RECENZENTA INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "RECENZENTA INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH"

Transkrypt

1 Numer konkursu: 2/POKL/3.3.4/2011 Numer wniosku: WND POKL /12. Radom, dnia r. ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na: ZATRUDNIENIE RECENZENTA INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH w ramach realizacji projektu: OPRACOWANIE INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH DLA UCZNIÓW KLAS IV-VI SZKÓŁ PODSTAWOWYCH program operacyjny kapitał ludzki 1. NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO Działanie 3.3 Zamawiający: Godziny pracy: od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 15:00 tel. 48/ , fax. 048/ , Mając na względzie postanowienia i obowiązki wynikające ze stosowania zasady konkurencyjności zapraszam do złożenia oferty cenowej zgodnie z Zaproszeniem. 2. TRYB ZAPYTANIA I ZASTRZEŻENIA a) WSNSiT nie jest zobowiązana do stosowania przepisów ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. b) Do niniejszego zapytania ofertowego stosowana jest zasada konkurencyjności określona w wytycznych dotyczących kwalifikowalności wydatków w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

2 c) WSNSiT zastrzega sobie prawo wyboru Wykonawcy według kryteriów wyszczególnionych w punktach 5 i 6 lub unieważnienia postępowania w całości lub w części, bez podawania przyczyny. d) WSNSiT dopuszcza możliwość złożenia oferty częściowej na zapytanie ofertowe. e) WSNSiT zastrzega sobie prawo do dowolnego wyboru Oferentów, z którymi będą prowadzone negocjacje w odniesieniu do całości zakresu złożonych ofert oraz do zawarcia umowy z jednym Wykonawcą wyłonionym w drodze negocjacji, przy czym zakres umowy może obejmować całość zakresu złożonej oferty. f) WSNSiT zastrzega sobie prawo do odwołania lub zamknięcia procesu wyboru Wykonawcy i odstąpienia od negocjacji bez podania przyczyn. Z tego tytułu nie przysługują żadne roszczenia wobec Zamawiającego. g) WSNSiT zastrzega sobie prawo zmiany treści niniejszego zapytania ofertowego do upływu terminu składania ofert. Jeżeli zmiany będą mogły mieć wpływ na treść składanych w postępowaniu ofert, Zamawiający przedłuży termin składania ofert. Dokonania zmiany przekazuje się niezwłocznie wszystkim Wykonawcom, do których zostało wystosowane zapytanie ofertowe i jest ono dla nich wiążące. O dokonanych zmianach informuje się także na stronie internetowej, na której zostało zmieszczone ogłoszenie. 3. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ORAZ WYMAGANIA OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przedmiot zamówienia określają: Kod CPV i nazwa: Usługi edukacyjne i szkoleniowe; Usługi opracowywania programów szkoleniowych Usługi szkolnictwa podstawowego Przedmiotem zamówienia jest:

3 Zrecenzowanie Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego z przedmiotów matematyczno-przyrodniczych, informatycznych i technicznych dla uczniów klas IV-VI szkół podstawowych. Recenzja Programu obejmuje: a. Analizę Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego pod kątem podstawy programowej z przedmiotów: matematyka, przyroda, technika, informatyka. b. Analizę Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego pod kątem przydatności w systemie edukacji. c. Analizę Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego pod kątem braków. Szczegółowy zakres usług został przedstawiony w załączniku nr 1 do niniejszego zaproszenia (zapytania ofertowego). 4. TERMIN REALIZACJI USŁUGI Termin realizacji usług: do W składanej ofercie Oferent zawiera oświadczenie, że jest w sytuacji organizacyjnej pozwalającej na realizację usługi przez cały okres wskazany w zapytaniu. 5. WARUNKI PRZYSTĄPIENIA DO OFERTY: Osoby chcące przystąpić do oferty winny spełniać następujące warunki: a) Posiadać wykształcenie kierunkowe z co najmniej dwóch przedmiotów wchodzących w zakres Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego (warunek konieczny); b) Posiadać co najmniej 5 letnie doświadczenie w pracy zawodowej jako nauczyciel któregoś z przedmiotów objętych Innowacyjnym Programem Nauczania Interdyscyplinarnego, tj. matematyki, przyrody, informatyki, techniki (warunek konieczny); c) Posiadać doświadczenie w pracach Centralnej Komisji Egzaminacyjnej, Wojewódzkich Ośrodkach Metodycznych, Ośrodkach Doskonalenia Nauczycieli, itp. (warunek pożądany)*; d) Posiadać publikacje naukowe (warunek pożądany)*. * osoby przystępujące do oferty muszą spełniać co najmniej jeden warunek pożądany 6. KRYTERIA OCENY OFERTY Zamawiający dokona wyboru wykonawcy, na podstawie następujących kryteriów:

4 - kryterium nr 1 cena oferty 60 pkt. - w przypadku osób niezatrudnionych, nie uzyskujących minimalnego wynagrodzenia bądź zatrudnionych w instytucji zamawiającego wartość brutto winna być pomniejszona o składki na ubezpieczenie społeczne które zamawiający poniesie. - kryterium nr 2 doświadczenie Wykonawcy 40 pkt. - zgodnie z kryterium punktowym wskazanym w charakterystyce przedmiotu zamówienia Ocena złożonej oferty będzie dokonywana poprzez porównanie danych zawartych w ofercie według oceny oferty, wskazanych i opisanych poniżej: Kryterium nr 1 - cena 60% - ocena będzie dokonywana według wzoru: Opis sposobu obliczania ceny: C min W1 = x 100 pkt. x 60 % C n gdzie: W1 - punkty uzyskane za dane kryterium przez Wykonawcę, C min - najniższa cena wśród zaproponowanych przez Wykonawców, C n - cena zaproponowana przez Wykonawcę. Kryterium nr 2 Doświadczenie 40 %- ocena będzie dokonywana wg wzoru: W ramach tego kryterium przydzielone zostanie od 0 do 40 punktów. W kryterium tym będzie brane pod uwagę następujące podkryterium: co najmniej 5 letnie doświadczenie w pracy zawodowej jako nauczyciel przedmiotu informatyka: 5 pkt.; 5 10 letnie doświadczenie w pracy zawodowej jako nauczyciel przedmiotu informatyka: 10 pkt.; letnie doświadczenie w pracy zawodowej jako nauczyciel przedmiotu informatyka: 20 pkt.; doświadczenie w pracach Centralnej Komisji Egzaminacyjnej, Wojewódzkich Ośrodkach Metodycznych, Ośrodkach Doskonalenia Nauczycieli, itp.: 10 pkt.; Posiadać publikacje naukowe: 10 pkt..

5 W2 = On x 100 pkt x 40% Omax gdzie: W2 - punkty uzyskane za dane kryterium przez Wykonawcę, Omax - największa liczba spośród punktów uzyskanych przez Wykonawców, On - liczba punktów uzyskana przez Wykonawcę. Jeżeli nie będzie można dokonać wyboru oferty najkorzystniejszej ze względu na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający przeprowadzi negocjacje z Wykonawcami. Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania lub podjęcia negocjacji z Oferentami w wypadku gdy zaproponowane oferty przekroczą kwotę jaką Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia. 1. Ofertę należy składać na formularzu oferty cenowej, która stanowi załącznik do zaproszenia w nieprzekraczalnym terminie do dnia do godziny w Wyższe Szkole Nauk Społecznych i Technicznych w Radomiu, - Biuro Projektu pokój 206A oferty, które wpłyną po terminie nie będą rozpatrywane, zostaną zwrócone bez otwierania. 2. Oferta winna być złożona w zamkniętej kopercie lub mailowo z opisem: ZATRUDNIENIE RECENZENTA INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH w ramach realizacji projektu: OPRACOWANIE INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH DLA UCZNIÓW KLAS IV-VI SZKÓŁ PODSTAWOWYCH program operacyjny kapitał ludzki 3. W razie wątpliwości proszę o kontakt owy lub telefoniczny (48) Osoba do kontaktu: dr Beata Trzpil-Zwierzyk, dr Agnieszka Zaborowska

