Spider s Web to skuteczne narzędzie marketingowe oparte o opinie i analizy na temat technologii. Przemysław Pająk, właściciel SpidersWeb.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Spider s Web to skuteczne narzędzie marketingowe oparte o opinie i analizy na temat technologii. Przemysław Pająk, właściciel SpidersWeb."

Transkrypt

1

2 Spider s Web to skuteczne narzędzie marketingowe oparte o opinie i analizy na temat technologii Przemysław Pająk, właściciel SpidersWeb.pl

3 Największy blog technologiczny w Polsce oraz prawdopodobnie największy niezależnie od tematyki blog w Polsce

4 Największy blog technologiczny w Polsce UU miesięcznie odsłon Spider s Web to serwis z blogami na temat technologii, tworzony przez blogerów z doświadczeniem prasowym. Celem Spider s Web jest stworzenie opiniotwórczego źródła informacji i analiz na temat rynku technologii.

5 Społeczność Spider s Web Ponad 140 tysięcy obserwujących w social media Ponad komentarzy pod wpisami na blogu Średni zasięg postów na Facebooku to osób / tydz

6 Topowi blogerzy Spider s Web Przemysław Pająk topowy bloger w Polsce często zapraszany jako ekspert przez stacje telewizyjne (TVN CNBC, TVN24, TVP2) Dawid Kosiński jeden z najbardziej opiniotwórczych blogerów technologicznych w Polsce Marcin Połowianiuk zawodowy fotograf uznawany za najlepszego autora Spider s Web pod względem merytorycznym

7 Mocne punkty Spider s Web nie przepisujemy zachodnich serwisów nie jesteśmy tylko newsowi jesteśmy nowym dziennikarstwem 2.0 Dwunastu blogerów Spider s Web to dwanaście różnych blogów technologicznych, które razem tworzą nową jakość w polskiej blogosferze, opartą na opinii i analizie, a nie na informacji przepisanej ze źródeł anglojęzycznych.

8 UU Podwoiliśmy zasięg w 2014 roku i wciąż rośniemy! UU UU Grudzień 2013 Grudzień 2014 Listopad 2015

9 16% Zdrowa struktura ruchu 29% 39% - Google 29% - bezpośrednie 16% - social 16% - strony odsyłające 16% 39%

10 Wybrani klienci

11 Co możemy zrobić? Naszym celem jest skuteczna marek poprzez najlepsze treści w internecie. Zobacz co możemy dla Ciebie zrobić. Przemysław Pająk, właściciel SpidersWeb.pl

12 Teksty wspierające

13 Strefa specjalna serwis specjalny w ramach Spider s Web wszystkie artykuły w jednym miejscu

14 Promocja na strona głównej widget rich media ciekawa ekspozycja reklamowa ekpozycja materiałów tekstowych

15 Dedykowana szata graficzna

16 Dedykowana reklama ekskluzywny format reklamowy stała ekspozycja skuteczne dotarcie z komunikatem do użytkowników

17 Dedykowany odcinek SpidersWeb TV

18 Promocja w social media

19 Przykłady współpracy Zadowolenie naszych partnerów to priorytet podejmowanych przez nas działań. Przemysław Pająk, właściciel SpidersWeb.pl

20 Nokia / Microsoft współpraca partnerska od 2012 do 2015 roku stałe miejsce reklamowe wsparcie PR owe wpisy sponsorowane patronat nad Blog Forum

21 AMD AMD Zone serwis specjalny dla marki AMD teksty sponsorowane promocja treści w serwisie ekspozycje banerowe

22 Oktawave współpraca partnerska od 2012 roku stałe miejsce reklamowe tytuł partnera technologicznego

23 SONY PlayStation 4 ekspozycja banerowa teksty sponsorowane promocja przez widget rich media na stronie głównej

24 Projekty specjalne HTML5

25 SONY PlayStation 4 Recenzje premium: FarCry 4 Destiny GTA V

26 Steve Jobs premiera filmu prezentacja materiałów filmowych w wyjątkowej formie prezentacji HTML5 wsparcie reklamowe w całym serwisie

27 Uncharted kolekcja Nathaa Drake a prezentacja gry prezentacja materiałów filmowych w wyjątkowej formie prezentacji HTML5 wsparcie reklamowe w całym serwisie

28 Reklama natywna Serwisy specjalne

29 Mobile Viking współpraca partnerska stałe miejsce reklamowe wpisy tematyczne

30 Microsoft współpraca partnerska teksty tematyczne sekcja specjalna wsparcie promocyjne promocja w Social Media

31 Fundacja Orange współpraca partnerska teksty tematyczne sekcja specjalna wsparcie promocyjne promocja w Social Media

32 Powrót do szkoły poradnik zakupy przy współpracy z:

33 Spider s Web testuje. Współpraca i promocja Ceneo w ramach recenzji produktów

34 Wizualizacje miejsc reklamowych

35 Widget specjalny na Spider sweb

36 Baner 1200 x 400

37 Baner 300 x 700

38 Baner 300 x 300

39 Kontakt W razie pytań pozostaję do dyspozycji. Przemysław Pająk, właściciel SpidersWeb.pl nr. telefonu:

Appki.com.pl strona 1

Appki.com.pl strona 1 Appki.com.pl strona 1 Serwis Appki.com.pl powstała w marcu 2013 roku jako odpowiedź na zwiększone zainteresowanie światem mobilnym. Jest źródem informacji dla wszystkich użytkowników smartfonów, tabletów

Bardziej szczegółowo

PLANERGIA CO TO JEST?

PLANERGIA CO TO JEST? PLANERGIA CO TO JEST? www.planergia.pl Czym jest Planergia? Planergia to ogólnopolski portal poświęcony tematyce budownictwa energooszczędnego, odnawialnych źródeł energii oraz zrównoważonego rozwoju.

