłącznie w naszej nagradzanej fabryce w Kanadzie (stan Alberta). WYSOKA ZAWARTOŚĆ MIĘSA RYB I BIAŁKA ZWIERZĘCEGO/BOGATA W MIĘSO I BIAŁKO ZWIERZĘCE 80% / 42% Karma ORIJEN 6 FISH dla KOTÓW została wyprodukowana z najwyższą zawartością (80%) mięsa poławianych w

3 naturalnym środowisku ryb. Wysoka zawartość mięsa daje Biologicznie Odpowiedni poziom białka w karmie 42%, co odpowiada naturalnej diecie kotów i odżywia je zgodnie z ich anatomicznym zapotrzebowaniem na białko zwierzęce. BOGATA w OLEJE Z RYB 20% Informacje o produkcie Tłuszcze i oleje zwierzęce są niezbędne dla utrzymania kotów w doskonałym zdrowiu. Karma ORIJEN pozbawiona jest tłuszczy roślinnych, zawiera wyłącznie najwyższej jakości tłuszcze zwierzęce. W odróżnieniu od wysokoprzetworzonych tłuszczy wykorzystywanych przez konwencjonalnych producentów, ponad 90% tłuszczy w karmie ORIJEN pochodzi ze ŚWIEŻEGO mięsa ryb. DHA & EPA ze ŚWIEŻYCH RYB 0.7% / 0.4% Świeże ryby są najlepszym źródłem łatwostrawnych, Biologicznie Odpowiednich nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3 (DHA, EPA). Są one niezbędne dla rozwoju układu immunologicznego i nerwowego kota, a także poprawiają wygląd skóry i sierści. Te wysoko odżywcze kwasy tłuszczowe nie występują w tłuszczach roślinnych. ZERO ZBÓŻ I NISKA ZAWARTOŚĆ WĘGLOWODANÓW 0% / 20% Naturalna dieta kotów zawiera bardzo niewielkie ilości węglowodanów i zbóż. Dlatego karma ORIJEN jest całkowicie bezzbożowa i zawiera ponad połowę mniej węglowodanów niż wiele karm konwencjonalnych. NATURALNE ŹRÓDŁO TAURYNY 0.5% Wysoka zawartość mięsa w karmie ORIJEN jest bogatym źródłem tauryny naturalnie pozyskiwanych ze ŚWIEŻYCH składników mięsnych dlatego też nie dodajemy syntetycznej tauryny do naszych karm. GLUKOZAMINA i CHONDROITYNA 1400mg / 1000mg Wysoka zawartość mięsa w karmie ORIJEN jest bogatym źródłem glukozaminy i chondroityny naturalnie pozyskiwanych ze ŚWIEŻYCH składników mięsnych dlatego też nie dodajemy syntetycznej glukozaminy i chondroityny do naszych karm. WETERYNARZE ZADBALI O ZESTAW WYSELEKCJONOWANYCH ZIÓŁ

4 Karma ORIJEN zawiera zioła i trawy, których koty instynktownie poszukują w naturalnym środowisku. Wspomagają one naturalne procesy trawienne, wzmacniają organy oraz oczyszczają organizm z toksyn. GWARANTOWANA ANALIZA Białko (min.) 42.0% Tłuszcz (min.) 20.0% Włókno (max.) 2.5% Wilgotność (max.) 10.0% Wapń (min./max.) 1.5% / 1.7% Fosfor (min./max.) 1.2% / 1.4% Popiół (max.) 7% Omega-3 (min.) 1.8% DHA (min.) 1.0% EPA (min.) 0.7% Tauryna (min.) 0.5% Magnez (max.) 0.09% ph 5 SKŁADNIKI ROŚLINNE Korzeń cykorii 700 mg/kg Korzeń lukrecji 500 mg/kg Dzięgiel litwor 350 mg/kg Kozieradka 350 mg/kg Kwiat nagietka 350 mg/kg Słodki koper 350 mg/kg Liście mięty pieprzowej 300 mg/kg Kwiat rumianku 300 mg/kg Korzeń mniszka 150 mg/kg Cząber 150 mg/kg WITAMINY Witamina A 15 kiu/kg Witamina D3 2 kiu/kg Witamina E 400 IU/kg Witamina B mg/kg Tiamina 50mg/kg Ryboflawina 50 mg/kg Niacyna 450 mg/kg Kwas pantotenowy (B5) 40 mg/kg Pirodyksyna (B6) 35 mg/kg Biotyna 1 mg/kg Kwas foliowy 5 mg/kg Cholina 2700 mg/kg Kwas askorbinowy 55 mg/kg Beta Carotene 0.44 mg/kg Formuła karmy ORIJEN 6 FISH dla KOTÓW odpowiada wymaganiom żywieniowym ustalonym przez AAFCO - Profile Żywieniowe dla Kotów we WSZYSTKICH STADIACH ŻYCIA. AMINOKWASY Tauryna 0.4% Lizyna 3.1% Treonina 1.75% Metionina 1.15% Izoleucyna 1.6% Leucyna 3% Walina 1.9% Arginina 2.6% Fenyloalanina 1.55%

5 Histydyna 0.9% Cystyna 0.44% Informacje o produkcie MINERAŁY Sód 0.6% Chlorek 0.6% Potas 0.8% Magnez 0.10% Kobalt 0.47 mg/kg Selen 0.5 mg/kg Żelazo 240 mg/kg Cynk 200 mg/kg Miedź 15 mg/kg

Cena : 349,99 zł Nr katalogowy : 7188 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 349,99 zł Nr katalogowy : 7188 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Adult 6 Fresh Fish 13kg Cena : 349,99 zł Nr katalogowy : 7188 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Adult 6 Fresh

Bardziej szczegółowo

Cena : 114,99 zł Nr katalogowy : 7149 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 114,99 zł Nr katalogowy : 7149 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Regional Red 2,27kg Cena : 114,99 zł Nr katalogowy : 7149 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Regional Red 2,27kg

Bardziej szczegółowo

Cena : 179,99 zł Nr katalogowy : 7107 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 179,99 zł Nr katalogowy : 7107 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Adult 6,8kg Cena : 179,99 zł Nr katalogowy : 7107 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Adult 6,8 kg Z NATURY WSZYSTKIE

Bardziej szczegółowo

Cena : 89,99 zł Nr katalogowy : 7480 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 89,99 zł Nr katalogowy : 7480 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Adult 2,27kg Cena : 89,99 zł Nr katalogowy : 7480 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Adult 13kg Z NATURY WSZYSTKIE