6 4. W przypadku braku zainteresowania z Państwa strony złożeniem oferty, uprzejmie prosimy o przesłanie informacji mailowo na adres: Załączniki: 1. Szczegółowy zakres usług 2. Druk oferty cenowej 3. Życiorys zawodowy 4. Oświadczenie zleceniobiorcy 5. Oświadczenie wykonawcy 6. Oświadczenie dotyczące posiadania doświadczenia w Pracy zawodowej jako nauczyciel

7 Załącznik nr 1 Szczegółowy zakres usług Usługa w zakresie ZATRUDNIENIE RECENZENTA INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH w ramach realizacji projektu: OPRACOWANIE INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH DLA UCZNIÓW KLAS IV-VI SZKÓŁ PODSTAWOWYCH program operacyjny kapitał ludzki Prace nad recenzją Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego będą się odbywać przez dwie niezależne osoby wyłonione w drodze konkursu zatrudnione na umowę o dzieło w wymiarze godzin 8 godz./os. Okres realizacji usługi: do Miejsce realizacji usług: Radom/ WSNSiT Praca w oparciu o umowę o dzieło Szczegółowy zakres usług: Analizę Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego pod kątem podstawy programowej z przedmiotów: matematyka, przyroda, technika, informatyka. Analizę Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego pod kątem przydatności w systemie edukacji. Analizę Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego pod kątem braków. Zaprezentowanie bezstronnej, obiektywnej opinii na temat Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego pod kątem powyższych analiz. Przygotowanie pisemnej wersji opinii w trzech egzemplarzach. Efektem zadania ma być dokładna, obiektywna i rzetelna recenzja Innowacyjnego Programu Nauczania Interdyscyplinarnego* z przedmiotów matematyczno-przyrodniczych, informatycznych i technicznych. *Innowacyjny Program Nauczania Interdyscyplinarnego to program kompleksowy, zawierający wszystkie elementy o których mowa w par. 4 Rozp MEN z VI. 2009, a także: - podział treści na bloki tematyczne (np. układ słoneczny)

8 - podział bloków tematycznych na jednostki tematyczne (np. ruch obrotowy i obiegowi Ziemi, Planety Układu) wraz z wyszczególnieniem celów kształcenia, kluczowych punktów nauczania, metod nauczania, pomocy dydaktycznych itp. - propozycje sprawdzianów po każdej jednostce dydaktycznej, - w części interdyscyplinarnej będzie zawierał opis eksperymentów jakie mogą być wykorzystywane do zobrazowania zastosowania wiedzy w praktyce. Innowacyjny Program Nauczania Interdyscyplinarnego musi być przygotowany w sposób umożliwiający wykorzystywanie technologii IT (interfejsów). Innowacyjny Program Nauczania Interdyscyplinarnego ma służyć praktycznemu zastosowaniu matematyki i informatyki w wyjaśnianiu zjawisk przyrodniczych oraz zagadnień technicznych. Innowacyjny Program Nauczania Interdyscyplinarnego spełniać musi wymogi co do minimalnej liczby godzin przeznaczonych na nauczanie matematyki, przyrody, informatyki i techniki (zgodnie z Rozp. MEN z ): IV klasa (7 godz./tydzień w tym 2 godz. na zajęcia interdyscyplinarne) V klasa (9 godz./tydzień w tym 2 godz. na zajęcia interdyscyplinarne) VI klasa (9 godz./tydzień w tym 2 godz. na zajęcia interdyscyplinarne)

9 Załącznik nr 2 O F E R T A C E N O W A Nawiązując do zaproszenia na: ZATRUDNIENIE RECENZENTA INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH w ramach realizacji projektu: OPRACOWANIE INNOWACYJNEGO PROGRAMU NAUCZANIA INTERDYSCYPLINARNEGO Z PRZEDMIOTÓW MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZYCH, INFORMATYCZNYCH I TECHNICZNYCH DLA UCZNIÓW KLAS IV-VI SZKÓŁ PODSTAWOWYCH program operacyjny kapitał ludzki Oferuje realizację przedmiotu zamówienia : ILOSC GODZIN 8 CENA BRUTTO ZA GODZINĘ.. CENA BRUTTO RAZEM:. ZŁ SŁOWNIE:.../100 Dane dotyczące - Wykonawcy Nazwisko i imię:... Numer telefonu: 0 / Numer NIP:... - oświadczam, że cena brutto obejmuje wszystkie koszty realizacji przedmiotu zamówienia, - oświadczam, że posiadam stosowne uprawnienia do świadczenia usługi objętej projektem umowy, - oświadczam, że uzyskałem od Zamawiającego wszelkie informacje niezbędne do rzetelnego sporządzenia niniejszej oferty zgodnie z wymogami określonymi w projekcje umowy; - oświadczam, że zapoznałem się z projektem umowy i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń oraz uznaje się za związanego określonymi w niej zasadami, przez okres 30 dni od daty złożenia oferty; - oświadczam, że zobowiązuje się w przypadku wyboru mojej oferty do zawarcia umowy na warunkach, w miejscu i terminie określonych przez Zamawiającego;

10 ... dnia..... imię i nazwisko, podpis osoby/ osób upoważnionych do składania oświadczeń woli

11 Załącznik nr 3 ŻYCIORYS ZAWODOWY Rodzaj oferowanych usług ŻYCIORYS ZAWODOWY Nazwisko i imię Data urodzenia Miejsce urodzenia Adres Telefon Wykształcenie Okres nauki (od-do) Nazwa uczelni i miejscowość oraz nazwa kierunku Uzyskane stopnie naukowe, tytuły zawodowe lub dyplomy Szkolenia

12 Rok Nazwa szkolenia Nazwa organizatora Doświadczenie zawodowe Okres pracy (od-do) Nazwa pracodawcy i miejscowość Stanowisko Krótki opis obowiązków Doświadczenie dydaktyczne Okres pracy (od-do) Nazwa uczelni/szkoły/instytucji szkolącej i miejscowość Stanowisko Krótki opis obowiązków

13 Uprawnienia zawodowe Umiejętności Informacje dodatkowe - - Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dn o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133 poz. 883) Oświadczam, pod rygorem odpowiedzialności karnej określonej w art kk za złożenie fałszywego oświadczenia, że informacje podane w Życiorysie Zawodowym są zgodne z prawdą.

14 . Podpis * do życiorysu należy dołączyć dokumenty potwierdzające prawdziwość danych zawartych w formularzu (tj. dyplomy, świadectwa ukończenia kursów, szkoleń, dokumenty potwierdzające staże, i inne)

15 Załącznik nr 4 OŚWIADCZENIE ZLECENIOBIORCY Nazwisko...imiona... Imię ojca... imię matki... Miejsce urodzenia...data urodzenia... Nr PESEL Nr NIP Miejsce zamieszkania... ul...nr domu... nr lok... KOD POCZTOWY -- gmina/dzielnica... Powiat... województwo... URZĄD SKARBOWY, do którego należy zleceniobiorca wykonawca dzieła Nr konta osobistego i adres banku Jestem zatrudniony(a) na podstawie umowy o pracę (umowy zlecenie) w innym zakładzie pracy niż WSNSiT w Radomiu - tak / nie* Z tego tytułu osiągam dochody równe lub wyższe niż obowiązujące minimalne wynagrodzenie.. - tak / nie* W związku z tym, że podlegam obowiązkowo składkom na ubezpieczenia społeczne proszę o dobrowolne zgłoszenie i naliczanie składek na ubezpieczenie chorobowe... - tak / nie* Prowadzę działalność gospodarczą i z tego tytułu odprowadzam obowiązkowe składki na ubezpieczenie społeczne do ZUS (ubezpieczenie emerytalne i ubezpieczenie rentowe, ubezpieczenie wypadkowe) tak/nie* Jestem emerytem rencistą (grupa inwalidzka*)...nr emerytury/ renty... Stopień niepełnosprawności orzeczony od... do...

