Cena : 209,00 zł Producent : Ronnie Coleman Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Cena : 209,00 zł Producent : Ronnie Coleman Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl"

Transkrypt

1 Informacje o produkcie Ronnie Coleman Pro Antium g Cena : 209,00 zł Producent : Ronnie Coleman Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono Kluczowym składnikiem w diecie każdego kulturysty są proteiny. Ronnie Coleman mając ponad 20 letnie doświadczenie na zawodach rangi mistrzowskiej, zdobywając 8 razy tytuł Mr. Olimpia posiada szeroką wiedzę na temat suplementacji białkowej. 29 gram białka na porcje 5 g kreatyny na porcje 2,5 g betainy na porcje mieszanka protein o różnych stopniu wchłaniania świetny smak Pro Antium został stworzony w jednym celu: aby dostarczyć organizmowi proteiny o najwyższej jakości. Na jedną miarkę suplementu przypada aż 29 g protein. Taka ilość wysoce jakościowego białka w jednej miarce to więcej niż mogą zaoferować inne produkty białkowe. Ronnie Coleman stworzył tą ponadprzeciętną odżywkę, bo jest ponadprzeciętnym kulturystą. Kulturyści, a także inne sportowcy uprawiający dyscpliny siłowe potrzebują dużą ilości białka, których organizm potrzebuje, aby ich efekty

2 treningowe były jak najlepsze. Pro Antium został właśnie stworzony dla tych sportowców. Również Państwo możecie skorzystać z odżywki, która jest wykorzystywana przez najlepszych kulturystów. SIEDEM FRAKCJI BIAŁKA W TYM HYTDROLIZAT BIAŁKA SERWATKI DOSKONAŁY O KAŻDEJ PORZE DNIA I PO TRENINGU DODATEK GLICYNY, BCAA, 2,5g BETAINY I 5g MONOHYDRATU KREATYNY ZAWIERA KOMPLEKS ZDROWYCH TŁUSZCZY: MCT, OLEJ SŁONECZNIKOWY I SOJOWY Z DODATKIEM PRAWDZIWYCH KAWAŁKÓW CIASTEK I TYLKO 1g CUKRU DOSKONAŁY SMAK I ROZPUSZCZALNOŚĆ BEZ ASPARTAMU W składzie Pro Antium znajdzemy: Hydrolizat Białek Serwatkowych - białko poddane procesowi wstępnego trawienia enzymatycznego. Dzięki temu wchłania się prawie natychmiastowo, dostarczając organizmowi niezbędnych związków budulcowych (aminokwasów). Albumina Jaj - powszechnie uważana za białko wzorcowe - zawiera profil aminokwasowy najbardziej odpowiadający naszemu organizmowi pod względem wykorzystania do budowy tkanki mięśniowej (wartość biologiczna BV=100). Koncentrat Białka Serwatkowego - bardzo łatwo przyswajalny - wchłania się z przewodu pokarmowego w zaledwie kilkanaście minut, posiada szeroki profil aminokwasów, wysoką wartość biologiczna BV=104, bogaty w alfa-laktoalbuminy - obniżające stres, zapobiegające nowotworom i schorzeniom kardiologicznym, laktoferyne czyli doskonale przyswajalne żelazo oraz laktoperoksydaze, pogromcę bakterii. Izolat Białka Serwatki - czas wchłaniania rzędu kilku minut, najwyższa wartość

3 Informacje o produkcie biologiczna BV=159, idealny kiedy potrzebujemy praktycznie natychmiastowej dostawy aminokwasów dla naszego organizmu. Sposób w jaki otrzymywany jest ten koncentrat (wymiana jonowa) gwarantuje minimalną zawartość innych makroskładników - tłuszczy i węglowodanów. Izolat Białek Mleka - wszystko to co najlepsze w mleku bez zbędnej laktozy, cholesterolu i nasyconych kwasów tłuszczowych. Zawiera sprzężony kwas linolenowy (CLA), peptydy glutaminy czy tez laktoferynę (najlepiej przyswajalne żelazo, wykazuje silne właściwości bakteriobójcze). Kazeina Micelarna - podobnie jak białko serwatkowe, tak i kazeina otrzymywana jest z mleka. Podobnie jak Kazeinian Wapnia charakteryzuje się najbardziej równomiernym uwalnianiem aminokwasów do krwioobiegu spośród wszystkich źródeł białka. Kazeinian Wapnia - charakteryzuje się najbardziej równomiernym uwalnianiem aminokwasów do krwioobiegu spośród wszystkich źródeł białka, tym samym najlepiej sprawdza się podczas długich przerw pomiędzy posiłkami. Olej MCT - kompleks kwasów tłuszczowych o średniej długości łańcucha. Doskonałe i łatwo przystępne źródło energii, nie ulega magazynowaniu w postaci tkanki tłuszczowej, stymuluje wydzielanie m.in.: hormonu wzrostu i insuliny, wykazuje właściwości anaboliczne i antykataboliczne. Olej słonecznikowy - doskonałe źródło ALA - kwasu Alfa-Liponowego. Zwiększa wrażliwość komórek na Insulinę, reguluje poziom cukru we krwi, wpływa na wychwyt glukozy oraz ilość dostarczanego tlenu, stymuluje produkcje tlenku azotu (rozszerza naczynia krwionośne a tym samym poprawia krążenie krwi), zapobiega schorzeniom wzroku (duże stężenie ALA możemy znaleźć właśnie w oku), wykazuje silną aktywność antyoksydacyjną, pozytywnie działa na koncentracje i odporność na stres. L-Leucyna - wpływa na syntezę mięśni szkieletowych na kilka sposobów: zwiększa wydzielanie insuliny, potężnego anabolika obecnego w naszym ciele, wpływa na aktywność kinazy proteinowej S6, przyspiesza fosforylację białka wiążącego eif4e oraz wpływa na stopień powiązania pomiędzy białkami (eif)4e i eif4g. Wszystko to, pomimo skomplikowanego brzmienia i nazewnictwa, sprowadza się do bardzo prostego twierdzenia? Leucyna zwiększa stopień, i szybkość, wykorzystania białek do budowy

