Przekazujemy w Wasze ręce najnowszą ofertę PHOTOPRODUCTION. Opinie Klientów i nasze obserwacje pozwoliły na opracowanie aktualnej propozycji rynkowej.

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Przekazujemy w Wasze ręce najnowszą ofertę PHOTOPRODUCTION. Opinie Klientów i nasze obserwacje pozwoliły na opracowanie aktualnej propozycji rynkowej."

Transkrypt

1

2 Szanowni Państwo, Przekazujemy w Wasze ręce najnowszą ofertę PHOTOPRODUCTION. Opinie Klientów i nasze obserwacje pozwoliły na opracowanie aktualnej propozycji rynkowej. Systemy zdjęciowe oparliśmy na współpracy z dwoma doskonałymi markami: średnioformatowym Phase One i dynamicznym Nikonie. Chcielibyśmy w tym miejscu podkreślić, że jesteśmy jedynym profesjonalnym studiem, które ma podpisaną umowę o współpracy z Nikon Polska. Naszym partnerem jest także legendarna marka Zeiss. PHOTOPRODUCTION jest wpisane do elitarnego klubu World Light Rental szwajcarskiej marki Broncolor, dzięki czemu możemy oferować nowoczesny sprzęt oświetleniowy na wszystkich kontynentach. Ofertę PHOTOPRODUCTION wyróżnia także rozbudowanie proponowanych zestawów sprzętu zdjęciowego, o takie elementy, jak np.: steady-cam, rig, profesjonalne monitory i tablety WACOM, co podnosi obowiązujące standardy rynkowe. Nasze partnerstwo z najlepszymi producentami pozwala nam na stałe szkolenie i doskonalenie warsztatu ekipy. Od początku istnienia naszej firmy wyznajemy zasadę, że jej najwyższą wartością są ludzie. Dlatego, ekipa PHOTOPRODUCTION to zgrany zespół profesjonalistów, którzy cały czas pracują nad podnoszeniem własnych kwalifikacji. Rozwijamy się! W ostatnich miesiącach powołaliśmy Akademię d18, która organizuje profesjonalne szkolenia fotograficzne i oświetleniowe. Nasza siedziba - Studio Bank, to miejsce w którym odbywają się ważne wydarzenia artystyczne, spotkania branżowe, szkolenia i oczywiście produkcje fotograficzne, filmowe i telewizyjne. Cieszy nas nasza praca, jesteśmy jej pasjonatami. Zapraszamy do współpracy. 2

3 NIKON / NIKKOR AF-S NIKKOR 24mm f/1,4g ED AF-S NIKKOR 35mm f/1,4g AF-S NIKKOR 50mm f/1,4g AF-S NIKKOR 85mm f/1,4g AF-S NIKKOR 200mm f/2g ED VRII AF-S NIKKOR 300mm f/2,8g ED VR II AF-S II NIKKOR 400mm f/2.8d ED-IF AF-S NIKKOR 14-24mm f/2,8g ed AF-S NIKKOR 24-70mm f/2,8g ED AF-S NIKKOR mm f/2,8g ED VR II TC-17E II Teleconverter Lampa błyskowa SB-910 Przekaźnik bezprzewodowy WT-5 Przewód połączeniowy MC-36 AF NIKKOR 14mm f/2,8d ED AF Fisheye-NIKKOR 16mm f/2,8d AF NIKKOR 85mm f/1,4d AF NIKKOR 180mm f/2,8d ED-IF AF DC-NIKKOR 105mm f/2d AF DC-NIKKOR 135mm f/2d PC-E NIKKOR 24mm f/3,5d ED PC-E NIKKOR 45mm f/2,8d ED PC-E NIKKOR 85mm f/2,8d NIKON D4 Body NIKON D800 Body 3

4 PHASE ONE Schneider LS 55mm f/2.8 Schneider LS 80mm f/2.8 Schneider LS 110mm f/2.8 PhaseOne 645DF Body PhaseOne Digital Back P65+ V-Grip AIR 4

5 CARL ZEISS Carl Zeiss Distagon 21mm f/2.8 T ZF.2 Carl Zeiss Distagon 25mm f/2 T ZF.2 Carl Zeiss Distagon 35mm f/1.4 ZF.2 T* Carl Zeiss Planar 50mm f/1.4 T ZF.2 Carl Zeiss Planar 85mm f/1.4 ZF.2 Carl Zeiss Makro-Planar 100mm f/2 ZF.2 T* 5

6 BRONCOLOR Pulso G 3200 Unilite 3200 LightBar 120 Evolution LightStick RingFlash P PulsoTwin Grafit A4 RFS Verso A4 RFS Mobil A2 L Flooter Satellite Evolution Para 220 FB Baloon Reflektor P 50 + wrota + grid Reflektor P 45 + wrota + grid Reflektor P 65 + wrota + grid Reflektor P 70 + wrota + grid Reflektor PAR Reflektor P 120 Beauty Dish SoftBox RFS Transmitter PockedWizzard Plus II 6

7 Dedolight & X-flo Dedolight 1000W/HMI Dedolight 150W/Tungsten Dedolight 400W/Tungsten X-flo 120 cm 7

8 OSPRZĘT Ladder Dolly & Long Boa Monitory Eizo Krzesła reżyserskie Steadicam Rig Redrock Butterfly Grip... 8

9 TRANSPORT Peugeot Boxer L3H3 3,5 t, 3 miejsca siedzące 9

10 STUDIO BANK Studio Bank to unikalna przestrzeń o różnorodnych możliwościach jej zagospodarowania. Naszą główną działalnością jest organizacja sesji zdjęciowych, realizacja materiałów filmowych oraz przestrzeń kreatywna promująca młodych twórców z różnych dziedzin sztuki. Studio udostępniamy również na potrzeby organizacji szkoleń i i prezentacji firmowych, konferencji oraz eventów. Jest to studio o powierzchni ponad 200m2 i wysokości ponad 6m, wyposażone w cykloramę, najnowocześniejszy sprzęt fotograficzny, zaplecze oświetleniowe i multimedialne. Do dyspozycji oddajemy stanowiska charakteryzatorskie i fryzjerskie, garderobę oraz zaplecze socjalno-biurowe. Dysponujemy własnym transportem. Zapewniamy pełną profesjonalną obsługę i komfortowe warunki pracy. Studio jest ulokowane w centrum miasta w historycznym budynku Reduty Narodowego Banku Polskiego, niedaleko Teatru Wielkiego. To miejsce z duszą o niezwykłym klimacie. Tego się nie da opowiedzieć, to trzeba zobaczyć. 10

11 EKIPA Lubimy naszą pracę i poświęcamy się jej bez reszty. Zależy nam na stworzeniu dobrej atmosfery i wysokiego poziomu profesjonalizmu. W tym celu nieustająco poszukujemy ludzi o otwartych głowach, dla których praca to pasja. Nasi partnerzy to fachowcy o różnych specjalizacjach i drogach zawodowych, ale łączy ich to, że zawsze są gotowi do współpracy i otwarci są na nowe wyzwania. Większość z nas ma olbrzymie doświadczenie i wiele zawodowych wyzwań za sobą, ale z pokorą przyglądamy się każdemu nowemu projektowi. Jesteśmy gotowi podjąć wszelkie wyzwania fotograficzne i filmowe od realizacji sesji zdjęciowych, przez produkcje komercyjne i niestandardowe zamówienia. W swoim dorobku mamy również organizację eventów i szkoleń fotograficznych i filmowych. Na stałe współpracujemy z reżyserami, fotografami, operatorami, kierownikami produkcji, charakteryzatorami, stylistami, scenografami, treserami zwierząt, kaskaderami, grafikami, animatorami i wieloma, wieloma innymi... 11