Bardziej szczegółowo

WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE

WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE Z natury wszystkie psy są mięsożerne biologicznie przystosowane do zróżnicowanej diety bogatej w mięso, z dodatkiem owoców, warzyw oraz ziół. Karma ORIJEN PUPPY zawiera mięso kurczaka i indyka pochodzących

Bardziej szczegółowo

WAGA SZCZENIAKA PRZEWIDYWANA WAGA DOROSŁEGO PSA ANALIZA SZCZEGÓŁOWA GWARANTOWANA ANALIZA ROZKŁAD KALORII WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE

WAGA SZCZENIAKA PRZEWIDYWANA WAGA DOROSŁEGO PSA  ANALIZA SZCZEGÓŁOWA GWARANTOWANA ANALIZA ROZKŁAD KALORII WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE Z natury wszystkie psy są mięsożerne biologicznie przystosowane do zróżnicowanej diety bogatej w mięso, z dodatkiem owoców, warzyw oraz ziół. Biologicznie Odpowiednia karma ORIJEN PUPPY zawiera mięso kurczaka

Bardziej szczegółowo

WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE

WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE Szczenięta małych ras szybko dorastają i dlatego wymagają diety bogatej w białko i tłuszcze pochodzące ze składników mięsnych wysokiej jakości. Karma ACANA PUPPY SMALL BREED przepełniona jest mięsem kurczaka,

Bardziej szczegółowo

ORIJEN 6 Fish Dog, 340g

ORIJEN 6 Fish Dog, 340g Dane aktualne na dzień: 20-01-2017 11:19 Link do produktu: /orijen-6-fish-dog-340g-p-7218.html ORIJEN 6 Fish Dog, 340g Cena 19,91 zł Opis produktu ORIJEN 6 Fish Dog, 340g Najwyższej jakości sucha karma

Bardziej szczegółowo

Zróżnicowane składniki granulatów Fitmin są podstawą optymalnej wartości odżywczej. Białko (37%), tłuszcz (22%), energia: 16,2 MJ/1 kg

Zróżnicowane składniki granulatów Fitmin są podstawą optymalnej wartości odżywczej. Białko (37%), tłuszcz (22%), energia: 16,2 MJ/1 kg KARMA SUCHA Sucha programu żywieniowego Fitmin dla kotów ma wiele zalet. Wśród nich najważniejsze są niewątpliwie: walory smakowe wzmocnione przez nałożenie na powierzchnie każdej granuli smaku wątroby

Bardziej szczegółowo

BROJLER. Specyfikacja paszy. An Aviagen Brand

BROJLER. Specyfikacja paszy. An Aviagen Brand BROJLER 308 Specyfikacja paszy 2014 An Aviagen Brand Wstęp W tabelach przedstawiono specyfikację paszy dla brojlerów z uwzględnieniem przedziałów wagowych tuczu stosowanych w różnych krajach: Nieseksowane

Bardziej szczegółowo

CYNK 200 MIEDŹ 25 SELEN 0.32 AMINOKWASY. Iu/kg ARGININA 1.5 METIONINA 0.65 CYSTEINA 0.24 LIZYNA 1.55 TRYPTOFAN 0.27 TYROZYNA 0.7 KWASY NIENASYCONE

CYNK 200 MIEDŹ 25 SELEN 0.32 AMINOKWASY. Iu/kg ARGININA 1.5 METIONINA 0.65 CYSTEINA 0.24 LIZYNA 1.55 TRYPTOFAN 0.27 TYROZYNA 0.7 KWASY NIENASYCONE REGAL ACTIVE Specjalna formuła o zwiększonej dawce energii dla psów polujących, odbywających szkolenia, suk ciężarnych i karmiących oraz innych psów pracujących. Opiera się na kilku różnych źródłach białka

Bardziej szczegółowo

Dlaczego Twój kot jest wybredny

Dlaczego Twój kot jest wybredny Dlaczego Twój kot jest wybredny NOWOŚĆ! Zdrowe Żywienie kotów wybrednych Koty wybredne Niektóre koty są szczególnie wybredne i trudno jest zaspokoić ich potrzeby. W rezultacie, koty takie jedzą nieregularnie,

Bardziej szczegółowo

mascotas Alpha Spirit ONLY FISH tacka 210g

mascotas Alpha Spirit ONLY FISH tacka 210g Alpha Spirit ONLY FISH tacka 210g Cena : 5,00 zł Producent : Alpha Spirit Dostępność : od ręki Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 17-01-2017 ONLY FISH to pełnowartościowa

Bardziej szczegółowo

Wysokiej jakości naturalna karma dla psów i kotów zapewniająca pełnowartościową i zdrową dietę

Wysokiej jakości naturalna karma dla psów i kotów zapewniająca pełnowartościową i zdrową dietę Wysokiej jakości naturalna karma dla psów i kotów zapewniająca pełnowartościową i zdrową dietę NASZA HISTORIA Zwierzaki od zawsze były w centrum naszej rodziny i naszego rodzinnego biznesu NASI DOSTAWCY

Bardziej szczegółowo

Piotrków Trybunalski, ul. Gliniana 6 tel./fax: ,

Piotrków Trybunalski, ul. Gliniana 6 tel./fax: , 97-300 Piotrków Trybunalski, ul. Gliniana 6 tel./fax: 44 616 30 51, 44 616 31 51 e-mail: pets@dolfos.pl www.dolfos.pl Dodatki w 1 tabletce Witamina A... 1 500 j.m. Witamina D3... 66 j.m. Witamina E...

