Cena : 114,99 zł Nr katalogowy : 7149 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Cena : 114,99 zł Nr katalogowy : 7149 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji."

Transkrypt

1 Informacje o produkcie Orijen Regional Red 2,27kg Cena : 114,99 zł Nr katalogowy : 7149 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Regional Red 2,27kg KARMA ORIJEN REGIONAL RED ODZWIERCIEDLA RÓŻNORODNOŚĆ GATUNKÓW ŚWIEŻEGO MIĘSA, OWOCÓW, WARZYW ORAZ TRAW, KTÓRE PSY ODNALAZŁYBY W NATURALNYM ŚRODOWISKU. REGIONAL RED to formuła karmy skomponowana w sposób, który odpowiada naturalnej diecie psów. Zawiera różnorodne gatunki czerwonego mięsa: wołowinę, mięso dzika, jagnięcinę, wieprzowinę oraz mięso bizona. Wszystkie zwierzęta pochodzą z wolnego wybiegu kanadyjskich farm, a ryby poławiane są w jeziorach północnej Kanady oraz w Pacyfiku. Mięso jest bogate w białko i tłuszcze niezbędne dla prawidłowego odżywiania Twojego psa oraz dostarczane zawsze ŚWIEŻE. Jest wolne od sztucznych konserwantów. Utworzono

2 Karma REGIONAL RED jest bogata w białko pochodzenia zwierzęcego (75%), do którego psy są naturalnie przystosowane. Ta wyjątkowa formuła oparta na czerwonym mięsie jest bogata w kwasy tłuszczowe Omega-3 (DHA i EPA) pochodzące z poławianych w naturalnym środowisku ryb. Dzięki nim Twój pies ma zdrową skórę i piękną, lśniącą sierść. Ograniczona ilość węglowodanów oraz brak zbóż odzwierciedla naturalną dietę Twojego psa. Karma ORIJEN REGIONAL RED zawiera zdrowe owoce i warzywa oraz inne składniki roślinne koper, rumianek, korzeń mniszka bogate w związki fitoodżywcze, witaminy z grupy B oraz niezbędne pierwiastki śladowe. Produkowana wyłącznie w naszej nagradzanej fabryce w Kanadzie (stan Alberta), karma ORIJEN REGIONAL RED zapewni Twojemu psu zdrowie, siłę i witalność. DUŻA ZAWARTOŚĆ SKŁADNIKÓW MIĘSNYCH / MIĘSA (75%) Wszystkie psy przystosowane są do zróżnicowanej diety bogatej w białko zwierzęce oraz pozbawionej zbóż. Karma ORIJEN REGIONAL RED zawiera duże ilości mięsa i białka zwierzęcego aż 75% czerwonego mięsa i ryb - co odzwierciedla naturalną dietę psów. BOGATA RÓŻNORODNOŚĆ GATUNKÓW ŚWIEŻEGO MIĘSA (6) Naturalna dieta psów jest bardzo zróżnicowana, dlatego też karma ORIJEN REGIONAL RED zawiera aż 6

3 różnych gatunków ŚWIEŻEGO mięsa, w tym: wołowinę, jagnięcinę, wieprzowinę, mięso bizona i dzika oraz najlepsze gatunki poławianych w naturalnym środowisku ryb. Wszystkie składniki karmy dostarczane są ŚWIEŻE każdego dnia! Informacje o produkcie OWOCE i WARZYWA (25%) ZERO ZBÓŻ (0) ŚWIEŻE RYBY (2) ŻADNA KARMA DLA PSÓW NIE DORÓWNA KARMIE ORIJEN POD WZGLĘDEM JAKOŚCI, ILOŚCI I ŚWIEŻOŚCI SKŁADNIKÓW. W miejsce zbóż o wysokim indeksie glikemicznym, takich jak kukurydza, pszenica czy biały ryż, (które zwykle znajdują się w konwencjonalnych karmach ), karma ORIJEN REGIONAL RED zawiera pełen zestaw owoców i warzyw, które są źródłem ważnych witamin, minerałów oraz niezbędnych składników odżywczych w naturalnej, biodostępnej formie. Karma ORIJEN zawiera ograniczoną ilość węglowodanów i całkowicie jest pozbawiona zbóż, aby odzwierciedlić naturalną dietę psów. Karma ORIJEN zawiera najlepsze gatunki słodko i słonowodnych ryb, poławianych metodą zrównoważonego połowu w naturalnych środowisku w regionie znajdującym się w niedalekiej odległości od naszej fabryki. Są dostarczane do naszej fabryki ŚWIEŻE, przepełnione naturalnymi nienasyconymi kwasami tłuszczowymi Omega-3 (DHA, EPA). SKŁADNIKI Świeże mięso dzika* (8%), świeże mięso jagnięce* (7,5%), wątroba wołowa* (7,5%), świeża wieprzowina* (7,5%), mączka jagnięca (7%), groszek, mączka z łososia (7%), ziemniaki russet, mączka mięsna ze śledzia (7%), świeże całe jaja* (5%), świeże mięso bizona* (4%), skrobia ziemniaczana, świeże mięso łososia* (4%), mączka z pacyficznych białorybów (4%), świeże mięso sandacza* (3,5%), olej z łososia (3%), lucerna, włókna grochu, organiczne wodorosty, dynia, korzeń cykorii, marchew, szpinak, zielona rzepa, jabłka, żurawina, czarne jagody, korzeń lukrecji, dzięgiel litwor, kozieradka, kwiat nagietka,

4 słodki koper, liście mięty pieprzowej, kwiat rumianku, mniszek lekarski, cząber ogrodowy, rozmaryn, Lactobacillius acidophilus, Enterococcus faecium. DODATKI Witamina A, witamina D3, witamina E, niacyna, tiaminy, ryboflawina, D-pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, kwas foliowy, biotyna, witamina B12, proteinian cynku, proteinian żelaza, proteinian manganu, proteinian miedzi, selen. GWARANTOWANA ANALIZA Białko (min.) 38.0% Tłuszcz ( (min.) 18.0% Włókno (max.) 3.0% Wilgotność (max.) 10.0% Wapń (min./max.) 1.6% / 1.8% Fosfor (min./max.) 1.4% / 1.6% Oméga 6 (min.) 2.5% Oméga-3 (min.) 0.8% DHA (min.) 0.5% EPA (min.) 0.3% AA (min.) 0.16% Węglowodany (max.) 25% Popiół (max.) 7.5% Tauryna (min.) 0.35% Glukozamina (min.) 400 mg/kg Chondroityna (min.) 250 mg/kg Mikroorganizmys (min.) 120M cfu/kg ph 5.5 SKŁADNIKI ROŚLINNE Korzeń cykorii 700 mg/kg Korzeń lukrecji 500 mg/kg Dzięgiel litwor 350 mg/kg Kozieradka 350 mg/kg Kwiat nagietka 350 mg/kg Słodki koper 350 mg/kg Liście mięty pieprzowej 300 mg/kg Kwiat rumianku 300 mg/kg Korzeń mniszka 150 mg/kg Cząber 150 mg/kg WITAMINY Witamina A 16 kui/kg Witamina D3 1.0 kui/kg Witamina E 400 UI/kg Witamina B1 0.9 mg/kg Witamina B mg/kg Tiamina 50mg/kg Ryboflawina 45 mg/kg Niacyna 450 mg/kg Kwas pantotenowy (B5) 50 mg/kg Pirodyksyna (B6) 38 mg/kg Biotyna 1 mg/kg Kwas foliowy 5.2 mg/kg Cholina 2700 mg/kg Kwas askorbinowy 55 mg/kg Beta-karoten 0.44 mg/kg * DOSTARCZANE ŚWIEŻE - NIGDY NIE MROŻONE I WOLNE OD SZTUCZNYCH KONSERWANTÓW AMINOKWASY Tauryna 0.3% Lizyna 2.15% Trytophane 0.38%

