LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG"

Transkrypt

1 LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 1. dr inż. Mariusz Andrzejczak Bumar sp. z o.o., Warszawa 2. ppłk. dr hab. inż. Wiesław Barnat Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 3. dr inż. Włodzimierz Bramowicz BOSCH-REXROTH sp. z o.o., Warszawa 4. mgr inż. Adrian Brittani Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Mechanicznych OBRUM sp. z o.o., 5. ppłk dr inż. Marek Dąbrowski Ministerstwo Obrony Narodowej, Inspektorat Uzbrojenia, Warszawa 6. płk rez. mgr Ireneusz Drążyk Bumar sp. z o.o., Warszawa 7. dr inż. Grzegorz Drogowski Wojskowy Instytut Techniki Inżynieryjnej, 8. mgr inż. Jacek Gniłka Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 9. prof. dr hab. inż. Zenon Hendzel Politechnika Rzeszowska, Katedra Mechaniki Stosowanej i Robotyki, Rzeszów 10. dr inż. Zbigniew Kamyk Wojskowy Instytut Techniki Inżynieryjnej, 11. ppłk dr inż. Waldemar Kawka Akademia Obrony Narodowej, Warszawa 12. dr inż. Sławomir Kciuk Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 13. dr inż. Wojciech Klein Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 14. dr hab. inż. Gabriel Kost, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 15. gen. dyw. Paweł Lamla Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 16. dr inż. Leszek Loroch Bumar sp. z o.o., Warszawa 17. mjr mgr inż. Michał Ludas Wojskowy Instytut Techniki Inżynieryjnej, 18. dr inż. Marian Łopatka Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 19. prof. dr hab. inż. Arkadiusz Mężyk Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 20. mgr inż. Magdalena Mielniczek Bumar sp. z o.o., Warszawa 21. prof. dr hab. inż. Janusz Narkiewicz Politechnika Warszawska, Wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa, Warszawa 22. dr inż. Jerzy Olek Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń

2 Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 23. płk dr inż. Zbigniew Piątek Akademia Obrony Narodowej, Warszawa 24. dr inż. Zbigniew Raczyński Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 25. dr inż. Piotr Rybak Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 26. ppłk dr hab. inż. Przemysław Simiński Wojskowy Instytut Techniki Pancernej i Samochodowej, Sulejówek 27. dr hab. inż. Wojciech Skarka prof. nzw. w Pol. Śl. Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 28. dr hab. Aleksandra Skrabacz Centralna Biblioteka Wojskowa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego, Warszawa 29. prof. dr hab. inż. Tadeusz Skubis Politechnika Śląska, Wydział Elektryczny, 30. dr inż. Jacek Spałek Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 31. mgr Maciej Stopniak SPECOPS Sp. z o.o., Gdynia 32. dr inż. Andrzej Szafraniec Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 33. dr hab. inż. Cezary Szczepański, prof. nzw. Politechnika ska, Wydział Mechaniczno-Energetyczny, 34. dr hab. inż. Roman Szewczyk, prof. nzw. Przemysłowy Instytut Automatyki 35. prof. dr hab. inż. Jerzy Świder Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 36. prof. dr hab. inż. mdr h.c. Eugeniusz Świtoński Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 37. mgr inż. Stanisław Tomaszewski Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 38. prof. dr hab. inż. Jerzy Walentynowicz Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 39. prof. dr hab. inż. Jacek Wojciechowski Politechnika Warszawska, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych, Warszawa 40. prof. dr hab. inż. Konrad Wojciechowski Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 41. ppłk. prof. dr hab. inż. Jarosław Wołejszo Akademia Obrony Narodowej, Warszawa Uwagi: Lista recenzentów dotyczy biuletynów SPG (29) nr 1/2012, SPG (30) nr 2/2012 oraz SPG (31) nr 1/2012.

3 LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 1. mgr inż. Jacek Barcik DIGA s. c., 2. dr hab. inż. Wiesław Barnat, prof. nzw. Wydział Mechaniczny, Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 3. dr inż. Tomasz Czapla Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 4. ppłk dr inż. Marek Dąbrowski Inspektorat Uzbrojenia, MON, Warszawa 5. dr hab. inż. Zdzisław Filus, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 6. dr hab. inż. Edward Hrynkiewicz, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 7. dr inż. Artur Iluk Politechnika ska, Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, 8. mgr inż. Jerzy Jura Instytut Techniki Górniczej KOMAG, 9. dr inż. Stanisław Kaczanowski, prof. nzw. Przemysłowy Instytut Automatyki 10. dr hab. inż. Jerzy Kasprzyk, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 11. dr inż. Sławomir Kciuk Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 12. dr hab. inż. Gabriel Kost, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 13. dr inż. Marek Koźlak Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 14. gen. dyw. (rez.) Paweł Lamla Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 15. ppłk dr inż. Przemysław Mądrzycki Instytut Techniczny Wojsk Lotniczych, Warszawa 16. prof. dr hab. inż. Arkadiusz Mężyk Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 17. dr inż. Aleksander Nawrat, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 18. płk dr hab. inż. Jan Posobiec Akademia Obrony Narodowej, Warszawa 19. dr inż. Zbigniew Raczyński Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 20. dr inż. Piotr Rybak Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 21. płk dr inż. Andrzej Rypulak Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych, Dęblin

4 Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 22. płk dr hab. inż. Przemysław Simiński, prof. nzw. Wojskowy Instytut Techniki Pancernej i Samochodowej, Sulejówek/k. Warszawy 23. prof. dr hab. inż. Tadeusz Skubis Politechnika Śląska, Wydział Elektryczny, 24. dr inż. Jacek Spałek Politechnika Śląska, Wydział Górniczy, 25. dr inż. Zenon Szczepaniak Bumar Elektronika S.A., Warszawa 26. dr hab. Inż. Ryszard Szczepanik, prof. nzw. Instytut Techniczny Wojsk Lotniczych, Warszawa 27. dr hab. inż. Roman Szewczyk, prof. nzw. Przemysłowy Instytut Automatyki 28. prof. dr hab. inż. Jerzy Świder Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 29. dr inż. Krzysztof Tokarz Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 30. dr hab. inż. Jerzy Walentynowicz, prof. nzw. Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 31. dr inż. Roman Wantoch-Rekowski Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 32. dr hab. inż. Jan Werewka, prof. nzw. Akademia Górniczo-Hutnicza, Wydział Elektroniki, Automatyki, Informatyki i Inżynierii Biomedycznej, Kraków 33. płk dr inż. Andrzej Wisz Akademia Obrony Narodowej, Warszawa 34. płk (rez.) dr inż. Józef Wrona Przemysłowy Instytut Automatyki Uwagi: Lista recenzentów dotyczy biuletynów SPG (32) nr 1/2013 i SPG (33) nr 2/2013.

5 LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 1. dr hab. inż. Wiesław Barnat prof. WAT Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 2. inż. Adrian Brittani Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 3. dr inż. Tomasz Czapla Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 4. dr hab. inż. Andrzej Fellner prof. nzw. w Pol. Śl. Politechnika Śląska, Wydział Transportu, 5. dr inż. Wojciech Gruszecki Zakłady Mechaniczne "Tarnów" S.A., Tarnów 6. dr hab. inż. Marek Gzik prof. nzw. w Pol. Śl. Politechnika Śląska, Wydział Inżynierii Biomedycznej, 7. ppłk dr inż. Krzysztof Jamroziak Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych, 8. dr inż. Jarosław Koszela Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 9. dr inż. Marek Koźlak Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 10. płk dr inż. Marek Kulczycki Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych, 11. dr inż. Monika Kurpas Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 12. gen. dyw. (rez.) Paweł Lamla Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 13. dr inż. Andrzej Muszyński prof. PIMOT Przemysłowy Instytut Motoryzacji, Warszawa 14. dr hab. inż. Andrzej Najgebauer, prof. WAT Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 15. dr hab. inż. Aleksander Nawrat prof. nzw. w Pol. Śl. Politechnika Śląska, Instytut Automatyki, 16. dr inż. Jerzy Olek Zakłady Mechaniczne BUMAR ŁABĘDY S.A., / Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Mechanicznych OBRUM sp. z o.o., 17. dr inż. Zbigniew Raczyński Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 18. płk dr inż. Andrzej Rypulak Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych, Dęblin 19. dr inż. Jacek Spałek Politechnika Śląska, Wydział Górniczy, 20. dr inż. Jarosław Sulkowski Instytut Techniczny Wojsk Lotniczych, Warszawa 21. dr inż. Andrzej Szafraniec Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń

6 Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 22. dr inż. Roman Wantoch-Rekowski Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 23. prof. dr hab. inż. Konrad Wojciechowski Politechnika Śląska, Wydział Automatyki 24. płk (rez.) dr inż. Józef Wrona Przemysłowy Instytut Automatyki Uwagi: Lista recenzentów dotyczy biuletynów SPG (34) nr 1/2014 i SPG (35) nr 2/2014.

LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG

LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 1. dr inż. Mariusz Andrzejczak Bumar sp. z o.o., Warszawa 2. ppłk. dr hab. inż. Wiesław Barnat Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 3. dr

Bardziej szczegółowo

Lista Członków i Członków Stowarzyszonych Sekcji Mechaniki Płynów Komitetu Mechaniki PAN Kadencja 2011-2014

Lista Członków i Członków Stowarzyszonych Sekcji Mechaniki Płynów Komitetu Mechaniki PAN Kadencja 2011-2014 Warszawa, 18-10-2012 1 Lista Członków i Członków Stowarzyszonych Sekcji Mechaniki Płynów Komitetu Mechaniki PAN Kadencja 2011-2014 Przewodniczący: Prof. dr hab. Tomasz A. Kowalewski, tkowale@ippt.gov.pl

Bardziej szczegółowo

GRUPA 1 - POZIOM A1 GRUPA 2 - POZIOM A1

GRUPA 1 - POZIOM A1 GRUPA 2 - POZIOM A1 GRUPA 1 - POZIOM A1 TRYB: poniedziałek, środa 18:15-19:45 1 Jarosław P. 29 2 Justyna T. 37 3 Domicela Arycja K. 47 4 Ryszard Tomasz N. 51 5 Hanna G. 61 GRUPA 2 - POZIOM A1 TERMIN PIERWSZYCH ZAJĘĆ: 19.04.2013r.

Bardziej szczegółowo

CZŁONKOWIE KOMITETU MECHANIKI PAN, KTÓRZY OTRZYMALI IMIENNIE ZAADRESOWANY LIST I ICH REAKCJA

CZŁONKOWIE KOMITETU MECHANIKI PAN, KTÓRZY OTRZYMALI IMIENNIE ZAADRESOWANY LIST I ICH REAKCJA CZŁONKOWIE KOMITETU MECHANIKI PAN, KTÓRZY OTRZYMALI IMIENNIE ZAADRESOWANY LIST I ICH REAKCJA Lp. Adresat 1. Prof. dr hab. inż. Jan AWREJCEWICZ Kierownik Katedry Automatyki i Biomechaniki Wydział Mechaniczny

Bardziej szczegółowo

Lista zwycięzców 30 zł na start z BZWBK24 mobile

Lista zwycięzców 30 zł na start z BZWBK24 mobile Lista zwycięzców 30 zł na start z BZWBK24 mobile KRYSTYNA S. KRYSTYNA C. EDWARD F. KAROLINA C. WOJCIECH T. JANINA F. FRANCISZKA G. HENRYK H. MIROSŁAW W. JULI BARBARA H. CELINA Ł. STANISŁAW K. HELENA S.

Bardziej szczegółowo

Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym

Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym lista z wynikami oceny formalnej Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym Program: Wspólne Przedsięwzięcie RID Obszary Tematyczne: I, II, III, IV Data rozpoczęcia i zakończenia naboru

Bardziej szczegółowo

XVIII MISTRZOSTWA WOJSKA POLSKIEGO w szachach KOMUNIKAT KOŃCOWY. KOŁOBRZEG 10-14.03.2008r.

XVIII MISTRZOSTWA WOJSKA POLSKIEGO w szachach KOMUNIKAT KOŃCOWY. KOŁOBRZEG 10-14.03.2008r. XVIII MISTRZOSTWA WOJSKA POLSKIEGO w szachach KOMUNIKAT KOŃCOWY KOŁOBRZEG 10-14.03.2008r. XVIII MISTRZOSTWA WOJSKA POLSKIEGO w szachach ZATWIERDZAM PRZEWODNICZĄCY KOMITETU ORGANIZACYJNEGO kmdr Dariusz

Bardziej szczegółowo

Polskie Konstrukcje Motoryzacyjne w latach 1922-1939

Polskie Konstrukcje Motoryzacyjne w latach 1922-1939 Politechnika Warszawska Wydział Samochodów i Maszyn Roboczych Instytut Pojazdów VII Ogólnopolskie Sympozjum Historyczny Rozwój Konstrukcji Pojazdów Polskie Konstrukcje Motoryzacyjne w latach 1922-1939

Bardziej szczegółowo

Mistrzostwo Oddziału kat.a z "50"

Mistrzostwo Oddziału kat.a z 50 Mistrzostwo Oddziału kat.a z "50" 1 FILIPEK Stefan - WOLSZON Zygmunt 424,05 2 TAZBIR Marcin 500,78 3 ANDRZEJCZAK Stefan 515,92 4 WITTSTOCK Wiktor 537,00 5 RACHUNEK Stanisław 660,33 6 ZAPADKA Roman 733,74

Bardziej szczegółowo

Terminy konsultacji pracowników w semestrze letnim 2013/2014

Terminy konsultacji pracowników w semestrze letnim 2013/2014 Terminy konsultacji pracowników w semestrze letnim 2013/2014 Nazwisko i imię Tytuł Telefon Pokój, budynek KULCZYK Jan prof.dr hab.inż. 320-25-70 305 B5 CHROSTOWSKI Henryk 320-27-85 307 B5 DOMAGAŁA Zygmunt

Bardziej szczegółowo

Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym

Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym lp Nr wniosku Akronim Wnioskodawca / Lider i członkowie konsorcjum status oceny formalnej 1 RID-I/1 OT1-1B/PŚk-PP Politechnika Świętokrzyska

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 19 maja 2015 r. Poz. 149. DECYZJA Nr 171/MON MINISTRA OBRONY NARODOWEJ. z dnia 18 maja 2015 r.

Warszawa, dnia 19 maja 2015 r. Poz. 149. DECYZJA Nr 171/MON MINISTRA OBRONY NARODOWEJ. z dnia 18 maja 2015 r. Warszawa, dnia 19 maja 2015 r. Poz. 149 Wojskowa Inspekcja Gospodarki Energetycznej DECYZJA Nr 171/MON MINISTRA OBRONY NARODOWEJ z dnia 18 maja 2015 r. zmieniająca decyzję w sprawie powołania Wojskowych

Bardziej szczegółowo

Urząd Miasta Stołecznego Warszawy Biuro Działalności Gospodarczej i Zezwoleń 00-242 Warszawa, Bohaterów Getta 2 tel. 831-60-18, 831-00-66

Urząd Miasta Stołecznego Warszawy Biuro Działalności Gospodarczej i Zezwoleń 00-242 Warszawa, Bohaterów Getta 2 tel. 831-60-18, 831-00-66 Urząd Miasta Stołecznego Warszawy Biuro Działalności Gospodarczej i Zezwoleń 00-242 Warszawa, Bohaterów Getta 2 tel. 831-60-18, 831-00-66 WYKAZ przedsiębiorców mogących składać wnioski o licencje na wykonywanie

Bardziej szczegółowo

Puchar Polski Masters 2015

Puchar Polski Masters 2015 Puchar Polski Masters 2015 XV Otwarte Integracyjne Mistrzostwa Wielkopolski w Pływaniu Masters [25 m] Poznań 2015-02-14 Poz. Nazwisko, imię 1. MONCZAK Piotr Wiek Klub Pkt. Masters 2013 48 Start Poznań

