Cena : 200,00 zł Nr katalogowy : prestige Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji. watermark

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Cena : 200,00 zł Nr katalogowy : prestige Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji. watermark"

Transkrypt

1 Informacje o produkcie ALKANTARA POKROWCE SAMOCHODOWE Certyfikat AirBag! Cena : 200,00 zł Nr katalogowy : prestige Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki Średnia ocena : brak recenzji MAXX LLC oferuje uniwersalne pokrowce na siedzenia samochodowe z ALKANTARY. Utworzono Tkanina używana w produkcji najdroższych wersjach wyposażeniowych samochodów osobowych, głównie sportowych.charakteryzuje się miękkością, odpornością na ścieranie, wysoką żywotnością, łatwością utrzymania oraz wysoką przyczepnością KOD WYROBU: ALKANTARA rozm. B Wygenerowano w programie

2 Komplet pokrowców na przód i tył- składa się z: 2 pokrowce na przednie fotele 1 pokrowiec na oparcie tylne 1 pokrowiec na siedzisko tylne 5 pokrowce na zagłówki haczyki montażowe OPIS: INSTRUKCJA PRANIA: MATERIAŁ: Pokrowce chronią oryginalną tapicerkę przed brudem i zużyciem Zapewniają wysoki komfort podróżowania i utrzymanie foteli w czystości i dobrym stanie. Pokrowce w standardzie posiadają specjalny szew AIRBAG, można je stosować zarówno w fotelach posiadających poduszki powietrzne jak i bez nich Pokrowce na przednie fotele posiadają gotowe, praktyczne otwory na zagłówki, dzięki czemu nie wymagają samodzielnego rozcinania materiału i związanego z tym ryzyka uszkodzenia pokrowca Dwa suwaki wszyte w oparcie i siedzisko tylnego pokrowca umożliwiają jego dzielenie i rozkładanie w kombinacjach: 1/3-2/3 i 2/3-1/3 oraz używanie podłokietnika.. Pokrowiec można założyć również na niedzieloną tylną kanapę. Kolory odporne na światło i czyszczenie Zapakowane w praktyczną torbę do przenoszenia Ekskluzywne pokrowce wykonane z wysokiej jakości alkantary. W środkowej części materiał ten posiada dodatkowo specjalne pikowanie, znacznie zwiększające etetykę i wytrzymałość pokrowców. Materiały są dodatkowo laminowane pianką poliuretanową oraz podszewką o grubości 5mm. Dodatkowo pokrowce wykończone są specjanymi przeszyciami oraz delikatnym haftem PRESTIGE.

3 Informacje o produkcie Wygenerowano w programie

4 Pokrowce posiadają specjalne, bezpieczne szwy dla poduszek AIRBAG dzięki czemu przystosowane są do samochodów zarówno z bocznymi poduszkami powietrznymi w fotelach, jak i do standardowych siedzeń. Pokrowce zostały poddane rygorystycznym testom sprawdzającym, czy nie spowalniają czasu otwarcia się poduszki powietrznej umieszczonej w bocznej części foteli. Badania te zostały potwierdzone certyfikatem bezpieczeństwa PiMOT. Posiadamy atest uprawniający nas do oznaczania pokrowców znakiem bezpieczeństwa oraz używania oznaczeń, że pokrowce mogą być stosowane w samochodach wyposażonych w AIRBAG SYSTEM.

5 Informacje o produkcie UWAGA!!! OTWORY NA ZAGŁÓWKI, OTWORY NA DŹWIGNIE DO PODNOSZENIA FOTELA, OTWORY NA POKRĘTŁA REGULACYJNE, OTWORY NA OSŁONY PASÓW BEZPIECZEŃSTWA I INNE WYSTAJĄCE CZĘŚCI FOTELI WYKONUJEMY SAMEMU PODCZAS MONTAŻU. Model uniwersalny w rozmiarze B można stosować do samochodów: AUDI 80, 90, 100, 200, A3, A4, A6 ALFA ROMEO Alfasud, Alfetta, Guilietta, Spider, Arna AUSTIN Montego, Maxi BMW 520, 535, 728, Serie 5, Serie 7, X3, X5 CITROEN Bx, GSX, Xantia, C-5 DAEWOO Nubira, Espero, Lanos, Leganza, Musso Wygenerowano w programie

6 DAIHATSU Feroza, Rocky, Move FIAT Regata, Tempra, FSO-125p, Croma, Argenta FORD Sierra, Orion, Mondeo, Scorpio, Taunus, Cortina, Capri, Mustang, Explorer HONDA Accord, Prelude, Hr-V HYUNDAI Lantra, Sonata, Tucson, Santa Fe Jeep Cherokee, Grand Cherokee KIA Sephia, Clarus, Sportage LADA , LANCIA Thema, Prisma, Travia MAZDA 626,926, Legato, Xedos MERCEDES W123, W124, 190E, Serie 200, Serie 300, Klasa C MOSKVITCH MITSUBISHI Lancer, Galant, Carisma, Corida, Mirage, Pajero NISSAN-DATSUN Cherry, Maxima, Primera, Almera, Terrano, Sylvia Coupe, Patrol, Terrano OPEL Ascona Record, Omega, Manta, Vectra, Calibra, Tigra, Comodor, Frontera, Caravan City, Monza, Senator, Astra II G, Astra II H POLONEZ Standard PEUGEOT 305, 405, 406, 504, 505, 605, 806 RENAULT Safrane, 19,21,25, Megane, Laguna, Espace ROVER-SUZUKI 3500, Series 400, 600, 800, Vitara SEAT Cordoba, Cordoba 99+, Toledo, Malaga, Fura, Alhambra, Ronda, Crono SKODA Octavia, SuperB SUBARU Impreza, Legacy SUZUKI Grand Vitara, Vagon TOYOTA Camry, Carina, Corolla, Sedan, Celica, Tarcel, Avensis, Land Cruiser, Starlett VOLVO 440, 460, 740, 760, 850, S40, S70, V40, V70 VW Jetta, Passat, Vento, Santana, Scirocco, Corrado, Bora

ALKANTARA POKROWCE SAMOCHODOWE Certyfikat AirBag! SUPER JAKOŚĆ rozm. A

ALKANTARA POKROWCE SAMOCHODOWE Certyfikat AirBag! SUPER JAKOŚĆ rozm. A Informacje o produkcie Utworzono 03-01-2017 ALKANTARA POKROWCE SAMOCHODOWE Certyfikat AirBag! SUPER JAKOŚĆ rozm. A Cena : 200,00 zł Nr katalogowy : prestige/a Dostępność : Dostępny Stan magazynowy : wysoki

Bardziej szczegółowo

MATA UNIWERSALNA 100x90

MATA UNIWERSALNA 100x90 MATA UNIWERSALNA 100x90 Marka Model Nadwozie Lata Uwagi Audi A6 Avant (C5) C/5 1997-2004 Audi A6 Avant (C4) C/5 1992-1997.09 Audi A4 Avant (B6) C/5 2001.11-2004.10 Audi 100 Combi C/5 1988-1994 Audi 80

Bardziej szczegółowo

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO 1 B1 9094702C47 TOYOTA Przewód ham. B1 Corolla Verso 26,39 zł 32,20 zł 2 B2 9094702A46 TOYOTA Przewód ham. B2 Yaris 99 >> lewy przód 24,51 zł 29,90 zł 3 B3 9094702A27 TOYOTA Przewód ham. B3 Land cruiser

Bardziej szczegółowo

Aluminiowy Uniwersalny Bagażnik dachowy samochodowy do relingów standardowych.

