Polityka Prywatności. Treść. Ceny produktów Constructor Group

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Polityka Prywatności. Treść. Ceny produktów Constructor Group"

Transkrypt

1 Polityka Prywatności Niniejszy dokument stanowi oficjalną politykę prywatności, regulującą korzystanie z witryny Constructor Group znajdującej się pod adresem oraz wszystkich lokalizacji internetowych i adresów internetowych (np. adresów URL, nazw domen i stron), które są naszą własnością lub znajdują się pod naszą kontrolą ( Witryna ). Niniejsza Polityka Prywatności reguluje kwestię danych osobowych gromadzonych przez naszą Witrynę, ale nie obejmuje innych informacji, gromadzonych w jakikolwiek inny sposób lub w innym celu, ani w innej witrynie lub usłudze, o ile nie określono inaczej. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzenia zmian w niniejszej Polityce Prywatności w dowolnym momencie i z dowolnych przyczyn. Jeżeli podejmiemy decyzję o wprowadzeniu istotnej zmiany w naszej Polityce Prywatności, umieścimy powiadomienie na stronie głównej naszej Witryny na określony czas po wprowadzeniu danej zmiany. Zachęcamy do sprawdzania niniejszej Polityki Prywatności przy każdej wizycie na stronie internetowej. Korzystając z niniejszej Witryny, użytkownik akceptuje warunki najnowszej wersji niniejszej Polityki Prywatności. Prosimy o zapoznanie się z naszymi Warunkami Korzystania w celu zrozumienia ogólnych warunków korzystania z niniejszej Witryny. O ile postanowienia innych informacji o wyłączeniu odpowiedzialności, polityki, warunków korzystania i innych powiadomień w niniejszej Witrynie nie zawierają odmiennych zapisów, niniejsza Polityka Prywatności i Warunki Korzystania stanowią całość porozumienia pomiędzy użytkownikiem a Construction Group w odniesieniu do korzystania przez niego z niniejszej Witryny. Użytkownik może podlegać dodatkowym warunkom, które mogą mieć zastosowanie w przypadku uzyskiwania dostępu do określonych usług lub materiałów w określonych obszarach w niniejszej Witrynie, lub poprzez korzystanie z łącza z niniejszej Witryny. Treść Witryna Constructor Group zawiera informacje dotyczące produktów Constructor Group i programów promocyjnych Constructor Group. Wszelkie informacje zawarte w niniejszej witrynie służą wyłącznie do celów informacyjnych. Użytkownik nie może korzystać z niniejszej witryny ani polegać na niej jako na substytucie informacji, które są dostępne u autoryzowanego dystrybutora i sprzedawcy Constructor Group. Informacje w niniejszej witrynie nie są prawnie wiążące i nie stanowią oferty sprzedaży. Jakkolwiek Constructor Group dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowości wszystkich informacji zawartych w niniejszej witrynie, nie można zagwarantować ich dokładności, a Constructor Group nie ponosi odpowiedzialności za dokładność, kompletność lub autentyczność jakichkolwiek informacji zawartych w niniejszej witrynie. Niniejsza witryna oraz wszystkie zawarte w niej informacje i materiały są udostępniane użytkownikowi w obecnej formie, bez jakiejkolwiek gwarancji, wyrażonej lub domniemanej. Constructor Group zastrzega sobie jednak prawo do wprowadzania zmian w dowolnym momencie, bez powiadomienia, w modelach, wyposażeniu, specyfikacji i dostępności. Ceny produktów Constructor Group Informacje cenowe zawarte w niniejszej witrynie Constructor Group lub przekazywane za jej pośrednictwem służą wyłącznie do celów informacyjnych i nie stanowią oferty sprzedaży produktów Constructor Group ani nie są wiążące dla autoryzowanych dystrybutorów i sprzedawców Constructor Group. Zakup każdego produktu 1/5

2 Constructor Group podlega warunkom indywidualnej umowy sprzedaży. Korzystanie z technologii plików cookie Constructor Group stosuje technologię plików cookie w celu umożliwienia Constructor Group śledzenia ścieżek użytkownika do witryny Constructor Group, aby pomóc Constructor Group w rejestrowaniu aktywności użytkowników w witrynie Constructor Group oraz dokonywaniu oceny i doskonaleniu witryny Constructor Group, w celu zwiększenia jej przydatności dla użytkownika. Constructor Group nie rejestruje informacji dotyczących indywidualnych użytkowników za pośrednictwem tej technologii, w związku z czym żadne informacje dotyczące konkretnie użytkownika nie są przechowywane ani wykorzystywane. Wprowadzenie Otrzymywane przez nas informacje i sposób ich wykorzystywania są zależne od tego, czym użytkownik się zajmuje podczas wizyty w naszej Witrynie. Informacje niebędące danymi osobowymi mogą być gromadzone i wykorzystywane inaczej niż dane osobowe użytkownika. Dane osobowe Dane osobowe oznaczają informacje, które są przez nas gromadzone za pośrednictwem niniejszej Witryny i które mogą być przez nas wykorzystywane do zidentyfikowania użytkownika lub nawiązania z nim kontaktu, na przykład: nazwisko numer telefonu adres adres pracodawca W niektórych miejscach niniejszej Witryny użytkownik ma możliwość przesłania nam swoich danych osobowych. Użytkownik może na przykład wypełnić formularz rejestracyjny, ankietę lub formularz owy. Użytkownik może również zezwolić nam na personalizowanie jego odwiedzin w Witrynie; w takim przypadku poprosimy o określone dane osobowe, aby zwiększyć przydatność wizyt w Witrynie dla użytkownika. Gdy informacje te zostaną powiązane z informacjami niebędącymi danymi osobowymi, które gromadzimy poprzez pliki cookie (opisane poniżej), będziemy w stanie rozpoznać, że użytkownik odwiedził już wcześniej naszą Witrynę, oraz będziemy mogli spersonalizować dostęp użytkownika do naszej Witryny, na przykład poprzez informowanie użytkownika o nowych funkcjach, które mogą go zainteresować. Użytkownik jest odpowiedzialny za podanie aktualnych, kompletnych, zgodnych z prawdą i dokładnych informacji oraz za zapewnienie aktualności przekazanych nam danych osobowych. Nie możemy i nie będziemy ponosić odpowiedzialności za jakiekolwiek problemy lub zobowiązania, które mogą powstać, jeżeli użytkownik nie przekaże nam dokładnych, zgodnych z prawdą lub kompletnych informacji, bądź nie aktualizuje przekazanych nam informacji. Przechowywanie i wykorzystywanie danych osobowych Zastrzegamy sobie możliwość przechowywania i wykorzystywania danych osobowych, które gromadzimy od użytkownika za pośrednictwem niniejszej Witryny, w celu umożliwienia mu dostępu do niniejszej Witryny. Ponadto możemy przechowywać i wykorzystywać dane osobowe użytkownika: w celu udzielania odpowiedzi na zapytania użytkownika w celu spersonalizowania dostępu użytkownika do naszej Witryny, na przykład poprzez informowanie użytkownika o nowych funkcjach, które mogą go zainteresować w celu tworzenia rejestrów do naszych wewnętrznych celów biznesowych, łącznie z rejestrami danych osobowych w celu kontaktowania się z użytkownikiem z informacjami, które mogą go zainteresować, w tym informacjami o produktach i usługach naszych i innych podmiotów w celach analitycznych oraz w celu badania, opracowywania i doskonalenia programów, produktów, usług i 2/5