Bardziej szczegółowo

ORDEREM ORŁA BIAŁEGO. Pan Jan OLSZEWSKI. KRZYśEM KOMANDORSKIM Z GWIAZDĄ ORDERU ODRODZENIA POLSKI

ORDEREM ORŁA BIAŁEGO. Pan Jan OLSZEWSKI. KRZYśEM KOMANDORSKIM Z GWIAZDĄ ORDERU ODRODZENIA POLSKI Odznaczeni zostali: w uznaniu znamienitych zasług dla Rzeczypospolitej Polskiej, a w szczególności dla przemian demokratycznych i wolnej Polski, za działalność państwową i publiczną ORDEREM ORŁA BIAŁEGO

Bardziej szczegółowo

LISTA ZWYCIĘZCÓW W LOSOWANIU Z DNIA 28.08 NAGRODY II STOPNIA

LISTA ZWYCIĘZCÓW W LOSOWANIU Z DNIA 28.08 NAGRODY II STOPNIA 1. Artur A., Warszawa 2. Tadeusz C., Warszawa 3. Bohdan R., Warszawa 4. Donata W., Rakoniewice 5. Grzegorz C., Sopot 6. Sylwia S., Katowice 7. Mieczysław K., Warszawa 8. Ewa K., Wojcieszów 9. Sybilla J.,

Bardziej szczegółowo

Katowice, dnia 10 kwietnia 2015 r. Poz. 39 OBWIESZCZENIE PREZESA WYŻSZEGO URZĘDU GÓRNICZEGO. z dnia 10 kwietnia 2015 r.

Katowice, dnia 10 kwietnia 2015 r. Poz. 39 OBWIESZCZENIE PREZESA WYŻSZEGO URZĘDU GÓRNICZEGO. z dnia 10 kwietnia 2015 r. DZIENNIK URZĘDOWY Wyższego Urzędu Górniczego Katowice, dnia 10 kwietnia 2015 r. Poz. 39 OBWIESZCZENIE PREZESA WYŻSZEGO URZĘDU GÓRNICZEGO z dnia 10 kwietnia 2015 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu

Bardziej szczegółowo

KLUB STRZELECKI AGAT ZŁOTORYJA

KLUB STRZELECKI AGAT ZŁOTORYJA KLUB STRZELECKI AGAT ZŁOTORYJA KOMUNIKAT Z ZAWODÓW STRZELECKICH III Runda Pucharu Prezesa Klubu Złotoryja, dnia 06.06.2015r. OBSADA SĘDZIOWSKA: Funkcja Imię i nazwisko Klasa sędziowska: 1. Kierownik zawodów

Bardziej szczegółowo

Alfabetyczna lista członków Rady Kuratorów ZNiO wszystkich kadencji

Alfabetyczna lista członków Rady Kuratorów ZNiO wszystkich kadencji Alfabetyczna lista członków Rady ZNiO wszystkich L.p. Imię i nazwisko, stopień naukowy 1. Prof. dr hab. Andrzej Baborski 2. Prof. Władysław Bartoszewski 3. Prof. dr hab. Marek Bojarski 4. Prof. dr hab.

Bardziej szczegółowo

(Na potrzeby Biuletynu Informacji Publicznej)

(Na potrzeby Biuletynu Informacji Publicznej) (Na potrzeby Biuletynu Informacji Publicznej) OBWIESZCZENIE Miejskiej Komisji Wyborczej w Tuszynie z dnia 27 października 2014 r. o zarejestrowanych listach kandydatów na radnych do Rady Miejskiej w Tuszynie

Bardziej szczegółowo

DODATKOWE TERMINY ZALICZEŃ I EGZAMINÓW SESJI ZIMOWEJ 2014/2015

DODATKOWE TERMINY ZALICZEŃ I EGZAMINÓW SESJI ZIMOWEJ 2014/2015 Instytut Pojazdów Mechanicznych i Transportu DODATKOWE TERMINY ZALICZEŃ I EGZAMINÓW SESJI ZIMOWEJ 2014/2015 Lp. Wykładowca Grupa prof. dr hab. inż. Leon PROCHOWSKI dr hab. inż. Jerzy JACKOWSKI, Zakład

Bardziej szczegółowo

AKADEMIA OBRONY NARODOWEJ

AKADEMIA OBRONY NARODOWEJ AKADEMIA OBRONY NARODOWEJ ZATWIERDZAM Egz. nr 1 DZIEKAN WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA i DOWODZENIA płk prof. dr hab. inż. Jarosław WOŁEJSZO ROZKŁAD ZAJĘĆ Niestacjonarne Studia I Stopnia kierunek: zarządzanie Nazwa

Bardziej szczegółowo

Wyniki I runda TURNIEJ OLDBOJÓW 21-12-2008 r.

Wyniki I runda TURNIEJ OLDBOJÓW 21-12-2008 r. I runda 21-12-2008 r. 1 9.00 ZAGŁĘBIE WAŁBRZYCH Z-BEERY MIEROSZÓW 5:2 2 9.15 SZCZAWNO ZDRÓJ CZARNI WAŁBRZYCH 1:3 3 9.30 IPE CHYLIŃSKI VICTORIA WAŁBRZYCH 2:4 4 9.45 GÓRNIK WAŁBRZYCH WŁÓKNIARZ WALIM 1:0

Bardziej szczegółowo

Loty gołębi dorosłych: KATEGORIA A 4 gołębie po 5 konkursów na dystansie 100-400km. minimum 600 kkm./gołębia

Loty gołębi dorosłych: KATEGORIA A 4 gołębie po 5 konkursów na dystansie 100-400km. minimum 600 kkm./gołębia Loty gołębi dorosłych: KATEGORIA A 4 gołębie po 5 konkursów na dystansie 100-400km. minimum 600 kkm./gołębia Mistrz Zobel Tadeusz Gniezno 20 140,06 I V-ce Mistrz Biittner Grzegorz Arkadiusz Poznań 20 179,97

Bardziej szczegółowo

PLAN POSIEDZENIA KOMISJI PRZEPROWADZAJĄCYCH POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE DO SPECJALIZACJI LEKARSKICH I STOMATOLOGICZNYCH W SESJI 01.12.2010-31.01.

PLAN POSIEDZENIA KOMISJI PRZEPROWADZAJĄCYCH POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE DO SPECJALIZACJI LEKARSKICH I STOMATOLOGICZNYCH W SESJI 01.12.2010-31.01. PLAN POSIEDZENIA KOMISJI PRZEPROWADZAJĄCYCH POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE DO SPECJALIZACJI LEKARSKICH I STOMATOLOGICZNYCH W SESJI 01.12.2010-31.01.2011 DZIEDZINY PODSTAWOWE L.p. Dziedzina Data posiedzenia

Bardziej szczegółowo

Wyniki współzawodnictwa lotowego PZHGP o mistrzostwo Okręgu Kalisz. Kategoria GMP

Wyniki współzawodnictwa lotowego PZHGP o mistrzostwo Okręgu Kalisz. Kategoria GMP Wyniki współzawodnictwa lotowego PZHGP o mistrzostwo Okręgu Kalisz Kategoria GMP Lp. Nazwisko i imię Oddział Punkty 1. Konieczny Arkadiusz Odolanów 1418,53 2. Młot Wiesław Syców - Ostrzeszów 1412,69 3.

Bardziej szczegółowo

1-2xMM/W A/B/C Lista startowa Finały

1-2xMM/W A/B/C Lista startowa Finały 1-2xMM/W A/B/C Lista startowa Finały Finały - F1 wyścig 1 4.07.2015-13:00 [C] STW Szczecin [B] KW04 Poznań [C] Posnania RBW Poznan [A] Posnania RBW Poznan [C] Posnania RBW Poznan KWIATKOWSKA Beata (31)

Bardziej szczegółowo

KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY

KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY Strzelnica Sportowo-Myśliwska Czapla Lublewo Gdańskie KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY PUCHAR POMORZA 2014 Dwubój i wielobój strzelecki Lipiec 2014 ORGANIZATOR WSPÓŁORGANIZATOR Strzelecki Klub Sportowy Ardea FHU

Bardziej szczegółowo

NAZWISKO i IMIĘ Kol. S Nr OBRąCZKI Ko CZAS V[m/min] PKTy COEFI-

NAZWISKO i IMIĘ Kol. S Nr OBRąCZKI Ko CZAS V[m/min] PKTy COEFI- PRANAGAL ZOFIA 472 M PL-0411-14-5117 1 8:55:17 1127.11 13.76 94.40 sek. 1 odl= 113030 m 502 M PL-0411-14-5139 1 8:55:36 1123.56 13.68 100.40 RADOM I 885 M PL-0411-14-5195 1 9:00:42 1069.35 12.67 177.00

Bardziej szczegółowo

X kadencja lata 2010-2013

X kadencja lata 2010-2013 X kadencja lata 2010-2013 X kadencja lata 2010-2013 Przewodniczący RG prof. dr hab. inż. Józef Lubacz Politechnika Warszawska Wiceprzewodniczący RG prof. dr hab. Jan Madey Uniwersytet Warszawski prof.

