LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Wielkość: px
Rozpocząć pokaz od strony:

Download "LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG"

Transkrypt

1 LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 1. dr inż. Mariusz Andrzejczak Bumar sp. z o.o., Warszawa 2. ppłk. dr hab. inż. Wiesław Barnat Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 3. dr inż. Włodzimierz Bramowicz BOSCH-REXROTH sp. z o.o., Warszawa 4. mgr inż. Adrian Brittani Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Mechanicznych OBRUM sp. z o.o., 5. ppłk dr inż. Marek Dąbrowski Ministerstwo Obrony Narodowej, Inspektorat Uzbrojenia, Warszawa 6. płk rez. mgr Ireneusz Drążyk Bumar sp. z o.o., Warszawa 7. dr inż. Grzegorz Drogowski Wojskowy Instytut Techniki Inżynieryjnej, 8. mgr inż. Jacek Gniłka Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 9. prof. dr hab. inż. Zenon Hendzel Politechnika Rzeszowska, Katedra Mechaniki Stosowanej i Robotyki, Rzeszów 10. dr inż. Zbigniew Kamyk Wojskowy Instytut Techniki Inżynieryjnej, 11. ppłk dr inż. Waldemar Kawka Akademia Obrony Narodowej, Warszawa 12. dr inż. Sławomir Kciuk Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 13. dr inż. Wojciech Klein Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 14. dr hab. inż. Gabriel Kost, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 15. gen. dyw. Paweł Lamla Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 16. dr inż. Leszek Loroch Bumar sp. z o.o., Warszawa 17. mjr mgr inż. Michał Ludas Wojskowy Instytut Techniki Inżynieryjnej, 18. dr inż. Marian Łopatka Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 19. prof. dr hab. inż. Arkadiusz Mężyk Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 20. mgr inż. Magdalena Mielniczek Bumar sp. z o.o., Warszawa 21. prof. dr hab. inż. Janusz Narkiewicz Politechnika Warszawska, Wydział Mechaniczny Energetyki i Lotnictwa, Warszawa 22. dr inż. Jerzy Olek Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń

2 Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 23. płk dr inż. Zbigniew Piątek Akademia Obrony Narodowej, Warszawa 24. dr inż. Zbigniew Raczyński Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 25. dr inż. Piotr Rybak Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 26. ppłk dr hab. inż. Przemysław Simiński Wojskowy Instytut Techniki Pancernej i Samochodowej, Sulejówek 27. dr hab. inż. Wojciech Skarka prof. nzw. w Pol. Śl. Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 28. dr hab. Aleksandra Skrabacz Centralna Biblioteka Wojskowa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego, Warszawa 29. prof. dr hab. inż. Tadeusz Skubis Politechnika Śląska, Wydział Elektryczny, 30. dr inż. Jacek Spałek Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 31. mgr Maciej Stopniak SPECOPS Sp. z o.o., Gdynia 32. dr inż. Andrzej Szafraniec Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 33. dr hab. inż. Cezary Szczepański, prof. nzw. Politechnika ska, Wydział Mechaniczno-Energetyczny, 34. dr hab. inż. Roman Szewczyk, prof. nzw. Przemysłowy Instytut Automatyki 35. prof. dr hab. inż. Jerzy Świder Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 36. prof. dr hab. inż. mdr h.c. Eugeniusz Świtoński Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 37. mgr inż. Stanisław Tomaszewski Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 38. prof. dr hab. inż. Jerzy Walentynowicz Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 39. prof. dr hab. inż. Jacek Wojciechowski Politechnika Warszawska, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych, Warszawa 40. prof. dr hab. inż. Konrad Wojciechowski Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 41. ppłk. prof. dr hab. inż. Jarosław Wołejszo Akademia Obrony Narodowej, Warszawa Uwagi: Lista recenzentów dotyczy biuletynów SPG (29) nr 1/2012, SPG (30) nr 2/2012 oraz SPG (31) nr 1/2012.

3 LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 1. mgr inż. Jacek Barcik DIGA s. c., 2. dr hab. inż. Wiesław Barnat, prof. nzw. Wydział Mechaniczny, Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 3. dr inż. Tomasz Czapla Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 4. ppłk dr inż. Marek Dąbrowski Inspektorat Uzbrojenia, MON, Warszawa 5. dr hab. inż. Zdzisław Filus, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 6. dr hab. inż. Edward Hrynkiewicz, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 7. dr inż. Artur Iluk Politechnika ska, Instytut Konstrukcji i Eksploatacji Maszyn, 8. mgr inż. Jerzy Jura Instytut Techniki Górniczej KOMAG, 9. dr inż. Stanisław Kaczanowski, prof. nzw. Przemysłowy Instytut Automatyki 10. dr hab. inż. Jerzy Kasprzyk, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 11. dr inż. Sławomir Kciuk Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 12. dr hab. inż. Gabriel Kost, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 13. dr inż. Marek Koźlak Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 14. gen. dyw. (rez.) Paweł Lamla Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 15. ppłk dr inż. Przemysław Mądrzycki Instytut Techniczny Wojsk Lotniczych, Warszawa 16. prof. dr hab. inż. Arkadiusz Mężyk Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 17. dr inż. Aleksander Nawrat, prof. nzw. Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 18. płk dr hab. inż. Jan Posobiec Akademia Obrony Narodowej, Warszawa 19. dr inż. Zbigniew Raczyński Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 20. dr inż. Piotr Rybak Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 21. płk dr inż. Andrzej Rypulak Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych, Dęblin

4 Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 22. płk dr hab. inż. Przemysław Simiński, prof. nzw. Wojskowy Instytut Techniki Pancernej i Samochodowej, Sulejówek/k. Warszawy 23. prof. dr hab. inż. Tadeusz Skubis Politechnika Śląska, Wydział Elektryczny, 24. dr inż. Jacek Spałek Politechnika Śląska, Wydział Górniczy, 25. dr inż. Zenon Szczepaniak Bumar Elektronika S.A., Warszawa 26. dr hab. Inż. Ryszard Szczepanik, prof. nzw. Instytut Techniczny Wojsk Lotniczych, Warszawa 27. dr hab. inż. Roman Szewczyk, prof. nzw. Przemysłowy Instytut Automatyki 28. prof. dr hab. inż. Jerzy Świder Politechnika Śląska, Wydział Mechaniczny 29. dr inż. Krzysztof Tokarz Politechnika Śląska, Wydział Automatyki, 30. dr hab. inż. Jerzy Walentynowicz, prof. nzw. Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 31. dr inż. Roman Wantoch-Rekowski Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 32. dr hab. inż. Jan Werewka, prof. nzw. Akademia Górniczo-Hutnicza, Wydział Elektroniki, Automatyki, Informatyki i Inżynierii Biomedycznej, Kraków 33. płk dr inż. Andrzej Wisz Akademia Obrony Narodowej, Warszawa 34. płk (rez.) dr inż. Józef Wrona Przemysłowy Instytut Automatyki Uwagi: Lista recenzentów dotyczy biuletynów SPG (32) nr 1/2013 i SPG (33) nr 2/2013.