Bardziej szczegółowo

RodeVit Multi. WITAMINY, MINERAŁY, AMINOKWASY dla gryzoni i królików

RodeVit Multi. WITAMINY, MINERAŁY, AMINOKWASY dla gryzoni i królików RodeVit Multi WITAMINY, MINERAŁY, AMINOKWASY dla gryzoni i królików Właściwości RodeVit Multi zawiera zestaw witamin, mikro i makroelementów oraz aminokwasów. Składniki preparatu uzupełniają niedobory

Bardziej szczegółowo

FitMax Slim Diet wspomagający odchudzanie zamiennik posiłku. Dostępny na ETYKIETA DO OPAKOWANIA smak waniliowy

FitMax Slim Diet wspomagający odchudzanie zamiennik posiłku. Dostępny na  ETYKIETA DO OPAKOWANIA smak waniliowy FitMax Slim Diet wspomagający odchudzanie zamiennik posiłku. Dostępny na www.kulturystyka.sklep.pl ETYKIETA DO OPAKOWANIA smak waniliowy 1 porcja 65 gramów WARTOŚĆ ODŻYWCZA ZAWARTOŚĆ W PORCJI (65g) W 100g

Bardziej szczegółowo

ROSS 708 STADO RODZICIELSKIE. Specyfikacja Paszy. An Aviagen Brand

ROSS 708 STADO RODZICIELSKIE. Specyfikacja Paszy. An Aviagen Brand 1 STADO RODZICIELSKIE ROSS 708 Specyfikacja Paszy An Aviagen Brand Wstęp Folder zawiera zalecenia żywieniowe dla stada rodzicielskiego Ross 708 i powinien być wykorzystywany razem z Instrukcją Utrzymania

Bardziej szczegółowo

Rada Unii Europejskiej Bruksela, 12 maja 2016 r. (OR. en)

Rada Unii Europejskiej Bruksela, 12 maja 2016 r. (OR. en) Rada Unii Europejskiej Bruksela, 12 maja 2016 r. (OR. en) 8540/16 ADD 1 REV 1 DENLEG 34 AGRI 222 SAN 162 PISMO PRZEWODNIE Od: Komisja Europejska Data otrzymania: 10 maja 2016 r. Do: Sekretariat Generalny

Bardziej szczegółowo

Katz Menu dla każdego kota

Katz Menu dla każdego kota Katz Menu dla każdego kota Katz Menu dla każdego kota Wybredny czy jedzący wszystko? Bardziej aktywny czy raczej leniwy? Bawiący się czy doświadczony? Mamy KATZ MENU dla każdego kota. Również dla Twojego

Bardziej szczegółowo

Formuła 2 Zestaw witamin i minerałów dla kobiet

Formuła 2 Zestaw witamin i minerałów dla kobiet KARTA OŚWIADCZEŃ PRODUKTOWYCH Formuła 2 Zestaw witamin i minerałów dla kobiet GŁÓWNE OŚWIADCZENIA Równowaga hormonalna: Zawiera witaminę B6 przyczyniającą się do regulacji aktywności hormonalnej. Metabolizm

Bardziej szczegółowo

(Dz.U. L 55 z , str. 22)

(Dz.U. L 55 z , str. 22) 1996L0008 PL 20.06.2007 001.001 1 Dokument ten służy wyłącznie do celów dokumentacyjnych i instytucje nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za jego zawartość B DYREKTYWA KOMISJI 96/8/WE z dnia 26 lutego

Bardziej szczegółowo

Dla psów: Agilo. Fitness. Master. Solido. Pure Lamb&Rice. Dla kotów: Classic. JosiCat. Profi JAKOŚĆ. Bez pszenicy i soi Dobra jakość, niska cena

Dla psów: Agilo. Fitness. Master. Solido. Pure Lamb&Rice. Dla kotów: Classic. JosiCat. Profi JAKOŚĆ. Bez pszenicy i soi Dobra jakość, niska cena Dla psów: Agilo Fitness Master Solido Pure Lamb&Rice Dla kotów: Classic JosiCat Bez pszenicy i soi Dobra jakość, niska cena Profi Linia Profi JOSERA JAKOŚĆ GWARANTOWANA JOSERA Karmy Josera dla naszych

Bardziej szczegółowo

Co wyróżnia PRO PLAN? Czas PrzeMyśleć sposób żywienia Twojego kota.

Co wyróżnia PRO PLAN? Czas PrzeMyśleć sposób żywienia Twojego kota. Co wyróżnia PRO PLAN? Czas PrzeMyśleć sposób żywienia Twojego kota. PRO PLAN jest dostępny wyłącznie w sklepach zoologicznych i u lekarzy weterynarii. Co wyróżnia PRO PLAN? Wierzymy, że żywienie może wpłynąć

Bardziej szczegółowo

PL Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. 13/t. 15

PL Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. 13/t. 15 454 31996L0008 L 55/22 DZIENNIK URZĘDOWY WSPÓLNOT EUROPEJSKICH 6.3.1996 DYREKTYWA KOMISJI 96/8/WE z dnia 26 lutego 1996 r.w sprawie żywności przeznaczonej do użycia w dietach o obniżonej energetyczności

Bardziej szczegółowo

HORSEMILK PEŁNOPORCJOWY PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA ŹREBIĄT

HORSEMILK PEŁNOPORCJOWY PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA ŹREBIĄT HORSEMILK PEŁNOPORCJOWY PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA ŹREBIĄT HORSEMILK to pełnoporcjowy preparat mlekozastępczy dla źrebiąt. Pozwala - w przypadku bezmleczności, bądź padnięcia klaczy - na całkowite zastąpienie

Bardziej szczegółowo

mascotas Hill's Prescription Diet d/d Canine Jagnięcina puszka 370g

mascotas Hill's Prescription Diet d/d Canine Jagnięcina puszka 370g Informacje o produkcie Hill's Prescription Diet d/d Canine Jagnięcina puszka 370g Cena : 13,00 zł Nr katalogowy : mls-1175 Producent : Hill's Prescription Diet Dostępność : do 1 dnia Stan magazynowy :

Bardziej szczegółowo

MAZURENKO ARMWRESTLING PROMOTION Sp. z o.o. Gdynia ETYKIETA. FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek

MAZURENKO ARMWRESTLING PROMOTION Sp. z o.o. Gdynia ETYKIETA. FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek ETYKIETA FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek Środek spożywczy zaspokajający zapotrzebowanie organizmu przy intensywnym wysiłku fizycznym, w szczególności sportowców. FitMax Mass Active 20 jest odżywką wspomagającą

Bardziej szczegółowo

Lara - To nam smakuje. Odkryj odnowioną, smakowitą linię Lara

Lara - To nam smakuje. Odkryj odnowioną, smakowitą linię Lara - To nam smakuje Odkryj odnowioną, smakowitą linię Pyszne granulki dla wszystkich smakoszy! Smaczny wybór każdego dnia... Czy Twój kot jest smakoszem? Czy jasno pokazuje czego chce? To czego potrzebuje

Bardziej szczegółowo

DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW

DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW MATISSE Linia Matisse oferuje pełną gamę karm o wysokiej jakości dostosowanych do wszystkich ras kotów. Główne cechy linii Matisse to: Doskonały

Bardziej szczegółowo

Doskonałe dla zgodnego z zapotrzebowaniem żywienia.