Bardziej szczegółowo

REJESTR PRZEDSIĘBIORCÓW PROWADZACYCH STACJĘ KONTROLI POJAZDÓW

REJESTR PRZEDSIĘBIORCÓW PROWADZACYCH STACJĘ KONTROLI POJAZDÓW Nr kolejny Stan na dzień 18.09.2014 r. REJESTR PRZEDSIĘBIORCÓW PROWADZACYCH STACJĘ KONTROLI POJAZDÓW Firma Adres 001 Zespołu Szkół Samochodowych im. T.Kościuszki ul. Leśna 1A Warsztaty Szkolne ul. Żytnia

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 24 lipca 2013 r. Poz. 196

Warszawa, dnia 24 lipca 2013 r. Poz. 196 Warszawa, dnia 24 lipca 2013 r. Poz. 196 Departament Administracyjny DECYZJA Nr 214/MON MINISTRA OBRONY NARODOWEJ z dnia 24 lipca 2013 r. w sprawie bezpośredniego podporządkowania jednostek organizacyjnych

Bardziej szczegółowo

Mistrzostwa Polski Open. Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 13.00. Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 14.00

Mistrzostwa Polski Open. Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 13.00. Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 14.00 Mistrzostwa Polski Open Wrocław, 10-13.09.2015r Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 13.00 1 9 055 GŁOWACKI Bartosz 66 SPARTAKUS Lublin 2 10 129 WIŚNIEWSKI Paweł 65 POLONIA Jelenia Góra 3 11 092 WÓJCIK Jan

Bardziej szczegółowo

V MEMORIAŁ ZDZISŁAWA ŁUKASZA KOMUNIKAT

V MEMORIAŁ ZDZISŁAWA ŁUKASZA KOMUNIKAT V MEMORIAŁ ZDZISŁAWA ŁUKASZA KOMUNIKAT SIEMIANOWICE ŚL. 28.03.2009 Konkurencja I: Pistolet bocznego zapłonu Lp. Nazwisko i imię Klub Wynik konkurencji Uwagi 1 Pac Jan KMP Katowice 97 4-X 2 Moryś Krzysztof

Bardziej szczegółowo

Zawody Grupy Powszechnej DKS "CZAK" LOK-DZW

Zawody Grupy Powszechnej DKS CZAK LOK-DZW Pistolet Sportowy Jawor 30.03.2014 1. Zając Józef CZAK 91 2. Haraszkiewicz Robert CZAK 87 3. Przgrodzki Marian CZAK 86 4. Bem Jarosław CZAK 85 5. Gajek Marcin CZAK 85 6. Szreder Andrzej CZAK 85 7. Szabliński

Bardziej szczegółowo

Wykładowcy Lata z Helem

Wykładowcy Lata z Helem Bartłomiej Andrzejewski - Instytut Fizyki Molekularnej PAN Józef Barnaś Instytut Fizyki Molekularnej PAN Uniwersytet im. Adama Mickiewicza Janusz Baszyński - Instytut Fizyki Molekularnej PAN Krzysztof

Bardziej szczegółowo

PROGRAM SEMINARIUM ZAKOPANE 2010. czwartek, 2 grudnia 2010 r. Sesja przedpołudniowa. Otwarcie seminarium Prof. dr hab. inż. Tadeusz Czachórski

PROGRAM SEMINARIUM ZAKOPANE 2010. czwartek, 2 grudnia 2010 r. Sesja przedpołudniowa. Otwarcie seminarium Prof. dr hab. inż. Tadeusz Czachórski czwartek, 2 grudnia 2010 r. Sesja przedpołudniowa 9.30 9.40: Otwarcie seminarium Prof. dr hab. inż. Tadeusz Czachórski 9.40 10.10: 10.10 10.40: 10.40 11.10: prof. dr hab. inż. Zbigniew Janusz Czech Zaawansowane

Bardziej szczegółowo

PODSUMOWANIE DZIAŁALNOŚCI SPORTOWEJ W SIŁACH ZBROJNYCH RP ZA ROK 2012

PODSUMOWANIE DZIAŁALNOŚCI SPORTOWEJ W SIŁACH ZBROJNYCH RP ZA ROK 2012 PODSUMOWANIE DZIAŁALNOŚCI SPORTOWEJ W SIŁACH ZBROJNYCH RP ZA ROK 2012 SPORT POWSZECHNY KLASYFIKACJA GENERALNA 11 DKPanc. Żagań gen. dyw. Janusz ADAMCZAK 12 DZ Szczecin gen. dyw. Ireneusz BARTNIAK Inspektorat

Bardziej szczegółowo

Nazwa Firmy Miejscowość e-mail tel. komórkowy tel. stacjonarny WOJEWÓDZTWO DOLNOŚLĄSKIE

Nazwa Firmy Miejscowość e-mail tel. komórkowy tel. stacjonarny WOJEWÓDZTWO DOLNOŚLĄSKIE LISTA WERYFIKATORÓW PROGRAMU PRIORYTETOWEGO NARODOWEGO FUNDUSZU OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ PT. "EFEKTYWNE WYKORZYSTANIE ENERGII. CZĘŚĆ 3) DOPŁATY DO KREDYTÓW NA BUDOWĘ DOMÓW ENERGOOSZCZĘDNYCH"

Bardziej szczegółowo

IV Puchar Magurki w Biegach Narciarskich Otwrtych Śladami ArcyksięŜnej Marii Teresy

IV Puchar Magurki w Biegach Narciarskich Otwrtych Śladami ArcyksięŜnej Marii Teresy Wyniki Oficjalne Biegu M 1948 i starsi 11.500 m 1 113 Gorzołka Paweł 1942 Jaworzynka 34:59,0 2 117 Gorzołka Jan 1946 Jaworzynka 42:45,0 3 104 Mazur Waldemar 1947 Czeladź 45:16,0 4 119 Kobielusz Michał

Bardziej szczegółowo

LISTA BIEGŁYCH SĄDOWYCH ustanowionych przy Sądzie Okręgowym w Ostrołęce stan na dzień 07.10.2015 r.

LISTA BIEGŁYCH SĄDOWYCH ustanowionych przy Sądzie Okręgowym w Ostrołęce stan na dzień 07.10.2015 r. LISTA BIEGŁYCH SĄDOWYCH ustanowionych przy Sądzie Okręgowym w Ostrołęce stan na dzień 07.10. r. DZIEDZINY I. BUDOWNICTWO, SZACOWANIE NIERUCHOMOŚCI II. BROŃ I AMUNICJA III. EKSPERTYZA PISMA IV. FIZYKOCHEMIA

Bardziej szczegółowo

Powiatowy Dzień Olimpijczyka

Powiatowy Dzień Olimpijczyka Powiatowy Dzień Olimpijczyka Lp Szkoła Imię i nazwisko ucznia Imiona i nazwisko rodziców (matka,ojciec) Imię i nazwisko nauczyciela prowadzącego Nazwa olimpiady/turnieju 1 Mateusz Pasek Mirosław, Beata

Bardziej szczegółowo

PODLODOWA KLASYFIKACJA GRAND PRIX OKRĘGU MAZOWIECKIEGO PZW w 2014 roku

PODLODOWA KLASYFIKACJA GRAND PRIX OKRĘGU MAZOWIECKIEGO PZW w 2014 roku 1 WKS GÓREK TEAM PRUSZKÓW KOSTERA Marcin 1 040 7,0 1 925 2,0 1 955 1,0 1 320 2,0 6 240 12,0 1 2 WKS GÓREK TEAM PRUSZKÓW GZULA Szymon 1 285 2,0 1 685 4,0 1 495 5,0 1 210 3,0 5 675 14,0 2 3 Koło 7 Warszawa

