Regulamin konkursu serwisu cokupic.pl pod nazwą Daj opinie, weź nagrodę ( Konkurs )

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "Regulamin konkursu serwisu cokupic.pl pod nazwą Daj opinie, weź nagrodę ( Konkurs )"

Transkrypt

1 Regulamin konkursu serwisu cokupic.pl pod nazwą Daj opinie, weź nagrodę ( Konkurs ) 1 Organizator Konkursu 1. Organizatorem Konkursu jest QXL Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu przy ulicy Marcelińskiej 90, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy pod numerem KRS , posiadająca kapitał zakładowy w wysokości zł, nr NIP (Organizator) 2 Partner Organizatora 1. Organizator jest partnerem spółki Payback sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu przy ulicy Marcelińskiej 90, wpisaną do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Poznaniu Wydział XXI Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS , kapitał zakładowy w kwocie ,00 zł, NIP , Regon , która prowadzi serwis internetowy pod adresem payback.pl przyznający punkty PayBACK. 2 Okres trwania Konkursu 1. Konkurs trwa 21 (słownie: dwadzieścia jeden) dni od do roku. 2. Konkurs podzielony jest na następujące sesje: a) Sesja dzienna b) Sesja tygodniowa c) Sesja miesięczna 3. W czasie trwania Konkursu występuje 28 sesji dziennych, 4 sesje tygodniowe oraz 1 sesja miesięczna. 4. Czas trwania sesji: a) Sesja dzienna Sesja 1 dzienna rozpoczyna się każdego dnia trwania konkursu o godzinie 00:00:01 i trwa do godziny 23:59:59 tego dnia b) Sesja tygodniowa Sesja 1 tygodniowa rozpoczyna się każdego tygodnia trwania konkursu o godzinie 00:00:01 dnia i trwa do godziny 23:59:59 ostatniego dnia tego tygodnia c) Sesja miesięczna

2 Sesja 1 miesięczna rozpoczyna się pierwszego tygodnia trwania konkursu o godzinie 00:00:01 i trwa do godziny 23:59:59 ostatniego dnia czwartego tygodnia. 3 Zasady i Udział w Konkursie 1. W Konkursie może wziąć udział każda osoba fizyczna, która spełni warunki określone w niniejszym Regulaminie (Uczestnik). 2. Z Konkursu wyłączeni są: Organizator, pracownicy Organizatora oraz członkowie rodzin Organizatora oraz Partnerzy Organizatora. 3. W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik musi: 1. Posiadać status Użytkownika Allegro 2. Posiadać status Użytkownika cokupic.pl 3. Napisać co najmniej 3 (słownie: trzy) różne opinie do co najmniej 3 (słownie: trzech) różnych produktów w serwisie cokupic.pl w okresie trwania Konkursu 4. Każde 3 (słownie: trzy) opinie napisane przez jednego Uczestnika będą liczone jako jeden Los podczas losowania Zwycięzcy. 5. Jeden Los bierze udział w jednej sesji dziennej (w dniu, w którym został zdobyty), jednej sesji tygodniowej (zgodnie z tygodniem, w którym został zdobyty) oraz jednej sesji miesięcznej (w miesiącu, w którym został zdobyty) 6. Los traci swoją ważność po zakończeniu sesji losowań zgodnie z paragrafem 2 punkt Każda opinia napisana w cokupic.pl przez Uczestnika, aby została uznana za liczącą się w Konkursie musi zawierać minimum: 1. 2 słowa w sekcji TYTUŁ 2. Minimum jedną zaznaczoną lub wpisaną wartość w sekcji PLUSY lub MINUSY oraz OPISZ SIEBIE i UŻYCIE słów dla sekcji OPINIA 7. Każda opinia musi spełniać kryteria jakościowe oraz spełniać warunki Regulaminu Konkursu oraz warunki Regulaminu Serwisu cokupic.pl 8. Jakość opinii będzie oceniana przez Organizatora według następujących kryteriów: a) poprawna stylistyka b) właściwa interpunkcja c) poprawna ortografia d) poprawna merytorycznie e) zgodne z Regulaminem Serwisu cokupic.pl 9. Opinie o niskiej jakości nie będą uznawane za biorące udział w Konkursie. Uczestnik zostanie poinformowany o tym fakcie przez Organizatora poprzez system wiadomości wewnętrznych.

3 10. Zabrania się: 1. Kopiowania opinii oraz wszelkich innych treści z innych źródeł 2. Zabrania się używania niecenzuralnych słów oraz uznanych powszechnie za obraźliwe. 3. Zabrania się używania znaków, słów, sformułowań oraz zwrotów, które: 1. Zawierają dane osobowe, dane teleadresowe lub adresy mailowe 2. Zawierają treści powszechnie uznane za obraźliwe, naruszają dobra osobiste, są sprzeczne z prawem, obrażają uczucia religijne 3. Będą zawierały treści reklamowe lub inne treści o funkcji komercyjnej. 4. Zawierają odnośniki do innych porównywarek cen niż Ceneo.pl, porównywarek opinii 5. Będą naruszały prawa autorskie oraz inne prawa zastrzeżone dla ich właścicieli. 11. Wszystkie zabronione opinie zostaną usunięte i nie będą brały udziału w Konkursie. 12. Użytkownik, któremu zostało zawieszone lub usunięte konto w Serwisie cokupic.pl lub usunięte konto w serwisie Allegro zostaje wykluczony z Konkursu, a jego opinie przechodzą, zgodnie z Regulaminem Serwisu na użytkownika cokupic_pl. 4 Wyłonienie Zwycięzcy 1. Zwycięzca zostanie wyłoniony poprzez losowanie spośród wszystkich Losów. 2. Zwycięzca zostanie poinformowany o wygranej poprzez system wiadomości w cokupic.pl 3. Opinie napisane przez wyłonionego Zwycięzcę zostaną poddane ocenie jakości zgodnie paragrafem 3 punkt Pozytywna ocena jakości opinii Zwycięzcy powoduje możliwość odpowiedzi na pytanie konkursowe. 5. Poprawna odpowiedź na pytanie powoduje realizację wygranej. 6. Negatywna ocena jakości opinii Zwycięzcy powoduje wykluczenie Uczestnika z Konkursu oraz następuje ponowna procedura Wyłonienia Zwycięzcy. 7. Błędna odpowiedź na pytanie powoduje powtórzenie procedury Wyłonienia Zwycięzcy. 8. Wyłonienie Zwycięzcy odbywa się następnego dnia po zakończeniu sesji, a w przypadku dni wolnych lub świąt każdego następnego dnia roboczego. 5 Nagrody 1. Nagrodami w konkursie są: a) Sesja dzienna punkty PayBACK w ilości 2500 (słownie: dwa tysiące pięćset)