Doskonałe dla zgodnego z zapotrzebowaniem żywienia. Doskonałe dla zgodnego z zapotrzebowaniem żywienia. Suche karmy premium SELECT GOLD Complete dla psów każdej wielkości i w każdym wieku. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. wysokiej jakości, funkcyjne,

Bardziej szczegółowo

Chlorella Sorokiniana Cryptomonadales Ever Green

Chlorella Sorokiniana Cryptomonadales Ever Green Suplementy diety > Model : - Producent : - algi Chlorella Sorokiniana w 95% trawiona i wchłaniana przez w organizm! Powszechnie wiadomo, że 20 różnych gatunków chlorelli posiada twardą zewnętrzną ścianę

Bardziej szczegółowo

(Tekst mający znaczenie dla EOG)

(Tekst mający znaczenie dla EOG) L 230/8 PL 25.8.2016 ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2016/1413 z dnia 24 sierpnia 2016 r. zmieniające rozporządzenie (UE) nr 432/2012 ustanawiające wykaz dopuszczonych oświadczeń zdrowotnych dotyczących żywności,

Bardziej szczegółowo

Doskonałe dla każdego zapotrzebowania energetycznego.

Doskonałe dla każdego zapotrzebowania energetycznego. Doskonałe dla każdego zapotrzebowania energetycznego. Suche karmy SELECT GOLD Premium dla psów wszystkich wielkości ze specjalnymi wymaganiami energetycznymi. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Active

Bardziej szczegółowo

Pasze Totally Pathogen Free

Pasze Totally Pathogen Free Pasze Totally Pathogen Free gotowe do użycia za barierą higieniczną bez konieczności autoklawowania tańsze o 30% od pasz sterylizowanych promieniowaniem Gamma Altromin - produkcja pasz tylko dla zwierząt

Bardziej szczegółowo

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA (oznaczana dalej jako SIWZ)

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA (oznaczana dalej jako SIWZ) SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA (oznaczana dalej jako ) dla postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego Nazwa zamówienia: Dostawa paszy dla myszy i szczurów

Bardziej szczegółowo

MIĘSO, WĘDLINY, RYBY, JAJKA I NASIONA ROŚLIN STRĄCZKOWYCH W DIECIE DZIECKA

MIĘSO, WĘDLINY, RYBY, JAJKA I NASIONA ROŚLIN STRĄCZKOWYCH W DIECIE DZIECKA MIĘSO, WĘDLINY, RYBY, JAJKA I NASIONA ROŚLIN STRĄCZKOWYCH W DIECIE DZIECKA Wartość odżywcza Żywność z tej grupy należy do grupy produktów białkowych. Białko mięsa, ryb i jaj charakteryzuje sie dużą wartością

Bardziej szczegółowo

5-18 miesięcy. 2-5 miesięcy. ponad 7 lat. 18 miesięcy - 7 lat. Fitmin Maxi Puppy. Fitmin Maxi Junior. Fitmin Maxi Maitenance. Fitmin Maxi Performance

5-18 miesięcy. 2-5 miesięcy. ponad 7 lat. 18 miesięcy - 7 lat. Fitmin Maxi Puppy. Fitmin Maxi Junior. Fitmin Maxi Maitenance. Fitmin Maxi Performance FITMIN MAXI Seria karm Fitmin przeznaczona jest dla psów ras olbrzymich, których waga przekracza 35. Karmy wyróżniają się między innymi większymi granulkami dla oraz zawartością siarczanu glukozaminy i

Bardziej szczegółowo

dr inż. Beata Przygoda Wartość odżywcza żywności co powinnyśmy wiedzieć?

dr inż. Beata Przygoda Wartość odżywcza żywności co powinnyśmy wiedzieć? dr inż. Beata Przygoda Wartość odżywcza żywności co powinnyśmy wiedzieć? Do prawidłowego rozwoju, dobrego stanu zdrowia, odpowiedniej sprawności fizycznej i umysłowej powinnyśmy codziennie spożywać określoną

Bardziej szczegółowo

www.biobosch.pl Natural Organic Concept

www.biobosch.pl Natural Organic Concept ProgrammübersichtBIO(pl)_12-07.indd 1 www.biobosch.pl Natural Organic Concept 1 20.03.2008 14:16:40 Wstęp Wraz z nową gamą karm dla psów Natural Organic Concept bosch Tiernahrung oferuje zupełnie nowe

Bardziej szczegółowo

MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina)

MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina) Utworzono: 2017-01-25 15:09:14 MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina) Cena produktu: 133,90 PLN 80,99 PLN Mass Up to odżywka przeznaczona dla chcących szybko i

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2)

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2) Dz.U.07.137.967 2010.01.22 zm. Dz.U.2010.9.63 1 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2) (Dz. U. z dnia 31 lipca 2007 r.) Na

Bardziej szczegółowo

WOLFSBLUT WIDE PLAIN (SZEROKIE RÓWNINY) świeża konina, bataty, zioła i owoce lasu,

WOLFSBLUT WIDE PLAIN (SZEROKIE RÓWNINY) świeża konina, bataty, zioła i owoce lasu, Strona 1 z 5 Strona 2 z 5 WOLFSBLUT WIDE PLAIN (SZEROKIE RÓWNINY) świeża konina, bataty, zioła i owoce lasu, to unikalne połączenie mięsa końskiego i wybranych ziół, owoców lasów lasów i łąk. Skład karmy

Bardziej szczegółowo

NATURALNIE ODPOWIEDNIA KONCEPCJA

NATURALNIE ODPOWIEDNIA KONCEPCJA NATURALNIE ODPOWIEDNIA mniej węglowodanów KONCEPCJA Naturalna i właściwie zbilansowana dieta zawiera duże ilości świeżego mięsa oraz ryby, dzięki czemu jadłyby ją również zwierzęta żyjące dziko. bez pszenicy,

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIA. (Tekst mający znaczenie dla EOG)

ROZPORZĄDZENIA. (Tekst mający znaczenie dla EOG) L 259/2 ROZPORZĄDZENIA ROZPORZĄDZENIE DELEGOWANE KOMISJI (UE) 2017/1798 z dnia 2 czerwca 2017 r. uzupełniające rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 609/2013 w odniesieniu do szczegółowych

Bardziej szczegółowo

Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. (Akty o charakterze nieustawodawczym) ROZPORZĄDZENIA

Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. (Akty o charakterze nieustawodawczym) ROZPORZĄDZENIA 6.9.2017 L 230/1 II (Akty o charakterze nieustawodawczym) ROZPORZĄDZENIA ROZPORZĄDZENIE DELEGOWANE KOMISJI (UE) 2017/1522 z dnia 2 czerwca 2017 r. uzupełniające rozporządzenie Parlamentu Europejskiego

Bardziej szczegółowo

Żywność. zapewnia prawidłowe funkcjonowanie. poprawia samopoczucie

Żywność. zapewnia prawidłowe funkcjonowanie. poprawia samopoczucie Warsztaty żywieniowe Żywność buduje i regeneruje dostarcza energii zapewnia prawidłowe funkcjonowanie poprawia samopoczucie Żaden pojedynczy produkt nie dostarczy Ci wszystkiego, czego potrzebujesz dlatego

Bardziej szczegółowo

Doskonałe. dla wrazliwych na pozywienie najlepszych przyjaciół.

