LUDZIE. OPINIE Smart Detailing, ROZMOWY. Jak kantują warsztaty. Nowa Warszawa. DAT najstarsza. w Europie. Nr 3 Grudzień 2013

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "LUDZIE. OPINIE Smart Detailing, ROZMOWY. Jak kantują warsztaty. Nowa Warszawa. DAT najstarsza. w Europie. Nr 3 Grudzień 2013"

Transkrypt

1 Nr 3 Grudzień 2013 Biznes Motoryzacyjny POLSKA W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O LUDZIE Marketing warsztatu to subtelna rzecz rozmawiamy z Edytą, która ma dziesiątki pomysłów na zmiany OPINIE Smart Detailing, Youngtimery oraz inne spojrzenie na auta. ROZMOWY Gulf znaleźli ropę, zbudowali rurociąg, dali nam pierwszą stację benzynową. Dziś sponsorują wyścigi Foto: Bernard Rose Photography DAT najstarsza firma w Europie wkracza do Polski Nowa Warszawa Wrocław ma swoje tajemnice. Jest nią choćby Nowa Warszawa Jak kantują warsztaty Pokazujemy w kilku punktach, jak bronić się przed stereotypami Historia motoryzacji dzień po dniu

2 W numerze piszemy o: Jak kantują warsztaty magazyny konsumenckie prześcigają się w opisywaniu wymyślnych sposobów, w jakie bezwzględni właściciele warsztatów żerują na Klientach. Pokazujemy w kilku punktach, jak bronić się przed stereotypami Nowa Warszawa Wrocław ma swoje tajemnice. Jest nią choćby Nowa Warszawa. Wyrosła z pasji oraz z umiejętności przyciągania osób, które nie boją się inwestować właśnie w ludzi z taką pasją. Rozmawiamy z autorem pomysłu przywrócenia Polsce rodzimej marki. GULF Kobieta szefem marketingu W Spindle Top znaleźli złoża ropy a potem poprowadzili ją rurociągiem do zatoki stąd nazwa Gulf. Potem dali nam pierwszą stację benzynową, pod którą się podjeżdża. Dziś sponsorują jeden z lepszych teamów wyścigowych Aston Mar n Racing. Teraz skutecznie wchodzą w segment aut klasycznych klasycznie.. Marke ng warsztatu to subtelna rzecz. Dlatego najlepiej może sprawdzić się w tej roli kobieta. Rozmawiamy z Edytą, która jest ambasadorem swojego męża, odkrywa Facebooka jako sposób promocji warsztatu i która ma dziesiątki pomysłów na zmiany.

3 DAT Smart Detailing Czy z detailingu można zrobić biznes w Polsce? Okazuje się, że można. Z reguły wyrasta z pasji. Jak trendy światowe wkraczają do polski widać najlepiej w takich biznesach. Te nowe biznesy inaczej niż inni potrafią wykorzystać Facebook Pisanie informacji prasowej Jeżeli prowadzisz małą firmę, jesteś producentem, świadczysz wyspecjalizowane usługi zapewne myślisz o tym jak zaciekawić media swoją działalnością. Dzięki naszym poradom przygotujesz informację prasową, dzięki której dotrzesz do mediów. Wojna marketingowa Mając 80-letnie doświadczenie w wycenie kosztów naprawy samochodów i wartości aut wchodzą na polski rynek. Niezależnie, czy będzie to wojna błyskawiczna, czy metodyczny podbój, należy zakładać, że zrobią to z niemiecką precyzją. VW uderza celnie w słaby punkt. Warsztaty niezależne, które do tej pory konkurowały ceną, powinny poważnie przemyśleć swoją strategię na nadchodzące lata. VW celnie i skutecznie atakuje ten segment rynku. I na nic nie zdadzą się skamlenia, że tak nie wypada. W Polsce reklama porównawcza jest dopuszczalna.

4

5

6 6 SŁOWO OD REDAKCJI No to może. Barra Barra? Na koniec roku Amerykanie zafundowali światu mnóstwo wrażeń. Decyzji podjęli tyle, że chyba przez pół roku będą odpoczywać, biorą pod uwagę, że historia korporacji to przede wszystkim historia sztuki odkładania wszystkiego na później oraz unikania odpowiedzialności za decyzje. A jednak. Aż dziw bierze, że tak wiele i w tak krótkim czasie. Niezwykle ciekawe będą konsekwencje tych decyzji w nadchodzącym roku. Nie ma lepszej zabawy niż wróżenie z fusów. Pobawmy się więc w przepowiadanie przyszłości. Zacznijmy od tytułowej bohaterki Mary Barra. Mianowana na CEO General Motors Pani Barra to, zgodnie z jej biografią, doświadczony HR-owiec o 35 letnim stażu. Co nas czeka w 2014 w odniesieniu do tego awansu? Nie należy rozpatrywać tego faktu w odosobnieniu. Dzieje się naprawdę mnóstwo. Jak pisał David Ruggles w numerze październikowym sprawy toczą się skokowo. Przez jakiś czas nic a potem cała lawina wydarzeń. Przez GM właśnie przetacza się taka lawina. Dotychczasowy prezes, Ackersson odchodzi, co wielu komentatorów przyjmuje z ulgą. Jednak wiadomo, że CEO to nie cesarz ani szogun. Nie podejmuje samodzielnych decyzji. Musi mieć na uwadze decyzje udziałowców. Co widać na przykładzie decyzji GM i Forda w Australii. Na skutek odmowy finansowania działań koncernów przez nowy rząd nie ma podstaw by tego typu działania utrzymywać nie będzie argumentów dla udziałowców. Podobnie ma się sprawa z Fordem, który zwija się z Australii po 90 latach. Mary Barra? Przez kilka miesięcy zapewne media będą miały używanie. Będą analizy jej życiorysu, zachwyty nad równością płci a genderyści będą otrąbiali triumfy. Z puntu widzenia PR to doskonała decyzja. Na jakiś czas odsunie uwagę mediów od trudnej sytuacji GM. Znawcy tematu zauważają, że było wielu znacznie lepszych kandydatów niż pani Barra. Jakiś czas temu Tavares, odchodząc z Nissana po awanturze o realną władzę, wysłał sygnał, bez kodowania, że jest gotów przejąć GM. Odpowiedziano mu wtedy, że poradzą sobie bez niego. Okazuje się, że radzą sobie, ale również bez dotychczasowego prezesa. Pojawiają się głosy, które nie powinny pozostawać niezauważone, że pani Barra zgodziła się na ten trudny okres poprowadzić firmę w zamian za tzw. złoty spadochron. Wszak nie pełni się takich funk-

7 Mustang - witamy w Europie... cji za darmo. A odprawy też są nie do pogardzenia. Kiedyś mówiono, że Robert Stempel będzie doskonałym CEO GM a potem odwołano go z hukiem a on sam przepłacił to zawałem. O pani Barra też mówi się, że jest doskonałym fachowcem na właściwym miejscu. Kłopot polega jednak na tym, że firma jest chyba w sytuacji, w której zapewne żaden z facetów nie miał odwagi firmować swoim nazwiskiem. Bardzo trudnej. Chevrolet wyjeżdża z Europy. Po raz kolejny. Nie będziemy już dostawali informacji prasowych o tym, jak jest cudownie. Wszyscy wydają się zaskoczeni. Pospekulujmy więc. W mojej ocenie to tylko przygrywka do zrobienia tego samego z Oplem. Od wielu lat sprawa Opla jest dla GM ciężarem. Nieoczekiwanie zabrano Chevroleta, który ponoć kłóci się z Oplem w sprzedaży. Interesująca bajka dla naiwnych aż dziw, że są jeszcze tacy, którzy to kupują. Ale takie prawo zarządu, by wymyślać dowolne oficjalne powody swoich decyzji. Czy więc Opel przetrwa? Problemem raczej nie jest Opel ani Chevrolet ani Europa. Problemem o czym wielu zapomina jest Ameryka, która jest atakowana przez europejskie marki. VW buduje fabryki, BMW atakuje. Niemcy zacieśniają okrążenie. Są metodyczni, uczą się na swoich błędach oraz na błędach innych. Należy więc przyjąć za logiczne, że w GM podjęto decyzję jedyną słuszną by skupić się na obronie najważniejszego rynku własnego. Oczywiście nikt nie zaryzykuje wyjścia z Chin, bo to ogromny potencjał. Ale Europa to worek z problemami. Ciągle trzeba inwestować. Jeżeli na dodatek nauczą się czegoś od Australijczyków, zaczną odmawiać dotacji! Można więc założyć, że kiedy GM przejdzie przez ten trudny czas i przeżyje, pani Barra może poczuć się wyczerpana i zastąpi ją ktoś, kto przyjdzie na gotowe i wypnie pierś po medale. Ktoś, kogo pewnie znamy. Ktoś, kto nie chciał ryzykować nazwiska. Jeżeli zaś GM zostanie pokiereszowany, będzie to wina błędnej decyzji. Czy to pani Barra czy w sprawie pani Barra. Czyli jej dni są policzone. Jest jak wódz na czele armii, który ma małe szanse na zwycięstwo. Jeżeli jednak przeżyje, wieniec laurowyprzypadnie temu, kto go wybrał. I genderyzm nie ma tu nic do rzeczy. U nas też się dzieje. Minister premier Piechociński odkrywa kołderkę, pokazuje nóżkę. Wiem, ale nie powiem. Reuters pisze o tym, że to zapewne VW. Najzabawniejsze są właśnie te informacje prasowe, w których nie wiadomo, kto powiedział, bo to wielka tajemnica. Młodzi mówią a raczej piszą na klawiaturze - wtedy ROFTL czyli Rolling on the floor laughing Turlam się po podłodze ze śmiechu. Takie komunikaty prasowe, które nie spełniają standardu 5 W (o zasadach kompozycji informacji prasowej piszemy dalej) to wyraźny sygnał, że powstały na życzenie jednej z zainteresowanych stron. Aby wywrzeć pewną presję na tych, których transakcja może dotyczyć. Co ciekawe, Pan Minister nie wspomi-

