Cena : 10,09 zł Nr katalogowy : NGK BPR7E 001 Stan magazynowy : niski Średnia ocena : brak recenzji. watermark

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Cena : 10,09 zł Nr katalogowy : NGK BPR7E 001 Stan magazynowy : niski Średnia ocena : brak recenzji. watermark"

Transkrypt

1 Informacje o produkcie Świeca NGK V-LINE >19< BPR7E Cena : 10,09 zł Nr katalogowy : NGK BPR7E 001 Stan magazynowy : niski Średnia ocena : brak recenzji Utworzono W elektrodzie środkowe znajduje się nacięcie w kształcie V. Dzięki temu iskra zapłonowa przeskakuje na zewnętrznej krawędzi elektrody. Tu znajduje sie mieszanka paliwowo-powietrzna o lepszych własnościach zapłonowych niż bezpośrednio pomiędzy elektrodami Zastosowanie: ALFA ROMEO 155 (167) 2.5 V6 (167.A1) AR V6 (167.A1C, 167.A1E) AR 67302, AR (164) 2.0 Turbo AR V6 (164.A) AR AUSTIN MAESTRO (XC) 2.0 EFi HC81, 20 HA50AA, 20 HC51AA AUTOBIANCHI A Abarth A112A Abarth A112A2.000 FIAT Sport A Rally (AR) ARGENTA (132A) 2000 i.e C3.000 COUPE (FA/175) V A3.000 Wygenerowano w programie

2 CROMA (154) A V E CHT i.e. (154.AD) B.000, 154 C i.e. (154.AM) B i.e. (154.AM, 154.LM) C3.046, 834 B V G.000 FIORINO (147) C1.000 FIORINO nadwozie pełne (146 Uno) 75 i.e C6.000, 146 D6.000 REGATA (138) C3.048, 138 B i.e C2.048, 149 C A A Super B3.000 REGATA Weekend (RF) A C3.048, 138 B i.e. CAT C B3.000 RITMO Bertone kabriolet B A4.000 RITMO I (138A) 125 TC Abarth AR i.e C2.048, 149 C A4.000 RITMO II (138A) 125 TC Abarth AR TC Abarth AR A A B3.000 TEMPRA (159) A i.e. (159.AE) A i.e. (159.AS, 159.AT) A3.048, 835 C i.e. (159.AN) A i.e. (159.AN) i.e. (159.AP) A6.046 TEMPRA S.W. (159) A i.e. (159.AE) A3.046, 835 C i.e. (159.AJ) B i.e. (159.AS, 159.AT) A3.048, 835 C i.e. (159.AN) A i.e. (159.AN) i.e. (159.AV) C i.e. (159.AZ) C i.e. (159.BY) A i.e. (159.AP) A i.e. 4x4 (159.AP) A6.046

3 TIPO (160) 1.6 (160.AE) A i.e C i.e C i.e A i.e. (160.AM) A i.e. (160.AY) A i.e. (160.ED) C V (160.AV) A i.e. (160.AT, 160.AJ) A i.e. 16V Sport (160.EF) A3.000 Informacje o produkcie ULYSSE (220) V RFV X 1/9 (128 AS) 1.5 Five Speed AS.000 FORD CAPRI III (GECP) 2.3 Super YYN 2.8 Super Injection PRN ESCORT II (ATH) J J3 1.6 RS LC GRANADA (GU) 2.8 i PRD LANCIA A Abarth (A112B2/5) A112 A2.000 BETA H.P.E. (828BF) 1600 (828BF0) B B B i.e B Volumex BETA (828_B_) 1300 (828CB3) (828CB0, 828AB0) B (828CB1) B (828CB1) B1.000 BETA coupe (828BC) 1300 (828BC3) D (828BC0) B B i.e VX BETA MONTE CARLO (137AS, 137BS) AS.000 BETA Spider (828BS) 1600 (828BS0) B (828BS1) B (828BS1) B1.000 Wygenerowano w programie

4 DEDRA (835) 1.6 i.e. (835AA) A i.e. (835AC, 835BC) A i.e. (835BD, 835AD) A V (835ED) A i.e. (835AI) A i.e. (835AL) A5.046 DEDRA SW (835) 1.6 (835EB) B i.e. (835FA) A Integrale (835ED) A V (835ED) A3.000 DELTA I (831AB0) 1.3 (831AB.011) B.000, 831 A (831AB.025) A1.000, 831 B GT A GT i.e. (831AB.010) C HF Turbo A HF Turbo HF Turbo (831AB.020) B HF Turbo (831AB.020S) B V HF Evo Integrale (831AB.027) E5.000, 831 E V HF Integrale (831AB.026) D HF Integrale (831AB.019) B HF Integrale (831AB.024) C HF Integrale (831AB.024S, 831AB.028) C5.046 DELTA II (836) 1.6 i.e. (836AP) A i.e. (836AE) C i.e. (836AG, 836AL) C4.000, 836 C4.000, 836 A i.e. 16V (836AQ) A i.e. 16V GT (836AR) A V (836AA, 836CA) A3.000 FULVIA 1.3 S GAMMA A.000, 830 A4.000 GAMMA coupe A.000, 830 A4.000 PRISMA (831AB0) C2.048, 831 B B A B A i.e B i.e. Super C i.e. 4WD B4.000 THEMA (834) V (834FA) F i.e (834AB) B i.e B i.e. (834BV) B i.e. 16V (834AI) B i.e. Turbo (834C) C i.e.turbo (834CV) C.146

5 THEMA SW (834) V (834FA) F i.e. 16V (834AI) B V6 (834GD, 834FD) F.000 Informacje o produkcie TREVI (828DB) 1600 (828DB03) B i.e B Volumex (828DB17) B7.000 Y10 (156) 1.1 Avenue 4WD (156AG) B2.000 LOTUS EXCEL SE/SA S MITSUBISHI COLT III (C5_A) 1.8 GTi 16V (C58A) CAT G67 ECLIPSE I (D2_A) 2.0 i 16V (D22A) G i 16V 4x G 63 GALANT IV sedan (E3_A) 2.0 GTi 16V G 63 LANCER IV (C6_A, C7_A) 1.8 GTi 16V (C68A) G67 SAPPORO II (A16_A) 2.0 GSR (A164A) G63 SPACE WAGON (D0_V/W) 2.0 GLXi 4x4 (D08W) G63 SPACE WAGON (N3_W, N4_W) 2.0 4x4 (N43W) G 63 PININFARINA SPIDEREUROPA (DS) C3.031 PORSCHE S M kabriolet 3.0 S M RENAULT 19 I (B/C53_) 1.7 (B/C53C) F3N 742, F3N I Chamade (L53_) 1.7 (L53C) F3N 742, F3N II Chamade (L53_) Wygenerowano w programie

6 1.8 (453A/F) F3P 706, F3P 760 SUBARU 1800 XT COUPE (XT) Turbo 4WD EA82 Turbo 4WD EA82 Turbo 4WD EA82 LEONE II WD EA Turbo 4WD EA Turbo 4WD EA82 LEONE II kombi WD EA Super 4WD EA Super Turbo 4WD EA82 TALBOT MURENA N2 RANCHO X3Y2 TAGORA N2 VOLVO 440 K (445) B 18 EP 1.7 Turbo B 18 FT 1.7 Turbo B 18 FT B 20 F B 20 F 460 L (464) 1.7 Turbo B 18 FT B 20 F B 20 F 480 E B 18 E B 18 E 1.7 Turbo B 18 FT 1.7 Turbo B 18 FT B 20 F 940 Kombi (945) 2.0 Turbo B 200 FT

K o m a x. Zakład Elektrotechniki Motoryzacyjnej. Katalog zastosowań produktów według rozruszników

K o m a x. Zakład Elektrotechniki Motoryzacyjnej. Katalog zastosowań produktów według rozruszników Zakład Elektrotechniki Motoryzacyjnej K o m a x Katalog zastosowań produktów według rozruszników Podział według rozruszników 1 katalog: BOSCH 1 0 001 106 001 1 0 001 107 012 1 0 001 107 013 1 0 001 107