Bardziej szczegółowo

13 207983 A Materiały i technologie materiałowe Instytut Zaawansowanych Technologii Wytwarzania odrzucony z powodów formalnych

13 207983 A Materiały i technologie materiałowe Instytut Zaawansowanych Technologii Wytwarzania odrzucony z powodów formalnych 1 207641 A Materiały i technologie materiałowe Instytut Biopolimerów i Włókien Chemicznych 2 207701 B Materiały i technologie materiałowe Instytut Metali Nieżelaznych 3 207782 B Technologie informacyjne,

Bardziej szczegółowo

o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa

o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa POLSKI ZWIĄZEK HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH OKRĘG WARSZAWA Zestawienie wyników o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa Warszawa 2013 Kategoria A Tytuł/Miejsce Nazwisko i Imię Coef. Oddział Mistrz Piekut Sylwester

Bardziej szczegółowo

HARMONOGRAM POSIEDZEŃ KOMISJI PRZEPROWADZAJĄCYCH POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE DO ROZPOCZĘCIA SPECJALIZACJI W DZIEDZINACH LEKARSKICH I STOMATOLOGICZNYCH

HARMONOGRAM POSIEDZEŃ KOMISJI PRZEPROWADZAJĄCYCH POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE DO ROZPOCZĘCIA SPECJALIZACJI W DZIEDZINACH LEKARSKICH I STOMATOLOGICZNYCH HARMONOGRAM POSIEDZEŃ KOMISJI PRZEPROWADZAJĄCYCH POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE DO ROZPOCZĘCIA SPECJALIZACJI W DZIEDZINACH LEKARSKICH I STOMATOLOGICZNYCH sesja w terminie: 1.05.-30.06.2012 DZIEDZINY PODSTAWOWE

Bardziej szczegółowo

WYNIKI GŁOSOWANIA W WYBORACH DO RADY GMINY SZEMUD

WYNIKI GŁOSOWANIA W WYBORACH DO RADY GMINY SZEMUD WYNIKI GŁOSOWANIA W WYBORACH DO RADY GMINY SZEMUD Okręg wyborczy nr obejmujący mandat.. Głosów ważnych oddano 33. Na poszczególne listy kandydatów i kandydata z tych list oddano następującą liczbę głosów

Bardziej szczegółowo

KLASYFIKACJA KOŃCOWA II BIEGU OTWOCKIEGO O PUCHAR MARSZAŁKA WOJEWODZTWA MAZOWIECKIEGO I PREZYDENTA MIASTA OTWOCKA. (04.11.2012 r.)

KLASYFIKACJA KOŃCOWA II BIEGU OTWOCKIEGO O PUCHAR MARSZAŁKA WOJEWODZTWA MAZOWIECKIEGO I PREZYDENTA MIASTA OTWOCKA. (04.11.2012 r.) KLASYFIKACJA KOŃCOWA II BIEGU OTWOCKIEGO O PUCHAR MARSZAŁKA WOJEWODZTWA MAZOWIECKIEGO I PREZYDENTA MIASTA OTWOCKA (04.11.2012 r.) Kategoria Dzieci (Szkoły Podstawowe) dystans 1916 metrów Dziewczęta : 1.

Bardziej szczegółowo

OBCHODY 90. ROCZNICY CENTRALNEGO ARCHIWUM WOJSKOWEGO: KONFERENCJA NAUKOWA W REMBERTOWIE. WYBÓR ZDJĘĆ

OBCHODY 90. ROCZNICY CENTRALNEGO ARCHIWUM WOJSKOWEGO: KONFERENCJA NAUKOWA W REMBERTOWIE. WYBÓR ZDJĘĆ Natalia Bujniewicz, Aleksander Wysocki OBCHODY 90. ROCZNICY CENTRALNEGO ARCHIWUM WOJSKOWEGO: KONFERENCJA NAUKOWA W REMBERTOWIE. WYBÓR ZDJĘĆ Uroczyste obchody 90. rocznicy utworzenia Centralnego Archiwum

Bardziej szczegółowo

KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY VII RUNDA GRAND PRIX ALFA SIEMIANOWICE

KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY VII RUNDA GRAND PRIX ALFA SIEMIANOWICE KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY VII RUNDA GRAND PRIX ALFA SIEMIANOWICE Siemianowice Śląskie, 19.10.2014r. 1 Pistolet centralnego zapłonu 20 strzałów Miejsce Nazwisko i Imię Klub I seria II seria Wynik 1. BŁAUT

Bardziej szczegółowo

SŁUśB MUNDUROWYCH I RUNDA

SŁUśB MUNDUROWYCH I RUNDA WOJSKOWY KLUB SPORTOWY "GRUNWALD" POZNAŃ KOMUNIKAT TURNIEJ STRZELECKI SŁUśB MUNDUROWYCH Poznań dn. 12.5.211 r. Poznań dn. 12.5.211 FUNKCYJNI ZAWODÓW 1. Kierownik zawodów Dawid Migała 2. Sędzia Główny Zawodów

Bardziej szczegółowo

4 207706 B Materiały i technologie materiałowe Politechnika Poznańska/Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska poprawny formalnie

4 207706 B Materiały i technologie materiałowe Politechnika Poznańska/Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska poprawny formalnie 1 207700 A Materiały i technologie materiałowe Politechnika Łódzka 2 207704 A Nauki medyczne i farmaceutyczne Gdański Uniwersytet Medyczny/Wydział Lekarski z Oddziałem Stomatologicznym 3 207705 B Nauki

Bardziej szczegółowo

FLOTA A. wyścig nr. Miejsce nr jachtu uczelnia typ sternik

FLOTA A. wyścig nr. Miejsce nr jachtu uczelnia typ sternik FLOTA A Miejsce nr jachtu uczelnia typ sternik wyścig nr 1 69 POL-1364 UJ Kraków UNI Brzeziński Mateusz 1 1 2 33 POL-13 PP Poznań UTE Szyfter Ewa 2 2 3 13 SGH Warszawa USP Chamier Cieminski Wojciech 3

Bardziej szczegółowo

Okręg Nr 1 Nieporęt i Aleksandrów

Okręg Nr 1 Nieporęt i Aleksandrów WYKAZ ZAREJESTROWANYCH KANDYDATÓW DO RADY GMINY NIEPORĘT Okręg Nr 1 Nieporęt i Aleksandrów KWW NIEPORĘT MAŁOŁĘKA 1. KAMIEŃSKA Elżbieta, lat 61, zam. Nieporęt KWW ZENOBII - JÓZEFY SOŁTYS 1. SOŁTYS Zenobia

Bardziej szczegółowo

LISTA KONKURSOWA NR 12/2012 A M E R S F O O R T I I

LISTA KONKURSOWA NR 12/2012 A M E R S F O O R T I I LISTA KONKURSOWA NR 12/2012 POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH ODDZIAŁU GRODZISK WLKP. Z LOTU GOŁĘBI DOROSŁYCH, ODBYTEGO Z MIEJSCOWOŚCI A M E R S F O O R T I I DATA ODBYTEGO LOTU - 15.07.2012

Bardziej szczegółowo

Nazwa Firmy Miejscowość e-mail tel. komórkowy tel. stacjonarny WOJEWÓDZTWO DOLNOŚLĄSKIE LUBIN/RASZÓWKA. OLSZYNA petruch@interia.pl 696 868 426 BD.

