pracowników podmiotów leczniczych, przedstawiam poniższą opinię.

Save this PDF as:

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "pracowników podmiotów leczniczych, przedstawiam poniższą opinię."

Transkrypt

1 WICEPRZEWODNICZĄCA OGÓLNOPOLSKIEGO POROZUMIENIA ZWIĄZKÓW ZA WODOWYCH WIESŁAWA TARANOWSKA OPZZ/ WT/ RG/ 410/ 2016 Warszawa,dnia 30 czerwca2016 r. Szanowny Pan Konstanty RADZIWIłł Minister Zdrowia W odpowiedzi na przedstawiony członkom Trójstronnego Zespołu do Spraw Ochrony Zdrowia projekt ustawy w sprawie minimalnego wynagrodzenia pracowników podmiotów leczniczych, przedstawiam poniższą opinię. OPZZ przekazało projekt ustawy do szerokich konsultacji społecznych z branżowymi organizacjami członkowskimi reprezentującymi wszystkie zawody zatrudnionych w ochronie zdrowia, w szczególności zrzeszonych w Federacji Związków Zawodowych Pracowników Ochrony Zdrowia i Pomocy Społecznej. Niemal wszystkie organizacje wyrażają konieczność i oczekiwanie pilnego uregulowania systemowego wzrostu wynagrodzeń obejmującego wszystkie grupy zawodowe pracujących w ochronie zdrowia, wskazując, że jest to jeden z warunków zachowania spokoju społecznego w podmiotach leczniczych, jak też respektowania zasady solidarności i sprawiedliwości społecznej wobec wszystkich zatrudnionych. Niestety, przedstawiony projekt ustawy w wersji przekazanej członkom Trójstronnego Zespołu do Spraw Ochrony Zdrowia jest nie do przyjęcia, zarówno ze względów merytorycznych, jak i legislacyjnych. Opinia poniższa wskazuje na zasadnicze mankamenty projektu, z których za najważniejsze należy uznać: zakres podmiotowy ustawy, terminy wejścia w życie poszczególnych przepisów, wysokość proponowanych (wzrostów?) wynagrodzeń, sposób i tryb ich ustalania, brak zabezpieczenia środków finansowych na realizację ustawy ze wskazaniem, że jej wykonanie będzie uzależnione od sytuacji finansowej podmiotu leczniczego. Przede wszystkim projektowana ustawa nie spełni głównego celu, jakim w naszej ocenie powinno być z jednej strony stopniowe zmniejszanie dysproporcji płacowej pomiędzy poszczególnymi grupami zawodowymi zatrudnionych w podmiotach leczniczych, z drugiej - systemowe zwiększanie płac dla wszystkich pracowników. OGÓLNOPOLSKIE POROZUMIENIE ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH Warszawa, ul. Kopernika 36/40 tel.: , fax: www:

2 Uwagi do poszczególnych zagadnień projektowanej ustawy: 1) Zakres podmiotowy ustawy (art. 1) Przedstawiony projekt ustawy zawiera niejasne oznaczenie do kogo jest adresowany. Zapisy odnoszą się do minimalnego wynagrodzenia "pracowników podmiotów leczniczych" natomiast zapis wskazuje, że "ustawa określa sposób ustalania minimalnego wynagrodzenia pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych". Zgodnie z definicją zawartą wart. 2 pkt. ust. 1 pkt. 2 ustawy z dnia 15 kwietnia 201lr. o działalności leczniczej: "osoba wykonująca zawód medyczny - to osoba uprawniona na podstawie odrębnych przepisów do udzielania świadczeń zdrowotnych oraz osoba legitymująca się nabyciem fachowych kwalifikacji do udzielania świadczeń zdrowotnych w określonym zakresie lub w określonej dziedzinie medycyny". Należy też podkreślić, że ustawa o działalności leczniczej do pracowników podmiotów leczniczych zalicza także pracowników administracyjnych, technicznych, gospodarczych i obsługi. Z treści przedstawionego projektu jednoznacznie wynika, że jej regulacje odnoszą się tylko do pracowników wykonujących zawody medyczne (pracowników zatrudnionych w ramach realizacji działalności podstawowej), na co wskazuje załącznik do ustawy. Taki zakres podmiotowy jest nie do przyjęcia przez nasze organizacje członkowskie reprezentujące wszystkie grupy zawodowe pracujących w podmiotach leczniczych. Stąd postulujemy, aby zakres podmiotowy ustawy obejmował także pracowników administracyjnych, technicznych, gospodarczych i obsługi. Podkreślić należy, że dane płacowe uwzględniające powyższe grupy zawodowe były zbierane w ankiecie Ministerstwa Zdrowia - były to takie grupy jak: pracownicy administracyjni, techniczni, ekonomiczni (osoby zatrudnione na stanowiskach administracyjnych, technicznych, ekonomicznych) - przykładowe grupy stanowisk pracy: stanowiska samodzielne wymagające wyższego wykształcenia o odpowiednim kierunku; inne stanowiska wymagające wykształcenia średniego; stanowiska wymagające wykształcenia podstawowego; pracownicy gospodarczy (osoby zatrudnione na stanowiskach gospodarczych) - przykładowe grupy stanowisk pracy: stanowiska wymagające zasadniczego wykształcenia zawodowego w odpowiednim zawodzie lub podstawowego wykształcenia i kursu przysposobienia zawodowego; stanowiska wymagające wykształcenia podstawowego; dodatkowa uwaga: w związku z tym, że 31 maja 2016r. weszła w życie ustawa z dnia 25 września 2015r. o zawodzie fizjoterapeuty wskazująca na zawód fizjoterapeuty jako samodzielny zawód medyczny - konieczne i zasadne jest oddzielne wyodrębnienie tego zawodu w grupie zawodów medycznych. 2

3 Dodatkowe uzasadnienie zakresu podmiotowego: Uwzględnienie wszystkich pracujących grup zawodowych w podmiotach leczniczych to jeden z najczęściej wskazywanych postulatów organizacji członkowskich opzz. Wskazują, że zaproponowany zakres podmiotowy będzie konfliktować pracowników podmiotów leczniczych. Pojawiają się m.in. opinie: "by podmiot leczniczy mógł dobrze i sprawnie funkcjonować potrzebni są nie tylko pracownicy medyczni ale także sprawna administracja czy księgowość dbająca o rozliczenia czy obsługa, stanowiąca "trzon" placówek. Nie można zapominać o tych grupach i antagonizować pracowników tego samego zakładu pracy, pomijając ich pracę. Sam też tytuł projektu ustawy sugeruje, że jest to "projekt ustawy w sprawie minimalnego wynagrodzenia pracowników podmiotów leczniczych", co oznacza - wszystkich a nie wybranych grup zawodowych". Opinie wskazują także, że nawet określenie stanowisk w ramach działalności podstawowej będzie źródłem wielu niejasności, bo np. sekretarki czy statystycy medyczni w jednych regulaminach organizacyjnych pracy są uwzględnieni w pionie lecznictwa, a w drugim np. w dziale administracji. Kolejny przykład: można interpretować, że projektowana ustawa reguluje płace pracownika medycznego jakim jest np. "zmywacz szkła laboratoryjnego", gdzie wymaganym wykształceniem jest podstawowe, pomijając całkowicie pracownika na stanowisku np. "technik urządzeń medycznych" zajmującego się aparaturą medyczną, urządzeniami do dializ itp. gdzie jest wymagane wykształcenie co najmniej średnie oraz wysokie kwalifikacje zawodowe. To przykłady uzasadniające konieczność doprecyzowania zakresu ustawy, który powinien uwzględniać pracowników podmiotów leczniczych, nie tylko zatrudnionych w ramach działalności podstawowej. 2) Słowniczek ustawy (art.2). Uwaga ogólna dotyczy naruszenia zasad techniki prawodawczej, jakim jest brak podstawowej siatki definicyjnej projektowanej regulacji. projekt wprowadza nową kategorię "minimalnego wynagrodzenia zasadniczego", mającą zastosowanie wyłącznie w sektorze ochrony zdrowia; w załączniku do ustawy pojawia się także kategoria "minimalne wynagrodzenie zasadnicze brutto", także niezdefiniowane. Ustawa powinna jednoznacznie wskazywać, że minimalne wynagrodzenie zasadnicze jest inną kategorią prawną niż minimalne wynagrodzenie w rozumieniu art. 1 pkt. 3a ustawy z dnia 10 października 2002r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę (Dz. U. z 20l5r., poz. 2008); inaczej w porządku prawnym będą funkcjonować 2 definicje minimalnego wynagrodzenia. analogicznymi są np. definicja "pracownika" (określona w Kodeksie pracy i zupełnie inna niż ta zdefiniowana w projekcie); pomija się także definicję "zawodu medycznego" (powinno być przynajmniej odniesienie do stosownej ustawy). 3