Aluminiowy Uniwersalny Bagażnik dachowy samochodowy do relingów standardowych. Strona 1 z 8 Strona 2 z 8 Aluminiowy Uniwersalny Bagażnik dachowy samochodowy do relingów standardowych. Prosty montaż i uniwersalność sprawia, że bagażnik szybko się montuje jak i demontuje. Posiada zabezpieczenie

Bardziej szczegółowo

DOBÓR DYSZ. W przypadku uszkodzeń STAG-200 z powodu współpracy z listwami gazowymi o rezystancji 1Ω, reklamacje nie będą uwzględniane.

DOBÓR DYSZ. W przypadku uszkodzeń STAG-200 z powodu współpracy z listwami gazowymi o rezystancji 1Ω, reklamacje nie będą uwzględniane. DOBÓR DYSZ UWAGA!!! STAG-200 NIE WSPÓŁPRACUJE Z WTRYSKIWACZAMI GAZOWYMI O REZYSTANCJI 1Ω! Wszystkie listwy wtryskowe RAIL mają większą wydajność w porównaniu do listwy VALTEK, natomiast porównywalną z

Bardziej szczegółowo

Rozmiar M dedykowane modele:

Rozmiar M dedykowane modele: Rozmiar M dedykowane modele: 1) Alfa Romeo 146 1) Audi 80 2) BMW 3 E30 3) Citroen AX Citroen Saxo Citroen C15 4) Chevrolet Aveo Chevrolet Kalos Chevrolet Matiz Chevrolet Spark 5) Daewoo Matiz Daewoo Tico

Bardziej szczegółowo

PoniŜej zamieszczamy tabelę stawek za 12 miesięczny okres ubezpieczenia ryzyk: Klasa A 6,1 5,8 5,4 5,0 B 5,8 5,2 4,5 4,2 C 5,0 4,5 4,0 3,7

PoniŜej zamieszczamy tabelę stawek za 12 miesięczny okres ubezpieczenia ryzyk: Klasa A 6,1 5,8 5,4 5,0 B 5,8 5,2 4,5 4,2 C 5,0 4,5 4,0 3,7 PoniŜej zamieszczamy tabelę stawek za 12 miesięczny okres ubezpieczenia ryzyk: OC/Mini Car Assistance/ AC/ Car Assistance/ W/ Zielona Karta Tabela nr 1 Stawki taryfowe Marka-model Ford: Mondeo, C-Max,

Bardziej szczegółowo

NADKOLA I OSŁONY POD SILNIK Oferta handlowa firmy PPUH ADMAL

NADKOLA I OSŁONY POD SILNIK Oferta handlowa firmy PPUH ADMAL NADKOLA I OSŁONY POD SILNIK Oferta handlowa firmy PPUH ADMAL Adres firmy: PPUH ADMAL ul. Sochaczewska 40 96-515 Paprotnia k/ Sochaczewa Tel/fax: 046-86-150-79 Info: 0-603-937-036 / Adamczyk Mariusz / 0-609-805-775

Bardziej szczegółowo

SZKŁA DO LUSTEREK SAMOCHODY OSOBOWE

SZKŁA DO LUSTEREK SAMOCHODY OSOBOWE SZKŁA DO LUSTEREK SAMOCHODY OSOBOWE 3 ALFA ROMEO 33 / 75 ROCZNIK: >1990 INDEX: R002 33 / 75 / 164 ROCZNIK: 1990> INDEX: R003 145 / 146 ROCZNIK: 1995> INDEX: R004 146 SUPER INDEX: R007L, R007P 147 ROCZNIK:

Bardziej szczegółowo

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO 1 B1 9094702C47 TOYOTA Przewód ham. B1 Corolla Verso 29,03 zł 35,71 zł 2 B2 9094702A46 TOYOTA Przewód ham. B2 Yaris 99 >> lewy przód 26,96 zł 33,16 zł 3 B3 9094702A27 TOYOTA Przewód ham. B3 Land cruiser

Bardziej szczegółowo

autotechnik NOWE PRODUKTY ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA PoMPA PALIWA do DIESLA, dla: POMPY PALIWA CEWKI ZAPЈONOWE PRZEPЈYWOMIERZE POWIETRZA

autotechnik NOWE PRODUKTY ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA PoMPA PALIWA do DIESLA, dla: POMPY PALIWA CEWKI ZAPЈONOWE PRZEPЈYWOMIERZE POWIETRZA autotechnik ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA CEWKI ZAPЈONOWE PRZEPЈYWOMIERZE POWIETRZA NOWE PRODUKTY PoMPA PALIWA do DIESLA, dla: VW, AUDI, SEAT, SKODA 1.9TDI, 2.0TDI - WKЈAD - KOMPLETNY ZESTAW ZASILAJҐCY Nr OE:

Bardziej szczegółowo

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO

LP KOD OEM MARKA NAZWA NETTO BRUTTO 1 B1 9094702C47 TOYOTA Przewód ham. B1 Corolla Verso 30,48 zł 37,50 zł 2 B2 9094702A46 TOYOTA Przewód ham. B2 Yaris 99 >> lewy przód 28,31 zł 34,82 zł 3 B3 9094702A27 TOYOTA Przewód ham. B3 Land cruiser

Bardziej szczegółowo

Rok prod.: Alfa Romeo 33 90 95 Alfa Romeo 147 01-- Alfa Romeo 159 Sedan 05--

Rok prod.: Alfa Romeo 33 90 95 Alfa Romeo 147 01-- Alfa Romeo 159 Sedan 05-- Wykaz aut, do których pasuje bagażnik bazowy Dromader D1 plus. Bagażnik do samochodów bezrynienkowych: składa się z belek nośnych oraz uchwytów. Natomiast uchwyt składa się z łapy, poduszki i łapki chwytającej

Bardziej szczegółowo

RYNEK SAMOCHODÓW UŻYWANYCH Analiza popytu

RYNEK SAMOCHODÓW UŻYWANYCH Analiza popytu RYNEK SAMOCHODÓW UŻYWANYCH /dla-biznesu Spis treści 1 Wprowadzenie...3 2 Rejestracje aut używanych...5 2.1 aut według rocznika...5 2.2 aut według cen...5 2.4 aut według marki...7 2.5 aut według rodzaju

Bardziej szczegółowo

wyprzedaż do wyczerpania zapasów

wyprzedaż do wyczerpania zapasów ASTRA/CORSA/KADETT/VECTRA/OMEGA 1,4/1,6/1,8/ KW KW 470140 EPS 1.970.140 9.6040 68,28 zł CITR 1,1/1,4/1,8/2,0 FIAT DUCATO/ULYSE 2,0 94- PEUG 106/205 1,0/1,1/1,4 KW KW 470188 EPS 1.970.188 9.6088 134,74

Bardziej szczegółowo

Calibra. Combo. Corsa. Meriva. Omega. Signum. Tigra. Vectra. Zafira. FIAT Grande Punto. Kangoo II od 2001' Laguna II od 2001' 4/100

Calibra. Combo. Corsa. Meriva. Omega. Signum. Tigra. Vectra. Zafira. FIAT Grande Punto. Kangoo II od 2001' Laguna II od 2001' 4/100 Firma TRIO / 32-2038275, 32-2030946, Darek 0.602288210 długość śruby skok rodzaj symbol Prostego średnica gwintu zakończ. klucz zabezp. Odcinka śruby śruby śruby śruby marka model rodzaj felg wymiary Z-428

Bardziej szczegółowo

Bagażnik dachowy na relingi Menabo Dozer aluminiowy 120cm

Bagażnik dachowy na relingi Menabo Dozer aluminiowy 120cm Bagażnik dachowy na relingi Menabo Dozer aluminiowy 120cm Cena: 249.99 zł Firma F.lli Menabò zosta?a za?o?ona w 1972 roku we W?oszech.Ci?g?y rozwój nowoczesnych?rodków transportu doprowadzi? to tego ze

Bardziej szczegółowo

HAKI HOLOWNICZE. Rok produkcji. Numer katalogowy A U D I. 1-AUD-05 1900 50 m. 15 206,00 2-AUD-05 1900 50 m. 15 406,00