Nazwa Firmy Miejscowość e-mail tel. komórkowy tel. stacjonarny WOJEWÓDZTWO DOLNOŚLĄSKIE LUBIN/RASZÓWKA. OLSZYNA petruch@interia.pl 696 868 426 BD. LISTA WERYFIKATORÓW PROGRAMU PRIORYTETOWEGO NARODOWEGO FUNDUSZU OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ PT. "POPRAWA EFEKTYWNOŚCI ENERGETYCZNEJ. CZĘŚĆ 2) DOPŁATY DO KREDYTÓW NA BUDOWĘ DOMÓW ENERGOOSZCZĘDNYCH"

Bardziej szczegółowo

WYDZIAŁ MECHANICZNY http://www.mechaniczny.p.lodz.pl. 20 min. 3300,00 zł 2 prof. dr hab. inż. Andrzej Gołąbczak

WYDZIAŁ MECHANICZNY http://www.mechaniczny.p.lodz.pl. 20 min. 3300,00 zł 2 prof. dr hab. inż. Andrzej Gołąbczak Szczegółowe informacje dotyczące oferty studiów podyplomowych na rok akademicki 2015/2016 znajdują się na stronach internetowych poszczególnych Wydziałów naszej Uczelni Informacja na tej stronie nie jest

Bardziej szczegółowo

LISTA KONKURSOWA 12/2014 POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH. Oddziału ODOLANÓW Sekcji nr 02. z lotu gołębi starych, odbytego z miejscowości

LISTA KONKURSOWA 12/2014 POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH. Oddziału ODOLANÓW Sekcji nr 02. z lotu gołębi starych, odbytego z miejscowości LISTA KONKURSOWA 12/2014 POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH Oddziału ODOLANÓW Sekcji nr 02 z lotu gołębi starych, odbytego z miejscowości BORKEN 2 ------------------------------------------------------------------

Bardziej szczegółowo

Klasyfikacja końcowa kat. masters M30 (1982-1973) Organizator: Urząd Gminy w Olsztynie, AL-REM Sport Adam Stefański

Klasyfikacja końcowa kat. masters M30 (1982-1973) Organizator: Urząd Gminy w Olsztynie, AL-REM Sport Adam Stefański kat. masters M30 (1982-1973) Dystans [km]: Przeciętna pręd. zwycięzcy [km/h]: 10 37,15 1 103 a POL19791006 Majewski Paweł Częstochowa 16:09,12 00:00,00 2 105 POL19791113 Tomczyński Andrzej UKS Włókniarz

Bardziej szczegółowo

WYNIKI WYBORÓW. do Rady Miejskiej Ostrzeszów

WYNIKI WYBORÓW. do Rady Miejskiej Ostrzeszów WYNIKI WYBORÓW do Rady Miejskiej Ostrzeszów na podstawie protokołu sporządzonego dnia 7 listopada 0r. przez Miejską Komisję Wyborczą w Ostrzeszowie OKRĘG WYBORCZY NR Oddano 0 głosów ważnych. Frekwencja:

Bardziej szczegółowo

OBWIESZCZENIE GMINNEJ KOMISJI WYBORCZEJ W NIEGOWIE. z dnia 9 listopada 2010 r. o zarejestrowanych listach kandydatów na radnych

OBWIESZCZENIE GMINNEJ KOMISJI WYBORCZEJ W NIEGOWIE. z dnia 9 listopada 2010 r. o zarejestrowanych listach kandydatów na radnych 1 OBWIESZCZENIE GMINNEJ KOMISJI WYBORCZEJ W NIEGOWIE z dnia 9 listopada 2010 r. o zarejestrowanych listach kandydatów na radnych w wyborach do Rady Gminy Niegowa zarządzonych na dzień 21 listopada 2010

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011

Bardziej szczegółowo

Wyciąg OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego

Wyciąg OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego Wyciąg OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. Kodeks

Bardziej szczegółowo

Konkurs Nr 79/I/1.1/2012. Skopińska Milena m.skopinska@kujawsko-pomorskie.pl z obszaru 1.1 Infrastruktura 20.10.2010r.

Konkurs Nr 79/I/1.1/2012. Skopińska Milena m.skopinska@kujawsko-pomorskie.pl z obszaru 1.1 Infrastruktura 20.10.2010r. Działanie 1.1 Infrastruktura drogowa Nazwisko Imię E-mail Status Działanie Data podjęcia Laskowska Anna anna.laskowska@interia.eu z obszaru 1.1 Infrastruktura 20.10.2010r. drogowa Skopińska Milena m.skopinska@kujawsko-pomorskie.pl

Bardziej szczegółowo

I MISTRZOSTWA POLSKI PTTK I Międzynarodowe Otwarte Mistrzostwa Gdyni w długodystansowym pływaniu w płetwach Gdynia 20.06.2009

I MISTRZOSTWA POLSKI PTTK I Międzynarodowe Otwarte Mistrzostwa Gdyni w długodystansowym pływaniu w płetwach Gdynia 20.06.2009 WYNIKI I MISTRZOSTWA POLSKI PTTK I Międzynarodowe Otwarte Mistrzostwa Gdyni w długodystansowym pływaniu w płetwach Gdynia 20.06.2009 Dystans 1000 m - grupa DZIECI 1 MOĆKUN JULIA 2000 Morski Klub Płetwonurków

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego

WYCIĄG OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego WYCIĄG OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. Kodeks

Bardziej szczegółowo

LISTA CZŁONKÓW I ZASTĘPCÓW CZŁONKÓW KOMITETU MONITORUJĄCEGO PROGRAM OPERACYJNY INFRASTRUKTURA I ŚRODOWISKO 2014-2020

LISTA CZŁONKÓW I ZASTĘPCÓW CZŁONKÓW KOMITETU MONITORUJĄCEGO PROGRAM OPERACYJNY INFRASTRUKTURA I ŚRODOWISKO 2014-2020 lp. Instytucja Imię i nazwisko Strona rządowa 1 Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju Waldemar Sługocki 2 Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju Małgorzata Wierzbicka Gabriela Popowicz 3 Ministerstwo Infrastruktury

Bardziej szczegółowo

GRANTY EDUKACYJNE: ZAJĘCIA REKREACYJNO - SPORTOWE

GRANTY EDUKACYJNE: ZAJĘCIA REKREACYJNO - SPORTOWE GRANTY EDUKACYJNE: ZAJĘCIA REKREACYJNO - SPORTOWE W ramach Powiatowego Programu Wspierania Edukacji oraz Wyrównywania Szans Edukacyjnych Dzieci i Młodzieży realizowane są Granty Edukacyjne w formie zajęć

Bardziej szczegółowo

Klasyfikacja sektora "A" Seniorów - II tura

Klasyfikacja sektora A Seniorów - II tura Klasyfikacja sektora "A" Seniorów - II tura L.p. Okręg, Klub P.Z.W. Nazwisko i Imię 1 Klub Neptun KUROWSKI Krzysztof I 12 6 345 1,0 2 Browning Team Gdynia GÓRA Cezary I 10 6 025 2,0 3 128 Portal Gdańsk

Bardziej szczegółowo

LISTA CZŁONKÓW I ZASTĘPCÓW CZŁONKÓW KOMITETU MONITORUJĄCEGO PROGRAM OPERACYJNY INFRASTRUKTURA I ŚRODOWISKO 2014-2020

LISTA CZŁONKÓW I ZASTĘPCÓW CZŁONKÓW KOMITETU MONITORUJĄCEGO PROGRAM OPERACYJNY INFRASTRUKTURA I ŚRODOWISKO 2014-2020 lp. Instytucja Imię i nazwisko Strona rządowa 1 Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju Waldemar Sługocki 2 Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju Małgorzata Wierzbicka Gabriela Popowicz 3 Ministerstwo Infrastruktury

Bardziej szczegółowo

Komisja rekrutacyjna

Komisja rekrutacyjna 1 Lista osób zgłoszonych na kurs 1 Łukasz Masnyk II 2 Przemysław Kultys I 3 Tomasz Kiejza IV 4 Henryk Hellebrand I 5 Anna Czarnecka I 6 Marek Świętek IV 7 Bartosz Retmańczyk IV 8 Grzegorz Turowski II 9

Bardziej szczegółowo

Technik informatyk 312[01] Lista zdających egzamin praktyczny. 18.06.2013r. (wtorek) godz.9:00. Pracownia K1

Technik informatyk 312[01] Lista zdających egzamin praktyczny. 18.06.2013r. (wtorek) godz.9:00. Pracownia K1 1 1 Brzeziński Mateusz 2 2 Danis Karol 3 3 Dudzik Rafał Andrzej 4 4 Filipczak Dominik Arkadiusz 5 5 Górecki Tomasz Krzysztof 6 6 Gugała Konrad Jerzy 7 7 Jarek Bartosz 8 10 Kowalik Jakub Grzegorz 9 11 Krajcarz