Bardziej szczegółowo

Największe serwisy medyczne dla pacjentów

Największe serwisy medyczne dla pacjentów Największe serwisy medyczne dla pacjentów Warszawa 2013 Nr 1 w Zdrowiu i medycynie Najszybciej rozwijające się media medyczne w Internecie - I miejsce w kategorii Zdrowie i medycyna wg Megapanelu marzec

Bardziej szczegółowo

OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW

OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW STATYSTYKI PORTALU PROFIL CZYTELNIKA na podstawie Google Analytics Mężczyzna Wiek: 35-38 lat Mieszka w dużym mieście Fan sportu i nowych technologii STATYSTYKI średnie

Bardziej szczegółowo

UDZIAŁ W KONGRESIE INNOWACJI POLSKICH. Pakiet Partnerski:

UDZIAŁ W KONGRESIE INNOWACJI POLSKICH. Pakiet Partnerski: Pakiet Partnerski: UDZIAŁ W KONGRESIE INNOWACJI POLSKICH 1.Nazwa i logo Instytucji prezentowane jest na wszystkich materiałach w pozycji Partner. 2.Na stronie internetowej logo będzie stanowiło link aktywny

Bardziej szczegółowo

Innow o a w cyj y na Reklama w grupie portali

Innow o a w cyj y na Reklama w grupie portali Innowacyjna Reklama w grupie portali Ubezpieczenia online.pl Sp. z o.o. Priorytety Reklamy 1. Dostrzegamy potrzeby Klienta, jego indywidualność i cele. Każdą reklamę przygotowujemy wspólnie z Klientem,

Bardziej szczegółowo

OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW

OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW OFERTA WSPÓŁPRACY DLA REKLAMODAWCÓW STATYSTYKI PORTALU PROFIL CZYTELNIKA na podstawie Google Analytics Mężczyzna Wiek: 35-38 lat Mieszka w dużym mieście Fan sportu i nowych technologii STATYSTYKI średnie

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa nakanapie.pl

Oferta reklamowa nakanapie.pl Oferta reklamowa nakanapie.pl O nakanapie.pl Jedna z największych w kraju społeczności Czytelników i Bibliofilii Unikatowa, wyspecjalizowana w książkach, porównywarka cen książek oraz dostępności w sprzedaży

Bardziej szczegółowo

OFERTA REKLAMOWA 2011

OFERTA REKLAMOWA 2011 OFERTA REKLAMOWA 2011 INNOVAWEB KOBIETA MIESIĘCZNIE ODWIEDZA NAS 2.4 MLN INTERNAUTEK * GENERUJĄC W SUMIE 21 MLN ODSŁON* SPĘDZAJĄC ŚREDNIO 9 MIN PODCZAS WIZYTY** Źródło: * Google Analytics (lipiec 2011

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa portalu internetowego Konstancina-Jeziorny

Oferta reklamowa portalu internetowego Konstancina-Jeziorny Oferta reklamowa portalu internetowego Konstancina-Jeziorny Prezentujemy Państwu ofertę reklamową portalu internetowego mieszkańców Konstancina- Jeziorny. Oferta na 2015 rok uwzględnia atrakcyjne i skuteczne

Bardziej szczegółowo

XI Dyskusyjne Forum Ubezpieczeń Komunikacyjnych

XI Dyskusyjne Forum Ubezpieczeń Komunikacyjnych X DYSKUSYJNE FORUM UBEZPIECZEŃ KOMUNIKACYJNYCH 6 GRUDNIA 2016 AIRPORT HOTEL OKĘCIE, WARSZAWA, UL. 17 STYCZNIA 24 www.forumubezpieczen.com XI Dyskusyjne Forum Ubezpieczeń Komunikacyjnych pod patronatem

Bardziej szczegółowo

Cennik reklamowy SPIS TREŚCI

Cennik reklamowy SPIS TREŚCI Cennik reklamowy SPIS TREŚCI Informacje o portalu...1 Nasi czytelnicy...1 Podstawowe rodzaje publikacji...2 Dodatkowe rodzaje publikacji...3 Dodatkowe działania promocyjne...3 Informacje dodatkowe...4

Bardziej szczegółowo

Białystok oczami. kobiet. SERWIS GRUPY WYDAWNICZEJ egroup - SERWISÓW O TEMATYCE KOBIECEJ. Poznaj naszą ofertę i promuj się z nami!

Białystok oczami. kobiet. SERWIS GRUPY WYDAWNICZEJ egroup - SERWISÓW O TEMATYCE KOBIECEJ. Poznaj naszą ofertę i promuj się z nami! Białystok oczami kobiet SERWIS GRUPY WYDAWNICZEJ egroup - SERWISÓW O TEMATYCE KOBIECEJ Poznaj naszą ofertę i promuj się z nami! 1 Kobiecybialystok.pl TO JEDEN Z SERWISÓW SIECI WYDAWNICZEJ egroup, PROWADZONY

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa portali internetowych: Mierzyna, Bezrzecza, Gumieniec i gminy Dobra

Oferta reklamowa portali internetowych: Mierzyna, Bezrzecza, Gumieniec i gminy Dobra Oferta reklamowa portali internetowych: Mierzyna, Bezrzecza, Gumieniec i gminy Dobra Prezentujemy Państwu ofertę reklamową portali internetowych mieszkańców: Mierzyna, Bezrzecza, Gumieniec i gminy Dobra.

Bardziej szczegółowo

KOMPLEKSOWA OFERTA MARKETINGOWA

KOMPLEKSOWA OFERTA MARKETINGOWA KOMPLEKSOWA OFERTA MARKETINGOWA Octarius Group - Agencja Marketingu Zintegrowanego www.octarius.com.pl, tel. +48 530 903 500 A G E N C J A M A R K E T I N G U Z I N T E G R O WA N E G O Agencja Marketingu

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa 2012

Oferta reklamowa 2012 Oferta reklamowa 2012 To jedna z najlepszych stron internetowych o tematyce Franczyzy w sieci. Portalfranczyza.pl jest portalem internetowym przedstawiającym system franczyzy w Polsce. Działąjący już od

Bardziej szczegółowo

Biurowce. Jak się promujemy? Czym jest portal e-biurowce? Jak się zareklamować? PAKIET ZŁOTY PAKIET SREBRNY. www.e-biurowce.pl

Biurowce. Jak się promujemy? Czym jest portal e-biurowce? Jak się zareklamować? PAKIET ZŁOTY PAKIET SREBRNY. www.e-biurowce.pl Czym jest portal e-biurowce? Portal e-biurowce umożliwia wizerunkową i merytoryczną reklamę Państwa biurowca. Dzięki zestawieniu wszystkich materiałów tekstowych i graficznych, potencjalny najemca ma w

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa 2013

Oferta reklamowa 2013 Oferta reklamowa 2013 To jedna z najlepszych stron internetowych o tematyce Franczyzy w sieci. Portalfranczyza.pl jest portalem internetowym przedstawiającym system franczyzy w Polsce. Działąjący już od