HAKI HOLOWNICZE. Rok produkcji. Numer katalogowy A U D I. 1-AUD-05 1900 50 m. 15 206,00 2-AUD-05 1900 50 m. 15 406,00 Zdejmowa A U D I Audi 80 (N-lim) 09.86-08.91 1-AUD-03 10 d. 9 138,00 Audi 80 (NN-lim) 09.91-.94 1-AUD-04 1700. 9 138,00 Audi 100 (lim) 09.84-08.90 1-AUD-01 00. 10 197,00 Audi 100 C-4 Sedan,Avant,Quattro

Bardziej szczegółowo

UCHWYT MAIN PASUJE DO SAMOCHODÓW Z PONIŻSZEJ LISTY: ALFA ROMEO. 145 94>01 może zasłaniać tablicę rejestracyjną lub światła 146 96>01 147 00>04

UCHWYT MAIN PASUJE DO SAMOCHODÓW Z PONIŻSZEJ LISTY: ALFA ROMEO. 145 94>01 może zasłaniać tablicę rejestracyjną lub światła 146 96>01 147 00>04 UCHWYT MAIN PASUJE DO SAMOCHODÓW Z PONIŻSZEJ LISTY: ALFA ROMEO 145 94>01 może zasłaniać tablicę rejestracyjną lub światła 146 96>01 147 00>04 147 05>10 może zasłaniać tablicę rejestracyjną lub światła

Bardziej szczegółowo

RYNEK SAMOCHODÓW UŻYWANYCH Nasycenie rynku

RYNEK SAMOCHODÓW UŻYWANYCH Nasycenie rynku RYNEK SAMOCHODÓW UŻYWANYCH /dla-biznesu Spis treści 1 Wprowadzenie...3 2 samochodów używanych...5 2.1 w rocznikach aut...5 2.2 w przedziałach cenowych aut...5 2.4 według marki...6 2.5 według rodzaju paliwa...7

Bardziej szczegółowo

SRL - NAJLEPSZY NA RYNKU STOSUNEK JAKO

SRL - NAJLEPSZY NA RYNKU STOSUNEK JAKO OFERTA NA MECHANIKĘ SRL - NAJLEPSZY NA RYNKU STOSUNEK JAKOŚCI DO CENY OD LUTEGO 2013: CENY SPECJALNE TYLKO W AUTO-ELEMENTS tu lista wahaczy SRL, stan magazynowy z 11 lutego 2013 auto-elements.pl Nasi klienci

Bardziej szczegółowo

03.35 tł. końcowy BMW 520i/523i/525i/528i/530i. 03.34 tł. końcowy BMW 520i/523i

03.35 tł. końcowy BMW 520i/523i/525i/528i/530i. 03.34 tł. końcowy BMW 520i/523i 01.97 r. kolektorowa Audi A2 1.4 16V 160 01.98 tł. środkowy Audi A2 1.4 16V 60 01.99 tł. końcowy Audi A2 1.4 16V 02.13 tł. środkowy Dacia Logan MCV 1.4i MPi/1.6i MPi 160 03.32 tł. końcowy BMW 520i/523i/525i/528i/530i

Bardziej szczegółowo

PŁYTKI MONTAŻOWE DO LUSTEREK

PŁYTKI MONTAŻOWE DO LUSTEREK PŁYTKI MONTAŻOWE DO LUSTEREK 125 PŁYTKA SAMOCHODY DOSTAWCZE TYP PM-1 CITROEN BERLINGO CITROEN JUMPY FORD TRANSIT PO 1994 FORD TRANS IT PO 2000 WS ZYS TKIE MERCEDES WITO PEUGEOT PARTNER RENAULT KANGOO WS

Bardziej szczegółowo

BOSCH AEROTWIN AR21U BOSCH AEROTWIN AR21U PASUJE MIĘDZY INNYMI DO:

BOSCH AEROTWIN AR21U BOSCH AEROTWIN AR21U PASUJE MIĘDZY INNYMI DO: BOSCH AEROTWIN AR21U BOSCH AEROTWIN AR21U PASUJE MIĘDZY INNYMI DO: ALFA ROMEO 166 (936) AUDI 100 (4A, C4) AUDI 100 Avant (4A, C4) AUDI 80 (8C, B4) AUDI 80 Avant (8C, B4) AUDI A3 (8L1) AUDI A6 (4A, C4)

Bardziej szczegółowo

Wykładziny bagażnikowe (duże ranty z dywanikiem w środku ) Bytom ul.rostka 30A ; , , Darek

Wykładziny bagażnikowe (duże ranty z dywanikiem w środku ) Bytom ul.rostka 30A ; , , Darek Wykładziny bagażnikowe (duże ranty z dywanikiem w środku ) 41-902 Bytom ul.rostka 30A ; 32-2030946, 32-2038275, Darek 0.602288210 ALFA ROMEO netto Alfa Romeo 156 Limuzyna / Sedan Alfa Romeo 156 SPORT Wagon

Bardziej szczegółowo

Każda felga posiada kilka cech, które świadczą o możliwości lub niemożliwości zastosowania jej w pojeździe. Wymieńmy te cechy:

Każda felga posiada kilka cech, które świadczą o możliwości lub niemożliwości zastosowania jej w pojeździe. Wymieńmy te cechy: Czy mogę zastosować te felgi w swoim samochodzie? Pytanie powtarzane miliony razy. Zamiast poszukać w internecie lub na forum, wygodniej jest zapytać, bo podadzą na tacy. Jest więc taca z pańskiego stołu,

Bardziej szczegółowo

Przekladnie kierownicze

Przekladnie kierownicze SPIS TRESC I Alfa Romeo 4 Audi 7 BMW 11 Citroen 13 Dacia 15 Daewoo 16 Fiat 17 Ford 36 Honda 40 Hyundai 41 Iveco 42 Lancia 44 Land Rover 45 Mercedes 46 Mitsubishi 48 Nissan 49 Opel 50 Peugeot 52 Renault

Bardziej szczegółowo

MAT S.C. P.P.H. PRODUCENT DYWANIKÓW SAMOCHODOWYCH gumowych w kolorze czarnym i popielatym OFERTA 2009/2010 PROWADZIMY SPRZEDAŻ DETALICZNĄ I HURTOWĄ

MAT S.C. P.P.H. PRODUCENT DYWANIKÓW SAMOCHODOWYCH gumowych w kolorze czarnym i popielatym OFERTA 2009/2010 PROWADZIMY SPRZEDAŻ DETALICZNĄ I HURTOWĄ MAT P.P.H. UM S.C. Tadeusz Maćkowiak Wiesława Maćkowiak Adam Maćkowiak 62-030 Luboń k. Poznania ul. Armii Poznań 1B tel./fax 061 810 26 72 pon. - pt. 8 00-16 00 www.matgum.pl biuro@matgum.pl PRODUCENT

Bardziej szczegółowo

Nr katalogowy. Miejsce montau. Marka Model Rocznik. Lp.

Nr katalogowy. Miejsce montau. Marka Model Rocznik. Lp. Lp. Nr katalogowy Marka Model Rocznik Miejsce montau 1. 854193 Acura TSX Sport Wagon 1),2) 2011-2012 centralny 2. 853581 Acura TSX 1) 2004-2008 centralny 3. 854193 Acura TSX 1),2) 2009-2012 centralny 4.