5 LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 1. dr hab. inż. Wiesław Barnat prof. WAT Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 2. inż. Adrian Brittani Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 3. dr inż. Tomasz Czapla Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 4. dr hab. inż. Andrzej Fellner prof. nzw. w Pol. Śl. Politechnika Śląska, Wydział Transportu, 5. dr inż. Wojciech Gruszecki Zakłady Mechaniczne "Tarnów" S.A., Tarnów 6. dr hab. inż. Marek Gzik prof. nzw. w Pol. Śl. Politechnika Śląska, Wydział Inżynierii Biomedycznej, 7. ppłk dr inż. Krzysztof Jamroziak Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych, 8. dr inż. Jarosław Koszela Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 9. dr inż. Marek Koźlak Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 10. płk dr inż. Marek Kulczycki Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych, 11. dr inż. Monika Kurpas Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 12. gen. dyw. (rez.) Paweł Lamla Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 13. dr inż. Andrzej Muszyński prof. PIMOT Przemysłowy Instytut Motoryzacji, Warszawa 14. dr hab. inż. Andrzej Najgebauer, prof. WAT Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 15. dr hab. inż. Aleksander Nawrat prof. nzw. w Pol. Śl. Politechnika Śląska, Instytut Automatyki, 16. dr inż. Jerzy Olek Zakłady Mechaniczne BUMAR ŁABĘDY S.A., / Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Mechanicznych OBRUM sp. z o.o., 17. dr inż. Zbigniew Raczyński Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń 18. płk dr inż. Andrzej Rypulak Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych, Dęblin 19. dr inż. Jacek Spałek Politechnika Śląska, Wydział Górniczy, 20. dr inż. Jarosław Sulkowski Instytut Techniczny Wojsk Lotniczych, Warszawa 21. dr inż. Andrzej Szafraniec Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń

6 Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 22. dr inż. Roman Wantoch-Rekowski Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 23. prof. dr hab. inż. Konrad Wojciechowski Politechnika Śląska, Wydział Automatyki 24. płk (rez.) dr inż. Józef Wrona Przemysłowy Instytut Automatyki Uwagi: Lista recenzentów dotyczy biuletynów SPG (34) nr 1/2014 i SPG (35) nr 2/2014.

LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG

LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 1. dr inż. Mariusz Andrzejczak Bumar sp. z o.o., Warszawa 2. ppłk. dr hab. inż. Wiesław Barnat Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 3. dr

Bardziej szczegółowo

LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG

LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG LISTA RECENZENTÓW BIULETYNU SPG Lp. IMIĘ I NAZWISKO RECENZENTA 1. dr inż. Mariusz Andrzejczak Bumar sp. z o.o., Warszawa 2. ppłk. dr hab. inż. Wiesław Barnat Wojskowa Akademia Techniczna, Warszawa 3. dr

Bardziej szczegółowo

Osoba fizyczna Numer i seria mandatu Data nałożenia mandatu Kwota umorzenia

Osoba fizyczna Numer i seria mandatu Data nałożenia mandatu Kwota umorzenia Informacja o dokonanych umorzeniach należności Skarbu Państwa z tytułu grzywien nałożonych w formie mandatów karnych kredytowanych w I kwartale 2011 r. Umorzeń dokonano na podstawie: art. 64 ust. 1 w związku

Bardziej szczegółowo

Lista Członków i Członków Stowarzyszonych Sekcji Mechaniki Płynów Komitetu Mechaniki PAN Kadencja 2011-2014

Lista Członków i Członków Stowarzyszonych Sekcji Mechaniki Płynów Komitetu Mechaniki PAN Kadencja 2011-2014 Warszawa, 18-10-2012 1 Lista Członków i Członków Stowarzyszonych Sekcji Mechaniki Płynów Komitetu Mechaniki PAN Kadencja 2011-2014 Przewodniczący: Prof. dr hab. Tomasz A. Kowalewski, tkowale@ippt.gov.pl

Bardziej szczegółowo

GRUPA 1 - POZIOM A1 GRUPA 2 - POZIOM A1

GRUPA 1 - POZIOM A1 GRUPA 2 - POZIOM A1 GRUPA 1 - POZIOM A1 TRYB: poniedziałek, środa 18:15-19:45 1 Jarosław P. 29 2 Justyna T. 37 3 Domicela Arycja K. 47 4 Ryszard Tomasz N. 51 5 Hanna G. 61 GRUPA 2 - POZIOM A1 TERMIN PIERWSZYCH ZAJĘĆ: 19.04.2013r.

Bardziej szczegółowo

CZŁONKOWIE KOMITETU MECHANIKI PAN, KTÓRZY OTRZYMALI IMIENNIE ZAADRESOWANY LIST I ICH REAKCJA

CZŁONKOWIE KOMITETU MECHANIKI PAN, KTÓRZY OTRZYMALI IMIENNIE ZAADRESOWANY LIST I ICH REAKCJA CZŁONKOWIE KOMITETU MECHANIKI PAN, KTÓRZY OTRZYMALI IMIENNIE ZAADRESOWANY LIST I ICH REAKCJA Lp. Adresat 1. Prof. dr hab. inż. Jan AWREJCEWICZ Kierownik Katedry Automatyki i Biomechaniki Wydział Mechaniczny

Bardziej szczegółowo

Lista zwycięzców za okres r.

Lista zwycięzców za okres r. Lista zwycięzców za okres 4.08.2014 10.08.2014 r. MIECZYSŁAW S. PIOTR W. ANASTAZJA B. STEFAN J. IRENA K. JERZY K. HELENA R. KAZIMIERZ C. JERZY G. ZOFIA M. EDWARD B. EWA S.P. MIECZYSŁAW D. GRZEGORZ K. JOLANTA

Bardziej szczegółowo

Lista zwycięzców 30 zł na start z BZWBK24 mobile

Lista zwycięzców 30 zł na start z BZWBK24 mobile Lista zwycięzców 30 zł na start z BZWBK24 mobile KRYSTYNA S. KRYSTYNA C. EDWARD F. KAROLINA C. WOJCIECH T. JANINA F. FRANCISZKA G. HENRYK H. MIROSŁAW W. JULI BARBARA H. CELINA Ł. STANISŁAW K. HELENA S.

Bardziej szczegółowo

Zwycięzcy loterii promocyjnej Kamis Smaki 25-lecia. II losowanie edycja jesienna r.

Zwycięzcy loterii promocyjnej Kamis Smaki 25-lecia. II losowanie edycja jesienna r. Zwycięzcy loterii promocyjnej Kamis Smaki 25-lecia II losowanie edycja jesienna 1.08-31.10.2016 r. Laureat nagrody I stopnia 25 000 zł Kamila G. Laureaci nagród II stopnia młynków do przypraw Maria D.

Bardziej szczegółowo

Lp. Laureat Nagroda 1 Jarozlaw G. I stopnia 2 Jacek K. I stopnia 3 Przemysław B. I stopnia 4 Damian K. I stopnia 5 Tadeusz G. I stopnia 6 Bogumiła Ł.

Lp. Laureat Nagroda 1 Jarozlaw G. I stopnia 2 Jacek K. I stopnia 3 Przemysław B. I stopnia 4 Damian K. I stopnia 5 Tadeusz G. I stopnia 6 Bogumiła Ł. Lp. Laureat Nagroda 1 Jarozlaw G. I stopnia 2 Jacek K. I stopnia 3 Przemysław B. I stopnia 4 Damian K. I stopnia 5 Tadeusz G. I stopnia 6 Bogumiła Ł. II stopnia 7 Marek C. II stopnia 8 Agnieszka K. II

Bardziej szczegółowo

KURSY WYRÓWNAWCZE Z FIZYKI DLA STUDENTÓW AGH ROZKŁAD ZAJĘĆ

KURSY WYRÓWNAWCZE Z FIZYKI DLA STUDENTÓW AGH ROZKŁAD ZAJĘĆ KURSY WYRÓWNAWCZE Z FIZYKI DLA STUDENTÓW AGH ROZKŁAD ZAJĘĆ WYDZIAŁ GÓRNICTWA I GEOINŻYNIERII LP. 1. Zarządzanie i Inżynieria Produkcji I I Piątek 11:00-13:15 A3-A4 401 Dr Marek Ciechanowski 2. Zarządzanie

Bardziej szczegółowo

Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym

Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym lista z wynikami oceny formalnej Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym Program: Wspólne Przedsięwzięcie RID Obszary Tematyczne: I, II, III, IV Data rozpoczęcia i zakończenia naboru

Bardziej szczegółowo

XVIII MISTRZOSTWA WOJSKA POLSKIEGO w szachach KOMUNIKAT KOŃCOWY. KOŁOBRZEG 10-14.03.2008r.