16 Jestem studentem do 26 lat.. - tak/nie* Dodatkowe informacje:.... Przyjmuję do wiadomości, że administratorem podanych danych osobowych jest Wyższa Szkoła Nauk Społecznych i Technicznych w Radomiu i zgodnie z art. 23 ust.1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883) zleceniobiorca wykonawca wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych wynikających z łączącego strony stosunku prawnego dla potrzeb jego wykonania i innych usprawiedliwionych celów administratora danych. Prawidłowość powyższych danych stwierdzam własnoręcznym podpisem...., dnia zleceniobiorca wykonawca

17 OŚWIADCZENIE WYKONAWCY Oświadczamy, iż ubiegając się o udzielenie zamówienia, nie jesteśmy powiązani z zamawiającym Wyższą Szkołą Nauk Społecznych i Technicznych z siedzibą w Radomiu osobowo lub kapitałowo w rozumieniu zapisów wytycznych w zakresie kwalifikowania wydatków w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki z dnia r. Przez powiązania kapitałowe lub osobowe rozumie się wzajemne powiązania między Zamawiającym lub osobami upoważnionymi do zaciągania zobowiązań w imieniu Zamawiającego lub osobami wykonującymi w imieniu Zamawiającego czynności związane z przygotowaniem i przeprowadzeniem procedury wyboru wykonawcy a wykonawcą, polegające w szczególności na: a) Uczestniczeniu w spółce jako wspólnik spółki cywilnej lub spółki osobowej, b) Posiadaniu co najmniej 10% udziałów lub akcji, c) Pełnieniu funkcji członka organu nadzorczego lub zarządzającego, prokurenta, pełnomocnika, d) Pozostawaniu w związku małżeńskim, w stosunku pokrewieństwa lub powinowactwa w linii prostej, pokrewieństwa lub powinowactwa w linii bocznej do drugiego stopnia lub w stosunku przysposobienia, opieki lub kurateli z n/w osobami: a) Beata Trzpil-Zwierzyk b) Agnieszka Zaborowska c) Katarzyna Przyrowska. Podpisy osób upoważnionych do składania oświadczeń woli w imieniu oferenta

18 Załącznik nr 6 OŚWIADCZENIE Oświadczam, iż posiadam.. - letnie doświadczenie w pracy zawodowej jako nauczyciel przedmiotu., które przedstawia się następująco: Okres pracy (od do) Liczba miesięcy doświadczen ia Nazwa uczelni/szkoły/instyt ucji szkolącej i miejscowość Stanowisko Prowadzony przedmiot Krótki opis obowiązków Czytelny podpis Oferenta:. Miejscowość i data..

ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na:

ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na: Numer konkursu: 2/POKL/3.3.4/2011 Numer projektu: UDA-POKL.03.03.04-00-085/12-00 Ostrowiec Św., dnia 28.11.2012 r. ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na: ZATRUDNIENIE EKSPERTA

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE ŚWIADCZENIE USŁUGI POLEGAJĄCEJ NA ORGANIZACJI TRZECH SEMINARIÓW EWALUACYJNYCH

ZAPROSZENIE ŚWIADCZENIE USŁUGI POLEGAJĄCEJ NA ORGANIZACJI TRZECH SEMINARIÓW EWALUACYJNYCH Numer konkursu: 2/POKL/3.3.4/2011 Numer umowy: UDA POKL. 03.03.04-00-085/12-00 Radom, dnia 22.11.2013 r. ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej na: ŚWIADCZENIE USŁUGI POLEGAJĄCEJ NA ORGANIZACJI TRZECH

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na:

ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na: Numer konkursu: 2/POKL/3.3.4/2011 Numer projektu: UDA-POKL.03.03.04-00-085/12-00 Ostrowiec Św., dnia 30.11.2012 r. ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na: KAMPANIĘ PROMOCYJNO REKRUTACYJNĄ

Bardziej szczegółowo

Zaproszenie do złożenia oferty cenowej. na usługę zakwaterowania i wyżywienia

Zaproszenie do złożenia oferty cenowej. na usługę zakwaterowania i wyżywienia Radom, dnia 19 czerwca 2013 r. Zaproszenie do złożenia cenowej na usługę zakwaterowania i wyżywienia na potrzeby projektu Stawiamy na praktykę - pilotażowy program doskonalenia nauczycieli kształcenia

Bardziej szczegółowo

Zaproszenie do złożenia oferty. na usługę polegającą na pełnieniu funkcji ambasadora

Zaproszenie do złożenia oferty. na usługę polegającą na pełnieniu funkcji ambasadora Radom, dnia 15 listopad 2012 r. Zaproszenie do złożenia oferty na usługę polegającą na pełnieniu funkcji ambasadora na potrzeby projektu Stawiamy na praktykę - pilotażowy program doskonalenia nauczycieli

Bardziej szczegółowo

Zaproszenie do złożenia oferty cenowej. na usługę polegającą na świadczeniu usług cateringowych

Zaproszenie do złożenia oferty cenowej. na usługę polegającą na świadczeniu usług cateringowych Zaproszenie do złożenia cenowej na usługę polegającą na świadczeniu usług cateringowych Radom, dnia 15 stycznia 2014r. na potrzeby projektu Stawiamy na praktykę - pilotażowy program doskonalenia nauczycieli

Bardziej szczegółowo

Kielce, dn

Kielce, dn Kielce, dn. 18. 10. 2016 Zapytanie ofertowe Na prowadzenie zajęć wykorzystanie ICT w nauczaniu przez e-learning (kod CPV: 80533200-1) w ramach działania 8.5.1 Regionalnego Programu Operacyjnego. Projekt

Bardziej szczegółowo

Kielce, dn

Kielce, dn Kielce, dn. 18. 10. 2016 Zapytanie ofertowe Na prowadzenie zajęć koła gotowania (kod CPV: 80212000-3) w ramach działania 8.5.1 Regionalnego Programu Operacyjnego. Projekt pn.: Doświadczenie i umiejętności

Bardziej szczegółowo

Kielce, dn

Kielce, dn Kielce, dn. 18. 10. 2016 Zapytanie ofertowe Na organizację wycieczek szkoleniowych (kod CPV: 63511000-4) w ramach działania 8.5.1 Regionalnego Programu Operacyjnego. Projekt pn.: Doświadczenie i umiejętności

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT Człowiek najlepsza inwestycja Zamawiający: Poznań, dnia 01 lutego 2013 r. Zdzisław Lara prowadzący działalność gospodarczą pod firmą EUROCONSULT Biuro Handlowe Os. Rusa 134/18 61-245 Poznań Tel./fax 061/

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE. ul. Pandy 13, 02-202 Warszawa tel.: 22 823 66 23 fax.: 22 823 66 69 e-mail: rektorat@wsptwp.eu http://www.wspkorczak.

ZAPYTANIE OFERTOWE. ul. Pandy 13, 02-202 Warszawa tel.: 22 823 66 23 fax.: 22 823 66 69 e-mail: rektorat@wsptwp.eu http://www.wspkorczak. ZAPYTANIE OFERTOWE Warszawa, 9.05.2014 r. Wyższa Szkoła Pedagogiczna im. Janusza Korczaka w Warszawie w związku z realizacją Projektu PI-PWP Zagrożenia cyberprzestrzeni nowe kompetencje pracownika socjalnego

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 12/2013/WND-POKL.09.02.00-32-044/12

Zapytanie ofertowe nr 12/2013/WND-POKL.09.02.00-32-044/12 Szczecin, dnia 14 marca 2013 roku Zapytanie ofertowe nr 12/2013/WND-POKL.09.02.00-32-044/12 Szanowni Państwo, w związku z realizacją Projektu pt. Mam zawód i kwalifikacje mam pracę w Centrum Edukacji Ogrodniczej

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 9/2014/I

ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 9/2014/I ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 9/2014/I Gdańsk, 01.10.2014 r. W związku z realizacją projektu Informatyka i Logistyka Kierunkami Przyszłości - Program Rozwoju Wyższej Szkoły Bankowej, UDA-POKL.04.03.01-00-065/12,

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/9.1.2/KPK/2013 z dnia 02.10.2013 r. prowadzone w trybie konkurencyjności

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/9.1.2/KPK/2013 z dnia 02.10.2013 r. prowadzone w trybie konkurencyjności ZAPYTANIE OFERTOWE nr 1/9.1.2/KPK/2013 z dnia 02.10.2013 r. prowadzone w trybie konkurencyjności Narodowe Forum Doradztwa Kariery oddział Podlaski składa zapytanie ofertowe dotyczące przygotowania i przeprowadzenia