Bardziej szczegółowo

Przewidywana do zakupu ilość filtrów (w zalezności od potrzeb warsztatowych Zamawiającego) przykładowy numer katalogowy*

Przewidywana do zakupu ilość filtrów (w zalezności od potrzeb warsztatowych Zamawiającego) przykładowy numer katalogowy* Zalącznik nr 1 Lp. Rodzaj filtru (powietrza, oleju, przeciwpyłkowy itp.) Marka i model pojazdu do którego jest filtr przykładowy numer katalogowy* Przewidywana do zakupu ilość filtrów (w zalezności od

Bardziej szczegółowo

Altar. Produkcja, sprzedaż i montaż zaczepów kulowych. Zaczepy kulowe (haki holownicze) Katalog 2013

Altar. Produkcja, sprzedaż i montaż zaczepów kulowych. Zaczepy kulowe (haki holownicze) Katalog 2013 Altar Produkcja, sprzedaż i montaż zaczepów kulowych Volkswagen Passat B5 sedan, combi '96-'05 ul. Stalmacha 7 41-800 Zabrze tel. 502 095 706 www.altar-hak.pl altar@altar-hak.pl Zaczepy kulowe (haki holownicze)

Bardziej szczegółowo

Cena PLN brutto (23%) Cena PLN netto. Uwagi

Cena PLN brutto (23%) Cena PLN netto. Uwagi Cennik Opon Letnich do Samochodów Osobowych, Dostawczych i 4x4 Ważny od dnia 01.03.2011 Niniejszy cennik obowiązuje do czasu ukazania się nowego cennika. Cennik nie stanowi oferty w rozumieniu prawa. IPC

Bardziej szczegółowo

CENNIK PIPERCROSS. Sportowy stożkowy filtr powietrza Pipercross - UNIWERSALNY, Gąbkowy (wlot fi 70mm) wymiary100x200mm Moc do 210KM

CENNIK PIPERCROSS. Sportowy stożkowy filtr powietrza Pipercross - UNIWERSALNY, Gąbkowy (wlot fi 70mm) wymiary100x200mm Moc do 210KM TUC0171 TUC0172 INDEKS CENNIK PIPERCROSS OPIS Sportowy stożkowy filtr powietrza Pipercross - UNIWERSALNY, Gąbkowy (wlot fi 70mm) wymiary100x200mm Moc do 210KM Sportowy stożkowy filtr powietrza Pipercross

Bardziej szczegółowo

OBWIESZCZENIE O LICYTACJI RUCHOMOŚCI

OBWIESZCZENIE O LICYTACJI RUCHOMOŚCI Komornik Sądowy (dawniej Rew.III) przy Sądzie Rejonowym w Lesznie Marek Chlebowski Kancelaria Komornicza ul. Bolesława Chrobrego 20, 64-100 Leszno tel. ( 0-65 ) 520 62 19 e-mail:biuro@komornik-leszno.pl

Bardziej szczegółowo

Akcesoria car audio według marek samochodów

Akcesoria car audio według marek samochodów Akcesoria car audio według marek samochodów ALFA ROMEO zdjęcie symbol opis cena 572013 Redukcja radiowa 3232 Alfa 156 10/1997-08/2001 572147 Redukcja radiowa 3262 Alfa 147 12/2000-> szara Alfa GT 01/2005->

Bardziej szczegółowo

Lista samochodów do których pasuje bagaænik dachowy AGURI Runner 120 cm Silver/Black

Lista samochodów do których pasuje bagaænik dachowy AGURI Runner 120 cm Silver/Black Lista samochodów do których pasuje bagaænik dachowy AGURI Runner 120 cm Silver/Black ALFA ROMEO ALFA ROMEO / 156 5D Crosswagon 2003-2007 z relingami ALFA ROMEO / 156 5D Sportwagon 2000-2006 z relingami

Bardziej szczegółowo

Bieżnik. Klasa prędkości

Bieżnik. Klasa prędkości Cennik Opon Letnich do Samochodów Osobowych, Dostawczych i 4x4 Ważny od dnia 01.03.2011 Niniejszy cennik obowiązuje do czasu ukazania się nowego cennika. Cennik nie stanowi oferty w rozumieniu prawa. IPC

Bardziej szczegółowo

AUDI Audi A3 Sportback 2003-2012 8P (5-drzwiowy)

AUDI Audi A3 Sportback 2003-2012 8P (5-drzwiowy) MARKI I MODELE SAMOCHODÓW DO KTÓRYCH OFERUJEMY DYWANIKI Z NAKŁADKĄ DO BAGAŹNIKA ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bardziej szczegółowo

NADKOLA 20-01-2015. Możliwe są dodatkowe rabaty w zależności od zamawianej ilości. AUDI Nr artykułu Numer OE

NADKOLA 20-01-2015. Możliwe są dodatkowe rabaty w zależności od zamawianej ilości. AUDI Nr artykułu Numer OE NADKOLA 20-01-2015 Możliwe są dodatkowe rabaty w zależności od zamawianej ilości AUDI Nr artykułu Numer OE Audi A3 1996-2005, lewy przód 110101 8L0821171C Audi A3 1996-2005, prawy przód 110102 8L0821172B

Bardziej szczegółowo

LEXUS 1. Lexus RX, od 2009 2. Lexus NX, od 2014

LEXUS 1. Lexus RX, od 2009 2. Lexus NX, od 2014 MARKI I MODELE SAMOCHODÓW DO KTÓRYCH OFERUJEMY MATY DO BAGAŹNIKA ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ALFA

Bardziej szczegółowo

Opis. 25 g. Masa. Kaseta diagramu. Art. 912 007 00. Wąż ciśnieniowy SPCS - 50. Art. 912 002 00. Art. 912 502 00. Art. 912 202 00.

Opis. 25 g. Masa. Kaseta diagramu. Art. 912 007 00. Wąż ciśnieniowy SPCS - 50. Art. 912 002 00. Art. 912 502 00. Art. 912 202 00. Końcówki pomiarowe zastępujące rozpylacz we wtryskiwaczach silników Diesel a. KOŃCÓWKA E Art. 0 00 Końcówka pomiarowa zastępująca rozpylacz we wtryskiwaczach silników Diesel a. Przystosowana do próbnika

Bardziej szczegółowo

FelgiKute.pl. Tablica parametrów felg w zależności od marki i rocznika auta.

FelgiKute.pl. Tablica parametrów felg w zależności od marki i rocznika auta. FelgiKute.pl Tablica parametrów felg w zależności od marki i rocznika auta. Alfa Romeo 1/146 4 x 98 58,1 09.1994 12.2000 147 5 x 98 58,1 01.2001 -... 7,0x16 155 4 x 98 58,1 04.1992 09.1997 156/156 Sport

Bardziej szczegółowo

DYWANIKI BAGAŻNIKOWE POLIETYLENOWE z matą antypoślizgową i bez maty antypośligowej

DYWANIKI BAGAŻNIKOWE POLIETYLENOWE z matą antypoślizgową i bez maty antypośligowej DYWANIKI BAGAŻNIKOWE POLIETYLENOWE z antypoślizgową i antypośligowej ALFA ROMEO Alfa Romeo 156 Limuzyna / Sedan od 10/1997 102401M 102401 Alfa Romeo 156 SPORT Wagon / Kombi bez gaśnicy od 2000 102402M

Bardziej szczegółowo

Robert Bosch Sp. z o.o. Dzia Cz Êci Samochodowych ul. Poleczki 3 02-822 Warszawa tel. (0-22) 643 92 36 fax (0-22) 648 27 37 www.bosch.