12 AKADEMIA D18 Akademia d18 jest przedsięwzięciem, które spaja szereg naszych działalności szkoleniowych. Zajęcia przygotowywane są z myślą o osobach, które zawodowo zajmują się fotografią lub dla tych którzy współpracują z fotografami. Stałym elementem naszej pracy są kursy związane m.in. z profesjonalnym oświetleniem, fotografią portretową, czy technikami zdjęciowymi. Jesteśmy otwarci na sugestie i propozycje współpracy. Nasze projekty modelujemy dla różnych odbiorców i ich potrzeb. Zajęcia prowadzone są w kilku formułach - szkoleń, warsztatów i pracowni, ale organizujemy również kursy w formie eventów dostosowanych do potrzeb klienta. Tematykę staramy się dostosowywać do aktualnych trendów rynkowych, a gwarantem tego są profesjonalni i doświadczeni wykładowcy. Jestęśmy firmą, która współpracuje z takimi markami jak Nikon, Phase One, Zeiss, Broncolor, Wacom i Eizo. Większość zajęć odbywa się w siedzibie Photoproduction, komfortowym i klimatycznym Studio Bank w centrum Warszawy, ale równie chętnie prowadzimy kursy w dowolnym wnętrzu lub plenerze. 12

13 PARTNERZY TECHNOLOGICZNI 13

14 KLIENCI 14

15 KONTAKT STUDIO BANK Photoproduction sp. z o.o. ul. Daniłowiczowska 18B, Warszawa T: E: W: W: W: FOTOGRAF SZYMON KOBUSIŃSKI M: E: W: szymonkobusinski.com ASYSTENT PHOTOPRODUCTION : BARTŁOMIEJ STOJEK M: E: 15

Kim jesteśmy i co możemy dla Państwa zrobić

Kim jesteśmy i co możemy dla Państwa zrobić Oferta Kim jesteśmy i co możemy dla Państwa zrobić SKRAWKI DOCFILM to zespół młodych, ambitnych ludzi, których połączyła pasja do tworzenia filmów. Zajmujemy się realizacją spotów reklamowych, teledysków,

Bardziej szczegółowo

WIECZÓR Z FOTOGRAFIĄ - oferta dla stałych klientów.

WIECZÓR Z FOTOGRAFIĄ - oferta dla stałych klientów. WIECZÓR Z FOTOGRAFIĄ - oferta dla stałych klientów. Codziennie po godzinie 20:00, istnieje możliwość zorganizowania specjalnego spotkania dla Ciebie i Twoich znajomych. Na spotkaniu, podczas koktajl party,

Bardziej szczegółowo

SZKOLENIA & WARSZTATY FOTOGRAFICZNE DG ART PROJECTS

SZKOLENIA & WARSZTATY FOTOGRAFICZNE DG ART PROJECTS SZKOLENIA & WARSZTATY FOTOGRAFICZNE DG ART PROJECTS JESIEŃ - ZIMA 2013-2014 Zapraszamy Państwa do udziału w szkoleniach i warsztatach fotograficznych DG ART PROJECTS dopasowanych poziomem oraz tematyką

Bardziej szczegółowo

IDENTYFIKACJA POTRZEB

IDENTYFIKACJA POTRZEB IDEA IDENTYFIKACJA POTRZEB Zidentyfikujemy Wasze potrzeby. Opracujemy plan marketingowy. Wypromujemy markę, produkt. Jesteśmy młodym i profesjonalnym zespołem fotografów, artystów grafików, który będzie

Bardziej szczegółowo

KLUB DEKADA UL. GRÓJECKA 19/25 Warszawa

KLUB DEKADA UL. GRÓJECKA 19/25 Warszawa KLUB DEKADA UL. GRÓJECKA 19/25 Warszawa KLUB DEKADA to lokal z wieloletnią tradycją. Na warszawskim rynku klubowym, tworzymy jedyne w swoim rodzaju miejsce z niepowtarzalną muzyką i klimatem, a oryginalne

Bardziej szczegółowo

STUDIO. castudio.pl. usiądźcie wygodnie i zobaczcie, jak może wyglądać Wasz film

STUDIO. castudio.pl. usiądźcie wygodnie i zobaczcie, jak może wyglądać Wasz film castudio.pl usiądźcie wygodnie i zobaczcie, jak może wyglądać Wasz film piękne filmy zrobione przez twórców, którzy z pasją i wielkim zaangażowaniem realizują profesjonalne filmy na wysokim poziomie artystycznym

Bardziej szczegółowo

OTWIERAMY SIĘ DLA CIEBIE

OTWIERAMY SIĘ DLA CIEBIE OTWIERAMY SIĘ DLA CIEBIE Największa przestrzeń kulinarnoeventowa w Polsce FOOD LAB STUDIO To miejsce stworzone przez profesjonalistów, pasjonatów dobrego jedzenia i specjalistów organizacji eventów. Zostało

Bardziej szczegółowo

OFERTA NA WYPOŻYCZENIE SPRZĘTU OŚWIETLENIOWEGO ORAZ OBSŁUGĘ PLANU ZDJĘCIOWEGO

OFERTA NA WYPOŻYCZENIE SPRZĘTU OŚWIETLENIOWEGO ORAZ OBSŁUGĘ PLANU ZDJĘCIOWEGO OFERTA NA WYPOŻYCZENIE SPRZĘTU OŚWIETLENIOWEGO ORAZ OBSŁUGĘ PLANU ZDJĘCIOWEGO 1 1. SPIS TREŚCI 1. Spis treści. 2. Nasza oferta. 3. Kim jesteśmy? 4. Szczegóły oferty. 5. Kontakt z nami. 2 1. NASZA OFERTA

Bardziej szczegółowo

Najlepszy start do świata fotografii. www.szkola-fotograficzna.pl

Najlepszy start do świata fotografii. www.szkola-fotograficzna.pl Najlepszy start do świata fotografii 5 POWODÓW, DLA KTÓRYCH WARTO WYBRAĆ TORUŃSKĄ SZKOŁĘ FOTOGRAFII Toruńska Szkoła Fotografii jest marką, której możesz zaufać. Wybierając nas, korzystasz z naszego wieloletniego

Bardziej szczegółowo

O KAWIARNI. Idealna lokalizacja przy ul. Św. Antoniego 8 (niedaleko ul. Kazimierza Wielkiego) zapewni szybki i wygodny dojazd na miejsce wydarzenia.