4 3) Odniesienie do przeciętnego wynagrodzenia - "zamrożona" kwota do 2021r. (art. 6) Nie do przyjęcia jest zaproponowana "sztywno" podstawa kwoty 3900 zł brutto, mająca obowiązywać do dnia 31 grudnia 2021r. Naliczenia płac od takiej podstawy będą skutkować w perspektywie kolejnych 5 lat wręcz obniżką wynagrodzeń, przy wzroście płacy przeciętnej czy nawet minimalnej w gospodarce narodowej. Jeśli założeniem jest ustalanie minimalnego wynagrodzenia zasadniczego jako iloczynu współczynnika pracy określonego w załączniku do ustawy oraz wynagrodzenia przeciętnego - nie powinno być okresu dostosowawczego. Od początku obowiązywania ustawy kwota bazowa powinna być ustalona na poziomie przeciętnego wynagrodzenia miesięcznego w rozumieniu art. 1 pkt. 3a ustawy z dnia 10 października 2002 r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę (Dz. U. z 2015 r., poz. 2008) obowiązującego w poprzednim roku. Domagamy się, aby kwota 3900 zł została zastąpiona definicją "wynagrodzenia przeciętnego rozumianego jako przeciętne miesięczne wynagrodzenie brutto w gospodarce narodowej, ogłoszone przez Prezesa Głównego Urzędu Statystycznego w Dzienniku Urzędowym Rzeczypospolitej Polskiej "Monitor Polski': zawartą wart. 1 pkt. 3a) ustawy z dnia 10 października 2002r. o minimalnym wynagrodzeniu za pracę (Dz. U. z 2015 r., poz. 2008). 4) Tryb ustalania minimalnego wynagrodzenia zasadniczego (art. 6 ust. 2) Projekt wskazuje, że do 2021r. pracodawca dokonuje podwyższania wynagrodzenia pracownika, którego wynagrodzenie zasadnicze jest niższe od minimalnego wynagrodzenia, w terminie do dnia 1 lipca każdego roku. Uwagi: nie do przyjęcia jest termin - uważamy, że podwyższanie wynagrodzenia powinno być dokonywane z dniem 1 stycznia każdego roku; pkt. 2) przepis wskazujący, że sposób podwyższenia wynagrodzenia ustalają, w drodze porozumienia, strony uprawnione w danym podmiocie leczniczym do zawarcia zakładowego układu zbiorowego pracy - jest wadliwy prawnie. W myśl art Kodeksu pracy układ zakładowy zawierają wszystkie organizacje związkowe, które prowadziły rokowania nad tym układem, bądź przynajmniej wszystkie reprezentatywne organizacje związkowe, w rozumieniu art a, uczestniczące w rokowaniach. Tym samym nie jest jasne, które organizacje po stronie związkowej są zdaniem projektodawcy uprawnione w danym podmiocie leczniczym do zawarcia zakładowego układu zbiorowego pracy. Ponadto wątpliwości budzi również wyrażenie "ustalają" - w jakim trybie, czy wyrażenie "ustalają" należy rozumieć jako konsultują czy uzgadniają? 4

5 przepis niejasno precyzuje, czy chodzi o dokonywanie podwyższenia minimalnego wynagrodzenia zasadniczego, ustalonego zgodnie z tą niniejszą ustawą czy obecnie obowiązującego wynagrodzenia zasadniczego w danej grupie zawodowej? oraz w stosunku do czego - czy do obowiązującego minimalnego wynagrodzenia w gospodarce czy minimalnego wynagrodzenia ustalonego tą ustawą? pkt. 3) wskazuje się, że porozumienie dotyczące podwyższenia wynagrodzenia zawiera się corocznie w terminie do dnia 31 maja. W naszej ocenie "waloryzacja" wynagrodzeń powinna obowiązywać od 1 stycznia każdego roku, w związku z tym porozumienie mogłoby być zawarte np. do końca listopada danego roku. pkt. 5) nie do przyjęcia jest zapis, że "ustalony w drodze porozumienia albo zarządzenia sposób podwyższenia wynagrodzenia uwzględnia sytuację i możliwości finansowe podmiotu leczniczego". Nie ulega wątpliwości, że w praktyce będzie to realizowane nie tylko uznaniowo ale jako argument do nieprzyznania wzrostu płac, pomimo ustawowych zapisów. 5) Wysokość wynagrodzeń i Załącznik nr 1 określający współczynniki pracy. Nie do przyjęcia jest zapis stanowiący, że do dnia 1 lipca 2018r. wynagrodzenie pracowników zostaje podwyższone co najmniej o 20 % kwoty stanowiącej różnicę między minimalnym wynagrodzeniem, a wynagrodzeniem zasadniczym pracownika. Zaproponowane w tabeli kwoty minimalnego wynagrodzenia zasadniczego brutto oznaczają w praktyce, że przez kolejne 4 lata pracownicy będą dostawać "podwyżkę" wynagrodzeń na granicy obecnie wypłacanego dodatku wyrównawczego do minimalnego wynagrodzenia. Należy dokonać modyfikacji zaproponowanych współczynników pracy wpływających na wysokość minimalnego wynagrodzenia zasadniczego brutto, we wszystkich grupach zawodowych. Obecnie zaproponowane współczynniki pracy, owszem uwzględniają wyniki Ankiety zebranej przez Ministerstwo Zdrowia od podmiotów leczniczych, ale jedynie utrwalają stan obecnych. żenująco niskich dla wielu grup zawodowych wynagrodzeń. Wzrost wynagrodzeń powinien być "ponad" obecnie obowiązujące stawki dla każdego zawodu, tymczasem współczynniki pracy "zamrażają" płace w ochronie zdrowia, ale też w perspektywie kolejnych 5 lat - znacząco je obniżą. Nawet uzasadnienie do ustawy wprost wskazuje, że docelowe poziomy minimalnych wynagrodzeń, co do zasady ustalone zostały na poziomie średnich wynagrodzeń zasadniczych wypłacanych obecnie w działających w Polsce podmiotach leczniczych - a przecież wzrost wynagrodzeń nie polega na opisaniu staniu faktycznego. To jeden z najważniejszych elementów ustawy, który powinien stanowić element wyjściowy do dalszych uzgodnień w ramach branżowego Trójstronnego Zespołu do Spraw Ochrony Zdrowia wraz z uwzględnieniem proporcji pomiędzy wynagrodzeniami poszczególnych grup zawodowych. 5