Robert Bosch Sp. z o.o. Dzia Cz Êci Samochodowych ul. Poleczki 3 02-822 Warszawa tel. (0-22) 643 92 36 fax (0-22) 648 27 37 www.bosch. Robert Bosch GmbH Robert Bosch GmbH dzia a na rynku mi dzynarodowym od poczàtku stulecia. W ponad 190 zak adach produkcyjnych oraz spó kach siostrzanych i przedstawicielstwach zagranicznych w 132 krajach

Bardziej szczegółowo

NAZWA HANDLOWA OPEL. 0629 zestaw sprężyn układu hamulcowego Opel VAUXHALL CITROEN. 0701 zestaw sprężyn układu hamulcowego Citroen, Peugeot PEUGEOT

NAZWA HANDLOWA OPEL. 0629 zestaw sprężyn układu hamulcowego Opel VAUXHALL CITROEN. 0701 zestaw sprężyn układu hamulcowego Citroen, Peugeot PEUGEOT 0629 zestaw sprężyn Opel Ascona C 07.82-88 Kadett D + E 08.83-91 Vectra A 89-91 Astra 85-91 Cavalier 82-91 CITROEN 0701 zestaw sprężyn Citroen, Peugeot Xsara 02.96-10.00 ZX 03.91-10.97 PEUGEOT 205 03.83-306

Bardziej szczegółowo

Rozszerzenia i zmiany wersji oprogramowania 38

Rozszerzenia i zmiany wersji oprogramowania 38 Rozszerzenia i zmiany wersji oprogramowania 38 Lista ta ma służyć jedynie jako orientacja w ramach naszego rozszerzenia oprogramowania. Pełna lista wszystkich rozszerzeń dla każdego modelu i producenta

Bardziej szczegółowo

WYKŁADZINY BAGAŻNIKOWE

WYKŁADZINY BAGAŻNIKOWE P.W. RAFPOL Rafał Podsiadły Tel. 501438358 e mail: rafpol@onet.pl WYKŁADZINY BAGAŻNIKOWE ALFA ROMEO Alfa Romeo 156 Limuzyna / Sedan od 10/1997 102401M Alfa Romeo 156 SPORT Wagon / Kombi bez gaśnicy od

Bardziej szczegółowo

GFTuning kazujoshi@op.pl 0 604 662 732 LISTA PRODUKTÓW 2011

GFTuning kazujoshi@op.pl 0 604 662 732 LISTA PRODUKTÓW 2011 GFTuning kazujoshi@op.pl 0 604 662 732 LISTA PRODUKTÓW 2011 1. 2. 3. 4. CHEVROLET CHEVROLET AVALANCHE 2001-2006 CHEVROLET CAPTIVA CHRYSLER CHRYSLER GRAND VOYAGER III 2001-2006 CHRYSLER PACIFICA 2002-2007

Bardziej szczegółowo

SPIS TREŚCI INHALTSVERZEICHNISS - INDEX - TABLE DE MATIÈRES. www.fa1.pl

SPIS TREŚCI INHALTSVERZEICHNISS - INDEX - TABLE DE MATIÈRES. www.fa1.pl FISCHER AUTOMOTIVE I SPIS TREŚCI INHALTSVERZEICHNISS - INDEX - TABLE DE MATIÈRES Obejmy M8, M10, Ford, VAG 1 Obejmy Citroen, Renault, Volvo, Mercedes, Uniwersalna 3 Złączniki rur, Elementy metalowe 3 Złącza

Bardziej szczegółowo

K o m a x. Zakład Elektrotechniki Motoryzacyjnej. Katalog zastosowań produktów według rozruszników

K o m a x. Zakład Elektrotechniki Motoryzacyjnej. Katalog zastosowań produktów według rozruszników Zakład Elektrotechniki Motoryzacyjnej K o m a x Katalog zastosowań produktów według rozruszników Podział według rozruszników 1 katalog: BOSCH 1 0 001 106 001 1 0 001 107 012 1 0 001 107 013 1 0 001 107

Bardziej szczegółowo

www.autoalarm.katowice.pl

www.autoalarm.katowice.pl LEGENDA: 000K blokada rurowa bolcowa z zamkiem obracanym cena 385.00 zł netto 000P blokada ryglowa z zamkiem obracanym cena 385.00 zł netto 000R blokada rurowa bolcowa z zamkiem wciskanym cena 335.00 zł

Bardziej szczegółowo

Renault 5 GTE 1,7 L 95 KM - pomiar z usuniętym katalizatorem (90 KM i 128 Nm) oraz z zamontowanym środkowym tłumikiem przelotowym (95 KM i 137 Nm)

Renault 5 GTE 1,7 L 95 KM - pomiar z usuniętym katalizatorem (90 KM i 128 Nm) oraz z zamontowanym środkowym tłumikiem przelotowym (95 KM i 137 Nm) Renault 5 GTE 1,7 L 95 KM - pomiar z usuniętym katalizatorem (90 KM i 128 Nm) oraz z zamontowanym środkowym tłumikiem przelotowym (95 KM i 137 Nm) Honda Civic 1,5 8V D15B8 SOHC - zbiorczy wykres: seria,

Bardziej szczegółowo

WYKAZ BLOKAD. A4 /B8/ (6 biegów, bieg wsteczny do przodu, z wyjątkiem wersji quattro, od 2008)

WYKAZ BLOKAD. A4 /B8/ (6 biegów, bieg wsteczny do przodu, z wyjątkiem wersji quattro, od 2008) ALFA ROMEO ALFA ROMEO 1 145 ALFA ROMEO 378 145 1.4 T.Spark 16V ALFA ROMEO 354 145 (model 2000) P ALFA ROMEO 1 146 ALFA ROMEO 294 146 (model 1999) ALFA ROMEO 387 147 1.6 T.Spark 16V ALFA ROMEO 412 147 1.9

Bardziej szczegółowo

SPEEDMAX - TARCZE HAMULCOWE NACINANE KPL. (2szt)

SPEEDMAX - TARCZE HAMULCOWE NACINANE KPL. (2szt) INDEKS OPIS CENA PROMOCYJNA SPEEDMAX - TARCZE HAMULCOWE NACINANE KPL. (2szt) C33048JCTU (PRZÓD) MAZDA 626 GE 1.8I,2.0I,2.5I 91-, FORD PROBE 2.0I 16V, 2.5I V6 (257x48x24x5mm) 168,79 zł 5201-01-0628PTU (PRZÓD)

Bardziej szczegółowo

Wycieraczka typu UNI

Wycieraczka typu UNI Wycieraczka typu UNI LP ROZMIAR mm cali 1 300 12" 2 350 14" 3 375 15" 4 400 16" 5 425 17" 6 450 18" 7 475 19" 8 500 20" 9 525 21" 10 550 22" 11 575 23" 12 600 24" 13 650 26" 14 700 28" Wycieraczki Hybrydowe

Bardziej szczegółowo

Kontrolki i inne informacje

Kontrolki i inne informacje 1 Alfa Romeo 159 (2006-) s D12356rwkvh* 2 Alfa Romeo MiTo (2008-) s D12356rwkvh 3 Audi A1 (2010-) s krhgvepbj 4 Audi A3 (2004-) s crd12356v 5 Audi A4 B8 (2008-) s krdv12356c 6 Audi A5 (2007-) s krdv12356c

Bardziej szczegółowo

AUTA, W KTÓRYCH STWIERDZONO MOŻLIWOŚĆ USZKODZENIA GŁOWICY (ZAWORÓW)

AUTA, W KTÓRYCH STWIERDZONO MOŻLIWOŚĆ USZKODZENIA GŁOWICY (ZAWORÓW) AUTA, W KTÓRYCH STWIERDZONO MOŻLIWOŚĆ USZKODZENIA GŁOWICY (ZAWORÓW) Jest to lista silników, które nie będą współpracowały z LPG (na podstawie opracowania PRINS) AUDI Różne modele BSE 1.6 Z głowicą wyprodukowaną

Bardziej szczegółowo

Lista marek i modeli:

Lista marek i modeli: Lista marek i modeli dostępnych w ofercie " leasing z pełnym odliczeniem podatku VAT" na dzień 30.12.2013 opublikowanych przez Instytut Badań Rynku Motoryzacyjnego SAMAR. Lista marek i modeli: Audi 1.