3 treści w celu usuwania osobistych danych identyfikacyjnych użytkownika (nazwisko, adres , numer ubezpieczenia społecznego itp.). W tym przypadku użytkownik nie jest już identyfikowany jako pojedyncza, niepowtarzalna osoba. Po usunięciu elementów identyfikujących informacje te stanowią informacje niebędące danymi osobowymi i zastrzegamy sobie prawo do ich traktowania w sposób analogiczny do innych informacji niebędących danymi osobowymi. w celu egzekwowania niniejszej Polityki Prywatności i innych zasad korzystania z niniejszej Witryny przez użytkownika w celu zapewnienia ochrony naszych praw lub własności w celu zapewnienia ochrony zdrowia, bezpieczeństwa lub samopoczucia osób i/lub w celu przestrzegania wszelkich przepisów prawa lub regulacji, nakazów sądu lub innego procesu prawnego Udostępnianie danych osobowych osobom trzecim Constructor Group nie będzie udostępniać danych osobowych zgromadzonych w niniejszej Witrynie żadnym niepowiązanym osobom trzecim bez zgody użytkownika, o ile niniejsza Polityka Prywatności nie stanowi inaczej. W ramach standardowej działalności, jeżeli użytkownik udzieli nam zezwolenia, będziemy udostępniać niektóre dane osobowe spółkom, które zatrudniamy do wykonywania usług lub funkcji w naszym imieniu. Możemy na przykład korzystać z różnych dostawców do wysyłania produktów zamówionych przez użytkownika w naszej Witrynie. W takich przypadkach przekazujemy dostawcy informacje służące do przetwarzania zamówienia użytkownika, na przykład nazwisko i adres korespondencyjny użytkownika. We wszystkich przypadkach, w których udostępniamy dane osobowe użytkownika osobie trzeciej, nie upoważniamy jej do przechowywania, ujawniania lub wykorzystywania informacji użytkownika innym osobom w celach innych niż świadczenie usług, o których świadczenie zwróciliśmy się do niej. Nie będziemy sprzedawać, wymieniać ani publikować danych osobowych użytkownika, chyba że w powiązaniu ze sprzedażą, fuzją, rozwiązaniem lub nabycie przedsiębiorstwa. Użytkownik ma zawsze prawo do uzyskania dostępu, naprawy i wyrażenia sprzeciwu wobec wykorzystywania danych osobowych. Możemy być zgodnie z prawem zobowiązani do ujawnienia danych osobowych użytkownika w odpowiedzi na decyzję sądu, nakaz przeszukania, przepisy prawa lub regulacje. Możemy współpracować z organami ścigania w zakresie badania i ścigania osób odwiedzających Witrynę, które dopuszczają się naruszenia naszych zasad lub uczestniczą w zachowaniach, które są szkodliwe dla innych odwiedzających (lub niezgodne z prawem). Zastrzegamy sobie prawo do ujawnienia danych osobowych użytkownika osobom trzecim, jeżeli uznamy, że ich ujawnienie jest niezbędne w celu: egzekwowania niniejszej Polityki Prywatności i innych zasad korzystania z niniejszej Witryny przez użytkownika zapewnienia ochrony naszych praw lub własności zapewnienia ochrony zdrowia, bezpieczeństwa lub samopoczucia osób i/lub przestrzegania wszelkich przepisów prawa lub regulacji, nakazów sądu lub innego procesu prawnego Prywatność na innych linkowanych witrynach internetowych Niniejsza Witryna może zawierać łącza do innych witryn internetowych. Niektóre z tych witryn mogą być obsługiwane przez Dexion, a niektóre mogą być obsługiwane przez osoby trzecie. Udostępniamy te łącza dla wygody użytkownika, ale nie weryfikujemy, kontrolujemy lub monitorujemy praktyk prywatności witryn obsługiwanych przez inne podmioty. Niniejsza Polityka Prywatności nie dotyczy żadnej innej witryny, nawet pozostałych witryn Construction Group. Nie ponosimy odpowiedzialności za działanie witryn obsługiwanych przez osoby trzecie lub za relacje biznesowe użytkownika z takimi osobami trzecimi. Przy każdym 3/5