Bardziej szczegółowo

Rzecz o Gminie w serwisie rp.pl

Rzecz o Gminie w serwisie rp.pl Rzecz o Gminie w serwisie rp.pl serwis informacyjny najciekawsze i najbardziej aktualne informacje w zakresie zrównoważonego rozwoju samorządów lokalnych w dziedzinach smart eko innowacje współredagowany

Bardziej szczegółowo

Reklama niestandardowa pomocni.pl Grupa Pomocni.pl

Reklama niestandardowa pomocni.pl Grupa Pomocni.pl Reklama niestandardowa pomocni.pl Grupa Pomocni.pl Idea Grupa serwisów skierowana do rodzin Formy reklamy niestandardowej Grupa serwisów skierowana do rodzin 1. Sekcja artykułów sponsorowanych 2. NAVIBOX

Bardziej szczegółowo

Gazeta Wyborcza najbardziej opiniotwórcza, w mediach najczęściej o polityce

Gazeta Wyborcza najbardziej opiniotwórcza, w mediach najczęściej o polityce Instytut Monitorowania Mediów Al. Jerozolimskie 53; 00-697 Warszawa tel. +48 22 356 21 00 kontakt: Magdalena Grabarczyk-Tokaj Kierownik ds. rozwoju badao mgrabarczyk@instytut.com.pl Informacja prasowa

Bardziej szczegółowo

Kilka słów o Portalu

Kilka słów o Portalu Oferta współpracy RECENZJE INSTRUKCJE RANKINGI PORADY Kilka słów o Portalu Zasięg (UU): 320k Emisja (PV): 700k YouTube: 38.5k Facebook: 4.5k dane: Google Analytics październik 2014 Serwis VideoTesty.pljest

Bardziej szczegółowo

Oferta promocyjna na stronie Milanówka

Oferta promocyjna na stronie Milanówka Oferta promocyjna na stronie Milanówka Niniejszym chcielibyśmy przedstawić Państwu ofertę promocyjną portalu milanowek24.info zawierającą niezwykle atrakcyjne i skuteczne formy promocji na stronie poświęconej

Bardziej szczegółowo

BAZGROSZYT.PL W LICZBACH

BAZGROSZYT.PL W LICZBACH Oferta reklamowa BAZGROSZYT.PL Bazgroszyt.pl to nauka przez zabawę dla dzieci 3-8 ukierunkowana na zdobywanie wiedzy poprzez rozwój wyobraźni rozwój samodzielności budowanie wiary we własne możliwości

Bardziej szczegółowo

Oferta działań reklamowych w portalu Wyprawy Marzeń

Oferta działań reklamowych w portalu Wyprawy Marzeń Oferta działań reklamowych w portalu Wyprawy Marzeń TOMASZ BONEK MARTA SMAGA Sp. z o.o. Tomasz Bonek Marta Smaga Spółka z o.o. to zespół ponad 25 ekspertów i dziennikarzy, którzy od lat prowadzą zaawansowane

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa Portal drogowy -

Oferta reklamowa Portal drogowy - Oferta reklamowa Portal drogowy - www.edroga.pl Cztery wymiary informacji Oferta ważna od 22.04-22.06.2013 KIM JESTEŚMY? Portal drogowy edroga.pl to profesjonalny portal branżowy kompleksowo prezentujący

Bardziej szczegółowo

Wydawca BIS Sport Sebastian Krystek ul. Chwiałkowskiego 22/6 61-571 Poznań. e-mail: biuro@bissport.pl

Wydawca BIS Sport Sebastian Krystek ul. Chwiałkowskiego 22/6 61-571 Poznań. e-mail: biuro@bissport.pl Wydawca BIS Sport Sebastian Krystek ul. Chwiałkowskiego 22/6 61-571 Poznań e-mail: biuro@bissport.pl Redaktor Naczelny Sebastian Krystek tel: 783-426-277 e-mail: sebastiankrystek@wp.pl reklama Biathlon.pl

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamy. na portalu Laboratoria.net

Oferta reklamy. na portalu Laboratoria.net Oferta reklamy na portalu Laboratoria.net (2) 364-6-95 m.czerwinski@laboratoria.net 885 222 000 Chcesz poznać ceny? Skontaktuj się przygotujemy dla Ciebie specjalną ofertę PROMOCJA FIRM I LABORATORIÓW

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa 2015

Oferta reklamowa 2015 Oferta reklamowa 2015 To jedna z najlepszych stron internetowych o tematyce Franczyzy w sieci. Portalfranczyza.pl jest portalem internetowym przedstawiającym system franczyzy w Polsce. Działąjący już od

Bardziej szczegółowo

9 URODZINY ROZRYWKA, MODA I DESIGN, URODA. dwumiesięcznika 80% DECYZJI

9 URODZINY ROZRYWKA, MODA I DESIGN, URODA. dwumiesięcznika 80% DECYZJI 9 URODZINY dwumiesięcznika ROZRYWKA, MODA I DESIGN, URODA Najbliższe wydanie październik-listopad 2013 ukaże się na przełomie września i października 2013 Materiały przyjmujemy do 16 września 2013 (kolejne

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI

Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI Targetmarketing.pl to serwis, w którym w prosty i szybki sposób można kupić marketingową bazę danych, stworzyć własną kampanię e-mailingową oraz pozyskać

Bardziej szczegółowo

Chcemy Wam opowiedzieć o.

Chcemy Wam opowiedzieć o. Chcemy Wam opowiedzieć o. Naszej agencji Naszych wybranych projektach Naszych Klientach Naszej ofercie Kontakcie do nas Nasza agencja Good One PR jest agencją Public Rela ons należącą do Good One Group.