Bardziej szczegółowo

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego 18.08.2014 ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/ POKL.09.01.01-22-124/12 DOTYCZY: postępowania opartego na zasadzie konkurencyjności mającego na celu wybór nauczyciela przedszkolnego, którego zadaniem będzie opieka

Bardziej szczegółowo

Kielce, dn

Kielce, dn Kielce, dn. 20. 10. 2016 Zapytanie ofertowe Na prowadzenie zajęć z doradztwa zawodowego (kod CPV: 85312320-8) w ramach działania 8.5.1 Regionalnego Programu Operacyjnego. Projekt pn.: Doświadczenie i umiejętności

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na:

ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na: Radom, dn.14.09.2012 r. ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na: Wyższa Szkoła Nauk Społecznych i Technicznych w Radomiu ul. Wodna 13/21 Radomiu zaprasza do złożenia oferty na Opracowanie

Bardziej szczegółowo

Zaproszenie do złożenia oferty. na usługę polegającą na pełnieniu funkcji ambasadora

Zaproszenie do złożenia oferty. na usługę polegającą na pełnieniu funkcji ambasadora Radom, dnia 30 październik 2013 r. Zaproszenie do złożenia oferty na usługę polegającą na pełnieniu funkcji ambasadora na potrzeby projektu Stawiamy na praktykę - pilotażowy program doskonalenia nauczycieli

Bardziej szczegółowo

PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY ZE ŚRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ W RAMACH EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU SPOŁECZNEGO

PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY ZE ŚRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ W RAMACH EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU SPOŁECZNEGO Wałbrzych, dnia 15.04.2013 roku ZAPYTANIE OFERTOWE dotyczące realizacji tłumaczeń z języka portugalskiego na język polski i z języka polskiego na język portugalski na potrzeby realizacji projektu Paszport

Bardziej szczegółowo

Zaproszenie do składania ofert na Dostarczenie podręczników )

Zaproszenie do składania ofert na Dostarczenie podręczników ) Zamawiający: Lublin, 30.01.2017 r. Stowarzyszenie na Rzecz Kształcenia i Doskonalenia Zawodowego pielęgniarek i Położnych NOVUM w Lublinie ul. Graniczna 4 20-010 Lublin Zaproszenie do składania ofert na

Bardziej szczegółowo

OFERTA. Załącznik nr 3 do zapytania ofertowego nr 1/2012 ... ... (imię i nazwisko, pełna nazwa wykonawcy) ... ... (dokładny adres wykonawcy) Fax..

OFERTA. Załącznik nr 3 do zapytania ofertowego nr 1/2012 ... ... (imię i nazwisko, pełna nazwa wykonawcy) ... ... (dokładny adres wykonawcy) Fax.. Załącznik nr 3 do zapytania ofertowego nr 1/2012 OFERTA (imię i nazwisko, pełna nazwa wykonawcy) (dokładny adres wykonawcy) Tel. Fax.. REGON NIP. e-mail:..... Nawiązując do zapytania ofertowego nr 1/2012,

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/POWR/ /0029/16

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/POWR/ /0029/16 Piotrków Tryb, 16 lutego 2016 r. ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/POWR/01.02.02/0029/16 W związku z realizacją projektu pt.: aktywizacja osób młodych z kategorii NEET zamieszkałych na obszarze województwa, o numerze

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE DO ZŁOŻENIA OFERTY CENOWEJ NA PRZYGOTOWANIE I PRZEPROWADZENIE SZKOLENIA

ZAPROSZENIE DO ZŁOŻENIA OFERTY CENOWEJ NA PRZYGOTOWANIE I PRZEPROWADZENIE SZKOLENIA Ostrołęka, 13.07.2012r. (miejscowość, data) ZAPROSZENIE DO ZŁOŻENIA OFERTY CENOWEJ NA PRZYGOTOWANIE I PRZEPROWADZENIE SZKOLENIA Nazwa i adres Zamawiającego: Logos Centrum Edukacyjne Jan Romańczuk, Tomasz

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 8/ZO/4.3/2013

Zapytanie ofertowe nr 8/ZO/4.3/2013 Szczecin dn. 01.08.2013 Zamawiający: Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna ul. Klonowica 14 71-244 Szczecin Zapytanie ofertowe nr 8/ZO/4.3/2013 Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna w Szczecinie realizując

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT , 03.09.2014r. ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT Firma Edukacyjna ANGMEN prowadzi nabór na nauczycieli matematyki do projektu dofinansowanego ze środków Unii Europejskiej Piórem i węglem do sukcesu Opis stanowiska:

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 6/2015/I

ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 6/2015/I ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 6/2015/I Gdańsk, 30.07.2015 r. W związku z realizacją projektu Informatyka i Logistyka Kierunkami Przyszłości - Program Rozwoju Wyższej Szkoły Bankowej, UDA-POKL.04.03.01-00-065/12,

Bardziej szczegółowo

"Człowiek - najlepsza inwestycja", ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/POKL.8.1.1/2013

Człowiek - najlepsza inwestycja, ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/POKL.8.1.1/2013 ZAPYTANIE OFERTOWE NR 3/POKL.8.1.1/2013 Zielona Góra dnia 2013-11-13 Przeprowadzenie szkolenia Kurs w zakresie badań nieniszczących (kod CVP: 80530000-8) w ramach projektu pn. Szkolenia dla pracowników

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na:

ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na: ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w rozpoznaniu cenowym na: Radom, dn. 07.06.2013 r. świadczenie usług pełnienia stanowiska nauczyciela wychowania przedszkolnego dzieci w wieku 3-5 lat w przedszkolu

Bardziej szczegółowo

Zestaw klocków Lego Mindstorms NXT

Zestaw klocków Lego Mindstorms NXT Człowiek najlepsza inwestycja Zamawiający: Poznań, dnia 01 lutego 2013 r. Zdzisław Lara prowadzący działalność gospodarczą pod firmą EUROCONSULT Biuro Handlowe Os. Rusa 134/18 61-245 Poznań Tel./fax 061/

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 26/2013/WND-POKL.09.02.00-32-044/12

Zapytanie ofertowe nr 26/2013/WND-POKL.09.02.00-32-044/12 Szczecin, dnia 31 maja 2013 roku Zapytanie ofertowe nr 26/2013/WND-POKL.09.02.00-32-044/12 Szanowni Państwo, w związku z realizacją Projektu pt. Mam zawód i kwalifikacje mam pracę w Centrum Edukacji Ogrodniczej

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 9/2015

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 9/2015 PCPR.FK.381.09.2015 Lipsko, dn. 20.03.2015r. ZAPYTANIE OFERTOWE nr 9/2015 1. Zamawiający - Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie, ul. Iłżecka 6, 27-300 Lipsko, woj. mazowieckie, tel. 48 37 81 011, faks 48

Bardziej szczegółowo

Wyższa Szkoła Biznesu i Przedsiębiorczości w Ostrowcu Św. ul. Akademicka 12, Ostrowiec Świętokrzyski

Wyższa Szkoła Biznesu i Przedsiębiorczości w Ostrowcu Św. ul. Akademicka 12, Ostrowiec Świętokrzyski Numer sprawy: 2/ZK/PKS/2017/WSBiP Ostrowiec Św., dnia 11.05.2017 r. ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w prowadzonym zgodnie z zasadą konkurencyjności postępowaniu nr 2/ZK/PKS/2017/WSBiP z dnia 11.05.2017r.