O KAWIARNI. Idealna lokalizacja przy ul. Św. Antoniego 8 (niedaleko ul. Kazimierza Wielkiego) zapewni szybki i wygodny dojazd na miejsce wydarzenia. O KAWIARNI Bike Cafe to kawiarnia położona w samym centrum Wrocławia, w sercu Dzielnicy Czterech Wyznań. Niezwykła aranżacja, eleganckie wnętrza i profesjonalna obsługa sprawią, iż każde spotkanie nabierze

Bardziej szczegółowo

Lista średnic gwintów obiektywów fotograficznych

Lista średnic gwintów obiektywów fotograficznych Lista średnic gwintów obiektywów fotograficznych Jeśli Twojego obiektywu nie ma na naszej liście to możesz samodzielnie odczytać jego średnicę. Zwykle jest ona oznaczona bezpośrednio na obiektywie. Rozmiar

Bardziej szczegółowo

KLUB DEKADA UL. GRÓJECKA 19/25 Warszawa

KLUB DEKADA UL. GRÓJECKA 19/25 Warszawa KLUB DEKADA UL. GRÓJECKA 19/25 Warszawa KLUB DEKADA to lokal z wieloletnią tradycją. Niezwykłe miejsce na wzór legendarnych nowojorskich klubów disco. Od 16 lat na Warszawskim rynku klubowym, tworzymy

Bardziej szczegółowo

PASJA TWORZENIA WYDARZEŃ... Oferta

PASJA TWORZENIA WYDARZEŃ... Oferta PASJA TWORZENIA WYDARZEŃ... Oferta 3 Agenda O nas Luxevent powstało z pasji tworzenia wyjątkowych wydarzeń, które zapewniają niezapomniane wspomnienia naszych klientów. Pracujemy na ich sukces realizując

Bardziej szczegółowo

Pokaz Fotograficznego Sprzętu Oświetleniowego MONOLIGHT, Profoto Jan Gołowacz od 10:00 do 11:00 od 11:15 do 12:00 od 12:15 do 14:00

Pokaz Fotograficznego Sprzętu Oświetleniowego MONOLIGHT, Profoto Jan Gołowacz od 10:00 do 11:00 od 11:15 do 12:00 od 12:15 do 14:00 Pokaz Fotograficznego Sprzętu Oświetleniowego A.Benicewicz-Miazga fot. A.Benicewicz-Miazga, P.Ptak 28 czerwca 2009r. CKfoto.pl zorganizowało pokaz fotograficznego sprzętu oświetleniowego, który odbył się

Bardziej szczegółowo

STUDIO. castudio.pl. usiądźcie wygodnie i zobaczcie, jak może wyglądać Wasz film

STUDIO. castudio.pl. usiądźcie wygodnie i zobaczcie, jak może wyglądać Wasz film studio.pl usiądźcie wygodnie i zobaczcie, jak może wyglądać Wasz film piękne filmy zrobione przez twórców, którzy z pasją i wielkim zaangażowaniem realizują profesjonalne filmy na wysokim poziomie artystycznym

Bardziej szczegółowo

Profesjonalne produkcje filmowe

Profesjonalne produkcje filmowe Krótko o nas Profesjonalne produkcje filmowe artmovie to zespół młodych i ambitnych ludzi zajmujących się głównie filmem i fotografią ślubną. W ich tworzeniu stawiamy na rozwój i niestandardowe uwiecznienie

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo, Katarzyna Dankiewicz, Bartosz Dankiewicz

Szanowni Państwo, Katarzyna Dankiewicz, Bartosz Dankiewicz , - architekci krajobrazu pracownia: Obory 39, 05-520 Konstancin-Jeziorna tel. 601-30-21-21, tel/fax (22) 754-08-70, e-mail: iqgarden@iqgarden.eu, Szanowni Państwo, Przekazujemy Państwu krótką charakterystykę

Bardziej szczegółowo

.PL kilkunastu osób jednocześnie. Daje to możliwość organizacji żywych sesji nagraniowych całych zespołów czy też prób.

.PL kilkunastu osób jednocześnie. Daje to możliwość organizacji żywych sesji nagraniowych całych zespołów czy też prób. OFERTA WSPÓŁPRACY Bezpresji świadczy usługi w zakresie produkcji oraz przetwarzania dźwięku. Obiekt dysponujący nowoczesnym sprzętem pracującym w klasie A, który poparty wiedzą i kreatywnymi pomysłami

Bardziej szczegółowo

www.inwhite.pl kontakt@inwhite.pl +48 791-605-855 Zakręcona dokumentalna fotografia ślubna Kwaśne miny, guziki zapięte pod szyją zostawiliśmy dawno, gdzieś...już nie pamiętamy gdzie. Za to dysponujemy

Bardziej szczegółowo

Insenssion Music and Event Agency Al. 3-go Maja 14/77, 00-381 Warszawa

Insenssion Music and Event Agency Al. 3-go Maja 14/77, 00-381 Warszawa Insenssion Music and Event Agency Al. 3-go Maja 14/77, 00-381 Warszawa tel. kom. +48 501 157 407, tel. kom. +48 502 30 30 60 email: office@insenssion.com O nas Jesteśmy kreatywną Agencją Eventową ze szczególnym

Bardziej szczegółowo

Rynek farb dekoracyjnych w Polsce 2015. Prognozy rozwoju na lata 2015-2021

Rynek farb dekoracyjnych w Polsce 2015. Prognozy rozwoju na lata 2015-2021 2 Język: polski, angielski Data publikacji: grudzień 2015 Format: pdf Cena od: 1700 Możesz mieć wpływ na zawartość tego produktu. Podziel się opinią! Sprawdź w raporcie Jak często polscy konsumenci zmieniają

Bardziej szczegółowo

PORTFOLIO. All rights reserved. 2008-2014 MS Studio.

PORTFOLIO. All rights reserved. 2008-2014 MS Studio. PORTFOLIO Kim jesteśmy? MS Studio jest grupą ludzi wyspecjalizowanych w szeroko rozumianej komunikacji wizualnej, cyfrowej z nastawieniem na działania w sieci jak i tradycyjnej. Załoga Nasza załoga składa

Bardziej szczegółowo

KURS ZAWODOWEGO STYLISTY

KURS ZAWODOWEGO STYLISTY KURS ZAWODOWEGO STYLISTY Kurs dla przyszłych oraz obecnych stylistów i personal shopperów, a także osób zainteresowanych szeroko pojętą tematyką modową. Przygotowaliśmy autorski program, w ramach którego

Bardziej szczegółowo

Budujemy kompleksowe strategie wspierające sprzedaż i wizerunek marki.

Budujemy kompleksowe strategie wspierające sprzedaż i wizerunek marki. Budujemy kompleksowe strategie wspierające sprzedaż i wizerunek marki. Łączymy elementy z poszczególnych obszarów działań, tworząc zintegrowaną komunikację, podnoszącą sprzedaż i świadomość klienta. KLIENT

Bardziej szczegółowo

PLAN STUDIÓW. Struktury wizualne 45 45 E 4 Wiedza o kulturze 45 45 E 4 Propedeutyka projektowania graficznego

PLAN STUDIÓW. Struktury wizualne 45 45 E 4 Wiedza o kulturze 45 45 E 4 Propedeutyka projektowania graficznego PLAN STUDIÓ DIGITAL DESIGN Studia II stopnia stacjonarne semestr 1 Struktury wizualne 45 45 E 4 iedza o kulturze 45 45 E 4 Propedeutyka projektowania graficznego 30 30 ZO 3 Liternictwo i typografia 45

Bardziej szczegółowo

Specjalistyczna platforma informacyjno-biznesowa Twój zaufany partner w biznesie

Specjalistyczna platforma informacyjno-biznesowa Twój zaufany partner w biznesie www.biotechnologia.pl Specjalistyczna platforma informacyjno-biznesowa Twój zaufany partner w biznesie O portalu portal rozwija się od 13 lat lider mediów o tematyce innowacyjnego biobiznesu zespół portalu

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo. Prowadzimy działalność gospodarczą w celu pozyskania funduszy na zadania statutowe.