4 mięśni. L-Izoleucyna - dostarczanie dużych ilości Leucyny powoduje obniżenie poziomu pozostałych dwóch aminokwasów: Izoleucyny i Waliny, dlatego tak ważne jest aby stosować wszystkie trzy związki razem. Dodatkowo Izoleucyna jest zaliczana do aminokwasów glukogennych, czyli takich, które organizm w łatwy i szybki sposób może przekształcić w niezbędną mu do funkcjonowania energię. Oznacza to, że będziemy mogli nie tylko trenować dłużej i intensywniej, ale też szybciej się regenerować. L-Walina - swoją obecność w tym zestawieniu, zawdzięcza nie tylko, wspomnianej wcześniej, potrzebie podawania wszystkich trzech aminokwasów BCAA razem ale również wpływowi na ograniczenie zmęczenia centralnego układu nerwowego. Dodatkowo, jak w przypadku pozostałych dwóch aminokwasów, jest łatwo przekształcana w energie zużywaną przez pracujące mięśnie i tym samym pozwala oszczędzić zapasy glikogenu zgromadzone w wątrobie. L-Glicyna - uczestniczy w procesie powstawania czerwonych krwinek, tym samym wpływa na transport tlenu we krwi, odgrywa istotną rolę w procesach syntezy Glukozy i Kreatyny. Łączy się z wieloma toksycznymi związkami (w tym z produktami ubocznymi powstającymi w procesach energogennych towarzyszących wysiłkowi fizycznemu), dezaktywuje je i pomaga w ich usuwaniu z organizmu. Dzięki tak dobranym składnikom Pro Antium doskonale nadaje się do uzupełnienia braków białka o każdej porze dnia. SKŁADNIKI AKTYWNE Pro Antium Porcja 1 miarka (44 gramy) Ilość porcji w opakowaniu 50 Opakowanie 2150 gram Zawartość w 1 porcji (1 miarka - 44 gramy) zaw: % DZ Białko Kalorie 29g 192kcal

5 Tłuszcz całkowity 4g Informacje o produkcie w tym tłuszcz nasycony 0.5g w tym tłuszcz trans 0.10g w tym tłuszcz wielonasycony 0.14g - Omega g - Omega g w tym tłuszcz mononasycony 2.5g Cholesterol Sód Potas 110mg 14g 21mg Węglowodany całkowite w tym błonnik w tym cukry proste 2g 1g 2g Witamina A 13.62mg 0.27% Wapń 84.47mg 8% Fosfor 81.36mg 8% Ryboflawina 0.13mg 7% Magnez 9.29mg 2% Zobacz całość:

Best Body. W skład FitMax Easy GainMass wchodzą:

Best Body. W skład FitMax Easy GainMass wchodzą: Gainery > Model : - Producent : Fitmax Easy GainMass - to produkt przeznaczony jest szczególnie dla sportowców trenujących dyscypliny siłowe, szybkościowo-siłowe oraz wytrzymałościowe. Doskonale dopracowany

Bardziej szczegółowo

Cena : 159,00 zł Producent : Dorian Yates Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl

Cena : 159,00 zł Producent : Dorian Yates Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl DORIAN YATES FORMASS 2250g Cena : 159,00 zł Producent : Dorian Yates Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 06-09-2017 Legendarna odżywka węglowodanowo-białkowa (gainer)

Bardziej szczegółowo

Model : - SCITEC 100% Whey Protein Professional 920g

Model : - SCITEC 100% Whey Protein Professional 920g Białka > Model : - Producent : Scitec 100% Whey Protein Professional - jest najwyższej jakości, wolnym od laktozy, czystym koncentratem i izolat białek serwatkowych (WPC + WPI) o bardzo dobrej rozpuszczalności

Bardziej szczegółowo

POPRAWIA FUNKCJONOWANIE APARATU RUCHU CHRONI CHRZĄSTKĘ STAWOWĄ ZWIĘKSZA SYNTEZĘ KOLAGENU ZMNIEJSZA BÓL STAWÓW. Best Body

POPRAWIA FUNKCJONOWANIE APARATU RUCHU CHRONI CHRZĄSTKĘ STAWOWĄ ZWIĘKSZA SYNTEZĘ KOLAGENU ZMNIEJSZA BÓL STAWÓW. Best Body > Model : - Producent : Universal Animal Flex - to suplement przeznaczony dla wszystkich, którzy odczuwają dolegliwości spowodowane przeciążeniem stawów i ich okolic. Zawarte w nim składniki chronią przed

Bardziej szczegółowo

ETYKIETA. Fitmax Easy GainMass proszek

ETYKIETA. Fitmax Easy GainMass proszek ETYKIETA Fitmax Easy GainMass proszek smak waniliowy, truskawkowy, czekoladowy Środek spożywczy zaspokajający zapotrzebowanie organizmu przy intensywnym wysiłku fizycznym, zwłaszcza sportowców. FitMax

Bardziej szczegółowo

Skład i wartości odżywcze Size Max od Mex Nutrition USA:

Skład i wartości odżywcze Size Max od Mex Nutrition USA: Mex Nutrition Size Max - Gainer 30 Amerykańska odżywka węglowodanowo-białkowa cechująca się bardzo wysoką zawartością białka - ponad 30 gram w dawce produktu. Kompozycja białek (mieszanka kilku frakcji

Bardziej szczegółowo

OLIMP Pro Whey Shake Olimp Pro Whey Shake Dlaczego Olimp Pro Whey Shake jest tak skuteczny? Zalety szejka białkowego Olimp Pro Whey Shake:

OLIMP Pro Whey Shake Olimp Pro Whey Shake Dlaczego Olimp Pro Whey Shake jest tak skuteczny? Zalety szejka białkowego Olimp Pro Whey Shake: OLIMP Pro Whey Shake Doskonała kompozycja najwyższej jakości białka serwatkowego w formie koncentratu, izolatu i hydrolizatu białka serwatki o pełnym składzie frakcji proteinowych. Olimp Pro Whey Shake

Bardziej szczegółowo

Whey C6-1000g (Whey C-6) + BCAA POWDER - 500g

Whey C6-1000g (Whey C-6) + BCAA POWDER - 500g Utworzono: 2016-12-27 03:56:36 Whey C6-1000g (Whey C-6) + BCAA POWDER - 500g Cena produktu: 159,90 PLN 121,99 PLN Whey C-6 to megaanaboliczny, wysokobiałkowy preparat (85% białka w suchej masie), zawierający

Bardziej szczegółowo

WHEY CORE BCAA Amino Mega Strong - 2,3kg + 500ml

WHEY CORE BCAA Amino Mega Strong - 2,3kg + 500ml Utworzono: 2017-01-20 19:50:01 WHEY CORE 100 + BCAA Amino Mega Strong - 2,3kg + 500ml Cena produktu: 198,90 PLN 157,00 PLN Wyjątkowy w smaku koktajl proteinowy ze 100% białkiem serwatkowym (WPC, WPI) o

Bardziej szczegółowo

Najsmaczniejsze białko na rynku Bardzo dobry profil aminokwasowy Doskonała rozpuszczalność i jakość Zawiera nienaruszone frakcje białkowe.