Bardziej szczegółowo

Reklama Sponsoring Patronat medialny Baza wiedzy HR

Reklama Sponsoring Patronat medialny Baza wiedzy HR OFERTA PortalRtrendy.pl REKLAMOWA 2015 Reklama Sponsoring Patronat medialny Baza wiedzy HR Wydawcą portalu jest spółka ENNOVA Wszelkie prawa zastrzeżone. Oferta ważna od 2015.01.01 do odwołania. Poprzednie

Bardziej szczegółowo

CENTRUM KULINARNEJ BLOGOSFERY

CENTRUM KULINARNEJ BLOGOSFERY CENTRUM KULINARNEJ BLOGOSFERY O NAS Ponad 12 885 031 ODSŁON* 2 650 125 UNIKALNYCH Użytkowników*; 1 156 953 REALNYCH Użytkowników** 750 813 przepisów*** 5 716 zagregowanych blogów*** Źródło: *Google Analitics,

Bardziej szczegółowo

SPORTS_GOL Piłkarska Oferta Specjalna + EURO2012

SPORTS_GOL Piłkarska Oferta Specjalna + EURO2012 + EURO2012 Marketing Sportowy Sport był, jest i będzie najbardziej uniwersalną platformą sponsoringową, pozwala na masowe dotarcie do konsumentów. Marketing Sportowy w Internecie Internet to doskonałe

Bardziej szczegółowo

BLOG OGRODNICZY KTÓRY ZARABIA. anna sikora stachurska FAJNEOGRODY.PL

BLOG OGRODNICZY KTÓRY ZARABIA. anna sikora stachurska FAJNEOGRODY.PL BLOG OGRODNICZY KTÓRY ZARABIA anna sikora stachurska FAJNEOGRODY.PL CZY NA BLOGU MOŻNA ZAROBIĆ? blogosfera parentingowa dzięki uprzejmości Malwiny Bakalarz /www.bakusiowo.pl/ CZY BLOGERZY OGRODOWI ZARABIAJĄ?

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa portalu Mierzyn24.pl

Oferta reklamowa portalu Mierzyn24.pl Oferta reklamowa portalu Mierzyn24.pl Niniejszym chcielibyśmy przedstawić Państwu ofertę reklamową portalu Mierzyn24.pl na rok 2012 uwzględniającą atrakcyjne i skuteczne formy promocji. Informacje podstawowe

Bardziej szczegółowo

O serwisie. NowyMarketing to serwis dostarczający konkretów i inspiracji z dziedziny marketingu.

O serwisie. NowyMarketing to serwis dostarczający konkretów i inspiracji z dziedziny marketingu. Pakiety reklamowe O serwisie NowyMarketing to serwis dostarczający konkretów i inspiracji z dziedziny marketingu. Analizujemy trendy i omawiamy je w kontekście ciekawych kampanii. Przedstawiamy opinie

Bardziej szczegółowo

OFERTA REKLAMOWA 2014

OFERTA REKLAMOWA 2014 OFERTA REKLAMOWA 2014 PortalRtrendy.pl Reklama Sponsoring Patronat medialny Baza wiedzy HR Wydawcą portalu jest spółka ENNOVA Wszelkie prawa zastrzeżone. Oferta ważna od 2014.01.20 do 2014.06.30. O PORTALU

Bardziej szczegółowo

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Luty 2015

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Luty 2015 na blogu Luty 2015 Szanowni Państwo, Bardzo dziękuję za zainteresowanie stroną i współpracą reklamową! Zachęcam do zapoznania się z moją ofertą. Mam nadzieję, że będzie ona dla Państwa interesująca, a

Bardziej szczegółowo

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ REKLAMĘ NA PORTALU

DLACZEGO WARTO WYBRAĆ REKLAMĘ NA PORTALU Oferta reklamowa dla Klientów Portalu 2017 DLACZEGO WARTO WYBRAĆ REKLAMĘ NA PORTALU Lubisz mieć kontrolę nad własnym biznesem. Pragniesz by Twój biznes rozrastał się i przodował w rankingach. Lubisz czytać

Bardziej szczegółowo

1996-2012 Bio-Tech Media. Wszystkie prawa zastrzeżone. Cennik e-usług Biotechnologia.pl

1996-2012 Bio-Tech Media. Wszystkie prawa zastrzeżone. Cennik e-usług Biotechnologia.pl 1996-2012 Bio-Tech Media. Wszystkie prawa zastrzeżone. Cennik e-usług Biotechnologia.pl Reklama graficzna L.p Rodzaj Opis Cena (PLN) Czas emisji 1. Billboard / Double Billboard Graficzny prostokąt umieszczony

Bardziej szczegółowo

Piłkarska Platforma Promocyjna - oferta handlowa

Piłkarska Platforma Promocyjna - oferta handlowa Piłkarska Platforma Promocyjna - oferta handlowa Piłkarska Platforma Promocyjna - oferta handlowa Piłkarska Platforma Promocyjna - Pakiet Premium Pakiet Premium - banner na stronie głównej www.naszeligi.pl

Bardziej szczegółowo

Dlaczego warto postawić na reklamę natywną?

Dlaczego warto postawić na reklamę natywną? Dlaczego warto postawić na reklamę natywną? Reklama natywna to nic innego jak umiejętnie zalokowanie marki, eksperta, produktu, usługi w tworzonych treściach słownych, graficznych czy video. To reklama

Bardziej szczegółowo

Reklama w portalu Zacznij Biegać formy, cennik, warunki emisji

Reklama w portalu Zacznij Biegać formy, cennik, warunki emisji Reklama w portalu Zacznij Biegać formy, cennik, warunki emisji 1. PODSTAWOWE FORMY REKLAMY GRAFICZNEJ 2. INNE FORMY REKLAMY 3. ZNIŻKI 4. SPECYFIKACJA TECHNICZNA ELEMENTÓW REKLAMOWYCH Mocna strona biegacza

Bardziej szczegółowo

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Sierpień 2014

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Sierpień 2014 na blogu Sierpień 2014 Szanowni Państwo, Bardzo dziękuję za zainteresowanie stroną i współpracą reklamową! Zachęcam do zapoznania się z moją ofertą. Mam nadzieję, że będzie ona dla Państwa interesująca,

Bardziej szczegółowo

OFERTA. dla Firm i Przedsiębiorców

OFERTA. dla Firm i Przedsiębiorców OFERTA. dla Firm i Przedsiębiorców BUSINESS ART DE LUXE www.business.artdeluxe.pl OBSZARY DZIAŁANIA marketing home / hotel staging fotografia reklama social media eventy MARKETING. Zaproponujemy i przeprowadzimy

Bardziej szczegółowo

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Marzec 2014

Oferta współpracy. na blogu Metafinanse.pl. Marzec 2014 na blogu Marzec 2014 Szanowni Państwo, Bardzo dziękuję za zainteresowanie stroną i współpracą reklamową! Zachęcam do zapoznania się z moją ofertą. Mam nadzieję, że będzie ona dla Państwa interesująca,

Bardziej szczegółowo

Nasi czytelnicy to mieszkańcy dużych miast

Nasi czytelnicy to mieszkańcy dużych miast Nasi czytelnicy to mieszkańcy dużych miast Katowice 4% Łódź 4% Gdańsk 3% Rzeszów Lublin 3% 2% Szczecin 2% Wrocław 11% Warszawa 42% Poznań 12% Kraków 17% Dane na podstawie Google Analytics za okres od 1