5 Treonina 1.35% Tyrozyna 1% Metionina 0.8% Izoleucyna 1.3% Leucyna 2.35% Walina 1.65% Arginina 2.2% Fenyloalanina 1.3% Histydyna 0.7% Cystyna 0.30% Informacje o produkcie MINERAŁY Sód 0.4% Chlorek 0.64% Potas 0.77% Magnez 0.10% Siarka 0.4% Mangan 27 mg/kg Kobalt 0.47 mg/kg Selen 0.9 mg/kg Żelazo 240 mg/kg Cynk 200 mg/kg Miedź 26 mg/kg Jod 0.18 mg/kg WAGA WARTOŚĆ ENERGETYCZNA I JEJ ROZDZIAŁ Energia metaboliczna 4010 kcal/kg lub 480 kcal na kubek 250 ml DAWKOWANIE AKTYWNY TRYB ŻYCIA MNIEJ AKTYWNY TRYB ŻYCIA (g / kubki na dzień) (g / kubki na dzień) 1-5 kg / 2-12 lb g / 2/3 - ¾ c g / 1/3-2/3 c 5-10 kg / lb g / ¾ - 1¼ c g / 2/3-1 c kg / lb g / 1¼ - 2¼ c g / 1-1½ c kg / lb g / 2¼ - 3¼ c g / 1½ - 2¼ c kg / lb g / 3¼ - 4¼ c g / 2¼ - 3½ c kg / lb g / 4¼ - 4¾ c g / 3½ - 4½ c CIĄŻA: zwiększyć dawkę o 10% w 7 tygodniu, następnie o 20% w 8 i 9 tygodniu. KARMIENIE: zwiększyć dawkę o 50%, podawać 3 lub 4 razy dziennie.

Cena : 179,99 zł Nr katalogowy : 7107 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 179,99 zł Nr katalogowy : 7107 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Adult 6,8kg Cena : 179,99 zł Nr katalogowy : 7107 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Adult 6,8 kg Z NATURY WSZYSTKIE

Bardziej szczegółowo

Cena : 89,99 zł Nr katalogowy : 7480 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 89,99 zł Nr katalogowy : 7480 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Adult 2,27kg Cena : 89,99 zł Nr katalogowy : 7480 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Adult 13kg Z NATURY WSZYSTKIE

Bardziej szczegółowo

Cena : 349,99 zł Nr katalogowy : 7188 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 349,99 zł Nr katalogowy : 7188 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Adult 6 Fresh Fish 13kg Cena : 349,99 zł Nr katalogowy : 7188 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Adult 6 Fresh

Bardziej szczegółowo

Cena : 229,99 zł Nr katalogowy : 7707 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji.

Cena : 229,99 zł Nr katalogowy : 7707 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. Informacje o produkcie Orijen Cat 6 Fish 6,8kg Cena : 229,99 zł Nr katalogowy : 7707 Dostępność : Na zamówienie Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Orijen Cat 6 Fish 6,8kg OTACZAJĄCE

Bardziej szczegółowo

WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE

WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE Z natury wszystkie psy są mięsożerne biologicznie przystosowane do zróżnicowanej diety bogatej w mięso, z dodatkiem owoców, warzyw oraz ziół. Karma ORIJEN PUPPY zawiera mięso kurczaka i indyka pochodzących

Bardziej szczegółowo

WAGA SZCZENIAKA PRZEWIDYWANA WAGA DOROSŁEGO PSA ANALIZA SZCZEGÓŁOWA GWARANTOWANA ANALIZA ROZKŁAD KALORII WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE

WAGA SZCZENIAKA PRZEWIDYWANA WAGA DOROSŁEGO PSA  ANALIZA SZCZEGÓŁOWA GWARANTOWANA ANALIZA ROZKŁAD KALORII WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE Z natury wszystkie psy są mięsożerne biologicznie przystosowane do zróżnicowanej diety bogatej w mięso, z dodatkiem owoców, warzyw oraz ziół. Biologicznie Odpowiednia karma ORIJEN PUPPY zawiera mięso kurczaka

Bardziej szczegółowo

WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE

WSKAZÓWKI ŻYWIENIOWE Szczenięta małych ras szybko dorastają i dlatego wymagają diety bogatej w białko i tłuszcze pochodzące ze składników mięsnych wysokiej jakości. Karma ACANA PUPPY SMALL BREED przepełniona jest mięsem kurczaka,

Bardziej szczegółowo

CYNK 200 MIEDŹ 25 SELEN 0.32 AMINOKWASY. Iu/kg ARGININA 1.5 METIONINA 0.65 CYSTEINA 0.24 LIZYNA 1.55 TRYPTOFAN 0.27 TYROZYNA 0.7 KWASY NIENASYCONE

CYNK 200 MIEDŹ 25 SELEN 0.32 AMINOKWASY. Iu/kg ARGININA 1.5 METIONINA 0.65 CYSTEINA 0.24 LIZYNA 1.55 TRYPTOFAN 0.27 TYROZYNA 0.7 KWASY NIENASYCONE REGAL ACTIVE Specjalna formuła o zwiększonej dawce energii dla psów polujących, odbywających szkolenia, suk ciężarnych i karmiących oraz innych psów pracujących. Opiera się na kilku różnych źródłach białka

Bardziej szczegółowo

ORIJEN 6 Fish Dog, 340g

ORIJEN 6 Fish Dog, 340g Dane aktualne na dzień: 20-01-2017 11:19 Link do produktu: /orijen-6-fish-dog-340g-p-7218.html ORIJEN 6 Fish Dog, 340g Cena 19,91 zł Opis produktu ORIJEN 6 Fish Dog, 340g Najwyższej jakości sucha karma

Bardziej szczegółowo

Wysokiej jakości naturalna karma dla psów i kotów zapewniająca pełnowartościową i zdrową dietę

Wysokiej jakości naturalna karma dla psów i kotów zapewniająca pełnowartościową i zdrową dietę Wysokiej jakości naturalna karma dla psów i kotów zapewniająca pełnowartościową i zdrową dietę NASZA HISTORIA Zwierzaki od zawsze były w centrum naszej rodziny i naszego rodzinnego biznesu NASI DOSTAWCY