Bardziej szczegółowo

AKUMULATOR BOSCH SILVER 74AH680A S4 P+

AKUMULATOR BOSCH SILVER 74AH680A S4 P+ Informacje o produkcie AKUMULATOR BOSCH SILVER 74AH680A S4 P+ Cena : 256,10 zł (netto) 315,00 zł (brutto) Nr katalogowy : @ 0092S40080-BOSCH Stan magazynowy : niski Średnia ocena : brak recenzji Utworzono

Bardziej szczegółowo

Sprężyny naciągowe z drutu o przekroju okrągłym

Sprężyny naciągowe z drutu o przekroju okrągłym Sprężyny naciągowe z o przekroju okrągłym Stal sprężynowa, zgodnie z normą PN-71/M80057 (EN 10270:1-SH oraz DIN 17223, C; nr mat. 1.1200) Stal sprężynowa nierdzewna, zgodnie z normą PN-71/M80057 (EN 10270:3-NS

Bardziej szczegółowo

Sprężyny naciskowe z drutu o przekroju okrągłym

Sprężyny naciskowe z drutu o przekroju okrągłym Sprężyny owe z o przekroju okrągłym Stal sprężynowa, zgodnie z normą PN-71/M80057 (EN 10270:1-SH oraz DIN 17223, C; nr mat. 1.1200) Stal sprężynowa nierdzewna, zgodnie z normą PN-71/M80057 (EN 10270:3-NS

Bardziej szczegółowo

K o m a x. Zakład Elektrotechniki Motoryzacyjnej. Katalog zastosowań produktów według typu pojazdu

K o m a x. Zakład Elektrotechniki Motoryzacyjnej. Katalog zastosowań produktów według typu pojazdu Zakład Elektrotechniki Motoryzacyjnej K o m a x Katalog zastosowań produktów według typu pojazdu Spis treści Podział według rodzaju pojazdu 1 osobowy 1 ciężarowy 54 ciągnik 76 osobowy Podział według rodzaju

Bardziej szczegółowo

YEAR ROCZNIK 33 905 83-2/93 320706 CC 3) 520703 CC 3) 75 161 85-91 520704 CC. 145 1,7 930 94-320701 C I 62) 520700 C l 62)

YEAR ROCZNIK 33 905 83-2/93 320706 CC 3) 520703 CC 3) 75 161 85-91 520704 CC. 145 1,7 930 94-320701 C I 62) 520700 C l 62) ALFA ROMEO 33 33 905 83-2/93 320706 CC 3) 520703 CC 3) 75 75 161 85-91 520704 CC 145 145 1,4/1,6 930 94-320701 C I 62) 520700 C l 62) 145 1,7 930 94-320701 C I 62) 520700 C l 62) 145 2,0 320701 62) 520700

Bardziej szczegółowo

DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ

DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Warszawa, dnia 23 lipca 2015 r. Poz. 1024 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA FINANSÓW 1) z dnia 6 lipca 2015 r. w sprawie zmiany obszaru składu wolnocłowego na terenie Portu

Bardziej szczegółowo

SPRÊ YNY NACISKOWE. Materia³

SPRÊ YNY NACISKOWE. Materia³ SPRÊ YNY NACISKOWE Wszystkie wymienion w katalogu rozmiary sprê yn s¹ standaryzowane. Takie s¹ te wymienione tutaj potrzebne dane techniczne. Ka da sprê yna ma swój w³asny katalogowy. Przy zamówieniu proszê

Bardziej szczegółowo

autotechnik NOWE PRODUKTY ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA PoMPA PALIWA do DIESLA, dla: POMPY PALIWA CEWKI ZAPЈONOWE PRZEPЈYWOMIERZE POWIETRZA

autotechnik NOWE PRODUKTY ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA PoMPA PALIWA do DIESLA, dla: POMPY PALIWA CEWKI ZAPЈONOWE PRZEPЈYWOMIERZE POWIETRZA autotechnik ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA CEWKI ZAPЈONOWE PRZEPЈYWOMIERZE POWIETRZA NOWE PRODUKTY PoMPA PALIWA do DIESLA, dla: VW, AUDI, SEAT, SKODA 1.9TDI, 2.0TDI - WKЈAD - KOMPLETNY ZESTAW ZASILAJҐCY Nr OE:

Bardziej szczegółowo

KATALOG Przeguby DOKUJI KATALOG. Przeguby. www.dokuji.pl str. 1

KATALOG Przeguby DOKUJI KATALOG. Przeguby. www.dokuji.pl str. 1 KATALOG Przeguby str. 1 SPIS TREŚCI MARKA STR CHEVROLET 3 CHRYSLER 3 DAEWOO 3 DAIHATSU 5 FORD 6 FORD USA 6 HONDA 7 HYUNDAI 13 ISUZU 16 JEEP 16 KIA 16 MAZDA 19 MITSUBISHI 28 NISSAN 32 OPEL 42 RENAULT 43

Bardziej szczegółowo

watermark Wałek Rozrzadu AUDI 1.6 TDI 2.0 TDI A1 A3 A4 A5 A6 Q3 Q5 TT

watermark Wałek Rozrzadu AUDI 1.6 TDI 2.0 TDI A1 A3 A4 A5 A6 Q3 Q5 TT Informacje o produkcie Wałek Rozrzadu AUDI 1.6 TDI 2.0 TDI A1 A3 A4 A5 A6 Q3 Q5 TT AUDI A1 (8X1, 8XF) 1.6 TDI 1598 2010.05 - AUDI A1 (8X1, 8XF) 1.6 TDI 1598 2011.03 - AUDI A1 (8X1, 8XF) 2.0 TDI 1968 2011.09

Bardziej szczegółowo

TuningKingz Shop ul. Torfowa 2 pok. 10 30-384 Krakσw. E-mail: tomek@tuningkingz.pl Mobile: +48 608 075 574. Nr katalogowy amortyzatora przedniego:

TuningKingz Shop ul. Torfowa 2 pok. 10 30-384 Krakσw. E-mail: tomek@tuningkingz.pl Mobile: +48 608 075 574. Nr katalogowy amortyzatora przedniego: TuningKingz Shop ul. Torfowa 2 pok. 10 30-384 Krakσw E-mail: tomek@tuningkingz.pl Mobile: +48 608 075 574 Katalog sprκώyn, zawieszeρ sportowych i amortyzatorσw MTS-Technik Znajd swσj pojazd i odpowiedni

Bardziej szczegółowo

A4 Klub Polska Audi A4 B6 - sprężyny przód (FWD/Quattro) Numer Kolory Weight Range 1BA / 1BR 1BE / 1BV

A4 Klub Polska Audi A4 B6 - sprężyny przód (FWD/Quattro) Numer Kolory Weight Range 1BA / 1BR 1BE / 1BV Audi A4 B6 - sprężyny przód E0 411 105 BA żółty niebieski różowy 3 E0 411 105 BB żółty niebieski różowy różowy 4 E0 411 105 BC żółty zielony różowy 5 E0 411 105 BD żółty zielony różowy różowy 6 E0 411

Bardziej szczegółowo

SPRÊ YNY NACISKOWE. Materia³

SPRÊ YNY NACISKOWE. Materia³ SPRÊ YNY NACISKOWE Wszystkie wymienion w katalogu rozmiary sprê yn s¹ standaryzowane. Takie s¹ te wymienione tutaj potrzebne dane techniczne. Ka da sprê yna ma swój w³asny numer katalogowy. Przy zamówieniu

Bardziej szczegółowo

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO 1 B1 9094702C47 TOYOTA Przewód ham. B1 Corolla Verso 26,39 zł 32,20 zł 2 B2 9094702A46 TOYOTA Przewód ham. B2 Yaris 99 >> lewy przód 24,51 zł 29,90 zł 3 B3 9094702A27 TOYOTA Przewód ham. B3 Land cruiser

Bardziej szczegółowo

50 RAJD ŻUBRÓW KRAKÓW - ZAKOPANE

50 RAJD ŻUBRÓW KRAKÓW - ZAKOPANE 50 RAJD ŻUBRÓW KRAKÓW - ZAKOPANE 21-22.10.2016 KLASYFIKACJA GENERALNA 7 Sobiesław Zasada Ewa Zasada Audi TT RS 1/3 0,81 55,4 78,2 79,4 78,7 50,6 73,7 76,3 79,4 50,8 71,4 562,1 0 562,1 1 8 Andrzej Dąbrowski