4 opuszczaniu niniejszej Witryny rekomendujemy zatem użytkownikowi zapoznanie się z zasadami prywatności każdej witryny oraz wyciągnięcie własnych wniosków dotyczących adekwatności tych praktyk. Informacje niebędące danymi osobowymi Informacje niebędące danymi osobowymi oznaczają informacje, które gromadzimy za pośrednictwem niniejszej Witryny i które nie identyfikują użytkownika jako osoby. Mogą obejmować na przykład następujące informacje: typ używanej przeglądarki internetowej (na przykład Netscape Navigator lub Internet Explorer) nazwa domeny, z której użytkownik uzyskuje dostęp do Internetu adres internetowy Witryny, z którego użytkownik uzyskał bezpośrednie łącze do naszej Witryny data i godzina dostępu użytkownika do naszej Witryny strony odwiedzone przez użytkownika w naszej Witrynie dane osobowe, które zostały pozbawione elementów identyfikujących Gdy użytkownik odwiedza naszą Witrynę w celu przeczytania lub pobrania informacji, na przykład informacji o jednym z naszych produktów lub usług, możemy gromadzić określone informacje niebędące danymi osobowymi na temat użytkownika z jego komputera. Informacje te są gromadzone z przeglądarki internetowej w komputerze użytkownika: jeżeli użytkownik jedynie czyta lub pobiera informacje w naszej Witrynie, nie gromadzimy ani nie poznajemy nazwiska, adresu , adresu domowego lub innych danych osobowych użytkownika. Możemy umieścić plik tekstowy nazywany plikiem cookie w plikach przeglądarki komputera użytkownika podczas jego wizyty. Pliki cookie mogą być przechowywane na dysku twardym komputera użytkownika. Użytkownik może zawsze nie wyrazić zgody na pliki cookie, jeżeli zezwala na to jego przeglądarka, ale w takim przypadku niektóre części naszej Witryny mogą nie działać prawidłowo. Nie zezwolimy osobom trzecim na umieszczanie plików cookie w naszej Witrynie. Będziemy wykorzystywać informacje niebędące danymi osobowymi użytkownika jako pomoc w zwiększeniu przydatności niniejszej Witryny dla osób odwiedzających. Będziemy również wykorzystywać informacje niebędące danymi osobowymi w innych celach biznesowych. Możemy na przykład wykorzystywać informacje niebędące danymi osobowymi lub łączyć dane osobowe pozbawione elementów identyfikujących w celu: tworzenia raportów do użytku wewnętrznego w celu opracowywania programów, produktów, usług lub treści personalizowania informacji lub usług, które są interesujące dla użytkownika ich udostępniania lub sprzedawania osobom trzecim i/lub przekazywania zbiorczych statystyk ruchu i wskaźników odpowiedzi Bezpieczeństwo Witryny Utrzymujemy odpowiednie zabezpieczenia fizyczne, elektroniczne i proceduralne w celu zapewnienia ochrony danych osobowych użytkownika przed utratą, nadużyciem lub nieuprawnionym dostępem, ujawnieniem, zmianą lub zniszczeniem. Należy pamiętać, że transmisja internetowa nigdy nie jest w 100% bezpieczna lub pozbawiona błędów. W szczególności wiadomości owe wysyłane do lub z niniejszej witryny mogą nie być bezpieczne, w związku z czym użytkownik powinien zachować szczególną ostrożność przy podejmowaniu decyzji o zakresie informacji przesyłanych do nas drogą ową. Aktualizacje polityki Constructor Group zastrzega sobie prawo do aktualizowania niniejszej polityki w dowolnym momencie, odpowiedni do potrzeb biznesowych, a użytkownik jest zaproszony do odwiedzania niniejszej strony w celu sprawdzenia polityki przy każdych odwiedzinach w witrynie. Kontakt z Constructor Group W razie pytań lub uwag dotyczących niniejszej Polityki Prywatności prosimy o kontakt: Sekretarz Spółki: 4/5

5 Constructor Group AS Kinoveien 3A N-1338 Sandvika Norway Tel: Registration no /5

1 Postanowienia ogólne

1 Postanowienia ogólne 1 POLITYKA PRYWATNOŚCI Administratorem danych osobowych Klientów będących osobami fizycznymi, w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2016.922.), jest Vescom

Bardziej szczegółowo

DEKLARACJA DOTYCZĄCA POLITYKI TNT EXPRESS WORLDWIDE (POLAND) SP. Z O.O. Z SIEDZIBĄ PRZY UL. ANNOPOL 19 W WARSZAWIE (03-236), ZWANEJ DALEJ: TNT

DEKLARACJA DOTYCZĄCA POLITYKI TNT EXPRESS WORLDWIDE (POLAND) SP. Z O.O. Z SIEDZIBĄ PRZY UL. ANNOPOL 19 W WARSZAWIE (03-236), ZWANEJ DALEJ: TNT DEKLARACJA DOTYCZĄCA POLITYKI TNT EXPRESS WORLDWIDE (POLAND) SP. Z O.O. Z SIEDZIBĄ PRZY UL. ANNOPOL 19 W WARSZAWIE (03-236), ZWANEJ DALEJ: TNT Dane osobowe Przykładowe informacje o klientach, które gromadzimy,

Bardziej szczegółowo

1. Rodzaj przetwarzanych danych / linki do witryn zewnętrznych

1. Rodzaj przetwarzanych danych / linki do witryn zewnętrznych Niniejsza witryna jest obsługiwana przez firmę SANDA Sp. z o.o. i jest zlokalizowana na serwerze stanowiącym własność Domotel Sp. z o.o. z siedzibą w Koluszki. Wszystkie podstrony (mikrowitryny) obsługiwane

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI ZAKRES ZBIERANYCH DANYCH OSOBOWYCH. Rejestracja do niektórych funkcji Serwisu i zakres zbieranych danych osobowych.

POLITYKA PRYWATNOŚCI ZAKRES ZBIERANYCH DANYCH OSOBOWYCH. Rejestracja do niektórych funkcji Serwisu i zakres zbieranych danych osobowych. POLITYKA PRYWATNOŚCI NUTRICIA Polska Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Bobrowiecka 6, 00-728 Warszawa szanując prywatność wszystkich osób odwiedzających nasze witryny internetowe i dbając o ich prawnie

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności dla

Polityka prywatności dla Polityka prywatności dla http://domynawitosa.pl Aplikacja gromadzi pewne dane osobowe od swoich użytkowników. Administrator i właściciel danych NT Solutions Sp. z o.o. biuro@ntechs.pl ul Grodzka 26/26

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności Vemma Europe

Polityka Prywatności Vemma Europe Polityka Prywatności Vemma Europe Poniżej prezentujemy Politykę Prywatności Vemma Europe. Odwiedzając naszą stronę i korzystając z naszych serwisów, potwierdzają Państwo akceptację przedstawionych dalej

Bardziej szczegółowo

Rynat Trading Ltd POLITYKA PRYWATNOŚCI

Rynat Trading Ltd POLITYKA PRYWATNOŚCI Rynat Trading Ltd Nr licencji CIF: 303/16 Podlega nadzorowi Cypryjskiej Komisji Papierów Wartościowych i Giełd (CySEC) POLITYKA PRYWATNOŚCI 1. Nasze zobowiązanie Rozumiemy istotę zapewnienia poufności

Bardziej szczegółowo

Zasady ochrony poufności danych Grupy Regus. Informacje o naszej firmie i witrynach internetowych

Zasady ochrony poufności danych Grupy Regus. Informacje o naszej firmie i witrynach internetowych Zasady ochrony poufności danych Grupy Regus Informacje o naszej firmie i witrynach internetowych Firma Regus Group plc i jej spółki zależne ( Grupa Regus ) szanują i pragną chronić prywatność użytkowników.