4 b) Sesja tygodniowa - punkty PayBACK w ilości (słownie: siedemnaście tysięcy pięćset) c) Sesja miesięczna - punkty PayBACK w ilości (słownie: sześćdziesiąt tysięcy) 6 Przyznanie nagrody 1. Zwycięzca musi posiadać Konto PayBACK w Serwisie PayBACK dostępnym pod adresem 2. Przyznanie nagrody odbywa się na specjalnej stronie www, gdzie Zwycięzca zobligowany jest do potwierdzenia swojego Konta PayBACK. 3. Zamiana przyznanej nagrody w postaci punktów na nagrodę rzeczową odbywa się w serwisie Partnera Organizatora payback.pl zgodnie z Regulaminem PayBACK 7 Dane osobowe Zwycięzcy 1. Zwycięzca wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Organizatora w celu dostarczenia Nagrody. 2. Zwycięzcy przysługuje prawo do wglądu i edycji swoich danych osobowych. 3. Organizator będzie przechowywał Dane osobowe Zwycięzcy zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych. 8 Odpowiedzialność Organizatora 1. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za niemożność odbioru Nagrody z przyczyn od niego niezależnych, w szczególności z przyczyn leżących po stronie Uczestników. Organizator nie ponosi w szczególności odpowiedzialności za nieprawidłowości, wynikające z błędnego podania przez Uczestnika wszelkich danych, koniecznych do przekazania Nagrody. 2. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie nieprawidłowości powstałe niezależnie od Organizatora. 3. Odpowiedzialność Organizatora jest ograniczona względem Uczestnika do wysokości wartości przyznanej Uczestnikowi Nagrody 4. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie działania Partnera Organizatora. 9 Reklamacje 1. Wszelkie reklamacje w związku z Konkursem należy zgłaszać pisemnie listem poleconym w

5 terminie nie dłuższym niż 7 dni od zaistnienia podstawy reklamacyjnej na adres QXL Poland Sp. z o.o. Chrobrego 28A, Toruń. 2. Reklamacja zostanie rozpatrzona przez Organizatora w ciągu 14 dni od daty dostarczenia jej do siedziby Organizatora 3. Zgłoszenie reklamacji powinno zawierać dokładne dane Reklamującego, a także wskazanie podstaw reklamacji wraz z uzasadnieniem. 4. O wyniku reklamacji Reklamujący zostanie powiadomiony w formie pisemnej listem poleconym, wysłanym na adres Reklamującego. 10 Postanowienia końcowe 1. Organizator ma prawo do publikowania i rozpowszechniania loginu i wizerunku Zwycięzców Konkursu. 2. Wszelkie informacje dotyczące Konkursu znajdujące się w materiałach reklamowo-promocyjnych mają jedynie charakter informacyjny. 3. Naruszenie zasad przez Uczestnika niniejszego Regulaminu skutkuje usunięciem Uczestnika z udziału w Konkursie 4. Wszelkie spory będą rozstrzygane przez sąd właściwy dla siedziby Organizatora 5. W kwestiach nie uregulowanych przez niniejszy Regulamin stosuje się przepisy Kodeksu Cywilnego 6. Regulamin Konkursu jest dostępny na stronie internetowej Organizatora, dostępnej w domenie:

Regulamin Konkursu. Graj i wygrywaj z Dell. 2. Konkurs trwa od godz. 14:00 dnia 21 marca 2014 roku do godz. 00:00 dnia 4 kwietnia 2014 roku.

Regulamin Konkursu. Graj i wygrywaj z Dell. 2. Konkurs trwa od godz. 14:00 dnia 21 marca 2014 roku do godz. 00:00 dnia 4 kwietnia 2014 roku. Regulamin Konkursu Graj i wygrywaj z Dell I. Organizacja Konkursu 1. Organizatorem konkursu Graj i wygrywaj z Dell (zwanego dalej: Konkursem ) jest Grupa Allegro Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, 60-166

Bardziej szczegółowo

3. Uczestnik osoba spełniająca warunki określone w III niniejszego Regulaminu.

3. Uczestnik osoba spełniająca warunki określone w III niniejszego Regulaminu. Regulamin zabawy: Dbam o siebie zimą I. Organizacja Zabawy Zabawa Dbam o siebie zimą organizowana jest przez Grupę Allegro Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, 60-166 Poznań, przy ul. Grunwaldzkiej 182, wpisana

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Pokaż swoje świąteczne dekoracje zwany dalej

REGULAMIN KONKURSU Pokaż swoje świąteczne dekoracje zwany dalej REGULAMIN KONKURSU Pokaż swoje świąteczne dekoracje zwany dalej Regulaminem 1. Organizacja Konkursu 1 Organizatorem Konkursu Świąteczne dekoracje (zwany dalej Konkursem ), jest Ceneo sp. z o.o. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursów organizowanych przez Port Lotniczy Rzeszów-Jasionka Sp. z o.o. z siedzibą w Jasionce na portalach społecznościowych 1 KONKURSY

Regulamin Konkursów organizowanych przez Port Lotniczy Rzeszów-Jasionka Sp. z o.o. z siedzibą w Jasionce na portalach społecznościowych 1 KONKURSY Regulamin Konkursów organizowanych przez Port Lotniczy Rzeszów-Jasionka Sp. z o.o. z siedzibą w Jasionce na portalach społecznościowych 1 KONKURSY 1. Konkursy organizowane są pod nazwą KONKURS NA DZIŚ

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN ŚWIĄTECZNEGO KONKURSU DIGITAL ONE 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE]

REGULAMIN ŚWIĄTECZNEGO KONKURSU DIGITAL ONE 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE] REGULAMIN ŚWIĄTECZNEGO KONKURSU DIGITAL ONE 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE] 1. Konkurs jest organizowany na osi czasu Digital One w serwisie Facebook: https://www.facebook.com/digitalone. 2. Konkurs odbywać

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Wygraj wakacje 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE]

REGULAMIN KONKURSU Wygraj wakacje 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE] REGULAMIN KONKURSU Wygraj wakacje 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE] 1. Organizatorem Konkursu jest Frisco.PL Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (04-128), przy ul. Omulewskiej 27, wpisana do rejestru przedsiębiorców

Bardziej szczegółowo

1. Konkurs organizowany jest pod nazwą Dlaczego powinnam wygrać odżywkę Realash?

1. Konkurs organizowany jest pod nazwą Dlaczego powinnam wygrać odżywkę Realash? REGULAMIN KONKURSU I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Konkurs organizowany jest pod nazwą Dlaczego powinnam wygrać odżywkę Realash? 2. Regulamin określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa, czas trwania Konkursu,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Poniedziałek z Fritz!