Bardziej szczegółowo

50 RAJD ŻUBRÓW KRAKÓW - ZAKOPANE

50 RAJD ŻUBRÓW KRAKÓW - ZAKOPANE 50 RAJD ŻUBRÓW KRAKÓW - ZAKOPANE 21-22.10.2016 KLASYFIKACJA GENERALNA 7 Sobiesław Zasada Ewa Zasada Audi TT RS 1/3 0,81 55,4 78,2 79,4 78,7 50,6 73,7 76,3 79,4 50,8 71,4 562,1 0 562,1 1 8 Andrzej Dąbrowski

Bardziej szczegółowo

wyprzedaż do wyczerpania zapasów

wyprzedaż do wyczerpania zapasów ASTRA/CORSA/KADETT/VECTRA/OMEGA 1,4/1,6/1,8/ KW KW 470140 EPS 1.970.140 9.6040 68,28 zł CITR 1,1/1,4/1,8/2,0 FIAT DUCATO/ULYSE 2,0 94- PEUG 106/205 1,0/1,1/1,4 KW KW 470188 EPS 1.970.188 9.6088 134,74

Bardziej szczegółowo

poszczególnych modeli samochodów marki Opel z dnia 31.01.2013. skrzyni biegów

poszczególnych modeli samochodów marki Opel z dnia 31.01.2013. skrzyni biegów 1 Opel D1JOI AAAA Ampera X30F 150 KM (elektryczny) AT 34.10.21-36.00 benzyna 1398 1,2 27 2 Opel H-B AE11 Agila 1.0 ECOTEC 68 KM MT5 34.10.21-33.00 benzyna 996 4,6 4,7 106 109 3 Opel H-B AF11 Agila 1.2

Bardziej szczegółowo

u l. W i d o k 8 t e l. 2 2 6 9 0 6 9 6 9

u l. W i d o k 8 t e l. 2 2 6 9 0 6 9 6 9 T A D E U S Z R O L K E J U T R O B Ę D Z I E L E P I E J T o m o r r o w W i l l B e B e t t e r K a w i a r n i a F a f i k, K r a k ó w, 1 9 9 2 F a f i k C a f e, C r a c o w, 1 9 9 2 W ł a c i c i

Bardziej szczegółowo

Cena PLN brutto (23%) Cena PLN netto. Uwagi

Cena PLN brutto (23%) Cena PLN netto. Uwagi Cennik Opon Letnich do Samochodów Osobowych, Dostawczych i 4x4 Ważny od dnia 01.03.2011 Niniejszy cennik obowiązuje do czasu ukazania się nowego cennika. Cennik nie stanowi oferty w rozumieniu prawa. IPC

Bardziej szczegółowo

Zestawienie samochodów osobowych Opel zawierające informacje o zużyciu paliwa i emisji CO 2

Zestawienie samochodów osobowych Opel zawierające informacje o zużyciu paliwa i emisji CO 2 Zestawienie samochodów osobowych Opel zawierające informacje o zużyciu paliwa i emisji CO 2 Pojazdy pogrupowane według typu paliwa, uszeregowane według wielkości poszczególnych modeli samochodów marki

Bardziej szczegółowo

Specyfikacja obrączek dla poszczególnych związków - 2011

Specyfikacja obrączek dla poszczególnych związków - 2011 1/23 Specyfikacja obrączek dla poszczególnych związków - 2011 I. Podkarpackie Towarzystwo Hodowców Gołębi Rasowych, Drobiu i Ptaków Ozdobnych 1. 6,5 - C-1-50; 2. 7 - AY-1-1000; BT-1-200; 3. 8 - R-1-1000;

Bardziej szczegółowo

KULA TYP P Płytka z kulą przykręcana za pomocą dwóch. KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni, posiada zamek z kluczykiem

KULA TYP P Płytka z kulą przykręcana za pomocą dwóch. KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni, posiada zamek z kluczykiem Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman "AUTO-HAK" Spółka Jawna 76-200 SŁUPSK ul. Słoneczna 16 K +48 59 8414-414, 8414-413 NIP: 839-040-81-14, REGON: 770514270, KRS: 0000097868

Bardziej szczegółowo

KULA TYP P Płytka z kulą przykręcana za pomocą dwóch śrub M16. KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni, posiada zamek z kluczykiem

KULA TYP P Płytka z kulą przykręcana za pomocą dwóch śrub M16. KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni, posiada zamek z kluczykiem Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman "AUTO-HAK" Spółka Jawna 76-200 SŁUPSK ul. Słoneczna 16 K +48 59 8414-414, 8414-413 NIP: 839-040-81-14, REGON: 770514270, KRS: 0000097868

Bardziej szczegółowo

Cena : 200,00 zł Nr katalogowy : prestige Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji. watermark

Cena : 200,00 zł Nr katalogowy : prestige Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji. watermark Informacje o produkcie ALKANTARA POKROWCE SAMOCHODOWE Certyfikat AirBag! Cena : 200,00 zł Nr katalogowy : prestige Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji MAXX LLC

Bardziej szczegółowo

47 RAJD ŻUBRÓW MYŚLENICE - ZAKOPANE 25-26.10.2013

47 RAJD ŻUBRÓW MYŚLENICE - ZAKOPANE 25-26.10.2013 47 RAJD ŻUBRÓW MYŚLENICE - ZAKOPANE 25-26.10.2013 KLASYFIKACJA GENERALNA 4 6 8 14 1 7 10 15 12 19 54 18 2 16 21 Zasada Sobiesław Chwist Artur Chałas Romuald Chałas Maciej Adamek Ryszard Stopa Filip Lenczowski

Bardziej szczegółowo

Pióro Wycieraczki 53C 530mm ECO Bosch

Pióro Wycieraczki 53C 530mm ECO Bosch 2017-09-30 Pióro Wycieraczki 53C 530mm ECO 3397004671 Bosch 53 C 530 mm ECO Bosch Producent Bosch EAN 3165143938829 Kod produktu BO 53C Długość 637 Skrót handlowy (HKB) 3397004671 Szerokość 65 Wysokość

Bardziej szczegółowo

KULA TYP S kula stała, przykręcana na dwie śruby M12. KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni

KULA TYP S kula stała, przykręcana na dwie śruby M12. KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni MIŁA ORAZ FACHOWA OBSŁUGA KLIENTA: Julia Zabłocka 533-353-811 j.zablocka@autohak.pl Agnieszka Łuszczyńska 533-353-812 a.luszczynska@autohak.pl OFERTA WAŻNA OD: 13.10.2015 Ewelina Janus 533-353-813 e.janus@autohak.pl

Bardziej szczegółowo

zestaw naprawczy pompy wodnej WMS-905 81010905

zestaw naprawczy pompy wodnej WMS-905 81010905 zestaw naprawczy pompy wodnej WMS-905 81010905 Nr katalogowy: 81010905 Dział: Zestaw naprawczy pompy wody Typ produktu: Zestaw naprawczy pompy wody Cena: 104.9 zł Stara cena: 129.9 zł Dostępność: Produkt

Bardziej szczegółowo

Komplety os on przegubów CV boot kits

Komplety os on przegubów CV boot kits Komplety os on przegubów CV boot kits 2014 SPIS TRE CI / CONTENTS Spis tre ci / Contents... 3... 4 Katalog / Catalog... 5 Alfa Romeo... 5 Audi...... 11 Autobianchi... 32 Bedford... 33 BMW... 34 Chevrolet...