XVIII MISTRZOSTWA WOJSKA POLSKIEGO w szachach KOMUNIKAT KOŃCOWY. KOŁOBRZEG 10-14.03.2008r. XVIII MISTRZOSTWA WOJSKA POLSKIEGO w szachach KOMUNIKAT KOŃCOWY KOŁOBRZEG 10-14.03.2008r. XVIII MISTRZOSTWA WOJSKA POLSKIEGO w szachach ZATWIERDZAM PRZEWODNICZĄCY KOMITETU ORGANIZACYJNEGO kmdr Dariusz

Bardziej szczegółowo

Polskie Konstrukcje Motoryzacyjne w latach 1922-1939

Polskie Konstrukcje Motoryzacyjne w latach 1922-1939 Politechnika Warszawska Wydział Samochodów i Maszyn Roboczych Instytut Pojazdów VII Ogólnopolskie Sympozjum Historyczny Rozwój Konstrukcji Pojazdów Polskie Konstrukcje Motoryzacyjne w latach 1922-1939

Bardziej szczegółowo

Mistrzostwo Oddziału kat.a z "50"

Mistrzostwo Oddziału kat.a z 50 Mistrzostwo Oddziału kat.a z "50" 1 FILIPEK Stefan - WOLSZON Zygmunt 424,05 2 TAZBIR Marcin 500,78 3 ANDRZEJCZAK Stefan 515,92 4 WITTSTOCK Wiktor 537,00 5 RACHUNEK Stanisław 660,33 6 ZAPADKA Roman 733,74

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 19 maja 2015 r. Poz. 149. DECYZJA Nr 171/MON MINISTRA OBRONY NARODOWEJ. z dnia 18 maja 2015 r.

Warszawa, dnia 19 maja 2015 r. Poz. 149. DECYZJA Nr 171/MON MINISTRA OBRONY NARODOWEJ. z dnia 18 maja 2015 r. Warszawa, dnia 19 maja 2015 r. Poz. 149 Wojskowa Inspekcja Gospodarki Energetycznej DECYZJA Nr 171/MON MINISTRA OBRONY NARODOWEJ z dnia 18 maja 2015 r. zmieniająca decyzję w sprawie powołania Wojskowych

Bardziej szczegółowo

Ewidencja Członków Koła Łowieckiego Bóbr w Pasłęku z 2015 roku

Ewidencja Członków Koła Łowieckiego Bóbr w Pasłęku z 2015 roku Lp Imię i Nazwisko Ewidencja Członków Koła Łowieckiego Bóbr w Pasłęku z 2015 roku Rok przynal do PZŁ Funkcja w kole i PZŁ Posiadane uprawnienia Przynależność do koła i okręgu 1. Apanasowicz Mieczysław

Bardziej szczegółowo

Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym

Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym Lista wniosków pozytywnie ocenionych pod względem formalnym lp Nr wniosku Akronim Wnioskodawca / Lider i członkowie konsorcjum status oceny formalnej 1 RID-I/1 OT1-1B/PŚk-PP Politechnika Świętokrzyska

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011

Bardziej szczegółowo

KOMUNIKAT KOŃCOWY MISTRZOSTW WYŻSZEGO SZKOLNICTW A WOJSKOWEGO

KOMUNIKAT KOŃCOWY MISTRZOSTW WYŻSZEGO SZKOLNICTW A WOJSKOWEGO WYŻSZA SZKOŁA OFICERSKA SIŁ POWIETRZNYCH DĘBLIN KOMUNIKAT KOŃCOWY MISTRZOSTW WYŻSZEGO SZKOLNICTW A WOJSKOWEGO WPŁYWANIU Dęblin 19-20.10.2016 r. Zgodnie z "Planem - Kalendarzem Przedsięwzięć Sportu Powszechnego

Bardziej szczegółowo

Terminy konsultacji pracowników w semestrze letnim 2013/2014

Terminy konsultacji pracowników w semestrze letnim 2013/2014 Terminy konsultacji pracowników w semestrze letnim 2013/2014 Nazwisko i imię Tytuł Telefon Pokój, budynek KULCZYK Jan prof.dr hab.inż. 320-25-70 305 B5 CHROSTOWSKI Henryk 320-27-85 307 B5 DOMAGAŁA Zygmunt

Bardziej szczegółowo

ALFABETYCZNA LISTA CZŁONKÓW RADY KURATORÓW ZNiO WSZYSTKICH KADENCJI

ALFABETYCZNA LISTA CZŁONKÓW RADY KURATORÓW ZNiO WSZYSTKICH KADENCJI ALFABETYCZNA LISTA CZŁONKÓW RADY KURATORÓW ZNiO WSZYSTKICH KADENCJI L.p. Imię i nazwisko, stopień naukowy 1. Prof. dr hab. Andrzej Baborski 2. Prof. Władysław Bartoszewski 3. Prof. dr hab. Marek Bojarski

Bardziej szczegółowo

Urząd Miasta Stołecznego Warszawy Biuro Działalności Gospodarczej i Zezwoleń 00-242 Warszawa, Bohaterów Getta 2 tel. 831-60-18, 831-00-66

Urząd Miasta Stołecznego Warszawy Biuro Działalności Gospodarczej i Zezwoleń 00-242 Warszawa, Bohaterów Getta 2 tel. 831-60-18, 831-00-66 Urząd Miasta Stołecznego Warszawy Biuro Działalności Gospodarczej i Zezwoleń 00-242 Warszawa, Bohaterów Getta 2 tel. 831-60-18, 831-00-66 WYKAZ przedsiębiorców mogących składać wnioski o licencje na wykonywanie

Bardziej szczegółowo

Puchar Polski Masters 2015

Puchar Polski Masters 2015 Puchar Polski Masters 2015 XV Otwarte Integracyjne Mistrzostwa Wielkopolski w Pływaniu Masters [25 m] Poznań 2015-02-14 Poz. Nazwisko, imię 1. MONCZAK Piotr Wiek Klub Pkt. Masters 2013 48 Start Poznań

Bardziej szczegółowo

Walne zebrania sprawozdawczo wyborcze członków Ochotniczych Straży Pożarnych w Gminie Lutomiersk

Walne zebrania sprawozdawczo wyborcze członków Ochotniczych Straży Pożarnych w Gminie Lutomiersk Walne zebrania sprawozdawczo wyborcze członków Ochotniczych Straży Pożarnych w Gminie Lutomiersk W styczniu rozpoczęły się walne zebrania sprawozdawczo wyborcze członków Ochotniczych Straży Pożarnych w

Bardziej szczegółowo

OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w KIELCACH I z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa świętokrzyskiego

OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w KIELCACH I z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa świętokrzyskiego OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w KIELCACH I z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa świętokrzyskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. Kodeks

Bardziej szczegółowo

DODATKOWE TERMINY ZALICZEŃ I EGZAMINÓW SESJI ZIMOWEJ 2016/2017

DODATKOWE TERMINY ZALICZEŃ I EGZAMINÓW SESJI ZIMOWEJ 2016/2017 Instytut Pojazdów Mechanicznych i Transportu DODATKOWE TERMINY ZALICZEŃ I EGZAMINÓW SESJI ZIMOWEJ 2016/2017 Lp. Wykładowca Grupa 1. dr hab. inż. Jerzy JACKOWSKI, prof. WAT 2. prof. dr hab. inż. Leon PROCHOWSKI

Bardziej szczegółowo

o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa

o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa POLSKI ZWIĄZEK HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH OKRĘG WARSZAWA Zestawienie wyników o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa Warszawa 2015 Kategoria OPEN gołębie dorosłe Tytuł/Miejsce Nazwisko i Imię Coef. Oddział