Bardziej szczegółowo

ZESTAWIENIE MODELI SAMOCHODÓW DO KTÓRYCH SZYJEMY POKROWCE NA MIARĘ

ZESTAWIENIE MODELI SAMOCHODÓW DO KTÓRYCH SZYJEMY POKROWCE NA MIARĘ P.P.H. ANMAX Andrzej Fulara Os. Widok 44 Szewna 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski Tel: 661-686-877 NIP: 6611089802 www.anmax.info www.facebook.pl/pphanmax ZESTAWIENIE MODELI SAMOCHODÓW DO KTÓRYCH SZYJEMY

Bardziej szczegółowo

A175047 A175047C B14269

A175047 A175047C B14269 59109Z 60001 71176 71177 71184 80102 80103 80104 80105 80106 A175047 A175047C A80991 A81358 A81365 A81475 B11146 B13932 B14255 B14268 B14269 B14274 B14275 59109Z 10 różne modele zakola przeciwbłotne na

Bardziej szczegółowo

Zakazy używania łańcuchów śniegowych

Zakazy używania łańcuchów śniegowych Marka Model Rok produkcji Opona Felga ABARTH 500 08-205/40-17 ABARTH PUNTO (GRANDE-/EVO) 07-215/45-17 ALFA ROMEO 145 94-01 205/45-16 ALFA ROMEO 146 95-00 205/45-16 ALFA ROMEO 147 00-10 205/55-16 ALFA ROMEO

Bardziej szczegółowo

Polska południowa Jarek Czerwiński - (Kierownik Regionu Południe)- czerwinski@stal-car.pl Tel. 690 491 590

Polska południowa Jarek Czerwiński - (Kierownik Regionu Południe)- czerwinski@stal-car.pl Tel. 690 491 590 DATA 10.2015 WYDANIE 1.0 STRONA 1 z 12 Z 1 - ZAPOTRZEBOWANIE ZESTAWY CZĘŚCI STAL-CAR Batorego 64 96-100 Skierniewice W razie pytań, zapytań cenowych lub wątpliwości prosimy o kontakt: Polska południowa

Bardziej szczegółowo

DYWANIKI BAGAŻNIKOWE POLIETYLENOWE

DYWANIKI BAGAŻNIKOWE POLIETYLENOWE DYWANIKI BAGAŻNIKOWE POLIETYLENOWE AUDI Audi A1 od 2010 102023M 102023 Audi A1 Sportback od 2012 102023M 102023 Audi A2 od 2000 102001M 102001 Audi A2 wersja niemiecka od 2000 102010M 102010 Audi A3 Hatchback

Bardziej szczegółowo

CENNIK POKROWCÓW SAMOCHODOWYCH Z EKOSKÓRY

CENNIK POKROWCÓW SAMOCHODOWYCH Z EKOSKÓRY P.P.H. ANMAX Andrzej Fulara Os. Widok 44 Szewna 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski Tel: 661-686-877 NIP: 6611089802 www.anmax.info www.facebook.pl/pphanmax CENNIK POKROWCÓW SAMOCHODOWYCH Z EKOSKÓRY Opis: ALFA

Bardziej szczegółowo

CENY BRUTTO Z USŁUGĄ MONTAŻU

CENY BRUTTO Z USŁUGĄ MONTAŻU CENY BRUTTO Z USŁUGĄ MONTAŻU Alarmy uniwersalne w kompletacji z syreną standardową i dwoma pilotami Ostateczna cena zależna jest od wersji wyposażenia elektrycznego danego pojazdu, a zatem ilości koniecznych

Bardziej szczegółowo

Adaptery - końcówki pomiarowe do silników Diesel a

Adaptery - końcówki pomiarowe do silników Diesel a Adaptery - końcówki pomiarowe do silników Diesel a z podziałem na marki samochodów Marka pojazdu Świeca żarowa Wtryskiwacz Alfa Romeo 2, 8, 33, 49, 52 15, 66, 81, 94 Audi 2, 6, 8, 9, 10, 26, 35, 36, 71

Bardziej szczegółowo

AVIA AVIA 449 D60 D75 (wsteczny do przodu, 5 bieg., model 2000) P O

AVIA AVIA 449 D60 D75 (wsteczny do przodu, 5 bieg., model 2000) P O ALFA ROMEO ALFA ROMEO 1 145 ALFA ROMEO 378 145 1.4 T.Spark 16V ALFA ROMEO 354 145 (model 2000) P ALFA ROMEO 1 146 ALFA ROMEO 294 146 (model 1999) ALFA ROMEO 387 147 1.6 T.Spark 16V ALFA ROMEO 412 147 1.9

Bardziej szczegółowo

KATALOG OSPRZĘTU DO FELG STALOWYCH I ALUMINIOWYCH

KATALOG OSPRZĘTU DO FELG STALOWYCH I ALUMINIOWYCH KATALOG OSPRZĘTU DO FELG STALOWYCH I ALUMINIOWYCH Osprzęt do felg stalowych i aluminiowych fabryczne wyposarzenie 1-4 Przykładowy tekst 4-6 Przykładowy tekst 7-11 Przykładowy tekst 12-14 Przykładowy tekst

Bardziej szczegółowo

F-01049 POMPA 11 x 25 x 6,4/6,4 1PM RYS.1 przeciwkurzowy z jedną sprężynką BMW serie 3 2009, Peugeot Boxer

F-01049 POMPA 11 x 25 x 6,4/6,4 1PM RYS.1 przeciwkurzowy z jedną sprężynką BMW serie 3 2009, Peugeot Boxer F-01049 POMPA 11 x 25 x 6,4/6,4 1PM RYS.1 przeciwkurzowy z BMW serie 3 2009, Peugeot Boxer F-01027 POMPA 13 x 22 x 8,5 1PM RYS.1 przeciwkurzowy z Mercedes S-Class 500 F-01026 POMPA 13 x 23 x 8 1PM RYS.1

Bardziej szczegółowo

Cennik produktów. 007.238 Alfa Romeo 145,Lancia Delta 93-/Dedra 89-94/Fiat Tipo 91-95/Tempra 90-97 1.9TD 15563 840-137

Cennik produktów. 007.238 Alfa Romeo 145,Lancia Delta 93-/Dedra 89-94/Fiat Tipo 91-95/Tempra 90-97 1.9TD 15563 840-137 ALFA ROMEO Cennik produktów 007. Alfa Romeo 145/146/155/ Fiat Tipo/Tempra/Lancia 148-137 210522 210305 292 53 007.238 Alfa Romeo 145,Lancia Delta 93-/Dedra 89-94/Fiat Tipo 91-/Tempra 90-97 1.9TD rura kolektorowa

Bardziej szczegółowo

Strona 1 Numer Techline 36,00 43,20 6,30 7,90 5,08 9. Renault Laguna 1,9 DTI 101KM 101-103 Volvo S40 102KM GT1549S 35,20 41,50 7,30 7,90 5,08 9

Strona 1 Numer Techline 36,00 43,20 6,30 7,90 5,08 9. Renault Laguna 1,9 DTI 101KM 101-103 Volvo S40 102KM GT1549S 35,20 41,50 7,30 7,90 5,08 9 Garrett Strona 1 101-101 VW / Audi / Ford GT1749V 1,9 TDI 110/130 KM GT1549V BMW 2,0 136KM 36,00 43,20 6,30 7,90 5,08 9 VW / Audi / Ford / Seat 101-102 1,9 TDI 110/130 KM (stara zmienna) GT1749V 36,00

Bardziej szczegółowo

Formularz kalkulacji cenowej WYPEŁNIA OFERENT Filtr oleju Orientacyjna ilość Proponowany

Formularz kalkulacji cenowej WYPEŁNIA OFERENT Filtr oleju Orientacyjna ilość Proponowany .. (pieczęć wykonawcy) Załącznik do SIWZ nr 3. Formularz kalkulacji cenowej Lp. Model Marka WYPEŁNIA OFERENT Filtr oleju Orientacyjna ilość Proponowany Cena brutto Wartość (wzorzec) w szt.* producent nr