6 6) Brak wskazania źródła finansowania wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia Projekt wskazuje jedynie na skutek finansowy dla podmiotów leczniczych w momencie osiągnięcia docelowych poziomów minimalnych wynagrodzeń dla pracowników podmiotów leczniczych szacowany na ok. 6,7 mld zł - brakuje wprost wskazania źródła finansowania projektowanych rozwiązań, co jest niezbędne. Nie ma naszej zgody na to, aby tak systemowa regulacja płacowa dokonywała się kosztem obniżenia liczby ijakości świadczeń zdrowotnych, jeśli założeniem jest jej finansowanie w ramach tych samych dostępnych środków NFZ. Nie można także zrzucać odpowiedzialności za realizację ustawy podmiotom leczniczym, bez wskazania źródła finansowania. 7) Termin wejścia w życie ustawy - od l stycznia 2017r. jest nie do przyjęcia wraz ze wskazaniem, że docelowa wysokość wynagrodzenia minimalnego miałaby zostać osiągnięta dopiero po upływie wskazanego w ustawie okresu przejściowego tj. po 202lr. Nowa regulacja placowa w ochronie zdrowia powinna obowiązywać co najmniej od IV kwartału br. 8) Kontrola wykonywania obowiązku realizacji wzrostu wynagrodzenia przez podmiot tworzący jak i inspekcję pracy może być pozorna, jeśli nie będzie żadnych sankcji określonych ustawowo jak np. w przypadku Państwowej Inspekcji Pracy powinny to być co najmniej wysokości kary grzywny czy mandatów karnych za naruszenia przepisów związanych z wykroczeniami przeciwko prawom pracownika (analogicznie jak niewypłacanie wynagrodzeń). Pomimo krytycznej opinii do niniejszego projektu, branżowe organizacje członkowskie OPZZ liczą, że jest to punkt wyjściowy do dalszej pracy nad płacową regulacją systemową w ochronie zdrowia. ~\ \, Z poważaniem \:' ' "\-.. \\, \l, f'v Q.. \..A U,.~----../) ~ ~ o,,," Wie~awa Taranowska Wiceprzewodnicząca OPZZ 6

3. Sposób obliczania ustawowego najniższego wynagrodzenia zasadniczego

3. Sposób obliczania ustawowego najniższego wynagrodzenia zasadniczego Informacja w sprawie ustawy z dnia 8 czerwca 2017 r. o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych 1. Cel i

Bardziej szczegółowo

ul. Smulikowskiego 6/ Warszawa

ul. Smulikowskiego 6/ Warszawa Warszawa, dnia 28 października 2016 r. L.dz. FZZ VIII 771/28/10/2016 Szanowny Pan KONSTANTY RADZIWIŁŁ MINISTER ZDROWIA OPINIA DO PROJEKTU USTAWY O SPOSOBIE USTALANIA NAJNIŻSZEGO WYNAGRODZENIA ZASADNICZEGO

Bardziej szczegółowo

Ustawa jeszcze wymaga stanowiska Senatu.

Ustawa jeszcze wymaga stanowiska Senatu. Sejm uchwalił przygotowaną przez rząd ustawę o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia pracowników medycznych tym samym najniższe wynagrodzenie zasadnicze ustala się jako iloczyn współczynnika pracy

Bardziej szczegółowo

Sposób ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych.

Sposób ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych. Sposób ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych. Dz.U.2017.1473 z dnia 2017.08.01 Status: Akt obowiązujący Wersja

Bardziej szczegółowo

Tekst ustawy przyjęty przez Senat bez poprawek USTAWA. z dnia 8 czerwca 2017 r.

Tekst ustawy przyjęty przez Senat bez poprawek USTAWA. z dnia 8 czerwca 2017 r. Tekst ustawy przyjęty przez Senat bez poprawek USTAWA z dnia 8 czerwca 2017 r. o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach

Bardziej szczegółowo

Projekt z dnia r. U S T AWA. z dnia..

Projekt z dnia r. U S T AWA. z dnia.. U S T AWA Projekt z dnia 23.05.2018 r. z dnia.. o zmianie ustawy o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych

Bardziej szczegółowo

Sposób ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych.

Sposób ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych. Sposób ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych. Dz.U.2017.1473 z dnia 2017.08.01 Status: Akt oczekujący Wersja od:

Bardziej szczegółowo

Sposób ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych.

Sposób ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych. Sposób ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych. Dz.U.2017.1473 z dnia 2017.08.01 Status: Akt obowiązujący Wersja

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 6 sierpnia 2019 r. Poz. 1471

Warszawa, dnia 6 sierpnia 2019 r. Poz. 1471 Warszawa, dnia 6 sierpnia 2019 r. Poz. 1471 OBWIESZCZENIE MARSZAŁKA SEJMU RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ z dnia 28 czerwca 2019 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu ustawy o sposobie ustalania najniższego

Bardziej szczegółowo

3) różnicowanie podmiotów podobnych musi znajdować podstawę w wartościach, zasadach lub normach konstytucyjnych.

3) różnicowanie podmiotów podobnych musi znajdować podstawę w wartościach, zasadach lub normach konstytucyjnych. UZASADNIENIE Po dokonaniu analizy funkcjonowania ustawy z dnia 8 czerwca 2017 r. o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach

Bardziej szczegółowo

Anita Tuliszka - Gümüş adwokat Poznań, dnia 28 września 2017 roku

Anita Tuliszka - Gümüş adwokat Poznań, dnia 28 września 2017 roku Bigajczyk, Felerowicz, Przybyła-Juszczak, Tuliszka-Gümüş Spółka Partnerska Adwokatów i Radców Prawnych ul. Kościelna 30/40 60-538 Poznań tel./fax (0-61) 853-26-34 Anita Tuliszka - Gümüş adwokat Poznań,

Bardziej szczegółowo

ul. Smulikowskiego 6/ Warszawa

ul. Smulikowskiego 6/ Warszawa Warszawa, dnia 6 listopada 2017 r. L. Dz. FZZ IX 095/06/11/17 Szanowna Pani Elżbieta Rafalska Przewodnicząca Rady Dialogu Społecznego Forum Związków Zawodowych w wykonaniu zobowiązania z dnia 24-10-2017

Bardziej szczegółowo

Zarząd Krajowy Ogólnopolskiego Związku Zawodowego Lekarzy. Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej

Zarząd Krajowy Ogólnopolskiego Związku Zawodowego Lekarzy. Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej Uwagi do projektu rozporządzenia Ministra Zdrowia zmieniającego rozporządzenie w sprawie zasad wynagradzania pracowników publicznych zakładów opieki zdrowotnej. Lp. Treść uwagi Zgłaszający uwagę Stanowisko

Bardziej szczegółowo

Ustawa. z dnia... o zmianie ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę

Ustawa. z dnia... o zmianie ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę PROJEKT Ustawa z dnia... o zmianie ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę Art. 1. W ustawie z dnia 10 października 2002 o minimalnym wynagrodzeniu za pracę (Dz. U. z 2002 r. Nr 200, poz. 1679 z późn.

Bardziej szczegółowo

Projekt USTAWA. z dnia

Projekt USTAWA. z dnia USTAWA Projekt z dnia o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych Art. 1. Ustawa określa sposób ustalania

Bardziej szczegółowo

MINISTER EDUKACJI NARODOWEJ

MINISTER EDUKACJI NARODOWEJ MINISTER EDUKACJI NARODOWEJ DWST-WPZN.054.20.2018.EB Warszawa, 13 marca 2018 r. Pan Marek Kuchciński Marszałek Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej Odpowiedź na zapytanie nr 6703 Szanowny Panie Marszałku, składam

Bardziej szczegółowo

ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PRAWNE

ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PRAWNE Sopot, dnia 30 września 2017 r. Sygn.: 005996 ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PRAWNE Przedmiot odpowiedzi: 1. Jaka jest minimalna stawka brutto pracownika wykonującego zawód medyczny zatrudnianego od 1 lipca 2017

Bardziej szczegółowo

USTAWA. z dnia 22 lipca 2006 r. o przekazaniu środków finansowych świadczeniodawcom na wzrost wynagrodzeń. (Dz. U. z dnia 22 sierpnia 2006 r.

USTAWA. z dnia 22 lipca 2006 r. o przekazaniu środków finansowych świadczeniodawcom na wzrost wynagrodzeń. (Dz. U. z dnia 22 sierpnia 2006 r. Dz.U.06.149.1076 2007.04.26 zm. Dz.U.2007.64.430 art. 1 2007.10.01 zm. Dz.U.2007.181.1290 art. 1 2007.10.16 zm. Dz.U.2007.181.1290 art. 1 USTAWA z dnia 22 lipca 2006 r. o przekazaniu środków finansowych

Bardziej szczegółowo

art. 11 Ustawa wchodzi w życie po upływie 14 dni od dnia ogłoszenia, z wyjątkiem pkt 1 załącznika, który wchodzi w życie z dniem 1 stycznia 2007 r.

art. 11 Ustawa wchodzi w życie po upływie 14 dni od dnia ogłoszenia, z wyjątkiem pkt 1 załącznika, który wchodzi w życie z dniem 1 stycznia 2007 r. Przekazanie środków finansowych świadczeniodawcom na wzrost wynagrodzeń. Dz.U.2006.149.1076 z dnia 2006.08.22 Status: Akt obowiązujący Wersja od: 16 października 2007 r. Wejście w życie: 6 września 2006

Bardziej szczegółowo

USTAWA. z dnia 22 lipca 2006 r. o przekazaniu środków finansowych świadczeniodawcom na wzrost wynagrodzeń. Rozdział 1.