Doskonałe. dla wrazliwych na pozywienie najlepszych przyjaciół. Doskonałe dla wrazliwych na pozywienie najlepszych przyjaciół. Suche karmy premium SELECT GOLD Sensitive dla psów wszystkich wielkości i w każdym wieku. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD

Bardziej szczegółowo

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Złote rozwiązanie dla najlepszych przyjaciół wrazliwych na pokarm Mokra karma premium SELECT GOLD Sensitive dla psów w każdym wieku. SELECT GOLD Sensitive wysokogatunkowa i łatwo przyswajalna JEDNO ŹRÓDŁO

Bardziej szczegółowo

Pokarmy dla ryb stawowych '17/'18

Pokarmy dla ryb stawowych '17/'18 Pokarmy dla ryb stawowych '17/'18 Dedicated to your performance Pokarm tonący Prebiotyk i/lub probiotyk Pokarm pływający Intensyfikuje ubarwienie ryb Pokarm półpływający Ryb stawowych Nowy premiks i dodatki

Bardziej szczegółowo

Ryby prosto z naszych kutrów www.gadus.pl

Ryby prosto z naszych kutrów www.gadus.pl Ryby prosto z naszych kutrów www.gadus.pl PASTA RYBNA Z MAKRELI Składniki: wędzone makrele, kwaśna śmietana, sok z połówki cytryny, kiszone ogórki, kapary, sól i pieprz. Świetnie pasuje do pieczywa lub

Bardziej szczegółowo

AE/ZP-27-17/15 Załącznik Nr 1 Formularz Cenowy

AE/ZP-27-17/15 Załącznik Nr 1 Formularz Cenowy AE/ZP-27-17/15 Załącznik Nr 1 Formularz Cenowy Cena brutto zamówienia - każdego pakietu powinna stanowić sumę wartości brutto wszystkich pozycji ujętych w pakiecie, natomiast wartość brutto poszczególnych

Bardziej szczegółowo

Pokarmy dla ryb stawowych '16/'17

Pokarmy dla ryb stawowych '16/'17 Pokarmy dla ryb stawowych '16/'17 Dedicated to your performance Pokarm tonący Prebiotyk Pokarm pływający Intensyfikuje ubarwienie ryb Pokarm półpływający Ryb stawowych Pond pellet Zbilansowane składniki

Bardziej szczegółowo

www.caninecaviarpolska.pl

www.caninecaviarpolska.pl www.caninecaviarpolska.pl Holistyczna karma dla psów i kotów Dlaczego Canine Caviar? Dlaczego Canine Caviar? Oto 17 powodów: Mięso wolne od hormonów, pestycydów i antybiotyków. Przyswajalność - 91-93%.

Bardziej szczegółowo

Złote rozwia zanie. na szczególne potrzeby. Mokra karma jakości premium SELECT GOLD. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

Złote rozwia zanie. na szczególne potrzeby. Mokra karma jakości premium SELECT GOLD. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Złote rozwia zanie na szczególne potrzeby. Mokra karma jakości premium SELECT GOLD. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD bo każdy kot jest inny. Składniki jakości premium w każdej recepturze.

Bardziej szczegółowo

Zdrowie. i witalność!

Zdrowie. i witalność! Zdrowie i witalność! Zdrowie i witalność Happy life to zdrowa i smaczna karma, zapewniająca psom witalność i dobre samopoczucie. Starannie opracowane karmy Happy life zaspokajają codzienne potrzeby pokarmowe

Bardziej szczegółowo

Naturalna Ochrona Kotów przez całe życie

Naturalna Ochrona Kotów przez całe życie Naturalna Ochrona Kotów przez całe życie WZMOCNIENIE NATURALNEJ OCHRONY KOTA N AT U R A L F E L I N E P R O T E C T I O N SKÓRA I SIERŚĆ Witamina A, kwas linolenowy i cynk zapewniają skórze elastyczność

Bardziej szczegółowo

ŚWIEŻE KURCZAKI Z LOKALNYCH FARM

ŚWIEŻE KURCZAKI Z LOKALNYCH FARM ŚWIEŻE I RÓŻNORODNE SKŁADNIKI LEPIEJ ODZWIERCIEDLĄ NATURALNĄ DIETĘRÓŻNORODNE I ŚWIEŻE JEDZENIE TO KLUCZ DO ZDROWEJ DIETY Wraz ze wzrostem zainteresowania samopoczuciem naszych podopiecznych wielu z nas

Bardziej szczegółowo

ANDYJSKA KOMOSA - MATKA ZBÓŻ. Opracował: Aleksander Kwiatkowski

ANDYJSKA KOMOSA - MATKA ZBÓŻ. Opracował: Aleksander Kwiatkowski ANDYJSKA KOMOSA - MATKA ZBÓŻ Opracował: Aleksander Kwiatkowski Komosa ryżowa (Chenopodium quinoa) (ang. quinoa) pochodzi z rejonów górskich do 4300m npm. t.j. Andyjska część dzisiejszej Boliwi, Chile,

Bardziej szczegółowo

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. W sam raz dla kotów rasowych. SELECT GOLD dla maine coon i persów. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD dla kotów rasowych indywidualna jakosc premium. Koty rasowe niezmiennie fascynują miłośników

Bardziej szczegółowo

Poznań: DOSTAWA KARMY GRANULOWANEJ Numer ogłoszenia: ; data zamieszczenia: OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Poznań: DOSTAWA KARMY GRANULOWANEJ Numer ogłoszenia: ; data zamieszczenia: OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy Ogłoszenie powiązane: Ogłoszenie nr 355234-2011 z dnia 2011-10-27 r. Ogłoszenie o zamówieniu - Poznań Przedmiotem zamówienia jest dostawa karmy granulowanej. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych,

Bardziej szczegółowo

Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl

Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl Scitec Multi Pro PLUS 30 saszetek Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 23-12-2016 MULTI PRO PLUS posiada wysoki poziom multi-

Bardziej szczegółowo

NORMY ŻYWIENIA INSTYTUTU ŻYWNOSCI I ŻYWIENIA W WARSZAWIE

NORMY ŻYWIENIA INSTYTUTU ŻYWNOSCI I ŻYWIENIA W WARSZAWIE Załącznik nr 6 do SIWZ Znak sprawy: 13/IK/13pn/07 NORMY ŻYWIENIA INSTYTUTU ŻYWNOSCI I ŻYWIENIA W WARSZAWIE źródło: www.izz.waw.pl/wwzz/normy.html I. ENERGIA Tabela 1. Normy na energię dla niemowląt i dzieci

Bardziej szczegółowo

SPIRULINA CO TO TAKIEGO?