REGULAMIN KONKURSU Poniedziałek z Fritz! REGULAMIN KONKURSU Poniedziałek z Fritz! POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Konkurs Poniedziałek z Fritz (zwany dalej Konkursem), o którym mowa w niniejszym Regulaminie skierowany jest do uczestników wydarzenia Poznań

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. 4. Koordynator jest jednocześnie operatorem technicznym Konkursu.

REGULAMIN KONKURSU. 4. Koordynator jest jednocześnie operatorem technicznym Konkursu. REGULAMIN KONKURSU 1. Organizatorem konkursu Orzeźwiający konkurs (zwanego dalej Konkursem ), jest Tchibo Polska sp. z o. o, z siedzibą przy ul. Fabrycznej 5, w Warszawie 00-446, wpisana do rejestru przedsiębiorców

Bardziej szczegółowo

2 Czas trwania 1. Konkurs trwa od r. do r. do godziny 12:00. (dalej: Czas Trwania Konkursu ).

2 Czas trwania 1. Konkurs trwa od r. do r. do godziny 12:00. (dalej: Czas Trwania Konkursu ). Regulamin konkursu Przewodnik Pracuj w IT do rąk własnych 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa w konkursie pod nazwą Pracodawca na medal (dalej: Konkurs").

Bardziej szczegółowo

6. Okres trwania konkursu rozpoczyna się w dniu 20.06.2011 r. i trwa do momentu zakończenia przez Organizatora.

6. Okres trwania konkursu rozpoczyna się w dniu 20.06.2011 r. i trwa do momentu zakończenia przez Organizatora. REGULAMIN konkursu Siemens AGD Streetball wygraj piłkę i bilet na mecz 1 Organizacja 1. Siemens AGD Streetball to konkurs stworzony i zarządzany przez BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o. o. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Prześlij nam zdjęcie swojego Renault i zobacz co się stanie

REGULAMIN KONKURSU Prześlij nam zdjęcie swojego Renault i zobacz co się stanie REGULAMIN KONKURSU Prześlij nam zdjęcie swojego Renault i zobacz co się stanie 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem oraz fundatorem nagrody głównej konkursu Prześlij nam zdjęcie swojego Renault i zobacz

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu pt. Blachy Pruszyński mecenasem sportu.

Regulamin konkursu pt. Blachy Pruszyński mecenasem sportu. Regulamin konkursu pt. Blachy Pruszyński mecenasem sportu. 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem Konkursu pt. Blachy Pruszyński mecenasem sportu jest firma Pruszyński Sp.z o. o. 02-486 Warszawa, Al.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Czwartek z PURO

REGULAMIN KONKURSU Czwartek z PURO REGULAMIN KONKURSU Czwartek z PURO POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Konkurs Czwartek z PURO (zwany dalej Konkursem), o którym mowa w niniejszym Regulaminie skierowany jest do uczestników wydarzenia Poznań Game Arena

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ. Payback. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 17 czerwca 2010r. i trwać będzie do dnia 10 sierpnia 2010r.

REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ. Payback. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 17 czerwca 2010r. i trwać będzie do dnia 10 sierpnia 2010r. REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ Payback 1. Organizator i czas trwania loterii 1.1. Organizatorem loterii promocyjnej, zwanej dalej "Loterią" jest "Fortuna PS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą

Bardziej szczegółowo

ZAMAWIAJ NA PANELU. przez Sąd Rejonowy w Poznaniu Poznań-Nowe Miasto i Wilda VIII Wydział UCZESTNICTWO W KONKURSIE

ZAMAWIAJ NA PANELU. przez Sąd Rejonowy w Poznaniu Poznań-Nowe Miasto i Wilda VIII Wydział UCZESTNICTWO W KONKURSIE R E G U L A M I N K O N K U R S U ZAMAWIAJ NA PANELU 1 ORGANIZATOR KONKURSU 1. Konkurs pod nazwą ZAMAWIAJ NA PANELU, zwany dalej Konkursem, jest oferowany i prowadzony przez Organizatora na zasadach niniejszego

Bardziej szczegółowo

Odjazdowa Loteria. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 5 listopada 2010r. i trwać będzie do dnia 7 marca 2011r.

Odjazdowa Loteria. 1.2. Loteria rozpoczyna się w dniu 5 listopada 2010r. i trwać będzie do dnia 7 marca 2011r. R E G U L A M I N L O T E R I I P R O MO C Y J N E J Odjazdowa Loteria 1. Organizator i czas trwania loterii 1.1. Organizatorem loterii promocyjnej, zwanej dalej "Loterią" jest "Fortuna PS" Spółka z ograniczoną

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Świętuj 65 lat Radia Opole z TVP3 Opole organizowanych na fanpage-u Organizatora w portalu społecznościowym Facebook

Regulamin Konkursu Świętuj 65 lat Radia Opole z TVP3 Opole organizowanych na fanpage-u Organizatora w portalu społecznościowym Facebook Regulamin Konkursu Świętuj 65 lat Radia Opole z TVP3 Opole organizowanych na fanpage-u Organizatora w portalu społecznościowym Facebook 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin określa zasady i warunki

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU ZAKOCHANY CZYTELNIK

REGULAMIN KONKURSU ZAKOCHANY CZYTELNIK REGULAMIN KONKURSU ZAKOCHANY CZYTELNIK 1 [Postanowienia ogólne] 1. Niniejszy regulamin (zwany dalej Regulaminem) określa prawa i obowiązki uczestników konkursu Zakochany czytelnik (zwanego dalej Konkursem)

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO NA INSTAGRAMIE. #MocWrażeń2015 WARUNKI OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO NA INSTAGRAMIE. #MocWrażeń2015 WARUNKI OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO NA INSTAGRAMIE #MocWrażeń2015 WARUNKI OGÓLNE 1.1. Organizatorem Konkursu,,#MocWrażeń2015 jest Arena Gdańsk Operator spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, Pokoleń Lechii

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Czego szukasz w życiu? 1. Organizacja Konkursu

Regulamin Konkursu Czego szukasz w życiu? 1. Organizacja Konkursu Regulamin Konkursu Czego szukasz w życiu? 1. Organizacja Konkursu 1. Organizatorem Konkursu jest Grupa Allegro Sp. z o.o. z siedziba w Poznaniu, 60-166 Poznań, przy ul. Grunwaldzkiej 182, wpisana do rejestru

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Oriflame i kawa lepsze z przyjaciółką

Regulamin Konkursu Oriflame i kawa lepsze z przyjaciółką Regulamin Konkursu Oriflame i kawa lepsze z przyjaciółką 1 Informacje podstawowe 1. Organizatorem Konkursu Oriflame i kawa lepsze z przyjaciółką (zwanego dalej Konkursem) jest firma Oriflame Poland Sp.