8 8 na, że inwestycje w Polsce to wynik głównie różnic wynagrodzeń. Miedzy Polską a Niemcami to różnica sześć do jednego! Miedzy Polską a Włochami to cztery do jednego! I mamy budować naszą pozycję a świecie w oparciu o to, że jesteśmy sześciokrotnie tańsi? Jeżeli inwestor zażyczy sobie jeszcze dopłat, zwolnień z podatków, pomocy socjalnej okaże się, że to my wybudujemy mu fabrykę w zamian za zmiany w statystyce zatrudnienia. Jeżeli więc ma powstać tam miejsc pracy, może warto przemyśleć jak planowane kwoty zwolnień czy dotacji zagospodarować inaczej. Inaczej ci najlepsi będą nadal wyjeżdżali tam, gdzie jest sześć czy cztery razy lepiej opłacana praca. A tej pracy będzie, bo Pan Marchione zapowiada już uruchomienie szeregu fabryk, które obecnie stoją we Włoszech bezczynnie. Postanowił zamordować Punto i ruszyć na odsiecz Alfie oraz wprowadzić nowe modele, skupiając się na bardziej zamożnych klientach. Znowu wzorując się na Niemcach. Pytanie, co mu z tego wyjdzie. Niektórzy z komentatorów, którzy są mu średnio życzliwi twierdzą, że to już kolejne jego wielkie otwarcie. Jednak jego los nie jest do pozazdroszczenia. Sytuacja, w jakiej znajduje się Fiat i Chrysler nie jest łatwa. Oto koncern, który ma wspólny zarząd musi mieć całkowicie oddzielne finanse. A sprawy IPO Chryslera dopiero przed nami. Niemcy zdają się dominować pozytywną stronę tego artykułu. Wszyscy się na nich wzorują. I słusznie, bo jest na kim. Na froncie A ermarketu również zawalczą swoimi serwisami dla aut pogwarancyjnych. W sumie nie mają konkurencji. Sieci serwisów skupione wokół producentów podzespołów jak Bosch będą sobie nadal działały, jednak bez szans na tzw. grubsze roboty. Sieci np. Magne Marelli raczkują We Włoszech takich punktów jest 2000 a w Polsce 16. Jeżeli VW się zepnie w ciągu miesiąca jest w stanie stworzyć więcej. Poza zasięgiem wzroku wielu uczestników rynku toczy się wojna o ogromny rynek jakim są właśnie naprawy aut używanych. Na całym świecie. Nie tylko w Polsce. Jeżeli VW się uda, kolejne marki ruszą za nimi, zapewne w relacji do swojego udziału w rynku. Będzie to jednocześnie sygnał dla niezdecydowanych czy kupić nowe auto, czy nie. Bo mając już w pobliżu serwis, który nie będzie droższy od niezależnego, a będzie potrafił serwisować auto z jakością ASO, długo się nie będzie zastanawiał. Na polu walki pozostaną producenci OE, którzy próbują być sługami dwóch panów. Jednocześnie chwalą się, że produkują na pierwszy montaż a z drugiej strony koniecznie chcą zachęcić warsztaty do kupowania ich części przeznaczonych na rynek wtórny. Bez nakładów na marke ng i działania wizerunkowe nakierowane na klienta końcowego będą nieustannie zmuszani do inwestycji w polary, kurtki, czapki, długopisy, festyny zamiast inwestować w media, Internet, komunikację oraz wizerunek. Historia pełna jest firm, o których już nikt nie pamięta. Ale kiedy istniały, wiele z nich było pewnych, że wszystko trwa niezmiennie. Niestety, Panta Rei. Wszystko płynie.

9 Wyjazd z Europy Oj, rok 2014 będzie pełen zaskakujących zwrotów akcji. My również będziemy działać, komentować, oceniać, ale przede wszystkim edukować, pomagać i radzić. Już w tym numerze znalazł się obszerny poradnik jak tworzyć informację prasową. Z jego pomocą nawet małą firma będzie już mogła sama stworzyć coś ciekawego, o czym będzie chciała powiadomić media. Kolejną inicjatywą jest kurs angielskiego. Już od nowego roku stopniowo będziemy udostępniać podręczniki oraz ćwiczenia. Będzie to kurs przygotowany precyzyjnie pod rynek motoryzacyjny. Skorzystają na nim zarówno handlowcy, managerowie oraz mechanicy i doradcy serwisowi. Jest to nasz autorski kurs, powstały na bazie ponad 20 lat pracy z językiem oraz motoryzacją. Dzięki niemu będziecie mogli znacznie więcej: czytać teksty w Internecie, instrukcje napraw po angielsku, porozumiewać się z Klientami czy partnerami biznesowymi. W końcu co nie jest bez znaczenia pracować lepiej za granicą. Samo życie. W momencie zamykania numeru GM sprzedał swoje 7% udziałów w Peugeot. Spowodowało to 12% spadek akcji Peugeota ale rzecz nie w tym. To kolejny krok zapewne z wielu kolejnych, prowadzących do zwinięcia biznesu GM z Europy. Dla akcjonariuszy GM to świetna wiadomość na Nowy Rok i Święta. Dla pracowników Opla... Kończąc, składamy Wam serdeczne życzenia Zdrowych i Spokojnych Świąt i udanego Nowego Roku. W imieniu zespołu Biznesu Motoryzacyjnego Polska Robert Gołębiewski

10 Spis treści 10 SPIS TREŚCI grudzień Siła stereotypu 26 Projekt Nowa Warszawa 38 Gulf Classic, olej dla samochodów klasycznych 48 Idealny szef marke ngu warsztatu? Kobieta! 58 Bagażniki dobry pomysł na biznes 62 DAT 74 Smart Detailing 80 Doradztwo w biznesie 92 Poradnik jak pisać teksty 98 Doradztwo w biznesie cz.3 Patron medialny akcji Kobieta w motoryzacji

11 JUŻ WKRÓTCE: Warsztaty potrzebują managerów Poprawa rentowności w warsztacie krok po kroku Jak sprzedawać wycieraczki samochodowe? Karta przeglądowa lub karta przyjęcia zlecenia jak papierowy dokument może pomóc w biznesie Jak buduje się lojalność Klientów Keiretsu czyli czemu Japończycy potrafili zostawić świat w tyle na podstawie związków DENSO z Toyotą Świat bez dystrybutorów? Jak wyglądał rynek przed pojawieniem się dystrybutorów i jak zmieniła się struktura kosztów Kurs angielskiego zaczynamy Dobre i fatalne reklamy czemu firmy wydają wielkie pieniądze na gnioty? Warsztat w Internecie jak wykorzystać Google i serwisy społecznościowe Domorośli mechanicy statystyki wyszukiwania w Google jak samemu wymienić są okrutne Strefa Klienta co warto mieć w poczekalni dla Klientów Marke ng w małym serwisie na co warto wydawać pieniądze a na co lepiej nie kontakt Redaktor naczelny: Robert Gołębiewski historyk motoryzacji, ekspert of PR motoryzacyjnego, tłumacz: specjalizacja motoryzacja, nauczyciel jęz. angielskiego Kreacja, projekt, nadzór graficzny: Katarzyna Czyżewska wiele innych tematów już wkrótce wydawca: Adres do korespondencji: Świerkowa 3d, Grodzisk Mazowiecki, Polska , LUDZIE Marketing warsztatu to subtelna rzecz rozmawiamy z Edytą, która ma dziesiątki pomysłów na zmiany Nr 3 Grudzień 2013 Biznes Motoryzacyjny POLSKA OPINIE Smart Detailing, ROZMOWY W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O Youngtimery oraz inne spojrzenie na auta. Gulf znaleźli ropę, zbudowali rurociąg, dali nam pierwszą stację benzynową. Dziś sponsorują wyścigi Współpracownicy: Steve Brown ForOneTwo Photography Bernard Rose VegasRacer DAT najstarsza firma Warszawa warsztaty Nowa Jak kantują w Europie wkracza do Polski Historia motoryzacji dzień po dniu Redaktor programowy: Tomasz Zalewski Redakcja nie odpowiada za treść reklam, materiałów reklamowych, artykułów sponsorowanych ani ogłoszeń. Redakcja zastrzega sobie prawo do skracania materiałów nadesłanych. Wszystkie prawa zastrzeżone. Przedruk całości i/lub części wyłącznie za pisemną zgodną Wydawcy.

12 Siła stereo czyli jak kantują w

13 typu warsztatach

14 Siła stereotypu 14 strefa warszatatu Stereotyp to ogromna siła. Przekonanie, które zdaje się mieć siłę słuszności i właśnie jedynie słusznej prawdy. Utrwalony, bywa powtarzany z ust do ust i przybiera formę opinii. Incydentalne zdarzenie, wyniesione do rangi stereotypu potrafi siać spustoszenie dotyka bowiem nie tylko faktycznego sprawcy, ale rozlewa się na całą branżę. A jak jest naprawdę? W Wielkiej Brytanii przeprowadzono swego czasu badania nad tym zjawiskiem. Przebadano ponad 1000 osób w wieku od 16 do 75 lat. Oto najczęstsze stereotypy, w jakie wierzyli: Zasiłki i świadczenia: społeczeństwo jest przekonane, że na każde 100 funtów aż 24 funty to efekt kombinacji i przyznawane są niezasłużenie. Oficjalne wyliczenia mówią jednak, iż na każde 100 funtów ten problem dotyczy zaledwie 70 pensów. Imigranci powszechnie uważa się, że społeczeństwo brytyjskie składa się aż w 34 procent z imigrantów. Tymczasem w rzeczywistości imigranci to nie więcej niż 13 procent. Wliczając nawet imigrantów nielegalnych, wartość ta nie przekracza 15 procent. Jeszcze raz imigranci uważa się, iż Azjaci oraz imigranci pochodzenia afrykańskiego stanowią 30 procent tej grupy, gdy w rzeczywistości to jedynie 11 procent. Przestępczość 58 procent osób uważa, że przestępczość nie spada, podczas gdy badania wykazują tendencję spadkową. Ten spadek sięga (dane na 2012) nawet 19 procent w porównaniu do lat 2006/2007. W stosunku do roku 1995 ten spadek sięga nawet 53 procent. Blisko 51 procent badanych uważa, że przestępczość rośnie, podczas gdy z ponad 2,5 milionów przestępstw w latach 2006/2007 w roku 2012 spadła poniżej dwóch milionów. Ciąże nieletnich to najciekawszy przykład. W odbiorze społecznym ta wartość jest ponad 25-razy wyższa niż w rzeczywistości. Panuje przekonanie, że odsetek dziewcząt poniżej 16 roku życia, które zachodzą w ciążę wynosi każdego roku aż 15 procent. Tymczasem w rzeczywistości odsetek ten wynosi zaledwie 0,6 procenta. Tyle badania brytyjskie, opublikowane w pres żowym The Independent. Wracając na nasze podwórko, mając na uwadze powyższe dane, łatwiej jest