Bardziej szczegółowo

Formularz kalkulacji cenowej WYPEŁNIA OFERENT Filtr oleju Orientacyjna ilość Proponowany

Formularz kalkulacji cenowej WYPEŁNIA OFERENT Filtr oleju Orientacyjna ilość Proponowany .. (pieczęć wykonawcy) Załącznik do SIWZ nr 3. Formularz kalkulacji cenowej Lp. Model Marka WYPEŁNIA OFERENT Filtr oleju Orientacyjna ilość Proponowany Cena brutto Wartość (wzorzec) w szt.* producent nr

Bardziej szczegółowo

SYMBOLE ZASTOSOWANE W CHARAKTERYSTYCE CHARACTERISTIC SYMBLOS USAGE

SYMBOLE ZASTOSOWANE W CHARAKTERYSTYCE CHARACTERISTIC SYMBLOS USAGE SYMBOLE ZASTOSOWANE W CHARAKTERYSTYCE CHARACTERISTIC SYMBLOS USAGE Rozmieszczenie biegunów / Pole position / 2V 2V 12 6V 6V 6 0 1 3 4 6 0 Typ biegunów / Type of poles / 1 19 3 Rodzaj mocowania / Type of

Bardziej szczegółowo

ZETAWY KKK KP Marka pojazdu: Silnik: Pojemność: Moc: Rok produkcji: Numer części: Numer producenta: Marka pojazdu:

ZETAWY KKK KP Marka pojazdu: Silnik: Pojemność: Moc: Rok produkcji: Numer części: Numer producenta: Marka pojazdu: ZETAWY KKK KP Audi A3 1.9 TDI, Seat Altea 1.9 TDI, Seat Leon 1.9 TDI, Seat Toledo III 1.9 TDI Skoda Superb II 1.9 TD, Volkswagen Caddy III 1.9 TDI, Volkswagen Golf V 1.9 TD Volkswagen Jetta V 1.9, Volkswagen

Bardziej szczegółowo

ś ź Ą ś Ą ś ś Ę Ą ń ń ń ś ń ńś ś ń ć ń ś ś ź ć ś ś ź ź Ę Ę ś ć ś ś ć ś ść ń Ę ć ć ć ś ń ć ć ć ś ś Ą ź ść ĘĄ ś ś ć ść ć Ś ś ś ś Ą ś ź ś ś ź ń Ą ś ź Ń ś ś ś Ń ń ź ć ś ś ś ć Ń ś ń ś ź ś ń ń ć ć ś ń ć ń ć

Bardziej szczegółowo

Aluminiowy Uniwersalny Bagażnik dachowy samochodowy do relingów standardowych.

Aluminiowy Uniwersalny Bagażnik dachowy samochodowy do relingów standardowych. Strona 1 z 8 Strona 2 z 8 Aluminiowy Uniwersalny Bagażnik dachowy samochodowy do relingów standardowych. Prosty montaż i uniwersalność sprawia, że bagażnik szybko się montuje jak i demontuje. Posiada zabezpieczenie

Bardziej szczegółowo

Pompa, pompy Vickers - Magazyn. W firmie INTER-TECH

Pompa, pompy Vickers - Magazyn. W firmie INTER-TECH PRODUCENT RODZAJ PRODUKTU TYP \ NR. KATALOGOWY PRODUCENTA VICKERS POMPA HYDRAULICZNA 20V11A 1A 22L VICKERS POMPA HYDRAULICZNA 20V11A 1A 22R VICKERS POMPA HYDRAULICZNA 20V11A 1C 22R VICKERS POMPA HYDRAULICZNA

Bardziej szczegółowo

BOSCH AEROTWIN AR21U BOSCH AEROTWIN AR21U PASUJE MIĘDZY INNYMI DO:

BOSCH AEROTWIN AR21U BOSCH AEROTWIN AR21U PASUJE MIĘDZY INNYMI DO: BOSCH AEROTWIN AR21U BOSCH AEROTWIN AR21U PASUJE MIĘDZY INNYMI DO: ALFA ROMEO 166 (936) AUDI 100 (4A, C4) AUDI 100 Avant (4A, C4) AUDI 80 (8C, B4) AUDI 80 Avant (8C, B4) AUDI A3 (8L1) AUDI A6 (4A, C4)

Bardziej szczegółowo

ABARTH ACURA ACURA SIP22 HON49, HON37, HON38 HON66

ABARTH ACURA ACURA SIP22 HON49, HON37, HON38 HON66 ABARTH ACURA ACURA 2 HON49,, HON38 HON66 1 2 1 ST A-19-103 A-19-108 2 2 2 ST P-19-111 P-19-160 3 2 3 ST P-19-112 1 POŁÓWKA P-19-161 4 2 4 ST P-19-113 2 POŁÓWKA P-19-162 A 2 A ST B 2 B ST C 2 C ST D 2 D

Bardziej szczegółowo

LP NR CZĘŚCI NAZWA N01713117 ZABEZPIECZENIE N10295401 ŚRUBA N90895101 NIT N90422301 PIERŚCIEŃ USZCZELNIA N10256602 NAKRĘTKA N0110212 NAKRĘTKA

LP NR CZĘŚCI NAZWA N01713117 ZABEZPIECZENIE N10295401 ŚRUBA N90895101 NIT N90422301 PIERŚCIEŃ USZCZELNIA N10256602 NAKRĘTKA N0110212 NAKRĘTKA LP NR CZĘŚCI NAZWA N01713117 ZABEZPIECZENIE N10295401 N90895101 N90422301 N10256602 N0110212 N10428501 MOCOWANIE N0117011 STOŻKOWA 012409387BA PADKŁADKA 012409387 012409387A PADKŁADKA 012409387AS PADKŁADKA

Bardziej szczegółowo

Wycieraczka typu UNI

Wycieraczka typu UNI Wycieraczka typu UNI LP ROZMIAR mm cali 1 300 12" 2 350 14" 3 375 15" 4 400 16" 5 425 17" 6 450 18" 7 475 19" 8 500 20" 9 525 21" 10 550 22" 11 575 23" 12 600 24" 13 650 26" 14 700 28" Wycieraczki Hybrydowe

Bardziej szczegółowo

Lista Cen 01/2015 Samochodów marki Fiat Professional Rok Produkcji 2015 Obowiązuje od 01.12.2014

Lista Cen 01/2015 Samochodów marki Fiat Professional Rok Produkcji 2015 Obowiązuje od 01.12.2014 Lista Cen 01/2015 Samochodów marki Fiat Professional Rok Produkcji 2015 Obowiązuje od 01.12.2014 Model / Wersja Kod Silnik Nadwozie Cena PLN Cena PLN bez VAT z VAT NOWA PANDA VAN (2 osobowy) Nowa Panda

Bardziej szczegółowo

Lista Cen 05/2014 Samochodów marki Fiat Professional Rok Produkcji 2014 Obowiązuje od 10.09.2014

Lista Cen 05/2014 Samochodów marki Fiat Professional Rok Produkcji 2014 Obowiązuje od 10.09.2014 Model / Wersja Kod Silnik Nadwozie Cena PLN Cena PLN bez VAT z VAT NOWA PANDA VAN (2 osobowy) Nowa Panda Van 1.2 69KM 519.618.0 1242 ccm 5-drzwiowy 32 800 40 344 Nowa Panda Van 0.9 Twiniair 65KM S&S 519.614.0

Bardziej szczegółowo

Zestyki 1 P 1 N 3 P + N 2 P 3 P 3 P + N

Zestyki 1 P 1 N 3 P + N 2 P 3 P 3 P + N DF6, GK1 0 12 A Napi cie znamionowe 480 V 480 V 690 V 690 V 690 V 690 V Maksymalny pràd ciàgły ze zworà 20 20 32 32 0 12 z bezpiecznikiem am 10 10 2 2 0 12 z bezpiecznikiem gg 20 20 30 30 40 100 Zgodnie

Bardziej szczegółowo

Tabela Zaleceń Motul 2008. Oleje do samochodów osobowych i dostawczych

Tabela Zaleceń Motul 2008. Oleje do samochodów osobowych i dostawczych Tabela Zaleceń Motul 2008 Oleje do samochodów osobowych i dostawczych Spis treści Samochody osobowe Pojazdy użytkowe Alfa Romeo 6 Maserati 51 Citroen 100 Objaśnienia Aston Martin 8 Audi 8 Mazda 51 Mercedes