USTAWA. z dnia 22 lipca 2006 r. o przekazaniu środków finansowych świadczeniodawcom na wzrost wynagrodzeń. Rozdział 1. Kancelaria Sejmu s. 1/12 USTAWA z dnia 22 lipca 2006 r. o przekazaniu środków finansowych świadczeniodawcom na wzrost wynagrodzeń Opracowano na podstawie: Dz. U. z 2006 r. Nr 149, poz. 1076, z 2007 r.

Bardziej szczegółowo

Materiał porównawczy do ustawy z dnia 5 września 2007 r. (druk nr 517) <Rozdział 1 Przepisy ogólne>

Materiał porównawczy do ustawy z dnia 5 września 2007 r. (druk nr 517) <Rozdział 1 Przepisy ogólne> BIURO LEGISLACYJNE/ Materiał porównawczy Materiał porównawczy do ustawy z dnia 5 września 2007 r. o zmianie ustawy o przekazaniu środków finansowych świadczeniodawcom na wzrost wynagrodzeń oraz o zmianie

Bardziej szczegółowo

wprowadzono rozróżnienie na pracownika i inną niż pracownik osobę wykonującą pracę zarobkową. Ta dyferencjacja jest niezbędna ze względu na

wprowadzono rozróżnienie na pracownika i inną niż pracownik osobę wykonującą pracę zarobkową. Ta dyferencjacja jest niezbędna ze względu na UZASADNIENIE Rozporządzenie Rady Ministrów w sprawie trybu udzielenia i korzystania ze zwolnienia z obowiązku świadczenia pracy na okres kadencji w zarządzie zakładowej organizacji związkowej przysługującego

Bardziej szczegółowo

Druk nr 1583 Warszawa, 24 maja 2017 r.

Druk nr 1583 Warszawa, 24 maja 2017 r. SEJM RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ VIII kadencja Prezes Rady Ministrów RM-10-53-17 Druk nr 1583 Warszawa, 24 maja 2017 r. Pan Marek Kuchciński Marszałek Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej Szanowny Panie Marszałku

Bardziej szczegółowo

Warszawa, r.

Warszawa, r. Warszawa, 07.06.2016 r. Stanowisko Rady Szkolnictwa Wyższego i Nauki Związku Nauczycielstwa Polskiego w sprawie dialogu społecznego i uprawnień związków zawodowych w publicznych szkołach wyższych Rada

Bardziej szczegółowo

Kondycja szpitali klinicznych a ustawa o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne

Kondycja szpitali klinicznych a ustawa o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne Kondycja szpitali klinicznych a ustawa o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych Ankieta dot. skutków

Bardziej szczegółowo

Or.A.0713/2041/16 UWAGI W RAMACH UZGODNIEŃ Z KOMISJĄ WSPÓLNĄ RZĄDU I SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO

Or.A.0713/2041/16 UWAGI W RAMACH UZGODNIEŃ Z KOMISJĄ WSPÓLNĄ RZĄDU I SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO Or.A.0713/2041/16 UWAGI W RAMACH UZGODNIEŃ Z KOMISJĄ WSPÓLNĄ RZĄDU I SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO Informacja o projekcie: Tytuł Projekt ustawy o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników

Bardziej szczegółowo

MINISTER ROLNICTWA I ROZWOJU WSI Krzysztof Jurgiel

MINISTER ROLNICTWA I ROZWOJU WSI Krzysztof Jurgiel Warszawa, dnia 07 grudnia 2017 MINISTER ROLNICTWA I ROZWOJU WSI Krzysztof Jurgiel Znak sprawy:row.wpk.058.7.2017 Pan Marek Kuchciński Marszałek Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej Szanowny Panie Marszałku

Bardziej szczegółowo

z dnia.. r. zmieniające rozporządzenie w sprawie ogólnych warunków umów o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej

z dnia.. r. zmieniające rozporządzenie w sprawie ogólnych warunków umów o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej ROZPORZĄDZENIE Projekt 23.03.2018 r. MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia.. r. zmieniające rozporządzenie w sprawie ogólnych warunków umów o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej Na podstawie art. 137 ust. 2 ustawy

Bardziej szczegółowo

Tekst ustawy ustalony ostatecznie po rozpatrzeniu poprawek Senatu. USTAWA z dnia 22 lipca 2006 r.

Tekst ustawy ustalony ostatecznie po rozpatrzeniu poprawek Senatu. USTAWA z dnia 22 lipca 2006 r. Tekst ustawy ustalony ostatecznie po rozpatrzeniu poprawek Senatu USTAWA z dnia 22 lipca 2006 r. o przekazaniu środków finansowych świadczeniodawcom na wzrost wynagrodzeń Art. 1. 1. Ustawa określa zasady

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ 1) z dnia r.

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ 1) z dnia r. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA EDUKACJI NARODOWEJ 1) z dnia. 2011 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wysokości minimalnych stawek wynagrodzenia zasadniczego nauczycieli, ogólnych warunków przyznawania dodatków

Bardziej szczegółowo

ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PRAWNE

ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PRAWNE Sopot, dnia 4 listopada 2017 r. Sygn.: 006277 ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PRAWNE skierowane przez Zleceniodawcę w dniu 3 listopada 2017 r. o godzinie 23:30 w ramach abonamentu. Przedmiot odpowiedzi: 1. Czy możliwe

Bardziej szczegółowo

- o uchyleniu ustawy o negocjacyjnym systemie kształtowania przyrostu przeciętnych wynagrodzeń u przedsiębiorców oraz o zmianie niektórych ustaw.

- o uchyleniu ustawy o negocjacyjnym systemie kształtowania przyrostu przeciętnych wynagrodzeń u przedsiębiorców oraz o zmianie niektórych ustaw. SEJM RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ VI kadencja Prezes Rady Ministrów RM 10-136-09 Druk nr 2479 Warszawa, 6 listopada 2009 r. Szanowny Panie Marszałku Pan Bronisław Komorowski Marszałek Sejmu Rzeczypospolitej

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW

ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW Projekt z dnia 20 lipca 2015 r. ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW z dnia 2015 r. w sprawie wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę w 2016 r. Na podstawie art. 2 ust. 5 ustawy z dnia 10 października 2002

Bardziej szczegółowo

Wyrok z dnia 6 maja 2003 r. I PK 157/02

Wyrok z dnia 6 maja 2003 r. I PK 157/02 Wyrok z dnia 6 maja 2003 r. I PK 157/02 Przewodniczący SSN Herbert Szurgacz (sprawozdawca), Sędziowie SN: Zbigniew Myszka, Jadwiga Skibińska-Adamowicz. Sąd Najwyższy, po rozpoznaniu na rozprawie w dniu

Bardziej szczegółowo

WIESŁAWA TARANOWSKA. finansowego spzoz) Warszawa, dnia 6 maja 2016 r. OPZZ/ WT/ RG/ 231/2016

WIESŁAWA TARANOWSKA. finansowego spzoz) Warszawa, dnia 6 maja 2016 r. OPZZ/ WT/ RG/ 231/2016 WICEPRZEWODNICZĄCA OGÓLNOPOLSKIEGO POROZUMIENIA ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH WIESŁAWA TARANOWSKA OPZZ/ WT/ RG/ 231/2016 Warszawa, dnia 6 maja 2016 r. Szanowny Pan Piotr WARCZVŃSKI Podsekretarz Stanu w Ministerstwie

Bardziej szczegółowo

Projekt Rozporządzenia Ministra SWiA z dnia r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie

Projekt Rozporządzenia Ministra SWiA z dnia r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie Źródło: http://bip.mswia.gov.pl/bip/projekty-aktow-prawnyc/2004/298,projekt-rozporzadzenia-ministra-swia-z-dnia-2004-r-zmi eniajacego-rozporzadzenie-.html Wygenerowano: Piątek, 26 sierpnia 2016, 23:49

Bardziej szczegółowo

OPINIA KRAJOWEJ RADY SĄDOWNICTWA. z dnia 28 lipca 2015 r.