Bardziej szczegółowo

Zróżnicowane składniki granulatów Fitmin są podstawą optymalnej wartości odżywczej. Białko (37%), tłuszcz (22%), energia: 16,2 MJ/1 kg

Zróżnicowane składniki granulatów Fitmin są podstawą optymalnej wartości odżywczej. Białko (37%), tłuszcz (22%), energia: 16,2 MJ/1 kg KARMA SUCHA Sucha programu żywieniowego Fitmin dla kotów ma wiele zalet. Wśród nich najważniejsze są niewątpliwie: walory smakowe wzmocnione przez nałożenie na powierzchnie każdej granuli smaku wątroby

Bardziej szczegółowo

Dla psów: Agilo. Fitness. Master. Solido. Pure Lamb&Rice. Dla kotów: Classic. JosiCat. Profi JAKOŚĆ. Bez pszenicy i soi Dobra jakość, niska cena

Dla psów: Agilo. Fitness. Master. Solido. Pure Lamb&Rice. Dla kotów: Classic. JosiCat. Profi JAKOŚĆ. Bez pszenicy i soi Dobra jakość, niska cena Dla psów: Agilo Fitness Master Solido Pure Lamb&Rice Dla kotów: Classic JosiCat Bez pszenicy i soi Dobra jakość, niska cena Profi Linia Profi JOSERA JAKOŚĆ GWARANTOWANA JOSERA Karmy Josera dla naszych

Bardziej szczegółowo

BROJLER. Specyfikacja paszy. An Aviagen Brand

BROJLER. Specyfikacja paszy. An Aviagen Brand BROJLER 308 Specyfikacja paszy 2014 An Aviagen Brand Wstęp W tabelach przedstawiono specyfikację paszy dla brojlerów z uwzględnieniem przedziałów wagowych tuczu stosowanych w różnych krajach: Nieseksowane

Bardziej szczegółowo

mascotas Hill's Prescription Diet d/d Canine Jagnięcina puszka 370g

mascotas Hill's Prescription Diet d/d Canine Jagnięcina puszka 370g Informacje o produkcie Hill's Prescription Diet d/d Canine Jagnięcina puszka 370g Cena : 13,00 zł Nr katalogowy : mls-1175 Producent : Hill's Prescription Diet Dostępność : do 1 dnia Stan magazynowy :

Bardziej szczegółowo

Doskonałe dla zgodnego z zapotrzebowaniem żywienia.

Doskonałe dla zgodnego z zapotrzebowaniem żywienia. Doskonałe dla zgodnego z zapotrzebowaniem żywienia. Suche karmy premium SELECT GOLD Complete dla psów każdej wielkości i w każdym wieku. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. wysokiej jakości, funkcyjne,

Bardziej szczegółowo

mascotas Alpha Spirit ONLY FISH tacka 210g

mascotas Alpha Spirit ONLY FISH tacka 210g Alpha Spirit ONLY FISH tacka 210g Cena : 5,00 zł Producent : Alpha Spirit Dostępność : od ręki Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 17-01-2017 ONLY FISH to pełnowartościowa

Bardziej szczegółowo

Dlaczego Twój kot jest wybredny

Dlaczego Twój kot jest wybredny Dlaczego Twój kot jest wybredny NOWOŚĆ! Zdrowe Żywienie kotów wybrednych Koty wybredne Niektóre koty są szczególnie wybredne i trudno jest zaspokoić ich potrzeby. W rezultacie, koty takie jedzą nieregularnie,

Bardziej szczegółowo

www.biobosch.pl Natural Organic Concept

www.biobosch.pl Natural Organic Concept ProgrammübersichtBIO(pl)_12-07.indd 1 www.biobosch.pl Natural Organic Concept 1 20.03.2008 14:16:40 Wstęp Wraz z nową gamą karm dla psów Natural Organic Concept bosch Tiernahrung oferuje zupełnie nowe

Bardziej szczegółowo

Formuła 2 Zestaw witamin i minerałów dla kobiet

Formuła 2 Zestaw witamin i minerałów dla kobiet KARTA OŚWIADCZEŃ PRODUKTOWYCH Formuła 2 Zestaw witamin i minerałów dla kobiet GŁÓWNE OŚWIADCZENIA Równowaga hormonalna: Zawiera witaminę B6 przyczyniającą się do regulacji aktywności hormonalnej. Metabolizm

Bardziej szczegółowo

5-18 miesięcy. 2-5 miesięcy. ponad 7 lat. 18 miesięcy - 7 lat. Fitmin Maxi Puppy. Fitmin Maxi Junior. Fitmin Maxi Maitenance. Fitmin Maxi Performance

5-18 miesięcy. 2-5 miesięcy. ponad 7 lat. 18 miesięcy - 7 lat. Fitmin Maxi Puppy. Fitmin Maxi Junior. Fitmin Maxi Maitenance. Fitmin Maxi Performance FITMIN MAXI Seria karm Fitmin przeznaczona jest dla psów ras olbrzymich, których waga przekracza 35. Karmy wyróżniają się między innymi większymi granulkami dla oraz zawartością siarczanu glukozaminy i

Bardziej szczegółowo

Rada Unii Europejskiej Bruksela, 12 maja 2016 r. (OR. en)

Rada Unii Europejskiej Bruksela, 12 maja 2016 r. (OR. en) Rada Unii Europejskiej Bruksela, 12 maja 2016 r. (OR. en) 8540/16 ADD 1 REV 1 DENLEG 34 AGRI 222 SAN 162 PISMO PRZEWODNIE Od: Komisja Europejska Data otrzymania: 10 maja 2016 r. Do: Sekretariat Generalny

Bardziej szczegółowo

Katalog 2015. 1% przekazujemy wybranej organizacji działającej na rzecz zwierząt. www.planetpet.pl

Katalog 2015. 1% przekazujemy wybranej organizacji działającej na rzecz zwierząt. www.planetpet.pl Katalog 2015 1% przekazujemy wybranej organizacji działającej na rzecz zwierząt www.planetpet.pl Zacznij dzielić się dobrem! 1% zysku ze sprzedaży każdego produktu Planet Pet przekazujemy na pomoc zwierzętom

Bardziej szczegółowo

NATURALNIE ODPOWIEDNIA KONCEPCJA

NATURALNIE ODPOWIEDNIA KONCEPCJA NATURALNIE ODPOWIEDNIA mniej węglowodanów KONCEPCJA Naturalna i właściwie zbilansowana dieta zawiera duże ilości świeżego mięsa oraz ryby, dzięki czemu jadłyby ją również zwierzęta żyjące dziko. bez pszenicy,

Bardziej szczegółowo

Doskonałe dla każdego zapotrzebowania energetycznego.