Najsmaczniejsze białko na rynku Bardzo dobry profil aminokwasowy Doskonała rozpuszczalność i jakość Zawiera nienaruszone frakcje białkowe. Białka > Model : - Producent : Scitec 100% Whey Protein - doskonałe białko firmy Scitec Nutrition jest ultrafiltrowanym koncentratem białkowym o wysokiej jakości. Dzięki doskonałemu profilowi aminokwasowemu

Bardziej szczegółowo

MAZURENKO ARMWRESTLING PROMOTION Sp. z o.o. Gdynia ETYKIETA. FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek

MAZURENKO ARMWRESTLING PROMOTION Sp. z o.o. Gdynia ETYKIETA. FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek ETYKIETA FITMAX MASS ACTIVE 20 proszek Środek spożywczy zaspokajający zapotrzebowanie organizmu przy intensywnym wysiłku fizycznym, w szczególności sportowców. FitMax Mass Active 20 jest odżywką wspomagającą

Bardziej szczegółowo

NUTRITION Katalog 2014 pharma_katalogus_2014_lengyel.indd 1 6/3/14 3:45 PM

NUTRITION Katalog 2014 pharma_katalogus_2014_lengyel.indd 1 6/3/14 3:45 PM NUTRITION Katalog 2014 pharma_katalogus_2014_lengyel.indd 2 6/3/14 3:45 PM ZAAWANSOWANE PREPARATY ŻYWIENIOWE! LEPSZE ŻYCIE, LEPSZE OSIĄGI DZIĘKI ZDROWEMU ODŻYWIANIU! NUTRITION 3 pharma_katalogus_2014_lengyel.indd

Bardziej szczegółowo

MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina)

MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina) Utworzono: 2017-01-25 15:09:14 MASS UP 3,5kg + Muscle Serum 900g + Body Vitality Complex 30tab. (Multiwitamina) Cena produktu: 133,90 PLN 80,99 PLN Mass Up to odżywka przeznaczona dla chcących szybko i

Bardziej szczegółowo

VITA-MIN Plus połączenie witamin i minerałów, stworzone z myślą o osobach aktywnie uprawiających sport.

VITA-MIN Plus połączenie witamin i minerałów, stworzone z myślą o osobach aktywnie uprawiających sport. Witaminy i minerały > Model : Producent : Olimp VITAMIN Plus połączenie witamin i minerałów, stworzone z myślą o osobach aktywnie uprawiających sport. DZIAŁA PROZDROWOTNIE WZMACNIA SYSTEM ODPORNOŚCIOWY

Bardziej szczegółowo

MassCore g - Wanilia

MassCore g - Wanilia Utworzono: 2017-03-18 14:56:34 MassCore - 7000g - Wanilia Cena produktu: 179,00 PLN 159,00 PLN MassCore to wysokiej jakości klasyczna, skuteczna i sprawdzona w działaniu odżywka do budowy masy mięśniowej

Bardziej szczegółowo

Cena : 249,00 zł Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl

Cena : 249,00 zł Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl FA Core Mass 7000 gramów Cena : 249,00 zł Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 02-03-2017 MassCore to wysokiej jakości klasyczna, skuteczna i sprawdzona w działaniu odżywka

Bardziej szczegółowo

Whey C6-1000g (Whey C-6) + Creatine Powder - 250g + Tribulus Terrestris Professional kaps.

Whey C6-1000g (Whey C-6) + Creatine Powder - 250g + Tribulus Terrestris Professional kaps. Utworzono: 2017-02-02 01:56:17 Whey C6-1000g (Whey C-6) + Creatine Powder - 250g + Tribulus Terrestris Professional - 100 kaps. Cena produktu: 107,50 PLN 99,00 PLN Whey C-6 to megaanaboliczny, wysokobiałkowy

Bardziej szczegółowo

Cena : 169,00 zł Producent : Olimp Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl

Cena : 169,00 zł Producent : Olimp Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl Olimp Bcaa XPLODE 500 g + Glutamine XPLODE 500 g Cena : 169,00 zł Producent : Olimp Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 10-01-2017 BCAA Xplode to produkt, który wreszcie

Bardziej szczegółowo

BCAACore (BCAA Core) - 350g + 6 GRATISÓW!

BCAACore (BCAA Core) - 350g + 6 GRATISÓW! Utworzono: 2017-10-07 13:41:17 BCAACore (BCAA Core) - 350g + 6 GRATISÓW! Cena produktu: 71,00 PLN BCAA to 3 aminokwasy o rozgałęzionych łańcuchach bocznych (leucyna, izoleucyna i walina) należące do aminokwasów

Bardziej szczegółowo

WHEY g Trec Nutrition

WHEY g Trec Nutrition Dane aktualne na dzień: 19-11-2017 12:23 Link do produktu: https://sportowesuplementy.pl/whey-100-2000g-trec-nutrition-p-677.html WHEY 100-2000g Trec Nutrition Cena Cena poprzednia Dostępność Czas wysyłki

Bardziej szczegółowo

UNS Reloader Uns Reloader Znaczenie aminokwasów esencjonalnych EAA dla osób ciężko ćwiczących na siłowni.

UNS Reloader Uns Reloader Znaczenie aminokwasów esencjonalnych EAA dla osób ciężko ćwiczących na siłowni. UNS Reloader Odżywka aminokwasowa do stosowania po treningu. Uns Reloader jest połączeniem egzogennych aminokwasów EAA, aminokwasów rozgałęzionych BCAA oraz trzech form glutaminy idealny do stosowania

Bardziej szczegółowo

Suplementy. Wilkasy 2014. Krzysztof Gawin

Suplementy. Wilkasy 2014. Krzysztof Gawin Suplementy Wilkasy 2014 Krzysztof Gawin Suplementy diety - definicja Suplement diety jest środkiem spożywczym, którego celem jest uzupełnienie normalnej diety, będący skoncentrowanym źródłem witamin lub

Bardziej szczegółowo

BCAA Core pozwala zabezpieczyć białka mięśniowe przed rozpadem

BCAA Core pozwala zabezpieczyć białka mięśniowe przed rozpadem FA Nutrition BCAA Core Aminokwasy o rozgałęzionych łańcuchach (BCAA) w proszku. Najważniejsza odżywka na mięśnie dla sportowców wszystkich dyscyplin. Suplement diety z aminokwasami rozgałęzionymi w proszku

Bardziej szczegółowo

Jak ocenić jakość białek

Jak ocenić jakość białek Jak ocenić jakość białek NPU- Net Protein Utilization = Wykorzytanie Białka Netto określa ilość azotu zatrzymanego w ustroju. NPU= Nb - Nbo Nspoż X 100% Nb-N oznaczony w tuszkach zwierząt na badanej diecie,

Bardziej szczegółowo

Best Body. SCITEC Jumbo 2860g. Gainery > SCITEC Jumbo 2860g. Utworzono : 04 luty Model : - SCITEC Jumbo 2860g. Producent : Scitec SCITEC JUMBO

Best Body. SCITEC Jumbo 2860g. Gainery > SCITEC Jumbo 2860g. Utworzono : 04 luty Model : - SCITEC Jumbo 2860g. Producent : Scitec SCITEC JUMBO Gainery > Model : - Producent : Scitec SCITEC JUMBO 50g białka w każdej porcji Potężne dodatki anaboliczne Węglowodany o różnym czasie wchłaniania Scitec Nutrition, lider światowego rynku suplementów,

Bardziej szczegółowo

Plan suplementacji ukierunkowany na redukcję tkanki tłuszczowej i kształtowanie rzeźby mięśni.