OPINIA KRAJOWEJ RADY SĄDOWNICTWA. z dnia 28 lipca 2015 r. OPINIA KRAJOWEJ RADY SĄDOWNICTWA z dnia 28 lipca 2015 r. w przedmiocie poselskiego projektu ustawy o zmianie ustawy o diagnostyce laboratoryjnej oraz ustawy o działalności leczniczej Krajowa Rada Sądownictwa

Bardziej szczegółowo

Szanowny Pan Jakub Szulc Sekretarz Stanu w Ministerstwie Zdrowia Szanowny Panie Ministrze!

Szanowny Pan Jakub Szulc Sekretarz Stanu w Ministerstwie Zdrowia Szanowny Panie Ministrze! WICEPRZEWODNICZĄCA OGÓLNOPOLSKIEGO POROZUMIENIA ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH WIESŁAWA TARANOWSKA OPZZ/ WT/ RG/ 827/ 2010 Warszawa, dnia 30 września 2010r. Szanowny Pan Jakub Szulc Sekretarz Stanu w Ministerstwie

Bardziej szczegółowo

SPRAWIE ŚWIADCZEŃ GWARANTOWANYCH Z ZAKRESU OPIEKI PSYCHIATRYCZNEJ I LECZENIA UZALEŻNIEŃ

SPRAWIE ŚWIADCZEŃ GWARANTOWANYCH Z ZAKRESU OPIEKI PSYCHIATRYCZNEJ I LECZENIA UZALEŻNIEŃ Warszawa, dn. 19.12.2014 r. Sz. Pan Minister Piotr Warczyński Ministerstwo Zdrowia ul. Miodowa 15 00-952 Warszawa Szanowny Panie Ministrze, W związku z prowadzonymi przez Ministerstwo Zdrowia konsultacjami

Bardziej szczegółowo

do ustawy z dnia 16 grudnia 2015 r. o szczególnych rozwiązaniach służących realizacji ustawy budżetowej na rok 2016 (druk nr 31)

do ustawy z dnia 16 grudnia 2015 r. o szczególnych rozwiązaniach służących realizacji ustawy budżetowej na rok 2016 (druk nr 31) BIURO LEGISLACYJNE/ Materiał porównawczy M A T E R I A Ł P O R Ó W N AW C Z Y do ustawy z dnia 16 grudnia 2015 r. o szczególnych rozwiązaniach służących realizacji ustawy budżetowej na rok 2016 (druk nr

Bardziej szczegółowo

I N F O R M A C J A. w sprawie POROZUMIENIA z dnia r.

I N F O R M A C J A. w sprawie POROZUMIENIA z dnia r. I N F O R M A C J A w sprawie POROZUMIENIA z dnia 09-07-2018r. Porozumienie z dnia 09 lipca 2018r. zawarte w Warszawie pomiędzy OZZPiP oraz NIPiP, a Ministrem Zdrowia i Prezesem NFZ ma na celu doprowadzić

Bardziej szczegółowo

zmieniające rozporządzenie w sprawie zasad wynagradzania pracowników Kancelarii Prezesa Rady Ministrów

zmieniające rozporządzenie w sprawie zasad wynagradzania pracowników Kancelarii Prezesa Rady Ministrów P-120-41-16 R O Z P O R Z Ą D Z E N I E P R E Z E S A R A D Y M I N I S T R ÓW z dnia zmieniające rozporządzenie w sprawie zasad wynagradzania pracowników Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Na podstawie

Bardziej szczegółowo

Warszawa, r.

Warszawa, r. Warszawa, 05-10-2016 r. Opinia Rady Szkolnictwa Wyższego i Nauki Związku Nauczycielstwa Polskiego w sprawie nowego tekstu projektu rozporządzenia Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego w sprawie warunków

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 21 listopada 2018 r. Poz. 2177

Warszawa, dnia 21 listopada 2018 r. Poz. 2177 Warszawa, dnia 21 listopada 2018 r. Poz. 2177 OBWIESZCZENIE MARSZAŁKA SEJMU RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ z dnia 9 listopada 2018 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu ustawy o minimalnym wynagrodzeniu

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN WYNAGRADZANIA PRACOWNIKÓW NIEPEDAGOGICZNYCH ZATRUDNIONYCH W SZKOLE PODSTAWOWEJ W WYSOKIEJ

REGULAMIN WYNAGRADZANIA PRACOWNIKÓW NIEPEDAGOGICZNYCH ZATRUDNIONYCH W SZKOLE PODSTAWOWEJ W WYSOKIEJ REGULAMIN WYNAGRADZANIA PRACOWNIKÓW NIEPEDAGOGICZNYCH ZATRUDNIONYCH W SZKOLE PODSTAWOWEJ W WYSOKIEJ I. POSTANOWIENIA OGÓLNE Podstawę prawną ustalenia Regulaminu wynagradzania stanowią następujące przepisy:

Bardziej szczegółowo

Ośrodek Badań, Studiów i Legislacji

Ośrodek Badań, Studiów i Legislacji Warszawa, 8 maja 2018 r. Uwagi Ośrodka Badań Studiów i Legislacji Krajowej Rady Radców Prawnych do projektu ustawy o jawności życia publicznego 1. Uwagi w toku opiniowania projektu ustawy o jawności życia

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 17 sierpnia 2016 r. Poz z dnia 22 lipca 2016 r.

Warszawa, dnia 17 sierpnia 2016 r. Poz z dnia 22 lipca 2016 r. DZIENNIK USTAW RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Warszawa, dnia 17 sierpnia 2016 r. Poz. 1265 USTAWA z dnia 22 lipca 2016 r. o zmianie ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę oraz niektórych innych ustaw 1)

Bardziej szczegółowo

U Z A S A D N I E N I E

U Z A S A D N I E N I E U Z A S A D N I E N I E Ustawa z dnia 13 października 1998 r. o systemie ubezpieczeń społecznych określa zasady opłacania składek na ubezpieczenia społeczne oraz stopy procentowe składek na poszczególne

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN WYNAGRADZANIA PRACOWNIKÓW NIEBĘDĄCYCH NAUCZYCIELAMI ZATRUDNIONYCH W GMINNYM PRZEDSZKOLU IM. MISIA USZATKA W WIĄZOWNIE

REGULAMIN WYNAGRADZANIA PRACOWNIKÓW NIEBĘDĄCYCH NAUCZYCIELAMI ZATRUDNIONYCH W GMINNYM PRZEDSZKOLU IM. MISIA USZATKA W WIĄZOWNIE REGULAMIN WYNAGRADZANIA PRACOWNIKÓW NIEBĘDĄCYCH NAUCZYCIELAMI ZATRUDNIONYCH W GMINNYM PRZEDSZKOLU IM. MISIA USZATKA W WIĄZOWNIE Na podstawie art. 39 ust. 1 i 2 ustawy z 21 listopada 2008r. o pracownikach

Bardziej szczegółowo

Tekst ustawy przekazany do Senatu zgodnie z art. 52 regulaminu Sejmu USTAWA. z dnia 7 lipca 2016 r.