Bardziej szczegółowo

1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU

1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU Regulamin Konkursu Wygraj rower KLM!. 1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU 1.1. Organizatorem Konkursu jest firma Sonata Travel Sp. z.o.o z siedzibą w Warszawie 00-525 ul: Kruczej 41/43, KRS: 0000039021

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Najlepsze miejsce zwany dalej Regulaminem

REGULAMIN KONKURSU Najlepsze miejsce zwany dalej Regulaminem REGULAMIN KONKURSU Najlepsze miejsce zwany dalej Regulaminem 1. Organizacja Konkursu 1 Organizatorem Konkursu Ceneo Memy (zwany dalej Konkursem ), jest Grupa Allegro Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, 60-166

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Baw się z nami! W instagramy!

Regulamin konkursu Baw się z nami! W instagramy! Regulamin konkursu Baw się z nami! W instagramy! I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Określenie organizatora Konkursu Organizatorem konkursu pod nazwą Baw się z nami! W instagramy!, zwanego dalej Konkursem, jest

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU hapispłata

REGULAMIN KONKURSU hapispłata REGULAMIN KONKURSU hapispłata 1 Organizator 1. Niniejszy Regulamin określa zasady konkursu hapispłata (dalej: Konkurs) i jest udostępniany na stronie internetowej konnkurs.hapipozyczki.pl 2. Organizatorem

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Bądź chojrakiem-wygraj z rakiem 1. Postanowienia ogólne.

Regulamin konkursu Bądź chojrakiem-wygraj z rakiem 1. Postanowienia ogólne. Regulamin konkursu Bądź chojrakiem-wygraj z rakiem 1. Postanowienia ogólne. 1a) Organizatorem konkursu jest: Aquanet SA z siedzibą w Poznaniu, 61-492 Poznań, ul. Dolna Wilda 126, wpisaną do Krajowego Rejestru

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Wiosenna rewolucja z LiveDiet24

REGULAMIN KONKURSU Wiosenna rewolucja z LiveDiet24 REGULAMIN KONKURSU Wiosenna rewolucja z LiveDiet24 I POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin określa zasady i warunki uczestnictwa w Konkursie Wiosenna rewolucja z LiveDiet24 (dalej: Konkurs ). 2.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Walentynkowe Marzenia organizowanego w sieci sklepów Groszek

Regulamin konkursu Walentynkowe Marzenia organizowanego w sieci sklepów Groszek Regulamin konkursu Walentynkowe Marzenia organizowanego w sieci sklepów Groszek 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem Konkursu jest P4T Sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie, ul. Bazylianówka 81/24, 20-144

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU #1dzień1konkurs

REGULAMIN KONKURSU #1dzień1konkurs REGULAMIN KONKURSU #1dzień1konkurs POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Konkurs #1dzień1konkurs (zwany dalej Konkursem), o którym mowa w niniejszym Regulaminie skierowany jest do uczestników wydarzenia Poznań Game Arena

Bardziej szczegółowo

2 OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

2 OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH REGULAMIN Krzyżówki Agro-Sieć opublikowanej w Katalogu Wiosna 2017 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin określa zasady uczestnictwa w krzyżówce 2. Organizatorem krzyżówki jest: Agro-Sieć Sp. z

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU ROCKWOOL Pytanie dnia

REGULAMIN KONKURSU ROCKWOOL Pytanie dnia REGULAMIN KONKURSU ROCKWOOL Pytanie dnia 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1 Organizatorem konkursu ROCKWOOL Pytanie dnia (Konkurs) jest Albedo Marketing sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, ul. Tatrzańska 8, 60-413,

Bardziej szczegółowo

Nagrody. 10. Nagrodami w Konkursie są:

Nagrody. 10. Nagrodami w Konkursie są: REGULAMIN - "Poznań Motor Show Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu "Poznań Motor Show (zwanego dalej Konkursem ), jest Volkswagen Group Polska Sp. z o.o., z siedzibą w Poznaniu (61-037), przy

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU QUIZ WIEDZY O HYDRO-VACUUM S.A. 1. Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU QUIZ WIEDZY O HYDRO-VACUUM S.A. 1. Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU QUIZ WIEDZY O HYDRO-VACUUM S.A. 1. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu jest Hydro-Vacuum S.A. z siedzibą w Grudziądzu, ul. Droga Jeziorna 8, 86-303 Grudziądz, zarejestrowaną

Bardziej szczegółowo

1. POSTANOWIENIA OGÓLNE

1. POSTANOWIENIA OGÓLNE Regulamin konkursu Najciekawsze miejsca w Gorzowie 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin, zwany dalej Regulaminem, określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa w konkursie pod nazwą Najciekawsze

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU -"#MISTRZ KIERONICY#

REGULAMIN KONKURSU -#MISTRZ KIERONICY# REGULAMIN KONKURSU -"#MISTRZ KIERONICY# I Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu #MISTRZ KIERONICY# (zwanego dalej Konkursem ), jest KORCZYK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ Wygraj 100 000 PLN. Loteria promocyjna nosi nazwę: Wygraj 100 000 PLN, zwana dalej: Loteria promocyjna.

REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ Wygraj 100 000 PLN. Loteria promocyjna nosi nazwę: Wygraj 100 000 PLN, zwana dalej: Loteria promocyjna. REGULAMIN LOTERII PROMOCYJNEJ Wygraj 100 000 PLN 1. Nazwa Loterii promocyjnej Loteria promocyjna nosi nazwę: Wygraj 100 000 PLN, zwana dalej: Loteria promocyjna. 2. Nazwa podmiotu organizującego Loterię

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Męski pocałunek

Regulamin konkursu. Męski pocałunek Regulamin konkursu Męski pocałunek 1 [Definicje] 1. Użyte w niniejszym Regulaminie pojęcia i definicje będą miały poniżej przedstawione znaczenie: a) Organizator - Przeagencja sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU #FURAVIFOLDA. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU #FURAVIFOLDA. 1 Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU #FURAVIFOLDA 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu pod nazwą #FURAVIFOLDA (dalej: Konkurs ) jest TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Nr KRS 0000318068

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU DIVERSE INSTAGRAM 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE

REGULAMIN KONKURSU DIVERSE INSTAGRAM 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU DIVERSE INSTAGRAM 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem konkursu pod nazwą Diverse Instagram zwanego dalej Konkursem, jest ETOS S.A. z siedzibą w Gdańsku przy ul. Bysewskiej 23,