15 zrozumieć zjawisko powstawania stereotypów. Co więcej, media konsumenckie przyczyniają się do ich powstawania w sposób wielce zasłużony. Swego czasu jeden z motoryzacyjnych magazynów konsumenckich opublikował wielostronicowy artykuł pod wiele znaczącym tytułem Jak kantują warsztaty. JAK KANTUJĄ W WARSZTATACH? Autorzy owej publikacji twierdzą, że praktycznie wszystkie warsztaty kantują swoich Klientów. Materiały zawarte w materiale autorów nie mają charakteru badań, nie są poparte żadną dokumentacją ani źródłami. Stanowią zbiór opinii, na których czele stoi teza: problem nieuczciwości dotyczy wszystkich warsztatów nieważne, czy jest to mała, jednoosobowa firma czy autoryzowany dealer, chwalący się najwyższymi standardami obsługi klientów. Właśnie takie teksty przyczyniają się do powstawania stereotypów. Warto więc pamiętać, iż Klient przychodzący do Waszego warsztatu może być doskonale przygotowany po takiej lekturze. Co więcej, może być nawet wrogo nastawiony, pełen podejrzeń, przygotowany na próby oszukiwania, a przez to nasta-

16 Siła stereotypu 16 wiony na obronę. Nie próbuję nawet wyjaśniać jak bardzo takie artykuły są szkodliwe. Wszelkie uogólnienia są nadużyciem. Znam wiele warsztatów, które są niezwykle rzetelne, solidne i mogą służyć za przykład. Znane są mi jednak również takie, które dopuszczają się poważnych nadużyć. Jednak jak wspomniałem wyżej - wszelkie uogólnienia stawiają warsztat, zwłaszcza ten rzetelny, wzłym świetle, na słabszej pozycji. Z tego względu bazując na wzorcowym opisie nieuczciwości opracowałem instruktaż, jak należy przygotować się na ewentualne zarzuty czy podejrzenia o taką nieuczciwość. Autorzy w swoim artykule dzielą działania nieuczciwe według metod. Oto one. METODA PIERWSZA: ROZBIERANIE AUTA, ABY KLIENT NIE UCIEKŁ. Opisano opisują sytuację, w której nieuczciwy mechanik, zanim dokona wstępnej diagnozy, zabiera auto na podnośnik a następnie demontuje tyle podzespołów, aby stworzyć wrażenie potęgującego się chaosu. W przypadku konieczności podania kosztorysu faktycznej naprawy, klient zniechęci się do szukania tańszego wykonawcy a w przypadku determinacji, można będzie wystawić rachunek za montaż i demontaż tych niepotrzebnie rozebranych podzespołów. Opinia BizMotPolska: Nie mam pojęcia skąd autorzy wzięli ten przykład. Takie praktyki zdają się być reliktem przeszłości. Dziś dobry serwis ma na tyle duże obłożenie autoryzowany czy niezależny że blokowanie sobie podnośnika, aby dokonać demontażu auta w celu uzyskania niepewnego zlecenia wydaje się być naiwnością i stratą czasu. Co więcej, fachowcowi wystarczy rzut oka, posłuchanie czy krótki wywiad z Klientem. Im bardziej wykwalifikowany serwis tym bardziej ceni czas swój i Klienta. Ale stereotyp pozostaje. Rada: Nie wykonuj żadnych czynności bez upewnienia się, że Klient wszystko zrozumiał. Jeżeli diagnostyka obejmująca częściowy demontaż jest konieczna, niezbędne jest uzgodnienie czasu, zakresu oraz kosztu takich czynności. Każda czynność, która ma zakończyć się w Twojej ocenie 1 grudnia 1913 Gulf Refining Company otwiera pierwszy w świecie serwis szybkiej obsługi typu drive-in. Ma to miejsce w Pi sburgu w USA.

17 płatnością ze strony Klienta: poproś Klienta o podpisanie zlecenia naprawy/diagnostyki. Zakres czynności musi zostać precyzyjnie określony. W większości przypadków nie będzie problemów z komunikacją. Musisz liczyć się zawsze z tym małym odsetkiem, który będzie niestety celowo udawał, że nie wie o co chodzi. Dlatego dla własnego bezpieczeństwa nie pozostawiaj niczego w sferze domysłów. METODA DRUGA: NAPRAWY TYLKO NA FAKTURZE Kolejną praktyką, jaką opisują autorzy artykułu,jest dopisywanie do rachunku fikcyjnych napraw. Polegać ma ona na tym, że warsztat fakturuje czynność, której faktycznie nigdy nie wykonał. Autorzy zwracają na uwagę na fakt, że najczęściej dotyczy to napraw w tych częściach samochodu, do których trudno się dostać. Niestety, niedawne badania w wielu warsztatach zarówno w Wielkiej Brytanii jak i Niemczech potwierdzają, iż praktyka ta nadal bywa stosowana. Opinia BizMotPolska: Z taką praktyką spotkałem się wiele lat temu sam. Niestety. Będąc posiadaczem auta amerykańskiego z silnikiem V8 wiele udałem się do pewnego serwisu. Problem polegał na tym, iż warsztat nie był przygotowany do serwisowania tego typu auta. Gdyby był, wyposażyłby się w kozioł umożliwiający wypięcie silnika. A tak przez pewien czas moje świece były wymieniane. tylko z jednej strony. Było to wiele lat temu jednak, problem unaocznił mi dopiero. właściciel innego serwisu, który samodzielnie, choć również bez kozła, z narażeniem poparzeń ręki, wymieniał wszystkie świece. Do podzespołu ani ja ani nieuczciwy serwis nie miał dostępu. Weryfikacja nie była więc wcześniej możliwa. W efekcie takich właśnie praktyk utrwalają się stereotypy. Rada BizMotPolska: Czy Klient chce, czy nie, należy przy pierwszym zleceniu pozostawić dla niego wymienione części. Jeżeli nie będzie ich chciał, choćby nie mając co z nimi zrobić, należy uzgodnić metodę postępowania. To już gest zaufania budują go obydwie strony. W przypadku napraw wiążących się z trudnym dostępem lub tych skomplikowanych konieczne jest wyjaśnienie, co zostało wykonane. Z reguły te trudne prace to właśnie te najbardziej kosztotwórcze. Dlatego też tak ważne są pomoce naukowe, służące

18 Siła stereotypu 18 edukacji Klienta plakaty ze schematami są najlepsze. Wystarczy wtedy zaprosić Klienta do takiej tablicy na ścianie i jak nie przymierzając kursantowi pokazać wskaźnikiem co należało wymienić i jak to wygląda. Problem braku zaufania właśnie na tym odcinku jest również niezwykle odczuwalny w innych krajach. W USA powstają specjalne programy i aplikacje, dzięki którym można na bieżąco informować Klienta o postępach w naprawie, wysyłając mu zdjęcia. Wkrótce więcej o tych rozwiązaniach. METODA TRZECIA: OSZUSTWA PRZY WYMIANIE OLEJU Autorzy twierdzą, że jest to fantastyczny patent na oszukańczy biznes. Nieuczciwe warsztaty mają w opinii autorów z tego żyłę złota. Zamiast wymieniać olej, mają tylko pobierać za to opłatę, bez faktycznego wymieniania. Później olej, który miał trafić do klienta trafia na aukcję internetową. Opinia BizMotPolska: Autorzy jako metodę obrony przed nieuczciwością serwisu sugerują rysowanie filtrów lub opakowań z olejem, co jest spacerem ścieżką absurdu. Albo Klient ma zaufanie do serwisu albo nie. Albo warsztat jest uczciwy albo nie. Opis przypomina dosłownie wyprawę na terytorium wroga. Porysujmy najlepiej cały samochód, aby mieć pewność, czy ktoś nam nie wymienił drzwi. Rada: To wyjątkowo nieżyczliwa wszystkim serwisom diagnoza. Warto niestety jednak pamiętać, że wielu Klientów może takie opinie przeczytać. Sączenie takiego jadu nie pozostaje bez śladu. Najlepszym sposobem który zarówno zapewni Wam życzliwość Klienta jak i zneutralizuje takie zarzuty jest zaproszenie Klienta do samochodu i zademonstrowanie mu procesu wymiany oleju. Będzie to miało wartość edukacyjną. Jeżeli warsztat odwiedzi ojciec z synem będzie to doskonała okazja aby pokazać młodemu człowiekowi jak wygląda auto, jak się dziś wyciąga olej, jak wygląda filtr. Taki młody człowiek, jak każde dziecko, będzie miał się czym chwalić, bo to ogromne przeżycie. Zaś Wy zyskacie zaufanie Klienta i wdzięczność. Takie drobne impulsy budują potężne więzi. (Osobną kwes ą są zasady BHP, obowiązujące podczas przebywania w warsztacie). METODA CZWARTA: TANIE CZĘŚCI ZAMIENNE ZAMIAST ORYGINALNYCH Według Autorów z magazynu konsumenckiego, serwisy nagminnie montują, zamiast części oryginalnych, tanie zmienniki. Dalej zaś, że importerzy kontrolują, aby montować części oryginalne, ale warsztaty często montują zamienniki. Na koniec instruują czytelnika, aby szukali na częściach loga producenta auta. 2 grudnia 1902 Leon Levavasseur otrzymuje francuski patent na swój silnik V8. Jest to pierwszy w świecie działający silnik o takiej konfiguracji.

19 Opinia BizMotPolska: Bełkot w formie najczystszej. Autorzy to osoby inteligentne i niczego nie robią przypadkiem. Skłaniam się wręcz do tezy, iż cały artykuł w tym magazynie poświęcony był wyłącznie temu, aby stworzyć mgłę i w tym miejscu w umysły Waszych klientów wsunąć niezauważenie (podprogowo) tezę: kupuj tylko oryginalne części. Oto nagle nie ma BER, nie ma klauzuli napraw! Przecież części OE to takie same podzespoły montowane na pierwszy montaż ale dystrybuowane na rynek wtórny. Autorzy nieoczekiwanie nie wiedzą o tym. Nie słyszeli, że zgodnie z tymi dyrektywami każdy może pojawić się w serwisie autoryzowanym i przywieźć swoje części. I nikt nie ma prawa mu odmówić. Nie wierzę, że zapomnieli. Rada: Wycinać taki, jak i podobne artykuły z prasy konsumenckiej, które Was atakują. Jeżeli jesteście po jasnej stronie mocy i uznajecie istnienie A ermar-