Bardziej szczegółowo

Regulamin Konkursu o Nagrodę Siemensa dla Absolwentów

Regulamin Konkursu o Nagrodę Siemensa dla Absolwentów Regulamin Konkursu o Nagrodę Siemensa dla Absolwentów PREAMBUŁA Nagroda Siemensa już od 1995 roku jest przyznawana corocznie naukowcom i zespołom badawczym. Służy ona promocji wybitnych osiągnięć w technice

Bardziej szczegółowo

OKRĘGOWA LISTA KONKURSOWA 1/2012 POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH OKRĘG KIELCE - GRUPA PÓŁNOC

OKRĘGOWA LISTA KONKURSOWA 1/2012 POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH OKRĘG KIELCE - GRUPA PÓŁNOC OKRĘGOWA LISTA KONKURSOWA 1/2012 POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH OKRĘG KIELCE - GRUPA PÓŁNOC Z LOTU GOŁĘBI MŁODYCH, ODBYTEGO Z MIEJSCOWOŚCI ŚWIEBODZIN DATA ODBYTEGO LOTU - 16.09.2012 ROK ODLEGŁOŚĆ

Bardziej szczegółowo

Ursynowski Amatorski Turniej Tenisa Stołowego, Warszawa 1.12.2013

Ursynowski Amatorski Turniej Tenisa Stołowego, Warszawa 1.12.2013 Ursynowski Amatorski Turniej Tenisa Stołowego, Warszawa..03 kategoria A dziewczynki do lat (00 i młodse) lista startowa lp nazwisko i imię data urodzenia nr licencji klub sportowy ranking. KRZEŚNIAK Julia

Bardziej szczegółowo

Informacja o stopniach lub tytułach naukowych albo innych stopniach lub tytułach uzyskanych w określonej dziedzinie Adres do korespondencji

Informacja o stopniach lub tytułach naukowych albo innych stopniach lub tytułach uzyskanych w określonej dziedzinie Adres do korespondencji Dziedzina wiedzy eksperta objęta programami operacyjnymi Lp Nazwisko i imię eksperta 1 Anders Jakub Dominik mgr politologii mgr inż. mechanik, prof. zw. dr hab. nauk 2 Antoszkiewicz Jan Daniel ekonomicznych

Bardziej szczegółowo

OBWIESZCZENIE MINISTRA FINANSÓW. z dnia 12 lutego 2008 r. w sprawie ogłoszenia wykazu danych dotyczących osób wpisanych na listę doradców podatkowych.

OBWIESZCZENIE MINISTRA FINANSÓW. z dnia 12 lutego 2008 r. w sprawie ogłoszenia wykazu danych dotyczących osób wpisanych na listę doradców podatkowych. OBWIESZCZENIE MINISTRA FINANSÓW z dnia 12 lutego 2008 r. w sprawie ogłoszenia wykazu danych dotyczących osób wpisanych na listę doradców podatkowych. Na podstawie 2 ust. 1 i 3 rozporządzenia Ministra Finansów

Bardziej szczegółowo

TECHNIKUM - TECHNIK ELEKTRONIK 311408

TECHNIKUM - TECHNIK ELEKTRONIK 311408 TECHNIKUM - TECHNIK ELEKTRONIK 311408 Podstawy elektroniki cz. 1 Marek Pióro, Barbara Pióro Elektrotechnika i elektronika Podstawy elektroniki cz. 2 Marek Pióro, Barbara Pióro 11/97 Urządzenia elektroniczne

Bardziej szczegółowo

III WOJEWÓDZKIE MISTRZOSTWA POLICJI W KOLARSTWIE GÓRSKIM

III WOJEWÓDZKIE MISTRZOSTWA POLICJI W KOLARSTWIE GÓRSKIM III WOJEWÓDZKIE MISTRZOSTWA POLICJI W KOLARSTWIE LISTA STARTOWA KATEGORIA: Kobiety OPEN LP. NUMER KOD UCI NAZWISKO I IMIĘ DRUŻYNA WOJ. 1. 25 1979 PĄPKA Agnieszka KPP Zawiercie SLA 2. 26 1982 WRÓBEL Katarzyna

Bardziej szczegółowo

3 Memoriał im. H. Warwasa 10 km WYNIKI ZAWODÓW OPEN. Miejscowość City

3 Memoriał im. H. Warwasa 10 km WYNIKI ZAWODÓW OPEN. Miejscowość City OPEN 1 111 TARAS DANIEL POL ZZ. BAZA LOTNICTWA MALBORK 89 M2/1 00:34:38 00:34:35 2 1 WERNER PIOTR POL MARATON TUREK MALANÓW 92 M2/2 00:36:01 00:35:59 3 120 FLOREK FABIAN POL KONIN 85 M2/3 00:36:06 00:36:04

Bardziej szczegółowo

Powiat kutnowski 1/5

Powiat kutnowski 1/5 Powiat kutnowski Załącznik nr 3 Zadanie p.n. Melioracje gruntów rolnych Budy Stare Witoldów, Budy Nowe, Suchodębie Majątek, Łanięta gm. Łanięta" 107 Gminna Spółka Wodna w Łaniętach 1 Maria Lubasińska,000

Bardziej szczegółowo

Stypendia Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego. za wybitne osiągnięcia w roku akademickim 2014/2015

Stypendia Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego. za wybitne osiągnięcia w roku akademickim 2014/2015 Stypendia Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego za wybitne osiągnięcia w roku akademickim 2014/2015 LISTA NAGRODZONYCH DOKTORANTÓW alfabetycznie Lp Imię i nazwisko Uczelnia 1 p. Małgorzata Aleksandrzak

Bardziej szczegółowo

3 Memoriał im. H. Warwasa 10 km WYNIKI ZAWODÓW. OPEN - 65 km. Miejscowość City

3 Memoriał im. H. Warwasa 10 km WYNIKI ZAWODÓW. OPEN - 65 km. Miejscowość City OPEN - 65 km 1 57 KORDUS MIKOŁAJ POL AGK KOŹMIN WLKP. KOŹMIN 95 M1/1 01:39:13 01:39:13 2 47 DYKCIK RAFAŁ POL AGK KOŹMIN WLKP. BORZĘCICZKI 61 M5/1 01:39:18 01:39:18 3 42 LEWANDOWSKI PIOTR POL BGŻ TEAM MYŚLIBÓRZ

Bardziej szczegółowo

AutoCAD 2011/LT2011+. Kurs projektowania parametrycznego i nieparametrycznego 2D i 3D. Wersja polska i angielska. 2010, Wydawnictwo Naukowe PWN

AutoCAD 2011/LT2011+. Kurs projektowania parametrycznego i nieparametrycznego 2D i 3D. Wersja polska i angielska. 2010, Wydawnictwo Naukowe PWN Alternatywne zasilanie samochodów benzyną oraz gazami LPG i CNG Badania porównawcze dynamiki rozpędzania i emisji spalin Kazimierz M. Romaniszyn 2007, Wydawnictwo WNT Liczba stron: 178 ISBN: 978-83-204-3308-1

Bardziej szczegółowo

POLITECHNIKA BIAŁOSTOCKA Wydział Mechaniczny (1949-2009) STUDENCKIE KOŁO NAUKOWE MECHANIKI I INFORMATYKI STOSOWANEJ

POLITECHNIKA BIAŁOSTOCKA Wydział Mechaniczny (1949-2009) STUDENCKIE KOŁO NAUKOWE MECHANIKI I INFORMATYKI STOSOWANEJ POLITECHNIKA BIAŁOSTOCKA Wydział Mechaniczny (1949-2009) STUDENCKIE KOŁO NAUKOWE MECHANIKI I INFORMATYKI STOSOWANEJ Wydział Mechaniczny Struktura Wydziału Katedra Mechaniki i Informatyki Stosowanej Katedra

Bardziej szczegółowo

Adwokaci/aplikanci adwokaccy kandydujący w wyborach parlamentarnych 25 października 2015 r. Numer okręgu wyborczego (siedziba OKW)

Adwokaci/aplikanci adwokaccy kandydujący w wyborach parlamentarnych 25 października 2015 r. Numer okręgu wyborczego (siedziba OKW) Adwokaci/aplikanci adwokaccy kandydujący w wyborach parlamentarnych 25 października 2015 r. Imię i nazwisko Kandydat do: Numer okręgu wyborczego (siedziba OKW) Pozycja na liście Komitet wyborczy adw. Piotr

Bardziej szczegółowo

Uroczyste posiedzenie Senatu Politechniki Gdańskiej. 17 grudnia 2014 r.