Bardziej szczegółowo

Bagażnik dachowy na relingi AERO BASIC ALU 120cm. Bagażnik dachowy na relingi AERO BASIC ALU 120cm. Tytuł główny nagłówka podtytuł nagłówka

Bagażnik dachowy na relingi AERO BASIC ALU 120cm. Bagażnik dachowy na relingi AERO BASIC ALU 120cm. Tytuł główny nagłówka podtytuł nagłówka Bagażnik dachowy na relingi AERO BASIC ALU 120cm Cena: 144.99 zł Bagażnik dachowy na relingi AERO BASIC ALU 120cm Nowoczesny aerodynamiczny bagażnik wykonany z aluminium. Zabezpieczenie kluczykiem chroni

Bardziej szczegółowo

Ź Ź Ó Ł Ś Ź Ń Ż Ę Ę ź Ę Ź ĘĄ ż ź Ę Ź Ż ź Ź Ł ź Ę Ż ż Ż Ą ź ż Ż Ż ż Ź ż ć ć ć Ż ż ż Ź ż ż Ź Ź Ż ć ć Ą Ż ć Ż Ń Ó ż ć ż Ż ż Ż Ź Ż ż ż Ę ż Ź Ź Ź Ź Ź ĄĄ ź Ż Ź Ź Ź Ż Ź Ź ź Ż Ź ź ź ź Ś Ź Ę ĘĄ ż Ż Ę ż ć Ś ĄĄ Ę

Bardziej szczegółowo

Bieżnik. Klasa prędkości

Bieżnik. Klasa prędkości Cennik Opon Letnich do Samochodów Osobowych, Dostawczych i 4x4 Ważny od dnia 01.03.2011 Niniejszy cennik obowiązuje do czasu ukazania się nowego cennika. Cennik nie stanowi oferty w rozumieniu prawa. IPC

Bardziej szczegółowo

Tytuł główny nagłówka Bagażnik jacky auto sport Bagażniki Jacky auto sport Bagażnik dachowy na relingi AERO STAR 1 aluminiowy 120cm DANE TECHNICZNE:

Tytuł główny nagłówka Bagażnik jacky auto sport Bagażniki Jacky auto sport Bagażnik dachowy na relingi AERO STAR 1 aluminiowy 120cm DANE TECHNICZNE: Bagażnik jacky auto sport Bagażniki Jacky auto sport Cena: 189.99 zł Bagażnik dachowy na relingi AERO STAR 1 aluminiowy 120cm Całkowicie nowy bagażnik dachowy wykonany z aluminium. Belki na relingi przystosowane

Bardziej szczegółowo

POJAZDY KLASYCZNE NA SPRZEDAŻ

POJAZDY KLASYCZNE NA SPRZEDAŻ POJAZDY KLASYCZNE NA SPRZEDAŻ PLAN EKSPOZYCJI 5 7 7A 4 8 5A 8A GODZINY OTWARCIA PIĄTEK 11.00-18.00 SOBOTA 10.00-18.00 NIEDZIELA 10.00-16.00 PODCZAS TARGÓW ZOBACZYSZ M.IN. Aero 18 Roadster Alfa Romeo Spider

Bardziej szczegółowo

Rozmiar M dedykowane modele:

Rozmiar M dedykowane modele: Rozmiar M dedykowane modele: 1) Alfa Romeo 146 1) Audi 80 2) BMW 3 E30 3) Citroen AX Citroen Saxo Citroen C15 4) Chevrolet Aveo Chevrolet Kalos Chevrolet Matiz Chevrolet Spark 5) Daewoo Matiz Daewoo Tico

Bardziej szczegółowo

SPIS TREŚCI INHALTSVERZEICHNISS - INDEX - TABLE DE MATIÈRES. www.fa1.pl

SPIS TREŚCI INHALTSVERZEICHNISS - INDEX - TABLE DE MATIÈRES. www.fa1.pl FISCHER AUTOMOTIVE I SPIS TREŚCI INHALTSVERZEICHNISS - INDEX - TABLE DE MATIÈRES Obejmy M8, M10, Ford, VAG 1 Obejmy Citroen, Renault, Volvo, Mercedes, Uniwersalna 3 Złączniki rur, Elementy metalowe 3 Złącza

Bardziej szczegółowo

11 Wyścig Górski Prządki 14 Runda Górskich Samochodowych Mistrzostw Polski (GSMP) Korczyna 14 września 2014 Automobilklub Małopolski w Krośnie

11 Wyścig Górski Prządki 14 Runda Górskich Samochodowych Mistrzostw Polski (GSMP) Korczyna 14 września 2014 Automobilklub Małopolski w Krośnie GENERAL Pos No. Driver Nat. Make GEntryM2 D2T3 D2T4 D2ZZ Poz Nr Kierowca Nar Pojazd Gr./Klasa Czas1 Czas2 Suma Strata Odstęp Gr Kl Średnia 1 2 Grzesiński Rafał POL Mitsubishi Lancer 1 E1+2000 1:50,041

Bardziej szczegółowo

NAZWA HANDLOWA OPEL. 0629 zestaw sprężyn układu hamulcowego Opel VAUXHALL CITROEN. 0701 zestaw sprężyn układu hamulcowego Citroen, Peugeot PEUGEOT

NAZWA HANDLOWA OPEL. 0629 zestaw sprężyn układu hamulcowego Opel VAUXHALL CITROEN. 0701 zestaw sprężyn układu hamulcowego Citroen, Peugeot PEUGEOT 0629 zestaw sprężyn Opel Ascona C 07.82-88 Kadett D + E 08.83-91 Vectra A 89-91 Astra 85-91 Cavalier 82-91 CITROEN 0701 zestaw sprężyn Citroen, Peugeot Xsara 02.96-10.00 ZX 03.91-10.97 PEUGEOT 205 03.83-306

Bardziej szczegółowo

Lista Cen 05/2016 Samochodów marki Fiat Professional Rok Produkcji 2016 Obowiązuje od 22.06.2016

Lista Cen 05/2016 Samochodów marki Fiat Professional Rok Produkcji 2016 Obowiązuje od 22.06.2016 Lista Cen 05/2016 Model / Wersja Kod Silnik Nadwozie Cena PLN Cena PLN bez VAT z VAT PANDA VAN (2 osobowy) Panda Van 1.2 69KM 519.618.0 1242 ccm 5-drzwiowy 33,150 40,775 Panda Van 0.9 Twinair 65KM S&S

Bardziej szczegółowo

ALFA ROMEO. Cena netto haka. Cena brutto haka ECE / EC NR. KAT.

ALFA ROMEO. Cena netto haka. Cena brutto haka ECE / EC NR. KAT. ALFA ROMEO 147 2000-2010 e20 A-035 A 7,90 1300 60 18,7 % M 410,00 504,30 147 2000-2010 e20 A-036 W6 7,90 1300 60 21,0 % M 890,00 1094,70 159 4D 07/2005-2012 E20 A-037 A 9,90 1800 80 26,2 % M 460,00 565,80

Bardziej szczegółowo

PL SPIS TREŚCI PL 1 24

PL SPIS TREŚCI PL 1 24 2013 2014 PL SPIS TREŚCI PL 1 24 Spis treści Świece zapłonowe, świece żarowe, końcówki przewodów zapłonowych mogą być zastosowane zgodnie z przyporządkowaniem w naszym katalogu. Widoczne pomyłki i błędy

Bardziej szczegółowo

SPIS TREŚCI KOŁA PASOWE

SPIS TREŚCI KOŁA PASOWE KOŁA PASOWE 3 SPIS TREŚCI ALFA ROMEO 4 AUDI 4 BMW 7 CITROËN 9 DACIA 13 FIAT 13 FORD 15 LANCIA 17 MERCEDES-BENZ 17 MITSUBISHI 21 NISSAN 21 OPEL 22 PEUGEOT 23 RENAULT 27 SAAB 31 SEAT 31 SKODA 33 SMART 34

Bardziej szczegółowo

Fiat Alfa Romeo Lancia

Fiat Alfa Romeo Lancia 10000 10027 10041 10050 10052 10053 10054 10060 10067 10069 10070 10073 10074 10078 10079 10093 owi OEM 10000 25 różne modele boczki i poszycia tapicerskie, spinka ø 7,8 014591487 10027 25 Fiat Panda 91-03,