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności stron BIP Kuratorium Oświaty w Opolu

Polityka prywatności stron BIP Kuratorium Oświaty w Opolu Polityka prywatności stron BIP Kuratorium Oświaty w Opolu Niniejsza Polityka ma na celu poszanowanie prywatności każdego z użytkowników serwisu BIP Kuratorium Oświaty w Opolu. Dokładamy wszelkich starań,

Bardziej szczegółowo

CARPAKA : POLITYKA PRYWATNOŚCI

CARPAKA : POLITYKA PRYWATNOŚCI 1 S t r o n a 18 marca 2009 CARPAKA : POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności zawiera Polityka ta opisuje, jak firma Carpaka traktuje dane osobowe. Carpaka zbiera i przetwarza informacje związane z klientami

Bardziej szczegółowo

Zachęcamy do zapoznania się z Polityką Prywatności naszych serwisów www.

Zachęcamy do zapoznania się z Polityką Prywatności naszych serwisów www. Polityka Prywatności Niniejsza Polityka ma na celu poszanowanie prywatności każdego z użytkowników serwisów WWW Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Roślin i Nasiennictwa w Opolu, zwanego dalej Inspektoratem.

Bardziej szczegółowo

ZASADY KORZYSTANIA Z PLIKÓW COOKIES ORAZ POLITYKA PRYWATNOŚCI W SERWISIE INTERNETOWYM PawłowskiSPORT.pl

ZASADY KORZYSTANIA Z PLIKÓW COOKIES ORAZ POLITYKA PRYWATNOŚCI W SERWISIE INTERNETOWYM PawłowskiSPORT.pl ZASADY KORZYSTANIA Z PLIKÓW COOKIES ORAZ POLITYKA PRYWATNOŚCI W SERWISIE INTERNETOWYM PawłowskiSPORT.pl Niniejsze zasady dotyczą wszystkich Użytkowników strony internetowej funkcjonującej w domenie http://www.pawlowskisport.pl,

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI 1 2 Administrator Cookies Formularz zapytań Newsletter Serwis Urządzenie Użytkownik

POLITYKA PRYWATNOŚCI 1 2 Administrator Cookies Formularz zapytań Newsletter Serwis Urządzenie Użytkownik POLITYKA PRYWATNOŚCI Poniższy dokument określa Politykę Prywatności stron internetowych www.moto-moto.net.pl i www.kawasaki.moto-moto.net.pl. Administrator szanuje prawo Użytkownika do prywatności oraz

Bardziej szczegółowo

Definicje: Użytkownik w rozumieniu Polityki oznacza osobę fizyczną korzystającą z Serwisu.

Definicje: Użytkownik w rozumieniu Polityki oznacza osobę fizyczną korzystającą z Serwisu. Niniejsza Polityka Ochrony Prywatności (dalej Polityka ) określa zasady wykorzystywania plików cookies oraz przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkownika podczas korzystania z

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności Szanując Twoje prawo do prywatności, firma ALKOR Sp. z o.o.. ul. Słowiańska 4, 48-300 Nysa, NIP 753 20 29 373, wpisana do rejestru przedsiębiorców przez Sąd Rejonowy w Opolu, VIII

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności stron BIP WIJHARS w Opolu

Polityka prywatności stron BIP WIJHARS w Opolu Polityka prywatności stron BIP WIJHARS w Opolu Niniejsza Polityka ma na celu poszanowanie prywatności każdego z użytkowników serwisu BIP Wojewódzkiego Inspektoratu Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności użytkowników systemu ICI Publishers Panel. 1.Postanowienia ogólne.

Polityka prywatności użytkowników systemu ICI Publishers Panel. 1.Postanowienia ogólne. Polityka prywatności użytkowników systemu ICI Publishers Panel 1.Postanowienia ogólne. W trosce o zachowanie prawa do prywatności użytkowników systemu ICI Publishers Panel, którego administratorem jest

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności. Jak przetwarzamy i chronimy dane osobowe

Polityka prywatności. Jak przetwarzamy i chronimy dane osobowe Polityka prywatności Genworth Financial przykłada wielką wagę do ochrony Państwa prywatności. Cenimy sobie Państwa zaufanie i chcemy, aby dowiedzieli się Państwo, w jaki sposób gromadzimy, chronimy i korzystamy

Bardziej szczegółowo

I. Zakres obowiązywania i zgoda na postanowienia

I. Zakres obowiązywania i zgoda na postanowienia Załącznik nr 6. Polityka ochrony prywatności I. Zakres obowiązywania i zgoda na postanowienia Administratorem danych osobowych Użytkowników będących osobami fizycznymi, w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia

Bardziej szczegółowo

Cel. Gromadzenie danych osobowych

Cel. Gromadzenie danych osobowych Cel Spot Capital Markets Ltd, dalej zwana "Spółką", jest odpowiedzialny za ochronę prywatności i ochronę danych osobowych i finansowych klientów. Otwierając konto handlowe w Spółce, lient wyraża zgodę

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności serwisu zarabianieskuteczne.pl

Polityka prywatności serwisu zarabianieskuteczne.pl Polityka prywatności serwisu zarabianieskuteczne.pl Korzystając w jakikolwiek sposób z serwisu znajdującego się pod adresem 'zarabianieskuteczne.pl', akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Polityka Prywatności 1. Postanowienia ogólne 1. Administrator danych - Automation Trader Maciej Szczotka z siedzibą przy ul.browarowa 21, 43-100 Tychy, NIP: 6462558521, REGON: 243655030, wpisana przez