Tekst ustawy przekazany do Senatu zgodnie z art. 52 regulaminu Sejmu USTAWA. z dnia 7 lipca 2016 r. Tekst ustawy przekazany do Senatu zgodnie z art. 52 regulaminu Sejmu USTAWA z dnia 7 lipca 2016 r. o zmianie ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę oraz niektórych innych ustaw 1) Art. 1. W ustawie

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI. z dnia 2010 r. w sprawie nagród i zapomóg dla funkcjonariuszy Służby Więziennej

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI. z dnia 2010 r. w sprawie nagród i zapomóg dla funkcjonariuszy Służby Więziennej Projekt z dnia 1 grudnia 2010 r. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI z dnia 2010 r. w sprawie nagród i zapomóg dla funkcjonariuszy Służby Więziennej Na podstawie art. 205 ustawy z dnia 9 kwietnia 2010

Bardziej szczegółowo

U Z A S A D N I E N I E

U Z A S A D N I E N I E U Z A S A D N I E N I E Ustawa z dnia 16 lipca 2004 r. o zmianie ustawy o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych oraz niektórych innych ustaw (Dz. U. Nr 191, poz. 1954) wprowadziła zasadę,

Bardziej szczegółowo

Druk nr 323 Warszawa, 6 marca 2008 r.

Druk nr 323 Warszawa, 6 marca 2008 r. SEJM RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ VI kadencja Prezes Rady Ministrów RM 10-29-08 Druk nr 323 Warszawa, 6 marca 2008 r. Pan Bronisław Komorowski Marszałek Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej Na podstawie art. 118

Bardziej szczegółowo

z dnia.. zmieniające rozporządzenie w sprawie standardu organizacyjnego opieki zdrowotnej w dziedzinie anestezjologii i intensywnej terapii

z dnia.. zmieniające rozporządzenie w sprawie standardu organizacyjnego opieki zdrowotnej w dziedzinie anestezjologii i intensywnej terapii Projekt, 20.11.2018 r. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA 1) z dnia.. zmieniające rozporządzenie w sprawie standardu organizacyjnego opieki zdrowotnej w dziedzinie anestezjologii i intensywnej terapii Na

Bardziej szczegółowo

O P I N I A P R A W N A

O P I N I A P R A W N A O P I N I A P R A W N A w sprawie sposobu ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pielęgniarek i położnych Opole, dnia 12 września 2017 r. ul. Ligonia 13/4, 45-362 Opole tel.: (077) 453 12 17

Bardziej szczegółowo

2/3. Porozumienie zmieniające rodzaj lub warunki umowy o pracę

2/3. Porozumienie zmieniające rodzaj lub warunki umowy o pracę RADY 2/3. Porozumienie zmieniające rodzaj lub warunki umowy o pracę Ewa Drzewiecka Spis treści 1. Komentarz... 1 1.1. Co można zmienić porozumieniem... 1 1.2. Tryb i forma porozumienia... 2 1.3. Porozumienie

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE. z dnia 2016 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie warunków wynagradzania za pracę

ROZPORZĄDZENIE. z dnia 2016 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie warunków wynagradzania za pracę Projekt z dnia 21 marca 2016 r. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA RODZINY, PRACY I POLITYKI SPOŁECZNEJ1 z dnia 2016 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie warunków wynagradzania za pracę i przyznawania innych świadczeń

Bardziej szczegółowo

projekt z dnia 26 lutego 2018 r. z dnia 2018 r.

projekt z dnia 26 lutego 2018 r. z dnia 2018 r. projekt z dnia 26 lutego 2018 r. ROZPORZĄDZENIE PREZESA RADY MINISTRÓW z dnia 2018 r. w sprawie wykazu podmiotów o szczególnym znaczeniu dla państwa, w których może być podniesiona maksymalna kwota wynagrodzenia

Bardziej szczegółowo

Biuro Prawne Warszawa, dnia 1 lipca 2011 r. Centralne Biuro Antykorupcyjne

Biuro Prawne Warszawa, dnia 1 lipca 2011 r. Centralne Biuro Antykorupcyjne Biuro Prawne Warszawa, dnia 1 lipca 2011 r. Centralne Biuro Antykorupcyjne ZESTAWIENIE uwag do projektu rozporządzenia w sprawie sposobu dokumentowania prowadzonej przez Centralne Biuro Antykorupcyjne

Bardziej szczegółowo

Gdańsk, dnia 19-09-2014 r. BZK-XI.6310.51.2014.AW. Szanowny Pan Cezary Rzemek Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Zdrowia

Gdańsk, dnia 19-09-2014 r. BZK-XI.6310.51.2014.AW. Szanowny Pan Cezary Rzemek Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Zdrowia WOJEWODA POMORSKI Gdańsk, dnia 19-09-2014 r. BZK-XI.6310.51.2014.AW Szanowny Pan Cezary Rzemek Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Zdrowia W odpowiedzi na pismo znak: MZ-OKR-RM-0212-3170-93/TM/14 z 19.08.2014

Bardziej szczegółowo

Uwagi do ustawy o zmianie ustawy o systemie monitorowania i kontrolowania jakości paliw oraz niektórych innych ustaw.

Uwagi do ustawy o zmianie ustawy o systemie monitorowania i kontrolowania jakości paliw oraz niektórych innych ustaw. Warszawa, dnia 8 października 2014 r. Uwagi do ustawy o zmianie ustawy o systemie monitorowania i kontrolowania jakości paliw oraz niektórych innych ustaw (druk nr 727) 1) Art. 1 pkt 2 w przepisie tym

Bardziej szczegółowo

Ośrodek Badań, Studiów i Legislacji

Ośrodek Badań, Studiów i Legislacji Warszawa, 23 listopada 2017 r. Stanowisko Ośrodka Badań Studiów i Legislacji Krajowej Rady Radców Prawnych dotyczące elementów projektu ustawy o jawności życia publicznego (wersja z dnia 13 listopada 2017

Bardziej szczegółowo

Proponowane zmiany Proponuje się wprowadzenie następujących zmian:

Proponowane zmiany Proponuje się wprowadzenie następujących zmian: UZASADNIENIE Projekt ustawy o zmianie ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę oraz ustawy o Państwowej Inspekcji Pracy ma przede wszystkim na celu uzyskanie pozytywnej zmiany na rynku pracy poprzez

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN ORGANIZOWANIA ROBÓT PUBLICZNYCH PRZEZ POWIATOWY URZĄD PRACY W ŁASKU

REGULAMIN ORGANIZOWANIA ROBÓT PUBLICZNYCH PRZEZ POWIATOWY URZĄD PRACY W ŁASKU Załącznik do Zarządzenia Nr 3/2016 Dyrektora PUP z dnia 04 stycznia 2016 r. REGULAMIN ORGANIZOWANIA ROBÓT PUBLICZNYCH PRZEZ POWIATOWY URZĄD PRACY W ŁASKU 1 Postanowienia ogólne 1. Na podstawie art. 57

Bardziej szczegółowo

NIP: Regon: KRS:

NIP: Regon: KRS: O G Ó L N O P O L S K I E P O R O Z U M I E N I E Z W I Ą Z K Ó W Z A W O D O W Y C H NIP: 526-025-13-39 Regon: 001133016 KRS: 0000033976 Warszawa, dnia 6 września 2016 roku OPZZ/AR/PŚ/359/2016 Pan Stanisław

Bardziej szczegółowo

2. Co należy rozumieć przez kwotę wynikającą z poprzedniej umowy o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej? W jaki sposób traktować aneksy do umowy?

2. Co należy rozumieć przez kwotę wynikającą z poprzedniej umowy o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej? W jaki sposób traktować aneksy do umowy? Stanowisko Ministerstwa Zdrowia w sprawie stosowania przepisów ustawy z dnia 22 października 2010 r. o zmianie ustawy o zakładach opieki zdrowotnej (Dz. U. Nr 230, poz. 1507) Na mocy art. 1 pkt 3 ustawy

Bardziej szczegółowo

RZĄDOWE CENTRUM LEGISLACJI WICEPREZES Robert Brochocki

RZĄDOWE CENTRUM LEGISLACJI WICEPREZES Robert Brochocki Warszawa, dnia 29 marca 2016 r. RZĄDOWE CENTRUM LEGISLACJI WICEPREZES Robert Brochocki RCL.DPG.550.7/2016 Dot. DD6.8200.2.2016.MNX Pan Paweł Szałamacha Minister Finansów W nawiązaniu do skierowanego do

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN WYNAGRADZANIA pracowników niepedagogicznych Gimnazjum im. Cypriana Kamila Norwida w Stanisławowie

REGULAMIN WYNAGRADZANIA pracowników niepedagogicznych Gimnazjum im. Cypriana Kamila Norwida w Stanisławowie /Wprowadzony Zarządzeniem Dyrektora Gimnazjum im. Cypriana Kamila Norwida w Stanisławowie Nr 3/2009 z dnia 15 maja 2009 r. Tekst jednolity uwzględniający zmiany wprowadzone zarządzeniem Dyrektora Gimnazjum

Bardziej szczegółowo

z dnia 2014 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych

z dnia 2014 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych Projekt z dnia 14 marca 2014 r. R O Z P O R Z Ą D Z E N I E R A D Y M I N I S T R Ó W z dnia 2014 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych Na podstawie art. 37 ust.