SPIRULINA CO TO TAKIEGO? TIENS SPIRULINA SPIRULINA CO TO TAKIEGO? Spirulina to sinice. Ich. pierwsze pojawienie się na Ziemi datowane jest na okres 3.5 biliona lat temu i jest to jedna z najstarszych form życia na naszej planecie.

Bardziej szczegółowo

Jak działają witaminy z serii FA CORE i dlaczego to najlepszy wybór. Olej słonecznikowy Witaminy Witamina A Witamina D Witamina E Witamina C

Jak działają witaminy z serii FA CORE i dlaczego to najlepszy wybór. Olej słonecznikowy Witaminy Witamina A Witamina D Witamina E Witamina C FA Core Vita Core Kompleks witamin i minerałów wzbogacony o olej słonecznikowy bogaty w zdrowe kwasy tłuszczowe z grupy Omega. Doskonały suplement diety dla zawodowych sportowców oraz osób aktywnych, których

Bardziej szczegółowo

Zawartość w 100 g proszku

Zawartość w 100 g proszku HUMANA SL Proszek Produkt leczniczy przeznaczony do specjalnych celów żywieniowych, bez mleka. Produkt bezglutenowy. Zbilansowana dieta dla niemowląt i małych dzieci z nietolerancją mleka krowiego. Właściwości

Bardziej szczegółowo

nowa receptura Life is great! www.fitmin.pl

nowa receptura Life is great! www.fitmin.pl Life is great! nowa receptura www.fitmin.pl - karma premium ze świeżym mięsem Fitmin For Life Asortyment 7 rodzajów karm, przygotowany ze starannie dobranych składników, zaspokaja specyficzne potrzeby

Bardziej szczegółowo

www.eko-rol.com.pl KROWY MLECZNE MILKER MILK SPIS TREŒCI strona 4 strona 5 strona 6 strona 7 strona 8 strona 9 strona 10 www.eko-rol.com.

www.eko-rol.com.pl KROWY MLECZNE MILKER MILK SPIS TREŒCI strona 4 strona 5 strona 6 strona 7 strona 8 strona 9 strona 10 www.eko-rol.com. Preparaty mlekozastępcze Pasze pełnoporcjowe dla cieląt Pasze pełnoporcjowe dla krów mlecznych MPU białkowe dla krów mlecznych MPU mineralne dla krów mlecznych MPU białkowe dla cieląt MPU białkowe dla

Bardziej szczegółowo

AMINO MAX kaps - Trec Nutrition

AMINO MAX kaps - Trec Nutrition Dane aktualne na dzień: 27-01-2018 14:38 Link do produktu: https://sportowesuplementy.pl/amino-max-6800-320kaps-trec-nutrition-p-32.html AMINO MAX 6800 320kaps - Trec Nutrition Cena Dostępność Czas wysyłki

Bardziej szczegółowo

SPOŁECZEŃSTWO OD KUCHNI Integracja międzypokoleniowa mieszkańców Śliwkowego Szlaku

SPOŁECZEŃSTWO OD KUCHNI Integracja międzypokoleniowa mieszkańców Śliwkowego Szlaku SPOŁECZEŃSTWO OD KUCHNI Integracja międzypokoleniowa mieszkańców Śliwkowego Szlaku NASZE KULINARNE TRADYCJE NASZE KULINARNE TRADYCJE Co składa się na nie? Bez jakich produktów i potraw nie wyobrażamy sobie

Bardziej szczegółowo

Dla psów Zdrowo karmimy Skutecznie leczymy

Dla psów Zdrowo karmimy Skutecznie leczymy D Dllaa p pssó ów w Z Zd drro ow wo ok kaarrm miim myy S Sk ku utteecczzn niiee lleecczzyym myy Pu p p y Ju n i o r F i s h karma bytowa ryba oceaniczna szczenięta (2 12 miesięcy) wszystkie rasy TABELA

Bardziej szczegółowo

Dolmilk Cat. PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA KOCIĄT (z butelką i smoczkami)

Dolmilk Cat. PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA KOCIĄT (z butelką i smoczkami) Dolmilk Cat PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA KOCIĄT (z butelką i smoczkami) Dolmilk Cat zawiera składniki w optymalnej ilości i proporcji. Zawarte w nim białko jest wyłącznie pochodzenia mlecznego. Homogenny

Bardziej szczegółowo

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Złote rozwi azanie na szczególne potrzeby Nowa, jeszcze bardziej zindywidualizowana sucha karma SELECT GOLD dla kotów. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD bo każdy kot jest inny Składniki

Bardziej szczegółowo

Karmy Premium dla psów profesjonalistów

Karmy Premium dla psów profesjonalistów Karmy Premium dla psów profesjonalistów JUNIOR Kompletna i zbilansowana karma dla rosnących szczeniaków. JUNIOR MAXI Kompletna i zbilansowana karma dla rosnących szczeniaków i młodych psów dużych ras.