Doskonałe dla każdego zapotrzebowania energetycznego. Doskonałe dla każdego zapotrzebowania energetycznego. Suche karmy SELECT GOLD Premium dla psów wszystkich wielkości ze specjalnymi wymaganiami energetycznymi. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Active

Bardziej szczegółowo

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Złote rozwiązanie dla najlepszych przyjaciół wrazliwych na pokarm Mokra karma premium SELECT GOLD Sensitive dla psów w każdym wieku. SELECT GOLD Sensitive wysokogatunkowa i łatwo przyswajalna JEDNO ŹRÓDŁO

Bardziej szczegółowo

dr inż. Beata Przygoda Wartość odżywcza żywności co powinnyśmy wiedzieć?

dr inż. Beata Przygoda Wartość odżywcza żywności co powinnyśmy wiedzieć? dr inż. Beata Przygoda Wartość odżywcza żywności co powinnyśmy wiedzieć? Do prawidłowego rozwoju, dobrego stanu zdrowia, odpowiedniej sprawności fizycznej i umysłowej powinnyśmy codziennie spożywać określoną

Bardziej szczegółowo

RodeVit Multi. WITAMINY, MINERAŁY, AMINOKWASY dla gryzoni i królików

RodeVit Multi. WITAMINY, MINERAŁY, AMINOKWASY dla gryzoni i królików RodeVit Multi WITAMINY, MINERAŁY, AMINOKWASY dla gryzoni i królików Właściwości RodeVit Multi zawiera zestaw witamin, mikro i makroelementów oraz aminokwasów. Składniki preparatu uzupełniają niedobory

Bardziej szczegółowo

Karmy Premium dla psów profesjonalistów

Karmy Premium dla psów profesjonalistów Karmy Premium dla psów profesjonalistów JUNIOR Kompletna i zbilansowana karma dla rosnących szczeniaków. JUNIOR MAXI Kompletna i zbilansowana karma dla rosnących szczeniaków i młodych psów dużych ras.

Bardziej szczegółowo

(Dz.U. L 55 z , str. 22)

(Dz.U. L 55 z , str. 22) 1996L0008 PL 20.06.2007 001.001 1 Dokument ten służy wyłącznie do celów dokumentacyjnych i instytucje nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za jego zawartość B DYREKTYWA KOMISJI 96/8/WE z dnia 26 lutego

Bardziej szczegółowo

ROSS 708 STADO RODZICIELSKIE. Specyfikacja Paszy. An Aviagen Brand

ROSS 708 STADO RODZICIELSKIE. Specyfikacja Paszy. An Aviagen Brand 1 STADO RODZICIELSKIE ROSS 708 Specyfikacja Paszy An Aviagen Brand Wstęp Folder zawiera zalecenia żywieniowe dla stada rodzicielskiego Ross 708 i powinien być wykorzystywany razem z Instrukcją Utrzymania

Bardziej szczegółowo

SUCHA KARMA FROM Swedish farmers WITH LOVE

SUCHA KARMA FROM Swedish farmers WITH LOVE SUCHA KARMA FROM Swedish farmers WITH LOVE ANIMAL CARING & EARTH FRIENDLY DOG FOOD Z dumą przygotowujemy karmę dla psów z odpowiedzialnie pozyskiwanych składników od szwedzkich rolników. To karma, która

Bardziej szczegółowo

WSZYSTKO CO WIEM, NAUCZYŁAM SIĘ OD PSÓW. - NORA ROBERTS LEXI Z NOWEJ SZKOCJI. Nagradzane BIOLOGICZNIE ODPOWIEDNIE JEDZENIE I PRZYSMAKI PSÓW.

WSZYSTKO CO WIEM, NAUCZYŁAM SIĘ OD PSÓW. - NORA ROBERTS LEXI Z NOWEJ SZKOCJI. Nagradzane BIOLOGICZNIE ODPOWIEDNIE JEDZENIE I PRZYSMAKI PSÓW. WSZYSTKO CO WIEM, NAUCZYŁAM SIĘ OD PSÓW. - NORA ROBERTS LEXI Z NOWEJ SZKOCJI. Nagradzane BIOLOGICZNIE ODPOWIEDNIE JEDZENIE I PRZYSMAKI Dla PSÓW NAGRADZANE BIOLOGICZNIE ODPOWIEDNIE Jedzenie dla Psów PSY

Bardziej szczegółowo

DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW

DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW MATISSE Linia Matisse oferuje pełną gamę karm o wysokiej jakości dostosowanych do wszystkich ras kotów. Główne cechy linii Matisse to: Doskonały

Bardziej szczegółowo

WOLFSBLUT WIDE PLAIN (SZEROKIE RÓWNINY) świeża konina, bataty, zioła i owoce lasu,

WOLFSBLUT WIDE PLAIN (SZEROKIE RÓWNINY) świeża konina, bataty, zioła i owoce lasu, Strona 1 z 5 Strona 2 z 5 WOLFSBLUT WIDE PLAIN (SZEROKIE RÓWNINY) świeża konina, bataty, zioła i owoce lasu, to unikalne połączenie mięsa końskiego i wybranych ziół, owoców lasów lasów i łąk. Skład karmy

Bardziej szczegółowo

PL Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. 13/t. 15

PL Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. 13/t. 15 454 31996L0008 L 55/22 DZIENNIK URZĘDOWY WSPÓLNOT EUROPEJSKICH 6.3.1996 DYREKTYWA KOMISJI 96/8/WE z dnia 26 lutego 1996 r.w sprawie żywności przeznaczonej do użycia w dietach o obniżonej energetyczności

Bardziej szczegółowo

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA (oznaczana dalej jako SIWZ)

SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA (oznaczana dalej jako SIWZ) SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA (oznaczana dalej jako ) dla postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego Nazwa zamówienia: Dostawa paszy dla myszy i szczurów

Bardziej szczegółowo

FitMax Slim Diet wspomagający odchudzanie zamiennik posiłku. Dostępny na ETYKIETA DO OPAKOWANIA smak waniliowy

FitMax Slim Diet wspomagający odchudzanie zamiennik posiłku. Dostępny na  ETYKIETA DO OPAKOWANIA smak waniliowy FitMax Slim Diet wspomagający odchudzanie zamiennik posiłku. Dostępny na www.kulturystyka.sklep.pl ETYKIETA DO OPAKOWANIA smak waniliowy 1 porcja 65 gramów WARTOŚĆ ODŻYWCZA ZAWARTOŚĆ W PORCJI (65g) W 100g

Bardziej szczegółowo

Co wyróżnia PRO PLAN? Czas PrzeMyśleć sposób żywienia Twojego kota.