Bardziej szczegółowo

1.2. Konkurs rozpoczyna się w dniu 7 lipca 2014 roku i zostanie zakończony w dniu 21 lipca 2014 roku.

1.2. Konkurs rozpoczyna się w dniu 7 lipca 2014 roku i zostanie zakończony w dniu 21 lipca 2014 roku. Regulamin Konkursu Lataj z Lublina z Lufthansą 1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU 1.1. Organizatorem Konkursu jest firma etravel S. A. z siedzibą w Warszawie 02-625 przy ul. Woronicza 15, numer KRS:

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Gdzie ta keja

REGULAMIN KONKURSU Gdzie ta keja REGULAMIN KONKURSU Gdzie ta keja POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Konkurs Gdzie ta keja (zwany dalej Konkursem), o którym mowa w niniejszym Regulaminie skierowany jest do uczestników Targów Sprzętu Pływającego i

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Złóż życzenia świąteczne ispot

Regulamin konkursu Złóż życzenia świąteczne ispot Regulamin konkursu Złóż życzenia świąteczne ispot 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin (zwany dalej Regulaminem ) określa warunki, na jakich odbywa się Konkurs pod nazwą Złóż życzenia świąteczne

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Wtorek z firmą Hama

REGULAMIN KONKURSU Wtorek z firmą Hama REGULAMIN KONKURSU Wtorek z firmą Hama POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Konkurs Poniedziałek z Fritz (zwany dalej Konkursem), o którym mowa w niniejszym Regulaminie skierowany jest do uczestników wydarzenia Poznań

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Promedica24 MOJA HISTORIA

REGULAMIN KONKURSU Promedica24 MOJA HISTORIA REGULAMIN KONKURSU Promedica24 MOJA HISTORIA I. ORGANIZATORZY 1. Konkurs pt. Promedica24 Moja historia (zwany dalej Konkursem ) organizowany jest przez: Promedica Care Spółka z o.o. z siedzibą w Warszawie

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Piknik ekologiczny

Regulamin Konkursu Piknik ekologiczny Regulamin Konkursu Piknik ekologiczny Ç1. Postanowienia ogélne 1. Organizatorem Konkursu Piknik ekologiczny (dalej: Konkurs ) jest Gorenje - Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Ożarowie Mazowieckim (05-850)

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU POZNAŃ MOTOR SHOW 2017

REGULAMIN KONKURSU POZNAŃ MOTOR SHOW 2017 REGULAMIN KONKURSU POZNAŃ MOTOR SHOW 2017 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Konkurs Poznań Motor Show 2017 (zwany dalej Konkursem), o którym mowa w niniejszym Regulaminie skierowany jest do wszystkich pełnoletnich

Bardziej szczegółowo

2. Konkurs nie stanowi gry losowej w rozumieniu ustawy o grach hazardowych.

2. Konkurs nie stanowi gry losowej w rozumieniu ustawy o grach hazardowych. REGULAMIN KONKURSU Smart Uśmiech 1. Postanowienia wstępne. 1. Niniejszy Regulamin, w dalszej części zwany Regulaminem, określa zasady uczestnictwa w konkursie pod nazwą : Smart Uśmiech (zwanego dalej "Konkursem").

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Najciekawsze zastosowania dronów. dalej Regulamin 1 DEFINICJE

Regulamin konkursu. Najciekawsze zastosowania dronów. dalej Regulamin 1 DEFINICJE Regulamin konkursu Najciekawsze zastosowania dronów dalej Regulamin 1 DEFINICJE Użyte zwroty w Regulaminie oznaczają: a. Konkurs konkurs prowadzony pod nazwą Najciekawsze zastosowania dronów na zasadach

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Serwis Stołowy Twoich Marzeń wersja od dnia 01 kwietnia 2015 r.

REGULAMIN KONKURSU Serwis Stołowy Twoich Marzeń wersja od dnia 01 kwietnia 2015 r. REGULAMIN KONKURSU Serwis Stołowy Twoich Marzeń wersja od dnia 01 kwietnia 2015 r. 1. WARUNKI OGÓLNE 1. Organizatorem konkursu Serwis Stołowy Twoich Marzeń zwanego dalej Konkursem jest Fyrklövern Sp. z

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Szczęśliwa 13

Regulamin konkursu Szczęśliwa 13 Regulamin konkursu Szczęśliwa 13 1 Postanowienia Ogólne 1. Organizatorem konkursu Szczęśliwa 13, jest Polskie Technologie Internetowe Sp. z o.o. z siedzibą w Sopocie Al. Niepodległości 705/5, wpisana do

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Poznaj blender Avance SpeedTouch - konkurs na Dzieci.pl

Regulamin konkursu Poznaj blender Avance SpeedTouch - konkurs na Dzieci.pl Regulamin konkursu Poznaj blender Avance SpeedTouch - konkurs na Dzieci.pl 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu jest Grupa Wirtualna Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Jutrzenki

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu wiedzowego Z książką przez lato

Regulamin Konkursu wiedzowego Z książką przez lato Regulamin Konkursu wiedzowego Z książką przez lato 1. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu wiedzowego Z książką przez lato (dalej Konkurs ) jest Expo Silesia Sp. z o.o. z siedzibą w Sosnowcu

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU KONKURS ARMANI. Czas trwania konkursu od godz. 13:00 do do godz. 23:59

REGULAMIN KONKURSU KONKURS ARMANI. Czas trwania konkursu od godz. 13:00 do do godz. 23:59 REGULAMIN KONKURSU Nazwa konkursu Zadanie konkursowe KONKURS ARMANI 1) Polega na odpowiedzi na pytanie związane z artykułem konkursowym: Jakie miejsce stanowiło inspirację dla Giorgio Armani do stworzenia

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Konkurs z Lokatą HAPPY

Regulamin konkursu Konkurs z Lokatą HAPPY I. Postanowienia ogólne: Regulamin konkursu Konkurs z Lokatą HAPPY 1. Konkurs pod nazwą Konkurs z Lokatą HAPPY (zwany dalej: Konkursem ), organizowany jest przez spółkę pod firmą: Grupa Bankier.pl Sp.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu Tour Salon 2017 POSTANOWIENIA OGÓLNE. Konkurs jest organizowany pod nazwą Tour Salon 2017 i jest zwany dalej: "Konkursem".

Regulamin konkursu Tour Salon 2017 POSTANOWIENIA OGÓLNE. Konkurs jest organizowany pod nazwą Tour Salon 2017 i jest zwany dalej: Konkursem. Regulamin konkursu Tour Salon 2017 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Konkurs jest organizowany pod nazwą Tour Salon 2017 i jest zwany dalej: "Konkursem". 2 Regulamin Konkursu (zwany dalej Regulaminem) jest wiążący

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Daj Znaka. ( Regulamin )

Regulamin konkursu. Daj Znaka. ( Regulamin ) Regulamin konkursu Daj Znaka ( Regulamin ) 1.Postanowienia ogólne 1.1. Regulamin Konkursu Konkurs Daj Znaka (dalej Konkurs ) jest prowadzony na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej na zasadach określonych

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. 1. Niniejszy regulamin określa zasady i warunki uczestnictwa w konkursie Wypełnij ankietę, zgarnij nagrody.