Szanowni Państwo. Prowadzimy działalność gospodarczą w celu pozyskania funduszy na zadania statutowe. Szanowni Państwo Fundacja Zielone Światło, powołana 29.01.2008 r., działa na rzecz rozwoju demokracji i społeczeństwa obywatelskiego, propaguje idee równości szans i równego statusu obywateli, promuje

Bardziej szczegółowo

Oferta działań reklamowych w portalu Wyprawy Marzeń

Oferta działań reklamowych w portalu Wyprawy Marzeń Oferta działań reklamowych w portalu Wyprawy Marzeń TOMASZ BONEK MARTA SMAGA Sp. z o.o. Tomasz Bonek Marta Smaga Spółka z o.o. to zespół ponad 25 ekspertów i dziennikarzy, którzy od lat prowadzą zaawansowane

Bardziej szczegółowo

Kim jesteśmy? Poprzez dostarczane usługi wspieramy swoich Klientów w budowaniu strategicznej

Kim jesteśmy? Poprzez dostarczane usługi wspieramy swoich Klientów w budowaniu strategicznej Kim jesteśmy? Liga Firm organizuje profesjonalne rozgrywki piłkarskie dla firm i instytucji. Kompleksowa organizacja rozgrywek sportowych i imprez dla biznesu obejmuje m.in.: ligi dla firm, rozgrywki wewnętrzne

Bardziej szczegółowo

Oferta wynajmu ATENA - STUDIO FOKUSOWE i SALE KONFERENCYJNE w Warszawie

Oferta wynajmu ATENA - STUDIO FOKUSOWE i SALE KONFERENCYJNE w Warszawie Oferta wynajmu ATENA - STUDIO FOKUSOWE i SALE KONFERENCYJNE w Warszawie PROFESJONALIZM I DOŚWIADCZENIE Od lat działamy w obszarze badawczo konsultingowym, dlatego wiemy czego potrzeba, aby w profesjonalny

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE. 1. Min 2 lata doświadczenia, pracy jako fotograf

ZAPYTANIE OFERTOWE. 1. Min 2 lata doświadczenia, pracy jako fotograf ZAPYTANIE OFERTOWE I. ZAMAWIAJĄCY Ayala Sp.j. Ul. Julianowska 59a 05-500 Piaseczno II. Tytuł realizowanego Projektu Zamawiający oświadcza, że niniejsze zapytanie ofertowe jest realizowane w ramach projektu

Bardziej szczegółowo

Eureka Filary marki. Innowacyjność. Dostarczona. Dopasowanie Otwartość. wartość/efekt. Partnerstwo

Eureka Filary marki. Innowacyjność. Dostarczona. Dopasowanie Otwartość. wartość/efekt. Partnerstwo 1 Innowacyjność Dopasowanie Otwartość Partnerstwo Dostarczona wartość/efekt Współtworzymy sukcesy naszych Klientów w oparciu o trafną diagnozę organizacji, otoczenia biznesowego, wnikliwą analizę szans

Bardziej szczegółowo

O nas. Jesteśmy firmą specjalizującą się w komunikacji internetowej.

O nas. Jesteśmy firmą specjalizującą się w komunikacji internetowej. O nas Jesteśmy firmą specjalizującą się w komunikacji internetowej. Naszą pasją jest ciągłe uatrakcyjnianie komunikacji w internecie. Wykorzystujemy najnowsze aplikacje, rozwiązania graficzne, dźwiękowe

Bardziej szczegółowo

SŁONECZNE ROZWIĄZANIA POD KLUCZ

SŁONECZNE ROZWIĄZANIA POD KLUCZ SŁONECZNE ROZWIĄZANIA POD KLUCZ Wykorzystanie energii odnawialnej staje się coraz ważniejsze. Istnieją ważne powody dla inwestycji w systemy fotowoltaiczne, ponieważ produkcja energii słonecznej jest szczególnie

Bardziej szczegółowo

O FIRMIE. Serdecznie zapraszamy!!! Bartosz Obracaj. Wojciech Obracaj

O FIRMIE. Serdecznie zapraszamy!!! Bartosz Obracaj. Wojciech Obracaj O FIRMIE Firma Polconn - Complete Sailing Service to przedsięwzięcie bazujące na naszym wieloletnim doświadczeniu żeglarskim, skierowane do wszystkich pasjonatów tego sportu, zarówno osób prywatnych jak

Bardziej szczegółowo

Trener na telefon. Oferta współpracy dla firm szkoleniowych

Trener na telefon. Oferta współpracy dla firm szkoleniowych Trener na telefon Oferta współpracy dla firm szkoleniowych Treco: inspiracja do sukcesu buduje swoją wartość w oparciu o długoletnie doświadczenie wysoce wykwalifikowanej kadry, gruntowną wiedzę i praktyczne

Bardziej szczegółowo

FILMY REKLAMOWE KOORDYNACJA KAMPANII REKLAMOWYCH Z WYKORZYSTANIEM MATERIAŁÓW AUDIO-WIZUALNYCH

FILMY REKLAMOWE KOORDYNACJA KAMPANII REKLAMOWYCH Z WYKORZYSTANIEM MATERIAŁÓW AUDIO-WIZUALNYCH FILMY REKLAMOWE KOORDYNACJA KAMPANII REKLAMOWYCH Z WYKORZYSTANIEM MATERIAŁÓW AUDIO-WIZUALNYCH Studio filmowe TEAM PROMOTION istnieje of 2007 roku. W swoim dorobku mamy filmy reklamowe, szkoleniowe, promocyjne,

Bardziej szczegółowo

PRACOWNIA OBRAZU FOTOGRAFICZNEGO & DESIGNU MEG

PRACOWNIA OBRAZU FOTOGRAFICZNEGO & DESIGNU MEG AUTORSKA PRACOWNIA OBRAZU FOTOGRAFICZNEGO & DESIGNU MEG Atelier Małgorzata Skoczylas tel. +48 883 440 443 MAŁGORZATA SKOCZYLAS - artysta plastyk, ceramik, designer, fotograf, członek ZPAF, wykładowca Kompozycji

Bardziej szczegółowo

ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM

ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM Już piąty raz spotkamy się w Warszawie, żeby porozmawiać o inspiracji. Idea przemawiania publicznego, coraz bardziej obecna w Polsce, zaczyna powoli nabierać cech profesjonalizmu.

Bardziej szczegółowo

Eksperci w wyposażeniu przestrzeni handlowej.