Bardziej szczegółowo

BRP Września, r. ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/ RPWP /15/2017 (ROZEZNANIE RYNKU)

BRP Września, r. ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/ RPWP /15/2017 (ROZEZNANIE RYNKU) BRP.272.2.2017 Września, 19.01.2017 r. ZAPYTANIE OFERTOWE NR 2/ RPWP.07.02.01-30-0010/15/2017 (ROZEZNANIE RYNKU) W związku z realizacją projektu pt.: Nie jesteśmy sami-człowiek dla człowieka, o numerze

Bardziej szczegółowo

F U N D A C J A ORGANIZACJA POŻYTKU PUBLICZNEGO OFERTA NA ŚWIADCZENIE USŁUGI DORADZTWA ZAWODOWEGO GRUPOEGO ORAZ JOBCOACHINGU INDYWIDUALNEGO

F U N D A C J A ORGANIZACJA POŻYTKU PUBLICZNEGO OFERTA NA ŚWIADCZENIE USŁUGI DORADZTWA ZAWODOWEGO GRUPOEGO ORAZ JOBCOACHINGU INDYWIDUALNEGO Załącznik do postępowania o udzielenie zamówienia nr 1/PWP WiK. ZACH-POM. OFERTA NA ŚWIADCZENIE USŁUGI DORADZTWA ZAWODOWEGO GRUPOEGO ORAZ JOBCOACHINGU INDYWIDUALNEGO. (miejscowość, data) Dane Oferenta:

Bardziej szczegółowo

Człowiek najlepsza inwestycja Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Człowiek najlepsza inwestycja Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Łódź, 16.07.2014 r. ZAPYTANIE OFERTOWE 2/POKL/KIEL/A2/2014 (dotyczy usługi związanej z przeprowadzeniem zajęć praktycznych w ramach kursów na prawo jazdy kat. C, CE, D dla Auto Szkoły WOTA w ramach projektu

Bardziej szczegółowo

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego ZAPYTANIE OFERTOWE

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego ZAPYTANIE OFERTOWE ul. Strażacka 8/90 20-012 Lublin tel. 81 533 31 39 e-mail: biuro@masterscsb.com.pl Lublin, dnia 27.09.2013r. ZAPYTANIE OFERTOWE MASTERS Centrum Szkolenia Biznesu A&A Polańska sp. j. w związku z realizacją

Bardziej szczegółowo

STAWIAMY NA ROZWÓJ! STUDIA PODYPLOMOWE DLA KADR MŚP

STAWIAMY NA ROZWÓJ! STUDIA PODYPLOMOWE DLA KADR MŚP Białystok, 15.02.2012 ZAPYTANIE OFERTOWE nr B7/2012 Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Białymstoku realizuje projekt Stawiamy na rozwój! Studia podyplomowe dla kadr MŚP współfinansowany przez Unię

Bardziej szczegółowo

Bądź aktywny, bądź niezależny Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Bądź aktywny, bądź niezależny Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Ośrodek Pomocy Społecznej w Szczuczynie 19-230 Szczuczyn Szczuczyn 14.07.2014r. Zapytanie ofertowe nr 7/POKL/2014 Postępowanie prowadzone z wyłączeniem przepisów Prawa zamówień publicznych (Dz. U. z 2010

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 9/POIR/2015

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 9/POIR/2015 ZAPYTANIE OFERTOWE NR 9/POIR/2015 dotyczące wyboru personelu na stanowisko UX specialist Utworzenie stanowiska pracy jest planowane w ramach projektu polegającego na opracowaniu innowacyjnego, eksperckiego

Bardziej szczegółowo

Data: 29.05.2015 ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 1/DWES/OST/FFW/2015. Usługi szkoleniowe

Data: 29.05.2015 ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 1/DWES/OST/FFW/2015. Usługi szkoleniowe Fundacja Fundusz Współpracy, ul. Górnośląska 4a, 00-444 Warszawa tel.: +48 22 4509 810, fax: +48 22 4509 803, cofund@cofund.org.pl, www.cofund.org.pl NIP: 526-000-54-68 REGON: 002179760 KRS: 0000112576

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 1/POKL/2014 Postępowanie prowadzone z wyłączeniem przepisów Prawa zamówień publicznych (Dz. U. z 2010 r.

Zapytanie ofertowe nr 1/POKL/2014 Postępowanie prowadzone z wyłączeniem przepisów Prawa zamówień publicznych (Dz. U. z 2010 r. Szczuczyn, 09.06.2014 r. Zapytanie ofertowe nr 1/POKL/2014 Postępowanie prowadzone z wyłączeniem przepisów Prawa zamówień publicznych (Dz. U. z 2010 r. Nr 113, poz. 759 z późn. zm.) - art. 4 pkt. 8 ustawy

Bardziej szczegółowo

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego ZAPYTANIE OFERTOWE Dotyczące: Realizowane w ramach projektu Podniesienie kompetencji analitycznych, zawodowych i interpersonalnych studentów WSZiB w Krakowie współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Bardziej szczegółowo

Kielce, dn

Kielce, dn Kielce, dn. 22. 05. 2017 Zapytanie ofertowe Na wdrożenie platformy e-learningowej w ramach poddziałania 8.5.1. Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020 dla Europejskiego

Bardziej szczegółowo

Polskie Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego Oddział w Łodzi

Polskie Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego Oddział w Łodzi ZAPYTANIE OFERTOWE na prowadzenie zajęć rehabilitacji indywidualnej w domu chorego w ramach prowadzonego projektu: Rehabilitacja ruchowo-społeczna osób chorych na stwardnienie rozsiane Nr postępowania:

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE. Usługa poradnictwa psychologicznego realizowana będzie na terenie województwa mazowieckiego w miejscu, gdzie zbierze się grupa.

ZAPYTANIE OFERTOWE. Usługa poradnictwa psychologicznego realizowana będzie na terenie województwa mazowieckiego w miejscu, gdzie zbierze się grupa. Zamawiający: SYNTEA Spółka Akcyjna 20-704 Lublin, ul. Wojciechowska 9a, NIP 712-31-22-247, KRS 0000308412, www.syntea.pl, e-mail: biuro@syntea.pl Lublin, 15.07 2014 r. ZAPYTANIE OFERTOWE W związku z realizacją

Bardziej szczegółowo

OFERTA. Przeprowadzenie 2. WYKONAWCA:... Nr rachunku bankowego...

OFERTA. Przeprowadzenie 2. WYKONAWCA:... Nr rachunku bankowego... Załącznik nr 1 do zaproszenia nr.. OFERTA Przeprowadzenie 1. ZAMAWIAJĄCY: 2. WYKONAWCA:... adres:... Tel... Fax.... REGON.. NIP... Nr rachunku bankowego... Nawiązując do zaproszenia zamieszczonego na stronie

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE NR PZ/04/2015/TOPZIEL/WK

ZAPYTANIE OFERTOWE NR PZ/04/2015/TOPZIEL/WK Topas Sp. z o. o. ul. Domaniewska 47/10 02-672 Warszawa Warszawa, dnia 23.04.2015 r. ZAPYTANIE OFERTOWE NR PZ/04/2015/TOPZIEL/WK W związku z realizacją projektu szkoleniowo-doradczego pt. Zielone światło

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 8/WSB/JAK/2013

Zapytanie ofertowe nr 8/WSB/JAK/2013 Toruń, dnia 7 marca 2013r. Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu ul. Młodzieżowa 31a 87-100 Toruń www.wsb.torun.pl Zapytanie ofertowe nr 8/WSB/JAK/2013 1. Zamawiający: Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu z siedzibą

Bardziej szczegółowo

POSTĘPOWANIE OPARTE NA ZAPYTANIU OFERTOWYM I ROZEZNANIU RYNKU, tj. ZAMÓWIENIE poniżej 50 tyś. netto ZORR/1/II/2017

POSTĘPOWANIE OPARTE NA ZAPYTANIU OFERTOWYM I ROZEZNANIU RYNKU, tj. ZAMÓWIENIE poniżej 50 tyś. netto ZORR/1/II/2017 Wałbrzych, 1 lutego 2017 POSTĘPOWANIE OPARTE NA ZAPYTANIU OFERTOWYM I ROZEZNANIU RYNKU, tj. ZAMÓWIENIE poniżej 50 tyś. netto ZORR/1/II/2017 DOTYCZY: postępowania opartego na zapytaniu ofertowym i rozeznaniu

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE DO KONKURSU OFERT NA STANOWSIKO EKSPERTA DS. ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH

ZAPROSZENIE DO KONKURSU OFERT NA STANOWSIKO EKSPERTA DS. ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH Ostrołęka, 23.05.2012r. (miejscowość, data) ZAPROSZENIE DO KONKURSU OFERT NA STANOWSIKO EKSPERTA DS. ZAJĘĆ DYDAKTYCZNYCH Nazwa i adres Zamawiającego: Logos Centrum Edukacyjne Jan Romańczuk, Tomasz Wysocki

Bardziej szczegółowo

F U N D A C J A ORGANIZACJA POŻYTKU PUBLICZNEGO OFERTA NA PRZEPROWADZENIE KURSU SPAWACZ METODĄ MAG/MIG

F U N D A C J A ORGANIZACJA POŻYTKU PUBLICZNEGO OFERTA NA PRZEPROWADZENIE KURSU SPAWACZ METODĄ MAG/MIG Załącznik nr 1 do postępowania o udzielenie zamówienia nr 8/PWP_WRO_LOS OFERTA NA PRZEPROWADZENIE KURSU SPAWACZ METODĄ MAG/MIG. (miejscowość, data) Dane Wykonawcy: Nazwa Wykonawcy: Adres Wykonawcy:...