Plan suplementacji ukierunkowany na redukcję tkanki tłuszczowej i kształtowanie rzeźby mięśni. Plan suplementacji ukierunkowany na redukcję tkanki tłuszczowej i kształtowanie rzeźby mięśni. Dane otrzymane od Klienta, przez specjalny formularz: Rafał, wiek: 30 lat, waga: 84kg, wzrost: 179cm BMI:

Bardziej szczegółowo

TIENS L-Karnityna Plus

TIENS L-Karnityna Plus TIENS L-Karnityna Plus Zawartość jednej kapsułki Winian L-Karnityny w proszku 400 mg L-Arginina 100 mg Niacyna (witamina PP) 16 mg Witamina B6 (pirydoksyna) 2.1 mg Stearynian magnezu pochodzenia roślinnego

Bardziej szczegółowo

MIRELA BANY studentka WYDZIAŁU WYCHOWANIA FIZYCZNEGO I PROMOCJI ZDROWIA UNIWERSYTETU SZCZECIŃSKIEGO. Aktywność fizyczna podstawowy warunek zdrowia

MIRELA BANY studentka WYDZIAŁU WYCHOWANIA FIZYCZNEGO I PROMOCJI ZDROWIA UNIWERSYTETU SZCZECIŃSKIEGO. Aktywność fizyczna podstawowy warunek zdrowia MIRELA BANY studentka WYDZIAŁU WYCHOWANIA FIZYCZNEGO I PROMOCJI ZDROWIA UNIWERSYTETU SZCZECIŃSKIEGO Aktywność fizyczna podstawowy warunek zdrowia Aktywność fizyczna - jest to dowolna forma ruchu ciała

Bardziej szczegółowo

N A J L E P S Z E W S P A R C I E W WALCE O FORMĘ

N A J L E P S Z E W S P A R C I E W WALCE O FORMĘ N A J L E P S Z E W S P A R C I E W WALCE O FORMĘ W ofercie produkty polecane w okresie: budowy masy mięśniowej spalania tłuszczu wymagającym zwiększonej wytrzymałości i siły wymagającym uzupełnienia organizmu

Bardziej szczegółowo

Formuła 2 Zestaw witamin i minerałów dla kobiet

Formuła 2 Zestaw witamin i minerałów dla kobiet KARTA OŚWIADCZEŃ PRODUKTOWYCH Formuła 2 Zestaw witamin i minerałów dla kobiet GŁÓWNE OŚWIADCZENIA Równowaga hormonalna: Zawiera witaminę B6 przyczyniającą się do regulacji aktywności hormonalnej. Metabolizm

Bardziej szczegółowo

AE/ZP-27-17/15 Załącznik Nr 1 Formularz Cenowy

AE/ZP-27-17/15 Załącznik Nr 1 Formularz Cenowy AE/ZP-27-17/15 Załącznik Nr 1 Formularz Cenowy Cena brutto zamówienia - każdego pakietu powinna stanowić sumę wartości brutto wszystkich pozycji ujętych w pakiecie, natomiast wartość brutto poszczególnych

Bardziej szczegółowo

WHEY C6-1000g W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:

WHEY C6-1000g W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ: Utworzono: 2016-12-27 03:56:35 ZESTAW DLA NIEGO - Whey C6 1000g + MICELLAR CASEIN 1000g + BCAA POWDER 500g + Creatine Powder 2x 250g+ Vitamin A-Z 120tab. + Koszulka + Shaker Cena produktu: 398,00 PLN 199,00

Bardziej szczegółowo

Ekstrakt z Chińskich Daktyli TIENS. Doskonałe odżywienie krwi i ukojenie nerwów

Ekstrakt z Chińskich Daktyli TIENS. Doskonałe odżywienie krwi i ukojenie nerwów Ekstrakt z Chińskich Daktyli TIENS Doskonałe odżywienie krwi i ukojenie nerwów Lekarze z Chin uważają, że owoce głożyny znane jako chińskie daktyle pomagają zachować sprawność, poprawiają odporność, wspomagają

Bardziej szczegółowo

ACTIVLAB Recovery 2.0

ACTIVLAB Recovery 2.0 ACTIVLAB Recovery 2.0 Doskonała odżywka regeneracyjna typu post-workout stworzona w oparciu o najnowsze badania dotyczące regeneracji powysiłkowej. Zawiera specjalnie dobrane, aktywne składniki o działaniu

Bardziej szczegółowo

African Mango - recenzja, opis produktu

African Mango - recenzja, opis produktu African Mango - recenzja, opis produktu African mango to popularne obecnie suplementy diety wspomagające odchudzanie, stworzone na bazie pestek afrykańskiego mango. Skutecznie pomagają w utracie nadmiaru

Bardziej szczegółowo

Model : - CONTROLLED LABS Golden Gains 1324g. Best Body

Model : - CONTROLLED LABS Golden Gains 1324g. Best Body All in One > Model : - Producent : Controlled Labs Golden Gains - to unikalne połączenie szybkowchłanialnych białek serwatkowych oraz specjalnie zaprojektowanych węglowodanów wzbogaconych o związki wspomagające

Bardziej szczegółowo

Ekstrakt z Chińskich Daktyli

Ekstrakt z Chińskich Daktyli Ekstrakt z Chińskich Daktyli Ekstrakt z Chińskich Daktyli TIENS Lekarze z Chin uważają, że owoce głożyny znane jako chińskie daktyle Pomagają zachować sprawność Poprawiają odporność Wspomagają pracę żołądka

Bardziej szczegółowo

FitMax Slim Diet wspomagający odchudzanie zamiennik posiłku. Dostępny na ETYKIETA DO OPAKOWANIA smak waniliowy

FitMax Slim Diet wspomagający odchudzanie zamiennik posiłku. Dostępny na  ETYKIETA DO OPAKOWANIA smak waniliowy FitMax Slim Diet wspomagający odchudzanie zamiennik posiłku. Dostępny na www.kulturystyka.sklep.pl ETYKIETA DO OPAKOWANIA smak waniliowy 1 porcja 65 gramów WARTOŚĆ ODŻYWCZA ZAWARTOŚĆ W PORCJI (65g) W 100g

Bardziej szczegółowo

AMINO MAX kaps - Trec Nutrition

AMINO MAX kaps - Trec Nutrition Dane aktualne na dzień: 27-01-2018 14:38 Link do produktu: https://sportowesuplementy.pl/amino-max-6800-320kaps-trec-nutrition-p-32.html AMINO MAX 6800 320kaps - Trec Nutrition Cena Dostępność Czas wysyłki

Bardziej szczegółowo

CREASTERON g + 25 kaps

CREASTERON g + 25 kaps Utworzono: 2016-12-28 18:37:56 CREASTERON - 1000g + 25 kaps Cena produktu: 65,00 PLN 59,99 PLN Creasteron Rzeźbiarz męskich ciał Co można uzyskać w zaledwie 6 tygodni po zastosowaniu Creasteronu? 4-6 kg

Bardziej szczegółowo

CREASTERON g + 60 kaps + T-shirt MP Full Of Testosterone

CREASTERON g + 60 kaps + T-shirt MP Full Of Testosterone Utworzono: 2016-07-09 05:03:59 CREASTERON - 2400g + 60 kaps + T-shirt MP Full Of Testosterone Cena produktu: 148,99 PLN 119,99 PLN Co można uzyskać w zaledwie 6 tygodni po zastosowaniu Creasteronu? 4-6