Bardziej szczegółowo

1 3LISTA AUT OBSЃ0 9UGIWANYCH PRZEZ SEO PERFECT dn. 11.09.2006

1 3LISTA AUT OBSЃ0 9UGIWANYCH PRZEZ SEO PERFECT dn. 11.09.2006 1 3LISTA AUT OBSЃ0 9UGIWANYCH PRZEZ SEO PERFECT dn. 11.09.2006 l.p. AUTO ROK PROGRAM ALARMU UWAGI SCHEMAT W PLIKU (pdf) 1. ALFA ROMEO 147 01-> Program 19 (KOD 3371) + Rozg. 1szt. ALFAROMEO.pdf 2. ALFA

Bardziej szczegółowo

RAPORT 2015. Różnice w cenach

RAPORT 2015. Różnice w cenach RAPORT 2015 sporządzony przez serwis internetowy Różnice w cenach samochodów serwisowanych w autoryzowanych serwisach (ASO) i warsztatach niezależnych na podstawie ogłoszeń umieszczonych w portalu OtoMoto.pl

Bardziej szczegółowo

OFERTA KOŃCÓWEK. Końcówki - pojedyncze i podwójne. Rury montażowe. Końcówki i nakładki dedykowane. ulter.com.pl

OFERTA KOŃCÓWEK. Końcówki - pojedyncze i podwójne. Rury montażowe. Końcówki i nakładki dedykowane. ulter.com.pl 2012 OFERTA KOŃCÓWEK Końcówki - pojedyncze i podwójne Montowane są przez przykręcenie obejmą lub wspawanie. Posiadają tzw. kielich montażowy, który dobiera się odpowiednio do średnicy rury wylotowej. Najczęściej

Bardziej szczegółowo

SZKŁA DO LUSTEREK WSTECZNYCH

SZKŁA DO LUSTEREK WSTECZNYCH P.P.U.H. ADAM SZKŁA DO LUSTEREK WSTECZNYCH PŁYTKI MONTAŻOWE PODGRZEWACZE SPARE REARVIEW GLASSES KATALOG PRODUKTÓW 2007 1 SPIS DZIAŁÓW SZKŁA LUSTEREK SAMOCHODY OSOBOWE ---------------------------------------------

Bardziej szczegółowo

ROK ZAŁOŻENIA1986 CERTYFIKATY I HOMOLOGACJE

ROK ZAŁOŻENIA1986 CERTYFIKATY I HOMOLOGACJE 1.25 / 5 PLN ROK ZAŁOŻENIA1986 Typprüfstelle / Technischer Dienst Siedziba firmy w Węgierskiej Górce Opis typu / Dane techniczne Hersteller Producent: Ulter-Sport Sp. z o.o. Prufbericht nr. Numer raportu:

Bardziej szczegółowo

ALFA ROMEO BRERA Rok: Aktualizacja: CZERWONE NIEBIESKO- CZERWONE ZAP ON NIEBIESKO- CZARNY NIEBIESKO- NIEBIESKO- CZARNY NIEBIESKI

ALFA ROMEO BRERA Rok: Aktualizacja: CZERWONE NIEBIESKO- CZERWONE ZAP ON NIEBIESKO- CZARNY NIEBIESKO- NIEBIESKO- CZARNY NIEBIESKI 090515_CK www: http://www.sklep.amt-alarmy.pl ALFA ROMEO BRERA Rok: 2006 2006 Aktualizacja: 30.12.2008 CZERWONE NIEBIESKO- CZERWONE ZAP ON NIEBIESKO- CZARNY NIEBIESKO- NIEBIESKO- CZARNY NIEBIESKI NIEBIESKI

Bardziej szczegółowo

NOWE TURBOSPRĘŻARKI W OFERCIE DELPHI

NOWE TURBOSPRĘŻARKI W OFERCIE DELPHI DI007-14 (DM1162) DO WSZYSTKICH KONTRAHENTÓW NOWE TURBOSPRĘŻARKI W OFERCIE DELPHI Delphi rozszerzył swoją ofertę turbosprężarek o dodatkowe 62 pozycje. Popyt na turbosprężarki ciągle rośnie ze względu

Bardziej szczegółowo

Energy.org.pl 1K0959455R EC0002

Energy.org.pl 1K0959455R EC0002 EC0001 1K0 959 455 DG 1K0959455R DO WERSJI BEZ KLIMATYZACJI A3 05.2003-> ALTEA 03.2004-> IBIZA V SPORTCOUPE 06.2009-> LEON 05.2005-> TOLEDO III 04.2004-> OCTAVIA 02.2004-> SUPERB 03.2008-> CADDY III 05.2006->

Bardziej szczegółowo

SPORTOWE KLOCKI hamulcowe P VW,AUDI A6 2,4 V6, quattro, 2.7T 1997-2004, GOLF, SHARAN, PASSAT, A3, A4, A6, A8, S6, S8, TT 115,14 zł

SPORTOWE KLOCKI hamulcowe P VW,AUDI A6 2,4 V6, quattro, 2.7T 1997-2004, GOLF, SHARAN, PASSAT, A3, A4, A6, A8, S6, S8, TT 115,14 zł INDEKS OPIS CENA PROMOCYJNA BRUTTO ARSR326AWIN SPORTOWE KLOCKI hamulcowe P VW,AUDI A6 2,4 V6, quattro, 2.7T 1997-2004, GOLF, SHARAN, PASSAT, A3, A4, A6, A8, S6, S8, TT 115,14 zł ARSR410WIN SPORTOWE KLOCKI

Bardziej szczegółowo

DZIAŁ VIII MARKI JAPOŃSKIE, KIA, HYUNDAI. www.romix.pl; www.spinkisamochodowe.pl; tel/fax 022 836 08 93, 877 60 81, 877 60 82 59109Z B11146

DZIAŁ VIII MARKI JAPOŃSKIE, KIA, HYUNDAI. www.romix.pl; www.spinkisamochodowe.pl; tel/fax 022 836 08 93, 877 60 81, 877 60 82 59109Z B11146 99Z 60001 71176 71177 71184 802 803 804 80 806 A17047 A17047C A80991 A8138 A8136 A8147 B11146 B13932 99Z Suzuki Swift zakola przeciwbłotne na rancie, na wkręt 3,8 60001 Honda - różne modele Mazda 626:

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG Z OFERTY CZUJNIKI I SIŁOWNIKI

WYCIĄG Z OFERTY CZUJNIKI I SIŁOWNIKI 47 WYCIĄG Z OFERTY CZUJNIKI I SIŁOWNIKI 146,5 Ø 7,5 15 Ø Ø 9 9 30 Ø Ø 24 24 Ø 45 7 112 mm CZUJNIKI SIŁOWNIKI PRZEGLĄD ASORTYMENTU DLA POJAZDÓW MAREK AZJATYCKICH Firma HELLA zajmuje się produkcją elementów

Bardziej szczegółowo

INDEKS OPIS TOWARU PROMOCJA ZŁ DETAL BRUTTO

INDEKS OPIS TOWARU PROMOCJA ZŁ DETAL BRUTTO 5012504 *WAHACZ FORD P. ESCORT/ORION PR 83-85 NK 103,80 5012512 *WAHACZ FORD P. FIESTA PR 8/83-1/89 NK 72,27 65103163 AMORTYZATOR ALFA P. 155 1,8-2,0 GAZ (BEZ TURBO NK 311,31 63101144 AMORTYZATOR ALFA

Bardziej szczegółowo

Łańcuchy śniegowe i antypoślizgowe

Łańcuchy śniegowe i antypoślizgowe Łańcuchy śniegowe i antypoślizgowe 2013 / 2014 Tabele rozmiarów łańcuchów do samochodów osobowych, 4x4 oraz SUV 2 Łańcuchy śniegowe, które wychodzą naprzeciw najcięższym zimom. Oczywiście od firmy pewag!