Bardziej szczegółowo

!"#$ %&!'"()$*+$",&%-!.,*/

!#$ %&!'()$*+$,&%-!.,*/ !" #!"#$ %&!'"($*+$",&%-!.,*/! "'* 0 $% & ' ((#* #*" % % +,-./+0 ((#* #*" % % (1" # 11 2 +,-./+0 ((#* #*" % % (1" # 3 456*/%&("& %4 7$%&!./'*!4%%,4-58*/.98 $*58!6(,.'(3333333333333333333333333333333333333333333333333:!"#$%&'("*+$,",'-."/0"

Bardziej szczegółowo

Rok prod.: Alfa Romeo 33 90 95 Alfa Romeo 147 01-- Alfa Romeo 159 Sedan 05--

Rok prod.: Alfa Romeo 33 90 95 Alfa Romeo 147 01-- Alfa Romeo 159 Sedan 05-- Wykaz aut, do których pasuje bagażnik bazowy Dromader D1 plus. Bagażnik do samochodów bezrynienkowych: składa się z belek nośnych oraz uchwytów. Natomiast uchwyt składa się z łapy, poduszki i łapki chwytającej

Bardziej szczegółowo

OPIS ZIELONA LINIA CASTROL: 22 582 65 33

OPIS ZIELONA LINIA CASTROL: 22 582 65 33 ZIELONA LINIA CASTROL: 22 582 65 33 OPIS Indywidualne zalecenia środków smarnych dokonywane są w oparciu o specyfikację pojazdu lub sprzętu, zapewniając maksymalną wytrzymałość i wydajność maszyny. Poniższe

Bardziej szczegółowo

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO 1 B1 9094702C47 TOYOTA Przewód ham. B1 Corolla Verso 29,03 zł 35,71 zł 2 B2 9094702A46 TOYOTA Przewód ham. B2 Yaris 99 >> lewy przód 26,96 zł 33,16 zł 3 B3 9094702A27 TOYOTA Przewód ham. B3 Land cruiser

Bardziej szczegółowo

KLASYFIKACJA W GRUPACH

KLASYFIKACJA W GRUPACH Inter Cars #CAC 1 1 99 Maleszewski Mariusz BMW 1 02:23,8 02:24,0 02:22,2 02:22,8 02:21,6 02:21,0 14:15,4 13:58,30 -- 635 CSi 3000+ 0,98 -- 2 100 Żygulski Rafał Porsche 1 02:24,4 02:23,7 02:20,6 02:19,6

Bardziej szczegółowo

KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni. KULA TYP S kula stała, przykręcana na dwie śruby M12

KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni. KULA TYP S kula stała, przykręcana na dwie śruby M12 AUTORYZOWANY PRZEDSTAWICIEL MADMIR P.P.H.U. Mirosław Madej 26-600 Radom ul.kwiatkowskiego 68 ( +48 48 3651008; 602 398 365 NIP: 948-101-00-33 e-mail: madmir@wp.pl http://www.madmir.pl e 2 0 JAKOŚĆ HAKÓW

Bardziej szczegółowo

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO 1 B1 9094702C47 TOYOTA Przewód ham. B1 Corolla Verso 30,48 zł 37,50 zł 2 B2 9094702A46 TOYOTA Przewód ham. B2 Yaris 99 >> lewy przód 28,31 zł 34,82 zł 3 B3 9094702A27 TOYOTA Przewód ham. B3 Land cruiser

Bardziej szczegółowo

R Cr P 1,50 3,00. ES Cr Ox / DSF-CNP Cr P. R Cr P 72,00. ES Cr Ox / DSF-CNP Cr P 3,00. R Cr P 2,00. ES Cr Ox / DSF-CNP Cr P 4,00.

R Cr P 1,50 3,00. ES Cr Ox / DSF-CNP Cr P. R Cr P 72,00. ES Cr Ox / DSF-CNP Cr P 3,00. R Cr P 2,00. ES Cr Ox / DSF-CNP Cr P 4,00. CITROEN AX 10 Saxo 1.0 / DSF-C Cr P +0,0.0103ES.00.03.0103.00.03.0103.0.03 AX 11 BX 11 ZX 1.1 7 / DSF-C Cr P.0097ES.00.03.0097.00.03 AX 13 AX 1 BX 1 ZX 1.,00 / DSF-C Cr P.015ES.00.03.015.00.03 AX 1/GT/GTI

Bardziej szczegółowo

Uchwyt rowerowy PADOVA 2. Stabilny bagażnik do transportu rowerów w pozycji stojącej na tylnej klapie w samochodach typu sedan, hatchback oraz kombi.

Uchwyt rowerowy PADOVA 2. Stabilny bagażnik do transportu rowerów w pozycji stojącej na tylnej klapie w samochodach typu sedan, hatchback oraz kombi. Strona 1 z 10 PADOVA 2 STAL Uchwyt rowerowy PADOVA 2 Stabilny bagażnik do transportu rowerów w pozycji stojącej na tylnej klapie w samochodach typu sedan, hatchback oraz kombi. Zdjęcia przedstawiają uchwyt

Bardziej szczegółowo

KULA TYP S kula stała, przykręcana na dwie śruby M12. KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni

KULA TYP S kula stała, przykręcana na dwie śruby M12. KULA TYP V kula wypinana pionowo za pomocą dźwigni MIŁA ORAZ FACHOWA OBSŁUGA KLIENTA: Julia Zabłocka 533-353-811 Agnieszka Łuszczyńska 533-353-812 OFERTA WAŻNA OD: 10.05.2015 Ewelina Janus 533-353-813 Teresa Tutka 533-353-814 Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe

Bardziej szczegółowo

Strona 1 Numer Techline 36,00 43,20 6,30 7,90 5,08 9. Renault Laguna 1,9 DTI 101KM 101-103 Volvo S40 102KM GT1549S 35,20 41,50 7,30 7,90 5,08 9

Strona 1 Numer Techline 36,00 43,20 6,30 7,90 5,08 9. Renault Laguna 1,9 DTI 101KM 101-103 Volvo S40 102KM GT1549S 35,20 41,50 7,30 7,90 5,08 9 Garrett Strona 1 101-101 VW / Audi / Ford GT1749V 1,9 TDI 110/130 KM GT1549V BMW 2,0 136KM 36,00 43,20 6,30 7,90 5,08 9 VW / Audi / Ford / Seat 101-102 1,9 TDI 110/130 KM (stara zmienna) GT1749V 36,00

Bardziej szczegółowo

MAN Truck & Bus Polska Sp. z o.o.

MAN Truck & Bus Polska Sp. z o.o. Opis pojazdu Dane podstawowe pojazdu Opis wariantu Nr pojazdu podstawowego Norma emisji spalin Rozstaw osi Zwis TGX 18.440 4X2 BLS L06XSG31 EURO6 3600 mm 800 mm Lewostronny Dopuszczalna masa NATZU TECHN

Bardziej szczegółowo

OEM INDEKS. tel Numer OEM. Numer OEM. Numer. Numer OEM. Numer. Numer

OEM INDEKS.   tel Numer OEM. Numer OEM. Numer. Numer OEM. Numer. Numer INDEKS Audi/VW/Seat/Skoda 1H0 867 981 C10064 14 3C0 853 585 C60427 21 1H0 868 243 11458 4 3C0 853 586 C60453 21 028 103 937 C60550 22 1H0 868 243B 11464 4 3C0 853 934 C70176 28 038 103 937 C60042 19 1H5

Bardziej szczegółowo

SF-AE Sp awik z doci eniem wst pnym Balsa+bambus+lotka 2+2/3+2/4+2/5+2/6+2. SE-KWE Sp awik z doci eniem wst pnym Balsa+polycarbon 2+1/2+2/3+2/3+3/3+4