Bardziej szczegółowo

Żywność. zapewnia prawidłowe funkcjonowanie. poprawia samopoczucie

Żywność. zapewnia prawidłowe funkcjonowanie. poprawia samopoczucie Warsztaty żywieniowe Żywność buduje i regeneruje dostarcza energii zapewnia prawidłowe funkcjonowanie poprawia samopoczucie Żaden pojedynczy produkt nie dostarczy Ci wszystkiego, czego potrzebujesz dlatego

Bardziej szczegółowo

Jak działają witaminy z serii FA CORE i dlaczego to najlepszy wybór. Olej słonecznikowy Witaminy Witamina A Witamina D Witamina E Witamina C

Jak działają witaminy z serii FA CORE i dlaczego to najlepszy wybór. Olej słonecznikowy Witaminy Witamina A Witamina D Witamina E Witamina C FA Core Vita Core Kompleks witamin i minerałów wzbogacony o olej słonecznikowy bogaty w zdrowe kwasy tłuszczowe z grupy Omega. Doskonały suplement diety dla zawodowych sportowców oraz osób aktywnych, których

Bardziej szczegółowo

Cell Mass g + Nitrix tabs. + No Xplode serv 1000g

Cell Mass g + Nitrix tabs. + No Xplode serv 1000g Utworzono: 2017-11-09 15:21:33 Cell Mass 2.0-525g + Nitrix 2.0-180tabs. + No Xplode 3.0-50serv 1000g Cena produktu: 387,74 PLN 349,00 PLN - Regeneracje po każdym intensywnym treningu. - Uzupełnianie poziomu

Bardziej szczegółowo

FIT WITH FOOD. Joanna Szurkowska DIETETYK SPORTOWY MoveOnsport Team

FIT WITH FOOD. Joanna Szurkowska DIETETYK SPORTOWY MoveOnsport Team FIT WITH FOOD Nie ma dobrego treningu bez dobrego odżywienia i dostarczonych w odpowiedniej ilości kalorii oraz makroskładników. Tylko dzięki odpowiedniej kontroli, świadomości i wiedzy możesz być pewien

Bardziej szczegółowo

ALWAYS IN SHAPE PROPHARM. Cena hurtowa: 54.2 zł Sugerowana cena detaliczna: 76 zł. Cena hurtowa: 56.2 zł Sugerowana cena detaliczna: 79 zł

ALWAYS IN SHAPE PROPHARM. Cena hurtowa: 54.2 zł Sugerowana cena detaliczna: 76 zł. Cena hurtowa: 56.2 zł Sugerowana cena detaliczna: 79 zł PROPHARM Cena hurtowa: 56.2 zł detaliczna: 79 zł Cena hurtowa: 44.7 zł detaliczna: 63 zł Cena hurtowa: 45.6 zł detaliczna: 64 zł Cena hurtowa: 28.4 zł detaliczna: 40 zł ALWAYS IN SHAPE Propharm Sp. z o.o.

Bardziej szczegółowo

Creasteron NEW g + 60caps. + T-shirt MP Full Of Testosterone

Creasteron NEW g + 60caps. + T-shirt MP Full Of Testosterone Utworzono: 2017-03-07 13:46:41 Creasteron NEW - 2640g + 60caps. + T-shirt MP Full Of Testosterone Cena produktu: 198,00 PLN 159,99 PLN - Nowe wcielenie uznanego i sprawdzonego preparatu po-treningowego

Bardziej szczegółowo

SPOŁECZEŃSTWO OD KUCHNI Integracja międzypokoleniowa mieszkańców Śliwkowego Szlaku

SPOŁECZEŃSTWO OD KUCHNI Integracja międzypokoleniowa mieszkańców Śliwkowego Szlaku SPOŁECZEŃSTWO OD KUCHNI Integracja międzypokoleniowa mieszkańców Śliwkowego Szlaku NASZE KULINARNE TRADYCJE NASZE KULINARNE TRADYCJE Co składa się na nie? Bez jakich produktów i potraw nie wyobrażamy sobie

Bardziej szczegółowo

MIĘSO, WĘDLINY, RYBY, JAJKA I NASIONA ROŚLIN STRĄCZKOWYCH W DIECIE DZIECKA

MIĘSO, WĘDLINY, RYBY, JAJKA I NASIONA ROŚLIN STRĄCZKOWYCH W DIECIE DZIECKA MIĘSO, WĘDLINY, RYBY, JAJKA I NASIONA ROŚLIN STRĄCZKOWYCH W DIECIE DZIECKA Wartość odżywcza Żywność z tej grupy należy do grupy produktów białkowych. Białko mięsa, ryb i jaj charakteryzuje sie dużą wartością

Bardziej szczegółowo

Vitarade Recovery Gel - 45g (Węglowodany)

Vitarade Recovery Gel - 45g (Węglowodany) Utworzono: 2017-02-12 20:53:36 Vitarade Recovery Gel - 45g (Węglowodany) Cena produktu: 4,90 PLN 4,49 PLN Vitarade Recovery Gel fueled by Vitargo jest przeznaczony dla sportowców wyczynowych oraz wszystkich

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2)

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2) Dz.U.07.137.967 2010.01.22 zm. Dz.U.2010.9.63 1 ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia 25 lipca 2007 r. w sprawie sposobu znakowania żywności wartością odżywczą 2) (Dz. U. z dnia 31 lipca 2007 r.) Na

Bardziej szczegółowo

TIENS SKONCENTROWANY EKSTARKT Z DAKTYLI CHIŃSKICH

TIENS SKONCENTROWANY EKSTARKT Z DAKTYLI CHIŃSKICH TIENS SKONCENTROWANY EKSTARKT Z DAKTYLI CHIŃSKICH TIENS SKONCENTROWANY EKSTRAKT Z DAKTYLI CHIŃSKICH Główny surowiec Skoncentrowanego Ekstraktu z Daktyli Chińskich TIENS to najwyższej jakości owoce głożyny

Bardziej szczegółowo

Warzywa i owoce powinny wchodzić w skład codziennej diety, gdyż są źródłem cennych witamin, zwłaszcza witaminy C oraz B - karotenu.