Bardziej szczegółowo

Cennik reklam. ważny od 1 września 2012

Cennik reklam. ważny od 1 września 2012 Cennik reklam ważny od 1 września 2012 Standardowe formy reklamy Produkt Rozmiar (px) Waga (kb) Format pliku Cena* Billboard 750 x 100 40 jpg / gif / swf 60,00 zł Double Billboard 750 x 200 40 jpg / gif

Bardziej szczegółowo

prezentuje działania na platformie

prezentuje działania na platformie prezentuje działania na platformie Obecność na - korzyści Obecność na YouTube - korzyści O co chodzi? Ile razy zastanawialiście się Państwo jak skutecznie komunikować się z odbiorcami? Ile razy narzekaliście

Bardziej szczegółowo

Dotarcie do atrakcyjnej grupy adresatów, posiadających realną siłę nabywczą. Oferta dedykowana i formaty dopasowane do potrzeb

Dotarcie do atrakcyjnej grupy adresatów, posiadających realną siłę nabywczą. Oferta dedykowana i formaty dopasowane do potrzeb Dotarcie do atrakcyjnej grupy adresatów, posiadających realną siłę nabywczą Oferta dedykowana i formaty dopasowane do potrzeb Efekt synergii nasze pozycjonowanie, m.in. obecność w Google News i serwisie

Bardziej szczegółowo

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY

Jak się promujemy? Jak się zareklamować? Oferujemy Klientom 2 Pakiety Reklamowe: PAKIET WIZERUNKOWY Czym jest portal e-biurowce? Portal e-biurowce oferuje między innymi reklamę firmom, których działalność związana jest z: budową, aranżacją i zarządzaniem inwestycjami biurowymi. Dzięki współpracy z nami,

Bardziej szczegółowo

Oferta niestandardowa! 2013!

Oferta niestandardowa! 2013! Oferta niestandardowa! 2013! INNOVAWEB - KOBIETA! MIESIĘCZNIE ODWIEDZA NAS 2.5 MLN INTERNAUTÓW * GENERUJĄC W SUMIE 12 MLN ODSŁON* BAZA MAILINGOWA 300 000 adresów Źródło: * Google Analytics (styczeń 2013

Bardziej szczegółowo

Czaty dla firm. Innowacyjne narzędzia komunikacji z klientami. Oferta ważna od 1 maja do 30 września 2010 r. Organizator czatów.

Czaty dla firm. Innowacyjne narzędzia komunikacji z klientami. Oferta ważna od 1 maja do 30 września 2010 r. Organizator czatów. Czaty dla firm Innowacyjne narzędzia komunikacji z klientami Oferta ważna od 1 maja do 30 września 2010 r. Organizator czatów Partnerzy Czaty biznesowe Czaty biznesowe, stworzone przez Grupę IPO.pl, dedykowane

Bardziej szczegółowo

KONFERENCJA NOWE TRENDY W TURYSTYCE

KONFERENCJA NOWE TRENDY W TURYSTYCE 31 MARCA 2015 / EUROPEJSKIE CENTRUM SOLIDARNOŚCI / 400 UCZESTNIKÓW / 15 PRELEGENTÓW KONFERENCJA NOWE TRENDY W TURYSTYCE najważniejsze wydarzenie branży turystycznej na Pomorzu OFERTA PARTNERSKA Partner

Bardziej szczegółowo

NAJWIĘKSZA SIEĆ MEDIÓW MIEJSKICH W POLSCE

NAJWIĘKSZA SIEĆ MEDIÓW MIEJSKICH W POLSCE NAJWIĘKSZA SIEĆ MEDIÓW MIEJSKICH W POLSCE 2 SPIS TREŚCI 3 4 5 6 10 18 19 Nasi Partnerzy Nasz zasięg Dlaczego warto reklamować się w mediach lokalnych? Reklama w TELEWIZJI Skuteczne dotarcie wysoka oglądalność

Bardziej szczegółowo

KONFERENCJA NOWE TRENDY W TURYSTYCE

KONFERENCJA NOWE TRENDY W TURYSTYCE 31 MARCA 2015 / EUROPEJSKIE CENTRUM SOLIDARNOŚCI / 400 UCZESTNIKÓW / 15 PRELEGENTÓW KONFERENCJA NOWE TRENDY W TURYSTYCE najważniejsze wydarzenie branży turystycznej na Pomorzu OFERTA PARTNERSKA Partner

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa. Portal drogowy - www.edroga.pl. Cztery wymiary informacji Oferta ważna od 22.04-31.07.2013

Oferta reklamowa. Portal drogowy - www.edroga.pl. Cztery wymiary informacji Oferta ważna od 22.04-31.07.2013 Oferta reklamowa Portal drogowy - www.edroga.pl Cztery wymiary informacji Oferta ważna od 22.04-31.07.2013 KIM JESTEŚMY? Portal drogowy edroga.pl to profesjonalny portal branżowy kompleksowo prezentujący

Bardziej szczegółowo

Komunikacja IP w firmie

Komunikacja IP w firmie 1 KLUCZOWE ZAGADNIENIA Guide to specjalny projekt wydawniczy redakcji NetWorld dla zaawansowanych odbiorców poszukujących wiedzy o rynku, producentach i rozwiązaniach. Komunikacja IP w firmie Zagadnienia:

Bardziej szczegółowo

PREZENTACJA SERWISÓW Oferta współpracy

PREZENTACJA SERWISÓW Oferta współpracy PREZENTACJA SERWISÓW Oferta współpracy NASZA OFERTA OBEJMUJE GRUPĘ SZEŚCIU SERWISÓW TEMATYCZNYCH Jeden z najpopularniejszych i największych opiniotwórczych serwisów blogowych o technologiach i trendach

Bardziej szczegółowo

KLUCZOWE ZAGADNIENIA. Nakład 4 400 egz. Guide to specjalny projekt wydawniczy redakcji NetWorld dla zaawansowanych

KLUCZOWE ZAGADNIENIA. Nakład 4 400 egz. Guide to specjalny projekt wydawniczy redakcji NetWorld dla zaawansowanych 1 KLUCZOWE ZAGADNIENIA Guide to specjalny projekt wydawniczy redakcji NetWorld dla zaawansowanych odbiorców poszukujących wiedzy o rynku, producentach i rozwiązaniach. Zasilanie i chłodzenie w centrum