Eksperci w wyposażeniu przestrzeni handlowej. Eksperci w wyposażeniu przestrzeni handlowej www.caps-group.com 2 CO ROBIMY? Grupa CAPS oferuje innowacyjne i skuteczne rozwiązania dla kompleksowego wyposażenia powierzchni handlowych, edukacyjnych, biurowych,

Bardziej szczegółowo

Niespokojne (bo spokój nie pobudza do działania) Waleczne (bo tylko walka daje możliwość wygranej) Spełnione (bo eventy to nasza pasja)

Niespokojne (bo spokój nie pobudza do działania) Waleczne (bo tylko walka daje możliwość wygranej) Spełnione (bo eventy to nasza pasja) wersja Polska Firma CENTRUM EDUKACJI I BIZNESU jest firmą zorientowaną na organizację szkoleń i eventów działajacą na rynku już 10 lat. Dział EVENTS przeżywa swój intensywny rozwój. Dzięki elastyczności

Bardziej szczegółowo

OFERTA WYNAJMU SAL SZKOLENIOWYCH - 2014 - ul. Kraszewskiego 10/4 35-016 Rzeszów. rezerwacje@grupampd.pl +48 516 96 77 25

OFERTA WYNAJMU SAL SZKOLENIOWYCH - 2014 - ul. Kraszewskiego 10/4 35-016 Rzeszów. rezerwacje@grupampd.pl +48 516 96 77 25 OFERTA WYNAJMU SAL SZKOLENIOWYCH - 2014 - Kontakt: GRUPA MPD Sp. z o.o. ul. Kraszewskiego 10/4 35-016 Rzeszów rezerwacje@grupampd.pl +48 516 96 77 25 Witamy serdecznie, Od 2014 roku Grupa MPD Sp. z o.o

Bardziej szczegółowo

Kasper Lorek gr.112 s6661 PROJEKT STUDIO FOTOGRAFICZNE

Kasper Lorek gr.112 s6661 PROJEKT STUDIO FOTOGRAFICZNE Kasper Lorek gr.112 s6661 PROJEKT STUDIO FOTOGRAFICZNE 1 SPIS TREŚCI 1. CEL... 3 2. ZAKRES... 3 3. KONTEKST..3 4. WYMAGANIA FUNKCJONALNE 4 5. WYMAGANIA NIEFUNKCJONALNE.5 6. EWOLUCJA SYSTEMU.5 7. OPIS PRZYPADKÓW

Bardziej szczegółowo

Sketch NITE. ul. Mazowiecka 11 A Warszawa mobile:

Sketch NITE. ul. Mazowiecka 11 A Warszawa mobile: Sketch NITE Jesteśmy nowoczesnym klubem o neutralnym, ale wysoce estetycznym wystroju, mieszczącym się w samym sercu miasta. Naszymi znakami rozpoznawczymi są profesjonalizm i zaangażowanie, które pozwoliło

Bardziej szczegółowo

Jestem głęboko przekonany, że rozwój nauki służy przede wszystkim zaspokojeniu tęsknoty za czystą wiedzą. Albert Einstein

Jestem głęboko przekonany, że rozwój nauki służy przede wszystkim zaspokojeniu tęsknoty za czystą wiedzą. Albert Einstein Jestem głęboko przekonany, że rozwój nauki służy przede wszystkim zaspokojeniu tęsknoty za czystą wiedzą. Albert Einstein kliknij aby zobaczyć przykład Szanowni Państwo Ostatnie miesiące przyniosły kluczowe

Bardziej szczegółowo

- Prezentacja ogólna firmy -

- Prezentacja ogólna firmy - DESIGN COMPANY DESIGN COMPANY - Prezentacja ogólna firmy - - Prezentacja ogólna firmy - www.mediaprojectgroup.com AGENDA PREZENTACJI O FIRMIE / STR 3 OFERTA / STR 4 KONTRAHENCI / STR 6 TO MUSISZ ZOBACZYĆ

Bardziej szczegółowo

Prawny wymiar produkcji filmowej

Prawny wymiar produkcji filmowej Prawny wymiar produkcji filmowej Nasz Zespół Prawa Własności Intelektualnej, dzięki wiedzy i doświadczeniu wyniesionemu ze współpracy ze środowiskiem filmowym i medialnym, oferuje profesjonalne wsparcie

Bardziej szczegółowo

Prezentacja agencji eventowej New Gate

Prezentacja agencji eventowej New Gate Prezentacja agencji eventowej New Gate O NAS NewGate to zespół ludzi kompetentnych, pełnych energii, mających wiele niekonwencjonalnych pomysłów, które były wykorzystywane w wielu kampaniach. Każdy powierzony

Bardziej szczegółowo

GALE IMPREZY KORPORACYJNE POKAZY MODY WYDARZENIA SPECJALNE WYDARZENIA SPORTOWE

GALE IMPREZY KORPORACYJNE POKAZY MODY WYDARZENIA SPECJALNE WYDARZENIA SPORTOWE GALE IMPREZY KORPORACYJNE POKAZY MODY WYDARZENIA SPECJALNE WYDARZENIA SPORTOWE Od 20 lat Light-Tech zajmuje się kompleksową obsługą techniczną wydarzeń. Zrealizowaliśmy setki gal, imprez korporacyjnych,

Bardziej szczegółowo

KLUB DEKADA to marka z wieloletnią tradycją, pierwszy prawdziwie mainstream - owy klub w Warszawie. To przede wszystkim klub muzyczny, którego misją

KLUB DEKADA to marka z wieloletnią tradycją, pierwszy prawdziwie mainstream - owy klub w Warszawie. To przede wszystkim klub muzyczny, którego misją KLUB DEKADA to marka z wieloletnią tradycją, pierwszy prawdziwie mainstream - owy klub w Warszawie. To przede wszystkim klub muzyczny, którego misją jest generowanie pozytywnych emocji głównie poprzez

Bardziej szczegółowo

OFERTA DEDYKOWANE FILMY INSTRUKTAŻOWO- SZKOLENIOWE

OFERTA DEDYKOWANE FILMY INSTRUKTAŻOWO- SZKOLENIOWE OFERTA DEDYKOWANE FILMY INSTRUKTAŻOWO- SZKOLENIOWE 1 Szanowni Państwo! Przygotowanie profesjonalnych filmów instruktażowo-szkoleniowych dla przyszłych i/lub obecnych pracowników firmy jest niezwykle ważne

Bardziej szczegółowo

Brand Spirit Agency. Wzbudzamy emocje!

Brand Spirit Agency. Wzbudzamy emocje! Brand Spirit Agency Wzbudzamy emocje! Pierwsza w Polsce Agencja Marketingowa, które oferuje swoje usługi w formie abonamentu! Oferta skierowana do wszystkich Start-Up ów i mikroprzedsiębiorstw, które przy

Bardziej szczegółowo

Dążymy do doskonałości

Dążymy do doskonałości Dążymy do doskonałości Program akademii dedykowany jest dla: - Właścicieli salonów - Fryzjerów pracujących - Uczniów szkół zawodowych i techników - Stażystów - Pasjonatów fryzjerstwa Co Nas wyróżnia? +

Bardziej szczegółowo

Oferta imprez. Czy dobrze zorganizowany event może wpłynąć na poprawę wizerunku firmy? Tak, jeśli powierzymy jego organizację w ręce fachowców.

Oferta imprez. Czy dobrze zorganizowany event może wpłynąć na poprawę wizerunku firmy? Tak, jeśli powierzymy jego organizację w ręce fachowców. Oferta imprez Czy dobrze zorganizowany event może wpłynąć na poprawę wizerunku firmy? Tak, jeśli powierzymy jego organizację w ręce fachowców. Organizujemy ) oferta dla firm Catering Imprezy plenerowe

Bardziej szczegółowo

~Pracujemy na sprzęcie najwyższej jakości~!