Bardziej szczegółowo

WYNIKI GŁOSOWANIA W WYBORACH SAMORZĄDOWYCH 2014 ROKU DO RADY MIEJSKIEJ W JAROCINIE

WYNIKI GŁOSOWANIA W WYBORACH SAMORZĄDOWYCH 2014 ROKU DO RADY MIEJSKIEJ W JAROCINIE Wyniki_OKR01 Kandydaci na Radnego w Okręgu Nr 1 IDCZAK Mateusz Jakub WAGNER Jan BANASZYŃSKI Rajmund Wojciech PIĘTKA Arkadiusz Paweł 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Liczba kart nie 1 112 33 515 208 1 829 914 913

Bardziej szczegółowo

Lp. Imię i Nazwisko Oddział Punktacja

Lp. Imię i Nazwisko Oddział Punktacja GMP 1. Młot Wiesław Syców - Ostrzeszów 2467,93 2. ŻURECKI PIOTR & MARCIN Kępno 2453,63 3. Wojtasik J. L. i M. Syców - Ostrzeszów 2451,42 4. Musielak Wojciech Jarocin 2433,16 5. GOLIŃSKI JÓZEF Odolanów

Bardziej szczegółowo

LISTA RECENZENTÓW WSPÓŁPRACUJACYCH ( )

LISTA RECENZENTÓW WSPÓŁPRACUJACYCH ( ) LISTA RECENZENTÓW WSPÓŁPRACUJACYCH (2010-2011) prof. zw. dr hab. Henryk Koroniak Uniwersytet im. Adama Mickiewicza; Wydział Chemii; Zakład Syntezy i Struktury Związków Organicznych prof. zw. dr hab. inż.

Bardziej szczegółowo

ORDEREM ORŁA BIAŁEGO. Pan Jan OLSZEWSKI. KRZYśEM KOMANDORSKIM Z GWIAZDĄ ORDERU ODRODZENIA POLSKI

ORDEREM ORŁA BIAŁEGO. Pan Jan OLSZEWSKI. KRZYśEM KOMANDORSKIM Z GWIAZDĄ ORDERU ODRODZENIA POLSKI Odznaczeni zostali: w uznaniu znamienitych zasług dla Rzeczypospolitej Polskiej, a w szczególności dla przemian demokratycznych i wolnej Polski, za działalność państwową i publiczną ORDEREM ORŁA BIAŁEGO

Bardziej szczegółowo

I Cykl Tygodniowy. ipady wygrywają: Głośniki Creative wygrywają:

I Cykl Tygodniowy. ipady wygrywają: Głośniki Creative wygrywają: I Cykl Tygodniowy Mariusz K. Krasne Potockie **********2408 Grzegorz R. Warszawa **********3351 Maciej C. Tarnów **********9561 Tomasz O. Gdynia **********9135 Piotr P. Łańcut **********5793 Ryszard S.

Bardziej szczegółowo

OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w BYDGOSZCZY z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa kujawsko-pomorskiego

OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w BYDGOSZCZY z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa kujawsko-pomorskiego OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w BYDGOSZCZY z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa kujawsko-pomorskiego /WYCIĄG/ Na podstawie art. 168 l ustawy z dnia 5 stycznia

Bardziej szczegółowo

Rozdział 1. Dane ogólne

Rozdział 1. Dane ogólne WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO w KIELCACH I z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa świętokrzyskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011

Bardziej szczegółowo

KLUB STRZELECKI AGAT ZŁOTORYJA

KLUB STRZELECKI AGAT ZŁOTORYJA KLUB STRZELECKI AGAT ZŁOTORYJA KOMUNIKAT Z ZAWODÓW STRZELECKICH III Runda Pucharu Prezesa Klubu Złotoryja, dnia 06.06.2015r. OBSADA SĘDZIOWSKA: Funkcja Imię i nazwisko Klasa sędziowska: 1. Kierownik zawodów

Bardziej szczegółowo

LISTA ZWYCIĘZCÓW W LOSOWANIU Z DNIA 28.08 NAGRODY II STOPNIA

LISTA ZWYCIĘZCÓW W LOSOWANIU Z DNIA 28.08 NAGRODY II STOPNIA 1. Artur A., Warszawa 2. Tadeusz C., Warszawa 3. Bohdan R., Warszawa 4. Donata W., Rakoniewice 5. Grzegorz C., Sopot 6. Sylwia S., Katowice 7. Mieczysław K., Warszawa 8. Ewa K., Wojcieszów 9. Sybilla J.,

Bardziej szczegółowo

(Na potrzeby Biuletynu Informacji Publicznej)

(Na potrzeby Biuletynu Informacji Publicznej) (Na potrzeby Biuletynu Informacji Publicznej) OBWIESZCZENIE Miejskiej Komisji Wyborczej w Tuszynie z dnia 27 października 2014 r. o zarejestrowanych listach kandydatów na radnych do Rady Miejskiej w Tuszynie

Bardziej szczegółowo

Katowice, dnia 10 kwietnia 2015 r. Poz. 39 OBWIESZCZENIE PREZESA WYŻSZEGO URZĘDU GÓRNICZEGO. z dnia 10 kwietnia 2015 r.

Katowice, dnia 10 kwietnia 2015 r. Poz. 39 OBWIESZCZENIE PREZESA WYŻSZEGO URZĘDU GÓRNICZEGO. z dnia 10 kwietnia 2015 r. DZIENNIK URZĘDOWY Wyższego Urzędu Górniczego Katowice, dnia 10 kwietnia 2015 r. Poz. 39 OBWIESZCZENIE PREZESA WYŻSZEGO URZĘDU GÓRNICZEGO z dnia 10 kwietnia 2015 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu

Bardziej szczegółowo

Kategoria A L.P. Nazwisko i imię Konk. Coeff. Oddział. Lotniki Kategorii A

Kategoria A L.P. Nazwisko i imię Konk. Coeff. Oddział. Lotniki Kategorii A Kategoria A 1 Oleszczuk Wojciech 20 179,15 Łochów 2 Zych Zbigniew 20 197,30 Warszawa 3 Glinka Dariusz 20 258,54 Grójec 4 Woźniak Wit 20 293,86 Piaseczno 5 Skonieczny G. Radomski M. 20 353,41 Warszawa 6

Bardziej szczegółowo

Alfabetyczna lista członków Rady Kuratorów ZNiO wszystkich kadencji

Alfabetyczna lista członków Rady Kuratorów ZNiO wszystkich kadencji Alfabetyczna lista członków Rady ZNiO wszystkich L.p. Imię i nazwisko, stopień naukowy 1. Prof. dr hab. Andrzej Baborski 2. Prof. Władysław Bartoszewski 3. Prof. dr hab. Marek Bojarski 4. Prof. dr hab.

Bardziej szczegółowo

KONSULTACJE PRACOWNIKÓW INSTYTUTU WYCHOWANIA FIZYCZNEGO Semestr zimowy 2016/2017

KONSULTACJE PRACOWNIKÓW INSTYTUTU WYCHOWANIA FIZYCZNEGO Semestr zimowy 2016/2017 KONSULTACJE PRACOWNIKÓW INSTYTUTU WYCHOWANIA FIZYCZNEGO Semestr zimowy 2016/2017 KATEDRA NAUK HUMANISTYCZNYCH Kierownik Katedry: dr hab. Krzysztof Kowalik, prof. PO Lp. Nazwisko i imię, e-mail PONIEDZIAŁEK

Bardziej szczegółowo

Wyniki I runda TURNIEJ OLDBOJÓW 21-12-2008 r.