Bardziej szczegółowo

FILMY REKLAMOWE KOORDYNACJA KAMPANII REKLAMOWYCH Z WYKORZYSTANIEM MATERIAŁÓW AUDIO-WIZUALNYCH

FILMY REKLAMOWE KOORDYNACJA KAMPANII REKLAMOWYCH Z WYKORZYSTANIEM MATERIAŁÓW AUDIO-WIZUALNYCH FILMY REKLAMOWE KOORDYNACJA KAMPANII REKLAMOWYCH Z WYKORZYSTANIEM MATERIAŁÓW AUDIO-WIZUALNYCH Studio filmowe TEAM PROMOTION istnieje of 2007 roku. W swoim dorobku mamy filmy reklamowe, szkoleniowe, promocyjne,

Bardziej szczegółowo

Cennik reklam w Raciborskim Portalu Internetowym raciborz.com.pl

Cennik reklam w Raciborskim Portalu Internetowym raciborz.com.pl Cennik reklam w Raciborskim Portalu Internetowym raciborz.com.pl 47-400 Racibórz, ul Klasztorna 12 tel. 032 414 90 30, kom. 509 38 12 63 www.raciborskiemedia.pl Biuro@raciborskiemedia.pl Obowiazuje od

Bardziej szczegółowo

Oferta usług reklamowych. Copyright 2014 elektroonline.pl

Oferta usług reklamowych. Copyright 2014 elektroonline.pl Oferta usług reklamowych Copyright 2014 elektroonline.pl Statystyki portalu Odwiedziny wg Google Analytics w okresie maj listopad 2014 roku: Średnio: 77 tys. unikalnych użytkowników miesięcznie 230 tys.

Bardziej szczegółowo

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS www.madrzy- rodzice.pl LN Media spółka z o.o. ul. Sienna 45/5, 00-121 Warszawa KRS: 0000492426 telefon: 22 255 35 68 fax: 22 412 70 03 mobile: 504 666 276 MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS trochę o nas i

Bardziej szczegółowo

OFERTA REKLAMOWA. Cały Kraków w jednym miejscu. tel

OFERTA REKLAMOWA. Cały Kraków w jednym miejscu.  tel Cały Kraków w jednym miejscu OFERTA REKLAMOWA www.krknews.pl reklama@krknews.pl tel.+48 606-376-149 reklama@krknews.pl OFERTA REKLAMOWA STYCZEŃ 2017 1 "Razem tworzymy Kraków" Kim jesteśmy KRKnews.pl to

Bardziej szczegółowo

- jedyną w Polsce internetową Bazę Obiektów Wspinaczkowych (http://www.portalgorski.pl/baza)

- jedyną w Polsce internetową Bazę Obiektów Wspinaczkowych (http://www.portalgorski.pl/baza) Szanowni Państwo, Portal Górski został stworzony z myślą o ludziach, którzy większą część swojego życia spędzają w górach i jest jednym z najprężniej rozwijających się obecnie portali o tematyce górskowspinaczkowej.

Bardziej szczegółowo

Jesteśmy zespołem kreatywnym i portalem wnętrzarskim. Tworzymy na Twoje zlecenie kontent Video, Foto, Artykuły, Działania Promocyjne, Eventy, Socjal

Jesteśmy zespołem kreatywnym i portalem wnętrzarskim. Tworzymy na Twoje zlecenie kontent Video, Foto, Artykuły, Działania Promocyjne, Eventy, Socjal Jesteśmy zespołem kreatywnym i portalem wnętrzarskim. Tworzymy na Twoje zlecenie kontent Video, Foto, Artykuły, Działania Promocyjne, Eventy, Socjal Media. Dajemy Ci platformę do publikacji wyjątkowych

Bardziej szczegółowo

Szybki rozwój biznesu online. Czyli jak wystrzelić w biznesie GVO

Szybki rozwój biznesu online. Czyli jak wystrzelić w biznesie GVO Przemek Szczęch wita na dzisiejszej prezentacji pt. Szybki rozwój biznesu online Czyli jak wystrzelić w biznesie GVO Kim jestem, i moja historia od początku.. Wszystko zaczęło się od TWRPS Ebizneskurs.pl

Bardziej szczegółowo

RYNEK KAWY JEDYNY W POLSCE SERWIS POŚWIĘCONY BRANŻY KAWOWO-KAWIARNIANEJ

RYNEK KAWY JEDYNY W POLSCE SERWIS POŚWIĘCONY BRANŻY KAWOWO-KAWIARNIANEJ RYNEK KAWY JEDYNY W POLSCE SERWIS POŚWIĘCONY BRANŻY KAWOWO-KAWIARNIANEJ RYNEK KAWY Profil serwisu Rynek Kawy (www.rynekkawy.com.pl) to jedyny w naszym kraju specjalistyczny serwis, poświęcony wyłącznie

Bardziej szczegółowo

LoveKraków.pl. Kraków, 03.06.2014

LoveKraków.pl. Kraków, 03.06.2014 LoveKraków.pl Kraków, 03.06.2014 KIM JESTEŚMY? KRAKOWIANIE DOŚWIADCZENIE Kochamy Kraków! LoveKraków.pl to najszybciej rozwijający się portal informacyjny w Małopolsce. Codziennie bieżące informacje z życia

Bardziej szczegółowo

PORTAL SZYDŁOWIECKI Szydłowiec, Chlewiska, Jastrząb, Mirów, Orońsko, Wierzbica poprzez fan page do mieszkańców okolicznych gmin i powiatów

PORTAL SZYDŁOWIECKI Szydłowiec, Chlewiska, Jastrząb, Mirów, Orońsko, Wierzbica poprzez fan page do mieszkańców okolicznych gmin i powiatów Reklama 2015 Charakterystyka PORTAL SZYDŁOWIECKI jest optymalnym miejscem na reklamę w naszym regionie. W obszarze zainteresowania serwisu gminy: Szydłowiec, Chlewiska, Jastrząb, Mirów, Orońsko, Wierzbica

Bardziej szczegółowo

Zakaz palenia- budowanie poparcia wśród branży gastronomicznej i społeczeństwa. Magdalena Petryniak Koordynator kampanii Lokal Bez Papierosa.