Bardziej szczegółowo

Komplety os on przegubów CV boot kits

Komplety os on przegubów CV boot kits Komplety os on przegubów CV boot kits 2014 SPIS TRE CI / CONTENTS Spis tre ci / Contents... 3... 4 Katalog / Catalog... 5 Alfa Romeo... 5 Audi...... 11 Autobianchi... 32 Bedford... 33 BMW... 34 Chevrolet...

Bardziej szczegółowo

Nazwa produktu Marka Zastosowanie Dodatkowe informacje OES

Nazwa produktu Marka Zastosowanie Dodatkowe informacje OES Kod Valeo Nazwa produktu Marka Zastosowanie Dodatkowe informacje OES 44516 LAMPA TYLNA VOLKSWAGEN VOLKSWAGEN: Passat B7 (2010/11 - obecnie) Strona Prawa, wewnętrzna 3AE 945 094 C 44519 LAMPA TYLNA AUDI

Bardziej szczegółowo

b) wykonanie dokumentacji fotograficznej polegającej na wykonaniu fotografii następujących elementów/części pojazdu i dokumentów:

b) wykonanie dokumentacji fotograficznej polegającej na wykonaniu fotografii następujących elementów/części pojazdu i dokumentów: Fragment instrukcji zawierania ubezpieczeń komunikacyjnych Pakiet W drodze I. Inspekcja pojazdu (oględziny pojazdu) przed zawarciem umowy ubezpieczenia autocasco i umowy ubezpieczenia szyb Informacje podstawowe

Bardziej szczegółowo

Zestawy naprawcze układu hamulcowego

Zestawy naprawcze układu hamulcowego Zestawy naprawcze układu hamulcowego Katalog Przedsiębiorstwo Produkcyjne PROMOT dr inż. Jan Mieczysław Kowalczyk Włocławek 2014 str. 2 Przedsiębiorstwo Produkcyjne PROMOT dr inż. Jan Mieczysław Kowalczyk

Bardziej szczegółowo

ZAGROŻENIE KRADZIEŻAMI SAMOCHODÓW W POSZCZEGÓLNYCH WOJEWÓDZTWACH W 2012 R.

ZAGROŻENIE KRADZIEŻAMI SAMOCHODÓW W POSZCZEGÓLNYCH WOJEWÓDZTWACH W 2012 R. STATYSTYKA Źródło: http://statystyka.policja.pl/st/informacje/83676,zagrozenie-kradziezami-samochodow-w-poszczegolnych-wojewodztwach-w-2 012-r.html Wygenerowano: Niedziela, 3 lipca 2016, 16:26 ZAGROŻENIE

Bardziej szczegółowo

Interfejsy umożliwiające sterowanie z fabrycznych sterowników w kierownicy

Interfejsy umożliwiające sterowanie z fabrycznych sterowników w kierownicy y umożliwiające sterowanie z fabrycznych sterowników w (lub kolumnie ) radioodtwarzaczami ALPINE (stan na: 01.06.2008r. ) Alfa-Romeo GT 2001 - Blaupunkt Mid/High KCE-870B-R15+KWE-897E Mini- Alfa-Romeo

Bardziej szczegółowo

Najwyższej światowej jakości, sportowe filtry powietrza

Najwyższej światowej jakości, sportowe filtry powietrza PRODUCENT Indeks IC Opis IL_MG Cena promocyjna Najwyższej światowej jakości, sportowe filtry powietrza BMC FB238/01 Sportowy wkład filtra powietrza do FORD GALAXY I 2.0 Trend Ghia 115 95 > 00 FORD GALAXY

Bardziej szczegółowo

Zapraszamy do zapoznania się z nowościami

Zapraszamy do zapoznania się z nowościami Zapraszamy do zapoznania się z nowościami prefiks indeks detal netto nr zamiennika Nazwa nazwa opis JPN 20M1006JPN 69,67 J1602019 POMPA PALIWA MECHANICZNA NISSAN CHERRY 1.6 85-,SUNNY 1.3,1.5 85-90 [GAŹNIK]

Bardziej szczegółowo

Silnik ustawianie rozrządu. Cena specjalna ø 2988/7 BMW zestaw narzędzi, 7 części 149735 470, 2988/18 BMW zestaw narzędzi, 18 części 149742 449,

Silnik ustawianie rozrządu. Cena specjalna ø 2988/7 BMW zestaw narzędzi, 7 części 149735 470, 2988/18 BMW zestaw narzędzi, 18 części 149742 449, special worldwide 2009 Silnik ustawianie rozrządu BMW / Land Rover Zestawy narzędzi do profesjonalnego ustawiania silnika Montaż demontaż wałka rozrządu / warianty różnych możliwości do wałka rozrządu

Bardziej szczegółowo

Samochód Cena Lokalizacja Stanowisko

Samochód Cena Lokalizacja Stanowisko Samochód Cena Lokalizacja Stanowisko Chevrolet CAPTIVA Salon 73 900 PLN brutto Al. Krakowska 178 - D 0016 Mercedes VIANO Salon Pl*3.0 V6* EKSTRA LONG 109 700 PLN netto Al. Krakowska 178 - B J15 BMW X3

Bardziej szczegółowo

Polska południowa Jarek Czerwiński - (Kierownik Regionu Południe)- czerwinski@stal-car.pl Tel. 690 491 590

Polska południowa Jarek Czerwiński - (Kierownik Regionu Południe)- czerwinski@stal-car.pl Tel. 690 491 590 DATA 10.2015 WYDANIE 1.0 TRONA 1 z 17 1 - ZAPOTRZEBOWANIE ILNIKI TAL-CAR Batorego 64 96-100 kierniewice W razie pytań, zapytań cenowych lub wątpliwości prosimy o kontakt: Polska południowa Jarek Czerwiński

Bardziej szczegółowo

KATALOG UCHWYTÓW DO ORLLO LX-400GTS KRAJ PRODUKCJI

KATALOG UCHWYTÓW DO ORLLO LX-400GTS KRAJ PRODUKCJI NR KATALOGOWY ZDJĘCIE UCHWYTU KATALOG UCHWYTÓW DO ORLLO LX-400GTS KRAJ MARKI SAMOCHODÓW PRODUKCJI MODELE #1 CROWN seria CROWN REIZ seria REIZ, Highlander 4000V6 COROLA 08 VIOS, COROLA po 2009 CAMRY seria

Bardziej szczegółowo

Łańcuchy śniegowe i antypoślizgowe

Łańcuchy śniegowe i antypoślizgowe Łańcuchy śniegowe i antypoślizgowe 2014 / 2015 Tabele rozmiarów łańcuchów do samochodów osobowych, 4x4 oraz SUV Łańcuchy śniegowe, które wychodzą naprzeciw najcięższym zimom. Oczywiście od firmy pewag!

Bardziej szczegółowo

Coche Precio Localizaci n Cargo

Coche Precio Localizaci n Cargo Coche Precio Localizaci n Cargo Subaru TRIBECA 3.6 258KM* 7 Osobowa*Serwis*Min. Przebieg*Jak NOWA!!*4x4*Automat, BMW X5 SIEDMIOOSOBOWY! SILNIK BENZYNOWY! BOGATE WYPOSAŻENIE!, Chevrolet CAPTIVA LTZ,Salon

Bardziej szczegółowo

Zestawienie samochodów programowanych przez diagnozę. (01-07-2004)

Zestawienie samochodów programowanych przez diagnozę. (01-07-2004) Zestawienie samochodów programowanych przez diagnozę. (01-07-2004) Samochód Sprzęt Uwagi Złącze diagnostyczne Gniazdo diagnostyczne nad nogami Audi A2 ------- Audi A3/S3 (do 5/99) Audi A3/S3 (od 6/99 do

Bardziej szczegółowo