Wyniki I runda TURNIEJ OLDBOJÓW 21-12-2008 r. I runda 21-12-2008 r. 1 9.00 ZAGŁĘBIE WAŁBRZYCH Z-BEERY MIEROSZÓW 5:2 2 9.15 SZCZAWNO ZDRÓJ CZARNI WAŁBRZYCH 1:3 3 9.30 IPE CHYLIŃSKI VICTORIA WAŁBRZYCH 2:4 4 9.45 GÓRNIK WAŁBRZYCH WŁÓKNIARZ WALIM 1:0

Bardziej szczegółowo

DODATKOWE TERMINY ZALICZEŃ I EGZAMINÓW SESJI ZIMOWEJ 2014/2015

DODATKOWE TERMINY ZALICZEŃ I EGZAMINÓW SESJI ZIMOWEJ 2014/2015 Instytut Pojazdów Mechanicznych i Transportu DODATKOWE TERMINY ZALICZEŃ I EGZAMINÓW SESJI ZIMOWEJ 2014/2015 Lp. Wykładowca Grupa prof. dr hab. inż. Leon PROCHOWSKI dr hab. inż. Jerzy JACKOWSKI, Zakład

Bardziej szczegółowo

Lokata Kierowca Klub Okręg I II III IV V VI VII hc1 hc2 SUMA

Lokata Kierowca Klub Okręg I II III IV V VI VII hc1 hc2 SUMA Konkurencja Nawigacja 1 1 Kuźniak Norbert AK Wielkopolski Poznański 100 100 100 97 100 97 hc 100 0 500 497 1 2 Krzewski Maciej AK Mysłowicki Katowicki hc hc 97 100 97 100 100 100 100 500 494 1 3 Lisicki

Bardziej szczegółowo

Loty gołębi dorosłych: KATEGORIA A 4 gołębie po 5 konkursów na dystansie 100-400km. minimum 600 kkm./gołębia

Loty gołębi dorosłych: KATEGORIA A 4 gołębie po 5 konkursów na dystansie 100-400km. minimum 600 kkm./gołębia Loty gołębi dorosłych: KATEGORIA A 4 gołębie po 5 konkursów na dystansie 100-400km. minimum 600 kkm./gołębia Mistrz Zobel Tadeusz Gniezno 20 140,06 I V-ce Mistrz Biittner Grzegorz Arkadiusz Poznań 20 179,97

Bardziej szczegółowo

Wyniki współzawodnictwa lotowego PZHGP o mistrzostwo Okręgu Kalisz. Kategoria GMP

Wyniki współzawodnictwa lotowego PZHGP o mistrzostwo Okręgu Kalisz. Kategoria GMP Wyniki współzawodnictwa lotowego PZHGP o mistrzostwo Okręgu Kalisz Kategoria GMP Lp. Nazwisko i imię Oddział Punkty 1. Konieczny Arkadiusz Odolanów 1418,53 2. Młot Wiesław Syców - Ostrzeszów 1412,69 3.

Bardziej szczegółowo

AKADEMIA OBRONY NARODOWEJ

AKADEMIA OBRONY NARODOWEJ AKADEMIA OBRONY NARODOWEJ ZATWIERDZAM Egz. nr 1 DZIEKAN WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA i DOWODZENIA płk prof. dr hab. inż. Jarosław WOŁEJSZO ROZKŁAD ZAJĘĆ Niestacjonarne Studia I Stopnia kierunek: zarządzanie Nazwa

Bardziej szczegółowo

Zestawienie wyników o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP. Warszawa

Zestawienie wyników o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP. Warszawa POLSKI ZWIĄZEK HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH OKRĘG WARSZAWA Zestawienie wyników o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa Warszawa 2017 Kategoria A Tytuł/Miejsce Mistrz Baranowski Team 181,54 I Wicemistrz Trójczak

Bardziej szczegółowo

1-2xMM/W A/B/C Lista startowa Finały

1-2xMM/W A/B/C Lista startowa Finały 1-2xMM/W A/B/C Lista startowa Finały Finały - F1 wyścig 1 4.07.2015-13:00 [C] STW Szczecin [B] KW04 Poznań [C] Posnania RBW Poznan [A] Posnania RBW Poznan [C] Posnania RBW Poznan KWIATKOWSKA Beata (31)

Bardziej szczegółowo

- 1 - LISTA KONKURSOWA 05/2016. POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH Oddziału KŁODAWA. z lotu gołębi młodych, odbytego z miejscowości SŁUBICE

- 1 - LISTA KONKURSOWA 05/2016. POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH Oddziału KŁODAWA. z lotu gołębi młodych, odbytego z miejscowości SŁUBICE - 1 - LISTA KONKURSOWA 05/2016 POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH Oddziału KŁODAWA z lotu gołębi młodych, odbytego z miejscowości SŁUBICE Data odbytego lotu - 18.09.2016 rok Odległość do punktu

Bardziej szczegółowo

NAZWISKO i IMIĘ Kol. S Nr OBRąCZKI Ko CZAS V[m/min] PKTy COEFI-

NAZWISKO i IMIĘ Kol. S Nr OBRąCZKI Ko CZAS V[m/min] PKTy COEFI- PRANAGAL ZOFIA 472 M PL-0411-14-5117 1 8:55:17 1127.11 13.76 94.40 sek. 1 odl= 113030 m 502 M PL-0411-14-5139 1 8:55:36 1123.56 13.68 100.40 RADOM I 885 M PL-0411-14-5195 1 9:00:42 1069.35 12.67 177.00

Bardziej szczegółowo

PLAN POSIEDZENIA KOMISJI PRZEPROWADZAJĄCYCH POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE DO SPECJALIZACJI LEKARSKICH I STOMATOLOGICZNYCH W SESJI 01.12.2010-31.01.

PLAN POSIEDZENIA KOMISJI PRZEPROWADZAJĄCYCH POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE DO SPECJALIZACJI LEKARSKICH I STOMATOLOGICZNYCH W SESJI 01.12.2010-31.01. PLAN POSIEDZENIA KOMISJI PRZEPROWADZAJĄCYCH POSTĘPOWANIE KWALIFIKACYJNE DO SPECJALIZACJI LEKARSKICH I STOMATOLOGICZNYCH W SESJI 01.12.2010-31.01.2011 DZIEDZINY PODSTAWOWE L.p. Dziedzina Data posiedzenia

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego

WYCIĄG OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego WYCIĄG OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO w Lublinie z dnia 21 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa lubelskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. Kodeks

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011

Bardziej szczegółowo

o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa

o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa POLSKI ZWIĄZEK HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH OKRĘG WARSZAWA Zestawienie wyników o Mistrzostwo I Okręgu PZHGP Warszawa Warszawa 2016 Kategoria A Tytuł/Miejsce Nazwisko i Imię Coef. Oddział Mistrz Trójczak

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO WE WROCŁAWIU z dnia 1 grudnia 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa dolnośląskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy z dnia 5 stycznia 2011

Bardziej szczegółowo

OKC PZM 2009 KLASYFIKACJA ZAŁOGOWA BORKI

OKC PZM 2009 KLASYFIKACJA ZAŁOGOWA BORKI numer 34 29 32 37 43 25 23 26 4 22 20 19 31 załoga nazwisko i imię Wyrwich Andrzej, Barbara Gałęzowski Sebastian, Barbara, Joanna, Aurelia Wojciechowski Maciej, Alina Łaganowski Jakub, Ewa, Olga Łaganowski

Bardziej szczegółowo

KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY

KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY Strzelnica Sportowo-Myśliwska Czapla Lublewo Gdańskie KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY PUCHAR POMORZA 2014 Dwubój i wielobój strzelecki Lipiec 2014 ORGANIZATOR WSPÓŁORGANIZATOR Strzelecki Klub Sportowy Ardea FHU

Bardziej szczegółowo

LISTA RANKINGOWA 2013 {system kroczący}

LISTA RANKINGOWA 2013 {system kroczący} LISTA RANKINGOWA 2013 {system kroczący} Gra pojedyncza - mężczyźni Lp kategoria do lat 35 (open) Cz. 13 Z-Góra12 Szczec13 Tychy13 Zamość13 St. Wola 13 Punkty 1 Telega Robert 70 100 170 2 PTAK BARTŁOMIEJ