Co wyróżnia PRO PLAN? Czas PrzeMyśleć sposób żywienia Twojego kota. Co wyróżnia PRO PLAN? Czas PrzeMyśleć sposób żywienia Twojego kota. PRO PLAN jest dostępny wyłącznie w sklepach zoologicznych i u lekarzy weterynarii. Co wyróżnia PRO PLAN? Wierzymy, że żywienie może wpłynąć

Bardziej szczegółowo

Sucha karma dla zwierząt Nie zawiera zboża

Sucha karma dla zwierząt Nie zawiera zboża Sucha karma dla zwierząt Nie zawiera zboża Mówi się, że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka, a dla Farminy to człowiek jest najlepszym przyjacielem psa Za pomocą prostego odwrócenia tego starego

Bardziej szczegółowo

Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl

Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl Scitec Multi Pro PLUS 30 saszetek Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 23-12-2016 MULTI PRO PLUS posiada wysoki poziom multi-

Bardziej szczegółowo

Pasze Totally Pathogen Free

Pasze Totally Pathogen Free Pasze Totally Pathogen Free gotowe do użycia za barierą higieniczną bez konieczności autoklawowania tańsze o 30% od pasz sterylizowanych promieniowaniem Gamma Altromin - produkcja pasz tylko dla zwierząt

Bardziej szczegółowo

Katz Menu dla każdego kota

Katz Menu dla każdego kota Katz Menu dla każdego kota Katz Menu dla każdego kota Wybredny czy jedzący wszystko? Bardziej aktywny czy raczej leniwy? Bawiący się czy doświadczony? Mamy KATZ MENU dla każdego kota. Również dla Twojego

Bardziej szczegółowo

MAZURENKO ARMWRESTLING PROMOTION Sp. z o.o. Gdynia ETYKIETA. FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek

MAZURENKO ARMWRESTLING PROMOTION Sp. z o.o. Gdynia ETYKIETA. FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek ETYKIETA FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek Środek spożywczy zaspokajający zapotrzebowanie organizmu przy intensywnym wysiłku fizycznym, w szczególności sportowców. FitMax Mass Active 20 jest odżywką wspomagającą

Bardziej szczegółowo

(Tekst mający znaczenie dla EOG)

(Tekst mający znaczenie dla EOG) L 230/8 PL 25.8.2016 ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) 2016/1413 z dnia 24 sierpnia 2016 r. zmieniające rozporządzenie (UE) nr 432/2012 ustanawiające wykaz dopuszczonych oświadczeń zdrowotnych dotyczących żywności,

Bardziej szczegółowo

Doskonałe. dla wrazliwych na pozywienie najlepszych przyjaciół.

Doskonałe. dla wrazliwych na pozywienie najlepszych przyjaciół. Doskonałe dla wrazliwych na pozywienie najlepszych przyjaciół. Suche karmy premium SELECT GOLD Sensitive dla psów wszystkich wielkości i w każdym wieku. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD

Bardziej szczegółowo

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Złote rozwi azanie na szczególne potrzeby Nowa, jeszcze bardziej zindywidualizowana sucha karma SELECT GOLD dla kotów. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD bo każdy kot jest inny Składniki

Bardziej szczegółowo

MIĘSO, WĘDLINY, RYBY, JAJKA I NASIONA ROŚLIN STRĄCZKOWYCH W DIECIE DZIECKA

MIĘSO, WĘDLINY, RYBY, JAJKA I NASIONA ROŚLIN STRĄCZKOWYCH W DIECIE DZIECKA MIĘSO, WĘDLINY, RYBY, JAJKA I NASIONA ROŚLIN STRĄCZKOWYCH W DIECIE DZIECKA Wartość odżywcza Żywność z tej grupy należy do grupy produktów białkowych. Białko mięsa, ryb i jaj charakteryzuje sie dużą wartością

Bardziej szczegółowo

Koncentrat Rybny. RĘKORAJ 51 ; Moszczenica ;

Koncentrat Rybny. RĘKORAJ 51 ; Moszczenica ; Koncentrat Rybny Energia 10,9 MJ Białko ogólne 29 % Włókno surowe 3,3 % Popiół surowy 8,4 % Tłuszcz surowy 5,7 % Lizyna 1,65 % Metionina + Cystyna -1,1% Treonina 1,4 % Tryptofan 0,4 % Wapń 7,9 % Fosfor

Bardziej szczegółowo

Happy Dog PROFI-LINE Basic 23/9,5. Składniki mineralne: Inne: www.sport-dog.pl

Happy Dog PROFI-LINE Basic 23/9,5. Składniki mineralne: Inne: www.sport-dog.pl Happy Dog PROFI-LINE Basic 23/9,5 Idealnie zbilansowana karma bytowa dla psów o umiarkowanej aktywności fizycznej, oraz dla psów sportowych i pracujących w okresie braku obciąŝeń fizycznych. Ograniczony

Bardziej szczegółowo

Co jadłem/jadłam wczoraj?

Co jadłem/jadłam wczoraj? 1 Co jadłem/jadłam wczoraj? 2 Talerz zdrowia 2 Pieczywo i produkty zbożowe Podstawowe źródło węglowodanów złożonych w diecie i pokarm o stosunkowo dużej wartości odżywczej. Produkty zbożowe dostarczają

Bardziej szczegółowo

HORSEMILK PEŁNOPORCJOWY PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA ŹREBIĄT

HORSEMILK PEŁNOPORCJOWY PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA ŹREBIĄT HORSEMILK PEŁNOPORCJOWY PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA ŹREBIĄT HORSEMILK to pełnoporcjowy preparat mlekozastępczy dla źrebiąt. Pozwala - w przypadku bezmleczności, bądź padnięcia klaczy - na całkowite zastąpienie

Bardziej szczegółowo

WEJDŹ NA b2b.alphaspirit.pl i SPRAWDŹ!

WEJDŹ NA b2b.alphaspirit.pl i SPRAWDŹ! WEJDŹ NA b2b.alphaspirit.pl i SPRAWDŹ! CENA DZIENNEJ PORCJI TYLKO***CENA DZIENNEJ PORCJI TYLKO*** CENA DZIENNEJ PORCJI TYLKO***CENA DZIENNEJ PORCJI TYLKO*** PEŁNOWARTOŚCIOWA KARMA DLA PSÓW MULTI PROTEINA

Bardziej szczegółowo

Wyprodukowano w Niemczech HIGH PREMIUM CONCEPT NOWOŚĆ. Miłość i wiedza dla Twojego psa. www.bosch-tiernahrung.pl

Wyprodukowano w Niemczech HIGH PREMIUM CONCEPT NOWOŚĆ. Miłość i wiedza dla Twojego psa. www.bosch-tiernahrung.pl Wyprodukowano w Niemczech NOWOŚĆ NOWY DESIGN I RECEPTURY Miłość i wiedza dla Twojego psa www.bosch-tiernahrung.pl Spis treści WYPRODUKOWANO 3 Miłość i wiedza dla Twojego psa. 4 Dlaczego właśnie bosch Tiernahrung?