Warzywa i owoce powinny wchodzić w skład codziennej diety, gdyż są źródłem cennych witamin, zwłaszcza witaminy C oraz B - karotenu. Warzywa i owoce powinny wchodzić w skład codziennej diety, gdyż są źródłem cennych witamin, zwłaszcza witaminy C oraz B - karotenu. Dostarczają także kwasu foliowego. Zawierają znaczne ilości składników

Bardziej szczegółowo

Numer ogłoszenia: ; data zamieszczenia: OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA

Numer ogłoszenia: ; data zamieszczenia: OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA Strona 1 z 6 Ogłoszenie powiązane: Ogłoszenie nr 273180-2015 z dnia 2015-10-14 r. Ogłoszenie o zamówieniu - Łódź Dostawa produktów dietetycznych dla Instytutu CZMP - ZP/123/2015 1-Dieta cząstkowa, hiperkaloryczna

Bardziej szczegółowo

Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl

Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl Scitec Multi Pro PLUS 30 saszetek Cena : 75,00 zł Producent : SCITEC NUTRITION Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 23-12-2016 MULTI PRO PLUS posiada wysoki poziom multi-

Bardziej szczegółowo

Anabolic Halo Performance Series + Nano Vapor Performance Series g + 477g

Anabolic Halo Performance Series + Nano Vapor Performance Series g + 477g Utworzono: 2017-07-17 18:39:24 Anabolic Halo Performance Series + Nano Vapor Performance Series - 1100g + 477g Cena produktu: 308,00 PLN 254,00 PLN Opis - Ponad 75 składników w nowym składzie - 6g BCAA

Bardziej szczegółowo

Vitarade Recovery Gel

Vitarade Recovery Gel Vitarade Recovery Gel Vitarade Recovery Gel to nowa odżywka regeneracyjna w postaci żelu. Dostarcza optymalną dawkę węglowodanów i białek. Zapewnia bardzo szybką i efektywną regenerację. Idealny żel węglowodanowy

Bardziej szczegółowo

Grupa SuperTaniaApteka.pl Utworzono : 30 październik 2017

Grupa SuperTaniaApteka.pl Utworzono : 30 październik 2017 WITAMINY I MINERAŁY > Model : 8079471 Producent : - Doppelherz aktiv Minerały dla diabetyków z ALA Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla osób z zaburzeniami metabolizmu węglowodanów

Bardziej szczegółowo

SPIRULINA CO TO TAKIEGO?

SPIRULINA CO TO TAKIEGO? TIENS SPIRULINA SPIRULINA CO TO TAKIEGO? Spirulina to sinice. Ich. pierwsze pojawienie się na Ziemi datowane jest na okres 3.5 biliona lat temu i jest to jedna z najstarszych form życia na naszej planecie.

Bardziej szczegółowo

GWIAZDY INNOWACJI INNOWACJE W SUPLEMENTACJI SPORTOWEJ

GWIAZDY INNOWACJI INNOWACJE W SUPLEMENTACJI SPORTOWEJ GWIAZDY INNOWACJI INNOWACJE W SUPLEMENTACJI SPORTOWEJ Innowacje w suplementacji sportowej Activlab to nie tylko skuteczne produkty o wysokiej jakości. To również szereg innowacji, które wytyczają nowe

Bardziej szczegółowo

Nieprawidłowe odżywianie jest szczególnie groźne w wieku podeszłym, gdyż może prowadzić do niedożywienia

Nieprawidłowe odżywianie jest szczególnie groźne w wieku podeszłym, gdyż może prowadzić do niedożywienia Nieprawidłowe odżywianie jest szczególnie groźne w wieku podeszłym, gdyż może prowadzić do niedożywienia Niedożywienie może występować u osób z nadwagą (powyżej 120% masy należnej) niedowagą (poniżej 80%

Bardziej szczegółowo

Źródła energii dla mięśni. mgr. Joanna Misiorowska

Źródła energii dla mięśni. mgr. Joanna Misiorowska Źródła energii dla mięśni mgr. Joanna Misiorowska Skąd ta energia? Skurcz włókna mięśniowego wymaga nakładu energii w postaci ATP W zależności od czasu pracy mięśni, ATP może być uzyskiwany z różnych źródeł

Bardziej szczegółowo

106 kcal 18 g protein 7,2 g. x 23 servings. carbs BIAŁKO

106 kcal 18 g protein 7,2 g. x 23 servings. carbs BIAŁKO Activlab to marka suplementów i odżywek dla osób aktywnych. Nasza oferta adresowana jest zarówno do osób uprawiających sport na poziomie zawodowym i wyczynowym, jak również dla pasjonatów, którzy traktują

Bardziej szczegółowo

Kategoria żywności, środek spożywczy lub składnik żywności. Warunki dla stosowania oświadczenia

Kategoria żywności, środek spożywczy lub składnik żywności. Warunki dla stosowania oświadczenia Kategoria, WITAMINY VITAMINS 1 Wiatminy ogólnie Vitamins, in general - witaminy pomagają w rozwoju wszystkich struktur organizmu; - witaminy pomagają zachować silny organizm; - witaminy są niezbędne dla

Bardziej szczegółowo

LAMININE OMEGA +++ Informacje o produkcie

LAMININE OMEGA +++ Informacje o produkcie LAMININE OMEGA +++ Informacje o produkcie NAWIĄZUJĄC DO DANYCH GŁÓWNEGO URZĘDU STATYSTYCZNEGO W POLSCE W 2011r. Z powodu chorób układu krążenia zmarło 440,9 na każde 100 tys. osób W Polsce wykryto cukrzycę

Bardziej szczegółowo

4 JUNIOR PHARMA PREZENTUJE. suplementy stworzone z myślą o najmłodszych sportowcach

4 JUNIOR PHARMA PREZENTUJE. suplementy stworzone z myślą o najmłodszych sportowcach 4 JUNIOR PHARMA PREZENTUJE suplementy stworzone z myślą o najmłodszych sportowcach JESTEŚ RODZICEM MŁODEGO SPORTOWCA? Czy Twoje dziecko uczęszcza na treningi minimum 2 razy w tygodniu? Zdarzyło się, że

Bardziej szczegółowo

Żywienie w sporcie, czyli po co mojemu dziecku dietetyk?

Żywienie w sporcie, czyli po co mojemu dziecku dietetyk? Żywienie w sporcie, czyli po co mojemu dziecku dietetyk? Podczas intensywnego treningu organizm produkuje energię znacznie szybciej, niż wówczas, gdy aktywność jest mała. W trakcie ćwiczeń serce bije częściej,

Bardziej szczegółowo

CHEMIA W ŻYCIU SPORTOWCA

CHEMIA W ŻYCIU SPORTOWCA CHEMIA W ŻYCIU SPORTOWCA Jedną z najważniejszych rzeczy w życiu sportowca jest jedzenie. Dobrze odżywiający się zawodnik jest lepiej przygotowany do wysiłku i łatwiej znosi trudy, jakie przynosi trening.