~Pracujemy na sprzęcie najwyższej jakości~! Zakres działalności to fotografia ślubna, przedszkolna, fotografia reklamowa, obsługujemy spotkania firmowe i imprezy masowe, wykonujemy również zdjęcia katalogowe i studyjne. ~Pracujemy na sprzęcie najwyższej

Bardziej szczegółowo

Rodzaj wynajmowanej sali. Dane dodatkowe. Wynajmujący Grupa II. podmioty i osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą

Rodzaj wynajmowanej sali. Dane dodatkowe. Wynajmujący Grupa II. podmioty i osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą Mysłowicki Ośrodek Kultury proponuje Państwu wynajem wielofunkcyjnych sal dopasowanych do preferencji i działalności wynajmującego. W ramach wynajmu oferujemy: ustawienie stołów i krzeseł wedle upodobań

Bardziej szczegółowo

Nowe zadania pracowników CAZ w 2012 roku w związku z nowelizacją rozporządzenia w sprawie standardów i warunków prowadzenia usług rynku pracy

Nowe zadania pracowników CAZ w 2012 roku w związku z nowelizacją rozporządzenia w sprawie standardów i warunków prowadzenia usług rynku pracy Oferta szkolenia: Nowe zadania pracowników CAZ w 2012 roku w związku z nowelizacją rozporządzenia w sprawie standardów i warunków prowadzenia usług rynku pracy O NAS: Celem naszej Firmy jest podnoszenie

Bardziej szczegółowo

SPIS TREŚCI O FIRMIE WSPÓŁPRACUJEMY Z ZAKRES USŁUG ZASADY DZIAŁANIA NAGRODY Z NASZYCH USŁUG SKORZYSTALI WYBRANE OPINIE KLIENTÓW O ALIGIS

SPIS TREŚCI O FIRMIE WSPÓŁPRACUJEMY Z ZAKRES USŁUG ZASADY DZIAŁANIA NAGRODY Z NASZYCH USŁUG SKORZYSTALI WYBRANE OPINIE KLIENTÓW O ALIGIS SPIS TREŚCI O FIRMIE WSPÓŁPRACUJEMY Z ZAKRES USŁUG ZASADY DZIAŁANIA NAGRODY Z NASZYCH USŁUG SKORZYSTALI WYBRANE OPINIE KLIENTÓW O ALIGIS Zarządzaj swoim sukcesem... O FIRMIE Aligis świadczy kompleksowe

Bardziej szczegółowo

14-17.10.2014, POZNAŃ

14-17.10.2014, POZNAŃ 14-17.10.2014, POZNAŃ KOMTECHNIKA MIĘDZYNARODOWE TARGI TECHNIKI KOMUNALNEJ POLEKO MIĘDZYNARODOWE TARGI OCHRONY ŚRODOWISKA INVESTFIELD SALON NIERUCHOMOŚCI I INWESTYCJI GMINA TARGI PRODUKTÓW I USŁUG DLA

Bardziej szczegółowo

Regulamin organizacyjny Studium Nowoczesnych Technologii Multimedialnych (SNTM)

Regulamin organizacyjny Studium Nowoczesnych Technologii Multimedialnych (SNTM) Regulamin organizacyjny Studium Nowoczesnych Technologii Multimedialnych (SNTM) Rozdział 1 Cele i zadania 1 1. Celem Studium Nowoczesnych Technologii Multimedialnych jest wspomaganie procesów edukacyjnych

Bardziej szczegółowo

Oferta dla restauracji

Oferta dla restauracji Co możemy zaoferować..? Zdjęcia lokalu i serwowanych potraw Stworzenie identyfikacji wizualnej restauracji logo wizytówki papier firmowy Marketing internetowy profesjonalna strona internetowa dbanie o

Bardziej szczegółowo

M u l t i S p o r t. dla Pracowników

M u l t i S p o r t. dla Pracowników Warszawa, 03.04.2012r. M u l t i S p o r t Najlepszy Program Sportowo Rekreacyjny dla Pracowników Oferta ważna jest przez 30 dni od daty sporządzenia. Podstawowe informacje o Benefit Systems Spółka Benefit

Bardziej szczegółowo

Imperia Studio- studio filmowe i fotograficzne w Krakowie. Czynne 24h na dobę, 7 dni w tygodniu! Darmowy parking!

Imperia Studio- studio filmowe i fotograficzne w Krakowie. Czynne 24h na dobę, 7 dni w tygodniu! Darmowy parking! Imperia Studio- studio filmowe i fotograficzne w Krakowie. Czynne 24h na dobę, 7 dni w tygodniu! Darmowy parking! Cennik i wyposażenie filmowe oraz fotograficzne. Podane ceny są cenami netto. Wystawiamy

Bardziej szczegółowo

OFERTA OŚWIETLENIE

OFERTA OŚWIETLENIE OFERTA OŚWIETLENIE NAGŁOŚNIENIE WWW.KGSARTMEDIA.PL PAKIET Doskonały DJ OD 300ZL BRUTTO zestaw dla DJ'a oparty o uznany system JBL PRX. Łączna moc kolumn to 5200W, co umożliwia wygenerowanie do 134 decybeli

Bardziej szczegółowo

Hędrzak Design System jest nowoczesną, dynamicznie rozwijającą się firmą specjalizującą się w świadczeniu usług z zakresu marketingu i reklamy.

Hędrzak Design System jest nowoczesną, dynamicznie rozwijającą się firmą specjalizującą się w świadczeniu usług z zakresu marketingu i reklamy. jest nowoczesną, dynamicznie rozwijającą się firmą specjalizującą się w świadczeniu usług z zakresu marketingu i reklamy. Oferta HDS skierowana jest nie tylko do dużych i małych firm, lecz także do indywidualnych

Bardziej szczegółowo

GOVERNESS LANE. Governess Lane to miejsce, w którym Wyjątkowe Rodziny poznają Wyjątkowe Guwernantki.

GOVERNESS LANE. Governess Lane to miejsce, w którym Wyjątkowe Rodziny poznają Wyjątkowe Guwernantki. GOVERNESS LANE Governess Lane to miejsce, w którym Wyjątkowe Rodziny poznają Wyjątkowe Guwernantki. Witamy w Governess Lane miejscu, w którym Wyjątkowe Rodziny znajdują Wyjątkowe Guwernantki. DLACZEGO

Bardziej szczegółowo

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Ciechanowie INFORMATYKA

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Ciechanowie INFORMATYKA Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Ciechanowie INFORMATYKA Zapotrzebowanie na informatyków rośnie szybciej niż liczba absolwentów IT jest jedną z najszybciej rozwijających się branż w Polsce. Perspektywy

Bardziej szczegółowo

Oferta ślubna fotografii i wideofilmowania 2016/2017

Oferta ślubna fotografii i wideofilmowania 2016/2017 Oferta ślubna fotografii i wideofilmowania 2016/2017 Wideo Informacje: pracujemy na Waszym weselu od przygotowań do oczepin (maksymalnie do godziny 1:00 w nocy) otrzymujecie reportaż z uroczystości w formacie

Bardziej szczegółowo

nasz kamień węgielny BURSZTYN Unikatowy w barwie, strukturze i formie. Przyjazny. Jedyny w swoim rodzaju. Tak, jak Gdańsk. Tak, jak AMBEREXPO.

nasz kamień węgielny BURSZTYN Unikatowy w barwie, strukturze i formie. Przyjazny. Jedyny w swoim rodzaju. Tak, jak Gdańsk. Tak, jak AMBEREXPO. Witamy w AMBEREXPO! Centrum Wystawienniczo Kongresowe Międzynarodowe Targi Gdańskie SA nasz kamień węgielny BURSZTYN Unikatowy w barwie, strukturze i formie. Przyjazny. Jedyny w swoim rodzaju. Tak, jak

Bardziej szczegółowo

Standard HRD BP i jego konsekwencje dla sposobu definiowania projektów rozwojowych

Standard HRD BP i jego konsekwencje dla sposobu definiowania projektów rozwojowych Standard HRD BP i jego konsekwencje dla sposobu definiowania projektów rozwojowych Stowarzyszenie PSTD istnieje od 2005 roku i jest organizacją zrzeszającą profesjonalistów zajmujących się obszarem szkoleń.