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 26 kwietnia 2017 r. Poz. 847

Warszawa, dnia 26 kwietnia 2017 r. Poz. 847 Warszawa, dnia 26 kwietnia 2017 r. Poz. 847 OBWIESZCZENIE MARSZAŁKA SEJMU RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ z dnia 7 kwietnia 2017 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za

Bardziej szczegółowo

Lp. Przepis Zgłaszający uwagę Treść uwagi Stanowisko 1. Uwaga Rządowe Centrum

Lp. Przepis Zgłaszający uwagę Treść uwagi Stanowisko 1. Uwaga Rządowe Centrum Lp. Przepis Zgłaszający uwagę Treść uwagi Stanowisko. Uwaga Rządowe Centrum ogólna Legislacji Projekt ustawy jest niezgodny z 92 Zasad techniki prawodawczej, w świetle którego odstapienie od zasady, że

Bardziej szczegółowo

Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego

Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego DGO.VI.022.21.2018.MD Warszawa, dnia 25-09-2018 r. Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego w związku z pismem z 24 sierpnia 2018 r. (znak sprawy: OS-PZ.720.3.2018, znak pisma: OS- PZ.KW-00823/18) zawierającym

Bardziej szczegółowo

W ustawie z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (Dz. U. z 2013 r. poz. 1456, 1623 i 1650) wprowadza się następujące zmiany:

W ustawie z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (Dz. U. z 2013 r. poz. 1456, 1623 i 1650) wprowadza się następujące zmiany: W dniu 30.04.2014r. w Dzienniku Ustaw Rzeczypospolitej Polskiej pod pozycją 559 opublikowano Ustawę z dnia 24 kwietnia 2014 r. o zmianie ustawy o świadczeniach rodzinnych. Zmiany dotyczą kwoty świadczenia

Bardziej szczegółowo

ZARZĄDZENIE NR 1591/2013 PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA z dnia

ZARZĄDZENIE NR 1591/2013 PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA z dnia ZARZĄDZENIE NR 1591/2013 PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA z dnia 2013-06-07 w sprawie przyjęcia i przekazania pod obrady Rady Miasta Krakowa projektu uchwały Rady Miasta Krakowa w sprawie określenia szczegółowych

Bardziej szczegółowo

USTAWA. z dnia r. o zmianie ustawy o pracownikach samorządowych oraz niektórych innych ustaw 1)

USTAWA. z dnia r. o zmianie ustawy o pracownikach samorządowych oraz niektórych innych ustaw 1) Projekt USTAWA z dnia r. o zmianie ustawy o pracownikach samorządowych oraz niektórych innych ustaw 1) Art. 1. W ustawie z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. z 2018 r. poz.

Bardziej szczegółowo

Członkowie Międzyresortowego Zespołu ds. Opracowania Zasad Zatrudniania i Wynagradzania w Ochronie Zdrowia Urszula Michalska Renata Górna

Członkowie Międzyresortowego Zespołu ds. Opracowania Zasad Zatrudniania i Wynagradzania w Ochronie Zdrowia Urszula Michalska Renata Górna Warszawa, dnia 21 września 2006r. Członkowie Międzyresortowego Zespołu ds. Opracowania Zasad Zatrudniania i Wynagradzania w Ochronie Zdrowia Urszula Michalska Renata Górna Analiza materiału przekazanego

Bardziej szczegółowo

POPRAWKA NR 1 Do art. 1 pkt 5 projektu ustawy dotyczącego art. 131 c ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych

POPRAWKA NR 1 Do art. 1 pkt 5 projektu ustawy dotyczącego art. 131 c ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych POPRAWKI do projektu ustawy o zmianie ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych oraz niektórych innych ustaw (druk sejmowy 2678) POPRAWKA NR 1 Do art. 1 pkt 5 projektu

Bardziej szczegółowo

Luka płacowa, czyli co zrobić żeby kobiety nie zarabiały mniej?

Luka płacowa, czyli co zrobić żeby kobiety nie zarabiały mniej? Luka płacowa, czyli co zrobić żeby kobiety nie zarabiały mniej? Jak mierzyć lukę płacową? Warszawa, 26 marca 2014 r. Obowiązujące prawo - Konstytucja Artykuł 33 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje

Bardziej szczegółowo

r inybu,dowanycen,r p~

r inybu,dowanycen,r p~ M INISTER w /V PRACY I POLITYKI SPOŁECZNEJ Warszawa,«maja 20,5, DPR-V-021-7-AD/AG/l 4/15 Pan Artur Radziwiłł Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Finansów W nawiązaniu do pisma znak: PW6 071 11? rm rozporządzenia

Bardziej szczegółowo

Pani Elżbieta Bieńkowska Wiceprezes Rady M inistrów M inister Infrastruktury i Rozwoju

Pani Elżbieta Bieńkowska Wiceprezes Rady M inistrów M inister Infrastruktury i Rozwoju * RZECZPOSPOLITA POLSKA Rzecznik Praw Obywatelskich Warszawa, 42>- fyl.!h?4lą-r. IV.7001.1.2014 00-090 Warszawa Al. Solidarności 77 Tel. centr. 22 551 77 00 Fax 22 827 64 53 Pani Elżbieta Bieńkowska Wiceprezes

Bardziej szczegółowo

systemowych rozwiązań lex specialis w obszarze spraw pracowniczych innych niż dotychczas obwiązujące

systemowych rozwiązań lex specialis w obszarze spraw pracowniczych innych niż dotychczas obwiązujące O p i n i a Federacji Związków Zawodowych Pracowników Ochrony Zdrowia i Pomocy Społecznej do poselskiego projektu ustawy o szczególnych uprawnieniach pracowników zakładów opieki zdrowotnej Federacja Związków

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ŚRODOWISKA 1) z dnia... 2009 r.

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ŚRODOWISKA 1) z dnia... 2009 r. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ŚRODOWISKA 1) z dnia... 2009 r. Projekt z dnia 26 października 2009 r. w sprawie określenia stanowisk w Służbie Leśnej, na których zatrudnionym pracownikom przysługuje bezpłatne

Bardziej szczegółowo

Warszawa, 19 stycznia 2017 r. Nauczycielki, nauczyciele, pracownice i pracownicy oświaty, członkinie i członkowie ZNP,

Warszawa, 19 stycznia 2017 r. Nauczycielki, nauczyciele, pracownice i pracownicy oświaty, członkinie i członkowie ZNP, Warszawa, 19 stycznia 2017 r. Nauczycielki, nauczyciele, pracownice i pracownicy oświaty, członkinie i członkowie ZNP, informuję, że w ślad za uchwałą Zarządu Głównego ZNP wszystkie oddziały Związku do

Bardziej szczegółowo

M I N I S T R A Z D R O W I A 1) z dnia r. zmieniające rozporządzenie w sprawie ogólnych warunków umów o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej

M I N I S T R A Z D R O W I A 1) z dnia r. zmieniające rozporządzenie w sprawie ogólnych warunków umów o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej Projekt 14 09 17 R O Z P O R Z Ą D Z E N I E M I N I S T R A Z D R O W I A 1) z dnia.. 2017 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie ogólnych warunków umów o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej Na podstawie

Bardziej szczegółowo

ZARZĄDZENIE NR 31/2015 WÓJTA GMINY WALIM. z dnia 4 marca 2015 r. wprowadzenia regulaminu wynagradzania pracowników Urzędu Gminy Walim.