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI SPIS TREŚCI 1. DLA TWOJEGO BEZPIECZEŃSTWA... 3 2. DANE OSOBOWE GROMADZONE W SERWISIE... 3 3. BEZPIECZEŃSTWO HASŁA... 4 4. DOSTĘP, ZMIANY I USUNIĘCIE DANYCH OSOBOWYCH... 4 5. WYKORZYSTANIE

Bardziej szczegółowo

Załącznik nr 5. Polityka Prywatności. Część I. Zakres obowiązywania i zgoda na postanowienia

Załącznik nr 5. Polityka Prywatności. Część I. Zakres obowiązywania i zgoda na postanowienia Załącznik nr 5. Polityka Prywatności Część I. Zakres obowiązywania i zgoda na postanowienia Administratorem danych osobowych Użytkowników będących osobami fizycznymi, w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności W niniejszej polityce prywatności ( Polityka ), my, Qualcomm Incorporated, i nasze spółki zależne (zwane łącznie my, nas lub nasz ) przekazujemy informacje dotyczące sposobu zbierania,

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI ORAZ ZASADY PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

POLITYKA PRYWATNOŚCI ORAZ ZASADY PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH POLITYKA PRYWATNOŚCI ORAZ ZASADY PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH IPMS spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ( IPMS ) dokłada wszelkich starań by chronić Państwa dane osobowe przed nieuprawnionym dostępem

Bardziej szczegółowo

Certyfikat. 1 Jak zbieramy dane?

Certyfikat. 1 Jak zbieramy dane? Certyfikat P O L I T Y K A P R Y W A T N O Ś C I 1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez serwis internetowy miejscereklam.pl

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności Zgoda Live Chat Pliki cookie Kierowana komunikacja marketingowa Przesyłanie danych osobowych za granicę Live Chat Live Chat

Polityka prywatności Zgoda Live Chat Pliki cookie Kierowana komunikacja marketingowa Przesyłanie danych osobowych za granicę Live Chat Live Chat Polityka prywatności Niniejsza Polityka prywatności ( Polityka prywatności ) może ulegać zmianom od czasu do czasu. Nie zawsze powiadamy użytkowników o wprowadzonych zmianach, dlatego zalecamy regularne

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Polityka Prywatności 1. Postanowienia ogólne 1. Administrator danych - NetShock.pl sp.j. z siedzibą we Wrocławiu, pl. Solny 14, 50 062 Wrocław, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd

Bardziej szczegółowo

Polityka ochrony danych osobowych firmy Johnson Controls

Polityka ochrony danych osobowych firmy Johnson Controls Polityka ochrony danych osobowych firmy Johnson Controls Firma Johnson Controls, Inc. oraz jej spółki stowarzyszone (łącznie nazywane Johnson Controls) poważnie traktują ochronę danych osobowych oraz dokładają

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności Druko.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

1 Jak zbieramy dane? 1/5

1 Jak zbieramy dane? 1/5 POLITYKA PRYWATNOŚCI 1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez serwis internetowy twojeankiety.pl (zwany dalej: Serwisem

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności Przyjęta do stosowania przez podmiot: Sellus sp. z o.o. z siedzibą w Dąbrowie Górniczej (41-300) przy ulicy Przelotowej 200, wpisaną Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000448173,

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności abcedukacja.pl I. Kto jest administratorem danych osobowych abcedukacja pl?

POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności abcedukacja.pl I. Kto jest administratorem danych osobowych abcedukacja pl? POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności abcedukacja.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

1. Zastosowanie. 2. Środki bezpieczeństwa

1. Zastosowanie. 2. Środki bezpieczeństwa 1. Zastosowanie Niniejsze Zasady określają zasady korzystania przez użytkowników z serwisu internetowego dostępnego na stronie www.royalcanin.pl. Serwis ten jest udostępniany przez Royal Canin Polska Sp.

Bardziej szczegółowo

Informujemy, iż wszystkie dane są gromadzone jedynie za Państwa przyzwoleniem.

Informujemy, iż wszystkie dane są gromadzone jedynie za Państwa przyzwoleniem. Polityka prywatności Niniejsza strona ma służyć komunikacji pomiędzy Philip Morris Polska Distribution sp. z o.o. [ PMPL-D ], a Dystrybutorami wyrobów tytoniowych, w szczególności realizacji Programu Dystrybucyjnego

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejsza Polityka Ochrony Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez użytkowników w związku z korzystaniem z serwisów internetowych udostępnianych

Bardziej szczegółowo

1. Gromadzenie danych osobowych i sposób ich wykorzystania

1. Gromadzenie danych osobowych i sposób ich wykorzystania Wstęp Spółka Unique Moments Sp. z o.o. oraz Unique Moments Sp. z o.o. Sp. Komandytowa ceni sobie zaufanie Użytkowników, dlatego też ich dane przechowuje z największą starannością i zachowaniem najwyższych

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności Data rozpoczęcia: Data zakończenia: Styczeń 01, 2017 do odwołania Definicje Polityka Polityka ochrony prywatności JDM, określająca zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych

Bardziej szczegółowo

Początek formularza Dół formularza

Początek formularza Dół formularza Polityka prywatności Polityka prywatności www.narzedziak24.pl Początek formularza Dół formularza Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane

Bardziej szczegółowo

Klauzula ochrony prywatności

Klauzula ochrony prywatności Załącznik nr 3 do Regulaminu sprzedaży przy wykorzystaniu środków porozumiewania się na odległość oraz świadczenia usług drogą elektroniczną Klauzula ochrony prywatności przyjęta do stosowania przez: Zieliński

Bardziej szczegółowo

Polityka ochrony danych osobowych Adient

Polityka ochrony danych osobowych Adient Polityka ochrony danych osobowych Adient Adient plc (spółka zarejestrowana w Irlandii, 25-28 North Wall Quay, IFSC, Dublin, 1), i jej spółki stowarzyszone (łącznie nazywane Adient, my, lub nasze) poważnie

Bardziej szczegółowo

Jakie dane zbiera Sklep Internetowy w sposób automatyczny podczas korzystania z Witryny?