Bardziej szczegółowo

mechanika i budowa maszyn, mechatronika,

mechanika i budowa maszyn, mechatronika, Zał. Nr 4 Lp. Imię, nazwisko / stopień (tytuł) / stanowisko / uprawnienia zawodowe Wykaz kadry kierowniczej i dydaktycznej prowadzącej zajęcia w zakresie objętym postanowieniami Rozporządzenia Ministra

Bardziej szczegółowo

OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO W OLSZTYNIE z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa warmińsko-mazurskiego

OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO W OLSZTYNIE z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa warmińsko-mazurskiego WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA OBWIESZCZENIE KOMISARZA WYBORCZEGO W OLSZTYNIE z dnia 22 listopada 2014 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa warmińsko-mazurskiego Na podstawie art. 168 1 ustawy

Bardziej szczegółowo

STABLEFORD BRUTTO SPAR GOLF CHALLANGE

STABLEFORD BRUTTO SPAR GOLF CHALLANGE STABLEFORD BRUTTO LP Nazwisko Imię Runda 1 1 Bać Bogdan 26 65 2 Piński Przemysław 22 59 3 Bill Ireneusz 22 59 4 Łukasiński Maciej 21 50 5 Kępa Dominik 21 50 6 Dudek Jerzy 20 45 7 Benbenek Marcin 20 44

Bardziej szczegółowo

REJESTR PRZEDSIĘBIORCÓW PROWADZACYCH STACJĘ KONTROLI POJAZDÓW

REJESTR PRZEDSIĘBIORCÓW PROWADZACYCH STACJĘ KONTROLI POJAZDÓW Nr kolejny Stan na dzień 18.09.2014 r. REJESTR PRZEDSIĘBIORCÓW PROWADZACYCH STACJĘ KONTROLI POJAZDÓW Firma Adres 001 Zespołu Szkół Samochodowych im. T.Kościuszki ul. Leśna 1A Warsztaty Szkolne ul. Żytnia

Bardziej szczegółowo

X kadencja lata 2010-2013

X kadencja lata 2010-2013 X kadencja lata 2010-2013 X kadencja lata 2010-2013 Przewodniczący RG prof. dr hab. inż. Józef Lubacz Politechnika Warszawska Wiceprzewodniczący RG prof. dr hab. Jan Madey Uniwersytet Warszawski prof.

Bardziej szczegółowo

Samorząd Gminy Kłecko od 1990r.

Samorząd Gminy Kłecko od 1990r. Samorząd Gminy Kłecko od 1990r. Kadencja 1990-1994 BURMISTRZ od czerwca 1990r. - Jan Borkowicz Z/C Burmistrza od 1990 - Henryk Pieniowski - 31 marca 1991r. odwołany ze stanowiska, od października 1994r.

Bardziej szczegółowo

KLUB STRZELECTWA SPORTOWEGO VIS Zamość KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY MIĘDZYKLUBOWYCH OTWARTYCH ZAWODÓW STRZELECKICH. O Puchar Prezesa KSS VIS Zamość

KLUB STRZELECTWA SPORTOWEGO VIS Zamość KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY MIĘDZYKLUBOWYCH OTWARTYCH ZAWODÓW STRZELECKICH. O Puchar Prezesa KSS VIS Zamość KLUB STRZELECTWA SPORTOWEGO VIS Zamość KOMUNIKAT KLASYFIKACYJNY MIĘDZYKLUBOWYCH OTWARTYCH ZAWODÓW STRZELECKICH O Puchar Prezesa KSS VIS Zamość Zamość 10 maja 2015r. Obsada sędziowska: Sędzia główny zawodów

Bardziej szczegółowo

Wyniki SPAR Polska Club Championship. Kraków Valley Kategoria stroke play brutto

Wyniki SPAR Polska Club Championship. Kraków Valley Kategoria stroke play brutto Wyniki SPAR Polska Club Championship Kraków Valley 16.10.2016 Kategoria stroke play brutto 1 Miklas Tomasz HCP 77 77 2 Pawlik Włodzimierz HCP 84 84 3 Stokłosa Janusz HCP 85 85 4 Grudzień Sebastian HCP

Bardziej szczegółowo

OBWIESZCZENIE Miejskiej Komisji Wyborczej w Bytowie z dnia 23 października 2014 r.

OBWIESZCZENIE Miejskiej Komisji Wyborczej w Bytowie z dnia 23 października 2014 r. OBWIESZCZENIE Miejskiej Komisji Wyborczej w Bytowie z dnia 23 października 2014 r. o zarejestrowanych listach kandydatów na radnych do Rady Miejskiej w Bytowie w wyborach do rad gmin, rad powiatów i sejmików

Bardziej szczegółowo

Mistrzostwa Polski Open. Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 13.00. Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 14.00

Mistrzostwa Polski Open. Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 13.00. Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 14.00 Mistrzostwa Polski Open Wrocław, 10-13.09.2015r Pst 3x20 piątek 11.09.2015 godz. 13.00 1 9 055 GŁOWACKI Bartosz 66 SPARTAKUS Lublin 2 10 129 WIŚNIEWSKI Paweł 65 POLONIA Jelenia Góra 3 11 092 WÓJCIK Jan

Bardziej szczegółowo

Zawody Grupy Powszechnej DKS "CZAK" LOK-DZW

Zawody Grupy Powszechnej DKS CZAK LOK-DZW Pistolet Sportowy Jawor 30.03.2014 1. Zając Józef CZAK 91 2. Haraszkiewicz Robert CZAK 87 3. Przgrodzki Marian CZAK 86 4. Bem Jarosław CZAK 85 5. Gajek Marcin CZAK 85 6. Szreder Andrzej CZAK 85 7. Szabliński

Bardziej szczegółowo

SKŁAD OSOBOWY ZARZĄDU ODDZIAŁU GMINNEGO ZOSP RP w Kadzidle Wybranego na zjeździe gminnym w dniu 22 kwietnia 2016r.

SKŁAD OSOBOWY ZARZĄDU ODDZIAŁU GMINNEGO ZOSP RP w Kadzidle Wybranego na zjeździe gminnym w dniu 22 kwietnia 2016r. SKŁAD OSOBOWY ZARZĄDU ODDZIAŁU GMINNEGO ZOSP RP w Kadzidle Wybranego na zjeździe gminnym w dniu 22 kwietnia 2016r. L.p. Funkcja Imię i nazwisko 1. Prezes Michał Kaczyński 2. Wiceprezes Zdzisław Pokora

Bardziej szczegółowo

EGZAMIN POPRAWKOWY r.

EGZAMIN POPRAWKOWY r. Wydział Budownictwa Lądowego i Wodnego dr. hab. Jacka Serafina B03-49a Dr Witold Seredyński B03-49b Dr Dorota Smolis 25/B5 B03-49c Dr inż. Agnieszka Kamińska B03-49d Dr hab. inż. Jacek Serafin Wydział

Bardziej szczegółowo

TURNIEJ CZTERECH STRZELNIC IM. A. CIEMNIEWSKIEGO PODSUMOWANIE PO IV RUNDACH PARCOUR

TURNIEJ CZTERECH STRZELNIC IM. A. CIEMNIEWSKIEGO PODSUMOWANIE PO IV RUNDACH PARCOUR PARCOUR I III 1 1 PASZENDA RYSZARD 22 22 18 20 23 105 2 2 BOCZKOWSKI ARKADIUSZ 19 15 21 23 Err:507 Err:507 3 3 TOMCZYK MARCIN 23 19 16 20 21 99 4 4 MOŁDRZYK JANUSZ 19 20 20 22 17 98 5 5 LIZUREJ TOMASZ

Bardziej szczegółowo

V MEMORIAŁ ZDZISŁAWA ŁUKASZA KOMUNIKAT

V MEMORIAŁ ZDZISŁAWA ŁUKASZA KOMUNIKAT V MEMORIAŁ ZDZISŁAWA ŁUKASZA KOMUNIKAT SIEMIANOWICE ŚL. 28.03.2009 Konkurencja I: Pistolet bocznego zapłonu Lp. Nazwisko i imię Klub Wynik konkurencji Uwagi 1 Pac Jan KMP Katowice 97 4-X 2 Moryś Krzysztof