ZARZĄDZENIE NR 31/2015 WÓJTA GMINY WALIM. z dnia 4 marca 2015 r. wprowadzenia regulaminu wynagradzania pracowników Urzędu Gminy Walim. ZARZĄDZENIE NR 31/2015 WÓJTA GMINY WALIM z dnia 4 marca 2015 r. w sprawie wprowadzenia regulaminu wynagradzania pracowników Urzędu Gminy Walim Na podstawie art. 30 ust. 1, art. 33 ust 3 ustawy z dnia 8

Bardziej szczegółowo

Opinia OPZZ do projektu ustawy o zdrowiu publicznym

Opinia OPZZ do projektu ustawy o zdrowiu publicznym Opinia OPZZ do projektu ustawy o zdrowiu publicznym Przedstawiony projekt ustawy, od dawna zapowiadany i oczekiwany przez większość środowisk zawodowych zainteresowanych organizacją systemu opieki zdrowotnej,

Bardziej szczegółowo

Konsultacje wniosku o włączenie kwalifikacji Projektowanie indywidualnych wkładek ortopedycznych do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji.

Konsultacje wniosku o włączenie kwalifikacji Projektowanie indywidualnych wkładek ortopedycznych do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji. Warszawa, 22 stycznia 2019 NSI.073.1.2019. Szanowni Państwo wg. rozdzielnika Konsultacje wniosku o włączenie kwalifikacji Projektowanie indywidualnych wkładek ortopedycznych do Zintegrowanego Systemu Kwalifikacji.

Bardziej szczegółowo

Data sporządzenia r. Źródło: art ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (Dz. U. z 2018 r. poz.

Data sporządzenia r. Źródło: art ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy (Dz. U. z 2018 r. poz. Nazwa projektu Projekt rozporządzenia Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej zmieniającego rozporządzenie w sprawie warunków wynagradzania za pracę i przyznawania innych świadczeń związanych z pracą

Bardziej szczegółowo

OGÓLNOPOLSKI ZWIĄZEK ZAWODOWY PIELĘGNIAREK I POŁOŻNYCH ZARZĄD KRAJOWY

OGÓLNOPOLSKI ZWIĄZEK ZAWODOWY PIELĘGNIAREK I POŁOŻNYCH ZARZĄD KRAJOWY OGÓLNOPOLSKI ZWIĄZEK ZAWODOWY PIELĘGNIAREK I POŁOŻNYCH ZARZĄD KRAJOWY Warszawa, 28.09.2015 r.. INFORMACJA PORÓWNAWCZA dot. zestawienia treści obecnego Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 08-09-2015r.

Bardziej szczegółowo

MINISTER ROZWOJU I FINANSÓW

MINISTER ROZWOJU I FINANSÓW MINISTER ROZWOJU I FINANSÓW Warszawa, maja 2017 r. DDR-II.054.10.2017 IK 312430 Pan Marek Kuchciński Marszałek Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej Szanowny Panie Marszałku, w odpowiedzi na interpelację nr

Bardziej szczegółowo

ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PRAWNE

ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PRAWNE Sopot, dnia 15 stycznia 2018 r. Sygn.: 007161 ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PRAWNE skierowane przez Zleceniodawcę w dniu 12 stycznia 2018 r. o godzinie 19:28 w ramach abonamentu Przedmiot odpowiedzi: 1. Jakie konsekwencje

Bardziej szczegółowo

UZASADNIENIE Podstawowym celem projektowanej ustawy o zmianie niektórych ustaw w celu ułatwienia sprzedaży żywności przez rolników do sklepów i

UZASADNIENIE Podstawowym celem projektowanej ustawy o zmianie niektórych ustaw w celu ułatwienia sprzedaży żywności przez rolników do sklepów i UZASADNIENIE Podstawowym celem projektowanej ustawy o zmianie niektórych ustaw w celu ułatwienia sprzedaży żywności przez rolników do sklepów i restauracji jest dopasowanie istniejących rozwiązań z zakresu

Bardziej szczegółowo

ROZPORZĄ DZENIE MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚ CI. z dnia 2014 r.

ROZPORZĄ DZENIE MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚ CI. z dnia 2014 r. ROZPORZĄ DZENIE MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚ CI z dnia 2014 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie określenia wzorów urzędowych formularzy wniosków o wpis do Krajowego Rejestru Sądowego oraz sposobu i miejsca

Bardziej szczegółowo

Or. A. 0713/1118/17 UWAGI W RAMACH UZGODNIEŃ Z KOMISJĄ WSPÓLNĄ RZĄDU I SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO

Or. A. 0713/1118/17 UWAGI W RAMACH UZGODNIEŃ Z KOMISJĄ WSPÓLNĄ RZĄDU I SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO Or. A. 0713/1118/17 UWAGI W RAMACH UZGODNIEŃ Z KOMISJĄ WSPÓLNĄ RZĄDU I SAMORZĄDU TERYTORIALNEGO Informacja o projekcie: Tytuł Projekt ustawy o zmianie niektórych ustaw w związku z realizacją programu Za

Bardziej szczegółowo

Zarządzenie Nr 794 /OK/13 Prezydenta Miasta Słupska z dnia 23 lipca 2013 r.

Zarządzenie Nr 794 /OK/13 Prezydenta Miasta Słupska z dnia 23 lipca 2013 r. Zarządzenie Nr 794 /OK/13 Prezydenta Miasta Słupska z dnia 23 lipca 2013 r. w sprawie ustalenia Regulaminu wynagradzania Dyrektora Miejskiej Biblioteki Publicznej im. Marii Dąbrowskiej w Słupsku, dla której

Bardziej szczegółowo

czasu wejścia w życie uchylanych niniejszą regulacją delegacji ustawowych wprowadzaniu w różnym czasie wejście w życie poszczególnych regulacji

czasu wejścia w życie uchylanych niniejszą regulacją delegacji ustawowych wprowadzaniu w różnym czasie wejście w życie poszczególnych regulacji O p i n i a Federacji Związków Zawodowych Pracowników Ochrony Zdrowia i Pomocy Społecznej do poselskiego projektu ustawy - Przepisy wprowadzające ustawy z zakresu ochrony zdrowia Federacja Związków Zawodowych

Bardziej szczegółowo

Zarządzenie nr /13. z dnia r.

Zarządzenie nr /13. z dnia r. - LC: ;:) P O L S Z K Ó L irn. Jana Pawla II ul. Góry św. Anny 21A 47-330 ZDZIESZOWICE 'el.lfax 77 484 49 97,484 45 97 NIP 749- f 5-09-595 Zarządzenie nr 3-2012/13 Dyrektora Zespołu Szkół im. Jana Pawła

Bardziej szczegółowo

Opinia do ustawy o zmianie ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych oraz ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych.

Opinia do ustawy o zmianie ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych oraz ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych. Warszawa, dnia 15 lipca 2015 r. Opinia do ustawy o zmianie ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych oraz ustawy o podatku dochodowym od osób prawnych (druk nr 998) I. Cel i przedmiot ustawy Opiniowana

Bardziej szczegółowo

Protokół z konsultacji strony rządowej z nauczycielskimi związkami zawodowymi (SKOiW NSZZ Solidarność", FZZ, ZNP)

Protokół z konsultacji strony rządowej z nauczycielskimi związkami zawodowymi (SKOiW NSZZ Solidarność, FZZ, ZNP) Warszawa, 21 października 2008 r. Protokół z konsultacji strony rządowej z nauczycielskimi związkami zawodowymi (SKOiW NSZZ Solidarność", FZZ, ZNP) Spotkaniom przewodniczył Pan Michał Boni - Sekretarz

Bardziej szczegółowo

I. PRZEPISY OGÓLNE II. WYMAGANIA KWALIFIKACYJ NE

I. PRZEPISY OGÓLNE II. WYMAGANIA KWALIFIKACYJ NE REGULAMIN WYNAGRADZANIA pracowników samorządowych niebędących nauczycielami zatrudnionych na podstawie umowy o pracę w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Technicznych w Miastku I. PRZEPISY OGÓLNE 1. Niniejszy

Bardziej szczegółowo