Jakie dane zbiera Sklep Internetowy w sposób automatyczny podczas korzystania z Witryny? Polityka Prywatności Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez internetowy sklep prowadzony pod adresem www.inofem.pl

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI WWW.BATDOM.PL

POLITYKA PRYWATNOŚCI WWW.BATDOM.PL POLITYKA PRYWATNOŚCI WWW.BATDOM.PL Udostępnienie nam swoich danych osobowych, tak jak i udzielenie zgody na ich przetwarzanie są zupełnie dobrowolne. Wszystkie dane, które zostały lub zostaną nam przekazane,

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności rekordlazienki.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

Instytut-Mikroekologii.pl

Instytut-Mikroekologii.pl POLITYKA PRYWATNOŚCI I PLIKÓW COOKIES Instytut-Mikroekologii.pl Niniejszy dokument reguluje Politykę prywatności i plików cookies serwisu internetowego prowadzonego w domenie Instytut- Mikroekologii.pl

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN WITRYNY JUST POLSKA. Informacje Ogólne

REGULAMIN WITRYNY JUST POLSKA. Informacje Ogólne REGULAMIN WITRYNY JUST POLSKA Informacje Ogólne Strona internetowa www.justpolska.pl ( Witryna ) jest serwisem internetowym, w którym Just Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (03-733) przy ul. Targowej

Bardziej szczegółowo

Wstęp ROZDZIAŁ I. PLIKI COOKIES ORAZ LOGI SYSTEMOWE. 1. Co to są pliki cookies?

Wstęp ROZDZIAŁ I. PLIKI COOKIES ORAZ LOGI SYSTEMOWE. 1. Co to są pliki cookies? Wstęp Dziękujemy za odwiedzenie serwisu internetowego http://www.biedronka.pl/mojabiedronka (zwanego dalej Serwisem ). Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z Serwisu było dla Państwa wygodne i bezpieczne.

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności oraz plików cookies

Polityka prywatności oraz plików cookies Polityka prywatności oraz plików cookies Właściciel serwisu przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności użytkowników serwisu. Dane pozyskane w ramach serwisu są szczególnie chronione i zabezpieczone

Bardziej szczegółowo

POLITYKA OCHRONY PRYWATNOŚCI PORTALU BIK

POLITYKA OCHRONY PRYWATNOŚCI PORTALU BIK POLITYKA OCHRONY PRYWATNOŚCI PORTALU BIK 1 Postanowienia ogólne 1. Administratorem danych osobowych Klientów jest Biuro Informacji Kredytowej S.A. z siedzibą w Warszawie (zwane dalej BIK), ul. Zygmunta

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Data wejścia w życie: 9 kwietnia 2015 Polityka Prywatności EsteeLauder (Poland) Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie, przy ul. Postępu 21B, 02-676 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO www.barbaralech.pl 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Użytkowników strony internetowej i Klientów

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności magabi.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONY INTERNETOWEJ www.mektal.pl P.P.U.H. i T. MEKTAL Obowiązujące od dnia 30.07.2015. 1. Wstęp... 2

POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONY INTERNETOWEJ www.mektal.pl P.P.U.H. i T. MEKTAL Obowiązujące od dnia 30.07.2015. 1. Wstęp... 2 POLITYKA PRYWATNOŚCI STRONY INTERNETOWEJ www.mektal.pl P.P.U.H. i T. MEKTAL Obowiązujące od dnia 30.07.2015 Spis treści 1. Wstęp... 2 2. Postanowienia ogólne... 2 3. Dane użytkownika... 3 4. Dane osobowe...

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś

Bardziej szczegółowo

STOSOWANA PRZEZ PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEWOZU TOWARÓW PKS GDAŃSK OLIWA S.A.

STOSOWANA PRZEZ PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEWOZU TOWARÓW PKS GDAŃSK OLIWA S.A. POLITYKA PRYWATNOŚCI STOSOWANA PRZEZ PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEWOZU TOWARÓW PKS GDAŃSK OLIWA S.A. I. Informacje o podmiocie zbierającym dane osobowe Podmiotem zbierającym dane jest Przedsiębiorstwo Przewozu

Bardziej szczegółowo

P O L I T Y K A P R Y W A T N O Ś C I. 1 Jak zbieramy dane?

P O L I T Y K A P R Y W A T N O Ś C I. 1 Jak zbieramy dane? P O L I T Y K A P R Y W A T N O Ś C I 1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez Sklep Internetowy www.yourboard.pl

Bardziej szczegółowo

Administratorem danych osobowych RehShop.pl (dalej Administrator), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoim danym osobowym jest:

Administratorem danych osobowych RehShop.pl (dalej Administrator), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoim danym osobowym jest: Polityka prywatności Polityka prywatności RehShop.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności http://tanieprojekty24h.pl Aplikacja gromadzi pewne dane osobowe od swoich użytkowników. Administrator i właściciel danych Beata Dutkiewicz Stan Surowy 95-015 Głowno Ul. Kopernika

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Na tej stronie:

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Na tej stronie: POLITYKA PRYWATNOŚCI Dziękujemy za odwiedzenie platformy BaxTalent narzędzia firmy Baxter do przeprowadzania procesu rekrutacyjnego online. Przed skorzystaniem z BaxTalent zapoznaj się z treścią niniejszej

Bardziej szczegółowo

Załącznik do Zarządzenia Członka Zarządu Domu Maklerskiego nr 52/2014/JI z dnia 24 września 2014 r.

Załącznik do Zarządzenia Członka Zarządu Domu Maklerskiego nr 52/2014/JI z dnia 24 września 2014 r. Polityka prywatności Poniższa Polityka Prywatności wyjaśnia w jakim celu i w jaki sposób gromadzimy, przetwarzamy oraz chronimy Twoje dane osobowe. Szanujemy Twoje prawo do prywatności. Chcielibyśmy szczegółowo

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Postanowienia ogólne 1. Administratorem danych osobowych Klientów jest HPLM sp. z o.o., ul. Francuska 88A/4, 40-507 Katowice, NIP 7151885661 2. Jeżeli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności,

Bardziej szczegółowo

Oświadczenie o ochronie prywatności

Oświadczenie o ochronie prywatności Oświadczenie o ochronie prywatności Spółka Chemours Company LLC i jej podmioty zależne ( Chemours ) przywiązują dużą wagę do poszanowania prywatności i pragną informować o tym, w jaki sposób gromadzą,