REGULAMIN KONKURSU. 1. Niniejszy regulamin określa zasady i warunki uczestnictwa w konkursie Wypełnij ankietę, zgarnij nagrody. REGULAMIN KONKURSU I Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin określa zasady i warunki uczestnictwa w konkursie Wypełnij ankietę, zgarnij nagrody. 2. Konkurs jest prowadzony poprzez fanpage Wszystko

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU RYBOMANIA LUBLIN 2015

REGULAMIN KONKURSU RYBOMANIA LUBLIN 2015 POSTANOWIENIA OGÓLNE REGULAMIN KONKURSU RYBOMANIA LUBLIN 2015 1 Konkurs Rybomania Lublin 2015 (zwany dalej Konkursem), o którym mowa w niniejszym Regulaminie skierowany jest do uczestników wydarzenia Rybomania

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU SKOK NA GREJPFRUTA [POSTANOWIENIA OGÓLNE]

REGULAMIN KONKURSU SKOK NA GREJPFRUTA [POSTANOWIENIA OGÓLNE] REGULAMIN KONKURSU SKOK NA GREJPFRUTA 1. [POSTANOWIENIA OGÓLNE] 1. Konkurs jest organizowany na osi czasu marki Mirinda Polska w serwisie Facebook: https://www.facebook.com/mirindapl. 2. Konkurs odbywać

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Małe kroki dla umysłu

Regulamin konkursu. Małe kroki dla umysłu Regulamin konkursu Małe kroki dla umysłu 1 [Definicje] 1. Użyte w niniejszym Regulaminie pojęcia i definicje będą miały poniżej przedstawione znaczenie: a) Organizator - Przeagencja sp. z o.o. z siedzibą

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Akcja za 1 zł. 1 Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU. Akcja za 1 zł. 1 Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Akcja za 1 zł 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu pod nazwą Akcja za 1 zł (dalej: Konkurs ) jest International Coupons S.A. z siedzibą w Krakowie przy ul. Przemysłowej 12,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU NA FOTOGRAFIĘ DANIA ZE STRONY WWW.KUKBUK.COM.PL: Konkurs Wiosna 2

REGULAMIN KONKURSU NA FOTOGRAFIĘ DANIA ZE STRONY WWW.KUKBUK.COM.PL: Konkurs Wiosna 2 REGULAMIN KONKURSU NA FOTOGRAFIĘ DANIA ZE STRONY WWW.KUKBUK.COM.PL: Konkurs Wiosna 2 1 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy Regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs kulinarno- fotograficzny

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu SELFIE NA PIĄTKĘ. (dalej zwany Regulaminem ) 1 Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu SELFIE NA PIĄTKĘ. (dalej zwany Regulaminem ) 1 Postanowienia ogólne Regulamin konkursu SELFIE NA PIĄTKĘ (dalej zwany Regulaminem ) 1 Postanowienia ogólne 1. Konkurs internetowy, zwany dalej Konkursem, będzie prowadzony pod nazwą SELFIE NA PIĄTKĘ. 2. Organizatorem Konkursu

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu WATAHA

Regulamin konkursu WATAHA Regulamin konkursu WATAHA Regulamin konkursu 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem niniejszego konkursu (zwanego dalej Konkursem ) jest ASTA-NET ASTA GROUP Sp. z o.o. S.K.A. z siedzibą w Pile, przy ul.

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Czas na 5. urodziny 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE

Regulamin Konkursu Czas na 5. urodziny 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE Regulamin Konkursu Czas na 5. urodziny 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin ( Regulamin ) określa ogólne warunki uczestnictwa w Konkursie pod nazwą Czas na 5. urodziny, zwanego dalej Konkursem.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. Skomentuj i wygraj limitowaną edycję

Regulamin konkursu. Skomentuj i wygraj limitowaną edycję Regulamin konkursu Skomentuj i wygraj limitowaną edycję 1 [Definicje] 1. Użyte w niniejszym Regulaminie pojęcia i definicje będą miały poniżej przedstawione znaczenie: a) Organizator - Przeagencja sp.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Wybór użytkowników zwany dalej Regulaminem. 1. Organizacja Konkursu

REGULAMIN KONKURSU Wybór użytkowników zwany dalej Regulaminem. 1. Organizacja Konkursu REGULAMIN KONKURSU Wybór użytkowników zwany dalej Regulaminem 1. Organizacja Konkursu 1. Niniejszy regulamin (dalej: Regulamin ) określa warunki i zasady, na jakich odbywa się konkurs pod nazwą Wybór użytkowników

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu BEZPIECZNIE TU I TAM LEPIMY LEPIEJE. realizowanego w ramach projektu Junior Media. 1. Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu BEZPIECZNIE TU I TAM LEPIMY LEPIEJE. realizowanego w ramach projektu Junior Media. 1. Postanowienia ogólne Regulamin konkursu BEZPIECZNIE TU I TAM LEPIMY LEPIEJE realizowanego w ramach projektu Junior Media 1. Postanowienia ogólne 1. Konkurs będzie prowadzony pod nazwą BEZPIECZNIE TU I TAM - LEPIMY LEPIEJE

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Biegnę po NMD (dalej: Regulamin )

Regulamin Konkursu Biegnę po NMD (dalej: Regulamin ) Regulamin Konkursu Biegnę po NMD (dalej: Regulamin ) 1. Podmioty zaangażowane w realizację Konkursu 1. Organizatorem konkursu Biegnę po NMD (dalej: Konkurs ) jest M2.0 Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie,

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu EB Kreator

Regulamin konkursu EB Kreator Regulamin konkursu EB Kreator 1. Postanowienia ogólne. 1. Organizatorem konkursu o nazwie EB Kreator, zwanego dalej Konkursem oraz fundatorem nagród jest Agora SA, z siedzibą w Warszawie przy ulicy Czerskiej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Najbardziej MRRRR w Gliwicach (dalej jako REGULAMIN ) I. Postanowienia wstępne.