Bardziej szczegółowo

Zapytanie Ofertowe. Część 3: Przeprowadzenie dodatkowych zajęć wspierających rozwój kompetencji kluczowych uczniów

Zapytanie Ofertowe. Część 3: Przeprowadzenie dodatkowych zajęć wspierających rozwój kompetencji kluczowych uczniów Zamawiający: SYNTEA Spółka Akcyjna 20-704 Lublin, ul. Wojciechowska 9a, NIP 712-31-22-247, KRS 0000308412, www.syntea.pl, e-mail: biuro@syntea.pl Lublin, 10.04.2014 r. Zapytanie Ofertowe W związku z realizacją

Bardziej szczegółowo

Kompetentny specjalista w zawodach usługowych

Kompetentny specjalista w zawodach usługowych dotyczy: ZAPYTANIE OFERTOWE procedury wyboru wykonawcy na przeprowadzenie zajęć z języka angielskiego terminologia specjalistyczna prowadzonej z uwzględnieniem zasady konkurencyjności Zamawiający Osoba

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 1/2016 z dnia 28 stycznia 2016 roku.

ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 1/2016 z dnia 28 stycznia 2016 roku. ZAPYTANIE OFERTOWE Nr 1/2016 z dnia 28 stycznia 2016 roku. I. Zamawiający: Dorotkowo. Fundacja na rzecz Doroty Targowskiej i Jej Przyjaciół ul. Szosa Chełmińska 254/258, 87-100 Toruń KRS: 0000344871 NIP:

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80000000-4 Usługi edukacyjne i szkoleniowe

ZAPYTANIE OFERTOWE. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80000000-4 Usługi edukacyjne i szkoleniowe Rzeszów,2012-07-05 ZAPYTANIE OFERTOWE Zapraszamy do składania ofert w postępowaniu o udzielenie zamówienia na organizację i przeprowadzenie egzaminu międzynarodowego Business English Certificate Uniwersytetu

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE 2/POKL/WRO/2013

ZAPYTANIE OFERTOWE 2/POKL/WRO/2013 Wrocław, 19.12.2013 r. ZAPYTANIE OFERTOWE 2/POKL/WRO/2013 (dotyczy usługa związana z przeprowadzeniem szkoleń z zakresu Kwalifikacji Wstępnej Przyspieszonej na Przewóz Rzeczy (KWP C) oraz Kwalifikacji

Bardziej szczegółowo

W oparciu o zastosowanie zasady konkurencyjności zapraszam do złożenia oferty cenowej zgodnie z Zaproszeniem.

W oparciu o zastosowanie zasady konkurencyjności zapraszam do złożenia oferty cenowej zgodnie z Zaproszeniem. Z A T W I E R D Z A M Kielce, dnia 18.12.2013 r.... (podpis) ZAPROSZENIE do złożenia oferty cenowej w prowadzonym zgodnie z zasadą konkurencyjności postępowaniu na Świadczenie przez doradcę z zakresu IT

Bardziej szczegółowo

Lublin, r.

Lublin, r. Lublin, 21.11.2016 r. Zamawiający: Lublin, 27.01.2017 r. Stowarzyszenie na Rzecz Kształcenia i Doskonalenia Zawodowego pielęgniarek i Położnych NOVUM w Lublinie ul. Graniczna 4 20-010 Lublin Zaproszenie

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 2/POKL/2014 Postępowanie prowadzone z wyłączeniem przepisów Prawa zamówień publicznych (Dz. U. z 2013r.,

Zapytanie ofertowe nr 2/POKL/2014 Postępowanie prowadzone z wyłączeniem przepisów Prawa zamówień publicznych (Dz. U. z 2013r., . Szczuczyn, 10.06.2014r. Zapytanie ofertowe nr 2/POKL/2014 Postępowanie prowadzone z wyłączeniem przepisów Prawa zamówień publicznych (Dz. U. z 2013r., poz. 907 z późn. zm.) - art. 4 pkt. 8 ustawy z dnia

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/POKL/7.4/117/14

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/POKL/7.4/117/14 Strona1 Rzeszów, dnia 26 maja 2014 r. ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/POKL/7.4/117/14 W związku z realizacją projektu Niepełnosprawny pełnowartościowym pracownikiem!, POKL.07.04.00-18-117/13, Wielkopolskie Stowarzyszenie

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 3/2015/PFRON

Zapytanie ofertowe nr 3/2015/PFRON Zapytanie ofertowe nr 3/2015/PFRON W związku z realizacją zadania Wieloprofilowa rehabilitacja krokiem ku samodzielności ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych serdecznie

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/9.2/2014 prowadzone w trybie zasady konkurencyjności z dnia 14.03.2014 r.

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/9.2/2014 prowadzone w trybie zasady konkurencyjności z dnia 14.03.2014 r. ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/9.2/2014 prowadzone w trybie zasady konkurencyjności z dnia 14.03.2014 r. I. Narodowe Forum Doradztwa Kariery zaprasza do złożenia oferty cenowej dotyczącej przeprowadzenia szkolenia

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE w Trybie rozeznania rynku

ZAPYTANIE OFERTOWE w Trybie rozeznania rynku SOSW.271.122.2016Ropczyce, dn. 02.08.2016 r. ZAPYTANIE OFERTOWE w Trybie rozeznania rynku W ramach Projektu Nasze przedszkole szansą na harmonijny rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 7/POKL.8.1.1/2013

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 7/POKL.8.1.1/2013 ZAPYTANIE OFERTOWE NR 7/POKL.8.1.1/2013 Zielona Góra dnia 2014-01-23 Przeprowadzenie szkolenia Szkolenia na uprawnienia grupy 1,2,3 (kod CVP: 80530000-8) w ramach projektu pn. Szkolenia dla pracowników

Bardziej szczegółowo

Rozpoznanie rynku na prowadzenie zajęć z języka angielskiego dla dzieci w wieku 1-3 lata

Rozpoznanie rynku na prowadzenie zajęć z języka angielskiego dla dzieci w wieku 1-3 lata Poznań, 24.01.2014 Dotyczy Projektu: Klub dziecięcy Taaka głowa wsparcie godzenia pracy i opieki dla rodziców z Poznania POKL.01.05.00-00-542/12 współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 3/2015

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 3/2015 ZAPYTANIE OFERTOWE nr 3/2015 Nabór wykładowcy do przeprowadzenia wykładu z zakresu: Silniki lotnicze klasyfikacja, materiały oraz rozwiązania konstrukcyjne dla studentów 3. roku I stopnia kierunku Mechanika

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/ZO/PRL/2015. z dnia 04.11.2015

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/ZO/PRL/2015. z dnia 04.11.2015 ZAPYTANIE OFERTOWE nr 4/ZO/PRL/2015 z dnia 04.11.2015 I. Zamawiający: Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Gminy Bałtów Bałt z siedzibą: 27-423 Bałtów, Bałtów 55, NIP: 6612100658, REGON: 292434344 wpisany do

Bardziej szczegółowo

PRZEDSZKOLE TOTU W GMINIE ZEBRZYDOWICE Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego ZAPYTANIE OFERTOWE

PRZEDSZKOLE TOTU W GMINIE ZEBRZYDOWICE Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego ZAPYTANIE OFERTOWE ZAPYTANIE OFERTOWE Cieszyn, 02 września 2013 r. W związku z planowaną realizacją projektu Przedszkole TOTU w Gminie Zebrzydowice" w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX: Rozwój wykształcenia

Bardziej szczegółowo

O F E R T A d o t y c z ą c a z a p y t a n i a O F E R T O W E G O N R 17 /T/ ZPEWP/2015 z dnia 10.02.2015r. Imię i nazwisko/nazwa Wykonawcy:

O F E R T A d o t y c z ą c a z a p y t a n i a O F E R T O W E G O N R 17 /T/ ZPEWP/2015 z dnia 10.02.2015r. Imię i nazwisko/nazwa Wykonawcy: Załącznik nr 1 Formularz Ofertowy. LUDZKI PRIORYTET II ROZWÓJ ZASOBÓW LUDZKICH I POTENCJAŁU ADAPTACYJNEGO PRZEDSIĘBIORSTW ORAZ POPRAWA STANU ZDROWIA OSÓB PRACUJĄCYCH, DZIAŁANIE 2.1 ROZWÓJ KADR NOWOCZESNEJ

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 6/2016/PFRON

Zapytanie ofertowe nr 6/2016/PFRON Zapytanie ofertowe nr 6/2016/PFRON W związku z realizacją zadania Wieloprofilowa rehabilitacja krokiem ku samodzielności ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych serdecznie

Bardziej szczegółowo

CECH RZEMIOSŁ RÓŻNYCH W OLKUSZU. Biuro Projektu: ul. Króla Kazimierza Wielkiego 38, 32-300 Olkusz, Tel/fax (32) 643 13

CECH RZEMIOSŁ RÓŻNYCH W OLKUSZU. Biuro Projektu: ul. Króla Kazimierza Wielkiego 38, 32-300 Olkusz, Tel/fax (32) 643 13 Biuro Projektu: ul. Króla Kazimierza Wielkiego 38, 32-300 Olkusz, Tel/fax (32) 643 13 Wieliczka, dn. 12 września 2014 r. Zamawiający: MAESTRA Firma Szkoleniowa Małgorzata Fic Ul. Nowy Świat 18 32-020 Wieliczka

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE. Projekt wspó finansowany przez Uni Europejsk w ramach Europejskiego Funduszu Spo ecznego. Lublin, 19.02.2015r.

ZAPYTANIE OFERTOWE. Projekt wspó finansowany przez Uni Europejsk w ramach Europejskiego Funduszu Spo ecznego. Lublin, 19.02.2015r. Lublin, 19.02.2015r. 1. Zamawiający: Creator Sp. z o. o. ul. Kołłątaja 5/3b, 20-006 Lublin Biuro Projektu ul. Kołłątaja 3/13, 20-006 Lublin tel./fax 81 533 17 40 e-mail: e.brzyska@creator-polska.eu ZAPYTANIE

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/TWDPPSP/POKL2013

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/TWDPPSP/POKL2013 Białystok,08 marca 2013 r. ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/TWDPPSP/POKL2013 Zapytanie przeprowadzane jest w trybie rozeznania rynku, zgodnie z zasadami kwalifikowalności wydatków w ramach POKL W związku z realizacją

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE DO KONKURSU OFERT NA STANOWISKO DORADCY ZAWODOWEGO

ZAPROSZENIE DO KONKURSU OFERT NA STANOWISKO DORADCY ZAWODOWEGO Ostrołęka, 23.05.2012r. (miejscowość, data) ZAPROSZENIE DO KONKURSU OFERT NA STANOWISKO DORADCY ZAWODOWEGO Nazwa i adres Zamawiającego: Logos Centrum Edukacyjne Jan Romańczuk, Tomasz Wysocki s.c. 07-410

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2015 na obsługę prawną projektu Nowe szanse-nowe możliwości

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2015 na obsługę prawną projektu Nowe szanse-nowe możliwości Staszów, dnia 17.03.2014 r. ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/2015 na obsługę prawną projektu Nowe szanse-nowe możliwości w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki: Priorytet VII. Promocja integracji społecznej

Bardziej szczegółowo

PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ UNIĘ EUROPEJSKĄ Z EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU ROZWOJU REGIONALNEGO 1 z 5

PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ UNIĘ EUROPEJSKĄ Z EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU ROZWOJU REGIONALNEGO 1 z 5 Poznań, dnia 09.02.2015r. BioVentures Institute Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Promienista 83 60 141 Poznań Zapytanie ofertowe nr UOD-01/2015 dotyczące naboru na stanowisko Specjalista ds.

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe. Zamawiający Zamówienie realizowane jest przez OEG sp. z o.o Sp. k. Poznań, ul. Siemiradzkiego 2 lok 10

Zapytanie ofertowe. Zamawiający Zamówienie realizowane jest przez OEG sp. z o.o Sp. k. Poznań, ul. Siemiradzkiego 2 lok 10 Poznań 21 sierpnia 2013r Zapytanie ofertowe OEG Sp. z o.o. Sp. k. realizująca w partnerstwie z Fundacją PATRIA projekt Bądź przedsiębiorcy! w ramach zasady konkurencyjności zaprasza osoby fizyczne oraz

Bardziej szczegółowo

ZAPROSZENIE DO KONKURSU OFERT NA STANOWISKO KOORDYNATORA PROJEKTU

ZAPROSZENIE DO KONKURSU OFERT NA STANOWISKO KOORDYNATORA PROJEKTU Ostrołęka, 23.05.2012r. (miejscowość, data) ZAPROSZENIE DO KONKURSU OFERT NA STANOWISKO KOORDYNATORA PROJEKTU Nazwa i adres Zamawiającego: Logos Centrum Edukacyjne Jan Romańczuk, Tomasz Wysocki s.c. 07-410

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE POKL-191/12-1/2014

ZAPYTANIE OFERTOWE POKL-191/12-1/2014 I. Nazwa beneficjenta i tytuł realizowanego projektu: ZAPYTANIE OFERTOWE POKL-191/12-1/2014 Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu, realizujący projekt nr POKL.04.01.02.-00-191/12

Bardziej szczegółowo

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego C z ł o w i e k n a j l e p s z a i n w e s t y c j a Chynów dn. 23.08.2012r. Zapytanie ofertowe na usługę

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE na przeprowadzenie IPD dla uczestników projektu: Pomocna dłoń 2. ul. Nowosielecka 12, Warszawa,

ZAPYTANIE OFERTOWE na przeprowadzenie IPD dla uczestników projektu: Pomocna dłoń 2. ul. Nowosielecka 12, Warszawa, ZAPYTANIE OFERTOWE na przeprowadzenie IPD dla uczestników projektu: Pomocna dłoń 2 Nr postępowania: 1/2016/PFRON/PD2/IPD data: 16.05.2016 r. 1. NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO Polskie Towarzystwo Stwardnienia

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 1/ZO/4.3/2013

Zapytanie ofertowe nr 1/ZO/4.3/2013 Szczecin dn. 24.07.2013 Zamawiający: Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna ul. Klonowica 14 71-244 Szczecin NIP: 852-23-63-102 Zapytanie ofertowe nr 1/ZO/4.3/2013 Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna w

Bardziej szczegółowo

Auto Szkoła WOTA Sp. J. ul. Nawrot Łódź ZAPYTANIE OFERTOWE 1/POKL/WLKP/2014

Auto Szkoła WOTA Sp. J. ul. Nawrot Łódź ZAPYTANIE OFERTOWE 1/POKL/WLKP/2014 Auto Szkoła WOTA Sp. J. ul. Nawrot 46 90-014 Łódź ZAPYTANIE OFERTOWE 1/POKL/WLKP/2014 (dotyczy wynajmu samochodu ciężarowego do przeprowadzenia zajęć praktycznych w ruchu drogowym w ramach kursu Kwalifikacji

Bardziej szczegółowo

Człowiek najlepsza inwestycja

Człowiek najlepsza inwestycja Starachowice, dn.22-07-2014 ZAPYTANIE OFERTOWE NA STANOWISKO NAUCZYCIEL/KA WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO W RAMACH PROJEKTUWSPÓŁFINANSOWANEGO PRZEZ UNIĘ EUROPEJSKĄW RAMACH EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU SPOŁECZNEGO

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 21/DDOM/2016 współpraca z opiekunem medycznym w Dziennym Domu Opieki Medycznej

Zapytanie ofertowe nr 21/DDOM/2016 współpraca z opiekunem medycznym w Dziennym Domu Opieki Medycznej Zapytanie ofertowe nr 21/DDOM/2016 współpraca z opiekunem medycznym w Dziennym Domu Opieki Medycznej I. ZAMAWIAJĄCY NZOZ Eter-Med. Sp. z o.o., ul. Żabi Kruk 10, 80-822 Gdańsk NIP 5832708120 REGON 192471992