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności Alama24.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności As-rolety.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności stron www Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska w Opolu zawierająca politykę ochrony plików cookies

Polityka prywatności stron www Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska w Opolu zawierająca politykę ochrony plików cookies Polityka prywatności stron www Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska w Opolu zawierająca politykę ochrony plików cookies 2 Spis treści Polityka Prywatności... 4 Polityka dotycząca plików cookies... 7

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejszy dokument określa Politykę Prywatności funkcjonowania stron internetowych: www.law4growth.com i www.law4growth.conrego.pl, w tym Politykę Prywatności Rejestracji Uczestników

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności SklepikDzieciecy.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Polityka Prywatności 1. Polityka Prywatności stanowi integralną część Regulaminu i określa zasady ochrony danych osobowych naszych Użytkowników. 2. Korzystanie z Serwisu oznacza akceptację postanowień

Bardziej szczegółowo

INFORMACJA O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH KANDYDATÓW DO PRACY

INFORMACJA O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH KANDYDATÓW DO PRACY INFORMACJA O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH KANDYDATÓW DO PRACY Spis treści 1. Cel... 3 2. Jakie dane osobowe gromadzi ADM... 3 3. W jaki sposób ADM wykorzystuje dane osobowe pracowników... 4 4. W jaki sposób

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności. Polityka prywatności POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka prywatności. Polityka prywatności POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności Polityka prywatności POLITYKA PRYWATNOŚCI Postanowienia ogólne 1. Administratorem danych osobowych Klientów jest Jobhouse Sp. z.o.o. z siedzibą w Gdańsku (zwana dalej Jobhouse) ul.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN STRONY INTERNETOWEJ www.mektal.pl P.P.U.H. i T. MEKTAL Obowiązujące od dnia 30.07.2015. 1. Wstęp... 2. 2. Postanowienia ogólne...

REGULAMIN STRONY INTERNETOWEJ www.mektal.pl P.P.U.H. i T. MEKTAL Obowiązujące od dnia 30.07.2015. 1. Wstęp... 2. 2. Postanowienia ogólne... REGULAMIN STRONY INTERNETOWEJ www.mektal.pl P.P.U.H. i T. MEKTAL Obowiązujące od dnia 30.07.2015 Spis treści 1. Wstęp... 2 2. Postanowienia ogólne... 2 3. Odpowiedzialność za treść... 2 4. Obszar obowiązywania

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności alestruny.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

Polityka ochrony prywatności

Polityka ochrony prywatności Polityka ochrony prywatności 1. Polityka prywatności zostaje wprowadzona na podstawie art. 173 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz. U. 2004 Nr 171, poz. 1800 z późn. zm.) i Ustawy

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI POLITYKA PRYWATNOŚCI Polityka prywatności sklepu JOLINKA.PL Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności stron WWW Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska w Opolu

Polityka prywatności stron WWW Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska w Opolu Polityka prywatności stron WWW Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska w Opolu Polityka Prywatności Niniejsza Polityka ma na celu poszanowanie prywatności każdego z użytkowników serwisów WWW Wojewódzkiego

Bardziej szczegółowo

Polityka Bezpieczeństwa Informacji Urzędu Miejskiego w Zdzieszowicach

Polityka Bezpieczeństwa Informacji Urzędu Miejskiego w Zdzieszowicach Polityka Bezpieczeństwa Informacji Urzędu Miejskiego w Zdzieszowicach 1. Podstawa prawna Niniejszy dokument reguluje sprawy ochrony danych osobowych przetwarzane w Urzędzie Miejskim w Zdzieszowicach i

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO www.eplecaki.pl 1 Postanowienia ogólne 1. Polityka prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Użytkowników i Klientów (w tym potencjalnych

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Niniejszy dokument opisuje zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania

POLITYKA PRYWATNOŚCI. Niniejszy dokument opisuje zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania POLITYKA PRYWATNOŚCI Niniejszy dokument opisuje zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych przez RentPlanet Sp. z o.o. zgodnie z: 1. ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie

Bardziej szczegółowo

JAKIM WCZASOWICZEM JESTEŚ?

JAKIM WCZASOWICZEM JESTEŚ? JAKIM WCZASOWICZEM JESTEŚ? POLITYKA PRYWATNOŚCI Aplikacja stworzona została przez Narodowy Ośrodek Informacji Turystycznej Republiki Chorwacji. Uruchomiona aplikacja jest obsługiwana przez Narodowy Ośrodek

Bardziej szczegółowo

Do najważniejszych elementów systemu ochrony danych osobowych należą:

Do najważniejszych elementów systemu ochrony danych osobowych należą: Polityka Prywatności Bukiety.Shop.pl Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu

Bardziej szczegółowo

Regulaminu*świadczenia*usług*drogą*elektroniczną*Portalu*nf.pl*(Regulamin)*

Regulaminu*świadczenia*usług*drogą*elektroniczną*Portalu*nf.pl*(Regulamin)* RegulaminuświadczeniausługdrogąelektronicznąPortalunf.pl(Regulamin) Rozdział1.Zasadyogólne 1.Wstęp 1) NiniejszyRegulaminokreślazasadyświadczeniausługprzezNowoczesnąFirmęS.A.DigitalKnowledge Village ul.

Bardziej szczegółowo

OŚWIADCZENIE O OCHRONIE PRYWATNOŚCI FIRMY INREACH

OŚWIADCZENIE O OCHRONIE PRYWATNOŚCI FIRMY INREACH OŚWIADCZENIE O OCHRONIE PRYWATNOŚCI FIRMY INREACH Ostatnia aktualizacja: September 1, 2016 (v 2016.2) Firma inreach, Inc. ( inreach ) bardzo ceni prywatność użytkowników. To Oświadczenie o ochronie prywatności

Bardziej szczegółowo

Czym są pliki cookies?