Bardziej szczegółowo

WYPRODUKOWANO W NIEMCZECH HIGH PREMIUM CONCEPT NOWOŚĆ NOWY DESIGN I RECEPTURY. Doświadczenie i zaufanie! www.bosch-tiernahrung.de

WYPRODUKOWANO W NIEMCZECH HIGH PREMIUM CONCEPT NOWOŚĆ NOWY DESIGN I RECEPTURY. Doświadczenie i zaufanie! www.bosch-tiernahrung.de WYPRODUKOWANO W NIEMCZECH NOWOŚĆ NOWY DESIGN I RECEPTURY Doświadczenie i zaufanie! www.bosch-tiernahrung.de Spis treści Najwyższa 3 Doświadczenie i zaufanie! 4 Dlaczego właśnie bosch Tiernahrung. 6-7 Znakomite

Bardziej szczegółowo

MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina)

MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina) Utworzono: 2017-01-25 15:09:14 MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina) Cena produktu: 133,90 PLN 80,99 PLN Mass Up to odżywka przeznaczona dla chcących szybko i

Bardziej szczegółowo

dla Ciebie PRINCE Ponieważ nam zależy musisz to wiedzieć

dla Ciebie PRINCE Ponieważ nam zależy musisz to wiedzieć PRINCE dla Ciebie PRINCE Gourmet karmy bytowe Nasza oferta bytowych karm dla zwierząt jest opracowana specjalnie w celu zapewnienia wszelkich niezbędnych potrzeb życiowych szczeniąt, psów dorosłych oraz

Bardziej szczegółowo

ŚWIEŻE KURCZAKI Z LOKALNYCH FARM

ŚWIEŻE KURCZAKI Z LOKALNYCH FARM ŚWIEŻE I RÓŻNORODNE SKŁADNIKI LEPIEJ ODZWIERCIEDLĄ NATURALNĄ DIETĘRÓŻNORODNE I ŚWIEŻE JEDZENIE TO KLUCZ DO ZDROWEJ DIETY Wraz ze wzrostem zainteresowania samopoczuciem naszych podopiecznych wielu z nas

Bardziej szczegółowo

Przedmiot zamówienia na dostawę karmy dla psów i kotów, mieszanek nasiennych, pasz granulowanych, gammarusa i pęczków ulistnionych gałęzi do

Przedmiot zamówienia na dostawę karmy dla psów i kotów, mieszanek nasiennych, pasz granulowanych, gammarusa i pęczków ulistnionych gałęzi do Przedmiot zamówienia na dostawę karmy dla psów i kotów, mieszanek nasiennych, pasz granulowanych, gammarusa i pęczków ulistnionych gałęzi do Miejskiego Ogrodu Zoologicznego Wybrzeża w Gdańsku. 1 ZADANIE

Bardziej szczegółowo

mięso jagnięce z Nowej Zelandii o jakości żywności pochodzenia naturalnego

mięso jagnięce z Nowej Zelandii o jakości żywności pochodzenia naturalnego Strona 1 z 5 Strona 2 z 5 WOLFSBLUT RANGE LAMB sucha karma dla psów jest to wyjątkowe połączenie świeżej jagnięciny, brązowego ryżu i wybranych roślin leczniczych, z wód, lasów i łąk. Skład karmy łączy

Bardziej szczegółowo

NATURALNYM INSTYNKTEM TAK JAK MY. Nowy DOG CHOW - właściwy wybór dla Twojego psa, ponieważ...

NATURALNYM INSTYNKTEM TAK JAK MY. Nowy DOG CHOW - właściwy wybór dla Twojego psa, ponieważ... DC_DL Consumer_Leaflet_PL_Composite_okladka.qxp 2008-04-15 17:42 Page 2 Nowy DOG CHOW - właściwy wybór dla Twojego psa, ponieważ... Uwolnij jego naturalny potencjał DOG CHOW jest bogaty w mięso, którego

Bardziej szczegółowo

W WIEKU PRZEDSZKOLNYM

W WIEKU PRZEDSZKOLNYM 10 ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM 1.Jedz codziennie różne produkty z każdej grupy uwzględnionej w piramidzie. 2.Bądź codziennie aktywny fizycznie ruch korzystnie wpływa na sprawność

Bardziej szczegółowo

Emotion. Bez konserwantów oraz sztucznych barwników i aromatów JOSERA. jakość

Emotion. Bez konserwantów oraz sztucznych barwników i aromatów JOSERA. jakość Emotion JOSERA jakość gwarantowana Josera - jakość gwarantowana Karmy Josera dla naszych najlepszych przyjaciół psów - zostały opracowane na bazie najnowszych badań zespołu specjalistów i wyprodukowane

Bardziej szczegółowo

"Stosowanie suchych drożdży piwnych w paszy kombinowanej dla kurczaków brojlerów"

Stosowanie suchych drożdży piwnych w paszy kombinowanej dla kurczaków brojlerów Wykorzystanie w żywieniu zwierząt gospodarskich drożdży piwnych ma długą historię. Jednak zainteresowanie tym produktem producentów pasz i hodowców wyraźnie wzrosło po wprowadzeniu na terenie Unii Europejskiej

Bardziej szczegółowo

Sucha karma WOLFSBLUT WILD PACIFIC zapewnia psu: Sześć gatunków ryb o jakości żywności przeznaczonej dla ludzi. 50% udział ryb

Sucha karma WOLFSBLUT WILD PACIFIC zapewnia psu: Sześć gatunków ryb o jakości żywności przeznaczonej dla ludzi. 50% udział ryb Strona 1 z 6 Strona 2 z 6 Sucha karma WOLFSBLUT WILD PACIFIC (DZIKOŚĆ PACYFIKU) to unikalne połączenie łososia, pstrąga, śledzia, makreli, plamiaka, krewetek i specjalnych roślin leczniczych z lasów, łąk

Bardziej szczegółowo

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. W sam raz dla kotów rasowych. SELECT GOLD dla maine coon i persów. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD dla kotów rasowych indywidualna jakosc premium. Koty rasowe niezmiennie fascynują miłośników

Bardziej szczegółowo

ZASADY ZDROWEGO ŻYWIENIA DZIECI I MŁODZIEŻY W WIEKU SZKOLNYM

ZASADY ZDROWEGO ŻYWIENIA DZIECI I MŁODZIEŻY W WIEKU SZKOLNYM ZASADY ZDROWEGO ŻYWIENIA DZIECI I MŁODZIEŻY W WIEKU SZKOLNYM (Instytutu Żywności i Żywienia 2009) 1. Jedz codziennie różne produkty z każdej grupy uwzględnionej w piramidzie. 2. Bądź codziennie aktywny

Bardziej szczegółowo

nowa receptura Life is great! www.fitmin.pl

nowa receptura Life is great! www.fitmin.pl Life is great! nowa receptura www.fitmin.pl - karma premium ze świeżym mięsem Fitmin For Life Asortyment 7 rodzajów karm, przygotowany ze starannie dobranych składników, zaspokaja specyficzne potrzeby

Bardziej szczegółowo

Jak działają witaminy z serii FA CORE i dlaczego to najlepszy wybór. Olej słonecznikowy Witaminy Witamina A Witamina D Witamina E Witamina C

Jak działają witaminy z serii FA CORE i dlaczego to najlepszy wybór. Olej słonecznikowy Witaminy Witamina A Witamina D Witamina E Witamina C FA Core Vita Core Kompleks witamin i minerałów wzbogacony o olej słonecznikowy bogaty w zdrowe kwasy tłuszczowe z grupy Omega. Doskonały suplement diety dla zawodowych sportowców oraz osób aktywnych, których