Bardziej szczegółowo

Formularz ofertowy. Oferent (Dane teleadresowe) Załącznik nr 1. Mały Inżynier Ewa Bednarek Grudzielec 47 63-440 Raszków

Formularz ofertowy. Oferent (Dane teleadresowe) Załącznik nr 1. Mały Inżynier Ewa Bednarek Grudzielec 47 63-440 Raszków Załącznik nr 1 Formularz ofertowy Mały Inżynier Ewa Bednarek Grudzielec 47 63-440 Raszków Oferent (Dane teleadresowe) Imię i nazwisko oferenta (lub nazwa) Adres wykonawcy NIP (dotyczy działalności gospodarczej)

Bardziej szczegółowo

ROZEZNANIE RYNKU DOTYCZĄCE REALIZACJI ZADANIA 3: DORADZTWO ZAWODOWE + IPD W RAMACH PROJEKTU LUBUSCY ROMOWIE NA RYNKU PRACY

ROZEZNANIE RYNKU DOTYCZĄCE REALIZACJI ZADANIA 3: DORADZTWO ZAWODOWE + IPD W RAMACH PROJEKTU LUBUSCY ROMOWIE NA RYNKU PRACY Poznań, 01.09.2016 r. ROZEZNANIE RYNKU DOTYCZĄCE REALIZACJI ZADANIA 3: DORADZTWO ZAWODOWE + IPD W RAMACH PROJEKTU LUBUSCY ROMOWIE NA RYNKU PRACY Niniejsze zaproszenie nie jest ogłoszeniem w rozumieniu

Bardziej szczegółowo

Projekt "Pomysł na siebie" jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Projekt Pomysł na siebie jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Zamawiający: Caritas Archidiecezji Łódzkiej ul. Gdańska 111, 90-507 Łódź NIP 727-16-60-410 Tel.: 42 639 95 81, 82 Fax: 42 639 95 80 Biuro projektu Pomysł na siebie Ul. M. Gogola 12, 92-513 Łódź Tel. /

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE POKL-119/11-3a/2015

ZAPYTANIE OFERTOWE POKL-119/11-3a/2015 I. Nazwa beneficjenta i tytuł realizowanego projektu: ZAPYTANIE OFERTOWE POKL-119/11-3a/2015 Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu, realizujący projekt nr POKL.04.01.02.-00-119/11

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 16/2014/2015. z dnia 20 kwietnia 2015 r.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 16/2014/2015. z dnia 20 kwietnia 2015 r. ZAPYTANIE OFERTOWE NR 16/2014/2015 z dnia 20 kwietnia 2015 r. 1. Zamawiający: Gimnazjum w Liczu, Licze 34, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel.: 55 2751606, fax.: 55 2759354, NIP: 5811783808, REGON: 191867601,

Bardziej szczegółowo

I. ZAMAWIAJĄCY 1. Zamawiającym jest Stowarzyszenie Równych Szans Bona Fides (ul. Niecała 4/5a, 20-080 Lublin).

I. ZAMAWIAJĄCY 1. Zamawiającym jest Stowarzyszenie Równych Szans Bona Fides (ul. Niecała 4/5a, 20-080 Lublin). Lublin, dn. 17 luty 2015 r. Miejscowość, data Zamawiający: Stowarzyszenie Równych Szans Bona Fides Ul. Niecała 4/5a 20-080 Lublin NIP 9462387914 REGON 432663772 KRS 0000168509 Email: bonafides@op.pl Zapytanie

Bardziej szczegółowo

FORMULARZ OFERTOWY. Oferujemy wykonanie przedmiotu zamówienia za całkowitą kwotę... brutto. (słownie:...). szkolenia Magazynier - Logistyk:

FORMULARZ OFERTOWY. Oferujemy wykonanie przedmiotu zamówienia za całkowitą kwotę... brutto. (słownie:...). szkolenia Magazynier - Logistyk: Pełne dane Oferenta wraz z adresem lub pieczęć firmowa FORMULARZ OFERTOWY Przedmiotem oferty jest zapewnienie trenerów na potrzeby realizacji szkoleń zawodowych z zakresu tematycznego: 1. Magazynier Logistyk

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/6.1/2015 prowadzone w trybie zasady konkurencyjności z dnia 05.03.2015 r.

ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/6.1/2015 prowadzone w trybie zasady konkurencyjności z dnia 05.03.2015 r. ZAPYTANIE OFERTOWE nr 2/6.1/2015 prowadzone w trybie zasady konkurencyjności z dnia 05.03.2015 r. I. Narodowe Forum Doradztwa Kariery zaprasza do złożenia oferty cenowej dotyczącej przeprowadzenia szkoleń

Bardziej szczegółowo

Projekt realizowany na terenie 4 następujących powiatów: średzkiego, gostyńskiego, pleszewskiego i jarocińskiego (województwo wielkopolskie).

Projekt realizowany na terenie 4 następujących powiatów: średzkiego, gostyńskiego, pleszewskiego i jarocińskiego (województwo wielkopolskie). Skrzynka, dnia 02 stycznia 2013 r. ZAPYTANIE OFERTOWE: Kod CPV: 80500000-9 usługi szkoleniowe Kod CPV: 85312320-8 usługi doradztwa Szanowni Państwo W związku z realizacją projektu pt.: Załóż własną firmę,

Bardziej szczegółowo

Projekt Inwestycja w przyszłość współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Projekt Inwestycja w przyszłość współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Zamawiający: SYNTEA Spółka Akcyjna 13.03.2014 r. 20-704 Lublin, ul. Wojciechowska 9a, NIP 712-31-22-247, KRS 0000308412, www.syntea.pl, e-mail: biuro@syntea.pl Do: ZAPYTANIE OFERTOWE W związku z realizacją

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 11/WSB/JAK/2013

Zapytanie ofertowe nr 11/WSB/JAK/2013 Toruń, dnia 7 marca 2013r. Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu ul. Młodzieżowa 31a 87-100 Toruń www.wsb.torun.pl Zapytanie ofertowe nr 11/WSB/JAK/2013 1. Zamawiający: Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu z siedzibą

Bardziej szczegółowo

ZAPYTANIE OFERTOWE. Usługa pośrednictwa pracy realizowana będzie na terenie województwa mazowieckiego.

ZAPYTANIE OFERTOWE. Usługa pośrednictwa pracy realizowana będzie na terenie województwa mazowieckiego. Zamawiający: SYNTEA Spółka Akcyjna 20-704 Lublin, ul. Wojciechowska 9a, NIP 712-31-22-247, KRS 0000308412, www.syntea.pl, e-mail: biuro@syntea.pl Lublin, 15.12. 2014 r. ZAPYTANIE OFERTOWE W związku z realizacją

Bardziej szczegółowo

POKL /13-00 ECDL: Szansa na zdobycie nowych kwalifikacji zawodowych. ZAPYTANIE OFERTOWE dot. prowadzenie szkoleń komputerowych

POKL /13-00 ECDL: Szansa na zdobycie nowych kwalifikacji zawodowych. ZAPYTANIE OFERTOWE dot. prowadzenie szkoleń komputerowych Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Al. Niepodległości 2 61-874 Poznań Łódź, 11.05.2015 ZAPYTANIE OFERTOWE dot. prowadzenie szkoleń komputerowych 1. Zamawiający: Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu. 2. Przedmiot

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 6/WSB/JAK/2013

Zapytanie ofertowe nr 6/WSB/JAK/2013 Toruń, dnia 4 marca 2013r. Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu ul. Młodzieżowa 31a 87-100 Toruń www.wsb.torun.pl Zapytanie ofertowe nr 6/WSB/JAK/2013 1. Zamawiający: Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu z siedzibą

Bardziej szczegółowo

Zapytanie ofertowe nr 14/2013/WND-POKL /12

Zapytanie ofertowe nr 14/2013/WND-POKL /12 Szczecin, dnia 14 marca 2013 roku Zapytanie ofertowe nr 14/2013/WND-POKL.09.02.00-32-044/12 Szanowni Państwo, w związku z realizacją Projektu pt. Mam zawód i kwalifikacje mam pracę w Centrum Edukacji Ogrodniczej

Bardziej szczegółowo