20 Siła stereotypu 20 ketu i zamienników jakości OE nie będzie to dla Was problemem. Wyciąć i pokazywać. Wyciąć i powiesić na ścianie. I wyjaśnić, iż tylko tym fragmentem autorzy wszelkich tekstów podobnej maści niejako demonstrują swoją niewiedzę lub (czego nie należy wykluczać) realizują konkretne wytyczne. Aby pójść dalej Klientowi należy pokazać korzyści płynące z zamienników. Co więcej, warto pokazać Klientowi, jak sobie z nich robi jaja producent tzw. oryginalny. Dla przykładu, wiele podzespołów eksploatacyjnych w VW będzie pasowało z SEATA oraz SKO- DY, gdzie SKODA będzie najtańsza. Jeżeli ktoś dobrze poszpera ustali np. że klocki do Golfa 4mo on można idealnie zastąpić klockami z SEAT-a Alhambry. Miałem wielokrotnie tego typu sytuacje jako Klient. Do tej pory żaden serwis nie próbował mnie wkręcać w oryginały. Kiedy pojawiłem się u autoryzowanego dealera z kompletem części, jakie sam przywiozłem, nikt nie kwes onował moich praw. Nie wykluczam, że w tej konkretnej sytuacji serwis wiedział, że nie jestem anonimowy. Ale nie zmienia to mojego zdania, że należy zawsze mieć na uwadze korzyść Klienta. Części tzw. oryginalne to pokaźne źródło dochodów serwisów autoryzowanych. Jakby nie przymierzać się do interpretacji słów Autorów jeżeli przyjmiemy metodę rzymską, robi się niesmacznie. METODA PIĄTA: MONTUJEMY CZĘŚCI REGENEROWANE, KLIENT I TAK ZAPŁACI JAK ZA NOWE Autorzy opisują proceder, który ma polegać na tym, że kiedy Klient przyjeżdża do serwisu i pojawia się konieczność wymiany np. sprężarki klimatyzacji, część zużyta trafia do zakładu regeneracyjnego typu kuźnia, skąd następnie trafia ponownie do serwisu, gdzie jest sprzedawana jako pierwszej świeżości. Opinia BizMotPolska: Autorzy mieszają (czy celowo?) kilka wątków. Po pierwsze, regeneracja podzespołów takich jak sprężarki czy turbosprężarki jest procesem znanym od lat. Wszyscy wiedzą, jak to działa wszyscy? Istnieje mnóstwo firm, które skupują podzespoły i poddają je regeneracji a następnie sprzedają je pod własną marką choć muszą najpierw uzyskać aprobatę producenta podzespołów oryginalnych. Podczas regeneracji wbrew opinii Autorów wcale nie w kuźni a w warunkach fabrycznych lub zbliżonych do nich wymienia się podzespoły robocze. Takie urządzenie ma jakość oryginału i jego sprawność. Eksploatacji podlega więc jedynie korpus. W przypadku sprężarek, firmy regenerujące płacą za rdzenie. Tu również Autorzy zapomnie- 3 grudnia 1873 W Burlington przychodzi na świat Arthur Atwater Kent, producent sprzętu radiowego, który wcześniej zajmie się produkcją udoskonalonego układu zapłonowego.

21 li, że Klientowi przysługuje prawo kupna i przywiezienia własnej części. Rada: Wyjaśnić Klientowi korzyści z montażu urządzenia regenerowanego. Jeżeli ktoś zechce rzeczywiście sprzedać część regenerowaną za pieniądze oryginału jego wybór i decyzja. Ale jak się wyda z budowaniem wiarygodności tak już jest, że jeden skok w bok. Wracając do części regenerowanych: jeżeli zależy Ci na pokazaniu, że obniżenie kosztów materiałów ma dla Ciebie znaczenie, części regenerowane są idealnym poligonem. Wyszczególnij wszystkie koszty (oryginałów) a kiedy Klient (niestety często) jęknie wysuń pomocną dłoń w postaci części regenerowanej. Wyjaśnij na czym polega regeneracja że na pewno nie na pracy w kuźni. Ciekawe plakaty na ścianach pomogą. Będziesz ekspertem i dasz rozwiązanie! METODA SZÓSTA: SETKI KILOMETRÓW JAZD PRÓBNYCH W tym miejscu autorzy opisują zagrożenie polegające na tym, iż mechanik przyjmując auto myśli wyłącznie o tym, aby sobie nim pojeździć za darmo. I radzą, aby fotografować liczniki. Opinia BizMotPolska: Wynika z powyższego, że samo zostawienie samochodu jest ryzykowne, bo warsztat może so-

22 Siła stereotypu 22 bie pojeździć. Może wycieczkę nad morze sobie urządzić. Faktem jest, że zdarzały się sytuacje, kiedy serwis, nieświadomy faktu, iż w aucie zamontowany był system lokalizacyjny, przewoził wóz do innego fachowca podwykonawcy. Zaalarmowany właściciel dzwonił i było niezręcznie. Ale nie o tym tu przecież mowa. Rada: Samodzielnie spisać licznik przy przyjęciu zlecenia. Po takich publikacjach nie należy wykluczać, że Klient jest po takiej lekturze i jest naładowany. Taka propozycja zdecydowanie wzmocni zaufanie do serwisu. Poza tym, czy ktoś dziś nie spisuje licznika przy przyjęciu auta do naprawy? Dla własnego bezpieczeństwa. METODA SIÓDMA: NIE WIEM CO DOLEGA AUTU, WYMIENIAMY WSZYSTKO PO KOLEI Według autorów jest to sposób, który polega na empirycznym usuwaniu usterki bez diagnozowania. Wymiana części do skutku aż ustąpią problemy co wiązać się ma oczywiście z kosztami. Autorzy twierdzą, że dzieje się tak szczególnie w ASO, gdyż tam wszystkie części są na miejscu, zaś warsztat niezależny musi je zamawiać. Opinia BizMotPolska: Opis podany przez Autorów wskazuje na kompletny brak znajomości specyfiki branży. Zarówno w ASO jak i w warsztatach niezależnych nikt dziś nie magazynuje części w takich ilościach, by się bawić w losowe wymiany. Głównie z uwagi na ich łatwą dostępność i tempo dostaw. Przy okazji, Inter Cars jest w stanie dostarczyć do warsztatu część w czasie liczonym w pojedynczych godzinach. Problemem mogą być tylko części mniej popularne, dostępne na zamówienie. Oczywiście autorzy sugerują, iż celem działania jest naliczenie Klientowi czasu oraz części, nawet jeżeli czynności nie były konieczne. Rada: Jak już pisałem wielokrotnie, wszelkie naciągactwo to broń obosieczna. Warsztat ma być kojarzony z fachowcem, który po jednym spojrzeniu wie gdzie boli. Stąd w interesie serwi- 4 grudnia 1914 Tego dnia rodzi się przyszły znany producent nadwozi, Wilhelm Karmann Jr.

LUDZIE. OPINIE Smart Detailing, ROZMOWY. Jak kantują warsztaty. Nowa Warszawa. DAT najstarsza. w Europie. Nr 3 Grudzień 2013

LUDZIE. OPINIE Smart Detailing, ROZMOWY. Jak kantują warsztaty. Nowa Warszawa. DAT najstarsza. w Europie. Nr 3 Grudzień 2013 Nr 3 Grudzień 2013 Biznes Motoryzacyjny POLSKA W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O LUDZIE Marketing warsztatu to subtelna rzecz rozmawiamy z Edytą, która ma dziesiątki pomysłów na zmiany OPINIE Smart Detailing,

Bardziej szczegółowo

Rozmowa ze sklepem przez telefon

Rozmowa ze sklepem przez telefon Rozmowa ze sklepem przez telefon - Proszę Pana, chciałam Panu zaproponować opłacalny interes. - Tak, słucham, o co chodzi? - Dzwonię w imieniu portalu internetowego AmigoBONUS. Pan ma sklep, prawda? Chciałam

Bardziej szczegółowo

Franczyza wstęp do Twojego biznesu

Franczyza wstęp do Twojego biznesu Franczyza wstęp do Twojego biznesu www.carforfriend.pl www.carforfriend.de Nasza Misja Sprzedajemy TYLKO najlepsze samochody używane. Osiągamy to poprzez naszą rzetelność i wybór tylko solidnych aut. Dążymy

Bardziej szczegółowo

Nasz klient, nasz Pan?

Nasz klient, nasz Pan? przemyślane rozwiązania Nasz klient, nasz Pan? Nazwa przykładowego klienta Nie Propozycja ściemniaj! współpracy Co podać? 5 powodów dla których miałbym tu coś zamówić Mniejszy lub większy kryzys spotka

Bardziej szczegółowo

DLA SERWISÓW SAMOCHODOWYCH

DLA SERWISÓW SAMOCHODOWYCH Reklama w wyszukiwarce DLA SERWISÓW SAMOCHODOWYCH Czego użytkownicy szukają częściej? Kiedy najlepiej reklamować wymianę oleju, a kiedy rozrządu? Czy przepłacasz za kliknięcia w reklamę w Twoim mieście?

Bardziej szczegółowo

to jest właśnie to, co nazywamy procesem życia, doświadczenie, mądrość, wyciąganie konsekwencji, wyciąganie wniosków.

to jest właśnie to, co nazywamy procesem życia, doświadczenie, mądrość, wyciąganie konsekwencji, wyciąganie wniosków. Cześć, Jak to jest, że rzeczywistość mamy tylko jedną i czy aby na pewno tak jest? I na ile to może przydać się Tobie, na ile to może zmienić Twoją perspektywę i pomóc Tobie w osiąganiu tego do czego dążysz?

Bardziej szczegółowo

Copyright 2015 Monika Górska

Copyright 2015 Monika Górska 1 Wiesz jaka jest różnica między produktem a marką? Produkt się kupuje a w markę się wierzy. Kiedy używasz opowieści, budujesz Twoją markę. A kiedy kupujesz cos markowego, nie zastanawiasz się specjalnie

Bardziej szczegółowo

Tytuł ogłoszenia ma znaczenie!

Tytuł ogłoszenia ma znaczenie! Tytuł ogłoszenia ma znaczenie! Dawałeś kiedyś ogłoszenie swojej firmy albo działalności? To nie popełniaj tego samego błędu co wszyscy! Przedstawię Tobie teraz sposób jak ustrzec się błędu który jest dość

Bardziej szczegółowo

VC? Aniołem Biznesu. Przedsiębiorcą. Kim jestem? Marketingowcem

VC? Aniołem Biznesu. Przedsiębiorcą. Kim jestem? Marketingowcem Aniołem Biznesu VC? Przedsiębiorcą Kim jestem? Marketingowcem Dlaczego tutaj jestem? Fakty: 1997 30m2 powierzchni, brak wynagrodzenia, trzech cofounderów 1999 pierwsza ogólnoplska nagroda 2000 pierwsza

Bardziej szczegółowo

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie

Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Liczą się proste rozwiązania wizyta w warsztacie Zdaję się na to Was. I zawsze się udaje. Specjalista w dziedzinie konstrukcji metalowych, Harry Schmidt, w rozmowie o terminach i planowaniu. Liczą się

Bardziej szczegółowo

social relations agency

social relations agency social relations agency POBIJ REKORD ŚWIATA W SWOJEJ KUCHNI CASE STUDY Facebook Facebook to obecnie najpopularniejszy serwis społecznościowy na świecie. Posiada bardzo dobre możliwości targetowania komunikatów.