REGULAMIN KONKURSU Najbardziej MRRRR w Gliwicach (dalej jako REGULAMIN ) I. Postanowienia wstępne. REGULAMIN KONKURSU Najbardziej MRRRR w Gliwicach (dalej jako REGULAMIN ) I. Postanowienia wstępne. 1. Niniejszy Regulamin określa warunki uczestnictwa, zasady organizacji oraz nagrody w konkursie Najbardziej

Bardziej szczegółowo

7.4. W sprawach nieuregulowanych niniejszym Regulaminem zastosowanie znajdą odpowiednie przepisy Kodeksu Cywilnego Organizator zastrzega

7.4. W sprawach nieuregulowanych niniejszym Regulaminem zastosowanie znajdą odpowiednie przepisy Kodeksu Cywilnego Organizator zastrzega REGULAMIN KONKURSU ZŁÓŻ ŻYCZENIA URODZINOWE POLSKIEJ ŻEGLUDZE BAŁTYCKIEJ S.A. 1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU 1.1 Organizatorem konkursu jubileuszowego jest firma Polska Żegluga Bałtycka S.A. Polferries

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Twój biznes (dalej Regulamin ) 1.1. Przewidziany Regulaminem konkurs prowadzony jest pod nazwą Twój biznes (dalej Konkurs ).

REGULAMIN KONKURSU Twój biznes (dalej Regulamin ) 1.1. Przewidziany Regulaminem konkurs prowadzony jest pod nazwą Twój biznes (dalej Konkurs ). REGULAMIN KONKURSU Twój biznes (dalej Regulamin ) 1. Postanowienia ogólne. 1.1. Przewidziany Regulaminem konkurs prowadzony jest pod nazwą Twój biznes (dalej Konkurs ). 1.2. Organizatorem Konkursu, dalej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU HOUSE OF ASIA

REGULAMIN KONKURSU HOUSE OF ASIA REGULAMIN KONKURSU HOUSE OF ASIA 1. ORGANIZATOR 1. Organizatorem konkursu pt. " House of Asia ", zwanego dalej "Konkursem", jest De Care Group Spółka z o.o. i Wspólnicy Sp. Komandytowa z siedzibą: Pieńków

Bardziej szczegółowo

OGÓLNE ZASADY KONKURSU

OGÓLNE ZASADY KONKURSU REGULAMIN KONKURSU 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1. Organizatorem konkursu pod nazwą MaxiStylizacje, zwanego dalej Konkursem, jest Sybil Maximus spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą Wolica 114D,

Bardziej szczegółowo

1 Postanowienia ogólne

1 Postanowienia ogólne Konkurs Igrzyska śmierci. W pierścieniu ognia 1 Postanowienia ogólne 1. Organizatorem Konkursu jest Open Gate Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie 02-972 przy ul. Sarmackiej 7b lok. 2, zarejestrowana w Rejestrze

Bardziej szczegółowo

CZAS TRWANIA 5 Konkurs będzie prowadzony od dnia 4 kwietnia 2013 r. do dnia 15 kwietnia 2013 r.

CZAS TRWANIA 5 Konkurs będzie prowadzony od dnia 4 kwietnia 2013 r. do dnia 15 kwietnia 2013 r. REGULAMIN KONKURSU Kalendarz Motor Show 2014 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Celem Konkursu jest propagowanie i promocja Targów Motor Show. 2 Regulamin Konkursu (zwany dalej Regulaminem) jest wiąŝący dla Organizatora

Bardziej szczegółowo

II. DEFINICJE Użyte w regulaminie sformułowania mają następujące znaczenie, niezależnie od liczby pojedynczej lub mnogiej, w której są użyte:

II. DEFINICJE Użyte w regulaminie sformułowania mają następujące znaczenie, niezależnie od liczby pojedynczej lub mnogiej, w której są użyte: REGULAMIN KONKURSU UNLOCKyourLONDONLOOK I. POSTANOWIENIA OGÓLE 1. Konkurs jest organizowany pod nazwą UNLOCKyourLONDONLOOK 2. Regulamin określa zasady, zakres i warunki uczestnictwa, czas trwania Konkursu,

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. "Co mówią misie?" 1 Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu. Co mówią misie? 1 Postanowienia ogólne Regulamin konkursu "Co mówią misie?" 1 Postanowienia ogólne Organizatorem Konkursu pod nazwą "Co mówią misie?" (dalej Konkurs ) jest Blueberry Communication Group Sp. z o.o. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością,

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Wymarzona randka na Walentynki. 1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU

Regulamin Konkursu Wymarzona randka na Walentynki. 1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU Regulamin Konkursu Wymarzona randka na Walentynki. 1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU 1.1. Organizatorem Konkursu jest firma Sonata Travel Sp. z.o.o z siedzibą w Warszawie 00-539 ul: Piękna 16, KRS:

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU RYBOMANIA Sosnowiec 2016

REGULAMIN KONKURSU RYBOMANIA Sosnowiec 2016 REGULAMIN KONKURSU RYBOMANIA Sosnowiec 2016 POSTANOWIENIA OGÓLNE 1 Konkurs Rybomania Sosnowiec 2016 (zwany dalej Konkursem), o którym mowa w niniejszym Regulaminie skierowany jest do uczestników wydarzenia

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Radia VOX FM pt. Wygraj bluzę Vox Fm 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE

Regulamin Konkursu Radia VOX FM pt. Wygraj bluzę Vox Fm 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE Regulamin Konkursu Radia VOX FM pt. Wygraj bluzę Vox Fm 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1 Regulamin określa warunki konkursu: Wygraj bluzę VOX Fm rozgrywanego na stronie Radia VOX FM www.voxfm.pl, w serwisie

Bardziej szczegółowo

1.2. Konkurs rozpoczyna się w dniu 21 sierpnia 2013 r. i zostanie zakończony w dniu 29 sierpnia 2013

1.2. Konkurs rozpoczyna się w dniu 21 sierpnia 2013 r. i zostanie zakończony w dniu 29 sierpnia 2013 Regulamin Konkursu 7 kroków do Lizbony! 1. ORGANIZATOR I CZAS TRWANIA KONKURSU 1.1. Organizatorem Konkursu jest firma Sonata Travel Sp. z. o. o. z siedzibą w Warszawie 00-525 przy ul. Kruczej 41/43, numer

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Miłość od pierwszego bicia serduszka

Regulamin Konkursu Miłość od pierwszego bicia serduszka Regulamin Konkursu Miłość od pierwszego bicia serduszka I. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Niniejszy regulamin (zwany dalej "Regulaminem") określa ogólne warunki uczestnictwa w konkursie pod nazwą Miłość od pierwszego

Bardziej szczegółowo

4. Konkurs jest prowadzony na terenie Rzeczpospolitej Polskiej za pośrednictwem strony internetowej:

4. Konkurs jest prowadzony na terenie Rzeczpospolitej Polskiej za pośrednictwem strony internetowej: Regulamin Konkursu Battlefield 1 Szykuj się na misję! Regulamin z dnia 14 października 2016 1. Słownik pojęć 1. Konkurs konkurs pod nazwą Battlefield 1 Szykuj się na misję!, którego zasady są określone

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO NA FACEBOOKU I INSTAGRAMIE

REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO NA FACEBOOKU I INSTAGRAMIE REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO NA FACEBOOKU I INSTAGRAMIE 1. WARUNKI OGÓLNE 1.1. Organizatorem Konkursu jest Śląskie Wesołe Miasteczko Sp.z.o.o., Pl. Atrakcji 1, 41-501 Chorzów. NIP: 627-273-82-14,

Bardziej szczegółowo

KONKURS WYGRAJ BILET NA GALĘ FEN 6: SHOWTIME (06 marca 2015 roku we Wrocławiu) Wygraj BILET na wielkie sportowe show we wrocławskiej Hali Orbita.