Zakaz palenia- budowanie poparcia wśród branży gastronomicznej i społeczeństwa. Magdalena Petryniak Koordynator kampanii Lokal Bez Papierosa. Zakaz palenia- budowanie poparcia wśród branży gastronomicznej i społeczeństwa Magdalena Petryniak Koordynator kampanii Lokal Bez Papierosa.pl Kim jesteśmy? Niezależna organizacja pozarządowa skupiająca

Bardziej szczegółowo

Dwutygodnik Kurier Kolejowy

Dwutygodnik Kurier Kolejowy tak jak lubisz Dwutygodnik Kurier Kolejowy jedyny w Polsce dwutygodnik branży transportu szynowego magazyn opinii, który przedstawia najważniejsze obszary rynku tematyczne wydania specjalne TEMATYKA: Na

Bardziej szczegółowo

INFORMACJE O PROJEKCIE

INFORMACJE O PROJEKCIE INFORMACJE O PROJEKCIE IDEA 7 września 2014 zawiązaliśmy Stowarzyszenie Socios Górnik. To pierwsza w Polsce organizacja, które swoje wzorce czerpie z hiszpańskich Socios i niemieckich organizacji kibicowskich.

Bardziej szczegółowo

Informacje o portalu

Informacje o portalu Informacje o portalu Serwis KalkulatorKalorii.net jest innowacyjnym portalem, który powstał by pomagać w uzyskaniu pięknej sylwetki. Misją serwisu jest edukacja użytkowników z zakresu odchudzania i zdrowego

Bardziej szczegółowo

Szanowni Państwo, Jesteśmy zespołem projektowym realizującym indywidualne projekty a nie pudełkowe rozwiązania. Działamy na rynku usług projektowych.

Szanowni Państwo, Jesteśmy zespołem projektowym realizującym indywidualne projekty a nie pudełkowe rozwiązania. Działamy na rynku usług projektowych. 1 2 Szanowni Państwo, Dziękujemy za możliwość przedstawienia oferty naszej firmy. Poniżej znajdą Państwo informację na temat naszej działalności, oraz dotychczas zrealizowanych projektów. Jesteśmy zespołem

Bardziej szczegółowo

Reklama w portalu MaratonyPolskie.PL. formy, cennik, warunki emisji

Reklama w portalu MaratonyPolskie.PL. formy, cennik, warunki emisji Reklama w portalu MaratonyPolskie.PL formy, cennik, warunki emisji 1. PODSTAWOWE GRAFICZNE FORMY REKLAMOWE 2. INNE ELEMENTY REKLAMOWE 3. ZNIŻKI 4. SPECYFIKACJE TECHNICZNE ELEMENTÓW GRAFICZNYCH Obowiązuje

Bardziej szczegółowo

RYNEK INTELIGENTNYCH SYSTEMÓW TRANSPORTOWYCH DEBATA DZIENNIKA GAZETY PRAWNEJ podczas VIII POLSKIEGO KONGRESU ITS PKITS 26-27 maja 2015 r.

RYNEK INTELIGENTNYCH SYSTEMÓW TRANSPORTOWYCH DEBATA DZIENNIKA GAZETY PRAWNEJ podczas VIII POLSKIEGO KONGRESU ITS PKITS 26-27 maja 2015 r. RYNEK INTELIGENTNYCH SYSTEMÓW TRANSPORTOWYCH DEBATA DZIENNIKA GAZETY PRAWNEJ podczas VIII POLSKIEGO KONGRESU ITS PKITS 26-27 maja 2015 r. w hotelu Novotel Centrum w Warszawie DZIENNIK GAZETA PRAWNA PO

Bardziej szczegółowo

Dzień dobry, Cieszymy się, że wybrali Państwo nasz portal internetowy EKO, OZE ekoenergia.pl

Dzień dobry, Cieszymy się, że wybrali Państwo nasz portal internetowy EKO, OZE ekoenergia.pl Dzień dobry, Cieszymy się, że wybrali Państwo nasz portal internetowy EKO, OZE ekoenergia.pl Zespół Ecoeurope.eu Sp. z o.o. Wita Państwa serdecznie w firmie. Na kolejnych stronach znajdą Państwo: 1. korzyści

Bardziej szczegółowo

CENNIK PORTALU JOGA-JOGA.PL

CENNIK PORTALU JOGA-JOGA.PL CENNIK PORTALU JOGA-JOGA.PL 1. WIZYTÓWKA W WYSZUKIWARCE SZKÓŁ JOGI 2. DZIAŁ INFORMACJE, INFORMACJE SPECJALNE 3. ARTYKUŁY TEMATYCZNE ( wakacje z jogą, majówka z jogą, zima z jogą etc) 4. ARTYKUŁ SPONSOROWANY

Bardziej szczegółowo

Reklama w portalu MaratonyPolskie.PL. formy, cennik, warunki emisji

Reklama w portalu MaratonyPolskie.PL. formy, cennik, warunki emisji Reklama w portalu MaratonyPolskie.PL formy, cennik, warunki emisji 1. PODSTAWOWE GRAFICZNE FORMY REKLAMOWE 2. INNE ELEMENTY REKLAMOWE 3. ZNIŻKI 4. SPECYFIKACJE TECHNICZNE ELEMENTÓW GRAFICZNYCH Obowiązuje

Bardziej szczegółowo

NOWOŚĆ bądź widoczny!

NOWOŚĆ bądź widoczny! CENNIK OGŁOSZEŃ WYBORCZYCH 2014 Wybory samorządowe Ważny do 16 listopada 2014 roku Nasze media: Nowiny Raciborskie, Nowiny Wodzisławskie, Tygodnik Rybnicki portal Nowiny.pl, ulotki i plakaty wyborcze SKUTECZNE

Bardziej szczegółowo

Promuj swoje inicjatywy wraz z Kryminalistyką

Promuj swoje inicjatywy wraz z Kryminalistyką Skuteczna promocja produktów i inicjatyw kryminalistycznych Promuj swoje inicjatywy wraz z Kryminalistyką Wiemy, że indywidualna analiza celów marketingowych to podstawa sukcesu. Nasi eksperci, idąc tym

Bardziej szczegółowo

Wirtualne Targi Budowlane BUDMAT 3D Oferta sponsoringu

Wirtualne Targi Budowlane BUDMAT 3D Oferta sponsoringu Wirtualne Targi Budowlane BUDMAT 3D Oferta sponsoringu Opis przedsięwzięcia Wirtualne targi Budowlane BUDMAT 3D: to prestiżowe, jedyne i pierwsze takie wydarzenie w polskim internecie organizowane w celu