SF-AE Sp awik z doci eniem wst pnym Balsa+bambus+lotka 2+2/3+2/4+2/5+2/6+2. SE-KWE Sp awik z doci eniem wst pnym Balsa+polycarbon 2+1/2+2/3+2/3+3/3+4 SE-WD SE-WJ SF-AB SJ-WY SJ-WX SJ-WS SM-76/77 SE-WE SF-AE SE-KWE SJ-WR SF-AD SF-AF SF-AG SE-KJG SE-KJH SE-WD SE-WJ SF-AB SJ-WY SJ-WX SJ-WS SM-76/77 Sp awik Middy Onions z Balsa+polycarbon 4+1/4+2/4+3/4+4

Bardziej szczegółowo

Przekladnie kierownicze

Przekladnie kierownicze SPIS TRESC I Alfa Romeo 4 Audi 7 BMW 11 Citroen 13 Dacia 15 Daewoo 16 Fiat 17 Ford 36 Honda 40 Hyundai 41 Iveco 42 Lancia 44 Land Rover 45 Mercedes 46 Mitsubishi 48 Nissan 49 Opel 50 Peugeot 52 Renault

Bardziej szczegółowo

Pióro Wycieraczki 48C 475mm ECO Bosch

Pióro Wycieraczki 48C 475mm ECO Bosch 2017-09-28 Pióro Wycieraczki 48C 475mm ECO 3397004669 Bosch 48 C 475 mm ECO Bosch Producent Bosch EAN 3165143938805 Kod produktu BO 48C Długość 583 Skrót handlowy (HKB) 3397004669 Szerokość 65 Wysokość

Bardziej szczegółowo

Cennik z 20.03.2012 na www.hawpol.eu

Cennik z 20.03.2012 na www.hawpol.eu Cennik z 20.03.2012 na www.hawpol.eu Nazwa produktu Cena netto Cena brutto Blokady rozrządu / ALFA ROMEO (7) B505000 - blokady rozrządu Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Opel 785,53 zł 966,20 zł B504700 - blokady

Bardziej szczegółowo

Kod dostawcy Dostawca Nazwa towaru ZASTOSOWANIE Marka, model, typ KW CCM KM Data produkcji

Kod dostawcy Dostawca Nazwa towaru ZASTOSOWANIE Marka, model, typ KW CCM KM Data produkcji Kod dostawcy Dostawca Nazwa towaru ZASTOSOWANIE Marka, model, typ KW CCM KM Data produkcji TD 341W DELPHI Guma drążka stabilizatora FORD 20 zł Komplet poduszek stabilizatora (2 szt.) śr.19mm FORD MONDEO

Bardziej szczegółowo

KTM Nazwa / Name Marka / Make Opis techniczny / Description Niss # OE # Zdjęcie / Picture

KTM Nazwa / Name Marka / Make Opis techniczny / Description Niss # OE # Zdjęcie / Picture KTM Nazwa / Name Marka / Make Opis techniczny / Description Niss # OE # Zdjęcie / Picture 009-017-0059 WODY / CITREON / C5 (DC, DE) (00-) / 607 (9D, 9U) (00-) 2.2 Hdi -> AUT 61295A 133079 018-017-0024-B

Bardziej szczegółowo

OPEL FORD FORD VOLVO FIAT

OPEL FORD FORD VOLVO FIAT 09-001 55381 535017210 OPEL 1204412 09-002 55297 535007030 FORD YC1T-10A352-AC 09-003 55297 535007030 FORD YC1T-10A352-AC 09-004 56535 535007210 VOLVO 9459747 09-005 55886 535006310 FIAT 77362721 09-006

Bardziej szczegółowo

NGK na świecie WSPARCIE TECHNICZNE DLA KLIENTÓW

NGK na świecie WSPARCIE TECHNICZNE DLA KLIENTÓW Świece zapłonowe NGK na świecie WSPARCIE TECHNICZNE DLA KLIENTÓW NIEMCY Centrum techniczne w Centrali Centrum techniczne w Komaki Fabryka DETROIT JAPONIA Centrum techniczne w Europie Centrum techniczne

Bardziej szczegółowo

CENNIK PIPERCROSS. Sportowy stożkowy filtr powietrza Pipercross - UNIWERSALNY, Gąbkowy (wlot fi 70mm) wymiary100x200mm Moc do 210KM

CENNIK PIPERCROSS. Sportowy stożkowy filtr powietrza Pipercross - UNIWERSALNY, Gąbkowy (wlot fi 70mm) wymiary100x200mm Moc do 210KM TUC0171 TUC0172 INDEKS CENNIK PIPERCROSS OPIS Sportowy stożkowy filtr powietrza Pipercross - UNIWERSALNY, Gąbkowy (wlot fi 70mm) wymiary100x200mm Moc do 210KM Sportowy stożkowy filtr powietrza Pipercross

Bardziej szczegółowo

SZKŁA DO LUSTEREK SAMOCHODY OSOBOWE

SZKŁA DO LUSTEREK SAMOCHODY OSOBOWE SZKŁA DO LUSTEREK SAMOCHODY OSOBOWE 3 ALFA ROMEO 33 / 75 ROCZNIK: >1990 INDEX: R002 33 / 75 / 164 ROCZNIK: 1990> INDEX: R003 145 / 146 ROCZNIK: 1995> INDEX: R004 146 SUPER INDEX: R007L, R007P 147 ROCZNIK:

Bardziej szczegółowo

Mini katalog produktów firmy VEILLAT

Mini katalog produktów firmy VEILLAT Mini katalog produktów firmy VEILLAT więcej informacji znajduje się na stronie http://www.veillatsa.com/ GŁOWICA FILTRA Z POMPKĄ GŁOWICA FILTRA Z POMPKĄ PALIWA typ LUCAS PALIWA typ BOSCH V1046-13G Głowica

Bardziej szczegółowo

KATALOG AKUMULATORÓW NOWOŚĆ!! DO SAMOCHODÓW OSOBOWYCH 2011 KATALOG AKUMULATORÓW DO SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I 2011

KATALOG AKUMULATORÓW NOWOŚĆ!! DO SAMOCHODÓW OSOBOWYCH 2011 KATALOG AKUMULATORÓW DO SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I 2011 NOWOŚĆ!! Zawiera ofertę akumulatorów Exide Micro-hybrid AGM i ECM do zastosowań w pojazdach z systemem Stop&Start. KATALOG AKUMULATORÓW DO SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I 2011 KATALOG AKUMULATORÓW DO SAMOCHODÓW

Bardziej szczegółowo

Rozdział 1. Nazwa i adres Zamawiającego Gdyński Ośrodek Sportu i Rekreacji jednostka budżetowa Rozdział 2.

Rozdział 1. Nazwa i adres Zamawiającego Gdyński Ośrodek Sportu i Rekreacji jednostka budżetowa Rozdział 2. Z n a k s p r a w y G O S I R D Z P I 2 7 1 0 2 32 0 1 4 S P E C Y F I K A C J A I S T O T N Y C H W A R U N K Ó W Z A M Ó W I E N I A f O b s ł u g a o p e r a t o r s k a u r a w i s a m o j e z d n

Bardziej szczegółowo

POMPA PALIWA 1 z 103

POMPA PALIWA 1 z 103 ALFA ROMEO 155 1.6 16V T.S. AR 67601 1.6 88 120 05.1996 01.1998 3.5 FP-Z70002 ALFA ROMEO 155 1.7 T.S. AR 67103 1.7 83 113 04.1993 04.1996 3.0 FP-ZE2065 ALFA ROMEO 155 1.7 T.S. AR 67105 1.7 85 115 04.1993

Bardziej szczegółowo

Uszczelniacze do Przekładni Kierowniczych ze WSPOMAGANIEM

Uszczelniacze do Przekładni Kierowniczych ze WSPOMAGANIEM (wałek) Edycja XIII z dnia 01.02.2017 Strona 1 z 5 WSP-043 18,5x30x6 podwymiar ø19 RENAULT, NISSAN, MITSUBISHI WSP-066 18,5x32x6/7 TOYOTA, MITSUBISHI WSP-061 18,5x34,6x4,4/5,9 podwymiar ø19 VW Passat WSP-055