Bardziej szczegółowo

JEDŹ BEZPIECZNIE! Program ogólnopolskiej kampanii edukacyjnej dla kierowców. Opracowała: Wioletta Wilisz

JEDŹ BEZPIECZNIE! Program ogólnopolskiej kampanii edukacyjnej dla kierowców. Opracowała: Wioletta Wilisz JEDŹ BEZPIECZNIE! Program ogólnopolskiej kampanii edukacyjnej dla kierowców Opracowała: Wioletta Wilisz Partnerzy Strategiczni Patronat medialny Partnerzy Strategiczni Spis treści 1. Wstęp 2. Harmonogram

Bardziej szczegółowo

Biznes Motoryzacyjny POLSKA. Cennik. usług dodatkowych. Edytoria i wywiady

Biznes Motoryzacyjny POLSKA. Cennik. usług dodatkowych. Edytoria i wywiady W W C Z O R A J D Z I Ś J U T R O Cennik usług dodatkowych Edytoria i wywiady Kampanie medialne / media społecznościowe tłumaczenia copywriting projektowanie graficzne Fotografia 2 USŁUGI REDAKCYJNE TŁUMACZENIA

Bardziej szczegółowo

Twój Salon Kosmetyczny na. Twój doradca w internecie

Twój Salon Kosmetyczny na. Twój doradca w internecie Twój Salon Kosmetyczny na Twój doradca w internecie Czy prowadzisz już fanpage na Facebook Swojego salonu? TAK NIE Sprawdź na kolejnych slajdach czy wszystkie elementy są przez ciebie dobrze przygotowanie

Bardziej szczegółowo

Polska branża motoryzacyjna w II połowie 2012 roku bieżąca kondycja i przewidywania na przyszłość

Polska branża motoryzacyjna w II połowie 2012 roku bieżąca kondycja i przewidywania na przyszłość Polska branża motoryzacyjna w II połowie 2012 roku bieżąca kondycja i przewidywania na przyszłość Branża motoryzacyjna to jeden z największych i najszybciej rozwijających się sektorów polskiej gospodarki.

Bardziej szczegółowo

Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić?

Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić? Czy warto przygotować kampanię wyborczą w mediach społecznościowych i jak to zrobić? Warsztat, Kongres Kobiet 9.05.2014 Czy social media są potrzebne w kampanii? Z internetu korzysta 61,4% Polaków (18,51

Bardziej szczegółowo

FILM - SALON SPRZEDAŻY TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH (A2 / B1 )

FILM - SALON SPRZEDAŻY TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH (A2 / B1 ) FILM - SALON SPRZEDAŻY TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH (A2 / B1 ) Klient: Dzień dobry panu! Pracownik: Dzień dobry! W czym mogę pomóc? Klient: Pierwsza sprawa: jestem Włochem i nie zawsze jestem pewny, czy wszystko

Bardziej szczegółowo

GRUNT TO SPECJALIZACJA

GRUNT TO SPECJALIZACJA NAPRAWY, KTÓRE POWINIENEŚ WYKONYWAĆ W ASO 1 Autoryzowany Serwis Obsługi(ASO) posiada specjalistyczne narzędzia dostarczane przez producentów. Są one kompatybilne z konkretnym modelem auta. Dzięki nim Autoryzowany

Bardziej szczegółowo

USŁUGI SERWISOWE NASZ GŁÓWNY CEL TO

USŁUGI SERWISOWE NASZ GŁÓWNY CEL TO USŁUGI SERWISOWE NASZ GŁÓWNY CEL TO całkowita dyspozycyjność Twojego pojazdu Serwis maksymalnie dostosowany do potrzeb klienta Naprawa w serwisie jak i sam serwis to w wyobrażeniu klienta miejsce, w którym

Bardziej szczegółowo

1/5. Dbamy o jakość produktów. Jak to działa? Gwarancja Satysfakcji. dlaczego? Newsletter dla Partnerów Handlowych Tesco

1/5. Dbamy o jakość produktów. Jak to działa? Gwarancja Satysfakcji. dlaczego? Newsletter dla Partnerów Handlowych Tesco Newsletter dla Partnerów Handlowych Tesco wydanie specjalne październik 2013 Gwarancja Satysfakcji Gwarancja Satysfakcji dlaczego? Jak to działa? Dbamy o jakość produktów 1/5 Redakcja Drodzy Czytelnicy!

Bardziej szczegółowo

Z pełną wersją książki możesz zapoznać się na tej stronie: http://reklamawinternecie.org/poradnik

Z pełną wersją książki możesz zapoznać się na tej stronie: http://reklamawinternecie.org/poradnik Niniejszy plik PDF jest skróconym przewodnikiem po książce Reklama w Internecie praktyczny poradnik autorstwa Artura Kosińskiego. Z pełną wersją książki możesz zapoznać się na tej stronie: http://reklamawinternecie.org/poradnik

Bardziej szczegółowo

Jak wyłowić nowoczesnego klienta internetową wędką? Finanse w Internecie jak złowić więcej w sieci, 20 marca 2014

Jak wyłowić nowoczesnego klienta internetową wędką? Finanse w Internecie jak złowić więcej w sieci, 20 marca 2014 Jak wyłowić nowoczesnego klienta internetową wędką? Finanse w Internecie jak złowić więcej w sieci, 20 marca 2014 Informatyk, przedsiębiorca, współtwórca wielu serwisów internetowych jak: Kim jestem? Rys

Bardziej szczegółowo

CRM Zarządzanie i budowanie relacjami z Klientem

CRM Zarządzanie i budowanie relacjami z Klientem CRM Zarządzanie i budowanie relacjami z Klientem Cel warsztatów: Praktyczna wiedza mająca pomóc Państwu w obsłudze i pozyskiwaniu kolejnych lojalnych Klientów!... a ponadto nabycie umiejętności efektywnego

Bardziej szczegółowo

KLUCZOWE ZAGADNIENIA. Nakład 4 400 egz. Guide to specjalny projekt wydawniczy redakcji NetWorld dla zaawansowanych

KLUCZOWE ZAGADNIENIA. Nakład 4 400 egz. Guide to specjalny projekt wydawniczy redakcji NetWorld dla zaawansowanych 1 KLUCZOWE ZAGADNIENIA Guide to specjalny projekt wydawniczy redakcji NetWorld dla zaawansowanych odbiorców poszukujących wiedzy o rynku, producentach i rozwiązaniach. Zasilanie i chłodzenie w centrum

Bardziej szczegółowo

ZYSK BRUTTO, KOSZTY I ZYSK NETTO

ZYSK BRUTTO, KOSZTY I ZYSK NETTO ZYSK BRUTTO, KOSZTY I ZYSK NETTO MARŻA BRUTTO Marża i narzut dotyczą tego ile właściciel sklepu zarabia na sprzedaży 1 sztuki pojedynczej pozycji. Marża brutto i zysk brutto odnoszą się do tego ile zarabia

Bardziej szczegółowo

Najnowsze statystyki dotyczące magazynów i e-magazynów. na podstawie przeglądu magazynu branżowego Press

Najnowsze statystyki dotyczące magazynów i e-magazynów. na podstawie przeglądu magazynu branżowego Press Najnowsze statystyki dotyczące magazynów i e-magazynów na podstawie przeglądu magazynu branżowego Press Papierowa sieć lipiec 2011 Zamknięcie wersji drukowanej Machiny i przeniesienie tytułu do internetu

Bardziej szczegółowo

Historie polskich przedsiębiorców

Historie polskich przedsiębiorców Historie polskich przedsiębiorców SIP firma z pasją Historia młodego przedsiębiorcy, Michała Sykuły, tylko potwierdza, że czasem warto zaryzykować i podążać za marzeniami. Po studiach, staż w firmie transportowej.

Bardziej szczegółowo

Oryginalne części Ford

Oryginalne części Ford Oryginalne części Ford Ponieważ zależy nam równie mocno jak Tobie Feel the difference Dbamy o Twojego Forda Przywrócenie pierwotnego stanu technicznego po kolizji wymaga nie lada umiejętności i wiedzy.

Bardziej szczegółowo

Wizerunek organizacji pozarządowych. najważniejsze fakty 16% 24% 13% 37% Wizerunek organizacji pozarządowych 1

Wizerunek organizacji pozarządowych. najważniejsze fakty 16% 24% 13% 37% Wizerunek organizacji pozarządowych 1 Wizerunek organizacji pozarządowych najważniejsze fakty 24% 16% 13% 37% Wizerunek organizacji pozarządowych 1 Kiedy Polacy słyszą organizacja pozarządowa to myślą 79% 77% zajmują się głównie pomaganiem

Bardziej szczegółowo

K O L E K C J A E X P E R T. W S Z Y S T K O, C O N A L E Ż Y W I E D Z I E ć O PEUGEOT. ZAPROJEKTOWANY, BY CIESZYĆ.

K O L E K C J A E X P E R T. W S Z Y S T K O, C O N A L E Ż Y W I E D Z I E ć O PEUGEOT. ZAPROJEKTOWANY, BY CIESZYĆ. K O L E K C J A E X P E R T W S Z Y S T K O, C O N A L E Ż Y W I E D Z I E ć O AMORTYZATORY WYCIERACZKI KLIMATYZACJA PEUGEOT POLSKA Sp. z o.o., 02/2007 Druk AMPiR Wzór zastrzeżony UKŁAD WYDECHOWY OŚWIETLENIE

Bardziej szczegółowo

Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach internetowych. Szansa dla małych i średnich firm na konkurowanie z największymi

Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach internetowych. Szansa dla małych i średnich firm na konkurowanie z największymi Pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach internetowych Szansa dla małych i średnich firm na konkurowanie z największymi Podstawowe informacje na temat pozycjonowania Według badań Search Engine Watch 81% internautów

Bardziej szczegółowo

Wycisnąć IR-owca jak cytrynę

Wycisnąć IR-owca jak cytrynę Wycisnąć IR-owca jak cytrynę Jak inwestorzy indywidualni mogą zdobyć więcej informacji ze spółek? Piotr Biernacki Associate Director Euro RSCG Sensors Piotr Biernacki Prezentacja dla uczestników konferencji

Bardziej szczegółowo

Pisanie projektu unijnego. Program Operacyjny Kapitał Ludzki. Danuta Janakiewicz

Pisanie projektu unijnego. Program Operacyjny Kapitał Ludzki. Danuta Janakiewicz 1 2 Pisanie projektu unijnego. Program Operacyjny Kapitał Ludzki. Danuta Janakiewicz Wydanie pierwsze, Toruń 2009 ISBN: 978-83-61744-02-3 Wszelkie prawa zastrzeżone! Autor oraz Wydawnictwo dołożyli wszelkich

Bardziej szczegółowo

Strategie wspó³zawodnictwa

Strategie wspó³zawodnictwa Strategie wspó³zawodnictwa W MESE można opracować trzy podstawowe strategie: 1) niskich cen (dużej ilości), 2) wysokich cen, 3) średnich cen. STRATEGIA NISKICH CEN (DUŻEJ ILOŚCI) Strategia ta wykorzystuje

Bardziej szczegółowo

Outsourcing usług logistycznych komu się to opłaca?