Bardziej szczegółowo

Lista zdających część PISEMNĄ egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie

Lista zdających część PISEMNĄ egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie Lista zdających część PISEMNĄ egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie 22 czerwca 2015 r., zmiana 2. godz. 12.00, sala nr 1 kwalifikacja: M.12 Diagnozowanie oraz naprawa elektrycznych i elektronicznych

Bardziej szczegółowo

Warszawa, dnia 24 lipca 2013 r. Poz. 196

Warszawa, dnia 24 lipca 2013 r. Poz. 196 Warszawa, dnia 24 lipca 2013 r. Poz. 196 Departament Administracyjny DECYZJA Nr 214/MON MINISTRA OBRONY NARODOWEJ z dnia 24 lipca 2013 r. w sprawie bezpośredniego podporządkowania jednostek organizacyjnych

Bardziej szczegółowo

WYKAZ JEDNOSTEK I OSÓB FIZYCZNYCH UPOWAśNIONYCH DO WYKONYWANIA ZADAŃ RZECZOZNAWCY DO SPRAW RUCHU ZAKŁADU GÓRNICZEGO (stan na dzień r.

WYKAZ JEDNOSTEK I OSÓB FIZYCZNYCH UPOWAśNIONYCH DO WYKONYWANIA ZADAŃ RZECZOZNAWCY DO SPRAW RUCHU ZAKŁADU GÓRNICZEGO (stan na dzień r. WYKAZ JEDNOSTEK I OSÓB FIZYCZNYCH UPOWAśNIONYCH DO WYKONYWANIA ZADAŃ RZECZOZNAWCY DO SPRAW RUCHU ZAKŁADU GÓRNICZEGO (stan na dzień 308.2008r.) GRUPA I maszyny wyciągowe Przedsiębiorstwo "OPA-LABOR" Spółka

Bardziej szczegółowo

Rejonowy Turniej Par na maxy. z okazji 60-lecia BKS CHEMIK. Bydgoszcz M-CE NR %SES1 %SES2 %SES3 % PKL PDF_GP

Rejonowy Turniej Par na maxy. z okazji 60-lecia BKS CHEMIK. Bydgoszcz M-CE NR %SES1 %SES2 %SES3 % PKL PDF_GP Rejonowy Turniej Par na maxy z okazji 60-lecia BKS CHEMIK Bydgoszcz 11.10.2009. M-CE NR %SES1 %SES2 %SES3 % PKL PDF_GP ----------------------------------------------------------------------------------

Bardziej szczegółowo

LESZCZYŃSKI OKRĘGOWY ZWIĄZEK STRZELECTWA OKRĘGOWE ZAWODY STRZELECKIE 2017 KOMUNIKAT NR 7. Wolsztyn - Krutla 21 maj 2017 r.

LESZCZYŃSKI OKRĘGOWY ZWIĄZEK STRZELECTWA OKRĘGOWE ZAWODY STRZELECKIE 2017 KOMUNIKAT NR 7. Wolsztyn - Krutla 21 maj 2017 r. LESZCZYŃSKI OKRĘGOWY ZWIĄZEK STRZELECTWA OKRĘGOWE ZAWODY STRZELECKIE 2017 KOMUNIKAT NR 7 Wolsztyn - Krutla 21 maj 2017 r. Strona 1 OBSADA SĘDZIOWSKA Sędzia Główny Zawodów Wiesław Gabryelski sędzia kl.

Bardziej szczegółowo

Wykładowcy Lata z Helem

Wykładowcy Lata z Helem Bartłomiej Andrzejewski - Instytut Fizyki Molekularnej PAN Józef Barnaś Instytut Fizyki Molekularnej PAN Uniwersytet im. Adama Mickiewicza Janusz Baszyński - Instytut Fizyki Molekularnej PAN Krzysztof

Bardziej szczegółowo

Turystyczno Nawigacyjne Mistrzostwa Polski 2013 Konkurencja Nawigacja. Klasyfikacja indywidualna kierowców

Turystyczno Nawigacyjne Mistrzostwa Polski 2013 Konkurencja Nawigacja. Klasyfikacja indywidualna kierowców Konkurencja Nawigacja Klasyfikacja indywidualna kierowców Lokata Kierowca Klub Okręg I II III IV V VI VII hc1 hc2 SUMA 1 Labocha Aleksander AK Kędz.-Kozielski Opolski hc hc 100 95 100 93 100 100 100 500

Bardziej szczegółowo

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO W KATOWICACH z dnia 23 listopada 2010 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa śląskiego

WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO W KATOWICACH z dnia 23 listopada 2010 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa śląskiego 1 WYCIĄG Z OBWIESZCZENIA KOMISARZA WYBORCZEGO W KATOWICACH z dnia 23 listopada 2010 r. o wynikach wyborów do rad na obszarze województwa śląskiego Na podstawie art. 182 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 16 lipca

Bardziej szczegółowo

Mistrzostwo Okręgu Olsztyn gołębie dorosłe sezon 2012r. Metoda tradycyjna. Tytuł Nazwisko Imię Oddział Konk. Punkty

Mistrzostwo Okręgu Olsztyn gołębie dorosłe sezon 2012r. Metoda tradycyjna. Tytuł Nazwisko Imię Oddział Konk. Punkty Mistrzostwo Okręgu Olsztyn gołębie dorosłe sezon 2012r Metoda tradycyjna Tytuł Nazwisko Imię Oddział Konk. Punkty Mistrz Lipkiewicz Andrzej i Wojciech D.Miasto 70 3223.00 I V-ce Mistrz Zajączkowski Wacław

Bardziej szczegółowo

1. 48 PIOTR SZCZEPANIAK 1970 RZESZÓW I PRZEMYSŁAW JACEK 1981 PUŁAWY II

1. 48 PIOTR SZCZEPANIAK 1970 RZESZÓW I PRZEMYSŁAW JACEK 1981 PUŁAWY II WYNIKI ROCZNIK 1981-1970 LP. NUMER IMIĘ I NAZWISKO ROK.URODZ. KLUB MIEJSCE START. 1. 48 PIOTR SZCZEPANIAK 1970 RZESZÓW I 2. 38 PRZEMYSŁAW JACEK 1981 PUŁAWY II KOZA 3. 152 MICHAŁ MAŁYSZA 1977 LGK-MAYDAY

Bardziej szczegółowo

IV Puchar Magurki w Biegach Narciarskich Otwrtych Śladami ArcyksięŜnej Marii Teresy

IV Puchar Magurki w Biegach Narciarskich Otwrtych Śladami ArcyksięŜnej Marii Teresy Wyniki Oficjalne Biegu M 1948 i starsi 11.500 m 1 113 Gorzołka Paweł 1942 Jaworzynka 34:59,0 2 117 Gorzołka Jan 1946 Jaworzynka 42:45,0 3 104 Mazur Waldemar 1947 Czeladź 45:16,0 4 119 Kobielusz Michał

Bardziej szczegółowo

Seniorzy. SPŁAWIKOWE MISTRZOSTWA OKRĘGU SENIORÓW U55+ SOSINA, 29 kwiecień 2017r. Sektor. Waga ryb. Sędzia Główny. Sędzia Sekretarz.