Bardziej szczegółowo

Cena : 469,00 zł Producent : Olimp Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl. OLIMP RedWeiler 480g

Cena : 469,00 zł Producent : Olimp Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji. superodzywki.pl. OLIMP RedWeiler 480g Informacje o produkcie Olimp Zestaw odżywek na przyrost MASY MIĘŚNIOWEJ Cena : 469,00 zł Producent : Olimp Stan magazynowy : bardzo wysoki Średnia ocena : brak recenzji Utworzono 29-12-2016 OLIMP RedWeiler

Bardziej szczegółowo

BIOFITEO pyszne i zdrowe

BIOFITEO pyszne i zdrowe pyszne i zdrowe pysz Pierwszy na rynku naturalny posiłek niskokaloryczny - tylko 20 kcal 1 Smaczny, niskokaloryczny posiłek przygotowany z naturalnych składników" Dostarcza tylko 20 kcal" Łatwo go przygotować

Bardziej szczegółowo

POWIATOWE CENTRUM ZDROWIA Sp. z o. o.,

POWIATOWE CENTRUM ZDROWIA Sp. z o. o., POWIATOWE CENTRUM ZDROWIA Sp. z o.o. 05-400 Otwock, ul. Batorego 44 tel. centrala 22 778 26 00, fax 22 779 09 90 e-mail: szpital@szpital-otwock.med.pl tel. sekretariat 22 778 26 10, fax 22 779 09 99 KRS

Bardziej szczegółowo

RACJONALNE ŻYWIENIE. Zespół Szkół Rolnicze Centrum Mokrzeszów. 2007 r.

RACJONALNE ŻYWIENIE. Zespół Szkół Rolnicze Centrum Mokrzeszów. 2007 r. RACJONALNE ŻYWIENIE Zespół Szkół Rolnicze Centrum Mokrzeszów 2007 r. RACJONALNE ŻYWIENIE Polega na systematycznym dostarczaniu do organizmu wszystkich niezbędnych składników odżywczych w ilościach i proporcjach

Bardziej szczegółowo

Dieta ketogenna ARKADIUSZ KOGUT

Dieta ketogenna ARKADIUSZ KOGUT Dieta ketogenna ARKADIUSZ KOGUT Odżywianie oparte na tłuszczach jest coraz częściej stosowane w sportach wytrzymałościowych. Jakie korzyści płyną ze wzrostu spożycia lipidów i kiedy można stosować taką

Bardziej szczegółowo

KATALOG PRODUKTÓW. www.power-bar.pl

KATALOG PRODUKTÓW. www.power-bar.pl KATALOG PRODUKTÓW www.power-bar.pl PowerBar Aqua+ Magnesium Drink, 500 ml PowerBar Aqua+Magnesium Drink jest doskonałym wyborem w zakresie nawodnienia i orzeźwienia organizmu przed treningiem oraz w trakcie

Bardziej szczegółowo

ŚWIADOME ŻYWIENIE A ROZWÓJ DZIECKA

ŚWIADOME ŻYWIENIE A ROZWÓJ DZIECKA ŚWIADOME ŻYWIENIE A ROZWÓJ DZIECKA mgr Katarzyna Liptak Nauczyciel wych. wczesnoszkolnego, Trener Wellness Co to jest ODŻYWIANIE? To proces życiowy polegający na pozyskiwaniu przez organizm ze środowiska

Bardziej szczegółowo

SLIMXL. Trójfazowy system odchudzania: oczyszcza organizm i redukuje wahania nastroju

SLIMXL. Trójfazowy system odchudzania: oczyszcza organizm i redukuje wahania nastroju SLIMXL Trójfazowy system odchudzania: oczyszcza organizm i redukuje wahania nastroju GRUPA DOCELOWA SlimXL to suplement diety przeznaczony dla kobiet: - z nadwagą i otyłością - które chcą tygodniowo zrzucić

Bardziej szczegółowo

Soki 100% naturalne MALINA ARONIA

Soki 100% naturalne MALINA ARONIA Soki 100% naturalne MALINA Sok z malin 100 % jest doskonałym uzupełnieniem codziennej diety. Zawiera bogactwo witamin: C, E, B1, B2, B6, PP oraz minerały: magnez, potas, wapń i żelazo. W jego składzie

Bardziej szczegółowo

Magnez morski z obniżoną zawartością sodu

Magnez morski z obniżoną zawartością sodu Magnez morski z obniżoną zawartością sodu Płynny, skoncentrowany magnez pozyskany w procesie odsalania wody morskiej. W wyniku wykorzystania innowacyjnej metody pozyskania magnezu powstał preparat o natychmiastowej

Bardziej szczegółowo

Piotrków Trybunalski, ul. Gliniana 6 tel./fax: ,

Piotrków Trybunalski, ul. Gliniana 6 tel./fax: , 97-300 Piotrków Trybunalski, ul. Gliniana 6 tel./fax: 44 616 30 51, 44 616 31 51 e-mail: pets@dolfos.pl www.dolfos.pl Dodatki w 1 tabletce Witamina A... 1 500 j.m. Witamina D3... 66 j.m. Witamina E...

Bardziej szczegółowo

SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Zadanie nr Produkty do żywienia pozajelitowego. CPV 369.200-9 Załącznik nr 1 do SIWZ średniołańcuchowe MCT, olej rybny (2,8 g) z kwasami omega-3, azot (4 g), nie

Bardziej szczegółowo

BeFit Protein g

BeFit Protein g Utworzono: 2017-02-08 04:58:09 ZESTAW DLA NIEJ - BeFit Protein 1000g + Vitamin A-Z - 120tab. + HCA Professional 100caps. + CLA Xtreme 60caps. + Koszulka Damska + Shaker Cena produktu: 239,99 PLN 129,99

Bardziej szczegółowo

10 ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA

10 ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA 10 ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA 10 ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Należy spożywać produkty z różnych grup żywności (dbać o urozmaicenie posiłków) Kontroluj masę ciała (dbaj o zachowanie

Bardziej szczegółowo

Cena : 15,00 zł Nr katalogowy : VITAMIN B Producent : TREC NUTRITION Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji

Cena : 15,00 zł Nr katalogowy : VITAMIN B Producent : TREC NUTRITION Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji Informacje o produkcie VITAMIN B COMPLEX 60 KAPSUŁEK Cena : 15,00 zł Nr katalogowy : VITAMIN B Producent : TREC NUTRITION Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji VITAMIN

Bardziej szczegółowo

DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW

DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW DOSKONAŁA SUCHA KARMA DLA KOTÓW MATISSE Linia Matisse oferuje pełną gamę karm o wysokiej jakości dostosowanych do wszystkich ras kotów. Główne cechy linii Matisse to: Doskonały

Bardziej szczegółowo

-Trening Personalny : -Trener Personalny: -Kulturystyka: -Sporty siłowe: -Trening motoryczny: -Zajęcia funkcjonalne: -Wysiłek fizyczny : -Zmęczenie:

-Trening Personalny : -Trener Personalny: -Kulturystyka: -Sporty siłowe: -Trening motoryczny: -Zajęcia funkcjonalne: -Wysiłek fizyczny : -Zmęczenie: -Trening Personalny : -Trener Personalny: -Kulturystyka: -Sporty siłowe: -Trening motoryczny: -Zajęcia funkcjonalne: -Wysiłek fizyczny : -Zmęczenie: -Zakwaszenie: -Glikogen: Trening personalny: Indywidualnie

Bardziej szczegółowo

Chlorella Sorokiniana Cryptomonadales Ever Green

Chlorella Sorokiniana Cryptomonadales Ever Green Suplementy diety > Model : - Producent : - algi Chlorella Sorokiniana w 95% trawiona i wchłaniana przez w organizm! Powszechnie wiadomo, że 20 różnych gatunków chlorelli posiada twardą zewnętrzną ścianę