KONKURS WYGRAJ BILET NA GALĘ FEN 6: SHOWTIME (06 marca 2015 roku we Wrocławiu) Wygraj BILET na wielkie sportowe show we wrocławskiej Hali Orbita. KONKURS WYGRAJ BILET NA GALĘ FEN 6: SHOWTIME (06 marca 2015 roku we Wrocławiu) Wygraj BILET na wielkie sportowe show we wrocławskiej Hali Orbita. Szóstego dnia marca 2015 roku, we wrocławskiej Hali Orbita,

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO

REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO REGULAMIN KONKURSU WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO 1. Postanowienia ogólne 1. Niniejszy Regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs pod nazwą WYGRAJ DIZAJNERSKIE LEGOWISKO, zwany dalej Konkursem.

Bardziej szczegółowo

Regulamin konkursu. I. Postanowienia ogólne

Regulamin konkursu. I. Postanowienia ogólne Regulamin konkursu I. Postanowienia ogólne 1. Organizatorem konkursu (dalej Konkurs ) na portalu społecznościowym Facebook, na profilu Sponsoring Sport.pl jest Paweł Żyliński, Redaktor Naczelny portalu

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN Konkursu prowadzonego pod nazwą Złap oddech. Uwolnij się od smogu. 1. Postanowienia ogólne

REGULAMIN Konkursu prowadzonego pod nazwą Złap oddech. Uwolnij się od smogu. 1. Postanowienia ogólne REGULAMIN Konkursu prowadzonego pod nazwą Złap oddech. Uwolnij się od smogu 1. Postanowienia ogólne 1.Niniejszy regulamin (zwany dalej Regulaminem ) określa warunki konkursu (zwanego dalej Akcją Promocyjną

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Slogan reklamowy serwisu RuskieWypadki.pl. (dalej Regulamin ) DEFINICJE

REGULAMIN KONKURSU. Slogan reklamowy serwisu RuskieWypadki.pl. (dalej Regulamin ) DEFINICJE REGULAMIN KONKURSU Slogan reklamowy serwisu RuskieWypadki.pl (dalej Regulamin ) 1 DEFINICJE Określenia użyte w niniejszym Regulaminie oznaczają: a. Konkurs konkurs prowadzony pod nazwą Slogan reklamowy

Bardziej szczegółowo

Sprzedaż premiowa Regulamin promocji MISTRZOSTWA TYPERÓW 2014

Sprzedaż premiowa Regulamin promocji MISTRZOSTWA TYPERÓW 2014 Sprzedaż premiowa Regulamin promocji MISTRZOSTWA TYPERÓW 2014 I. POSTANOWIENIA WSTĘPNE 1. Wyrazy użyte w niniejszym regulaminie rozpoczynające się wielką literą mają następujące znaczenie: Fortuna "FORTUNA

Bardziej szczegółowo

4. Regulamin stanowi podstawę Konkursu i określa prawa i obowiązki jego uczestników. 2 WARUNKI UCZESTNICTWA W KONKURSIE

4. Regulamin stanowi podstawę Konkursu i określa prawa i obowiązki jego uczestników. 2 WARUNKI UCZESTNICTWA W KONKURSIE REGULAMIN KONKURSU NA TROPIE MORŚWINA 1 INFORMACJE OGÓLNE 1. Organizatorem Konkursu pod nazwą NA TROPIE MORŚWINA zwanego dalej Konkursem jest Fundacja WWF Polska z siedzibą w Warszawie, przy ulicy Wiśniowej

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU Dacia Piknik - Jazdy Próbne

REGULAMIN KONKURSU Dacia Piknik - Jazdy Próbne REGULAMIN KONKURSU Dacia Piknik - Jazdy Próbne 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1. Organizatorem oraz fundatorem nagrody głównej konkursu Dacia Piknik jazdy próbne (dalej Konkurs ), jest spółka Renault Polska Sp.

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. Wygraj kosmetyki Urban Decay. Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU. Wygraj kosmetyki Urban Decay. Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU Wygraj kosmetyki Urban Decay 1 Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin ( Regulamin ) określa warunki i zasady, na jakich odbywa się konkurs Wygraj kosmetyki Urban Decay ( Konkurs

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. I Postanowienia ogólne

REGULAMIN KONKURSU. I Postanowienia ogólne REGULAMIN KONKURSU I Postanowienia ogólne 1. Niniejszy regulamin określa zasady i warunki uczestnictwa w konkursie Bilet do Term Uniejów od firmy Zimny zwanym dalej Konkursem. 2. Konkurs jest prowadzony

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu Radia WAWA Jak to dalej leciało?

Regulamin Konkursu Radia WAWA Jak to dalej leciało? Regulamin Konkursu Radia WAWA Jak to dalej leciało? 1. POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1 Regulamin określa warunki konkursu: Jak to dalej leciało? rozgrywanego na antenie Radia WAWA w audycjach Dzika Ekipa, Zawsze

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU PODAJ DALEJ

REGULAMIN KONKURSU PODAJ DALEJ REGULAMIN KONKURSU PODAJ DALEJ I. ORGANIZATOR KONKURSU Organizatorem Konkursu Podaj dalej Firmy KOL-DENTAL, zwanego dalej Konkursem, jest KOL-DENTAL z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. z siedzibą w

Bardziej szczegółowo

REGULAMIN KONKURSU. #WrzesieńzKORBANK (dalej Regulamin konkursu )

REGULAMIN KONKURSU. #WrzesieńzKORBANK (dalej Regulamin konkursu ) REGULAMIN KONKURSU #WrzesieńzKORBANK (dalej Regulamin konkursu ) 1 DEFINICJE Określenia użyte w niniejszym Regulaminie oznaczają: a. Konkurs konkurs prowadzony pod nazwą Wrzesień z KORBANK na zasadach

Bardziej szczegółowo