Outsourcing usług logistycznych komu się to opłaca? Outsourcing usług logistycznych komu się to opłaca? Jeśli jest coś, czego nie potrafimy zrobić wydajniej, taniej i lepiej niż konkurenci, nie ma sensu, żebyśmy to robili i powinniśmy zatrudnić do wykonania

Bardziej szczegółowo

Paweł Gurgul. Wojciech Gurgul

Paweł Gurgul. Wojciech Gurgul Paweł Gurgul Założyciel i Członek Zarządu PGS Software SA Absolwent PWr inżynieria oprogramowania Programista -> Project Manager - > Sprzedawca -> Zarząd 25 lat doświadczenia w IT. Z tego 20 w firmach

Bardziej szczegółowo

Tak wygląda biuro Oriflame Polska od środka

Tak wygląda biuro Oriflame Polska od środka Tak wygląda biuro Oriflame Polska od środka Gdyby, to była mafia już bym nie żyła... Oto jak z koleżankami otrzymujemy kosmetyki, bawimy się wyśmienicie i jeszcze przy tym zarabiamy (oraz jak możesz do

Bardziej szczegółowo

Szybki rozwój biznesu online. Czyli jak wystrzelić w biznesie GVO

Szybki rozwój biznesu online. Czyli jak wystrzelić w biznesie GVO Przemek Szczęch wita na dzisiejszej prezentacji pt. Szybki rozwój biznesu online Czyli jak wystrzelić w biznesie GVO Kim jestem, i moja historia od początku.. Wszystko zaczęło się od TWRPS Ebizneskurs.pl

Bardziej szczegółowo

Jak rozliczyć projekt

Jak rozliczyć projekt Jak rozliczyć projekt Inicjatywy młodzieżowe Z tego poradnika, dowiesz się: 1. Czym dokumentować swoje wydatki 2. Jak wygląda Faktura VAT i Rachunek Uproszczony 3. Jak opisywać dokumenty 4. Jak zrobić

Bardziej szczegółowo

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY Czym jest portal e-biurowce? Portal e-biurowce oferuje między innymi reklamę firmom, których działalność związana jest z: budową, aranżacją i zarządzaniem inwestycjami biurowymi. Dzięki współpracy z nami,

Bardziej szczegółowo

E-marketing Prawniczy w praktyce Szkolenie: Prawnik w Sieci Klientów, Warszawa. Szymon Kwiatkowski

E-marketing Prawniczy w praktyce Szkolenie: Prawnik w Sieci Klientów, Warszawa. Szymon Kwiatkowski E-marketing Prawniczy w praktyce Szkolenie: Prawnik w Sieci Klientów, Warszawa Szymon Kwiatkowski O czym będę mówić? 1. Strony www czy generują nowych klientów? 2. Social-media o co chodzi i jak przekuć

Bardziej szczegółowo

PREZENTACJA FIRMY. 10/2013 WWW.TRANSPORTERS.PL

PREZENTACJA FIRMY. 10/2013 WWW.TRANSPORTERS.PL PREZENTACJA FIRMY. 10/2013 WWW.TRANSPORTERS.PL Kiedy inne dzieci trzymały w swoich małych piąstkach grzechotki, my mocno ściskaliśmy gałki do zmiany biegów i kierownice samochodzików. Kiedy nasi nastoletni

Bardziej szczegółowo

SMO MEDIA I KANAŁY SPOŁECZNOŚCIOWE. Bydgoszcz, dnia..2014 r. Usługodawca

SMO MEDIA I KANAŁY SPOŁECZNOŚCIOWE. Bydgoszcz, dnia..2014 r. Usługodawca Bydgoszcz, dnia..2014 r. SMO MEDIA I KANAŁY SPOŁECZNOŚCIOWE Usługodawca Talem Technologies Sp. z o.o. ul. Cieszkowskiego 22/1; 85-052 Bydgoszcz Tel. 52 366 70 73; Infolinia: 801 080 238 NIP: 967-12-41-356;

Bardziej szczegółowo

Biurowce. Jak się promujemy? Czym jest portal e-biurowce? Jak się zareklamować? PAKIET ZŁOTY PAKIET SREBRNY. www.e-biurowce.pl

Biurowce. Jak się promujemy? Czym jest portal e-biurowce? Jak się zareklamować? PAKIET ZŁOTY PAKIET SREBRNY. www.e-biurowce.pl Czym jest portal e-biurowce? Portal e-biurowce umożliwia wizerunkową i merytoryczną reklamę Państwa biurowca. Dzięki zestawieniu wszystkich materiałów tekstowych i graficznych, potencjalny najemca ma w

Bardziej szczegółowo

Wizerunek pracodawcy. przekaz i odbiór w procesie rekrutacji. Anna Kiełczewska Tomasz Prus Dorota Trojanowska. 12.05.2010 r.

Wizerunek pracodawcy. przekaz i odbiór w procesie rekrutacji. Anna Kiełczewska Tomasz Prus Dorota Trojanowska. 12.05.2010 r. Wizerunek pracodawcy przekaz i odbiór w procesie rekrutacji 12.05.2010 r. Anna Kiełczewska Tomasz Prus Dorota Trojanowska Kim jesteśmy TPA Horwath to międzynarodowa grupa konsultingowa Dostarczamy usługi

Bardziej szczegółowo

Brandle.pl. Przykładowe opisy kampanii

Brandle.pl. Przykładowe opisy kampanii Brandle.pl Przykładowe opisy kampanii Opis kampanii to zestaw wytycznych dla wykonawców (agentów). Jest on najważniejszym elementem założeń, które tworzysz za pomocą kreatora kampanii. Poniżej stworzyliśmy

Bardziej szczegółowo

Promuj swój biznes... samodzielnie! StartAP Akademia Przedsiębiorczości, 19 marca 2014

Promuj swój biznes... samodzielnie! StartAP Akademia Przedsiębiorczości, 19 marca 2014 Promuj swój biznes... samodzielnie! StartAP Akademia Przedsiębiorczości, 19 marca 2014 Informatykiem Kim jestem? Kim jestem? Informatykiem Przedsiębiorcą Kim jestem? Historia Patrz.pl 3 studentów ocena

Bardziej szczegółowo

Samochód ważny element naszego życia.

Samochód ważny element naszego życia. Samochód ważny element naszego życia. Samochód dla wielu z nas jest podstawowym środkiem transportu bez którego nie wyobrażamy sobie funkcjonowania. Dzięki niemu możemy dojechać do pracy, na zakupy, na

Bardziej szczegółowo

Nowe auto już od 500 zł miesięcznie, czyli czy jesteśmy gotowi pożegnać się z własnością?

Nowe auto już od 500 zł miesięcznie, czyli czy jesteśmy gotowi pożegnać się z własnością? Nowe auto już od 500 zł miesięcznie, czyli czy jesteśmy gotowi pożegnać się z własnością? Hanna Adamczyk, Ewa Kantecka Kiedy Kowalski kupuje nowy samochód???? To be continued. Jest dobrze? 657392 711865

Bardziej szczegółowo

Serwis All-inclusive. Bez dodatkowych warunków. Umowy serwisowe CharterWay dla samochodów ciężarowych.

Serwis All-inclusive. Bez dodatkowych warunków. Umowy serwisowe CharterWay dla samochodów ciężarowych. Serwis All-inclusive. Bez dodatkowych warunków. Umowy serwisowe CharterWay dla samochodów ciężarowych. Umowy serwisowe CharterWay: oszczędny i niezawodny sposób, aby Twój pojazd mógł być stale w ruchu.

Bardziej szczegółowo

WYTYCZNE PRZY KUPNIE NOWEGO SAMOCHODU

WYTYCZNE PRZY KUPNIE NOWEGO SAMOCHODU Wytyczne wykonano w ramach projektu Doskonalenie poziomu edukacji w samorządach terytorialnych w zakresie zrównoważonego gospodarowania energią i ochrony klimatu Ziemi dzięki wsparciu udzielonemu przez

Bardziej szczegółowo

RAPORT. Polskie firmy nie chcą iść na rękę klientom. Plany polskich przedsiębiorstw dotyczących przejścia na faktury elektroniczne

RAPORT. Polskie firmy nie chcą iść na rękę klientom. Plany polskich przedsiębiorstw dotyczących przejścia na faktury elektroniczne Polskie firmy nie chcą iść na rękę klientom RAPORT Plany polskich przedsiębiorstw dotyczących przejścia na faktury elektroniczne Zespół mailpro.pl MailPro Sp. z o.o. S t r o n a 1 Wstęp Od początku 2011

Bardziej szczegółowo

Skuteczne relacje z mediami

Skuteczne relacje z mediami Wydawnictwo Raciborskie Media oraz agencja marketingu i public relations INTRO PR serdecznie zapraszają na szkolenia otwarte Akademii Kreowania Wizerunku Skuteczne relacje z mediami Płatne artykuły i reklamy

Bardziej szczegółowo

T R A V E L C O A C H I N G 5 0 +

T R A V E L C O A C H I N G 5 0 + A K T Y W N I 5 0 + C o t o z a p r o j e k t? Chcę realizować swoje marzenia, Chcę poznawać ludzi, Chcę zobaczyć przyrodnicze ciekawostki, Jestem ciekawy świata!. Takie głosy osób po 50-tym roku życia

Bardziej szczegółowo

Autor: Przemysław Jóskowiak. Wydawca: Stratego24 Przemysław Jóskowiak ul. Piękna 20, 00-549 Warszawa. Kontakt: kontakt@stratego24.