Uroczyste posiedzenie Senatu Politechniki Gdańskiej. 17 grudnia 2014 r. Uroczyste posiedzenie Senatu Politechniki Gdańskiej 17 grudnia 2014 r. Medale Komisji Edukacji Narodowej dr hab. inż. Paweł Bućko prof. dr hab. inż. arch. Romana Cielątkowska dr inż. Leszek Dąbrowski dr

Bardziej szczegółowo

WYZWANIA DLA BEZPIECZEŃSTWA POLSKI

WYZWANIA DLA BEZPIECZEŃSTWA POLSKI WYZWANIA DLA BEZPIECZEŃSTWA POLSKI Poznań, 15.01.2014 Konferencja zorganizowana w ramach: Pierwszego Ogólnopolskiego Forum Studiów nad Bezpieczeństwem Patronat honorowy: Minister Obrony Narodowej Tomasz

Bardziej szczegółowo

WYBORY DO RADY GMINY/MIEJSKIEJ w gminie do 20 tys. mieszkańców * PROTOKÓŁ Z WYBORÓW

WYBORY DO RADY GMINY/MIEJSKIEJ w gminie do 20 tys. mieszkańców * PROTOKÓŁ Z WYBORÓW WYBORY DO RADY GMINY/MIEJSKIEJ w gminie do 20 tys. mieszkańców * PROTOKÓŁ Z WYBORÓW do Rady Gminy Psary sporządzony dnia 22 listopada 2010 r. przez Gminną Komisję Wyborczą w Psarach. I. Dla wyboru Rady

Bardziej szczegółowo

LOT ZALICZANY do MISTRZOSTWA GMP, POLSKI i REGIONU Odległość do wspólnego punktu centralnego - 731611[m]

LOT ZALICZANY do MISTRZOSTWA GMP, POLSKI i REGIONU Odległość do wspólnego punktu centralnego - 731611[m] WSPÓLNA LISTA KONKURSOWA 03/2012 POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH z lotu gołębi starych, odbytego z miejscowości BAD BENTHEIM 1 ------------------------------------------------------------------

Bardziej szczegółowo

Nowe nominacje profesorskie

Nowe nominacje profesorskie Nowe nominacje profesorskie Prezydent Bronisław Komorowski wręczył nowe nominacje profesorskie. Akty nominacyjne otrzymało 59 profesorów: 1. Joanna BARŁOWSKA profesor nauk rolniczych, Uniwersytet Przyrodniczy

Bardziej szczegółowo

WYKAZ ORGANIZACJI POZARZĄDOWYCH MIASTO I GMINA OSTRORÓG

WYKAZ ORGANIZACJI POZARZĄDOWYCH MIASTO I GMINA OSTRORÓG WYKAZ ORGANIZACJI POZARZĄDOWYCH MIASTO I GMINA OSTRORÓG Nazwa Adres siedziby Status prawny organizacji ul. Wroniecka 14 Klub Seniora JAŚKI z Ostroroga Aktywne Kobiety z Bobulczyna Mieszkańcy Wsi Oporowo

Bardziej szczegółowo

Ulgi umorzenia za okres 01.01.2008-31.12.2008

Ulgi umorzenia za okres 01.01.2008-31.12.2008 Ulgi umorzenia za okres 01.01.2008-31.12.2008 Ulgi umorzenia za okres 01.01.2008-31.12.2008 WYKAZ osób prawnych i fizycznych oraz jednostek organizacyjnych nieposiadających osobowości prawnej, którym udzielono

Bardziej szczegółowo

Lista sędziów orzekających w Sądzie Okręgowym w Gliwicach. L.p. Nazwisko Imię Stanowisko Wydział. Domicela sędzia sądu okręgowego I Cywilny

Lista sędziów orzekających w Sądzie Okręgowym w Gliwicach. L.p. Nazwisko Imię Stanowisko Wydział. Domicela sędzia sądu okręgowego I Cywilny Lista sędziów orzekających w Sądzie Okręgowym w Gliwicach L.p. Nazwisko Imię Stanowisko Wydział 1 Gawlińska- Kowalczyk Domicela sędzia sądu okręgowego I Cywilny 2 Jędrzejowska Ewa sędzia sądu okręgowego

Bardziej szczegółowo

OBSADA SĘDZIOWSKA: SĘDZIOWIE FUNKCYJNI STRZELNICY: SĘDZIOWIE FUNKCYJNI BIURA OBLICZEŃ: OBSŁUGA TECHNICZNA

OBSADA SĘDZIOWSKA: SĘDZIOWIE FUNKCYJNI STRZELNICY: SĘDZIOWIE FUNKCYJNI BIURA OBLICZEŃ: OBSŁUGA TECHNICZNA OBSADA SĘDZIOWSKA: Kierownik Zawodów 0544/P/07 KISIELNICKI Bogusław Sekretarz Zawodów 5918/III/12 SUSKI Krzysztof S. kl. III Delegat Techniczny PZSS 0547/P/07 LUDWIG Piotr Sędzia Główny Zawodów 0556/P/07

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego

WYCIĄG OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego WYCIĄG OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. Kodeks

Bardziej szczegółowo

Informacja o zarejestrowanych kandydatach do Rady Gminy w Bochni w wyborach samorządowych zarządzonych na dzień 16 listopada 2014 r.

Informacja o zarejestrowanych kandydatach do Rady Gminy w Bochni w wyborach samorządowych zarządzonych na dzień 16 listopada 2014 r. Okręg nr 1 Informacja o zarejestrowanych kandydatach do Rady Gminy w Bochni w wyborach samorządowych zarządzonych na dzień 16 listopada 2014 r. Komitet Wyborczy PSL Franciszek Józef PAJOR Proszówki KW

Bardziej szczegółowo

Wystpy Arki Gdynia w I lidze.

Wystpy Arki Gdynia w I lidze. Wystpy Arki Gdynia w I lidze. I liga 1974/1975 1. Ruch Chorzów 30 44 20 4-6 61-27 2. Stal Mielec 30 38 15 8-7 40-24 3. lsk Wrocław 30 36 13 10-7 40-31 4. Wisła Kraków 30 34 12 10-8 40-31 5. Zagłbie Sosnowiec

Bardziej szczegółowo

Zarządzenie Nr 62/2014. Burmistrz Miasta i Gminy Pelplin. z dnia 5 maja 2014 rok

Zarządzenie Nr 62/2014. Burmistrz Miasta i Gminy Pelplin. z dnia 5 maja 2014 rok Zarządzenie Nr 62/2014 Burmistrz Miasta i Gminy Pelplin z dnia 5 maja 2014 rok w sprawie powołania obwodowych komisji wyborczych w Mieście i Gminie Pelplin dla przeprowadzenia głosowania w wyborach posłów

Bardziej szczegółowo

PROJEKT EUROPEJSKI FUNKCJONARIUSZ PODZIAŁ NA GRUPY I HARMONOGRAM ZAJĘĆ - MODUŁ KOMPUTEROWY -

PROJEKT EUROPEJSKI FUNKCJONARIUSZ PODZIAŁ NA GRUPY I HARMONOGRAM ZAJĘĆ - MODUŁ KOMPUTEROWY - PROJEKT EUROPEJSKI FUNKCJONARIUSZ PODZIAŁ NA GRUPY I HARMONOGRAM ZAJĘĆ - MODUŁ KOMPUTEROWY - 1 Charytoniuk Anna 1 2 Ciełuszecki Tomasz 1 3 Dunda Andrzej 1 4 Dybacka Beata 1 5 Gienieczko Joanna 1 6 Kaliszuk

Bardziej szczegółowo