Bardziej szczegółowo

Tygodnik Kurier Kolejowy

Tygodnik Kurier Kolejowy Tygodnik Kurier Kolejowy Jedyny w Polsce tygodnik poświęcony wyłącznie branży kolejowej. Piszemy o wszystkim, co najważniejsze w tym kluczowym sektorze gospodarki - inwestycjach, technologiach, firmach

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI

Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI Oferta reklamowa w serwisach Grupy Marketingowej TAI Serwis inwestycyjno - przetargowy Pressinfo.pl to jedyny serwis w Polsce, w którym użytkownik może dokonać tak precyzyjnego wyboru rodzaju poszukiwanych

Bardziej szczegółowo

PREZENTACJA HANDLOWA VIDEOREACH

PREZENTACJA HANDLOWA VIDEOREACH PREZENTACJA HANDLOWA VIDEOREACH I. RYNEK TRENDY REKLAMY WIDEO Źródło: IAB AdEx 2011 I. RYNEK - DLACZEGO REKLAMA VIDEO Trend światowy wskazuje na duży potencjał rozwoju reklamy wideo w Polsce (reklama wideo

Bardziej szczegółowo

Oferta reklamowa. w serwisie HRNews.pl. O serwisie Reklama na www.hrnews.pl Inne formy reklamy Oferty pracy Kontakt

Oferta reklamowa. w serwisie HRNews.pl. O serwisie Reklama na www.hrnews.pl Inne formy reklamy Oferty pracy Kontakt Oferta reklamowa w serwisie O serwisie Reklama na www.hrnews.pl Inne formy reklamy Oferty pracy Kontakt O serwisie Oficjalna premiera HRNews miała miejsce na początku 2007 roku. Od tego czasu serwis zgromadził

Bardziej szczegółowo

Czym są Smaki z Polski? Zespół Smaki z Polski

Czym są Smaki z Polski? Zespół Smaki z Polski Czym są Smaki z Polski? Portal Smaki z Polski powstał 28 września 2013. Mamy apetyt stworzyć miejsce, w którym wszyscy ci, którzy lubią dobrze zjeść będą się czuli jak w najlepszej restauracji na świecie.

Bardziej szczegółowo

PLAN PREZENTACJI SERIAL VIOLETTA PRODUKTY STRATEGIA KAMPANIA REKLAMOWA

PLAN PREZENTACJI SERIAL VIOLETTA PRODUKTY STRATEGIA KAMPANIA REKLAMOWA PLAN PREZENTACJI SERIAL VIOLETTA PRODUKTY STRATEGIA KAMPANIA REKLAMOWA VIOLETTA w TV Emisja serialu Violetta odbywa się codziennie w najlepszym czasie antenowym Od premiery w lutym 2013 serial wdarł się

Bardziej szczegółowo

INNOWACYJNA FORMA REKLAMY NA PORTALU 10naj.eu

INNOWACYJNA FORMA REKLAMY NA PORTALU 10naj.eu INNOWACYJNA FORMA REKLAMY NA PORTALU 10naj.eu Realizacja przez ASIB Press & Media PO PIERWSZE INNOWACYJNOŚĆ, FORMA REKLAMY, KTÓREJ JESZCZE NIE BYŁO NAJLEPSZA Z MOŻLIWYCH! SPRAWDŹ! PRZEGLĄD NAJBARDZIEJ

Bardziej szczegółowo

Kim jesteśmy, co oferujemy?

Kim jesteśmy, co oferujemy? Kim jesteśmy, co oferujemy? Dual system to firma zajmująca się szeroko rozumianą reklamą oraz marketingiem. Wykonujemy materiały reklamowe zarówno w klasycznej formie drukowanej (np.: wizytówki, ulotki,

Bardziej szczegółowo

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl

MĄDRZY RODZICE PROMUJ SIĘ U NAS. www.facebook.com/madrzyrodzice www.madrzy- rodzice.pl PROMUJ SIĘ U NAS MĄDRZY RODZICE Kim jesteśmy Mądrzy Rodzice to strona poświęcona wychowaniu dzieci. Funkcjonujemy zarówno jako fanpage na portalu Facebook, jak i jako samodzielna strona internetowa. Do

Bardziej szczegółowo

WSTĘP. Szanowni Państwo,

WSTĘP. Szanowni Państwo, WSTĘP Szanowni Państwo, Jesteśmy największym portalem ekologicznym w Polsce. Skupiamy wokół siebie zarówno środowisko biznesowe, jak również użytkowników indywidualnych zainteresowanych tematyką ekologii.

Bardziej szczegółowo

BO NASZYM PRIORYTETEM SĄ RODZINA I SZCZĘŚLIWE DZIECKO!

BO NASZYM PRIORYTETEM SĄ RODZINA I SZCZĘŚLIWE DZIECKO! BO NASZYM PRIORYTETEM SĄ RODZINA I SZCZĘŚLIWE DZIECKO! KIM JESTEŚMY co nas wyróżnia? Obecni 10 lat na rynku Duża rozpoznawalność i stabilna pozycja na rynku Jakościowe treści tworzone przez rodziców we

Bardziej szczegółowo

Oferta sponsorska ALBUM GRAŻYNY SZAPOŁOWSKIEJ A G E N C J A M U Z Y C Z N A P O L S K I E G O R A D I A

Oferta sponsorska ALBUM GRAŻYNY SZAPOŁOWSKIEJ A G E N C J A M U Z Y C Z N A P O L S K I E G O R A D I A Oferta sponsorska ALBUM GRAŻYNY SZAPOŁOWSKIEJ A G E N C J A M U Z Y C Z N A P O L S K I E G O R A D I A Wstęp Agencja Muzyczna Polskiego Radia planuje wydanie albumu fonograficznego Pani Grażyny Szapołowskiej.

Bardziej szczegółowo

netsprint Oferta 360 stopni artur.banach@netsprint.eu 1

netsprint Oferta 360 stopni artur.banach@netsprint.eu 1 netsprint Oferta 360 stopni artur.banach@netsprint.eu 1 Gdzie jesteśmy Polska (Adkontekst.pl & 6 innych sieci) Ukraina (Adpower.com.ua) Dania (Openadex.com) Litwa, Łotwa (Textads) Norwegia (Adpower) Bułgaria,

Bardziej szczegółowo

reklama display zaprezentuj się potencjalnym Klientom

reklama display zaprezentuj się potencjalnym Klientom reklama display zaprezentuj się potencjalnym Klientom dlaczego interaktywnie.com dlaczego interaktywnie.com interaktywnie.com to specjalistyczny portal informacyjny skierowany przede wszystkim do osób

Bardziej szczegółowo