Autor: Przemysław Jóskowiak. Wydawca: Stratego24 Przemysław Jóskowiak ul. Piękna 20, 00-549 Warszawa. Kontakt: kontakt@stratego24. Autor: Przemysław Jóskowiak 2 Wydawca: Stratego24 Przemysław Jóskowiak ul. Piękna 20, 00-549 Warszawa Kontakt: kontakt@stratego24.pl Treści prezentowane w ramach tej publikacji są subiektywną oceną autora

Bardziej szczegółowo

MIKRO I MAŁE FIRMY W INTERNECIE 2015

MIKRO I MAŁE FIRMY W INTERNECIE 2015 MIKRO I MAŁE FIRMY W INTERNECIE 2015 Raport na temat wykorzystania internetu i jego korzyści w prowadzeniu biznesu przez polskich przedsiębiorców Badanie zrealizowane przez nazwa.pl w czerwcu 2015 r. Ankietę

Bardziej szczegółowo

RYNEK KAWY JEDYNY W POLSCE SERWIS POŚWIĘCONY BRANŻY KAWOWO-KAWIARNIANEJ

RYNEK KAWY JEDYNY W POLSCE SERWIS POŚWIĘCONY BRANŻY KAWOWO-KAWIARNIANEJ RYNEK KAWY JEDYNY W POLSCE SERWIS POŚWIĘCONY BRANŻY KAWOWO-KAWIARNIANEJ RYNEK KAWY Profil serwisu Rynek Kawy (www.rynekkawy.com.pl) to jedyny w naszym kraju specjalistyczny serwis, poświęcony wyłącznie

Bardziej szczegółowo

Wywiady. Pani Halina Glińska. Tancerka, właścicielka sklepu Just Dance z akcesoriami tanecznymi

Wywiady. Pani Halina Glińska. Tancerka, właścicielka sklepu Just Dance z akcesoriami tanecznymi Wywiady Pani Aleksandra Machnikowska Przedsiębiorca od 2009 roku, najpierw w spółce cywilnej prowadziła sklep Just Dance. Od 2012 roku prowadzi restaurację EL KAKTUS. W styczniu 2014 restauracja EL KAKTUS

Bardziej szczegółowo

Zeszyt ćwiczeń do laboratorium ATOMÓW cz. I. Region okiem ATOMów wytyczanie kierunków polityki młodzieżowej w województwie warmińsko-mazurskim

Zeszyt ćwiczeń do laboratorium ATOMÓW cz. I. Region okiem ATOMów wytyczanie kierunków polityki młodzieżowej w województwie warmińsko-mazurskim Wytyczanie kierunków polityki młodzieżowej Raport po I spotkaniu: Region okiem ATOMów 2012 Zeszyt ćwiczeń do laboratorium ATOMÓW cz. I. Region okiem ATOMów wytyczanie kierunków polityki młodzieżowej w

Bardziej szczegółowo

Analiza Finansowa - potrzeb Klienta.

Analiza Finansowa - potrzeb Klienta. Analiza Finansowa - potrzeb Klienta. Szanowni Państwo, przejdźmy w takim razie do zbadania Państwa potrzeb jakim jest Analiza Finansowa. Pierwszym etapem naszej rozmowy będzie sprecyzowanie Państwa celów,

Bardziej szczegółowo

PROFIL TEMATYCZNY MAGAZYNU DRIFT

PROFIL TEMATYCZNY MAGAZYNU DRIFT s PROFIL TEMATYCZNY MAGAZYNU DRIFT AKTUALNOŚCI, WYDARZENIA, FOTOREPORTAŻE Informacje z zawodów odbywających się w Polsce i za granicą (m.in. w USA i Japonii), zapowiedzi imprez i zorganizowanych treningów,

Bardziej szczegółowo

Artykuły Sponsorowane

Artykuły Sponsorowane Artykuły Sponsorowane w największym polskim portalu Horeca i w efektach wyszukiwania z Gwarancją Skuteczności kim jesteśmy? Pierwszy polski portal gastronomiczny jest najstarszym i największym portalem

Bardziej szczegółowo

Komunikacja IP w firmie

Komunikacja IP w firmie 1 KLUCZOWE ZAGADNIENIA Guide to specjalny projekt wydawniczy redakcji NetWorld dla zaawansowanych odbiorców poszukujących wiedzy o rynku, producentach i rozwiązaniach. Komunikacja IP w firmie Zagadnienia:

Bardziej szczegółowo

KATARZYNA POPICIU WYDAWNICTWO WAM

KATARZYNA POPICIU WYDAWNICTWO WAM KATARZYNA ŻYCIEBOSOWSKA POPICIU WYDAWNICTWO WAM Zamiast wstępu Za każdym razem, kiedy zaczynasz pić, czuję się oszukana i porzucona. Na początku Twoich ciągów alkoholowych jestem na Ciebie wściekła o to,

Bardziej szczegółowo

CASE STUDY. Kancelaria prawna TKZ. Czyli jak zmieniliśmy wizerunek znanej na rynku kancelarii prawnej.

CASE STUDY. Kancelaria prawna TKZ. Czyli jak zmieniliśmy wizerunek znanej na rynku kancelarii prawnej. CASE STUDY Kancelaria prawna TKZ Czyli jak zmieniliśmy wizerunek znanej na rynku kancelarii prawnej. CASE STUDY Kancelaria prawna TKZ 2 Kancelaria Prawna TKZ przed rozpoczęciem prac istniała już na rynku

Bardziej szczegółowo

INNOWACYJNA FORMA REKLAMY NA PORTALU 10naj.eu

INNOWACYJNA FORMA REKLAMY NA PORTALU 10naj.eu INNOWACYJNA FORMA REKLAMY NA PORTALU 10naj.eu Realizacja przez ASIB Press & Media PO PIERWSZE INNOWACYJNOŚĆ, FORMA REKLAMY, KTÓREJ JESZCZE NIE BYŁO NAJLEPSZA Z MOŻLIWYCH! SPRAWDŹ! PRZEGLĄD NAJBARDZIEJ

Bardziej szczegółowo

Damian Gastół. MAGIA 5zł. Tytuł: Magia 5zł. Autor: Damian Gastół. Wydawnictwo: Gastół Consulting. Miejsce wydania: Darłowo

Damian Gastół. MAGIA 5zł. Tytuł: Magia 5zł. Autor: Damian Gastół. Wydawnictwo: Gastół Consulting. Miejsce wydania: Darłowo Tytuł: Magia 5zł Autor: Wydawnictwo: Gastół Consulting Miejsce wydania: Darłowo Data wydania: 1 września 2011 roku Nr wydania: Wydanie II - poprawione Cena: publikacja bezpłatna Miejsce zakupu: ekademia.pl

Bardziej szczegółowo

TANIE ZAKUPY NA CAŁYM ŚWIECIE. PORADNIK SUPERKUPCA

TANIE ZAKUPY NA CAŁYM ŚWIECIE. PORADNIK SUPERKUPCA Przemysław Mielcarski: Tanie zakupy na całym świecie 2 Przemysław Mielcarski TANIE ZAKUPY NA CAŁYM ŚWIECIE. PORADNIK SUPERKUPCA Copyright by Przemysław Mielcarski & e-bookowo 2009 Grafika i projekt okładki:

Bardziej szczegółowo

PRZEWODNIK DO PRZYGOTOWANIA PLANU DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ

PRZEWODNIK DO PRZYGOTOWANIA PLANU DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ PRZEWODNIK DO PRZYGOTOWANIA PLANU DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ CZYM JEST PLAN DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ (BIZNES-PLAN), I DO CZEGO JEST ON NAM POTRZEBNY? Plan działalności gospodarczej jest pisemnym dokumentem,

Bardziej szczegółowo

AUTO EXPERT 2009. nr 1. INFORMACJE 4 Aktualności 6 Nowości na rynku

AUTO EXPERT 2009. nr 1. INFORMACJE 4 Aktualności 6 Nowości na rynku AUTO EXPERT 2009 SPIS TREŚCI nr 1 10 Sprostać normom. Legalizacja analizatorów spalin 12 Turbo-dziura. Uszkodzenia turbospręŝarek 14 Ekologiczne koło. Nowatorskie rozwiązania techniczne 43 W stronę logistyki.

Bardziej szczegółowo

B A D A N I A Z R E A L I Z O W A N E W R A M A C H P R O G R A M U R O Z W O J U P L A T F O R M Y W Y M I A N Y

B A D A N I A Z R E A L I Z O W A N E W R A M A C H P R O G R A M U R O Z W O J U P L A T F O R M Y W Y M I A N Y B A D A N I A Z R E A L I Z O W A N E W R A M A C H P R O G R A M U R O Z W O J U P L A T F O R M Y W Y M I A N Y D O K U M E N T Ó W E L E K T R O N I C Z N Y C H Faktura elektroniczna dla MŚP: przydatna

Bardziej szczegółowo

Co umieścić na stronie www, by klienci zostawiali nam swoje adresy email i numery telefonów

Co umieścić na stronie www, by klienci zostawiali nam swoje adresy email i numery telefonów Co umieścić na stronie www, by klienci zostawiali nam swoje adresy email i numery telefonów 5 krytycznych punktów strony www, w których klient decyduje: zostawiam im swój email i numer telefonu, lub zamykam

Bardziej szczegółowo

Salony Toyota Bońkowscy w Poznaniu i Komornikach. Salon BMW i MINI Bońkowscy w Szczecinie

Salony Toyota Bońkowscy w Poznaniu i Komornikach. Salon BMW i MINI Bońkowscy w Szczecinie Prezentacja firmy Campery.pl jest polska firmą zajmująca się wynajmem i sprzedażą samochodów oraz przyczep kempingowych. Świadczy również usługi w zakresie pełnego serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego

Bardziej szczegółowo

Od Wciskania do Sprzedawania. Mistrzem Etycznej Sprzedaży

Od Wciskania do Sprzedawania. Mistrzem Etycznej Sprzedaży Szkolenie Od Wciskania do Sprzedawania czyli jak zostać Mistrzem Etycznej Sprzedaży Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jak zmieniłoby się Twoje życie zawodowe, gdyby każdy klient z otwartymi rękoma brał

Bardziej szczegółowo

Branża Motoryzacyjna: Świat Europa Polska. Jakub Faryś Polski Związek Przemysłu Motoryzacyjnego

Branża Motoryzacyjna: Świat Europa Polska. Jakub Faryś Polski Związek Przemysłu Motoryzacyjnego Branża Motoryzacyjna: Świat Europa Polska. Jakub Faryś Polski Związek Przemysłu Motoryzacyjnego 1 KIM JESTEŚMY? Polski Związek Przemysłu Motoryzacyjnego jest największą polską organizacją pracodawców branży

Bardziej szczegółowo

Warunki gwarancji. 1. Podstawowa gwarancja na nowy samochód.