Bardziej szczegółowo

DOG CHOW wspomaga zdrowe trawienie u Twojego odkrywcy

DOG CHOW wspomaga zdrowe trawienie u Twojego odkrywcy DOG CHOW wspomaga zdrowe trawienie u Twojego odkrywcy DOG CHOW zawiera naturalne prebiotyki, które jak udowodniono, pomagają wspierać prawidłowe funkcjonowanie układu trawiennego Twojego psa. Twój pies

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2)

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2) Dz.U.07.137.967 2010.01.22 zm. Dz.U.2010.9.63 1 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2) (Dz. U. z dnia 31 lipca 2007 r.) Na

Bardziej szczegółowo

Suche karmy dla psów

Suche karmy dla psów Changed Suche karmy dla psów P- 10 P- 11 P- 12 DOG CHOW ADULT 15KG MIX. SUCHY POKARM DLA PSA o zwykłej aktywności ruchowej i lubiących urozmaicone jedzenie. Pełnowartościowa karma z mixem mięsnym w tym

Bardziej szczegółowo

Poznań: DOSTAWA KARMY GRANULOWANEJ Numer ogłoszenia: ; data zamieszczenia: OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Poznań: DOSTAWA KARMY GRANULOWANEJ Numer ogłoszenia: ; data zamieszczenia: OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy Ogłoszenie powiązane: Ogłoszenie nr 355234-2011 z dnia 2011-10-27 r. Ogłoszenie o zamówieniu - Poznań Przedmiotem zamówienia jest dostawa karmy granulowanej. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych,

Bardziej szczegółowo

80 LAT TRADYCYJNEJ RECEPTURY DR FREDA EVANGERA. SZTUKA TWORZENIA JEDZENIA.

80 LAT TRADYCYJNEJ RECEPTURY DR FREDA EVANGERA. SZTUKA TWORZENIA JEDZENIA. Smaczny posiłek oparty na najwyższej jakości produktach w postaci pysznego mięsa mielonego w towarzystwie aksamitnej wątróbki oraz warzyw. CLASSIC DLA PSÓW PRZYSMAK SZCZENIAKA Z BOCZKIEM 362g 362g 362g

Bardziej szczegółowo

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU LECZNICZEGO

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU LECZNICZEGO CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU LECZNICZEGO 1. NAZWA PRODUKTU LECZNICZEGO Nutramigen AA, proszek do sporządzania roztworu doustnego 2. SKŁAD JAKOŚCIOWY I ILOŚCIOWY Oleje roślinne (oleina oleju palmowego, olej

Bardziej szczegółowo

NATURAL WILD - YOUNG MAXI 15kg

NATURAL WILD - YOUNG MAXI 15kg Otosek - inologiczny PSY > Karmy i przysmaki > Karmy suche > Producent : NATURAL WILD Wielkość opakowania: 15kg Przeznaczenie: szczenięta i młode psy (do 15 miesiąca życia) ras dużych Klasa karmy: Premium

Bardziej szczegółowo

Dla psów Zdrowo karmimy Skutecznie leczymy

Dla psów Zdrowo karmimy Skutecznie leczymy D Dllaa p pssó ów w Z Zd drro ow wo ok kaarrm miim myy S Sk ku utteecczzn niiee lleecczzyym myy Pu p p y Ju n i o r F i s h karma bytowa ryba oceaniczna szczenięta (2 12 miesięcy) wszystkie rasy TABELA

Bardziej szczegółowo

www.fitmin.pl Fitmin 3 kompleksowe programy żywieniowe Fitmin pozwala na życie bez zmartwień. Wielkość, skład i zastosowane surowce oraz technologia

www.fitmin.pl Fitmin 3 kompleksowe programy żywieniowe Fitmin pozwala na życie bez zmartwień. Wielkość, skład i zastosowane surowce oraz technologia KOTY 1 www.fitmin.pl 2KOTY Fitmin 3 kompleksowe programy żywieniowe Wielkość, skład i zastosowane surowce oraz technologia produkcji przyjazna środowisku - wszystko po, to aby dostarczać Twojemu pupilowi,

Bardziej szczegółowo

FITMIN MINI. 2-10 miesięcy 10 miesięcy - 11 lat ponad 11 lat. Fitmin Mini Puppy. Fitmin Mini Maitenance. Fitmin Mini Performance.

FITMIN MINI. 2-10 miesięcy 10 miesięcy - 11 lat ponad 11 lat. Fitmin Mini Puppy. Fitmin Mini Maitenance. Fitmin Mini Performance. FITMIN MINI Seria karm Fitmin przeznaczona jest dla psów ras miniaturowych i małych, których waga nie przekracza 13 kg. Karmy wyróżniają się między innymi mniejszymi granulkami dla łatwiejszego gryzienia

Bardziej szczegółowo

WHOLE BODY HEALTH CHICOPEE HIGH PREMIUM PET FOOD. specjalnie dla Twojego wyjatkowego Towarzysza! - NA CZYM POLEGA WHOLE BODY HEALTH

WHOLE BODY HEALTH CHICOPEE HIGH PREMIUM PET FOOD. specjalnie dla Twojego wyjatkowego Towarzysza! - NA CZYM POLEGA WHOLE BODY HEALTH CHICOPEE HIGH PREMIUM PET FOOD - NA CZYM POLEGA WHOLE BODY HEALTH Chicopee jest linią karm High Premium stworzoną, aby zapewnić Zdrowie Całego Organizmu, czyli Whole Body Health - - każdemu kociemu i psiemu

Bardziej szczegółowo

Piramida Żywienia. Dominika Kondrak Karina Warwas 1TFS

Piramida Żywienia. Dominika Kondrak Karina Warwas 1TFS Piramida Żywienia Dominika Kondrak Karina Warwas 1TFS Zasady zdrowego żywienia 1. Dbaj o różnorodnośd spożywanych produktów. 2. Strzeż się nadwagi i otyłości, nie zapominaj o codziennej aktywności fizycznej.

Bardziej szczegółowo

ZASADY ZDROWEGO Z YWIENIA DZIECI

ZASADY ZDROWEGO Z YWIENIA DZIECI ZASADY ZDROWEGO Z YWIENIA DZIECI 1. Jedz codziennie różne produkty z każdej grupy uwzględnionej w piramidzie. 2. Bądź codziennie aktywny fizycznie - ruch korzystnie wpływa na sprawność i prawidłową sylwetkę.

Bardziej szczegółowo

Karmy Bezzbożowe NOWOŚĆ. Naturalne, kompletne i zbilansowane. PIES PIES PIES PIES SZCZENIĘ

Karmy Bezzbożowe NOWOŚĆ. Naturalne, kompletne i zbilansowane. PIES PIES PIES PIES SZCZENIĘ SZCZENIĘ Karmy Bezzbożowe Naturalne, kompletne i zbilansowane. Minimum 26% świeżo przygotowanego mięsa. Bez dodatku sztucznych barwników i konserwantów. GFI: Łosoś z pstrągiem, batatami i szparagami Karma

Bardziej szczegółowo

nazwa: Royal Canin Veterinary Diet Canine Gastro Intestinal GI25 14kg

nazwa: Royal Canin Veterinary Diet Canine Gastro Intestinal GI25 14kg nazwa: Royal Canin Veterinary Diet Canine Gastro Intestinal GI25 14kg marka: Royal Canin cena: 225.00 zł Pełnoporcjowa dietetyczna karma dla psów. Wskazania: Ostra / przewlekła biegunka. Choroba zapalna

Bardziej szczegółowo

10 ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA

10 ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA 10 ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA 10 ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Należy spożywać produkty z różnych grup żywności (dbać o urozmaicenie posiłków) Kontroluj masę ciała (dbaj o zachowanie

Bardziej szczegółowo

Dieta kompletna, wysokoenergetyczna, bezresztkowa.