Bardziej szczegółowo

Stowarzyszenie Otwarte Drzwi. Powstało w 1995 roku z potrzeby serca.

Stowarzyszenie Otwarte Drzwi. Powstało w 1995 roku z potrzeby serca. Stowarzyszenie Otwarte Drzwi Powstało w 1995 roku z potrzeby serca. ZATRUDNIENIE osoby niepełnosprawne ZAZ Galeria Apteka Sztuki wspomagane miejsca pracy Oferta Stowarzyszenia RESOCJALZACJA osoby bezdomne,

Bardziej szczegółowo

OFERTA 2010. Oferta. Brzmienie Sukcesu IMPREZY FIRMOWE KONFERENCJE SZKOLENIA KONFERANSJER KONCERTY IMPREZY TANECZNE DJ KONFERANSJER

OFERTA 2010. Oferta. Brzmienie Sukcesu IMPREZY FIRMOWE KONFERENCJE SZKOLENIA KONFERANSJER KONCERTY IMPREZY TANECZNE DJ KONFERANSJER OFERTA 2010 Oferta Brzmienie Sukcesu IMPREZY FIRMOWE KONFERENCJE SZKOLENIA KONFERANSJER KONCERTY IMPREZY TANECZNE DJ KONFERANSJER STUDIO NAGRAŃ REKLAMA RADIOWA FOTORELACJE FILMOWANIE K i m j e s t e ś

Bardziej szczegółowo

Jesteśmy appreal.net. Pochodzimy z Polski. A dokładnie z Łodzi.

Jesteśmy appreal.net. Pochodzimy z Polski. A dokładnie z Łodzi. sof tware house Jesteśmy appreal.net. Pochodzimy z Polski. A dokładnie z Łodzi. Tutaj zaczynaliśmy naszą przygodę kontynuujemy ją od z nowymi technologiami i nieprzerwanie 2011 roku. Projektujemy i programujemy

Bardziej szczegółowo

Oferta Usług Kancelarii Doradców Biznesowych i Prawnych

Oferta Usług Kancelarii Doradców Biznesowych i Prawnych Kancelaria Doradców Biznesowych i Prawnych KDBiP sp. z o.o. Biuro Obsługi Klienta: os. Złotego Wieku 91/3 31-618 Kraków tel/fax. 12 649 12 34 mob. 513 910 705 Oferta Usług Kancelarii Doradców Biznesowych

Bardziej szczegółowo

Your place in Warsaw!

Your place in Warsaw! Your place in Warsaw! W centrum stolicy i biznesowej części Warszawy, u zbiegu ulic: Grzybowskiej i Żelaznej stoi nowy, 29 piętrowy budynek JM Tower, będący w TOP 10 najwyższych budynków stolicy. Na parterze

Bardziej szczegółowo

KONCEPCJA PRACY SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 18 IM. WŁADYSŁAWA BRONIEWSKIEGO W DĄBROWIE GÓRNICZEJ NA LATA 2013-2016.

KONCEPCJA PRACY SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 18 IM. WŁADYSŁAWA BRONIEWSKIEGO W DĄBROWIE GÓRNICZEJ NA LATA 2013-2016. KONCEPCJA PRACY SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 18 IM. WŁADYSŁAWA BRONIEWSKIEGO W DĄBROWIE GÓRNICZEJ NA LATA 2013-2016. D Ą B R O W A G Ó R N I C Z A Misja Szkoły Nasza szkoła nie tylko Cię oceni to szkoła, która

Bardziej szczegółowo

Oferta współpracy. Samorząd Studentów UE we Wrocławiu

Oferta współpracy. Samorząd Studentów UE we Wrocławiu Szanowni Państwo! Mam przyjemność przedstawić Państwu propozycję współpracy z Samorządem Studentów Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Samorząd Studentów zrzesza kilkuset aktywnych działaczy, tworząc

Bardziej szczegółowo

Pierwsza Edycja (2015)

Pierwsza Edycja (2015) VR Challenge 2016 UNIT9 VR Challenge 2016, Druga edycja pierwszego w Polsce Festiwalu Wirtualnej Rzeczywistości, odbędzie się 28 października w Łodzi. W tym roku w ramach festiwalu Organizatorzy przewidzieli

Bardziej szczegółowo

RAPORT Konferencja Praca w kulturze

RAPORT Konferencja Praca w kulturze RAPORT Konferencja Praca w kulturze 2012-2013 Z przyjemnością przedstawiamy Państwu rezultaty naszej pracy przy minionych edycjach konferencji Praca w kulturze. Konferencja w liczbach: Podczas ostatniej

Bardziej szczegółowo

Filozofią, która nam przyświeca jest uczciwość, rzetelność oraz ustawiczny rozwój w celu zapewnienia Państwu usług na najwyższym poziomie.

Filozofią, która nam przyświeca jest uczciwość, rzetelność oraz ustawiczny rozwój w celu zapewnienia Państwu usług na najwyższym poziomie. KIM JESTEŚMY? AVDF jest młodą, dynamicznie rozwijającą się firmą działającą na rynku poligrafii oraz reklamy. W naszej pracy łączymy artystyczną kreatywność i polot z profesjonalizmem specjalistów z zakresu

Bardziej szczegółowo

Oferta Usług Kancelarii Doradców Biznesowych i Prawnych

Oferta Usług Kancelarii Doradców Biznesowych i Prawnych Kancelaria Doradców Biznesowych i Prawnych KDBiP sp. z o.o. Biuro Obsługi Klienta: os. Złotego Wieku 91/3 31-618 Kraków tel/fax. 12 649 12 34 mob. 513 910 705 Oferta Usług Kancelarii Doradców Biznesowych

Bardziej szczegółowo

Rynek HVAC w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek HVAC w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: grudzień 2015 Format: pdf Cena od: 1700 Możesz mieć wpływ na zawartość tego produktu. Podziel się opinią! Sprawdź w raporcie Jakie rozwiązania HVAC cieszą się

Bardziej szczegółowo

KIM JESTEŚMY. BizLiga organizuje profesjonalne rozgrywki dla firm i instytucji.

KIM JESTEŚMY. BizLiga organizuje profesjonalne rozgrywki dla firm i instytucji. KIM JESTEŚMY BizLiga organizuje profesjonalne rozgrywki dla firm i instytucji. Kompleksowa organizacja rozgrywek sportowych i imprez dla biznesu obejmuje m.in.: ligi dla firm, rozgrywki wewnętrzne dla

Bardziej szczegółowo

NOWOŚĆ JAA816DA 18 208 022 045 24-85mm f/3.5-4.5g ED VR 2 455,08. NOWOŚĆ JAA812DA 18 208 021 963 18-300mm f/3.5-5.