Bardziej szczegółowo

ANALIZA ZMIAN W PROFILU SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH W GOTOWEJ ŻYWNOŚCI PRZEZNACZONEJ DLA NIEMOWLĄT I MAŁYCH DZIECI

ANALIZA ZMIAN W PROFILU SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH W GOTOWEJ ŻYWNOŚCI PRZEZNACZONEJ DLA NIEMOWLĄT I MAŁYCH DZIECI BROMAT. CHEM. TOKSYKOL. XLIX, 2016, 3, str. 711 717 Halina Weker 1, 3, Małgorzata Więch 1, Marta Barańska 2, Hanna Wilska 3 ANALIZA ZMIAN W PROFILU SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH W GOTOWEJ ŻYWNOŚCI PRZEZNACZONEJ

Bardziej szczegółowo

Koncentrat Rybny. RĘKORAJ 51 ; Moszczenica ;

Koncentrat Rybny. RĘKORAJ 51 ; Moszczenica ; Koncentrat Rybny Energia 10,9 MJ Białko ogólne 29 % Włókno surowe 3,3 % Popiół surowy 8,4 % Tłuszcz surowy 5,7 % Lizyna 1,65 % Metionina + Cystyna -1,1% Treonina 1,4 % Tryptofan 0,4 % Wapń 7,9 % Fosfor

Bardziej szczegółowo

"Stosowanie suchych drożdży piwnych w paszy kombinowanej dla kurczaków brojlerów"

Stosowanie suchych drożdży piwnych w paszy kombinowanej dla kurczaków brojlerów Wykorzystanie w żywieniu zwierząt gospodarskich drożdży piwnych ma długą historię. Jednak zainteresowanie tym produktem producentów pasz i hodowców wyraźnie wzrosło po wprowadzeniu na terenie Unii Europejskiej

Bardziej szczegółowo

Wartośćodżywcza wybranych gatunków ryb na polskim rynku

Wartośćodżywcza wybranych gatunków ryb na polskim rynku Wartośćodżywcza wybranych gatunków ryb na polskim rynku dr inż. Joanna Szlinder-Richert Morski Instytut Rybacki-Państwowy Instytut Badawczy w Gdyni Gdańsk, 24 maj 2013 Dlaczego zaleca sięjedzenie ryb Strawne

Bardziej szczegółowo

Wybieram zdrowie i zdrowe odżywianie

Wybieram zdrowie i zdrowe odżywianie Wybieram zdrowie i zdrowe odżywianie Doktorze Zdrówko, co to znaczy być zdrowym? Być zdrowym, to nie tylko nie chorować, ale też czuć się dobrze, być radosnym i sprawnym fizycznie. Czy wiesz, co pomaga

Bardziej szczegółowo

www.fitmin.pl Fitmin 3 kompleksowe programy żywieniowe Fitmin pozwala na życie bez zmartwień. Wielkość, skład i zastosowane surowce oraz technologia

www.fitmin.pl Fitmin 3 kompleksowe programy żywieniowe Fitmin pozwala na życie bez zmartwień. Wielkość, skład i zastosowane surowce oraz technologia KOTY 1 www.fitmin.pl 2KOTY Fitmin 3 kompleksowe programy żywieniowe Wielkość, skład i zastosowane surowce oraz technologia produkcji przyjazna środowisku - wszystko po, to aby dostarczać Twojemu pupilowi,

Bardziej szczegółowo

Sucha karma dla zwierząt Nie zawiera zboża

Sucha karma dla zwierząt Nie zawiera zboża Sucha karma dla zwierząt Nie zawiera zboża Mówi się, że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka, a dla Farminy to człowiek jest najlepszym przyjacielem psa Za pomocą prostego odwrócenia tego starego

Bardziej szczegółowo

DOG CHOW wspomaga zdrowe trawienie u Twojego odkrywcy

DOG CHOW wspomaga zdrowe trawienie u Twojego odkrywcy DOG CHOW wspomaga zdrowe trawienie u Twojego odkrywcy DOG CHOW zawiera naturalne prebiotyki, które jak udowodniono, pomagają wspierać prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego Twojego psa. Twój pies

Bardziej szczegółowo

Katalog 2015. 1% przekazujemy wybranej organizacji działającej na rzecz zwierząt. www.planetpet.pl

Katalog 2015. 1% przekazujemy wybranej organizacji działającej na rzecz zwierząt. www.planetpet.pl Katalog 2015 1% przekazujemy wybranej organizacji działającej na rzecz zwierząt www.planetpet.pl Zacznij dzielić się dobrem! 1% zysku ze sprzedaży każdego produktu Planet Pet przekazujemy na pomoc zwierzętom

Bardziej szczegółowo

Skład surowcowy: mączka drobiowa, drożdże, chrząstka rekina, mączka z muszli

Skład surowcowy: mączka drobiowa, drożdże, chrząstka rekina, mączka z muszli DODATKI ŻYWIENIOWE Głównym zdaniem dodatków żywieniowych Fitmin jest dostarczanie niezbędnych składników w przypadkach gdy nawet kompletna i zbilansowana karma nie jest w stanie zaspokoić specyficznych

Bardziej szczegółowo

ZSRC/270/1/2017 ZAŁĄCZNIK NR 2 str. 1. FORMULARZ OFERTOWY na "Dostawę pasz i dodatków paszowych w roku 2017 i 2018"

ZSRC/270/1/2017 ZAŁĄCZNIK NR 2 str. 1. FORMULARZ OFERTOWY na Dostawę pasz i dodatków paszowych w roku 2017 i 2018 ZSRC/270/1/2017 ZAŁĄCZNIK NR 2 str. 1 I. Dane dotyczące wykonawcy: FORMULARZ OFERTOWY na "Dostawę pasz i dodatków paszowych w roku 2017 i 2018" Nazwa... Siedziba... Nr. NIP... Nr. REGON... Nr. tel./fax...

Bardziej szczegółowo

UNS Reloader Uns Reloader Znaczenie aminokwasów esencjonalnych EAA dla osób ciężko ćwiczących na siłowni.

UNS Reloader Uns Reloader Znaczenie aminokwasów esencjonalnych EAA dla osób ciężko ćwiczących na siłowni. UNS Reloader Odżywka aminokwasowa do stosowania po treningu. Uns Reloader jest połączeniem egzogennych aminokwasów EAA, aminokwasów rozgałęzionych BCAA oraz trzech form glutaminy idealny do stosowania

Bardziej szczegółowo

Soki 100% naturalne MALINA ARONIA

Soki 100% naturalne MALINA ARONIA Soki 100% naturalne MALINA Sok z malin 100 % jest doskonałym uzupełnieniem codziennej diety. Zawiera bogactwo witamin: C, E, B1, B2, B6, PP oraz minerały: magnez, potas, wapń i żelazo. W jego składzie

Bardziej szczegółowo

ROYALCANIN.PL. ROYAL CANIN SAS All rights reserved.

ROYALCANIN.PL. ROYAL CANIN SAS All rights reserved. ROYALCANIN.PL ROYAL CANIN SAS 2016. All rights reserved. WIELOPOZIOMOWY WYMIAR SUKCESU WYSTAWY ROYAL CANIN EKSPERT ZDROWEGO ŻYWIENIA OD PONAD 45 LAT Hodowla psów i kotów to ogromna pasja. Codzienne dbanie

Bardziej szczegółowo

WEJDŹ NA b2b.alphaspirit.pl i SPRAWDŹ!