Czym są pliki cookies? Czym są pliki cookies? Poprzez pliki cookies należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron

Bardziej szczegółowo

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU WWW.ONT.COM.PL W celu zapewnienia bezpieczeństwa Użytkownikom oraz wyjaśnienia potrzeby, konieczności i zasad przetwarzania i ochrony danych osobowych oraz innych informacji

Bardziej szczegółowo

E-ZAMÓWIENIA Regulamin serwisu normujący składanie e-zamówień za pośrednictwem platformy ezamowienie.mac.pl. 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE

E-ZAMÓWIENIA Regulamin serwisu normujący składanie e-zamówień za pośrednictwem platformy ezamowienie.mac.pl. 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE E-ZAMÓWIENIA Regulamin serwisu normujący składanie e-zamówień za pośrednictwem platformy ezamowienie.mac.pl. 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Regulamin określa zasady wypełniania i składania e-zamówień wyboru

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności

Polityka prywatności Polityka prywatności 1. Niniejsza polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach serwisu www oraz użytkownikach, którzy przekażą swoje dane

Bardziej szczegółowo

Polityka cookies w serwisie internetowym

Polityka cookies w serwisie internetowym Polityka cookies w serwisie internetowym www.bacca.pl Bacca dokłada wszelkich starań, aby Serwis był wygodny w użyciu. Dla poprawy wygody korzystania z Serwisu korzystamy z plików cookie. Za pomocą technologii

Bardziej szczegółowo

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności Polityka Prywatności Spółka WHIRLPOOL POLSKA Appliances Sp. z o.o. ( Whirlpool ) z siedzibą przy ul. 1 Sierpnia 6A, 02-134 w Warszawie, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy

Bardziej szczegółowo

POLITYKA BEZPIECZEŃSTWA w zakresie ochrony danych osobowych w ramach serwisu zgloszenia24.pl

POLITYKA BEZPIECZEŃSTWA w zakresie ochrony danych osobowych w ramach serwisu zgloszenia24.pl POLITYKA BEZPIECZEŃSTWA w zakresie ochrony danych osobowych w ramach serwisu zgloszenia24.pl SPIS TREŚCI I. POSTANOWIENIA OGÓLNE... 2 II. DEFINICJA BEZPIECZEŃSTWA INFORMACJI... 2 III. ZAKRES STOSOWANIA...

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KORZYSTANIA Z INTERNETOWEGO SYSTEMU OBSŁUGI KLIENTÓW

REGULAMIN KORZYSTANIA Z INTERNETOWEGO SYSTEMU OBSŁUGI KLIENTÓW REGULAMIN KORZYSTANIA Z INTERNETOWEGO SYSTEMU OBSŁUGI KLIENTÓW Przed rejestracją w module ibok należy uważnie przeczytać poniższy regulamin. Rejestrując się klient potwierdza, że zapoznał się z treścią

Bardziej szczegółowo

Polish PP for Poland. Privacy Policy for Poland

Polish PP for Poland. Privacy Policy for Poland Polish PP for Poland POLITYKA PRYWATNOŚCI SYSTEMU SANDLER ONLINE DLA POLSKI Niniejsza polityka prywatności opisuje praktyki firmy Sandler Systems, Inc. ( Sandler, my lub nas ) dotyczące gromadzenia, wykorzystywania

Bardziej szczegółowo

Wykorzystywanie plików cookies

Wykorzystywanie plików cookies Polityka Niniejsza Polityka dotyczy plików i odnosi się do stron internetowych w domenie *.rkantor.com, zwanej dalej ( Serwisem ), których właścicielem jest Raiffeisen Solutions Sp. z o. o z siedzibą w

Bardziej szczegółowo

Polityka prywatności i bezpieczeństwa przetwarzania danych osobowych w zbiorze czas-na-przeglad.pl

Polityka prywatności i bezpieczeństwa przetwarzania danych osobowych w zbiorze czas-na-przeglad.pl Poznań, 24.01.2011 Polityka prywatności i bezpieczeństwa przetwarzania danych osobowych w zbiorze czas-na-przeglad.pl Realizując postanowienia ustawy z dnia 29.08.1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.

Bardziej szczegółowo

Ochrona danych w firmie Phoenix Contact Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu

Ochrona danych w firmie Phoenix Contact Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu - 1 - Ochrona danych w firmie Phoenix Contact Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą oraz naszymi produktami i usługami. Pragniemy, aby czuli się Państwo bezpiecznie,

Bardziej szczegółowo

1.Informacje ogólne 2. Prawo wglądu, zmiany, usunięcia lub sprzeciwu w odniesieniu do przetwarzania

1.Informacje ogólne 2. Prawo wglądu, zmiany, usunięcia lub sprzeciwu w odniesieniu do przetwarzania Poniższy regulamin przedstawia politykę Narodowego Forum Muzyki w odniesieniu do ochrony danych osobowych pozyskiwanych i przetwarzanych na stronie internetowej www.bilety.nfm.wroclaw.pl (dalej Strona

Bardziej szczegółowo

POLITYKA OCHRONY PRYWATNOŚCI

POLITYKA OCHRONY PRYWATNOŚCI POLITYKA OCHRONY PRYWATNOŚCI Niniejsza Polityka ochrony prywatności dotyczy wszystkich Usług świadczonych przez Usługodawcę drogą elektroniczną w serwisie internetowym przewodnikprawny.pl lub w jednej

Bardziej szczegółowo

Polityka Cookies. 1. Co to jest plik cookie? 2. Dlaczego korzystamy z Plików Cookies? 3. Z jakich rodzajów Plików Cookies korzystamy?

Polityka Cookies. 1. Co to jest plik cookie? 2. Dlaczego korzystamy z Plików Cookies? 3. Z jakich rodzajów Plików Cookies korzystamy? Polityka s Niniejsza polityka cookies ( Polityka s ) określa, w jaki sposób, z siedzibą w Warszawie przy ul. Złotej 59, 00-120 Warszawa, wpisana do rejestru stowarzyszeń, innych organizacji społecznych

Bardziej szczegółowo

Ostatnia modyfikacja: czerwiec 2012 Coty, nasz, nasza, nasze, nami, o nas, my ) Witrynami Coty

Ostatnia modyfikacja: czerwiec 2012 Coty, nasz, nasza, nasze, nami, o nas, my ) Witrynami Coty POLITYKA PRYWATNOŚCI Ostatnia modyfikacja: czerwiec 2012 Coty Inc. oraz jej podmioty powiązane i zależne (dalej zwane łącznie Coty, nasz, nasza, nasze, nami, o nas, lub my ) szanują prywatność użytkowników

Bardziej szczegółowo