NOWOŚĆ JAA816DA 18 208 022 045 24-85mm f/3.5-4.5g ED VR 2 455,08. NOWOŚĆ JAA812DA 18 208 021 963 18-300mm f/3.5-5. CENA DETALICZNA BRUTTO SZEROKOKĄTNE OBIEKTYWY ZOOM JAA804DA 18 208 021 819 10-24 mm f/3.5-4.5g ED AF-S DX Ø 77 mm 3 796,22 /dołączone akcesoria: pokrywa przednia, pokrywka tylna, osłona HB-23, miękki futerał,

Bardziej szczegółowo

O FIRMIE. Serdecznie zapraszamy!!! Bartosz Obracaj. Wojciech Obracaj

O FIRMIE. Serdecznie zapraszamy!!! Bartosz Obracaj. Wojciech Obracaj O FIRMIE Firma Polconn - Complete Sailing Service to przedsięwzięcie bazujące na naszym wieloletnim doświadczeniu w pracy w żeglarstwie, skierowane do wszystkich pasjonatów tego sportu, zarówno osób prywatnych

Bardziej szczegółowo

BENEFIT MULTIMEDIA S.A.

BENEFIT MULTIMEDIA S.A. BENEFIT MULTIMEDIA S.A. Benefit Multimedia S.A. należy do grupy kapitałowej Benefit Systems twórcy autorskiego programu MultiSport. Benefit Multimedia to spółka wyspecjalizowana w obszarze digital signage

Bardziej szczegółowo

Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego. Karta przedmiotu. obowiązuje studentów, którzy rozpoczęli studia w roku akademickim 2012/2013

Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego. Karta przedmiotu. obowiązuje studentów, którzy rozpoczęli studia w roku akademickim 2012/2013 Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego Karta przedmiotu obowiązuje studentów, którzy rozpoczęli studia w roku akademickim 0/03 WydziałZarządzania i Komunikacji Społecznej Kierunek studiów:

Bardziej szczegółowo

KLUB DEKADA to marka z wieloletnią tradycją, pierwszy prawdziwie mainstreamowy klub w Warszawie. To przede wszystkim klub muzyczny, którego misją

KLUB DEKADA to marka z wieloletnią tradycją, pierwszy prawdziwie mainstreamowy klub w Warszawie. To przede wszystkim klub muzyczny, którego misją KLUB DEKADA to marka z wieloletnią tradycją, pierwszy prawdziwie mainstreamowy klub w Warszawie. To przede wszystkim klub muzyczny, którego misją jest generowanie pozytywnych emocji głównie poprzez dźwięk,

Bardziej szczegółowo

KOMPLEKSOWA OFERTA MARKETINGOWA

KOMPLEKSOWA OFERTA MARKETINGOWA KOMPLEKSOWA OFERTA MARKETINGOWA Octarius Group - Agencja Marketingu Zintegrowanego www.octarius.com.pl, tel. +48 530 903 500 A G E N C J A M A R K E T I N G U Z I N T E G R O WA N E G O Agencja Marketingu

Bardziej szczegółowo

NOWOCZESNE KSZTAŁCENIE I ROZWÓJ

NOWOCZESNE KSZTAŁCENIE I ROZWÓJ Szkolenia Audyty Konsulting Nasza oferta to ponad 40 rodzajów praktycznych szkoleń, kursów i warsztatów To także audyty, przeglądy i konsulting funkcjonowania organizacji Nasi trenerzy to wyspecjalizowana

Bardziej szczegółowo

Rynek chemii budowlanej w Polsce Prognozy rozwoju na lata

Rynek chemii budowlanej w Polsce Prognozy rozwoju na lata 2 Język: polski, angielski Data publikacji: luty 2016 Format: pdf Cena od: 1900 Sprawdź w raporcie Jaka jest obecnie wartość rynku chemii budowlanej w Polsce? Jak wygląda struktura tego rynku? Jakie marki

Bardziej szczegółowo

OBIEKTYWY NR KAT. KOD EAN MODEL NETTO OBIEKTYWY AF, AF-S BRUTTO. UWAGA! Czarnym tłem oznaczono obiektywy PRO

OBIEKTYWY NR KAT. KOD EAN MODEL NETTO OBIEKTYWY AF, AF-S BRUTTO. UWAGA! Czarnym tłem oznaczono obiektywy PRO NR KAT. KOD EAN MODEL SUGEROWANA SUGEROWANA CENA DETALICZNA CENA DETALICZNA NETTO BRUTTO OBIEKTYWY UWAGA! Czarnym tłem oznaczono obiektywy PRO OBIEKTYWY AF, AF-S DX JAA629DA 18 208 021 482 10,5mm F/2,8G

Bardziej szczegółowo

Mediatec to... ludzie, ich pomysły i zaangażowanie

Mediatec to... ludzie, ich pomysły i zaangażowanie Mediatec to... ludzie, ich pomysły i zaangażowanie Najważniejsi są ludzie indywidualności dążące do profesjonalizmu w pełnym tego słowa znaczeniu. Ludzie, którzy wiedzą co chcą osiągnąć i wiedzą w jaki

Bardziej szczegółowo

Tu zaczyna się Futbol!

Tu zaczyna się Futbol! Oferta Partnerska Tu zaczyna się Futbol! Witamy Cię w unikalnym na skalę całego kraju projekcie, który odcisnął pozytywne piętno na postrzeganie piłki dziecięcej oraz młodzieżowej w Polsce. Jeśli chcesz

Bardziej szczegółowo

ZOSTAŃ NASZYM SPONSOREM

ZOSTAŃ NASZYM SPONSOREM ZOSTAŃ NASZYM SPONSOREM Już piąty raz spotkamy się w Warszawie, żeby porozmawiać o inspiracji. Idea przemawiania publicznego, coraz bardziej obecna w Polsce, zaczyna powoli nabierać cech profesjonalizmu.

Bardziej szczegółowo

Centrum EKSPRESJA. Imprezy integracyjne więcej niż dobra zabawa! Rozwój. Wiedza. Doświadczenie PROPOZYCJA ORGANIZACJI IMPREZ INTEGRACYJNYCH

Centrum EKSPRESJA. Imprezy integracyjne więcej niż dobra zabawa! Rozwój. Wiedza. Doświadczenie PROPOZYCJA ORGANIZACJI IMPREZ INTEGRACYJNYCH PROPOZYCJA ORGANIZACJI IMPREZ INTEGRACYJNYCH Imprezy integracyjne więcej niż dobra zabawa! Centrum EKSPRESJA Rozwój Wiedza Doświadczenie Szanowni Państwo, Zwracamy się z propozycją współpracy przy realizacji

Bardziej szczegółowo

Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie. Oferta wynajmu powierzchni

Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie. Oferta wynajmu powierzchni Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie Oferta wynajmu powierzchni Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie oferuje Państwu bogatą ofertę, związaną z wynajęciem sal przeznaczonych do prowadzenia szkoleń, konferencji,

Bardziej szczegółowo

O PROJEKCIE. www.odmieniamysiebie.pl

O PROJEKCIE. www.odmieniamysiebie.pl O PROJEKCIE Projekt Odmieniamy Siebie za cel postawił sobie promocję zdrowego stylu życia i edukację w tym zakresie. Projekt stworzyły trzy firmy z Konina o profilach związanych ze zdrowiem i urodą salon

Bardziej szczegółowo

Partnerstwo w działaniu, profesjonalizm

Partnerstwo w działaniu, profesjonalizm Partnerstwo w działaniu, profesjonalizm Nasz zespół to doświadczeni radcy prawni, adwokaci i doradcy podatkowi. Współpracujemy z profesorami uniwersyteckimi, biegłymi rewidentami, kancelariami notarialnymi.

Bardziej szczegółowo