Seniorzy. SPŁAWIKOWE MISTRZOSTWA OKRĘGU SENIORÓW U55+ SOSINA, 29 kwiecień 2017r. Sektor. Waga ryb. Sędzia Główny. Sędzia Sekretarz. Sektor A Imię i Naz 1 Włodzimierz NOCUŃ Koło PZW nr.13 Gliwice 2 3 460-1 2 Waldemar MIKSZTO Koło PZW nr.9 Chorzów 9 3 240-2 3 Józef BARTKOWSKI Koło PZW nr.37 Mysłowice 4 3 165-3 4 Jan MAŁYSA Koło PZW nr.15

Bardziej szczegółowo

Nazwa Firmy Miejscowość e-mail tel. komórkowy tel. stacjonarny WOJEWÓDZTWO DOLNOŚLĄSKIE

Nazwa Firmy Miejscowość e-mail tel. komórkowy tel. stacjonarny WOJEWÓDZTWO DOLNOŚLĄSKIE LISTA WERYFIKATORÓW PROGRAMU PRIORYTETOWEGO NARODOWEGO FUNDUSZU OCHRONY ŚRODOWISKA I GOSPODARKI WODNEJ PT. "EFEKTYWNE WYKORZYSTANIE ENERGII. CZĘŚĆ 3) DOPŁATY DO KREDYTÓW NA BUDOWĘ DOMÓW ENERGOOSZCZĘDNYCH"

Bardziej szczegółowo

LISTA KONKURSOWA 10/2015. POLSKIEGO ZWIąZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH Oddzia u TUROBIN. z lotu go ębi starych, odbytego z miejscowości RATHENOW I

LISTA KONKURSOWA 10/2015. POLSKIEGO ZWIąZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH Oddzia u TUROBIN. z lotu go ębi starych, odbytego z miejscowości RATHENOW I LISTA KONKURSOWA 10/2015 POLSKIEGO ZWIąZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH Oddzia u TUROBIN z lotu go ębi starych, odbytego z miejscowości RATHENOW I ---------------------------------------------------------------------

Bardziej szczegółowo

Powiatowy Dzień Olimpijczyka

Powiatowy Dzień Olimpijczyka Powiatowy Dzień Olimpijczyka Lp Szkoła Imię i nazwisko ucznia Imiona i nazwisko rodziców (matka,ojciec) Imię i nazwisko nauczyciela prowadzącego Nazwa olimpiady/turnieju 1 Mateusz Pasek Mirosław, Beata

Bardziej szczegółowo

LISTA BIEGŁYCH SĄDOWYCH ustanowionych przy Sądzie Okręgowym w Ostrołęce stan na dzień 07.10.2015 r.

LISTA BIEGŁYCH SĄDOWYCH ustanowionych przy Sądzie Okręgowym w Ostrołęce stan na dzień 07.10.2015 r. LISTA BIEGŁYCH SĄDOWYCH ustanowionych przy Sądzie Okręgowym w Ostrołęce stan na dzień 07.10. r. DZIEDZINY I. BUDOWNICTWO, SZACOWANIE NIERUCHOMOŚCI II. BROŃ I AMUNICJA III. EKSPERTYZA PISMA IV. FIZYKOCHEMIA

Bardziej szczegółowo

WYNIKI GŁOSOWANIA W WYBORACH DO RADY GMINY SZEMUD

WYNIKI GŁOSOWANIA W WYBORACH DO RADY GMINY SZEMUD WYNIKI GŁOSOWANIA W WYBORACH DO RADY GMINY SZEMUD Okręg wyborczy nr obejmujący mandat.. Głosów ważnych oddano 33. Na poszczególne listy kandydatów i kandydata z tych list oddano następującą liczbę głosów

Bardziej szczegółowo

PROGRAM SEMINARIUM ZAKOPANE 2010. czwartek, 2 grudnia 2010 r. Sesja przedpołudniowa. Otwarcie seminarium Prof. dr hab. inż. Tadeusz Czachórski

PROGRAM SEMINARIUM ZAKOPANE 2010. czwartek, 2 grudnia 2010 r. Sesja przedpołudniowa. Otwarcie seminarium Prof. dr hab. inż. Tadeusz Czachórski czwartek, 2 grudnia 2010 r. Sesja przedpołudniowa 9.30 9.40: Otwarcie seminarium Prof. dr hab. inż. Tadeusz Czachórski 9.40 10.10: 10.10 10.40: 10.40 11.10: prof. dr hab. inż. Zbigniew Janusz Czech Zaawansowane

Bardziej szczegółowo

PODSUMOWANIE DZIAŁALNOŚCI SPORTOWEJ W SIŁACH ZBROJNYCH RP ZA ROK 2012

PODSUMOWANIE DZIAŁALNOŚCI SPORTOWEJ W SIŁACH ZBROJNYCH RP ZA ROK 2012 PODSUMOWANIE DZIAŁALNOŚCI SPORTOWEJ W SIŁACH ZBROJNYCH RP ZA ROK 2012 SPORT POWSZECHNY KLASYFIKACJA GENERALNA 11 DKPanc. Żagań gen. dyw. Janusz ADAMCZAK 12 DZ Szczecin gen. dyw. Ireneusz BARTNIAK Inspektorat

Bardziej szczegółowo

PODLODOWA KLASYFIKACJA GRAND PRIX OKRĘGU MAZOWIECKIEGO PZW w 2014 roku

PODLODOWA KLASYFIKACJA GRAND PRIX OKRĘGU MAZOWIECKIEGO PZW w 2014 roku 1 WKS GÓREK TEAM PRUSZKÓW KOSTERA Marcin 1 040 7,0 1 925 2,0 1 955 1,0 1 320 2,0 6 240 12,0 1 2 WKS GÓREK TEAM PRUSZKÓW GZULA Szymon 1 285 2,0 1 685 4,0 1 495 5,0 1 210 3,0 5 675 14,0 2 3 Koło 7 Warszawa

Bardziej szczegółowo

O B W I E S Z C Z E N I E Wójta Gminy Świlcza. z dnia 5 kwietnia 2011 r.

O B W I E S Z C Z E N I E Wójta Gminy Świlcza. z dnia 5 kwietnia 2011 r. O B W I E S Z C Z E N I E Wójta Gminy Świlcza z dnia 5 kwietnia 2011 r. o wynikach wyborów na Sołtysów oraz na członków Rad Sołeckich przeprowadzonych w dniu 3 kwietnia 2011 r. na obszarze Gminy Świlcza.

Bardziej szczegółowo

O B W I E S Z C Z E N I E

O B W I E S Z C Z E N I E O B W I E S Z C Z E N I E Miejskiej Komisji Wyborczej w Dęblinie z dnia 22 października 2014 r. o zarejestrowanych listach kandydatów na radnych do Rady Miasta Dęblin w wyborach do rad gmin, rad powiatów

Bardziej szczegółowo

WSPÓLNA LISTA KONKURSOWA POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH ODDZIAŁÓW: MOSINA, GRODZISK WLKP, POZNAŃ, SZAMOTUŁY, NOWY TOMYŚL

WSPÓLNA LISTA KONKURSOWA POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH ODDZIAŁÓW: MOSINA, GRODZISK WLKP, POZNAŃ, SZAMOTUŁY, NOWY TOMYŚL JUBILEUSZOWY LOT Z OKAZJI 90. LECIA OKRĘGU POZNAŃ WSPÓLNA LISTA KONKURSOWA POLSKIEGO ZWIĄZKU HODOWCÓW GOŁĘBI POCZTOWYCH ODDZIAŁÓW: MOSINA, GRODZISK WLKP, POZNAŃ, SZAMOTUŁY, NOWY TOMYŚL z lotu gołębi starych,

Bardziej szczegółowo

ZBIORCZE WYNIKI WYBORÓW SAMORZĄDOWYCH W GMINIE PORĄBKA 21 listopada 2010 r.

ZBIORCZE WYNIKI WYBORÓW SAMORZĄDOWYCH W GMINIE PORĄBKA 21 listopada 2010 r. ZBIORCZE WYNIKI WYBORÓW SAMORZĄDOWYCH W GMINIE PORĄBKA 21 listopada 2010 r. RADA GMINY -------------------------- Okręg Nr 1 BUJAKÓW (liczba głosów) Lista nr 5 PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ 1. KUŹMA Marzena Jadwiga

Bardziej szczegółowo