WEJDŹ NA b2b.alphaspirit.pl i SPRAWDŹ! WEJDŹ NA b2b.alphaspirit.pl i SPRAWDŹ! CENA DZIENNEJ PORCJI TYLKO***CENA DZIENNEJ PORCJI TYLKO*** CENA DZIENNEJ PORCJI TYLKO***CENA DZIENNEJ PORCJI TYLKO*** PEŁNOWARTOŚCIOWA KARMA DLA PSÓW MULTI PROTEINA

Bardziej szczegółowo

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA znak sprawy: IF/ZP-12/2016 SIWZ SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA (oznaczana dalej jako SIWZ) dla postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego Nazwa zamówienia:

Bardziej szczegółowo

Sucha karma WOLFSBLUT WILD PACIFIC zapewnia psu: Sześć gatunków ryb o jakości żywności przeznaczonej dla ludzi. 50% udział ryb

Sucha karma WOLFSBLUT WILD PACIFIC zapewnia psu: Sześć gatunków ryb o jakości żywności przeznaczonej dla ludzi. 50% udział ryb Strona 1 z 6 Strona 2 z 6 Sucha karma WOLFSBLUT WILD PACIFIC (DZIKOŚĆ PACYFIKU) to unikalne połączenie łososia, pstrąga, śledzia, makreli, plamiaka, krewetek i specjalnych roślin leczniczych z lasów, łąk

Bardziej szczegółowo

WHEY CORE BCAA Amino Mega Strong - 2,3kg + 500ml

WHEY CORE BCAA Amino Mega Strong - 2,3kg + 500ml Utworzono: 2017-01-20 19:50:01 WHEY CORE 100 + BCAA Amino Mega Strong - 2,3kg + 500ml Cena produktu: 198,90 PLN 157,00 PLN Wyjątkowy w smaku koktajl proteinowy ze 100% białkiem serwatkowym (WPC, WPI) o

Bardziej szczegółowo

Krowi Milk: Krowa Super Vit Plus Dodatki: Składniki analityczne:

Krowi Milk: Krowa Super Vit Plus Dodatki: Składniki analityczne: Produkty Krowi Milk: to specjalnie wyselekcjonowane najlepsze surowce zróżnicowane źródła białka i energii w tym również tłuszcze chronione niezbędne witaminy i mikroelementy utrzymujące zwierzęta w najlepszej

Bardziej szczegółowo

Wyprodukowano w Niemczech HIGH PREMIUM CONCEPT NOWOŚĆ. Miłość i wiedza dla Twojego psa. www.bosch-tiernahrung.pl

Wyprodukowano w Niemczech HIGH PREMIUM CONCEPT NOWOŚĆ. Miłość i wiedza dla Twojego psa. www.bosch-tiernahrung.pl Wyprodukowano w Niemczech NOWOŚĆ NOWY DESIGN I RECEPTURY Miłość i wiedza dla Twojego psa www.bosch-tiernahrung.pl Spis treści WYPRODUKOWANO 3 Miłość i wiedza dla Twojego psa. 4 Dlaczego właśnie bosch Tiernahrung?

Bardziej szczegółowo

Kasze - jakie najzdrowsze? Porównanie wartości odżywczych

Kasze - jakie najzdrowsze? Porównanie wartości odżywczych ARTYKUŁY Kasze - jakie najzdrowsze? Porównanie wartości odżywczych Przeczytaj pełną wersję artykułu: http://www.odzywianie.info.pl/przydatne-informacje/artykuly/art,kasze-jakie-najzdrowszeporownanie-wartosci-odzywczych.html

Bardziej szczegółowo

WYPRODUKOWANO W NIEMCZECH HIGH PREMIUM CONCEPT NOWOŚĆ NOWY DESIGN I RECEPTURY. Doświadczenie i zaufanie! www.bosch-tiernahrung.de

WYPRODUKOWANO W NIEMCZECH HIGH PREMIUM CONCEPT NOWOŚĆ NOWY DESIGN I RECEPTURY. Doświadczenie i zaufanie! www.bosch-tiernahrung.de WYPRODUKOWANO W NIEMCZECH NOWOŚĆ NOWY DESIGN I RECEPTURY Doświadczenie i zaufanie! www.bosch-tiernahrung.de Spis treści Najwyższa 3 Doświadczenie i zaufanie! 4 Dlaczego właśnie bosch Tiernahrung. 6-7 Znakomite

Bardziej szczegółowo

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU LECZNICZEGO

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU LECZNICZEGO CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU LECZNICZEGO 1. NAZWA PRODUKTU LECZNICZEGO Nutramigen AA, proszek do sporządzania roztworu doustnego 2. SKŁAD JAKOŚCIOWY I ILOŚCIOWY Oleje roślinne (oleina oleju palmowego, olej

Bardziej szczegółowo

Skład i wartości odżywcze Size Max od Mex Nutrition USA:

Skład i wartości odżywcze Size Max od Mex Nutrition USA: Mex Nutrition Size Max - Gainer 30 Amerykańska odżywka węglowodanowo-białkowa cechująca się bardzo wysoką zawartością białka - ponad 30 gram w dawce produktu. Kompozycja białek (mieszanka kilku frakcji

Bardziej szczegółowo

Warzywa i owoce powinny wchodzić w skład codziennej diety, gdyż są źródłem cennych witamin, zwłaszcza witaminy C oraz B - karotenu.

Warzywa i owoce powinny wchodzić w skład codziennej diety, gdyż są źródłem cennych witamin, zwłaszcza witaminy C oraz B - karotenu. Warzywa i owoce powinny wchodzić w skład codziennej diety, gdyż są źródłem cennych witamin, zwłaszcza witaminy C oraz B - karotenu. Dostarczają także kwasu foliowego. Zawierają znaczne ilości składników

Bardziej szczegółowo

Echo Dobrocina. Nr 1 W zdrowym ciele zdrowy duch.

Echo Dobrocina. Nr 1 W zdrowym ciele zdrowy duch. Echo Dobrocina Nr 1 W zdrowym ciele zdrowy duch. Kwiecień 2015 Ważne aspekty wychowania fizycznego Aby poznać pojęcie wychowania fizycznego należy najpierw zaznajomić się z definicją kultury fizycznej.

Bardziej szczegółowo