Bardziej szczegółowo

Szafy, garderoby, zabudowy wnęk Rydułtowy ul. Bema 3 Turza Śląska ul.. Bogumińska 21 tel./fax (032) 451-41-29

Szafy, garderoby, zabudowy wnęk Rydułtowy ul. Bema 3 Turza Śląska ul.. Bogumińska 21 tel./fax (032) 451-41-29 Odżywianie w konkurencjach wytrzymałościowych..część 2 Odżywianie jest nieodłącznym elementem procesu treningowego. Pozostałe elementy to trening i regeneracja. Wszystkie te elementy są jednakowo ważne

Bardziej szczegółowo

Witaminy i minerały > BEST BODY Magnesium Liquid 20x25ml Cytrynian Magnezu. BEST BODY Magnesium Liquid 20x25ml Cytrynian Magnezu

Witaminy i minerały > BEST BODY Magnesium Liquid 20x25ml Cytrynian Magnezu. BEST BODY Magnesium Liquid 20x25ml Cytrynian Magnezu Witaminy i minerały > Model : - Producent : Magnesium Liquid - płynna forma magnezu pozwala na szybkie i skuteczne wchłanianie. Wysoka dawka w porcji pozwala zaspokoić zapotrzebowanie wymagających sportowców

Bardziej szczegółowo

Nr 1 W ŻYWIENIU SPORTOWCÓW NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI SKŁADNIKI WYSOKA SKUTECZNOŚĆ WSPOMAGANIA

Nr 1 W ŻYWIENIU SPORTOWCÓW NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI SKŁADNIKI WYSOKA SKUTECZNOŚĆ WSPOMAGANIA Stworzony przez Sportowców dla Sportowców Nr 1 W ŻYWIENIU SPORTOWCÓW NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI SKŁADNIKI WYSOKA SKUTECZNOŚĆ WSPOMAGANIA Vitarade to najnowsza linia wysokozaawansowanych odżywek dla sportowców

Bardziej szczegółowo

Piramida Żywienia. Dominika Kondrak Karina Warwas 1TFS

Piramida Żywienia. Dominika Kondrak Karina Warwas 1TFS Piramida Żywienia Dominika Kondrak Karina Warwas 1TFS Zasady zdrowego żywienia 1. Dbaj o różnorodnośd spożywanych produktów. 2. Strzeż się nadwagi i otyłości, nie zapominaj o codziennej aktywności fizycznej.

Bardziej szczegółowo

Zasady zdrowego żywienia i aktywności fizycznej młodzieży

Zasady zdrowego żywienia i aktywności fizycznej młodzieży Zasady zdrowego żywienia i aktywności fizycznej młodzieży Pamiętaj o codziennym spożywaniu produktów zawartych w piramidzie! PRODUKTY ZBOŻOWE ( mąki, kasza, ryż, płatki, pieczywo i makarony) Sągłównym

Bardziej szczegółowo

Super moc i,,pompa mięśniowa oraz maksymalna wydolność na każdym treningu!

Super moc i,,pompa mięśniowa oraz maksymalna wydolność na każdym treningu! Utworzono: 2017-01-07 21:50:37 PumpCore ( Pump Core ) + GAZETA - 500g + 1szt Cena produktu: 133,99 PLN 89,00 PLN Super moc i,,pompa mięśniowa oraz maksymalna wydolność na każdym treningu! Efekt,,pompy

Bardziej szczegółowo

Stymulowanie wzrostu bakterii fermentacji mlekowej przez białka mleka. Waldemar Gustaw

Stymulowanie wzrostu bakterii fermentacji mlekowej przez białka mleka. Waldemar Gustaw Stymulowanie wzrostu bakterii fermentacji mlekowej przez białka mleka Waldemar Gustaw Stymulowanie wzrostu bakterii fermentacji mlekowej Wzrost zainteresowania prozdrowotnym wpływem bakterii fermentacji

Bardziej szczegółowo

Mąka gryczana Ekologiczna mąka gryczana ze zmielonej na żarnach gryki. Doskonała na bliny, placki i kluski. Spożywanie mąki gryczanej oraz kaszy gryczanej uznawane jest za bardzo korzystne dla prawidłowego

Bardziej szczegółowo

Suplementacja w diecie na masę

Suplementacja w diecie na masę Suplementy na masę jakie i kiedy stosować Suplementy w dietach sportowców to fundament zdobywania wymarzonego celu poprawy sylwetki, nabrania masy mięśniowej, zwiększenia kondycji czy wielu innych. Niezbędne

Bardziej szczegółowo

Warsztaty dla Rodziców. Wiosenne śniadanie. Warszawa 26.05.2015 r.

Warsztaty dla Rodziców. Wiosenne śniadanie. Warszawa 26.05.2015 r. Warsztaty dla Rodziców Wiosenne śniadanie Warszawa 26.05.2015 r. Urozmaicenie Uregulowanie Umiarkowanie Umiejętności Unikanie Prawidłowe żywienie 7 zasad wg prof. Bergera + Uprawianie sportu + Uśmiech

Bardziej szczegółowo

Nutramil Complex Protein

Nutramil Complex Protein Nutramil Complex Protein suplement diety Dieta wysokobiałkowa, wysokoenergetyczna, bezresztkowa. Nutramil complex Protein to żywność specjalnego przeznaczenia medycznego. Preparat stanowi kompozycję niezbędnych

Bardziej szczegółowo

CHOLESTONE NATURALNA OCHRONA PRZED MIAŻDŻYCĄ. www.california-fitness.pl www.calivita.com

CHOLESTONE NATURALNA OCHRONA PRZED MIAŻDŻYCĄ. www.california-fitness.pl www.calivita.com CHOLESTONE NATURALNA OCHRONA PRZED MIAŻDŻYCĄ Co to jest cholesterol? Nierozpuszczalna w wodzie substancja, która: jest składnikiem strukturalnym wszystkich błon komórkowych i śródkomórkowych wchodzi w

Bardziej szczegółowo

PLANOWANIE - CIĄŻA - KARMIENIE

PLANOWANIE - CIĄŻA - KARMIENIE Vita-Min Plus Mama suplement diety PLANOWANIE - CIĄŻA - KARMIENIE PLANOWANIE - CIĄŻA - KARMIENIE Produkt rekomendowany przez Polskie Towarzystwo Ginekologiczne oraz posiada pozytywną opinię Instytutu Matki

Bardziej szczegółowo

Cena: 16. ACE24 Michał Kleszcz Straszęcin 295k Straszęcin VAT: PL TREC Vitamin B Complex.

Cena: 16.  ACE24 Michał Kleszcz Straszęcin 295k Straszęcin VAT: PL TREC Vitamin B Complex. www.twoje-odzywki.pl ACE24 Michał Kleszcz Straszęcin 295k 39-218 Straszęcin VAT: PL8722344523 TREC Vitamin B Complex [Support Energy Production and Food Assimilation!] Energia, koncentracja i efektywny

Bardziej szczegółowo