Warunki gwarancji. 1. Podstawowa gwarancja na nowy samochód. Warunki gwarancji Gwarant zapewnia nabywcy dobrą, jakość i sprawne działanie samochodu pod warunkiem użytkowania i obsługi w zgodzie z zaleceniami zawartymi w niniejszej Książce Gwarancyjnej oraz Instrukcji

Bardziej szczegółowo

Raport na temat używania samochodów służbowych do celów prywatnych.

Raport na temat używania samochodów służbowych do celów prywatnych. Raport na temat używania samochodów służbowych do celów prywatnych. Już od przyszłego roku pracownik, który używa samochodu firmowego do celów prywatnych, zapłaci większy PIT. Takie zapowiedzi resortu

Bardziej szczegółowo

RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA

RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA JESTEŚMY RODZINNĄ FIRMĄ Z WIELOMA TRADYCJAMI RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA 15 lat działalności na polskim rynku. Wieloletnie doświadczenie i wiedza to nasza przewaga konkurencyjna. Otwartość na nowe rynki

Bardziej szczegółowo

Dołącz do Volkswagen Golf Cup 2016-2017!

Dołącz do Volkswagen Golf Cup 2016-2017! Dołącz do Volkswagen Golf Cup 2016-2017! Po trzech latach wspólnego dzielenia wyścigowej pasji przyszedł czas na zmianę formuły Pucharu Golfa na nową 2016-2017. Już teraz samochody znajdą się w rękach

Bardziej szczegółowo

Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl!

Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl! Zacznij zarabiać z programem partnerskim iparts.pl! Dołącz do Programu Partnerskiego iparts.pl! Polecaj sklep internetowy iparts.pl swoim klientom i zarabiaj na ich transakcjach! iparts Program Partnerski

Bardziej szczegółowo

List intencyjny o strategicznym partnerstwie między AC SA. a Politechniką Białostocką

List intencyjny o strategicznym partnerstwie między AC SA. a Politechniką Białostocką Informacja prasowa Białystok, 1 grudnia 2012 List intencyjny o strategicznym partnerstwie między AC SA a Politechniką Białostocką W dniu 30.11.2012 r. w siedzibie Politechniki Białostockiej doszło do podpisania

Bardziej szczegółowo

Program Warsztato w. George Bernard Shaw

Program Warsztato w. George Bernard Shaw Program Warsztato w Rozsądny człowiek dostosowuje się do świata, a człowiek nierozsądny uparcie stara się przystosować świat do siebie. Zatem cały postęp zależy od człowieka nierozsądnego. George Bernard

Bardziej szczegółowo

Marketing Sieciowy Pro cz.8 domek z kart

Marketing Sieciowy Pro cz.8 domek z kart Marketing Sieciowy Pro cz.8 domek z kart Paweł Grzech PodstawyBiznesu.pl UWAGA: Nie masz praw do przedruku i odsprzedaży tego ebooka! Nie możesz także dawać komukolwiek i w jakikolwiek sposób treści tutaj

Bardziej szczegółowo

Moduł 4: Przyszłość europejskiego modelu społecznego

Moduł 4: Przyszłość europejskiego modelu społecznego Moduł 4: Jak widzimy, gospodarki narodowe państw europejskich czekają ogromne wyzwania. Związane są one z globalizacją, to znaczy rozprzestrzenianiem się gospodarki wolnorynkowej na całym świecie. Towary,

Bardziej szczegółowo

Podziękowania naszych podopiecznych:

Podziękowania naszych podopiecznych: Podziękowania naszych podopiecznych: W imieniu swoim jak i moich rodziców składam ogromne podziękowanie Stowarzyszeniu za pomoc finansową. Dzięki działaniu właśnie tego Stowarzyszenia osoby niepełnosprawne

Bardziej szczegółowo

Pakiet Promocyjny dedykowanych kursów e-learningowych dla polskich piłkarzy

Pakiet Promocyjny dedykowanych kursów e-learningowych dla polskich piłkarzy Pakiet Promocyjny dedykowanych kursów e-learningowych dla polskich piłkarzy PARTNER O WSZiC WSZiC to uczelnia, której przewodnią ideą jest hasło Profesjonalizm w sporcie. Poprzez nasze działania staramy

Bardziej szczegółowo

Udział poszczególnych mediów w wydatkach reklamowych firm motoryzacyjnych w 2015 roku

Udział poszczególnych mediów w wydatkach reklamowych firm motoryzacyjnych w 2015 roku MOTORYZACJA Udział poszczególnych mediów w wydatkach reklamowych firm motoryzacyjnych w 2015 roku W 2015 roku firmy z branży motoryzacyjnej wydały na reklamę cennikowo blisko 1,8 mld zł. Z tego 33 proc.

Bardziej szczegółowo

INNOWACJE NA CELOWNIKU

INNOWACJE NA CELOWNIKU INNOWACJE NA CELOWNIKU 1 Kim jesteśmy? - Istniejemy na rynku od 2005 roku - Pracujemy w gronie 15 specjalistów wysokiej klasy - w 2009 pomyślnie przeszliśmy audyt technologiczny, otrzymując opinię firma

Bardziej szczegółowo

629-35 - 69, 628-37 - 04. 621-07 - 57, 628-90 - 17 INTERNET: http://www.korpo.pol.pl/cbos E-mail: cbos@pol.pl

629-35 - 69, 628-37 - 04. 621-07 - 57, 628-90 - 17 INTERNET: http://www.korpo.pol.pl/cbos E-mail: cbos@pol.pl CBOS CENTRUM BADANIA OPINII SPOŁECZNEJ SEKRETARIAT ZESPÓŁ REALIZACJI BADAŃ 629-35 - 69, 628-37 - 04 UL. ŻURAWIA 4A, SKR. PT.24 00-503 W A R S Z A W A TELEFAX 629-40 - 89 621-07 - 57, 628-90 - 17 INTERNET:

Bardziej szczegółowo

To My! W numerze: Wydanie majowe! Redakcja gazetki: Lektury - czy warto je czytać Wiosna - czas na zabawę Strona patrona Dzień MAMY Święta Krzyżówka

To My! W numerze: Wydanie majowe! Redakcja gazetki: Lektury - czy warto je czytać Wiosna - czas na zabawę Strona patrona Dzień MAMY Święta Krzyżówka To My! Wydanie majowe! W numerze: Lektury - czy warto je czytać Wiosna - czas na zabawę Strona patrona Dzień MAMY Święta Krzyżówka Redakcja gazetki: redaktor naczelny - Julia Duchnowska opiekunowie - pan

Bardziej szczegółowo

Sprzedaż: żmudna praca dla wytrwałych czy droga do kariery? Badanie dotyczące postrzegania zawodu sprzedawcy (w Polsce).

Sprzedaż: żmudna praca dla wytrwałych czy droga do kariery? Badanie dotyczące postrzegania zawodu sprzedawcy (w Polsce). Sprzedaż: żmudna praca dla wytrwałych czy droga do kariery? Badanie dotyczące postrzegania zawodu sprzedawcy (w Polsce). Od kilkunastu lat, kiedy Polska znalazła się w warunkach wolnorynkowych, liczba

Bardziej szczegółowo

Zwiększ z nami sprzedaż swojego salonu

Zwiększ z nami sprzedaż swojego salonu Oferta współpracy dla autoryzowanych dealerów samochodów Zwiększ z nami sprzedaż swojego salonu Wypromuj salon w swoim regionie. mojeauto.pl - internetowa platforma motoryzacyjna. Od 2000 roku udostępnia

Bardziej szczegółowo

7edycja KATALOG MAREK RYNKU LOGISTYCZNEGO ROK 2015

7edycja KATALOG MAREK RYNKU LOGISTYCZNEGO ROK 2015 Top Marki EKSKLUZYWNY DODATEK DO CZASOPISM: 7edycja ROK 2015 Polityka ceny i jakości w logistyce. Czy logistykę stać na tanie rozwiązania? Oferta Przewodnik po świecie logistycznych marek Top Marki 2015

Bardziej szczegółowo

Marcin Borecki PlaceChallenge Rafał Czupryński Microsoft

Marcin Borecki PlaceChallenge Rafał Czupryński Microsoft Marcin Borecki PlaceChallenge Rafał Czupryński Microsoft Aplikacje jako kanał marketingowy Do czego wykorzystać aplikacje? Jak zacząć przygodę z aplikacjami? Z jakich narzędzi korzystamy na co dzień?

Bardziej szczegółowo

Dominika Wiśniewska. Zuzanna Jarzębowska

Dominika Wiśniewska. Zuzanna Jarzębowska Dominika Wiśniewska Inżynier Procesów Produkcyjnych, studentka Global Production Engineering and Management na Politechnice Warszawskiej i studiów podyplomowych Design Rynkowy na łódzkiej ASP. W swojej

Bardziej szczegółowo

Zespół Crusar rośnie. Od początku miesiąca pracują z nami na stanowisku. będzie odpowiedzialny z obsługę naszych Partnerów w kraju i zagranicą.

Zespół Crusar rośnie. Od początku miesiąca pracują z nami na stanowisku. będzie odpowiedzialny z obsługę naszych Partnerów w kraju i zagranicą. Zespół Crusar rośnie Miło nam poinformować, że nasz zespół ponownie się powiększył. W celu zapewnienia naszym Partnerom obsługi na najwyższym poziomie wzmocniliśmy nasz zespół o dwóch nowych i doświadczonych

Bardziej szczegółowo

Serwis, proszę! - Czy europejskie sklepy internetowe spełniają oczekiwania swoich klientów?

Serwis, proszę! - Czy europejskie sklepy internetowe spełniają oczekiwania swoich klientów? Serwis, proszę! - Czy europejskie sklepy internetowe spełniają oczekiwania swoich klientów? Jak wiadomo, udane zakupy często zależą od dobrego doradztwa. Tak uważają nie tylko klienci w centrach handlowych,

Bardziej szczegółowo

Milton Friedman ma rację przekazanie pieniędzy cyfrowych bez pytania o ID jest możliwe przedstawiamy Państwu cyfrową gotówkę

Milton Friedman ma rację przekazanie pieniędzy cyfrowych bez pytania o ID jest możliwe przedstawiamy Państwu cyfrową gotówkę Milton Friedman ma rację przekazanie pieniędzy cyfrowych bez pytania o ID jest możliwe przedstawiamy Państwu cyfrową gotówkę Coś czego jeszcze nie ma, ale wkrótce zostanie stworzone to wiarygodna cyfrowa

Bardziej szczegółowo

Otwieramy firmę żeby więcej zarabiać

Otwieramy firmę żeby więcej zarabiać Otwieramy firmę żeby więcej zarabiać Mężczyzna, w wieku do 40 lat, wykształcony, chcący osiągać wyższe zarobki i być niezależny taki portret startującego polskiego przedsiębiorcy można nakreślić analizując

Bardziej szczegółowo