Dieta kompletna, wysokoenergetyczna, bezresztkowa. Nutramil suplement diety Dieta kompletna, wysokoenergetyczna, bezresztkowa. Nutramil stanowi kompozycję niezbędnych składników pokarmowych białek, węglowodanów, tłuszczów, witamin, mikro- i makroelementów

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIA. (Tekst mający znaczenie dla EOG)

ROZPORZĄDZENIA. (Tekst mający znaczenie dla EOG) L 259/2 ROZPORZĄDZENIA ROZPORZĄDZENIE DELEGOWANE KOMISJI (UE) 2017/1798 z dnia 2 czerwca 2017 r. uzupełniające rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 609/2013 w odniesieniu do szczegółowych

Bardziej szczegółowo

www.caninecaviarpolska.pl

www.caninecaviarpolska.pl www.caninecaviarpolska.pl Holistyczna karma dla psów i kotów Dlaczego Canine Caviar? Dlaczego Canine Caviar? Oto 17 powodów: Mięso wolne od hormonów, pestycydów i antybiotyków. Przyswajalność - 91-93%.

Bardziej szczegółowo

Rola poszczególnych składników pokarmowych

Rola poszczególnych składników pokarmowych Zdrowy styl życia Rola poszczególnych składników pokarmowych 1. Białka Pełnią w organizmie funkcję budulcową. Są składnikiem wszystkich tkanek oraz kości. 2. Tłuszcze Pełnią w organizmie funkcję energetyczną.

Bardziej szczegółowo

Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. (Akty o charakterze nieustawodawczym) ROZPORZĄDZENIA

Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej. (Akty o charakterze nieustawodawczym) ROZPORZĄDZENIA 6.9.2017 L 230/1 II (Akty o charakterze nieustawodawczym) ROZPORZĄDZENIA ROZPORZĄDZENIE DELEGOWANE KOMISJI (UE) 2017/1522 z dnia 2 czerwca 2017 r. uzupełniające rozporządzenie Parlamentu Europejskiego

Bardziej szczegółowo

Naturalna Ochrona Kotów przez całe życie

Naturalna Ochrona Kotów przez całe życie Naturalna Ochrona Kotów przez całe życie WZMOCNIENIE NATURALNEJ OCHRONY KOTA N AT U R A L F E L I N E P R O T E C T I O N SKÓRA I SIERŚĆ Witamina A, kwas linolenowy i cynk zapewniają skórze elastyczność

Bardziej szczegółowo

Krowi Milk: Krowa Super Vit Plus Dodatki: Składniki analityczne:

Krowi Milk: Krowa Super Vit Plus Dodatki: Składniki analityczne: Produkty Krowi Milk: to specjalnie wyselekcjonowane najlepsze surowce zróżnicowane źródła białka i energii w tym również tłuszcze chronione niezbędne witaminy i mikroelementy utrzymujące zwierzęta w najlepszej

Bardziej szczegółowo

Skład i wartości odżywcze Size Max od Mex Nutrition USA:

Skład i wartości odżywcze Size Max od Mex Nutrition USA: Mex Nutrition Size Max - Gainer 30 Amerykańska odżywka węglowodanowo-białkowa cechująca się bardzo wysoką zawartością białka - ponad 30 gram w dawce produktu. Kompozycja białek (mieszanka kilku frakcji

Bardziej szczegółowo

Żywienie a nastrój. Składniki odżywcze wpływające na nastrój:

Żywienie a nastrój. Składniki odżywcze wpływające na nastrój: Żywienie a nastrój dr inż. Joanna Myszkowska-Ryciak Katedra i Zakład Dietetyki SGGW w Warszawie Składniki odżywcze wpływające na nastrój: Kwas foliowy Witamina B 6 Witamina B 12 Witamina D Witamina C Kwasy

Bardziej szczegółowo

Złote rozwia zanie. na szczególne potrzeby. Mokra karma jakości premium SELECT GOLD. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD.

Złote rozwia zanie. na szczególne potrzeby. Mokra karma jakości premium SELECT GOLD. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. Złote rozwia zanie na szczególne potrzeby. Mokra karma jakości premium SELECT GOLD. MIŁOŚĆ JEST WARTA ZŁOTA. SELECT GOLD. SELECT GOLD bo każdy kot jest inny. Składniki jakości premium w każdej recepturze.

Bardziej szczegółowo

LeanShake. Kluczowe korzyści: ZINZINO

LeanShake. Kluczowe korzyści: ZINZINO ZINZINO LeanShake Zinzino LeanShake to smaczny i zdrowy produkt zastępujący posiłek wykorzystywany podczas odchudzania 1. Stosuj go, by stracić tłuszcz i zbudować mięśnie 3, a jednocześnie zrównoważyć

Bardziej szczegółowo

www.eko-rol.com.pl KROWY MLECZNE MILKER MILK SPIS TREŒCI strona 4 strona 5 strona 6 strona 7 strona 8 strona 9 strona 10 www.eko-rol.com.

www.eko-rol.com.pl KROWY MLECZNE MILKER MILK SPIS TREŒCI strona 4 strona 5 strona 6 strona 7 strona 8 strona 9 strona 10 www.eko-rol.com. Preparaty mlekozastępcze Pasze pełnoporcjowe dla cieląt Pasze pełnoporcjowe dla krów mlecznych MPU białkowe dla krów mlecznych MPU mineralne dla krów mlecznych MPU białkowe dla cieląt MPU białkowe dla

Bardziej szczegółowo

Dolmilk Cat. PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA KOCIĄT (z butelką i smoczkami)

Dolmilk Cat. PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA KOCIĄT (z butelką i smoczkami) Dolmilk Cat PREPARAT MLEKOZASTĘPCZY DLA KOCIĄT (z butelką i smoczkami) Dolmilk Cat zawiera składniki w optymalnej ilości i proporcji. Zawarte w nim białko jest wyłącznie pochodzenia mlecznego. Homogenny

Bardziej szczegółowo

Kasze - jakie najzdrowsze? Porównanie wartości odżywczych

Kasze - jakie najzdrowsze? Porównanie wartości odżywczych ARTYKUŁY Kasze - jakie najzdrowsze? Porównanie wartości odżywczych Przeczytaj pełną wersję artykułu: http://www.odzywianie.info.pl/przydatne-informacje/artykuly/art,kasze-jakie-najzdrowszeporownanie-wartosci-odzywczych.html

Bardziej szczegółowo