Bardziej szczegółowo

49 RAJD ŻUBRÓW KRAKÓW - ZAKOPANE

49 RAJD ŻUBRÓW KRAKÓW - ZAKOPANE 49 RAJD ŻUBRÓW KRAKÓW - ZAKOPANE 6-7.10.2015 KLASYFIKACJA GENERALNA Ryszard Adamek 5 Subaru Impreza 1/3 0,93 53,9 67,8 85,7 70,4 52,3 68,7 93,8 83,4 535,7 0 535,7 1 Filip Stopa Andrzej Postawka 1 Subaru

Bardziej szczegółowo

Cennik produktów ALFA ROMEO AUDI. Producent Tłumików EDEX Sp.z o.o. Sp. k. Strumykowa 25A Ostrów Wielkopolski, Polska

Cennik produktów ALFA ROMEO AUDI. Producent Tłumików EDEX Sp.z o.o. Sp. k. Strumykowa 25A Ostrów Wielkopolski, Polska ALFA ROMEO Cennik produktów 007.115 Alfa Romeo 145/146/155/ Fiat Tipo/Tempra/Lancia 522 305 292 14053 148-137 007.238 Alfa Romeo 145,Lancia Delta 93-/Dedra 89-94/Fiat Tipo 91-95/Tempra 90-97 1.9TD rura

Bardziej szczegółowo

Bagażnik dachowy na relingi Menabo Dozer aluminiowy 120cm

Bagażnik dachowy na relingi Menabo Dozer aluminiowy 120cm Bagażnik dachowy na relingi Menabo Dozer aluminiowy 120cm Cena: 249.99 zł Firma F.lli Menabò zosta?a za?o?ona w 1972 roku we W?oszech.Ci?g?y rozwój nowoczesnych?rodków transportu doprowadzi? to tego ze

Bardziej szczegółowo

ALFA ROMEO JAKOŚĆ HAKÓW HOLOWNICZYCH POTWIERDZONA JEST CERTYFIKATAMI: ~ Certyfikat Systemu Jakości ISO 9001 : 2008.

ALFA ROMEO JAKOŚĆ HAKÓW HOLOWNICZYCH POTWIERDZONA JEST CERTYFIKATAMI: ~ Certyfikat Systemu Jakości ISO 9001 : 2008. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman "AUTO-HAK" Spółka Jawna 76-200 SŁUPSK ul. Słoneczna 16 K +48 59 8414-414, 8414-413 NIP: 839-040-81-14, REGON: 770514270, KRS: 0000097868

Bardziej szczegółowo

MARKA MODEL SILNIK WTRYSK KOD SILNIKA POJEMNOŚĆ MOC PRZYROST MOCY MODUŁ WIĄZKA

MARKA MODEL SILNIK WTRYSK KOD SILNIKA POJEMNOŚĆ MOC PRZYROST MOCY MODUŁ WIĄZKA MARKA MODEL SILNIK WTRYSK KOD SILNIKA POJEMNOŚĆ MOC PRZYROST MOCY MODUŁ WIĄZKA ABARTH 500 1.4 MultiAir TURBO-BENZINA 312 A1.000 1389 160 189 ME110T ME199FG ABARTH 500 1.4 MultiAir rel.2 TURBO-BENZINA 312

Bardziej szczegółowo

Wrocław, dnia 24 czerwca 2016 r. Poz UCHWAŁA NR XXVI/540/16 RADY MIEJSKIEJ WROCŁAWIA. z dnia 16 czerwca 2016 r.

Wrocław, dnia 24 czerwca 2016 r. Poz UCHWAŁA NR XXVI/540/16 RADY MIEJSKIEJ WROCŁAWIA. z dnia 16 czerwca 2016 r. DZE UZĘDY EÓDZA DLŚLĄE, d 24 2016 2966 UCHAŁA XXV/540/16 ADY EE CŁAA d 16 2016 ś g bdó b ó d gó d 18 2 15 d 8 1990 ąd g (D U 2016 446) 12 11 92 1 d 5 1998 ąd (D U 2015 1445 1890), ą 17 4 5 d 7 ś 1991 ś

Bardziej szczegółowo

WYNIKI PUCHARU YOUNGTIMER PARTY 2009

WYNIKI PUCHARU YOUNGTIMER PARTY 2009 WYNIKI PUCHARU YOUNGTIMER PARTY 2009 KLASA 1. 1 19 Topór Piotr Kozieł Leszek Morris Mini 2 50 Kadziszewski Szymon Polski Fiat 126p 6 3 18 Gacka Piotr Fiat 500 4 4 28 Rosiński Maciej Cimek Magdalena Polski

Bardziej szczegółowo

Zestawy naprawcze układu hamulcowego

Zestawy naprawcze układu hamulcowego Zestawy naprawcze układu hamulcowego Katalog Przedsiębiorstwo Produkcyjne PROMOT dr inż. Jan Mieczysław Kowalczyk Włocławek 2014 str. 2 Przedsiębiorstwo Produkcyjne PROMOT dr inż. Jan Mieczysław Kowalczyk

Bardziej szczegółowo

Biuletyn nowych informacji o pojazdach wg kategorii danych 02/2013

Biuletyn nowych informacji o pojazdach wg kategorii danych 02/2013 ALFA ROMEO 147 (937) 3.2 GTA 200302 201003 184 3179 X X U X ALFA ROMEO 156 (932) 1.616V T.SPARK199709 200509 82 1598 N N N ALFA ROMEO 156 (932) 1.616V T.SPARK 199709 (932A4) 200509 88 1598 U U U U ALFA

Bardziej szczegółowo

48 RAJD ŻUBRÓW MYŚLENICE - ZAKOPANE 24-25.10.2014

48 RAJD ŻUBRÓW MYŚLENICE - ZAKOPANE 24-25.10.2014 KLASYFIKACJA GENERALNA 7 17 2 31 23 32 9 3 18 33 4 58 16 30 5 20 15 14 8 21 39 36 10 12 45 41 44 19 37 42 40 43 28 46 24 25 1 6 11 29 38 Zasada Sobiesław Chwist Daniel Banasik Dariusz Banasik Igor Chałas

Bardziej szczegółowo

B FB A D AEA D A A D E B E DE D A D D B A F EC AEAA D A DA E A BEA A D C D DC A B D B A D DA F EA BC B D F D B B A A E B C F DA E D D EA

B FB A D AEA D A A D E B E DE D A D D B A F EC AEAA D A DA E A BEA A D C D DC A B D B A D DA F EA BC B D F D B B A A E B C F DA E D D EA AB CDEF FC FC A BC DECF B A F E C C DC B E A D CDC EC D DFA C C A C A A DD B B A A B ECD D E A D A B BC DA DC A E D D EA CEA A C EE FCB EB D C A D D E BF D B B A A C B D AE F A E A D A D D F D B A D EC

Bardziej szczegółowo

LISTA KOMPATYBILNOŚCI CZUJNIKÓW TPMS HAMATON EU-PRO2 (HTS-A2695 & HTS-A269C) Marka auta Model Od roku produkcji Od miesiąca produkcji Do roku

LISTA KOMPATYBILNOŚCI CZUJNIKÓW TPMS HAMATON EU-PRO2 (HTS-A2695 & HTS-A269C) Marka auta Model Od roku produkcji Od miesiąca produkcji Do roku LISTA KOMPATYBILNOŚCI CZUJNIKÓW TPMS HAMATON EU-PRO2 (HTS-A2695 & HTS-A269C) Marka auta Model Od roku produkcji Od miesiąca produkcji Do roku produkcji Do miesiąca produkcji Abarth 124 Spider 2016 EOP

Bardziej szczegółowo

Rozdział 1. Nazwa i adres Zamawiającego Gdyński Ośrodek Sportu i Rekreacji jednostka budżetowa Rozdział 2.

Rozdział 1. Nazwa i adres Zamawiającego Gdyński Ośrodek Sportu i Rekreacji jednostka budżetowa Rozdział 2. Z n a k s p r a w y G O S I R D Z P I 2 7 1 0 3 12 0 1 4 S P E C Y F I K A C J A I S T O T N Y C H W A R U N K Ó W Z A M Ó W I E N I A f O b s ł u g a o p e r a t o r s k aw r a z z d o s t a w» s p r

Bardziej szczegółowo